Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kek görmek, hayırlı haberle almaya delalet etmektedir. Rüya sahibinin uzun zamandır içinde bulunduğu moral çöküklüğünün sona ermesi, güzel olaylar yaşaması ya da haberler almasına yorulmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kek görmek ne anlama gelir?

Rüyalar tabiri ve semboller dilinde kek ve benzeri tatlı şeyleri yediğimiz rüyalar daima özel rüyalardır ve daima bize pozitif enerji getirirler. Çünkü, şeker bize mutluluk hormonu verir ve kek ve diğer tatlılar ihtiyacımız olmasa da zevk için tükettiğimiz yiyecektir. Kek rüyaları, güzel vakit geçirmek, ihtiyaç duyulandan fazlasına sahip olmak ve haneye bolluk bereket girmesiyle ilişkilidir ve pozitif rüyalardandır.

 

Rüyalarda kek sembolik olarak iyi şans, güzel şeyler, gönül rahatlığı ve güzel vakit geçirmek olarak yorumlanır. Fakat bu yorum yalnızca tatlının ve tadının güzel olduğu durumlarda bu şekilde yapılır. Eğer kekin görüntüsü ya da tadı kötü ise bu umduğunu bulamamak ya da kötü sonuçlar almaya delalet eder.

 

Kek rüyaları aynı zamanda bize sunulan fırsatlar, hoşumuza gidecek teklifler ve jestlerle ilgilidir. Bu rüyayı gören kişi ertesi gün öyle bir teklif ya da hediye alır ki bundan mutluluk ve neşe duyar (tıpkı kek yedikten sonra vücudumuzun salgıladığı serotonin mutluluk hormonu gibi). Fakat bu rüyalar genellikle kısa süreli ve anlık mutlulukları gösterir. Rüyanızda kek yediyseniz ertesin gün bir şeye mutlu olursunuz.

 

Kek gördüğümüz rüyalar genellikle memnuniyet, ödül ve kazanımlarla ilgilidir. Bu rüya aynı zamanda yaşamın ekstra zevkleri ve renkleri metaforudur. Rüyasında kek gören ve yiyen kişi güzel haberler alır, stresten uzak kalır ve hayatın zevklerini bir süreliğine çıkarır.


Çoğu zaman kek rüyaları yaşamın bize umulmadık anda sunduğu ödül rüyalarıdır. Tıpkı ummadan birinin size bir kek ikram etmesi gibi evren de bu rüyayı gördükten sonra size bir ödül sunacaktır. Çok büyük bir ödül olmasa da kısa süreli bir mutluluk yaşayacağınız bir şey. Belki de sıkı çalışmalarınızdan dolayı alacağınız bir ödül ya da bonus.

 

Kek ya da benzeri tatlılar aç olduğumuz zaman yediğimiz yiyecekler değildir ve bu yüzden ihtiyaçların karşılanmasını temsil etmezler. Kek ile bize sunulan yine bir rızk ya da hediyedir fakat ihtiyaç değil ihtiyaç fazlasıdır. Örneğin, ihtiyacımız olduğu için bir ayakkabı almak değil sadece hoşumuza gittiği için almak gibi. Belirtildiği gibi rüyadaki kek bazen bizi mutlu edecek bir alışveriş sembolü de olabilir.
Rüyada kek yemek
Rüyada kek yemek:

Rüyada kek yemek genellikle memnuniyet, zevk ve aşk hayatına dair mutlu olaylar ya da güzel haberlere işaret eder. Kek ve tatlıların çoğu aşk hayatına dair jest ve hediyelerle de ilişkilendirilmiştir. Rüyasında kek gören partnerinden güzel sözler duyabilir, bir teklif ya da hediye alabilir ya da hoş vakit geçirebilir. Genellikle romantik ilişkinizde karşılıklı sevgiyi ve hazzı gösterir. Bazen yakında büyük kazanımlar olduğunu gösterebilir.

 

Kek yediğimiz rüyalar aynı zamanda yeni iş teklifleri, potansiyeller ve başlangıçlardan faydalanmakla ilgilidir. Rüyada vücuda giren (yediklerimiz) her şey yaşamımıza girenler, vücuttan çıkan (çıkardıklarımız) her şey ise yaşamımızdan çıkanlar ve artık ihtiyaç duymadıklarımızdır. Kek yediğimiz rüyalar ise yaşamımıza giren pozitif enerji, mutluluk ve tüm güzelliklerin işaretidir. Bu yeni bir iş teklifi olabileceği gibi para hatta güzel bir haber olabilir. Kim bilir bazen bir kadın için bir bebektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek görmek, kolaylıkla elde edilen mal, rızka, nimet ve menfaate delalettir. Taze ve lezzetli kek, nimet ve menfaatin çok olmasına işarettir. Rüyada kek yemek, değişik kişilerden ve farklı yerlerden hayır ve menfaat sağlamak anlamına da gelir.

Birine kek ikram ettiğini görmek, o kimseye bir yararının dokunmasına işarettir. Kek dağıtmak, insanların yararlanacağı bir iş yapmaya işarettir. Rüyada görülen kekler, üzüntü ve kederden kurutulmaya veya misafire alamettir. Rüyada kek yediğini görmek, sevinç ve mutluluğa işaret eder. Bol malzemeli kek, nimet ve menfaatin çok olması anlamına gelmektedir.

Rüyada lezzetli keklerden yediğini görmek, değişik kişilerden ve farklı yerlerden hayır ve menfaat sağlamaya işarettir. Birine kek ettiğini görmek, o kimseye bir yararının dokunmasına işarettir. Kek dağıtmak, insanların yararlanacağı bir iş yapmaya yorumlanır.

Rüyada kek görmek, bayramı sağlık ve afiyet içinde karşılayıp kutlamaya da işaret eder. Kek, hayır, bereket, mal, kuvvet ve ilimle yorumlanır. Rüyada yapılan keklerden yemek, güçlü olmak demektir.

Rüyada görülen kekler, mutluluğa çağrışım yapar. Bazen anlayışlı, sevecen ve kıskanç olmayan bir arkadaşa işaret eder. Bazen da beklenen sevinçli haberin yakın bir zamanda geleceğine yorumlanır. Kimi zaman iki sevgilinin buluşup anlaşmalarına, kimi zaman da evlenmeye, doğuma işaret sayılır. Ayrıca girilecek yeni bir iş olarak da tanımlanır.

Kişinin rüyasında kek görmesi bu rüya ağız tadı, sevinç, bolluktur. Rüyada kek görmek tatlı ama kısa anları temsil eder. Ayrıca keyfe ve hayatın sunduğu güzelliklere aşırı düşkünlük konusunda uyarıdır.

Bir kimse rüyasında kek pişirdiğini görse, rüya sahibinin başkalarının faydalanacağı mal biriktirip Ailesiyle birlikte rahat bir ömür süreceğine işaret eder.

