Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
580 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada gözlük görmek, doğru bildiği durumların aslında doğru olmadığını öğrenmesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin düşmanını ve dostunu ayırt edememekte bu nedenle her zaman zarar göreceğine delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

58 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada gözlük takmak Rüya sahibinin alacağı haberle yardım göreceğini ve bu sayede kendine iyi bir gelecek elde edeceğine işaret eder. Kişinin rüyasında gözlük takması güven duyulan ve kendisine çok bağlı bir kimse anlamına gelir.

Rüyada camları renkli olan bir gözlük takmak, bir is hakkında yanlış bilgi aldığını gösterir.

Rüyada gözlük taktığınızı görmeniz, birisinden aldığınız bir bilgi ile bir işin iç yüzünü öğrenmek fırsatını bulduğunuza ve durumunuzu buna göre ayarladığınıza işarettir.

İbni Kesir'e göre; rüyada gözlük takan, uzaktan gelecek sevinçli bir haber alır.

Rüyada renkli gözlüklerden taktığını gören rüya sahibi, hiç beklenmedik yerden sevindirici haberler alacağına yorulur.

Yine birinin rüyada gözlük taktığını görmesi, zengin olmaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Görmek

Rüyada gözlük görmek, gören kişinin hayata sadece tek bir çerçeveden baktığına yorumlanır. Kişi sadece kendi bildiği yoldan ilerlemekte ve sadece kendi inançlarına bağlanmaktadır. Başkasından fikir almaz, öğüt dinlemez ya da yanlış bildiği şeyleri düzeltme yoluna girmez.

Rüyada gözlük görmek bir bakıma rüyayı gören kişinin biraz yeniliklere açık olması gerektiğine, olaylara tek bir çerçeveden bakmaması gerektiğine, başkalarının fikir ve düşüncelerine saygısı olması gerektiğine ve yanlışlarını bir an önce görüp, bu yanlışlardan vazgeçmesine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük (Numaralı) Takmak

Rüyada gözlük taktığını gören kişi, mevcut bir olaya sadece kendi açısından bakıyor demektir. Rüyayı gören kişi olay karşısında sadece kendisini haklı buluyor ve karşısındakini dinleme zahmetine bile girmiyordur. Fakat rüyada gözlük takmak, hatanın sadece karşı tarafta olmadığına, onunda haklı olduğu bazı noktaların olduğuna, bu noktaların rüyayı gören kişi tarafından görmezden gelindiğine ve karşısındaki kişiye haksızlık ettiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Çıkarmak

Rüyada takılan gözlüğün çıkartılması, rüya sahibinin artık gerçekleri görmeye başlamasına, olaylar karşısında tek taraflı düşünmek yerine karşısındakini dinlemeye yöneldiğine ve bunun kazandıracağı faydalara işarettir. Kişi takmış olduğu at gözlüğünü çıkararak, her konuya sadece bildiği gibi değil farklı fikirlere de açık şekilde bakma başlar. Daha iyi ve daha anlayışlı bir insan olmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kırmak

Rüyasında gözlük kırdığını gören kişi artık kendi inançlarının ve bildiklerinin yanlış olduğunun farkına varmış ve bu yanlışlardan kurtulmak için çaba göstermeye başlamış olmasına yorumlanır. Rüyayı gören kişi artık olaylara daha geniş çerçeveden bakarak, daha net bir şekilde görebilecek, kimseye haksızlık etmeyecek, yeniliklere açık olacak, özellikle çevresindeki insanların fikirlerine, düşüncelerine, sözlerine daha çok önem verecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Almak

Rüyada gözlük almak rüya sahibinin birisinden ya da birilerinden yardım alacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin bir desteğe ve yardıma ihtiyacı vardır. Kendisinin halledemediği bir işi ya da olayı destek alarak halletmesi gerektiğine yorumlanır. Diğer yandan rüyada gözlük almak, artık gereksiz kimselerin söylediği sözlere kulak asmamak, rüya sahibinin ardından yapılan dedikoduları umursamaması gerektiğine de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kaybetmek

