Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
975 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada göl görmenin yorumu, bazı durumlarda hayırlı demektir. Eğer rüyada gördüğünüz göl kirli ise rüya sahibi sıkıntılı ve üzüntü bir dönem yaşayacaktır. Diğer bir yorumcunu rüya tabiri ise rüya sahibinin planlarını ertelemek zorunda kalacağı anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada göl görmek, iyi geçimli kadına, işini danışmasız yapan, kendi bilgi ve tecrübesiyle işlerini güzel yürüten yöneticiye işarettir.

Fakat yola çıkmak isteyen birinin Rüyasında göl görmesi bu yolculuğun bir süre gerçekleşmemesine delalet eder.

Rüyada sakin bir gölde sandalla gezmek, mutlu olacaksınız demektir.

Rüyada göle girmek kişinin kazançlı bir iş yapacağına işarettir.

Kişinin rüyasında gör görmesi mutluluğunu yakınıdaki insanlarla paylaşacağı anlamına gelir.

Rüyada göl görmek, yolculuk yapmayı düşünen kimse için bunun bir süre gecikmesine işaret eder.

Rüyada görülen yeşil göl, müşaveresiz iş gören kadı ve valilere delalettir. Göl, yolcu için yolculuğun mümkün olmamasına delalet eder.

Rüyada küçük yeşil göl, zengin bir kimseyle tabir edilir. Yine yeşil bir göl, iyi geçinmeyi seven, servet sahibi bir biriyle tabir edilir. Çünkü göl akmayan ve içerisine düşeni ''boğup kenara da atmayan bir yerdir.

Rüyada bir gölün suyunu başka bir yere akıtmak amacıyla genişçe bir çukur (göl) kazdığını görmek, devlet başkanı, başbakan, bakan veya valinin görevden alınıp, yerine başkasının geçmesine işarettir.

Ayrıca dalgalı göl görmek, harbi bir kimseyi ifade eder.

Kirli bir gölde gezmek, iş ve aşk yaşamınızda sıkıntılar yaşayacağınıza işaret eder.

Sakin ve durgun göl mutluluğun ve bu mutluluğu sevdiklerinizle paylaşacağınızın, kirli kurumuş göl ise işte ve aşkta sorunlarla karşılaşacağınızın işaretidir.

Bazen da rüyada göl görmek, dilek ile yorumlanır. Bir kimse durgun ve berrak bir gölde sandalla dolaştığını görse, o kişinin dilediği şeylere kavuşacağına işaret sayılır.

Sakin ve durgun bir gölde sandalla gezindiğinizi gördüyseniz, mutlu olacağınız ve bu mutluluğu sevdiklerinizle paylaşacağınız anlamındadır. Kirli kurumuş bir gölde gezinmek, iş ve aşk hayatında sorunlarla karşılaşacağınız şeklindedir.

Rüyada görülen göl varlıklı bir kadını işaret eder. Bazende zenginliği, mutluluğa yorumlanır. Ayrıca, zindeliği, hastalığı, sevinci ya da üzüntüyü çağrıştırır.

Kimi zamanda rüyada göl görmek, zengin bir kadınla yorumlanır. Bazen rüyada göl kenarında yürümek iyi geçinmeyi seven, servet sahibi bir kadını çağrıştırır.

Kimi zaman da göl kenarında yürüdüğünü görmek, günahtan arınmaya işaret sayılır. Bazı yorumculara göre kurumuş göl, gözünü mal hırsı bürümüş cimri bir adam olarak tanımlamışlardır.

Bekâr bir kimse rüyada göle girip yıkandığını görse, rüya sahibinin zengin, tutumla biriyle evleneceğine işaret eder.

Evli bir kimsenin aynı rüyayı görmesi, o kişinin evlatlarının hayırlı olacağına yorumlanır.

Bir yolcunun rüyada göl görmesi de, rüya sahibinin yolculuğuna devam etmeyeceğini, etmesi halinde, yolculuğun kendisine yarar getirmeyeceğine yorumlanır.

Rüyada gölde yıkanıp kurulandığını görmek ise, rüyayı görenin günâhlarından temizlendiğini; başında dolaşan bir felaket var ise bu felâketten kurtulacağına yorumlanır.