Kişi rüyasında kek satın aldığını görürse, rüya sahibinin hayırlı bir işe gireceğine işaret sayılır. Eğer evli değilse mutlu bir yuva kuracağına yorumlanır. Evli bir kimse bu tür bir rüya görürse, rüyayı görenin bir çocuğu olacağına veya sevinçli bir haber alacağına hükmedilir.

Rüyada kek görmek kısmet ve para demektir. Kek yapmak başarıya yorumlanmakla birlikte kek yapan ve dağıtan kimse çevresindekilere yardımda bulunmaya işarettir.

Aynı zamanda kek yemek komşu, akraba ziyaretlerine ve bir takım eğlencelere işaret ederken, kek almak yeni arkadaşlıklar edineceğine delalet eder. Rüyasında kek pişirmek yada almak aynı zamanda kendisine iyi bir gelecek hazırlamaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Görmek

Rüyada kek görmek hayırlı haberler almak üzerine yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin uzun bir dönemdir yaşadığı moral bozukluğundan kurtulacağına delalet eder. Ayrıca müjdeli haberler almaya ve güzel haberler geleceğini işaret etmektedir. Bu haberler hem maddi hem de manevi yönden olabilir. Rüya sahibinin hayatını yeniden şekillendireceğine ve düzene sokacağı üzerine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Tepside Kakaolu Kek Görmek

Rüyada tepside kakaolu kek görmek rüya sahibinin gerçekleştirmek istediği bazı hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine yorulur. Bunun için bazı sıkıntılar yaşayacağı ama göstereceği mücadele ile beraber, hayallerine bir bir kavuşacağı üzerine işaret eder. Sonunda bolluk ve bereket elde edeceğine, ailesi ile herhangi bir sıkıntı yaşamadan mutlu bir yaşam süreceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tepside Çikolatalı Kek Görmek

Rüyada tepside çikolatalı kek görmek başarılı bir hayatı anlatır. Daha doğrusu rüya sahibinin yaptığı ya da yapacağı çalışmalarda başarılı olacağına delalet eder. Bu sayede güzel kazançlar elde edeceğini ve maddi açıdan iyi bir noktaya geleceğini yorulur. Böylece çevresindeki insanları hem maddi hem de manevi konuda yardım edeceğine ve onların hayır duasını alacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tepside Kek Görmek

Rüyada tepside kek görmek rüya sahibinin etrafındaki insanların değerini bilmesi gerektiğini anlatır. Daha doğrusu sahip olduğu her şeyin değerini bilmesi gerektiğine dair rivayet edilir. Başka rüya alimlerine göre ise mutluluk ve huzur ile beraber sağlığa işaret etmektedir. Aile arasında bazı ufak sürtüşmeler yaşanabileceğine rivayet ederken, bu sürtüşmeler çok fazla sürmeden son bulacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Pişirmek

Rüyada kek pişirmek rüya sahibinin boş zamanlarında değerlendirebileceği bazı hobiler geliştirmesi gerektiğini anlatmaktadır. Ayrıca yakın zamanda yeni arkadaşlar edineceği üzerine yorulur. Yeni ortamlara gireceğini, aktivitelerinin artacağına ve mutlu, huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Dilimlediğini Görmek

Rüyada kek dilimlediğini görmek rüya sahibinin bazı düşmanlarının olduğunu anlatır. Ancak bu düşmanlardan yakın bir zamanda kurtulacağına ve rahatlayacağı üzerine delalet eder. Aynı zamanda etrafındaki kötü niyetli insanlardan uzak durması gerektiğini anlatan uyarıcı bir rüya olarak da öne çıkmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Birinin Kek Yaptığını Görmek

Rüyada başka birinin kek yaptığını görmek bazı hayırlı işlerin geleceği üzerine yorumlanır. Özellikle bu işler ortaklık üzerinden yapılacak ve iyi bir kazanç getirecektir. Aynı zamanda vatana ve millete hayırlı olacak evlatlar yetiştireceği üzerine rivayet edilir. Başka rüya alimlerine göre ise akrabalar ile yaşanabilecek olası kavgaları anlatmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Almak

Rüyada kek almak ya da kek satın alma rüya sahibinin çevresindeki iyi insanları anlatır. Çevresinde hayırlı insanlar olacağına ve onlardan önemli yardımlar alacağı üzerine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Rüyada kek yemek rüya sahibinin bol kazançlı bir döneme gireceğini delalet eder. Helal yoldan para kazanacağına ve yüksek kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir. Maddi ve manevi sorun yaşamadan hayatını sürdüreceği üzerine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek görmek rüya sahibi için moral bulmasına vesile olacak haberler almasına ya da olaylar yaşamasına delalet eder. Rüyasında kek gören kişi uzun zamandan beri içinde bulunduğu manevi yıkımın ve moral çöküklüğünün esiri olmaktan kurtulacak, neşesizliği nedeni ile sönen gözünün ışığı yeniden parlayacaktır.

Rüyada kek gören kişi büyük de bir kısmetin üstüne oturacaktır diye tabir edilir. Bu kişi büyük bir servetin ya da ortaklığın varisi olacak veya baba, dede, ata gibi aile büyüklerinin mal varlığının veliahttı tayin edilecektir. Bir diğer yandan da bekâr kişiler için ferah ve mutlu gönül işleri şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Kalıbı Görmek

Rüyada kek kalıbı görmek hayra ya da iyiye işaret etmez bilakis iyi giden her şeyin bir anda bir fırtınaya kapılmışçasına alabora olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin bu fırtınada gemisi batacak bu nedenle de çok kötü günler geçirecektir.
Rüyada Pasta Görmek

Gelip geçici hevesler anlamına geldiği gibi aynı zamanda kalıcı duygular yaşamak şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak

Rüyada kek yaptığını görmek, rüyada kek görmek kadar hayırlı değildir. Rüya sahibi için tam da istemediği şeylerin başına geleceğine delalet eder. Yani rüya sahibi kendini düşünmekten bir türlü alı koyamadığı o musibeti kaçınılmaz olarak yaşayacaktır. Rüyada kek yaptığını gören kişi bir süre parasızlık da çekecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Bol kazanç, bol rızık ve bol nimettir. Rüya sahibi daha önce hiç görmediği ve bulamadığı bir bolluğa düşecek, bunun da tadını doya doya çıkaracak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Almak

Rüya sahibinin çevresinde kendisine hayrı dokunacak olan kişiler olarak değerlendirilir. Bu kişiler aile dışında olan kişiler olup, aile kadar yakın ve sıcak kişiler olacaklardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Görmek

 Rüyada kek görmek hayırlı haberler almaya işaret etmektedir. Özellikle rüya sahibinin uzun bir dönemde yaşadığı üzüntü ve moral bozukluğunu son bulacağına delalet eder. Güzel haberler alınması ile beraber neşe getirecek olaylar yaşanacağı üzerine ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

