Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüya sahibinin rüyasında yoğurt görmesi, zenginlik ve uzun ömür manalarına gelir. Rüyada yoğurt yemek, helal mala ve helal paraya işarettir. Rüyasında yoğurt gören ya da yiyen kişi bereket ve bolluk kazanacaktır. Sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Yoğurt görmek

Rüyada taze ve yağı alınmamış yoğurt güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine; Yağı alınmış ekşi yoğurt haram mala, bundan hoşlanan kimse için yararlı rızka; Yaz mevsimi ayran içmek ferahlık ve çabuk elde edilecek rızka ve sevindirici gelişmelere, kışın içmek darlık ve sıkıntıya; Yoğurdun kurusu ve her çeşit beyaz gıda maddesi rızka delalet eder.

Rüyada yoğurt görmek, yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir.
Rüyada taze ve tatlı yoğurt yemek hayırdır. Ekşi yoğurt kedere delalet eder. Yanında yoğurt olduğunu fakat yemediğini görmek iyi değildir. Bir rivayete göre ekşi yoğurt hastalığa ve sonra iyileşmeye işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada taze ve tatlı yoğurt yemek, hayra; ekşi yoğurt yemek ise, üzüntü ve kedere işarettir. Bol para ve kazanç demektir.

Rüyada yoğurt yediğini görmek, helal kazanca, yoğurt ekşi ise haram para elde etmeye işarettir. Yine rüyada tatlı yoğurt görmek, helal mala, faydalı rızka, ekşi yoğurt, haram mala ve pişmanlığa delâlet eder. Rızkın genişlemesine ve kazancın artmasına işaret eder. Rüyada yoğurt görmek, yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada yoğurt görmek; bir yolculuktan gelir elde edeceğinize işarettir
İbn-i Sirin: Tatlı yoğurt menfaate, ekşi yoğurt ise üzüntü ve sıkıntıya işarettir
Kirmani: Tatlı yoğurt yemek; helal mala işarettir.

Taze ve yağı alınmamış yoğurt güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine; Yağı alınmış ekşi yoğurt haram mala, bundan hoşlanan kimse için yararlı rızka; Yaz mevsimi ayran içmek ferahlık ve çabuk elde edilecek rızka ve sevindirici gelişmelere,, kışın içmek darlık ve sıkıntıya; Yoğurdun kurusu ve her çeşit beyaz gıda maddesi rızka delalet eder.Rüyada yoğurt görmek, yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir.

Rüyada yoğurt görmek, yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir.
Hayırlı, helal para veya maldır. Taze ve tatlı yoğurt yemek hayırdır. Ekşi yoğurt kedere delalet eder. Yanında yoğurt olduğunu fakat yemediğini görmek iyi değildir. Bir rivayete göre eksi yoğurt hastalığa ve sonra iyileşmeye işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada taze ve tatlı yoğurt yemek, hayra; eksi yoğurt yemek ise, üzüntü ve kedere işarettir. Bol para ve kazanç demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yoğurt görmek kişinin zengin olacağına ve mal kazanacağına işaret eder. Ancak farklı şekillerde de tabir edilen yoğurt yemek, mayalamak, yoğurt vermek ve diğer birçok seçeneği ile farklı şekillerde yorumlamalar bulunmaktadır. Böylece yoğurtla ilgili detayların hatırlanması rüyanın doğru yorumlanması için oldukça önemlidir.

Rüyada yoğurt görmek kişinin uzun ömürlü olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi ayrıca sağlıklı ve uzun bir hayat yaşayacaktır. Rüyada yoğurt gören kişi için sürprizler de kendini gösterir. Aynı şekilde rüyasında yoğurt gören kişi erkek ise para, pul, şan, şöhret ve mal varlığı anlamına gelmektedir. Kadınların rüyada yoğurt görmesi ise kısmetlerin bol olması şeklinde ifade edilir. Rüyada yoğurt görmek farklı şekillerde tabir edilmektedir. Genelde mal ve kısmete yorulan rüyada yoğurt görmek hayırlı olan rüyalardan biridir. Rüyada yoğurt görmek iki türlü tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Dökmek

Rüyada yoğurtla ilgili tabirlerden bir kısmı rüyada yoğurdun yere döküldüğünü görülmesi şeklindedir. Kişinin mal varlığında eksilme olacağını ve malın ziyan olacağına işaret eder. Diğer tabirciler ise rüyada yoğurt dökmenin uzun süren sıkıntılardan kurtulma anlamına geldiğini ifade eder.

Bazı rüya tabircileri ise bu durumun kişi için olumsuz olan bir davranış olduğunu rivayet etmektedir. Ancak rüyasında yoğurt dökerek sonradan topladığını gören kişi için sıkıntılar bitecek ve hayat istediği gibi devam edecektir. Rüyada yoğurt dökmek ve bunu umursamamak kişinin malına zarar geleceğini de işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinden Yoğurt Almak

Rüyada bir başka birinden yoğurt aldığını gören kişi için bu rüya olumsuz yorumlanan rüyalar arasındadır. Kişinin kötü insanlarla karşılaşması anlamına da gelir. Rüya sahibinin başka birinden yoğurt aldığını görmesi işlerinin iyi gitmeyeceği şeklinde de yorumlanır. Bu kişi yardıma muhtaç olacak ve başkalarına el açacaktır. Ancak bu kişinin sıkıntılardan kurtulabilmesi için ailesinden destek alacağı, böylece sıkıntılardan kurtulacağı da ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Yoğurt Vermek

Rüyada başka birine yoğurt verdiğini görmek iki şekilde yorumlanan bir rüyadır. Rüyada yoğurt vermenin ilk anlamı rüya sahibinin iyi biri olduğu bundan dolayı başkalarının ihanetine uğrayacağına şeklinde ifade edilirken, bu rüyayı görenlerin gören kişinin sıkıntılı bir döneme gireceği şeklinde de işaretler bulunur.

Rüyada başka birine yoğurt verdiğini görmenin diğer anlamı ise kişinin aşk ve hoşlanma durumlarının varlığına işaret eder. Rüya sahibi iyi biriyle karşılaşacak ve bu kişiyle aşk yaşayacaktır. Rüyada yoğurt verdiğini gören kişinin hayatına giren kişi ile mutlu şekilde yaşayacağına dair rivayetler de bulunmaktadır. Bu sebeple neredeyse tüm rüyalarda olduğu gibi rüyada yoğurt görmek ile ilgili de birçok farklı yorum bulunmaktadır. Bu yüzden rüyanın ayrıntıları önem taşımaktadır. Aksi takdirde rüyanın yorumu ile ilgili yanlış yorumlamalar görülebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Mayaladığını Görmek

Kişinin rüyada yoğurt mayaladığını görmesi işlerinin düzeleceği, zorlukların atlatacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada yoğurt mayalamak yine kişinin beklediği işlerin düzeleceğine işaret eder. Rüya sahibi için çok önemli bir iş fırsatı doğacaktır.