Bir kimse rüyada suyu Bulanık bir göl görse, rüya sahibinin sıkıntıya düşeceğine işaret eder. Böyle bir gölde yıkandığını görmek ise, o kişinin hastalanacağına hükmedilir. Rüyada suyu temiz, berrak bir göl görmek ise, rüyanın aksine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen göl, olumlu ya da olumsuz bir anlam taşıyabilir. Göl, genellikle kişinin iç benliği ve kişiliği ile yakından ilişkilidir. Gerçek hayatta göl, sınırları olan su birikintisi olduğu için kişinin benliğinde yaşadığı olayları özümsemesiyle ortaya çıkan bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Görmek

 Rüyada göl görmek yalnızlığı temsil eder. Rüyada görülen gölün negatif tarafı bir ego problemini gösterebilir. Hayatınızı ve son yaptığınız seçimleri inceleyin. Sadece kendinizi mi önemsiyorsunuz? Bu, çevrenizdekilere daha fazla dikkat etmeye başlamak için bir uyandırma çağrısı olabilir.

 Rüyada gördüğünüz göl, rüyayı görenin yüksek stresli bir işten daha sakin, daha mutlu, daha az yorucu olan bir iş veya ilişkiye sahip olmaya çalıştığını gösterebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göle Girmek

 Rüyada göle girmek rüya sahibinin aktif, eğlenceli veya çok sevecen bir iş veya ilişki peşinde olduğunu gösterir. Daha önce kimseye güvenmemiş olabilirsiniz, belki de bazı durumlardan dolayı duygusal olarak kararsız kalmışsınızdır. Duygusal dengesizliğe neden olan her şeyi aşmak için gerçeği ortaya çıkarmak, aynı durumla ilgili bilgilerle dolup taşmak veya tıkanıklıkları giderip gerçeği çözmeye veya bulmaya çalıştığınızda çabalarınızın içinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göle Düşmek

 Rüyada göle düşmek hayatınızda romantik partnerinizle veya bir arkadaşınızla ilgilenmeniz gereken bir ilişkiyi temsil edebilir. Rüyada göle düştüğünü görmek, gerçek yaşamınızda yapmanız gereken önemli bir seçim olduğu anlamına gelebilir. Göle düşmek aynı zamanda bir denge sembolüdür. Bu rüya hayalinizi, zamanınızı, enerjinizi veya paranızı dengelemek için çalışmanız gerektiğini temsil eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzmek

 Rüyada gölde yüzmek yaratıcılık ve kendini ifade etme ile ilişkilidir. Sanat veya yazarlıkla mücadele ediyorsanız, rüyada gölde yüzmek, hayal gücünüzü engelleyen her şeyin kaldırıldığı anlamına gelebilir. Yeni bir beceri öğrenmeye veya yeni bir iş bulmaya çalışıyorsanız, pes etmeyin! Rüyada gölde yüzmek, yapmak istediğiniz şeyde, bir sonraki denemenizin başarılı olacağının iyi bir işaretidir.

 Bu rüya aynı zamanda evin istikrarı ve meseleleriyle ilişkilidir. Masadaki bacaklar veya pusulanın yönleri gibi, şeylerin sakin ve istikrarlı olduğunu gösteren bir işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Balık Avlamak

 Rüyada gölde balık avlamanın olumsuz bir anlamı vardır. Bu rüyanın kötü bir alamet olabileceği gerçeğini dikkate almak önemlidir. Bu rüya aynı zamanda enerjik, özgür ve maceracı bir kişiliğe sahip olduğunuza işaret eder. Rüyada gölde balık avladığını görmek, bazı değişiklikler yapmanız ve yeni bir şey keşfetmek için işleri biraz zaman ayırmanız gerektiğine işarettir. Bu rüya aynı zamanda maceracı ruhu, çantalarınızı toplayıp şehirden çıkmanın zamanı geldiğini söylüyor olabilir. Yeni bir ortam, dengeyi ve uyumu hayatınıza geri getirmek için ihtiyacınız olan şey olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Boğulduğunu Görmek

 Rüyada gölde boğulduğunu görmek zihinsel, fiziksel ve ruhsal benliğiniz arasındaki dengeyi gösterir. Özellikle huzurlu veya rahat hissedebilirsiniz. Bu rüya aynı zamanda sevgi, şefkat ve beslenme ile de ilişkilidir. Rüyanız size çocuklarınız, aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmenizi, hatta duygusallığınızla temas kurmanızı söylüyor olabilir. Rüyada gölde boğulduğunu görmek iyi şanslarla da ilişkilidir. Bu yüzden rüyada boğulduğunu görmek zor bir şeyin üstesinden geleceğinizin veya yakında başarılı olacağınızın bir işareti olabilir. Bu rüya aynı zamanda manevi şifa ve bilgi ile ilişkilidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Görmek