 Rüyada kek yemek rüya sahibinin kısa bir zaman içerisinde iyi bir kazanca sahip olacağı üzerine yorumlanır. Kazanç ile beraber aynı zamanda iyi bir nimet üzerinden de ifade edilmektedir. Kişinin hak ettiği ve hayırlı kazanç elde etmesi ile beraber mutlu ve huzurlu bir yaşamı ailesiyle beraber geçireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Almak

 Rüyada kek almak rüya sahibinin çevresinde bulunan hayırlı insanlara işaret eder. Daha doğrusu etrafındaki güvenilir insanları anlatan bir rüyadır. Kişinin mutlaka çevresinde güvenebileceği insanları dikkatli şekilde ayırt etmesini uyaracak bir rüya olarak da nitelemek mümkün. Doğru kararlar ve doğru insanlar ile beraber hem iş hem de sosyal yaşamda başarılı bir dönem geçirilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Pişirmek

 Rüyada kek pişirmek rüya sahibinin yaşamı içerisinde yeni hobiler edineceği üzerine yorumlanır. Kendini meşgul edeceği ve keyifli bir zaman geçireceği ve yeni uğraşlar keşfedeceğini anlatmaktadır. Başka bir rüya yorumuna göre ise rüyada kek pişirmek yepyeni arkadaşlar edinmek anlamına geliyor. Kişinin sosyal aktivitelerden çok daha fazla artış göstereceği ve yepyeni ortamlara gireceği üzerine yorulmaktadır. Bu anlamlar beraber güvenilir insanlara denk geleceği ve mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak

 Rüyada kek yapmak hayırlı vesilelere yorumlanmaz. Rüya sahibinin özellikle başına hiç istemeyeceği kötü olaylar gelebileceğine işaret eder. Aynı zamanda bir dönem ciddi şekilde parasızlık yaşanacağı üzerine ifade edilmektedir. Bu parasızlık ile beraber aynı zamanda önemli kayıplar yaşanacağı ve maddi manevi çöküntüye girilebileceğine delalet eder. Bu dönemde kişinin elinde bulundurduğu maddi durumu doğru şekilde kullanması gerektiğine dair de bir uyarı niteliği taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek İkram Etmek

 Rüyada kek ikram etmek yaşanan zorluk ve sıkıntıların en yakın zamanda geçeceği üzerine ifade edilir. Özellikle çevresindeki kişilere rüyasında kek dağıtan kişiler, zor günlerin ardından rahata ve refaha kavuşacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada kek dağıtmak yakın zamanda bir haber alınacağı üzerine rivayet edilmektedir. Bu haber hayırlı bir kısmet ya da güzel bir iş ve mevki olarak anlatılabilir. Aynı zamanda eğer herhangi bir sağlık sorunu var ise bu sorunun önemli oranda geçeceğine dair de ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Dilimlemek

 Rüyada kek dilimlemek rüya sahibinin elindekileri çok değer vermesi ve sahip olduklarının değerini bilip buna göre yaşaması gerekeceğine yorulur. Aynı zamanda rüyada kek dinleyen kişilerin karşısına kötü niyetli insanların çıkacağına işaret eder. Bu kötü insanların tespit edileceği ve çevresinden uzaklaştırılacağına dair de ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek görmek, hayırlı haberle almaya delalet etmektedir. Rüya sahibinin uzun zamandır içinde bulunduğu moral çöküklüğünün sona ermesi, güzel olaylar yaşaması ya da haberler almasına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tepside Kek Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında tepside kek gören kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceği manasına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada tepside kek görmek, mutluluk, huzur demektir. Tepside görülen kek, aile bireyleri ile arasında yaşanacak olan ufak sürtüşmelere de delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Pişirmek

Rüya sahibinin rüyasında kek pişirdiğini görmesi kişinin günlük yaşantısında yeni hobiler edineceğine yorumlanmaktadır. Rüyada kek pişirmek aynı zamanda yeni arkadaş demektir. Kişinin sosyal aktivitelerini arttıracağına, yeni ortamlara gireceğine, mutlu ve huzur dolu olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Hamuru Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kek hamuru görmek, kişinin iş hayatında yaşadığı sıkıntılar yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, fakat daha sonradan bu durumu aksine çevireceğine delalet eder. Rüyada kek hamuru görmek, verilen emek sonucu kazanılacak olan paraya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Dilimlemek

Rüya sahibinin rüyasında kek dilimlediğini görmesi, kişinin sahip olduklarının değerini bilip ona göre yaşaması gerekeceğine yorulur. Aynı zamanda rüyada kek dilimlemek, kötü düşmanların ortadan kalkacağına, kişinin çevresindeki kötü insanları kendisinden uzak tutacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Kesmek

Rüyada kek kesmek, iş hayatında veya eğitim hayatında başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir. Kimi rüya yorumcularına göre rüyada kek kesmek, alınacak müjdeli bir haber sonucu çıkılacak olan yolculuk anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Kek Yaptığını Görmek

Rüya tabircileri tarafından yapılan değerlendirmelere göre rüyada başkasının kek yaptığını gören kişinin  hayırlı ortaklıklara gireceğine, vatana millete hayırlı işler yapan evlatlar yetiştireceğine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada başkasının kek yaptığını görmek, akrabalar ile yaşanacak olan kavgalar anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Dağıtmak

Rüya sahibinin rüyasında kek dağıttığını görmesi kişinin geçirdiği zor günlerin ardından rahata kavuşacağına yorumlanmaktadır. Rüyada kek dağıtmak, alınacak olan müjdeli haber anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak

Rüyada kek yaptığını görmek, rüyada kek görmek kadar hayırlı yorumlanmamaktadır. Rüya sahibinin başına istemediği şeylerin geleceğine ve bir süre parasızlık çekeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sahibinin rüyasında kek görmesi. Kısmet demektir. Rüyayı gören kişiye ailesinden çok büyük bir miras kalacağı anlamına gelmektedir. Ayrıca rüyada kek görmek, bekar kişiler için ferah ve mutlu gönül ilişkileri anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Rüya sahibinin rüyasında kek yediğini görmesi , kişinin elde edeceği bol kazanca ve nimete delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Almak

Rüya sahibinin rüyasında kek aldığını görmesi kişinin çevresinde bulunan hayırlı insanlara delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Kalıbı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kek kalıbı görmesi, hayra yorulmamaktadır. Rüya sahibinin hayatındaki her şeyin bir anda değişeceğine, kötü günler geçireceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek görmek

Pasta. ağız tadı, sevinç, bolluktur. Rüyada kek görmek tatlı ama kısa anları temsil eder. Ayrıca keyfe ve hayatın sunduğu güzelliklere aşırı düşkünlük konusunda uyarıdır.

Rüyada kek görmek kısmet ve para demektir.

Rüyada kek yapmak başarıya yorumlanır. Yine rüyada kek yapan ve dağıtan kimse çevresindekilere yardımda bulunmaya işarettir.

Rüyada kek yemek komşu ve akraba ziyaretlerine, yine kek yemek bir takım eğlencelere işaret eder.
Rüyada kek almak yeni arkadaşlıklar edineceğine işaret eder.