Rüyada Yoğurt Görmekle ilgili başka bir yorum

Rüyada yoğurt yemek, hayırlı para ve kazanca işarettir. Rüyada yoğurt görmek, helal ve temiz mala (ve temiz kazanca) işaret olarak tabir olunur. Rüyada taze ve tatlı yoğurt yediğini görmek, hayra ve temiz kazanca işaretle yorumlanır. Rüyada ekşi yoğurt yediğini görmek ise, iyi değildir. Ha­ram kazanca ve üzüntüye, sıkıntıya işaretle tabir olunur. Ekşi yoğurt görmek, hastalığa yakalanmaya ve bir müddet sonra iyileşmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT YEMEK

Rüyada yoğurt yemek parasal ve ruhsal olarak iyi bir duruma gelineceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağın işaret eder. Bununla birlikte yoğurt vermek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına ve herkesin konuştuğu ve toplumun takip ettiği bir kişi olunacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MEYVELİ YOĞURT YEMEK

Rüyada meyveli yoğurt yemek eğlence ve şenlik olarak yorumlanır. Rüya sahibi, kendisini birçok kişinin bir arada olduğu, şarkılı türkülü ve bol ziyafetli bir ortama girecek, hayallerine yakın zamanda sahip olacak, sorunlarından ve dertlerinden deyim yerindeyse tek kalemde kurtulacak, zor zamanları geride bırakacak anlamlarını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT TAŞIDIĞINI GÖRMEK

Rüyada yoğurt taşımak görmek malın değerin bilmeye, dolu dolu huzurlu hayata ve sorunların üstesinden gelmeye, sakin bir insan olmaya ve şükretmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT DÖKTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt döktüğünü görmesi orada sabah anlayışıyla yaşaması nedeni ile malını hiç düşünmeden yemesine, ileride de kıtlığa düşerek bu günlerini aramasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNE YOĞURT İKRAM ETMEK

Rüyada yoğurt ikram etmek rüya sahibinin, arasındaki ilişkinin ileride kardeşten yakın bir dostluk haline dönüşeceğini bilmediği biri ile tanışması şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT MAYALADIĞINI GÖRMEK

Rüyada yoğurt mayalamak, güzel günlere ve hayırlı evlatlara, aile kurmaya, iş sahibi olmaya ve atılımlar yapmaya işaret eder. Genel olarak hayırlı anlamlara gelen rüya kişinin bekar ise hayırlı bir kişi ile evlilik gerçekleştireceğine delalet ederken, evli kişiler için ise ailenin genişleyeceği, bebek veya torun sahibi olunacağını bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜ BİRİNİN YOĞURT YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada ölü birinin yoğurt yediğini görmek, sizi sıkıntıya koyan bir kimseyi affettiğinize, kin tutmadığınıza işaret eder. Başka yorumlara ise kişinin kalbini kıran ve kendisini uzun sürecek olan bir sorunlar yumağının içine bırakan bir kişinin özür dilemesi üzerine affedeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOZUK YOĞURT GÖRMEK

Rüyada bozuk yoğurt görmek, yaptığınız işlerden ilk başta iyi bir gelir elde etmiş olsanız bile, şuan o işler ayağınıza dolanmış durumda ve iflas ediyorsunuz. Ancak çok büyük bir zarar almayacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Görmenin Anlamı

Alimler rüyada yoğurt görmenin, uzun ömür manasına geldiğini ifade ederler. Rüyayı gören kişinin sağlıklı ve uzun ömürlü olacağına rivayet edilir. Rüyasında yoğurt gören kimse için sürpriz para veya talipler söz konusu olabilir. Erkek için rüyada yoğurt görmenin manası para, pul, şan ve yücelik anlamındadır. Kadın için rüyada yoğurt görmek, kısmetlerin bollaşması manası taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Görmek

Rüyada yoğurt görmenin işareti, görülme biçimine göre değişir. Sadece yoğurt görmek, malın çoğalması anlamındadır. Rüyada kendisi yoğurt yaptığını gören kişinin, işlerinin güzel gideceği, karşılaşacağı zorluklardan başarıyla ayrılacağı rivayet edilmiştir. Alimler, rüyasında başkasının yoğurt yediğini gören kişi için selameti işaret ederler. Rüya sahibinin selamete kavuşacağına, dert ve sıkıntılarının sona ereceğine hikmet edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yemek

Rüyada yoğurt yemek, yenilen yoğurdun biçimine göre farklı anlamlara gelir. Rüyada bembeyaz yoğurt yiyen kişinin hayatında bazı müjdeli haberlerin geleceği bildirilmiştir. Rüya sahibinin kendisinden üst makamlarda olan kişilerden hayır göreceğine rivayet edilir.

Rüyada yenilen yoğurt kirli veya tozlu ise o kişi için sıkıntıların başlayacağına hikmet edilir. Rüyasında başkasının yoğurt yediğini görmek, temiz insanların kırılmasına işaret eder. Tabirciler, rüya sahibinin iyilik sahibi birine karşı yanlış işler yaptığına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinden Yoğurt Almak

Rüyada birisinden yoğurt almak, alimlerce kötü anlamda yorumlanmıştır. Rüyada birinden yoğurt almak, kötü insanlarla karşılaşma manasına da gelir. Rüya sahibinin birinden yoğurt aldığını görmesi, işlerinin hiçte iyiye gitmeyeceği, yardıma muhtaç olacağına rivayet edilir. Alimler, kişinin çekeceği zorluklardan ancak aile yardımıyla çıkabileceğine işaret ederler. Bu yüzden rüyasında birinden yoğurt alan kimse için çıkış yolu aileden alınacak yardım yorumu yapılmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Mayalamak

Rüyada yoğurt mayalamak, beklenilen işler anlamına gelir. Rüya sahibi için çok önemli bir işin geleceğine delalet edilir. Kişinin rüyasında yoğurt mayaladığını görmesi, beklentide olunan işin sonlanması manasına gelir. Rüya tabircileri, rüyada yoğurt mayaladığını gören kişinin beklediği işin sonucunun fevkalade olumlu olacağına delalet ederler. Rüyasında yoğurt mayaladığını gören kişinin bazı sıkıntılarının artık sorunsuz gideceği anlamına gelir.

Rüyada yoğurt görmek, iki türlü tabir edilir. Bir kısım alim, rüyasında yoğurt döktüğünü gören kişinin mal ve mülk bakımında ziyana uğrayacağını ifade ederler. Diğer kısım tabirciler, rüyasında yoğurt döken kişinin, uzun süren sıkıntılarının artık son bulması manasına geldiğini ifade ederler. Rüyada başkasının yoğurt gördüğünü gören kişi için alimler, sıkıntı şeklinde tabir ederler.