Rüyada göl görmek bereketi anlatmaktadır. Rüya sahibinin bereketi ve bolluk içerisinde, herhangi bir maddi sorun yaşamadan hayatını sürdüreceği üzerine yorumlanır. Ayrıca rüya alimleri bu rüyayı zengin ve soylu bir kadına yorarlar. Ayrıca kişinin hayırlı bir kısmet ile güzel bir evlilik yapacağı, hayırlı evlatlar olacağı ve onları sağlıkla büyüteceği üzerine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Gölde Yüzmek

Rüyada yeşil gölde yüzmek hayatı keyifli bir şekilde yaşamaya ve mutlu geçirmeye işaret eder. Doğru şekilde plan yapmaya ve kendine olan güveni ile beraber başarılı işlere imza atacağına delalet eder. Yaşanacak belli bir sıkıntı ve zorluktan sonra büyük bir mücadele göstererek iyi bir kazanca işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göle Girdiğini Görmek

Rüyada göre girdiğini görmek rüya sahibinin hem aile hayatında hem de iş hayatında başarılı bir dönem geçireceğine işaret eder. Eğer görmüş olduğunuz göl kirli ise üzüntülü ve sıkıntılı bir dönemin yaşanacağı üzerine delalet etmektedir. Başka rüya alimlerine göre ise kişinin yapmak istediği bazı durumlar karşısında planlarını ertelemesi gerektiğine işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarında Olduğunu Görmek

Rüyada göl kenarında olduğunu görmek rüya sahibinin gerçekleştirmek istediği hayallerini hayata geçireceği üzerine yorulur. İsteklerinin ve dualarının kabul olacağı, maddi sorgulamadan iyi bir kazanç elde ederek yaşamını sürdüreceği üzerine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Manzarası Görmek

Rüyada göl manzarası görmek rüya sahibinin başarılı iş hayatını göstermektedir. Bu konuda karşına önemli fırsatlar çıkacağına ve bu fırsatları doğru şekilde değerlendireceğine delalet eder. Böylece iyi bir kariyer elde edeceğine ve yüksek maaş ile beraber maddi sorun yaşamayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarında Oturduğunu Görmek

Rüyada göl kenarında oturduğunu görmek huzura ve mutluluğa yorulur. Rüya sahibinin bundan sonra ailesiyle beraber güzel bir yaşam süreceğine, sıkıntı ve sorunlardan kurtulacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Göl Görmek

Rüyada kirli göl görmek iş dünyasında hayal kırıklığı yaşamaya işaret eder. Özellikle iş dünyasında bazı olumsuz durumlar ile karşılaşmak ve maddi kayıplar yaşamak anlamına gelmektedir. Ayrıca kişinin sevdiği bazı insanların arkasından konuşarak bunları duyması ile üzüleceği üzerine ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Suyu Çekilmiş Göl Görmek

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek rüya sahibinin gelecek hakkında doğru plan yapmadan hareket ederek yanlış kararlar vereceği üzerine yorulur. Hataları nedeniyle içine kapanacağına ve ciddi anlamda uzun bir süre üzüntü yaşayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Boğulmak