Rüyada kek pişirmek yapda yapmak ta yine kendisine iyi bir gelecek hazırlamaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Görmek

Rüyada kek görmek, ağız tadı, sevinç, bolluktur.

Bakınız; Pasta.

Rüyada kek görmek; uzun süredir bir türlü üzerinizden atamadığınız depresif ruh halinden kurtulacağınıza, kendinizi toparlayıp kendinize yeni hedefler çizeceğinize delalet eder. Rüyada kek görmenin diğer bir anlamı ise oldukça zengin bir kimseden miras kalacağına ve bu mirasla ömür boyu parasal sıkıntı çekmeden yaşayacağınıza alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek Görmek

Rüyada kek yemek görmek; kazancınızın artacağına, elinizin bollaşacağınıza, ferah bir hayat süreceğinize delalet eder. Daha önce hiç keşfetmediğiniz yerleri ailenizle birlikte keşfedeceğinizi ve hayatın tadını sonuna kadar çıkaracağınızı ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak Görmek

Rüyada kek yapmak görmek, kek yemek görmek gibi hayırlı bir rüya olarak tabir edilmemektedir. Hiç istemediğiniz işlerle uğraşmak zorunda kalacağınıza ayrıca kısa bir süre de olsa maddi açıdan sorunlar yaşayacağınıza alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Pişirdiğini Görmek

Rüyada kek pişirdiğini görmek, yeni arkadaş edinmek ya da yeni hobilerle uğraşmak olarak tabir edilir. Sosyal yaşantınızda daha aktif bir insan olacağınıza, farklı aktivitelere katılıp yeni heyecanlar tadacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Hamuru Görmek

Rüyada kek hamuru görmek, iş hayatınızda yaşadığınız bazı problemler yüzünden aileniz ile ciddi sorunlar yaşayacağınıza; ancak bu durumu düzeltmek için yeni plan ve projeler geliştireceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çikolatalı Kek Görmek

Rüyada çikolatalı kek görmek; iş hayatınızda elde ettiğiniz başarıları ailenizle, arkadaşlarınızla ve tüm sevdiklerinizle kutlamak isteyeceğinize, bunun için kendi kendinize bir kutlama partisi vereceğinize alamet eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise devlet dairesinde memur olan kimsenin terfi alıp müfettiş olacağı ya da amir olacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çikolatalı Kek Yemek

Rüyada çikolatalı kek yemek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Hayal ettiğiniz şeylere kavuşacağınızı, arzu ve dileklerinizin kısa sürede gerçekleşeceğini ifade eder. Rüyada çikolatalı kek yediğini gören kişilerin pasaklı ve savurgan olduğu ve bugün kazandığını hemen yiyen kimseler olduğu şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Almak

Rüyada kek almak, içinden çıkamadığınız bir konuda hiç tanımadığınız birinin size yardımı dokunacağını ve bu kişi ile sonradan yavaş yavaş dostluğunuzu ilerleteceğinizi işaret eder. Bu kişi aile dışında bir kimse olup size aileniz kadar yakın olacak bir konuma geleceğini ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek İkram Etmek

Rüyada kek ikram etmek; geçirdiğiniz zor günlerin ardından feraha ereceğinize, aradığınız mutluluğu sonunda bulacağınıza işaret eder. Rüyada misafire kek ikram etmek, rızkınızın misliyle artacağını ve yoksulluk yüzü görmeyeceğinizi rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Dilimlemek

Rüyada kek dilimlemek, elinizdekilerin kıymetini bileceğinizi, har vurup harman savurmadan tedbirli hareket edeceğinizi gösterir. Böyle bir rüya görmek kişiye tutumlu olmasını hatırlatan uyarı niteliğinde bir rüya olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Dağıtmak Görmek

Rüyada kek dağıtmak görmek, cömert biri olduğunu ve iki tane eşyanız varsa birini başkası ile paylaştığınızı işaret eder. Eli açık bir insan olmanız sebebiyle Allah katında sevilen bir kul olacağınızı, yaptığınız iyiliklerin karşılığını fazlasıyla bulacağınızı ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Islak Kek Görmek

Rüyada ıslak kek görmek; bahtınızın, şansınızın, kısmetinizin açık olacağı şeklinde tabir edilir. Paranızı doğru kullanıp gelir getiren yatırımlar yapacağınıza, istediğiniz mal ya da ziynet eşyasına sahip olacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Kek Yaptığını Görmek

Rüyada başkasının kek yaptığını görmek, birden çok anlama gelmektedir. Bu tabirlerden birincisi çalışkan bir kimseyle ortaklık kurup işleri büyüteceğini ve birlikte çok para kazanacağınızı işaret eder. Bu rüyanın diğer tabiri ise akrabalar arasında yaşanan gerginlikler ve kavgalar anlamına gelir.

Bkz: Hamur İşi
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kek

Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak Görmek

Rüyada kek yaptığını gören bir kadın ise istemeyerek hamile kalabilir; erkek ise fakirleşebileceği ve karşısına aksilikler çıkacağı şeklinde yorumlanabilir. Kadın için genelde kötüye yorumlanır. Kek yapan kadın, istemeden hamile kalır, fakir olur ve karşısına birçok aksilik çıkar.

Rüyada kek yapmak görmek, hayal ettiğiniz bir şeye yakında kavuşacağınıza ve mutlu olacağınıza yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak İslami Tabiri

Rüyada kek yapmak İslami Tabiri, bu rüyayı gören kişinin dininin bütün olduğuna ve Allah korkusunun olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek yapmak, pamuk kadar yumuşak kalpli ve yumuşak mizaçlı bir kişinin varlığı ile tabir edilir.


Bu kişi, rüya sahibinin kendisi değil çevresindeki bir kişidir. Bu anlayışlı, sakin, iyimser ve olgun kişinin varlığı rüya sahibine çok şey katacak demektir. Bu kişi, rüya sahibi sinirlendiği zaman onu yatıştırıp yanlış kararlar almasına ya da yanlış sözler söylemesine engel olacak, stresli ve üzgün zamanlarında kendisini teselli edecek ve iyileştirecektir. Rüya sahibine çok iyi gelecek bir kişinin varlığı ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Rüya sahibinin bazı tatsızlıklar yaşayacağına ve canının sıkılacağına delalet eder. Bu tatsızlık, rüya sahibinin yakın çevresinde yaşanacak ve rüya sahibinin içine ne çok da bu dert olacak çünkü en sevdiği ve en güvendiği kişilerden zarar görecek demektir. İşin güzel yanı çok ciddi sorunların yaşanmayacak oluşu.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak / Rüyada Kek Görmek Tabiri
Rüyada Kek Almak

Rüya sahibinin normalde çok iyi anlaştığı bir kişi ile ticaret ortaklığı yapmak isteyişine delalet eder. Bu işe ve arkadaşına güveniyor olması da kendisini yanıltmayacak demektir. İş istediği gibi yürüyecek ve her iki taraf için de hayırlı olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek İkram Etmek

Rüyada kek ikram etmek rüya sahibine yardım edileceğine ya da rüya sahibinin bir kişiye yardım edeceğine tabir edilir. Her iki durumda da hayırlı bir olay yaşamak şeklinde değerlendirilir. Rüya sahibinin bir kişiye parasal anlamda yardım etmesine ya da kendisinin yardım almasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Görmek

Rüyada kek görmek ağız tadına ve hayatta meydana gelecek güzel değişikliklere işaret eder. Rüya sahibi için yeni yerler görmek, yeni tatlar denemek, yeni mekânlara girerek yeni dostluklar edinmek anlamına gelir. Rüyasında kek gören kişi hayatından keyif alır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Görmek

Rüyada kek görmek rüya sahibi için moral bulmasına vesile olacak haberler almasına ya da olaylar yaşamasına delalet eder.