Rüya sahibinin sıkıntılarının çoğalmasına, içinden çıkamayacağı zorluklara musallat olacağına rivayet edilir. Rüyasında yoğurt döktüğünü sonrasında topladığını gören kişinin sıkıntılarının biteceği rivayet edilir. Rüyada yoğurt döktüğünü ama umursamadığını görmek, mallarda zarar manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Yoğurt Vermek

Rüyada birine yoğurt vermenin iki farklı anlamı vardır. Birinci anlamı, rüya sahibinin çok iyi niyetli olduğunu, bu iyi niyeti dolayısıyla kazık yiyebileceği manasına gelir. Bu rüyayı gören kimse için kötü zamanların başlamasının muhtemel olduğu rivayet edilir.

Rüyada birine yoğurt verdiğini görmenin ikinci anlamı ise aşk ve hoşlanma olarak yorumlanır. Rüya sahibinin temiz yürekli bir insanla tanışacağı şeklinde yorumlanmıştır. Rüyadan birine yoğurt verdiğini gören kişinin hayatının anlamının arttıracak bir kimseyle tanışacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam Cafer Sadık'a göre rüyada yoğurt görmek; bir yolculuktan gelir elde edeceğinize, İbn-i Sîrîn'e göre Tatlı yoğurt menfaate, ekşi yoğurt üzüntü ve sıkıntıya Kirmani'ye göre ise Rüyada tatlı yoğurt; helal mala işarettir. Rüyada yoğurt görülmesi, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir. Taze ve yağı alınmamış yoğurt güzel ve hayırlı rızk anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen yoğurtlar uzun ömre ve ahlak güzelliğine; Yağı alınmış ekşi yoğurt haram mala, bundan hoşlanan kimse için yararlı rızka alamettir. Yaz mevsimi yoğurt görülmesi ferahlık ve çabuk elde edilecek mala ve sevindirici gelişmelere delalet eder. Yoğurdun kurusu ve her çeşit beyaz gıda maddesi rızıktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Görmek Neye Yorumlanır?

Yoğurt rüyası mutluluğa, sağlığa, habere, afiyete ve sevinçli gelişmeler anlamına gelir. Rüyasında yoğurt gören kişinin mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet edilir. Yoğurt rüyası bol rızık ve bereketli kazanca tabir edilir. Rüyasında yoğurt gören hayatında başarı kazanmak için harekete geçeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Yoğurt Satın Almak

Kişinin rüyasında yoğurt aldığını görmesi şifa bulacağı anlamına gelmektedir. Rüyasında yoğurt aldığını gören kişi, sıkıntılarına çare bulacağına delalet etmektedir. Yoğurt almak hasta için sıhhatine kavuşacağını işaret eder. Bazen de yoğurt almak sevindirici haberlere işaret eder. Bir kimsenin rüyasında yoğurt satın aldığını görmesi, rızka ve rızkın bolluğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Çorbası Görmek

Bir yemek kabı içinde içinde yoğurt çorbası olması, hayır ve berekete delalet eder. Yoğurtlu çorbayı içmek, rızık ve menfaate işarettir. Rüyada yoğurtlu çorbayı içerken üzerine döktüğünü görmek, işlerin kötü gitmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Yoğurt Yemek

İslam alimlerinden Kirmanî'in yorumuna göre rüyada tatlı yoğurttan yemek; helal mala işarettir. Rüyada yenilen yoğurdun sevindirici haberler almaya ve büyük mutluluklar yaşamaya delalet etmektedir. Çünkü yoğurt rüya ikram etmek sahibi için bol mal ve rızk anlamına gelmektedir. Rüyada yoğurtun yenmesi, rüyayı gören kişinin kazanacağı para ile bereketli kazanca delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaymaklı Yoğurt Görmek

Kişinin rüyasında kaymaklı yoğurt görmesi, faydası çok, büyüyen ve lezzetli olan toplu mal ve ganimetten meydana gelen rızka delalet eder. Kaymaklı yoğurt rüyası, bolluk, ucuzluk, kazanç, fayda ve arzu ettiği şeyleri kolaylıkla elde etmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süzme Yoğurdu Görmek

Kişinin rüyasında süzme yoğurt görmesi, mal ve rızk ile tabir olunur. Süzme yoğurt, bekar için evlenmeye, hamile kadın için çocuğa, artan mala ve uzun ömre delalet eder. Süzme yoğurt rahat ve afiyetle beraber senenin ucuzluk ve bereketli olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mayalanmış Yoğurt Görmek

Kişinin rüyasında mayalanmış yoğurt görmesi zahmetsiz kazanılacak çok mala delalet eder. Koyun sütünden mayalanmış yoğurdu bir, hamileliğinden selametle kurtulacağına işarettir. Bazı kere mayalanmış yoğurt, rızık ve berekete işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Birinden Yoğurt Almak

Kişinin rüyasında bir kimseden yoğurt alması, ferahlık, sevinç ve kolaylıkla elde edilen rızka delalet eder. rüya sahibinin varsa borçlarının bitmesine, iş hayatında kazançlı çıkacağı gelişmelere delalet etmektedir. Yoğurt dökmek hayırlı, helal para veya maldır aynı zamanda bol para ve kazanç demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Kaymağı Görmek

Taze ve yağı alınmamış kaymaklı yoğurt güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine işaret eder. Kaymaksız yoğurttan hoşlanan kimse için yararlı rızka yorumlanır. Bazen de az bir zahmetle elde edilen rızka işarettir. Rüyada kaymaklı yoğurt görmek, faydalı bayağı bir ticarete alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında yoğurt görmesi, zenginlik ve uzun ömür manalarına gelir. Rüyada yoğurt yemek, helal mala ve helal paraya işarettir. Rüyasında yoğurt gören ya da yiyen kişi bereket ve bolluk kazanacaktır. Sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada görülen yoğurdun tadı ve yapısı rüyanın yorumunu değiştirmektedir. Normal tadında ve tatlı olan yoğurt sağlık, uzun ömür gibi manalara gelirken ekşi yoğurt haram mal ve üzüntüye yorumlanır. Yenemeyecek derece ekşi ve yenemeyecek derecede acı olan yoğurtlar olumsuz yorumlara tabidir. Hafif ekşi yenebilecek yoğurt için yukarıdaki olumlu yorumlar geçerlidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt görmesi görülen yoğurdun görüntüsü beyaz ise hayır demektir. Hayırlı bir iş ve hayırlı para anlamına gelir. Rüyada yoğurt görmek, hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinden Yoğurt Almak