Rüyada gölde boğulmak zenginliğin getirdiği olumsuz durum ile beraber çevresinde değer verdiği insanları kaybedeceği üzerine yorumlanır. Bu yüzden yalnız kalacaklarına ve her ne kadar çok paraları olsa bile manevi açıdan eksik hissedeceği üzerine yorulur. Ayrıca rüya sahibinin hiçbir şeyden tat almadan yaşamını sürdüreceği üzerine ifade edilmektedir. Eğer gölge boğulurken kişi su yüzeyine çıkmayı başarırsa, yaptığı hatalardan döneceğine ve sevdiği insanlarla yeniden barışacağı üzerine rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yolcu için göl görmesi, onun yolculuğunun olmayacağına, bu rüyayı bir uyarı olarak algılaması gerektiğine işarettir. Rüyasında bir göle girdiğini gören kimse, hile ve dalavere ile kendisine bir tuzak kurularak aldatılır şeklinde yorumlanır. Rüyada göl görmek, suyu berrak ve temizse iyi, bulanık ve kirli ise gam, keder ve zarara yorumlanır. Rüyada göl görmek, yolcu için yolculuğun mümkün olmamasına veya yolculuğunun bir süre gerçekleşemeyeceğine yorumlanır. Bazen rüyada göl görmek, müşaveresiz iş gören hakim ve valilere işâret eder. Küçük Göl Görmek Rüyada görülen küçük göl, zengin bir ka­dınla tabir edilir. Yine rüyada küçük göl görmek, yi geçin­meyi seven, servet sahibi bir kadınla da tabir edilir. Rüyada görülen küçük göl, zengin bir kadınla tabir edilir. Bazı yorumculara göre, rüyada göl görmek, geçinmeyi seven, zengin (servet sahibi) bir kadınla tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada göl görmek, bereketi ifade eder. Rüyasında göl gören kişi bereketli, bolluk içinde bir yaşama süreceğine yorumlanır. Yorumcular rüyada görülen gölü kadın olarak yorumlamaktadır. Soylu ve zengin bir kadına yorumlanmaktadır. Rüyasında göl gören kişi hayırlı bir evlilik yapacak ve düzenli, samimi bir aile hayatı olacaktır. Rüyada gölde salla gezindiğini görmek, başka kişiler için hayır işleri yapacağına yorumlanır. Bazı tabircilerin yorumuna göre ise rüyada göl görmek hem olumlu hem de olumsuz olarak delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göle Girdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında göle girdiğini görmesi hem iş hem de özel hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göl görmenin yorumu, bazı durumlarda hayırlı demektir. Eğer rüyada gördüğünüz göl kirli ise rüya sahibi sıkıntılı ve üzüntü bir dönem yaşayacaktır. Diğer bir yorumcunu rüya tabiri ise rüya sahibinin planlarını ertelemek zorunda kalacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarında Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında göl kenarında olduğunu görmesi gören kişinin dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Manzarası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında göl manzarası görmesi gören kişinin iş hayatına yorumlanır. İş hayatın büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarında Oturduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında göl kenarında oturduğunu görmesi Sıkıntı, dert ve sorunlardan kurtulup huzur bulacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Göl Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kirli göl görmesi toparlamakta güçlük çeken kişinin pek çok hayal kırıklığı yaşayacağını, iş hayatındaki olumsuzlukların sizi bulacağına da ifade eder. Kuşkularla dolu günler sizi beklemekteyken, sevilen kimselerin rüya sahibi hakkında konuştukları olumsuz sözlerin kulağa gelmesiyle üzüleceğine de tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Suyu Çekilmiş Göl Görmek

Rüya sahibinin rüyasında göl suyunun çekilmiş olduğunu görmesi gelecek planları yapmadan yola koyulan kişilerin istemedikleri bir sona varacaklarını, hatalarını düşünerek üzüleceklerini ve içlerine kapanacaklarına yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarına Ev Yapmak

Rüya sahibinin rüyasında göl kenarında ev yaptığını görmesi gerçeklerin öğrenileceği, hiçbir sırrın kalmayacağı bir dönemi işaret eden rüya, kişinin her türlü soru işaretini çözeceğini, hayatının en önemli fırsatlarını ele geçirerek amaçlarına giden yolda en emin adımlarla ilerleyeceğini bildirir. Rüya sahibinin ailesinin saadetini sağlayıp, onlara iyi bir gelecek kurduktan sonra huzurlu, sakin bir iş yaşamıyla hayatın tadını çıkarmaya başlayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Boğulmak

Rüya sahibinin rüyasında gölde boğulduğunu görmesi zenginliğin gösterişine kaptıran kişilerin çevrelerindeki iyi insanların değerini bilemedikleri için bir anda yalnız kalacaklarını ve varlık içinde yaşasalar da manevi hayatlarının son derece zayıf olmasından ötürü hiçbir şeyden tat almayacaklarını bildirir. Gölde boğulan kimse tekrar su yüzeyine çıkabilirse, yapılan hataları fark etmenin, dostlukları yeniden inşa etmenin tabiridir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Donmuş Göl Görmek

Rüya sahibinin rüyasında donmuş göl görmesi hayallere ulaşmanın şu an için imkansız olduğunu, ilerleyen yıllarda çıkacak fırsatları değerlendirerek arzulara kavuşmanın kolaylaşacağını da bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Balık Tutmak

Rüya sahibinin rüyasında gölde balık tuttuğunu görmesi kişinin muradına ereceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden yaşayıp gideceğine yorumlanmaktadır. Tutulan balık çoksa o kadar kısmetli olunacağını, kişinin eline yakın zamanda arka arkaya paralar geçeceğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölden Su İçmek

Rüya sahibinin rüyasında gölden su içtiğini görmesi hayatını askıya alan kimselerin, eski hareketli yaşantılarına döneceklerini ve zorlanmadan eski itibarlı günlerine kavuşarak mutlu bir süreç yaşayacaklarına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Donmuş Göl Görmek

Rüyada donmuş göl görmek, ideallerinize ulaşmak için çabaladığınızı ve başarılı olmak için biraz daha beklemeniz gerektiği şeklinde tabir edilir. Daha öncesinde kurmuş olduğunuz hayalleriniz gerçekleşecek ama biraz daha sabırlı olmanız gerekecektir.