Rüyasında kek gören kişi uzun zamandan beri içinde bulunduğu manevi yıkımın ve moral çöküklüğünün esiri olmaktan kurtulacak, neşesizliği nedeni ile sönen gözünün ışığı yeniden parlayacaktır.

Rüyada kek gören kişi büyük de bir kısmetin üstüne oturacaktır diye tabir edilir. Bu kişi büyük bir servetin ya da ortaklığın varisi olacak veya baba, dede, ata gibi aile büyüklerinin mal varlığının veliahttı tayin edilecektir. Bir diğer yandan da bekâr kişiler için ferah ve mutlu gönül işleri şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Rüyada kek yemek, rüyayı gören kişinin, yapacağı çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına…

Rüyada kek yemek, rüyayı gören kişinin, yapacağı çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve istediği her şeye kavuşacağına rivayet eder. Aynı zamanda, iş hayatında gerçekleştireceği atılımlar sayesinde hayatı boyunca hiç görmediği kadar çok paraya sahip olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yediğini Görmek

Rüya sahibinin, çok iyi işler gerçekleştirerek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kakaolu Kek Yemek

Çalışma hayatında çok daha üst mevkilere gelen rüya sahibinin, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konuları bir bir çözüme kavuşturacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına ve bir ömür boyu refah içinde yaşayacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çikolatalı Kek Yemek

Yapılan işler sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cevizli Kek Yemek

Çok sevilen ve değer verilen bir aile bireyi ile büyük bir işe girileceğine, yapılan büyük atılımlar sayesinde çok iyi kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine ve uzun bir zamandan beri birlikte olunan bir kişi ile dünya evine girileceğine delalet eder. Aynı zamanda, çok hayırlı ve güzel günlerin gelmekte olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek görmek , rüyayı gören kişinin eski sıkıntılarını bir kenarı bırakarak neşeli günler yaşayacağına , kollarını sıvayıp yarım kalan işi tamamlamak için tekrardan işe koyulacağına ve en sonunda başarılı olacağına yorulur.

Kişi dert etmiş olduğu konuları aşacak ve ağız tadı yerine gelecektir.

Bu rüya sayesinde kaçan keyfinizin tekrardan yerine geleceğine , eskisi gibi çok mutlu ve huzurlu olacağınıza delalet eder.

Bunun haricinde gerçek yaşam da çok güler yüzlü birisi olacağınıza , etrafınızdaki insanlara her zaman iyi davranacağınıza işaret eder.

Bazı rüya yorumcularına göre , kişinin çok mutlu olacağına , karşısına sürekli olarak kısmet çıkacağına ve kısa zaman içerisinde karşısına çıkan bir hayırlı kısmet ile tanışıp dünya evine adım atacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak Ne Demek?

Rüyada kek yaptığınızı görmek genel olarak iyiye ve hayra yorumlanmaz.

Kişinin yakın zaman içinde dilediği şeylerin başına geleceğine , musibetlerle uğraşacağına ve başını ağrıtacak olaylar yaşayıp bunlardan kurtulmak için büyük çaba sarf edeceğine fakat can sıkıcı zamanlar geçirip çok dertleneceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek Ne anlama Gelir?

Rüyada kek yediğinizi gördüyseniz , gerçek yaşam da bolluk göreceğinize , talih kuşu size konacağına , hiç tatmadığınız tatları tadacağınıza ve hayal etmiş olduğunuz hayatı yaşayıp hem bolluk hem de bereket içerisinde olacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek görmek güzel olaylar yaşamaya, olumlu gelişmelere, mutluluğa, keyfe ve sevinç verecek durumlara işaret eder. Rüyada kek gören kişinin uzun bir süreden beri çektiği sıkıntının, manevi açıdan kötü durumunun düzeleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, moral bulacağına ve enerjisini toplayarak canlılık kazanacağına tabir edilir. Rüya sahibinin iyi haberler alacağına, hayatının güzel ilerleyeceğine ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder. Rüyada kek gören kişinin ayrıca önemli bir servette payı olacağına ve aile büyüklerinden kalan mirasa ortak olacağına da işaret eder. Rüyada kek görmek aynı zamanda bekâr olan kişiler güzel bir aşk ilişkisine tabir edilir. Rüya sahibinin aşk hayatında mutlu ve huzurlu olacağı bir ilişki yaşayacağına, hayatının yolunda gideceğine, sevinç ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak

Rüyada kek yaptığını görmek dostluğa, sevgiye ve iyi niyetli bir kişiye işaret eder. Rüyada kek yaptığını gören kişinin etrafında bulunan anlayışlı, hoşgörülü, sevgi dolu ve iyi kalpli bir kişiye, bu kişinin rüya sahibine her zaman destek olduğuna, iyi olması için çaba verdiğine, sıkıntı ve üzüntü içinde olduğunda hep yanında olduğuna, sorunlarını gidermek için emek verdiğine işaret eder. Rüya sahibini çok seven, düşünen, iyi niyetli ve hayırlı bir kişi ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Rüyada kek yediğini görmek bolluk ve berekete, kazanca, başarıya, rahatlığa ve mutluluğa kavuşmaya işaret eder. Rüyada kek yediğini gören kişinin hayatında olumlu bir dönem içine gireceğine, yapacağı çalışmalardan ve bulunacağı girişimlerden başarı elde edeceğine, maddi açıdan yüksek miktarda kazanç sağlayacağına ve rahata ereceğine tabir edilir. Rüya sahibinin endişelerinden, sıkıntılarından, üzüntü ve sorunlarından uzaklaşacağına, kısmetinin açık olacağına, hayatta istediği şeyleri elde edeceğine ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatında başarı kazanacağına, yükseleceğine, maddi kazancının önemli bir oranda artacağına ve rızkının genişleyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Satın Almak

Rüyada kek satın aldığını görmek hayra ve iyiliğe işaret eder. Rüyada kek satın aldığını gören kişinin dostlarından ve sevdiği kişilerden hayır göreceğine, menfaat sağlayacağına ve bu insanların iyiliğini, yardımını, içtenliğini hissedeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek İkram Etmek