Rüya sahibinin rüyasında birinden yoğurt aldığını görmesi kişinin iş hayatında sıkıntılar içerisinde olacağına, bu nedenle de huzursuz olacağına delalet eder. Rüyada birinde yoğurt almak, aynı zamanda rüya sahibinin bulunduğu kötü durum içerisinden ailesinin yardımı ile çıkacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Döktüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt döktüğünü görmesi orada sabah anlayışıyla yaşaması nedeni ile malını hiç düşünmeden yemesine, ileride de kıtlığa düşerek bu günlerini aramasına tabir edilir. Rüya sahibi daha sonra çok pişman olacak ve başını taşlara vuracaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt İkram Etmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt ikram ettiğini görmesi arasındaki ilişkinin ileride kardeşten yakın bir dostluk haline dönüşeceğini bilmediği biri ile tanışması şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda kimi rüya yorumcularına göre rüyada yoğurt ikram etmek, kişinin yardım sever kişiliği sayesinde bol sevap kazanacağına, aile içerisinde meydana gelen dargınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Vermek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada yoğurt vermek, kişinin iyi niyetli biri olduğu için çok fazla kazık yiyeceğine, yarıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, uzun süreli bir aşk hayatına sahip olacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada yoğurt vermek, iş hayatında hayırlı ortaklıklar kuracağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Döküldüğünü Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında yoğurt döküldüğünü gören kişilerin uzun bir aradan sonra tekrardan sıkıntılarının sona ereceğine, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder. Rüyada yoğurt döküldüğünü görmek, sahip olunan mal ve mülkün dikkat edilmezse azalıp yok olabileceğine de rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt yediğini görmesi denilen yoğurt normal ya da tatlı ise hayırlı, ekşi ve acı ise haram mal ve üzüntü manalarına gelir. Rüyada yoğurt yediğini görmek, kişinin hatalarından ders alacağına, geri kalan hayatında daha çok dikkat edeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Gördüğü Halde Yemediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt gördüğü halde yemediğini görmesi, kişinin normalde yoğurdu sevdiği halde rüyasında gördüğü zaman yoğurdu yemeyen kişi için bu hayırdır. Maddi rahatlık ve mutluluk getirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Çorbası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt çorbası görmesi yeni iş kollarına giriş yapmaya, uzun zamandan beri ilgi duyulan bir kişiye açılmaya, kardeşlerden birinin yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili olarak hayırlı ve güzel haberler almaya, yardıma muhtaç kişilere yardım etmeye, kıskanç kişileri haneden uzaklaştırmaya, rahat ve huzurlu bir hayatın kapısını açmaya ve hayallere kavuşmaya delalettir. Rüyada yoğurt çorbası içmek, yapılan hataların telafi edilmesi ve iş konusunda bazı büyük kararların alınması ile uzun zamandan beri ertelenen yurt dışına çıkma konusunun gündeme geleceğine ve ile bireylerinin de desteklerinin alınıp bu kararın uygulamaya konulacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Yoğurt Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bozuk yoğurt görmesi güzel ve bol kazançlı bir şekilde başlayan bir işin gittikçe kötü ve zarar verici bir hal alacağı, bu yüzden en kısa sürede içinde çıkmak için çaba gösterileceği, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen çok az zararla içinden çıkılacağı ve rahat bir nefes alınacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada bozuk yoğurt satmak, konu komşu ile aranın bozulmasına sebep olacak bir durumun yaşanacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine ve zor zamanlar geçirileceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Ve Yoğurt Yemek

Rüya sahibinin rüyasında bal ve yoğurt yediğini görmesi can sıkıcı ne kadar durum varsa kısa süre içinde atlatılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına ve anne babaya, vatana ve millete hayırlı bir evlat olunacağına rivayet edilir. Rüyada yoğurt ve pekmez yemek, ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde zenginliğe kavuşulacağı, mal mülk sahibi olunacağı, günden güne daha iyi bir kariyer oluşturulacağı ve yarıda kalmış bir projenin nihayete erdirileceği manasına  gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Mayaladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt mayaladığını görmesi hayırlı ve kazançlı bir iş yeri kurmaya, haksızlık yapan kişilerin ceza alması için gerekenleri yapmaya, sevilen kişileri düştükleri kötü durumlardan kurtarmak için destek olmaya, zor bir dönemi ve durumu kolayca atlatmaya, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girmeye ve  şansı en iyi şekilde kullanmaya yorulur. Rüyada ekşi yoğurt mayalamak, kişinin, uzun zamandan beri peşinde koştuğu bir işte sıkıntılı dönemler geçireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına ve işlerini düzene sokacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyveli Yoğurt Görmek

Rüya sahibinin rüyasında meyveli yoğurt görmesi şarkılı türkülü ve bol ziyafet olan bir ortama gireceğine, hayallerine yakın zamanda sahip olacak,sorunlarından ve dertlerinden deyim yerindeyse tek kalemde kurtulacak, zor zamanları geride bırakacak ve güzel haberler ve başarılar günden güne artacak demektir. Rüyada meyveli yoğurt satmak, birçok insanın iyiliği için yapılacak bir işten ötürü bol hayır duası alınacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, bu makam sayesinde sevilen kişilere destek olunacağına ve  aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Kaymağı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt kaymağı görmesi iş hayatının günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamettir. Rüyada yoğurt kaymağı yemek, hayırlı bir kazanç kapısı açacak bir ortaklık kurulacağı, dertlerin biteceği, dostlukların perçinleneceği, eğitim hayatı içinde büyük başarılar kazanılacağı, yeni bir haneye sahip olunacağı, kısa süre içinde büyük işler başarılacağı ve zorlukların el birliği ile aşılacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Mayası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt mayası görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda hiçbir sorun yaşamayacağına alamet eder. Kişinin rüyasında yoğurt mayası görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt yaptığını görmesi, kişinin iflasın eşiğine getirecek derecede durmuş olan işlerinin açılmasına ve yeniden yoluna girmesine yorulur. Rüya sahibi, durgun iş sezonunda kaybettiği zararını, işlerinin açılması ile fazlasıyla karşılayacak ve tüm ağız tadı da, neşesi de yerine gelecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurt aldığını görmesi hayattaki mutluluğunun, işlerindeki zaferin sürekliliğine ve bereketin cüzdanından da mutfağından da eksik olmamasına yorulur. Rüyada yoğurt almanın bunun yanı sıra kişinin hiçbir sağlık sorunu olmayacağı anlamı da bulunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurdu Ayran Yapıp İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yoğurdu ayran yapıp içtiğini görmek ayranı yazın içiyorsa hayra yorulur fakat kışın ayran içiyorsa bu hastalık işaretidir diye rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yoğurt görmek büyük mutluluklar, temiz haberler, sevinç verici gelişmeler anlamına gelir. Rüyasında yoğurt gören kişi hayatı boyunca hiç derin yaralar almayacak, sefalete düşecek noktaya gelmeyecektir. Yoğurt bol rızık ile tabir edilir. Rüya sahibi için alın teri ile kazanılan, hakkı verilmiş, layığıyla elde edilmiş bereketli kazanç anlamına gelir. Kişi, işçi olarak çalıştığı yerden aldığı maaşından ya da kendi işini yaparak kazandığı paradan hayır ve bereket görür. Bu kişi çocuklarına ve torunlarına bırakacak kadar toprak ve mülkiyet sahibi olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yediğini Görmek

Rüya sahibinin kazanç kapılarının önünde hiçbir engel ve zorluk olmadığına bu nedenle her daim verdiği emeğin karşılığını fazlasıyla alacağına ve kazancının temiz olacağına delalet eder. Rüyasında yoğurdu severek yiyen kişi kara geçer fakat yüzünü buruşturarak yoğurt yiyen kişi, mal ya da para kaybederek zarara uğrar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yapmak