Rüyada gözlük kaybetmek rüya sahibinin nostaljiden uzaklaşmasına, geçmişten yavaş yavaş kopması gerektiği anlamına gelir. Rüya sahibi geçmişin izlerinden bir türlü sıyrılıp, geleceğe yönelememektedir. Bu yüzden hayatında bazı aksaklıklar meydana gelmektedir. Rüyada kaybedilen gözlük ise artık geçmişi düşünmemek gerektiğine, geçmişle yaşamamak gerektiğine, kimseye kin beslememek ve bu ağırlığı taşımamak gerektiğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güneş Gözlüğü Görmek

Rüyada güneş gözlüğü görmek ve bu gözlüğü takmak aynı anlamlara gelmektedir. Rüya sahibinin bazı konularda gerçeği göremediğine ve büyük bir hataya kurban gittiğine yorumlanır. Şayet rüya sahibi evlilik yapmak üzere olan genç bir kız ise, yanlış bir evlilik yapacağına, hatalı bir karar verdiğine, evliliği boyunca asla kendisini mutlu edemeyecek bir erkekle birlikte olduğuna yorumlanır. Genç kız bu evlilikten daha yolun başındayken geri dönmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlük görmek, bazen evlenmeye işaret eder. Bazen de rüyada gözlük görmek, uzaktan gelecek veya uzaktan gelen bir habere işaret ile tabir olunur. Bir kimsenin rüyada camları renkli bir gözlük taktığını görmek, rüya sahibinin bir iş hakkında yanlış bilgiler alacağına veya yanlış bilgilendirildiğine işaretle tabir edilmiştir. Rüyada gözlük almak, bulmak, takmak bekar için iyi bir evlilik, memur için terfi, fakir için zenginlik, zengin için daha fazla mal, tacir ise kazanç, hapiste ise kurtuluşa, hasta ise şifaya işaret eder. Gözlüğün kırılması ise kötüdür. Rüyada görülen gözlük, yardımcıya, kıla­vuza ve kendisiyle istişare edilen kimseye işâret eder. Ayrıca rüyada görülen gözlük, onu hayatta kullananlar için kendi gözüne ve onun duru­muna da işâret eder. Bekâr bir kimsenin rüyada gözlük görme­si, o kimsenin evlenmesine işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlük görmek; yardımcıya, kılavuza ve kendisiyle istişare edilen kimseye; gözlük, onu hayatta kullananlar için kendi gözüne ve onun durumuna delalet eder. Etrafınızda bazı gerçek olmayan dostlarınız olduğunu bildirir. Etrafınızda birtakım sahte arkadaşlar var. Onlardan kolay kolay kurtulamayacaksınız. İki yüzlülük, riyakarlıktır. Fakat rüyasındaki kişi daima gözlük takan biri ise iyi haberdir.

Ayrıca bkz: Cam Göz, Göz Doktoru
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlük taktığınızı görmek, birisinden aldığınız bir bilgi ile bir işin iç yüzünü öğrenmek fırsatını bulduğunuza ve durumunuzu buna göre ayarladığınıa işarettir.

İbn-i Kesir’e göre; rüyada gözlük görmek, uzaktan gelecek bir habere işarettir. Camları renkli olan bir gözlük takmak, bir iş hakkında yanlış bilgi aldığını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen, alınan, takılan gözlük hayır ve berekettir. Bekar için evliliğe, evli için aile huzuruna, memur için terfiye, fakir için zenginliğe, zengin için daha da genişleyen bir rızka işaret eder. Hapiste olan için kurtuluş, hasta için şifa ile yorumlanır. Gözlüğün kırılması veya kaybolması rızkın darlığına, sıkıntı ve üzüntüye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Görmek

 Rüyada gözlük görmek rüya sahibinin doğru bildiği konular üzerinden aslında bunların doğru olmadığını ve hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder. Özellikle düşman ile dostu ayırt edememekle beraber, bazı hatalar içerisine düşebileceğine delalet eder. Eğer bu ayrımı yapamazsa çok ciddi maddi ve manevi zararlara uğrayacağına dair bir işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Almak