Rüyada birine kek ikram ettiğini görmek hayırlı olaylara, yardıma ve dayanışma içinde olmaya işaret eder. Rüyada kek ikram ettiğini gören kişinin maddi anlamda birine destek olacağına ya da rüya sahibinin birinden destek göreceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Kalıbı Görmek

Rüyada kek kalıbı görmek sıkıntıya, sorunlara ve tersliklere işaret eder. Rüyada kek kalıbı gören kişinin hayatının yolunda gitmeyeceğine, olumsuz bir dönem içine gireceğine, kötü gelişmeler olacağına, birçok engel ve aksilikle karşılaşacağına, sıkıntı içine düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin beklenmedik sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağına, zor bir durumda kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Görmek


Üzerinde ölü toprağı olan bir kimsenin artık kendisine geleceğine ve toparlanarak eski neşesine sahip olacağına, kollarını sıvayarak yarım kalan ve sırada bekleyen işlerine koyulacağına delalet eder. Artık dert ettiği konuları aşacak ve ağzının tadı yerine gelecek, kaçan keyfi geri gelecek eskisi gibi mutlu ve neşesi yerinde olacaktır. Etrafına da mutluluğunu hissettirerek artık daha güler yüzlü ve çevresi tarafından da enerjisi ile bilinen bir kimse olacaktır.

Aynı zamanda bu rüya kişinin mutluluk ve neşesinin yanında karşısına çıkacak olan bol bol kısmetin varlığına da işarettir. Kısa zamanda kısmetleri ile karşılıklı oturacağına ve bir şeyleri değerlendirerek kendisine güzel bir hayat yolu çizeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak

Kek görmek ile aynı anlamda değildir ve kek yaptığını görmek aksine hayra alamet değildir. Yakın zamanda devamlı düşünüp olmamasını dilediği bir olay başına gelecek ve bu musibetle bir süre uğraşacaktır. Başını ağrıtacak olan bu olaydan da kısa zamanda emekleri ile kurtulmasına rağmen bir süre can sıkıcı zamanlar geçirecek, dert edinecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Hayatı boyunca görmediği bir bolluk görecek ve başına talih kuşu konacaktır. Hiç bilmediği ve yemediği tatları alacak ve hayatta hayal edemeyeceği bir bolluk ve berekete sahip olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Almak

Aile dışında birilerinin rüya sahibinin hayatında kendisine yardım eli uzatacağına ve hayatına yön vermesinde başına güzelliklerin gelmesinde yardımcı olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek görmek hayatta rahat ve huzura, yola, sevince, bolluk ve bekerekte, zahmet çekerek kazancak olduğunuz paraya, emeğinizle elde ettiğiniz mala, rüyada kek görme karşınıza çıkacak güzel fırsat ve kısmetlere, güzel haber işitmeye, hayra, menfaate yorumlanabilir. Rüyada kek yemek veya yediğini görmek güzel, rahat ve hoş geçecek zamana, keyif ve eğlence verecek olay ve gelişmelere, konuk ağırlamya, bolluk ve bereket içerisinde yaşamaya tabir edilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek yediğini görmek evli olmayan kimse için izdivaca ve onunla ilgili yaşanacak gelişmelere, evli olan kimseler için iyi haberler almaya, eşe ile arasındaki muhabbet ve sevgiye, kazançları sarfetmeye, rüyada kek yapmak ya da yaptığını görmek ileriye yönelik çeşitli planlamalar içerisine girmeye, yeni başlangıçlar yapmaya yorumlanabilir. Rüyada kek pişirmek kek yapmakla benzer şekilde, rüyada kek almak veya aldığını görmek tanımadığınız kimseler ile yeni dostluklar kurmaya, rüyada kek kesmek ve dağıtmak mal, mülk ve parasından insanlara dağıtmaya, yardım muhtaç kimselere yardımcı olmaya, olumlu ve güzel tavırlar sergilemeye işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek hamuru görmek yaptığınız işlerin ve uğraşlarınızın kolaylıkla gerçekleşmesine, kısa zaman içerisinde yaşayacağınız bolluk ve rahatlığa, rüyada kek ikram etmek veya vermek insanlara yardım etmeye, çeşitli hayır işlerine katılmaya ve bağışta bulunmaya yorumlanabilir. Rüyada kek börek yemek bunların ayrı tabirleriyle, rüyada çikolatalı, meyveli, kakaolu kek görmek kek görmekle benzer şekilde tabir edilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Görmek

Rüyada kek görmek, rüyayı gören kişi için sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin işleri için çok çalışacağına ve birçok proje üstleneceğine delalet eder. Kişinin özverili çalışması sayesinde sonunda istediği noktaya geleceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinin, yaptığı işlerin sonucunda bolluk ve bereketle dolacağına tabir edilir. Rüya sahibinin çevresinde her zaman hayırlı insanların yer alacağına delalet eder.

Rüyada kek görmek, rüyayı gören kişinin mesleki kariyerini daha iyi bir noktaya taşıyacağına ve kariyerini daha da büyütmek için yurt dışı ile bağlantılı olacağına rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin çıkacağı bir yolda hiç beklemediği kadar güzel günler göreceğine ve hayırlı çalışmalar yapacağına tabir edilir. Rüya sahibinin hayatı boyunca rahat yaşamasını sağlayacak kadar geniş imkanlara sahip olacağına yorulur. Ayrıca rüya sahibinin içinde bulunduğu bazı ortamların karışmasından sonra olayların yatışacağına ve her şeyin güllük gülistanlık gideceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yaptığını Görmek

Rüyada kek yaptığını görmek, çok hayırlı olarak tabir edilen rüyalardandır. Rüyayı gören kişinin yaşamının kendisine mutluluk getireceğine ve güzel olaylarla karşılaşacağına rivayet edilir. Kişinin yaşadığı bu olaylar sayesinde ise adeta sevince boğulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin büyük başarılara sahip olmak için sürpriz şekilde yeni yollara çıkacağına ve alacağı risklerin ardından iyi çalışmalar yapacağına yorulur. Rüya sahibinin refah düzeyinin artacağına delalet eder.

Bir başka rüya yorumcusu ise bu rüyayı; rüyayı gören kişinin başarılı olmadığı bir işten elde edeceği zafer olarak yorumlar. Rüyayı gören kişinin başarılarının çevresindeki bazı insanlar tarafından kıskanılacağına ve önünü kesmek isteyeceklerine delalet eder. Ancak rüya sahibinin her türlü engeli aşarak hedefine ulaşacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin kendine uygun, kendi huyu ve suyuna benzer bir kişi ile güzel bir birliktelik yaşayacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Islak Kek Görmek

Rüyada ıslak kek görmek, rüyayı gören kişinin hayallerine yaklaşacağına yorulan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin kendini değerli hissedeceğine, kendine değer vereceğine ve hayatının anlam kazanacağına işaret eder. Rüya sahibinin, hayallerine hiçbir sıkıntı yaşamadan ulaşacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi eğer çalışan biriyse iş hayatında adından söz ettirmeye delalet eder. Rüya sahibinin elini attığı her işte başarıya ulaşacağına ve hayır göreceğine delalettir.