Rüya sahibini neredeyse iflasın eşiğine getirecek derecede durmuş olan işlerinin açılmasına ve yeniden yoluna girmesine yorulur. Rüya sahibi, durgun iş sezonunda kaybettiği zararını, işlerinin açılması ile fazlasıyla karşılayacak ve tüm ağız tadı da, neşesi de yerine gelecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Almak

Rüya sahibinin hayattaki mutluluğunun, işlerindeki zaferin sürekliliğine ve bereketin cüzdanından da mutfağından da eksik olmamasına yorulur. Rüyada yoğurt almanın bunun yanı sıra kişinin hiçbir sağlık sorunu olmayacağı anlamı da bulunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Dökmek

Rüya sahibinin nerede akşam, orada sabah anlayışıyla yaşaması nedeni ile malını hiç düşünmeden yemesine, ileride de kıtlığa düşerek bu günlerini aramasına tabir edilir. Rüya sahibi daha sonra çok pişman olacak ve başını taşlara vuracaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt İkram Etmek

Rüya sahibinin, arasındaki ilişkinin ileride kardeşten yakın bir dostluk haline dönüşeceğini bilmediği biri ile tanışması şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Kaymağı Görmek

Bol kazanç ve zenginlik anlamına gelir. İş hayatının günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamettir. Rüyada yoğurt kaymağı yemek, hayırlı bir kazanç kapısı açacak bir ortaklık kurulacağı, dertlerin biteceği, dostlukların perçinleneceği, eğitim hayatı içinde büyük başarılar kazanılacağı, yeni bir haneye sahip olunacağı, kısa süre içinde büyük işler başarılacağı ve zorlukların el birliği ile aşılacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Satın Almak

Kişinin, okul hayatının çok iyi bir şekilde gideceği, bu sayede iş hayatında büyük tecrübeler kazanacağı, yeni bir haneye sahip olacağı, göstereceği başarılı performans sayesinde iş yerinde yüksek bir mevkiye terfi alacağı, sevdiği kişi ile arasını bozmak isteyen kişilere büyük bir ders vereceği ve kendisini zarar ettirebilecek bir işten alnının akıyla kurtulacağı anlamına gelir. Rüyada süzme yoğurt satın almak, zahmetli bir işe girip sabır gösterilmesi ve tutumlu davranılması ile büyük bir başarı elde edileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi ile aşılacağına ve hayırlı bir evlat olunacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyveli Yoğurt Görmek

Eğlence ve şenlik olarak yorumlanır. Rüya sahibi, kendisini birçok kişinin bir arada olduğu, şarkılı türkülü ve bol ziyafetli bir ortama girecek, hayallerine yakın zamanda sahip olacak,sorunlarından ve dertlerinden deyim yerindeyse tek kalemde kurtulacak, zor zamanları geride bırakacak ve güzel haberler ve başarılar günden güne artacak demektir. Rüyada meyveli yoğurt satmak, birçok insanın iyiliği için yapılacak bir işten ötürü bol hayır duası alınacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, bu makam sayesinde sevilen kişilere destek olunacağına ve  aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yemek

Parasal ve ruhsal olarak iyi bir duruma gelineceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına ve herkesin konuştuğu ve toplumun takip ettiği bir kişi olunacağına yorumlanır. Rüyada sarımsaklı yoğurt yemek, kötü olayların ardından çok güzel gelişmelerin geleceği, büyük sevinçlerin yaşanacağı, aile bireyleri ile huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceği, geçim sıkıntısının sona ereceği ve kazanılan paranın bir kısmının tasarruf için ayrılacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Mayalamak

Aile bireyleri için çok iyi gelişmeler yaşatacak bir proje gerçekleştirmeye, hayırlı ve kazançlı bir iş yeri kurmaya, haksızlık yapan kişilerin ceza alması için gerekenleri yapmaya, sevilen kişileri düştükleri kötü durumlardan kurtarmak için destek olmaya, zor bir dönemi ve durumu kolayca atlatmaya, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girmeye ve  şansı en iyi şekilde kullanmaya yorulur. Rüyada ekşi yoğurt mayalamak, kişinin, uzun zamandan beri peşinde koştuğu bir işte sıkıntılı dönemler geçireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına ve işlerini düzene sokacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Çorbası Görmek

Kalan bir miras sayesinde iş sahibi olmaya, yeni iş kollarına giriş yapmaya, uzun zamandan beri ilgi duyulan bir kişiye açılmaya, kardeşlerden birinin yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili olarak hayırlı ve güzel haberler almaya, yardıma muhtaç kişilere yardım etmeye, kıskanç kişileri haneden uzaklaştırmaya, rahat ve huzurlu bir hayatın kapısını açmaya ve hayallere kavuşmaya delalettir. Rüyada yoğurt çorbası içmek, yapılan hataların telafi edilmesi ve iş konusunda bazı büyük kararların alınması ile uzun zamandan beri ertelenen yurt dışına çıkma konusunun gündeme geleceğine ve ile bireylerinin de desteklerinin alınıp bu kararın uygulamaya konulacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yemek Ve Yedirmek

Rüya sahibinin, yaptığı işte kazandığı ne varsa ailesi ve sevdiği kişilerle bölüşeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine ve bozulan moralleri tamir etmek için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir. Rüyada yoğurt yedirmek ve dağıtmak, iş konusunda uzun bir süreden beri sorun yaşayan bir ahbaba iş olanağı sağlanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Yoğurt Görmek

Güzel ve bol kazançlı bir şekilde başlayan bir işin gittikçe kötü ve zarar verici bir hal alacağı, bu yüzden en kısa sürede içinde çıkmak için çaba gösterileceği, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen çok az zararla içinden çıkılacağı ve rahat bir nefes alınacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada bozuk yoğurt satmak, konu komşu ile aranın bozulmasına sebep olacak bir durumun yaşanacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine ve zor zamanlar geçirileceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Yoğurt Yemesi

Rüya sahibinin, kalbini kıran ve kendisini uzun sürecek olan bir sorunlar yumağının içine bırakan bir kişinin özür dilemesi üzerine affedeceği, yapılmış olan haksızlıktan dolayı üzülse bile kin tutmayacağı, başka kişilerin kendisi gibi sorun yaşamaması için çaba harcayacağı, zorlu bir yoldan geçeceği ancak sonunda başarılı olacağı anlamına gelir. Rüyada hayvanın yoğurt yemesi, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zor zamanların kolaylıkla geçileceğine ve rahata erileceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Ve Yoğurt Yemek

Her şeyin güllük gülistanlık olacağı şeklinde yorumlanır. Can sıkıcı ne kadar durum varsa kısa süre içinde atlatılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına ve anne babaya, vatana ve millete hayırlı bir evlat olunacağına rivayet edilir. Rüyada yoğurt ve pekmez yemek, ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde zenginliğe kavuşulacağı, mal mülk sahibi olunacağı, günden güne daha iyi bir kariyer oluşturulacağı ve yarıda kalmış bir projenin nihayete erdirileceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Görmenin Psikolojik Yorumu

Yapılan işlerin yeni kapılar açması ve büyük bir rahatlık elde edilmesi ile mutlu ve huzurlu bir hayata yaşanacağı ve bu sayede çok güzel ve kelimenin tam anlamıyla sevinçle ilgili sembollerle dolu rüyalar görüleceği şeklinde açıklanır. Sıkıntıların bitmesi ve yeni bir hayata adım atılması ile ruhen yaşanan rahatlığın rüyalarda kendisini farklı şekillerde göstermesi sıkça rastlanan ve iyiye yorulan bir durumdur.