 Rüyada gözlük almak rüya sahibinin herhangi bir işi gireceği ancak bu iş için yardıma ihtiyacı olduğunu anlatır. Yakın zamanda ise çevresindeki dostlardan, akraba ve ailesinden bu yardımı göreceğine delalet eder. Elde ettiği yardım ve destek ile beraber gireceği iş üzerinden başarılı bir dönem geçireceğine dair ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Takmak

 Rüyada gözlük takmak doğruların yanlış çıkacağı üzerine yorumlanır. Rüya sahibinin ilk başta buna çok şaşıracağını ancak daha sonra bunu kabul edeceği üzerine ifade edilmektedir. Zaman içerisinde bu durumun normalmiş gibi davranmaya başlayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kırmak

 Rüyada gözlük kırmak sıkıntılı bir dönem geçirileceği üzerine yorulur. Rüya sahibinin hem iş hem de aile hayatında bazı sıkıntılar yaşayabileceğine delalet eder. Bu sıkıntılar ile beraber yakın zamanda ciddi bir maddi sorun oluşabileceğini de işaret etmektedir. Yaşanacak sıkıntı ve sorunlar ışığı altında ciddi bir mücadele vereceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Bulmak

 Rüyada gözlük bulmak hiç beklenmedik bir yerden sevinçli haber alınacağı üzerine yorumlanır. Rüyasında gözlük bulan kişi için ayrıca bu durum zenginliğe alamettir. Müjdeli bir haber ile beraber hiç düşünmediği bir yerden iyi bir kazanç elde edeceğine dair ifade edilir. Aynı zamanda huzura ve refaha kavuşma işareti ile beraber, maddi manevi kazanç üzerinden ailesiyle güzel bir yaşama yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Değiştirmek

 Rüyada gözlük değiştirmek hiç tanımadığı bir insandan yardım göreceğine dair ifade edilir. Şan ve şöhret ile beraber kimseye muhtaç olmadan iyi bir kazanç elde edileceği üzerine yorumlanır. Eğer rüya sahibi genç biri ise iyi bir maddi kazanç ile beraber hayatına erken yaşta yöne verebileceği delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin çevresindeki çift karakterli ve sinsi insanları anlatır. Gerçekleri gizlediği ve arkadan pusu kurduğuna rivayet eder. Özellikle kişinin karşısına çıkacak olan fırsatları iyi değerlendirmesi ile beraber, yüksek bir maddi kazanç ve mal varlığını göstermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Denemek

 Rüyada gözlük denemek gözlüğe bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Örneğin rüyada güneş gözlüğü denemek bir tatile işaret eder. Yakın zamanda bir seyahat planı ile beraber aynı zamanda kişinin şansını da artacağını yorulur. Aynı zamanda rüyada gözlük denemek sağlığa dikkat edilmesi gerektiğine dair bir uyarı niteliği taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kaybetmek

 Rüyada gözlük kaybetmek rüya sahibinin eski zamanları özlediğini ve onları yad ettiğini anlatır. Özellikle eski yıllara özlem duyduğuna dair bir işarettir. Eskiden konuşulan ancak artık iletişim kurulmayan dost ve arkadaşları aramaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada gözlük görmek, doğru bildiği durumların aslında doğru olmadığını öğrenmesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin düşmanını ve dostunu ayırt edememekte bu nedenle her zaman zarar göreceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Taktığını Görmek

Rüya sahibinin bildiği doğruların yanlış çıkacağına, çok şaşıracağına fakat daha sonradan bu durumu kabulleneceğine, normalmiş gibi davranacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlük görmek, kişinin iş hayatında çeşitli gelişmeler yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin hayatını düzene koyacağına, eski hayatında eser kalmayacağına, yeni bir sayfa açacağına, zor günleri üstesinden kolaylıkla geleceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin bir iş yapmak için yardıma ihtiyacı olduğuna yorumlanır. Yakın çevresinin desteği ve yardımları ile birtakım işler yapacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlüğün Kırıldığını Görmek

Rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntılara yorumlanır. İş hayatında yaşanacak sıkıntı ve sorunlara delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kaybettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gözlük kaybettiğini görmesi kişinin yaşadığı eski yılları özlediğini o yıllara büyük özlem duyduğuna rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Gözlük Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırık gözlük görmesi kişinin çok yakın gördüğü dost bildiği insanlar tarafından kazık yiyeceğine, adeta hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntılı bir süreç içerisine gireceğine, aşk hayatında da sorunlar yaşayacağına bu nedenle mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Görmek

Rüyada gözlük görmek, rüya sahibine yardımcı olan birinin varlığına işaret eder. Bu kimse kendisiyle istişare eder. Ayrıca rüyayı gören kimsenin etrafında gerçek olmayan bazı dostlar olabilir. Kişi bu sahte arkadaşlardan kolay kolay kurtulamaz. Bu rüya, aynı zamanda uzaktan gelecek bir haberi simgeler. Rüya sahibi bir iş ile ilgili yanlış bilgi alabilir. Rüyayı gören kimse bekar ise evlilik kararı alabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Camı Görmek

Rüyada gözlük camı görmek, sinsi bir düşmana delalet eder. Rüya sahibinin toplum tarafından el üstünde tutulan biri olduğunu gösterir. Kişi arkadaşlarıyla konuştuğu bir konuyla ilgili güzel bir sürprizle karşılaşır. Aile hayatında güzel bir birlikteliğe adım atar. Rüya sahibi yaptığı işte zafer elde eder. Ruhsal anlamda kendinde güç bulan kişi her işe gözü kara şekilde atlar. Etrafında sevilen ve saygı duyulan biri haline gelir. Kişi ailesi ile arasını düzeltir. Değer verdiği birinin yardımı sayesinde sıkıntılarını ortadan kaldırır. Başarılı olur ve yüzünü güldüren sonuçlara ulaşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Gözlük Taktığını Görmek

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek, o kimselerle yolları ayırmaya karar vereceğine işaret eder. Rüya sahibi zarar ettiği işleri yakın zamanda telafi eder. Kişinin zorluk çektiği bir dönem sona erer. Dedikodu yapan birisi haneden uzaklaştırılır. Rüyayı gören kimse bir ortaklık yaparak zahmetten kurtuluşa erer. Sağlıklı ve mutlu biri haline gelir. Kişinin rekabet gücü artar. Rüya sahibinin yapacağı birtakım yanlışlar dostlarıyla arasının açılmasına sebep olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kırılması Görmek

Rüyada gözlüğün kırıldığını görmek, rüya sahibinin yaptığı işlerde kendisine yardımcı olması gereken kimselerin uzaklaşacağına işaret eder. Kişi hayatıyla ilgili kararlarını tek başına alamaz. Bazı aksiliklerle karşılaşabilir. Bu durumu yine kendi çabası ile halleder ve üstesinden gelir. Rüyasında başkasının gözlüğünün kırıldığını görmek, başkası tarafından zarar görüleceği anlamına gelir. Bazen de bu rüyanın bir vefat veya hastalık haberi alameti olduğu rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Çerçevesi Görmek

Rüyada gözlük çerçevesi görmek, kişinin her şeyi kafasına taktığına ve bu yüzden hayatını zorlaştırdığına delalet eder. Rüya sahibi çok fazla eleştiri yaptığı için sevdikleriyle arasını açabilir. Detaylara çok dikkat ettiği ve kuralcı biri olduğu için aile hayatında birtakım sorunlar meydana gelebilir. Ticarete atılan rüya sahibi zengin ve görkemli bir hayata kavuşur. Kişi geçmişten bugüne gelen kopuk olayları birleştirir ve kafasındaki bulanıklıklara son verir. Olayları en gerçek haliyle görür ve doğru adımlar atar. Rüya sahibi yakın zamanda basit görünen ama hayatını kökten değiştirebilecek kararlar alabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Gözlük Taktığını Görmek