Rüyada ıslak kek görmek, rüya sahibinin bazı küçük detayları unutacağına ve telafi etmek adına dostlarından yardım alacağına işaret eder. Rüya sahibinin aldığı destek ile oluşabilecek sorunları sıkıntı yaşamadan çözeceğine ve son anda başının ağarmasını engellemeye delalet eder. Rüyayı gören kişi bekar ise bencil davranışlı bir insan ile aşk yaşayacağına da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tepside Kek Görmek

Kişinin rüyasında tepside kek görmesi, güzel bir fırsat yakalamasına ve şansının artmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin sorunlarının kısa bir zamanda azalacağına ve kendini eskisinden de iyi hissedeceği günler yaşayacağına rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin hayata güzel bakacağına, sakin ve çok güzel bir ömre sahip olacağına işaret eder. Rüya sahibinin çevresiyle uyumlu ve yumuşak başlı bir insan olduğuna tabir edilir.

Rüyada tepside kek görmek, rüyayı gören kişinin çok güç ve ağır bir işi hallederek herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin yaptığı işle ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar yapacağına delalet eder. Rüya sahibinin zafer için gece gündüz demeden aralıksız çalışacağına ve büyük bir servete sahip olacağına tabir edilir. Diğer yandan, rüyada tepside kek görmek bazı durumlarda olumsuz olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi eğer bekar ise can sıkıcı bir iftiraya uğrayacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Hamuru Görmek

Kişinin rüyasında kek hamuru görmesi, hayırlı bir insan olarak anılacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin muradına ereceğine, daima hayallerinin peşinde koşacağına ve bahtının açık olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin inatçı yapısının yumuşayacağına ve yardıma ihtiyaç duyan herkesin yardımına hiç düşünmeden koşacağına işaret eder.

Rüyada kek hamuru görmek, uzun zamandır hayali kurulan bir şeyin gerçekleşeceğine ve kişinin çok mutlu olacağına tabir edilir. Bir başka rüya yorumcusuna göre, fiziksel olarak güç kaybedeceğine, direncinin düşeceğine ve sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin sabırlı olması gerektiğine, er geç sorunsuz bir hayata kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kekin Kabardığını Görmek

Rüyada kekin kabardığını görmek, rüyayı gören kişinin bazı zor ve sabır gerektiren olaylar yaşayacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişi eğer kadınsa, her işini büyük bir titizlikle yapacağına ve aile hayatında çok mutlu bir hayat süreceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi eğer erkekse, huzur bulacağına ve refah içinde bir hayat yaşamaya rivayet edilir.

Rüyada kekin kabardığını görmek, rüya sahibinin yaşadığı maddi ve manevi zorlukları sevdiği bir insanın verdiği destekle atlatmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin korkularını yeneceğine ve sağlıklı, uzun bir yaşama erişmesine tabir edilir. Rüya sahibinin eşi ile çok mutlu olacağı günler geçirmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak ve Yemek

Rüyada kek yapmak ve yemek, kişinin uzun zamandır bir ev hayali kurduğuna ve bir türlü alamadığı evi sonunda alacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin yaşadığı sıkıntıların sona ereceğine ve ağzının tadının yerine geleceğine tabir edilir. Rüya sahibinin keyifli ve neşeli bir insan olmasına ve yaşayacağı mutlu günlere delalet eder.

Kişinin rüyasında kek yapması ve yemesi, girdiği işlerde yenilgiye uğramadan herkese karşı galip geleceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin eline geçen para ile yatırımlar yapacağına ve gelirinin kat kat artacağına işaret eder. Rüya sahibinin hayırlı bir rızka erişeceğine ve rızkının bir ömür kesilmeyeceğine işaret eden bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pişmiş kek görmek rüyayı gören kişinin hayatında güzel ve olumlu gelişmelerin olacağına ve hayatına renk geleceğine, hayata bakışının değişeceğine ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin sevdikleri ile mutlu bir hayat yaşayacağına ve hayatının iyi yönde ilerleyeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kek gören kişi, rüyasını; kadın veya erkek oluşuna göre yorumlamalıdır. Zira rüya sahibi bir kadın ise bu rüya; kişinin annelik dürtülerinin kabaracağı, şefkatli ve sevgi dolu hissedeceği, insanlara merhamet ile yaklaşacağı ve asla kızgın olmayıp içinin her an derin bir aşk ve sevgi ile dolacağı manasına gelmektedir.

    Rüya sahibi böyle bir durumda, çok fazla duygusal düşündüğünden dolayı yaşamını kontrol etme kat sayısını yukarıya çekmelidir ya da fikirlerine güvendiği birinden mantıklı bir destek adına yardım istemeli ve rüyanın etkisinin sonlandığını düşündüğü zamana kadar bu arkadaşının yardımından yararlanmalıdır.

Ayrıca yapılan bir diğer yoruma göre rüya sahibinin erkek olması durumunda bu rüya; kişinin çıkacağı yeni gezilere ve tadacağı yeni tatlara işaret etmektedir. Rüya sahibi er kişi, sürekli hale getirdiği gezilerle işlerinin de halledecek, ailesine de gereken ilgiyi gösterecek ve aynı zamanda yaşamak istediği her hazzı yaşayacaktır şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kek yaptığını gören kişi, rüyasını; sinirlerinin alınacağı, yumuşak bir kalbe sahip olacağı ve asla kızışmayacağı bir döneme gireceğine yormalıdır. Kişinin her ne yaşarsa yaşasın asla kızmayacağı, ses tonunu hiçbir şekilde yükseltmeyeceği ve asla etrafına negatif bir enerji salmayacağı manasına gelmektedir.

    Rüyada kek yapan kişi rüya sahibinin bir tanıdığı ise bu rüya; kişinin çevresindekilerce sonsuz bir sabır ve hoşgörü ödüllendirildiği manasına gelmektedir. Rüya sahibi çevresindeki insanlara ne yaparsa yapsın asla düşmanca bir tavır ile karşılaşmayacak ve karşılıksız sevgileri ile kutsanacaktır şeklinde tabir edilir. Çünkü sınırsız hoşgörü veya saygı ile kabul edilmiştir çevresinde.

Ayrıca yapılan bir diğer yoruma göre kek yapan kişi bir yabancı ise bu rüya; kişinin vanilya tadında ve fırından yeni çıkmış kek sıcaklığında bir aşk ile karşılaşacağı manasına gelmektedir. Rüya sahibi farkında olmadan yeni tanışmış olduğu birinin kalbine dokunmuştur ve ruhunda izler bırakacaktır şeklinde tabir edilir.