Eşlerin birbirine güvenmesi ve güzel bir yuvaya kavuşmaları sayesinde huzuru bulacaklarına ve gerçek hayatta nasıl mutlularsa rüyalarda da mutluluk ve huzur gibi duygulara sahip olacaklarına işaret eder. Ancak bazı kötü olayların ardından görüldüyse çok dikkatli olunmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yoğurt görmek, bereket ve hayır getiren bir rüya olarak tabir edilir. En kısa zamanda mal ve mülk sahibi olacağınızı ömrünüzün sonuna kadar yokluk çekmeyeceğinizi işaret eder. Ayrıca rüyada yoğurt görmek, müjdeli haber anlamına da gelir. Duyacağınızın güzel bir haberle mutluluğunuzun katlanacağına delalet eder. Ailenizin de bu mutluluğunuza ortak olacağını gösterir.

Rüyada taze ve yağı alınmamış yoğurt görmek; güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine işaret eder. Rüyada yağı alınmış ekşi yoğurt görmek, haram mala; bundan hoşlanan kimse için yararlı rızka delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yoğurt görmek veya yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir. Hayırlı, helal para veya maldır.

Rüyada taze ve tatlı yoğurt yemek, hayırdır. Ekşi yoğurt kedere delalet eder. Yanında yoğurt olduğunu fakat yemediğini görmek, iyi değildir. Bir rivayete göre, ekşi yoğurt hastalığa ve sonra iyileşmeye işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada taze ve tatlı yoğurt yemek, hayra; ekşi yoğurt yemek ise üzüntü ve kedere işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yemek

Rüyada yoğurt yemek, mutlu olacağınız bir işte çalışacağınızı ve bu işte başarılı olacağınızı işaret eder. İşinize her gün severek gideceğinize delalet eder. Kazancınız da bereketli olacağını hatta para biriktirecek kadar çok para kazanacağınızı rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Mayalamak

Rüyada yoğurt mayalamak, sevdiğiniz bir kişiyi içinde bulunduğu kötü durumdan kurtaracağınızı işaret eder. Maddi olarak sıkıntıya düşmüş olan bir yakınınıza para yardımında bulunacağınıza delalet eder. Bu sayede hem vicdanen rahatlayacağınızı hem de hayır duası alacağınızı ifade eder. (Bkz. Maya)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Almak

Rüyada yoğurt almak, iş hayatınızda yaptığınız işlerle çok konuşulacağınızı ve bu sayede yüksek mevkilere ulaşacağınızı işaret eder. Aldığınız her işi titizlikle yürüteceğinizi bu şekilde çalışma disiplininizin size kazanç getireceğini ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yapmak

Rüyada yoğurt yapmak, ayağınıza kadar gelen iş fırsatları sayesinde yeniden para kazanmaya başlayacağınıza alamet eder. Dolayısıyla geçim sıkıntısından kurtulacağınızı ve ailenizle aranızın eskisi gibi iyi olacağını işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Çorbası Görmek

Rüyada yoğurt çorbası görmek, geçmişte bir kişiye yapmış olduğunuzun yanlıştan ötürü pişman olup özür dileyeceğinizi işaret eder. Aslında çok eski zamanda kalmış bir olayı unutamadığınız için çok sevdiğiniz bir kişinin gönlünü alacağınızı ifade eder. (Bkz. Ekşili Çorba)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yoğurt dökülmesi, emeklerinizin karşılığını alamayacağını işaret eder. Gece gündüz çalışıp ter döktüğünüz birçok şeyin size geri dönüşünün istediğiniz gibi olmayacağını ifade eder. Bu yüzden hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacağınızı gösterir.

Rüyada yoğurt yemek İslami tabiri, hayır yapacağınıza alamet eder. İnsanların ortak kullanım alanı olan cami, kütüphane gibi yerlerin inşası için elinizden geldiğince maddi yardımda bulunacağını ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Kovası Görmek

Rüyada yoğurt kovası görmek, iki şekilde tabir edilir. Rüyada boş yoğurt kovası görmek, hayallerinizin gerçekleşmesi için biraz daha çalışmanız gerektiğine işaret eder.

Rüyada dolu yoğurt kovası görmek ise güzel bir işe katkıda bulunup sevap işleyeceğinizi ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Mayalamak İslami Tabiri

Rüyada yoğurt mayalamak İslami tabiri, iyi bir Müslüman olmak için Allah’ın emir ve yasaklarına uyacağınıza delalet eder. Günahı ve sevabı iyi bilen ve hayatının her alanına tatbik eden bir kimse olacağınızı rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Kaymağı Yemek

Rüyada yoğurt kaymağı yemek, çok samimi bir dostunuzla ortaklık kurup birlikte iş yapacağınıza delalet eder. Her ikinizin de önceden beri planını kurup yapmak istediğiniz işi kuracağınızı işaret eder. En başlarda hayallerinizdeki gibi olmasa bile işlerinizin günden güne açılacağını gösterir. (Bkz. Kaymak)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt İkram Etmek

Rüyada yoğurt ikram etmek, yeni biriyle tanışıp bu kişiyle dost olacağınızı işaret eder. Katılacağınız bir davette birisiyle tanışıp kaynaşacağınızı ifade eder. Sonrasında karakterlerinizin ve kafa yapınızın uygun olduğunu düşünüp, çok yakın arkadaş olacağınızı gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Ekmek Yemek

Rüyada yoğurt ekmek yemek, parasızlıktan ve fakirlikten kurtulacağınızı ifade eder. İşlerinizin bir anda açılması sonucu para kazanmaya başlayacağınızı işaret eder. Böylece daha huzurlu ve mutlu olacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Satmak

Rüyada yoğurt satmak, elinize toplu para geçeceğinizi işaret eder. Uzak bir akrabanızdan kalan miras sayesinde epey para elde edeceğinizi ifade eder. Bu paranın bir kısmını kendi giderlerinize harcayacağınızı rivayet eder. Geri kalanıyla da yardım yapacağınızı gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Taşımak