Rüyada eşinin gözlük taktığını görmek, rüya sahibinin kazançlı yatırımlar yapacağı anlamına gelir. Kişi yaptığı işin eğitimini almış olup, ticari hayatta nitelikli elemanlar arasında yer alır. Böylelikle iş sahipleri tarafından çok ilgi görür ve güzel iş teklifleri alır. Adını başarılı insanların arasına yazdırır. Rüya sahibinin dünyası bir anda değişir. Kişi özellikle hasta olan kimselere yardım eder ve dertlerine derman arar. İyilik dolu bir kalbi olduğu için sürekli övgü alır. Rüyayı gören kimse emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını tam anlamıyla alamaz ama büyük başarılar elde eder. Sıkıntı duyduğu konuları da ortadan kaldırır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Gözlük Görmek

Rüyada renkli gözlük görmek, rüya sahibinin enerjisiyle herkesi etkisi altına alacağına işaret eder. Kişi huzurlu bir hayat sürer. Kimseyle herhangi bir sorun yaşamaz ve hedefine odaklanır. Sonunda istediği başarıyı elde eder. Rüya sahibi eşini çok sever ve bütün sıkıntısına katlanır. Söylemek istediği her şeyi dile getirir ve rahatlar. İş ve aile hayatıyla ilgili birtakım sorunlarla karşı karşıya kalabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gözlük Görmek

Rüyada pembe gözlük görmek, kişinin endişe ve kaygılarının yersiz olduğunu ifade eder. Yaşadığı zorluk sona erer. Ticari ve meslek hayatında akıl danışılacak bir kimse haline gelir. Rüya sahibi kolay ve rahat bir şekilde yaşamaya başlar. Bu rüya, maddi ve manevi anlamda kişinin yanında her zaman birilerinin olduğunu gösterir. Bazı sağlık sorunları baş gösterebilir. Kişi zamanla çok daha iyi bir konuma gelir. Yapmış olduğu bir hatadan dolayı pişmanlık duyabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kutusu Görmek

Rüyada gözlük kutusu görmek, rüya sahibinin hayatında çok hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder. Kişinin geçimi ve hayatı kolaylaşır. Böylelikle hanesine güneş doğar. Rüyayı gören kimsenin eli bollaşır. Başına gelen kötü olaylardan dolayı asla isyan etmez. Her geçen gün daha kazançlı işlere imza atar. Toplumu ilgilendiren bir konuda yetki sahibi olabilir ve kalabalık ortamlarda hitabet yapmak durumunda kalabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Gözlük Görmek

Rüyada kahverengi gözlük görmek, kişinin kısmetinin açılacağına işaret eder. Rüya sahibi mutlu olacağı birtakım fırsatlar elde eder. Yöneticilik koltuğuna oturur. Rüyayı gören kimse eğer işiyle ilgili bir seyahate çıkacak ise gittiği yerden netice alamayabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Çerçeveli Gözlük Görmek

Rüyada renkli çerçeveli gözlük görmek, rüya sahibinin işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalet eder. Kişi sevdiği insanlarla ortaklık kurarak büyük kazanç elde eder. Rüyayı gören kimse çok sağlıklı, neşeli ve mutlu bir hayat sürer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güneş Gözlüğü Görmek Rüya Tabirleri

Rüyasında güneş gözlüğü gören kişi sıkıntılı dönemlerini geride bırakır ve rahata erer. Rüya sahibi huzura kavuşur. Rüyayı gören kimse kış mevsiminde güneş gözlüğü taktığını gördüyse baş edemeyeceği büyüklükte sorunlarla karşılaşır. Bu konuyla ilgili aile büyüklerinin desteğine ihtiyaç duyar. Rüyasında taktığı güneş gözlüğünü çıkardığını gören kişi hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadan ve çok fazla çalışmadan istediklerine sahip olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlük görmek rüya sahibi için sadece inandığı ve bildiği şekilde yaşamaya, çevresinde olanı, biteni gerçekliği ile görememeye delalet eder. Rüya sahibinin bu zafiyeti nedeni ile kendisi için dostları düşman, düşmanları da dost olur. Yani rüyasında gözlük gören kişiler düşmanlarını ayırt edemez ve bu nedenle onlardan sürekli zarar görürler. Düşmanlar sürekli fayda sağlarken, rüya sahibi sürekli olarak zarar eder.