Tabi ki bu izlerin güzelliklerle dolu izler olması veya karanlık dolu izler olması tamamen ikisinin yaşama şekillerine kalmıştır. Fakat din alimlerinin birleştiği dikkat çekici nokta; rüya sahibinin bu kişiyi yaşamına alması kendisinde çok büyük değişikliklere neden olacağıdır, kişi yaşamını sakin ve huzurlu geçirecektir, en olmaz durumda bile sinirlenmeyip sakince sorunları halletmeye çalışacakları ve bu konuda başarılı olacaklarıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Rüyada kek yemek; kişinin ailesinin yaşayıp yaşamadığına göre yorumlanmaktadır. Eğer rüya sahibinin yaşayan bir aile üyesi bile var ise yaşamlarında karşılaşacakları ortak problemlerin olacağı, bu problemlerin; aile üyesi kim olursa olsun veya konumu ne olursa olsun, kendisiyle birleşip ortak hareket ederek, ortak duygular içerisine girerek ve duygularının saf katıksız olması yoluyla hal olacağı manasına gelmektedir.

    Yani mutlulukta kendisi ile bir olanlar zor günlerde de onu yalnız bırakmayacaklardır, ortak duygularla her felaketi atlatmaya çalışacaklardır şeklinde tabir edilir. Ayrıca eğer rüya sahibinin yaşayan bir ailesi yoksa veya bir üyesi bile yaşamıyorsa bu rüya; kişinin hayatı boyunca bütün sorunlarında yalnız kalacağı, çevresindekilerce duygularının kullanılacağı ve kalbine değer verilmeyeceği manasına gelmektedir.

Rüya sahibi yaşamı boyunca bu yalnızlığı her an ensesinde hissederek kimsesiz duyguları ile limandan limana ve bazen de yeri geldikçe kayalıklardan kayalıklara çarpıp duracaktır şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Şans

    Ödül

    İlham

    Fırsat

    Enerji

    Nasip

    Başarı

    Mutluluk

    Paylaşmak

    Kazanımlar

    Memnuniyet

    İhtiyaç fazlası

    Güzel haberler
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kek yapmak; saf, iyi niyetli ve sevecen bir kimsenin varlığına işarettir. Bu kimse rüyayı gören kişiye çok iyiliği dokunacak, yanlış davranışta bulunmasına, kötü sözler sarf etmesine engel olacak ve en zor zamanlarında hep yanında olacak, desteğini esirgemeyecek yorumu yapılır. Kısacası iyi günde kötü günde her zaman yanında olan pozitif enerjisiyle etrafına huzur veren birinin varlığına delalettir.

Rüyada kek yaptığını görmek biraz çaba biraz emek harcayarak hayırlı bir kazanç elde edileceğine işaret eder. Kişi emeğinin karşılığında hoş bir şeylerle karşılaşır. Rüyasında kek yaptığını gören kişi kadınsa farkında olmadan hamile kalabilir. Rüya sahibi erkekse işlerinde bazı pürüzler çıkabilir. Çok ciddi olmasa da bazı sıkıntılar ile karşılaşabilir. Rüyasında kek yaptığını gören kişi tatlı bir mizaca sahiptir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapan Birini Görmek

Rüyada kek yapan birini görmek iki şekilde yorumlanır. İlki hayırlı yorumudur. Bu yorumda denir ki eğer kişi rüyasında kek yapan birini görüyorsa bu rüya sahibine gelecek hayırlı yardımı temsil eder. Rüyada kek yapan kişi bir tanıdığınız ise güzel haber haber alırsınız. Rüyada kek yapan kişi bir yabancı ise o kişi size yardım eli uzatır ve sizi doğru yola götürür. Rüyada kek yapan birini görmek ayrıca kötü bir yoruma da sahiptir. Kişinin karşısına tatsız olaylar çıkabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapıp Dağıtmak

Kişi rüyasında kek yapıp bunu dağıttığını görüyorsa insanlardan yardım alacak demektir. Kişinin rüyasında kek ikram etmesi onu hayırlı yollara götürür. Kişi gelecekte hayırlı işler ile karşılaşır. Çevresindeki insanlar tarafından sevilir ve mutluluk verici bir haber alır. Rüyasında kek yapıp etrafındaki insanlara ikram ettiğini gören kişi maddi anlamda huzura kavuşur. Çevresindekiler ona yardım eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Rüyada kek yemek hayırlıdır. Evli olmayan biri rüyasında kek yediğini görürse yakın zamanda bir evlilik onu bekliyor olabilir. Rüyasında kek yediğini gören kişi evliyse mutlu ve geçimli bir evliliği olur. Rüya sahibi kişi eğer kadınsa bir çocuğu olabilir.  Bazı yorumcular rüyada kek yemenin sıkıntı çıkaracağını da söyler. Fakat bunlar ciddi sıkıntılar değildir, geçicidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yemek

Rüyada kek yemek; berekettir. Hayırdır. Mutlu, neşeli günlerin habercisidir. Hiç ummadığınız yerden alacağınız haberler sizi sevindireceğini işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Görmek

Rüyada görülen kek hayırla yorulur. İçinde bulunduğunuz sıkıntılı günleri atlatacağınız huzur ve ferahlık dolu günlere kavuşacağınızı işaret eder. Eski neşenize kavuşup çevrenizdekilere ve işinize daha verimli zaman ayıracağınıza delalettir ayrıca bekâr bir kişi rüyasında kek görmüşse yakın zamanda kısmeti açılacak hayırlı birisi ile tanışıp yuva kuracağına işaret eder. Bazı tabirciler ise kek görmenin maddi açıdan kazanç sağlayacağınıza veya size yakın birisinden miras kalacağına delalet olduğunu söylerler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kek Yapmak

Rüyada kek yapmak görmenin aksine hayırla yorumlanmaz. Başınıza gelecek talihsizliklerin habercisidir. Bu talihsizlikler sağlık sorunları veya maddi kayıplar olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kakaolu Kek Yemek

Rüyada yenilen kakaolu kek iş hayatındaki gelişmeleri temsil eder. İş yerinizde geleceğiniz yüksek mertebeleri işaret eder ayrıca bu mertebe yükselişine bağlı olarak kazancınızda artacak maddi anlamda rahatlığa kavuşacağınıza işarettir.
Rüyada Cevizli Kek Yemek

Çok sevip saydığınız yakını olduğunuz büyük bir kimse ile ortak yapacağınız işe işarettir. Bu işte inişler çıkışlar olsa bile zor durumlarda aklınızı kullanarak başarıya ulaşacağınıza işarettir. Ayrıca bazı tabirciler sevgili olan iki kişinin birbirine kavuşacağı, mutlu bir evlilik yapacaklarına işaret ettiğini söylerler.
+2 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Uykunuzda gördügünüz tatli şeyler hayra yorulur. Kek yapısı itibarı ile  yumuşak olması nedeni ile iyi huylu güzel kimselerle karşılaşip hos sohbet etmeye delal eder. Ayni zamanda sevilen bir yere yolculuk yapma haberide olabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

605 Aktif
1 Üye ve 604 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7712
Dün : 21898
Toplam : 48087888
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...