Rüyada yoğurt taşımak görmek, ailenizle aranızdaki bağları kuvvetlendireceğinizi işaret eder. Birlikte daha fazla vakit geçirmeye başlayacağınızı ifade eder. Böylelikle ailenizle birbirinize karşı olan sevginizin ve muhabbetinizin kat kat artacağını rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Kurusu Görmek

Rüyada görülen yoğurt kurusu, rızıktır. Bazı tabirciler, yoğurt kurusu az bir zahmetle elde edilen bir maldır, dediler. Yoğurt kurusunun tiridi çok faydalı bir ticarete işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT GÖRMEK

Temelde olumlu bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada bereket ve rızıkla ilgili olduğu kabul edilen yoğurdun insanlara gelecek müjdeli haberlerin işareti olduğu söylenir. Bu müjdeli haberler özellikle maddi kazançla ilgili olabilir. Örneğin rüyayı gören kişi terfi ve zam alabilir. Tabii yoğurdun görülme biçimine dair farklı yorumlar yapılmaktadır ki bunları yazımızın devamında bulabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yoğurt yediğini görmek, helal kazanca ve güzelliklere işaret eder. Rüya sahibinin işleri yolunda gider, karşısına herhangi bir şekilde engel çıkmaz. Çıksa bile ustaca bunları aşmayı bilir. Eğer rüyada görülen yoğurt ekşi ise, kazanç haram olacaktır. Bu haram kazanç bereketli olmaz ve elde edilen para rüya sahibinde uzun süre kalmaz veya değer kaybeder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN YOĞURT YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yoğurt yediğini görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında kazanacağı paranın bereketli ve hayırlı olacağına, güzel ve hayırlı olan kazançlar elde edip, hayır içinde bunu kullanacağına delalet eder. Bunun yanında söz konusu yoğurdun tadına göre yapılan farklı yorumlar da vardır. Örneğin Ekşi bir yoğurdu yiyerek yüz buruşturmak kazanca haram bulaşacağına ya da malında zarara uğramaya delalet ederken, tatlı ve güzel yoğurt yediğini görmek ise bereketli ve temiz kazanca delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT GÖRMEK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Yoğurt Yapmak
Rüya sahibini neredeyse iflasın eşiğine getirecek derecede durmuş olan işlerinin açılmasına ve yeniden yoluna girmesine yorulur. Rüya sahibi, durgun iş sezonunda kaybettiği zararını, işlerinin açılması ile fazlasıyla karşılayacak ve tüm ağız tadı da, neşesi de yerine gelecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT MAYALADIĞINI GÖRMEK

Rüyada yoğurt mayalamak, güzel günlere ve hayırlı evlatlara, aile kurmaya, iş sahibi olmaya ve atılımlar yapmaya işaret eder. Genel olarak hayırlı anlamlara gelen rüya kişinin bekar ise hayırlı bir kişi ile evlilik gerçekleştireceğine delalet ederken, evli kişiler için ise ailenin genişleyeceği, bebek veya torun sahibi olunacağını bildirir. Rüyasında yoğurt mayalayan kişi sağlıklı ve uzun ömürlü bir kimse olur ve yatırım yapar. Para açısından taşınmaz mal varlığının artacağına ve kişinin maddi olarak da rahat bir hayat süreceğinin göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT KOVASI GÖRMEK

Rüyada yoğurt kovası görmenin yorumu yoğurtla dolu olup olmamasına bağlıdır. Boş yoğurt kovası emek harcanması, hayallerinizi gerçekleştirmek için çalışmanız gerektiğine işarettir. Dolu yoğurt kovası ise hayra tekabül eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yoğurt görmek ile ilgili olarak İmâm-ı Nablusi Hazretleri buyurmuştur’ki; kişinin rakiplerinin arasından sıyrılarak başarılı bir geleceğe doğru yol alacağı anlamına gelir. Aynı zamanda yakında çalıştığı yerden veya beklemediği bir yerden bir para geleceğine yorumlanır. Rüya sahibinin bir ev veya araziye yatırım yaparak kazançlı çıkacağına yorumlanır
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yemek

Rüyada yoğurt yemek, kişinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı işinin karşılığını alacağına, başarılı bir işten iyi bir kazanç sağlayacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada yoğurt görmek kişinin üzerindeki baskıların ve kötü şansın kaybolacağına, bununla birlikte tüm olumsuzluklara rağmen yeni kapıların açılacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Yapmak

Rüyada yoğurt yapmak, kişinin bu zaman kadarki uğraşlarının sonucunu alabilmesi için daha çok çalışması gerektiğini, yoluna çıkan engelleri kaldırmak için daha çok enerji, para ve zaman harcaması gerektiğine delalet eder. İmâm-ı Cafer-i Sâdık (r.a) Buyurmuştur’ki; Bununla birlikte içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulmasının yakın olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Almak

Rüyada yoğurt almak, bugüne kadarki yaşantısında karşılaştığı kişilerden, ailesinden ve iş arkadaşlarından sürekli övgüler ve dualar alacağına delalet eder. Etrafında onurlu ve dürüst kişiliğiyle tanınan biri olduğunu ve her zaman hakkında yanında yer aldığına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoğurt Mayalamak

Rüyada yoğurt mayalamak, rüya sahibinin içinden çıkmaya uğraştığı sıkıntılarını ve maddi sorunlarını çözmek için uğraştığını, bunun sonunda mutlaka muvaffak olacağını gösterir. Mayayı fazla koymak, gelecek için iyi bir yatırım yaptığını ve sonunda mutlaka kazançlı çıkacağına delalet eder. İbni Kesir (r.a) Buyurmuştur’ki; Mayayı az koyan rüya sahibinin her zaman temkinli ve fazla riske girmeyi sevmeyen bir kişilik olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT GÖRMEK

Rüyada yoğurt görmek büyük mutluluklar, temiz haberler, sevinç verici gelişmeler anlamına gelir. Rüyasında yoğurt gören kişi hayatı boyunca hiç derin yaralar almayacak, sefalete düşecek noktaya gelmeyecektir. Yoğurt bol rızık ile tabir edilir. Rüya sahibi için alın teri ile kazanılan, hakkı verilmiş, layığıyla elde edilmiş bereketli kazanç anlamına gelir. Kişi, işçi olarak çalıştığı yerden aldığı maaşından ya da kendi işini yaparak kazandığı paradan hayır ve bereket görür. Bu kişi çocuklarına ve torunlarına bırakacak kadar toprak ve mülkiyet sahibi olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT YEDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada yoğurt görmek ne anlama gelir? Rüyada yoğurt yediğini görmek ne demektir? Rüyada yoğurt kaymağı görmek nasıl yorumlanır?