Rüyada gözlük görmenin bir diğer tabiri ise, rüya sahibinin işlerini takip eden, yükünü hafifleten, programının düzgün ve aksamadan ilerlemesini sağlayan bir asistan, danışman ya da sekreter sahibi olacağıdır. Rüyada gözlük görmek bir de şu şekilde tabir edilir, rüya sahibi bir işten ve sorumluluktan kurtulmak istiyor ama bunu bir türlü başaramıyordur. Yani pişman olmuş fakat bu, var olan durumu değiştirmeye yetmiyor demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Takmak

Rüyada gözlük takmak, rüya sahibinin aslında doğru bildiği bir şeyin yanlış olduğunun farkına varacağı anlamına gelir. Rüya sahibi öyle bir gerçekle karşılaşacak ki bundan sonra gördüğü hiçbir şeye inanmayacak ve peşin hüküm vermeyecektir. Çünkü karşılaştığı olay onun, hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını anlamasını sağlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kırılması

Rüya sahibi için yaşanacak zor ve sıkıntılı günlerdir. Genelde iş hayatı ile tabir edilir. Rüya sahibi işini kaybedebilir ya da işinde kırılma yaşayabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Almak

Rüyada gözlük almak, rüya sahibinin başka birisinin ya da birilerinin yardımı olmaksızın gerçekleştiremeyeceği bir iş anlamına gelir. Rüya sahibinin desteğe olan ihtiyacını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kaybetmek

Rüya sahibinin nostaljiye olan düşkünlüğü anlamına gelir. Rüyasında gözlüğünü kaybettiğini gören kişi, nostalji yaşamayı seven, bu sayede bazen üzülen bazen de buruk da olsa mutlu olan kişi şeklinde tasvir edilir
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlük görmek

Rüyada gözlük görmek yardımcıya, kılavuza ve kendisiyle istişare edilen kimseye işarettir.

Kişinin rüyada gözlük görmesi, eğer bekâr ise evlenmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlük takmak, rüya sahibine yol gösteren, onun hayatını kolaylaştıran, bilgileri ve tecrübeleri doğrultusunda rüya sahibini eğitmek için uğraşan, ondan bildiği hiçbir şeyi esirgemeyen, yüce gönüllü, mert, cömert, iyi kalpli ve iyi niyetli bir kimsenin varlığına tabir edilir. Bu rüya, yardımcı, asistan, sekreter ya da kişinin hizmetlisi olan kimse üzerinden açıklanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Taktığını Görmek

Rüyayı gören kişinin işlerinde üstün başarı göstermesini sağlayacak ve ileride de bilge kimse haline gelmesi için ona değer katacak, önemli, şahsiyetli, makam sahibi ve büyük işler yapan bir kişi ile karşılaşacağına ve o insanın hayatında olmasını kısmet olarak sayacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güneş Gözlüğü Takmak

İyi şekillerde tabir edilmez ve rüya sahibinin yaşama karşı çok zayıf olduğuna, her şeyden çok kolay etkilendiğine, bu durumun kendisi için yaşamı çekilmez kıldığına işaret eder ve rüya sahibinin bu nedenle kendisini dışarıya kapatma gereksinimi duyduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Gözlük Takmak

Rüyada siyah gözlük taktığını gören kişinin bazı korkuları, endişeleri ve kuruntuları olduğuna bunun da kendisini çok mutsuz, huzursuz ve üzgün olmasına yol açtığına alamet eder. Rüya sahibinin sanki her yaptığının ve her söylediğinin yanlış olduğu hissi içinde olduğu anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Gözlük Taktığını Görmek

Rüyayı gören kişinin çevresinde sahte bir dostu olduğuna rivayet edilir. Bu kişinin rüya sahibini gördüğünde iyi hal ve hareketler içine girdiğine, o kimsenin yanından ayrıldığında da onu kötülediğine ve ona karşı samimiyetsiz olduğuna alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Numaralı Gözlük Takmak

Rüya sahibinin bilinç kazanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlük takmak rüya sahibinin bir konuda bildiği birşeyin yanlış olduğunu göreceği anlamına gelir. Önemli yada önemsiz her hangi bir konuda yanılacak pişmanlıktan olabilir mutlulukta getirebilir önyargılı olup kötuye de yorabilir ve sonucunda olay olumluda sonuclanabilir, güvenmez ve birden olumlu bir durumla karşılaşıp şaşkınlığa bile ugrayabilirsiniz. Rüya sahibi öyle bir gerçekle karşılaşacak ki gördüğü hiç birşeye inanmayacak ve peşin hüküm vermeyecek daha dikkatli davranacaktır. Çünkü rüya sahibi karşılaşacağı olay durum gördüğü gibi olmadığını anlamasını sağlayacaktır.

Rüyada kendisinin veya bir başkaşının gözlük taktığını görmek birisinden aldığınız bir bilgi ya da bir işin yada bir durumun iç yüzünü öğrenme fırsatı bulacak ve gireceksiniz. Ve buna göre bir davranış bir tutum bir yol izleyeceksiniz. Rüyada gözlük taktığını görmek uzaktan gelecek bir habere de işarettir bu rüya biraz daha dikkatli yol izlemeniz yol gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ GÖRMEK

Rüyada güneş gözlüğü yada renkli camlı gözlük takmak bir iş yada resmi dairede yanlış bir bilgi aldığınızı tekrardan başka bir iş koluna başvurmanız gerektiğine delalettir, rüyada gözlük denemek rüyada gözlük takmak zenginliğede işarettir dikkatli temkinli adım atmaya işarettir

Rüyada gözlük görüp takmadıysanız yada başınıza taktıysanız çevrenizdeki insanlara daha dikktati davranmalısınız, herkesi kendiniz gibi iyi niyetli bilip adım atmamalısınız, daha temkinli olmalısınız. İçinizde bulunduğunuz durum insanların sahte olduğuna delalettir. İnsanlara ve çevrenize karşı daha özenli olmalısınız, güvenmemeli sırrınızı aile yaşantınızı anlatacaksınız daha temkinli olmalısınız. Rüyada gözlük takmak göz sağlığınızada dikkat etmeniz göz doktoruna gidip bir muayene olmanız gerekir. Saglıgınızada yediğinize içtığinize dikkat etmeniz gerekir. Yediğiniz içtiğiniz herşeyin sağlıklı olarak görüp fazla aşırıya kaçmamalı daha dikkatli tüketmelisiniz.

Rüyada gözlük görmek birinden aldığınız veya alacağınız bir bilgi haber İle bir işin bir mevzunun veya bir kişinin iç yüzünü görme fırsatı bulduğunuza ve durumunuzu buna göre ayarladığınıza işaret olacaktır.

Rüyada gözlük almak bulmak takmak gözlükle ilgili herhangi bir durum görmek bekar için iyi güzel hayırlı ve mutlu olacağı evlilik anlamına gelir çok mutlu zengin bir yasam olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada gözlük takmak rüyada gözlüğü eline almak gözlüğe sahip olmak fakir insanın bolluğa zengin olacağına işaret olur. Varlıklı bir iş kapısı açılacağına işaret eder.

Rüyada gözlük takmak memursa terfi eder. Özel sektördeyse yükseleceğine müdürlüğüne işaret olur. Çalışmayan ve çalışmak isteyene iş kapısı açılır.

Rüyada gözlük görmek zengin ise daha fazla mal mülk sahibi olacağına, tacir için kazanç anlamına gelir.

Rüyada gözlük gören kişi eğer hapis ise tahliye olacagına işaret olur.

Rüyada gözlüğü gören kişi hasta ise şifa bulur, hastalıktan en kısa zaman içinde kurtulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Kırmak

Rüyada gözlük birçok farklı şekillerde tasavvur edilerek görülebilir. Rüyanın görüldüğü duruma göre de farklı anlamlara işaret edebilir.Ancak rüyasında gözlük kırmak çoğu zaman kişinin bir yanılgıdan döneceğine, yanlış gidilen bir yoldan vazgeçerek doğruyu bulacağına,aslında daha önce doğru zannettiği yanlışların farkına varacağına delalet eder. Aldığı yanlış kararlar neticesinde uğradığı maddi ve manevi zararlardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder. rüyada gözlük görmek sıkıntıya, gözlüğü kırmak ise refaha ve rahatlamaya delalet eden rüyalardandır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Bulmak