Rüya sahibinin kazanç kapılarının önünde hiçbir engel ve zorluk olmadığına bu nedenle her daim verdiği emeğin karşılığını fazlasıyla alacağına ve kazancının temiz olacağına delalet eder. Rüyasında yoğurdu severek yiyen kişi kara geçer fakat yüzünü buruşturarak yoğurt yiyen kişi, mal ya da para kaybederek zarara uğrar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT YAPMAK

Rüya sahibini neredeyse iflasın eşiğine getirecek derecede durmuş olan işlerinin açılmasına ve yeniden yoluna girmesine yorulur. Rüya sahibi, durgun iş sezonunda kaybettiği zararını, işlerinin açılması ile fazlasıyla karşılayacak ve tüm ağız tadı da, neşesi de yerine gelecektir.
RÜYADA YOĞURT ALMAK

Rüya sahibinin hayattaki mutluluğunun, işlerindeki zaferin sürekliliğine ve bereketin cüzdanından da mutfağından da eksik olmamasına yorulur. Rüyada yoğurt almanın bunun yanı sıra kişinin hiçbir sağlık sorunu olmayacağı anlamı da bulunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT DÖKMEK VE İKRAM ETMEK

Rüya sahibinin nerede akşam, orada sabah anlayışıyla yaşaması nedeni ile malını hiç düşünmeden yemesine, ileride de kıtlığa düşerek bu günlerini aramasına tabir edilir. Rüya sahibi daha sonra çok pişman olacak ve başını taşlara vuracaktır.

Rüya sahibinin, arasındaki ilişkinin ileride kardeşten yakın bir dostluk haline dönüşeceğini bilmediği biri ile tanışması şeklinde tabir edilir.
RÜYADA YOĞURT KAYMAĞI GÖRMEK

Bol kazanç ve zenginlik anlamına gelir. İş hayatının günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamettir. Rüyada yoğurt kaymağı yemek, hayırlı bir kazanç kapısı açacak bir ortaklık kurulacağı, dertlerin biteceği, dostlukların perçinleneceği, eğitim hayatı içinde büyük başarılar kazanılacağı, yeni bir haneye sahip olunacağı, kısa süre içinde büyük işler başarılacağı ve zorlukların el birliği ile aşılacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MEYVELİ YOĞURT GÖRMEK
Rüyada yoğurt görmek ne anlama gelir? Rüyada yoğurt yediğini görmek ne demektir? Rüyada yoğurt kaymağı görmek nasıl yorumlanır?

Eğlence ve şenlik olarak yorumlanır. Rüya sahibi, kendisini birçok kişinin bir arada olduğu, şarkılı türkülü ve bol ziyafetli bir ortama girecek, hayallerine yakın zamanda sahip olacak, sorunlarından ve dertlerinden deyim yerindeyse tek kalemde kurtulacak, zor zamanları geride bırakacak ve güzel haberler ve başarılar günden güne artacak demektir. Rüyada meyveli yoğurt satmak, birçok insanın iyiliği için yapılacak bir işten ötürü bol hayır duası alınacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, bu makam sayesinde sevilen kişilere destek olunacağına vearadaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulur.
RÜYADA YOĞURT YEMEK

Parasal ve ruhsal olarak iyi bir duruma gelineceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına ve herkesin konuştuğu ve toplumun takip ettiği bir kişi olunacağına yorumlanır. Rüyada sarımsaklı yoğurt yemek, kötü olayların ardından çok güzel gelişmelerin geleceği, büyük sevinçlerin yaşanacağı, aile bireyleri ile huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceği, geçim sıkıntısının sona ereceği ve kazanılan paranın bir kısmının tasarruf için ayrılacağı anlamına gelir.
RÜYADA YOĞURT MAYALAMAK

Aile bireyleri için çok iyi gelişmeler yaşatacak bir proje gerçekleştirmeye, hayırlı ve kazançlı bir iş yeri kurmaya, haksızlık yapan kişilerin ceza alması için gerekenleri yapmaya, sevilen kişileri düştükleri kötü durumlardan kurtarmak için destek olmaya, zor bir dönemi ve durumu kolayca atlatmaya, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girmeye veşansı en iyi şekilde kullanmaya yorulur. Rüyada ekşi yoğurt mayalamak, kişinin, uzun zamandan beri peşinde koştuğu bir işte sıkıntılı dönemler geçireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına ve işlerini düzene sokacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YOĞURT SATIN ALMAK

Kişinin, okul hayatının çok iyi bir şekilde gideceği, bu sayede iş hayatında büyük tecrübeler kazanacağı, yeni bir haneye sahip olacağına delalet eder. Göstereceği başarılı performans sayesinde iş yerinde yüksek bir mevkiyeterfi alacağı, sevdiği kişi ile arasını bozmak isteyen kişilere büyük bir ders vereceği ve kendisini zarar ettirebilecek bir işten alnının akıyla kurtulacağı anlamına gelir. Rüyada süzme yoğurt satın almak, zahmetli bir işe girip sabır gösterilmesi ve tutumlu davranılması ile büyük bir başarı elde edileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi ile aşılacağına ve hayırlı bir evlat olunacağına tabir edilir.
RÜYADA YOĞURTLU ÇORBA GÖRMEK

Kalan bir miras sayesinde iş sahibi olmaya, yeni iş kollarına giriş yapmaya delalet eder. Uzun zamandan beri ilgi duyulan bir kişiye açılmaya vesile olmaktadır. Kardeşlerden birinin yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili olarak hayırlı ve güzel haberler almaya, yardıma muhtaç kişilere yardım etmeye, kıskanç kişileri haneden uzaklaştırmaya, rahat ve huzurlu bir hayatın kapısını açmaya ve hayallere kavuşmaya delalettir. Rüyada yoğurt çorbası içmek, yapılan hataların telafi edilmesi ve iş konusunda bazı büyük kararların alınması ile uzun zamandan beri ertelenen yurt dışına çıkma konusunun gündeme geleceğine ve ile bireylerinin de desteklerinin alınıp bu kararın uygulamaya konulacağına işarettir.
RÜYADA YOĞURT YEMEK VE YEDİRMEK

Rüya sahibinin, yaptığı işte kazandığı ne varsa ailesi ve sevdiği kişilerle bölüşeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine ve bozulan moralleri tamir etmek için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder. Rüyada yoğurt yedirmek ve dağıtmak, iş konusunda uzun bir süreden beri sorun yaşayan bir akrabaya iş olanağı sağlanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.
RÜYADA YOĞURT GÖRMENİN PSİKOLOJİK YORUMU

Yapılan işlerin yeni kapılar açması ve büyük bir rahatlık elde edilmesi ile mutlu ve huzurlu bir hayat yaşanacağı anlamına gelir. Sıkıntıların bitmesi ve yeni bir hayata adım atılması ile ruhen yaşanan rahatlığın rüyalarda kendisini farklı şekillerde göstermesi sıkça rastlanan ve iyiye yorulan bir durumdur.

Eşlerin birbirine güvenmesi ve güzel bir yuvaya kavuşmaları sayesinde huzuru bulacaklarına ve gerçek hayatta nasıl mutlularsa rüyalarda da mutluluk ve huzur gibi duygulara sahip olacaklarına işaret eder. Ancak bazı kötü olayların ardından görüldüyse çok dikkatli olunmalıdır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 17201
Dün : 23857
Toplam : 48075523
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...