Rüyada gözlük bulmakta yine sık görülen rüyalardan biridir. Genelde hayra ve iyiliğe yorulur.Kişinin mutlu olacağı, sevinç ve neşe getirecek olaylarla karşılaşmaya işarettir. Allah Teala Kur’anda ” bizleri beklemediğimiz yerden rızıklandırabileceğini” bildirmiştir. Rüyada gözlük bulmak bu ayetin tecellisinin habercisi olabilmektedir.Çünkü rüyasında gözlük bulmak rüya sahibi için beklemediği anda ve beklemediği yerden gelecek rızık, mal ve mülke delalet eder. Ancak bu rüyanın görüldüğü duruma, bulunan gözlüğün rengine ve gözlüğün bulunduğu yer ve mekana göre farklı yorumlanabilir. Bu şekilde görülen rüya bir anda gelecek bela ve musibetlerinde habercisi olabilir. Bu nedenle rüyasında gözlük bulan kişinin hem sosyal yaşamında hemde iş hayatında daha dikkatli ve daha temkinli olması, kararlarını alırken daha sağlam adımlar atması gerekir.Aksi halde Atılacak yanlış bir adım ya da alınacak yanlış bir karar ciddi sorunlara neden olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Yitirmek ya da Kaybetmek

Rüyada sahip olduğu gözlüğü kaybetmek kişinin geçmiş yıllarda yaşadığı güzel günlerine hasret duyduğu, bu nedenle yaşadığı anı iyi değerlendiremediği ve sürekli geçmişi ile meşgul olduğuna delalet eder.Kişinin geçmişi ile meşgul olarak bugün için karşısına çıkan fırsatlarla meşgul olması gerektiği, sürekli geçmişi düşünmesinin vereceği zararlara işarettir. Rüyada gözlük yitirmek çok sevdiği ve değer verdiği eski arkadaş veya dostlarla olan irtibatı işaret eder.Geçmişte beraber olduğu bir arkadaşı kaybetmeye de delalet edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözlük Değiştirmek

Rüyada gözlük değiştirmek çoğu zaman riyakar, içi dışı bir olmayan, içinden farklı hesaplar yapan, ikiyüzlü insanlarla karşılaşmaya, onlardan gelecek zararlara, yakın gelecekte bu tür insanlarla karşılaşacağınıza ve onlarla maddi veya sosyal konularda muhatap olacağınıza işarettir. Bu şekilde rüya gören bir kimsenin özellikle yeni tanıştığı kişilere karşı kolay güvenmemesi, ilişkilerini daha dikkatli kurması ve temkinli davranması gerekir. Gözlük değiştirmek bir durumdan başka bir duruma geçmektir. Bu durum iyiden kötüye, zarardan kara geçmek veya hastayken sağlığa kavuşmak gibi olumlu veya olumsuz olabilir. Bu da rüyanın görülme biçimine göre şekillerde yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Gözlük Takmak

Rüyada her ne görmüş olursak olalım gördüğümüz nesnenin rengi,şekli ve durumu rüya yorumu açısından önemlidir. Rüyanın hayra mı yoksa şerre mi delalet ettiğini gördüğümüz nesnenin rengi bize yol gösterici  olacaktır. Rüyada siyah gözlük takmak kişinin yapacağı hatalara, zihninde yanlış fikirlere kapılacağı, bu yanlış fikirlerin kuruntu yapmasına veya çevresindeki olayları yanlış yorumlayarak yanlış fikirlere kapılacağı gibi olumsuz psikolojik durumlara delalet eder. Siyah gözlük taktığını gören kişi olan biten olayların iç yüzünü ve gerçeği görmesi için daha sağlıklı düşünmeye ve acele hüküm vermemeye gayret etmesi gerekir.Aksi durumda kuruntuları nedeni ile hem arkadaş çevresine hem de kendisine zarar verecek düşüncelere kapılabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 12461
Dün : 23857
Toplam : 48070795
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...