Rüyada gölde yüzen birini görmek, hayranlık kazanmak ve takdir toplamak anlamlarına gelmektedir. Yaptığınız işler, verdiğiniz tavsiyeler, bağışladığınız mallar sayesinde birçok insanın hayranlığını kazanacaksınız. Elinizi attığınız her işte başarı merdivenlerini ağır ağır tırmanacak ve çok büyük ödüllerle ödüllendirileceksiniz. Rüyada gölde yüzen birini izlemek ise birinin sizi örnek alması ve ilham aldığı kişi olarak göstermesi demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göl görmek anlamı genel olarak olumlu yorumlanmıştır. Eğer rüyada kirli bir göl görmüşseniz sıkıntılı ve elem dolu günler yaşayacaksınız demektir. Kirli gölde yüzmek görmek beklenmedik talihsiz olaylar yüzünden seyahat planlarınızı erteleyeceğiz manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göl kenarında olduğunu görmek, uzun süredir beklenen muradın sonunda gerçekleşmesi anlamına gelir. Rüyanızda göl kenarında ufka doğru bakıp manzarayı seyrediyorsanız muhakkak sizi bekleyen bir müjde ile mutlu olacaksınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göle girdiğini görmek, iş hayatında yükselişe geçmek ve özel hayatta aranılan mutluluğa kavuşmak olarak yorumlanır. Rüyada bir arkadaşınızla birlikte göle girdiyseniz, arkadaşınıza hem maddi hem de manevi anlamda büyük katkılarınız olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gölde boğulmak görmek, rüya tabirlerince olumsuz olarak yorumlanmaktadır. Rüyada gölde boğulduğunuzu gördüyseniz, sahip olduğunuz değerler için şükretmediğiniz için elinizde ve avucunuzda olan ziynetleri bir bir kaybedebilirsiniz. Bu rüya bazı âlimlere göre Allah tarafından bir uyarı olarak nitelendirilmektedir. Yani varlığa hamd etmeyi olmayana kanaat etmeyi gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gölden su içmek, ertelenmiş planları, hayata geçirilmeyi bekleyen projeleri ve sürekli kendinden vazgeçip başkalarını düşünmeyi ifade eder. Rüyanızdan gölden su içiyorsanız ailenizde sürekli geçiştirilen ve ötekileştirilen insan sizsiniz demektir. Aile büyüklerine bu durumdan dolayı yaşadığınız hayal kırıklarınızı ve gönül yorgunluklarınızı anlatacaksınız. Bundan böyle hayatınızı askıya alan insanlardan uzak duracaksınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gölde balıklar görmek her daim şans, mutluluk, bereket ve nimet olarak yorumlanır. Balık zaten başlı başına kısmetin ve bereketin işaretidir. Rüyanızda gölde balık gördüyseniz, daha önce kapanmış kapılar tek tek açılacak ve iş dünyasında herkes sizi işe almak için sıraya girecek. Bu rüyanın bir diğer yorumu ise mirastır. Uzak bir akrabanızdan hiç ummadığınız anda size miras kaldığı haberini duyabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gölde balık tutmak, elinize geçen parayı hayırlı işlerde kullanacağınıza delalet eder. Bu para ile fakir ve darda kalmış kişilere yardım edip onların hayır dualarını alacaksınız. Rüyanızda bol miktarda balık tuttuysanız, kısmetiniz kat kat artacak ve çevrenizde yer alan kimseler de bu güzelliklerden nasiplenecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA GÖL GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada göl görmek, rüya yorumcularına göre, bolluk ve bereketi temsil eder. Rüya sahibi, tüm yaşamı boyunca varlık içinde yaşayacak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyecek demektir. Kimi rüya yorumcularına göre ise, rüyada görülen göl, rüya sahibinin zengin ve soylu bir kadınla bir evlilik yapacağı, bu evlilikten de çok hayır bulacağı şeklinde yorumlanır. Bir diğer rüya yorumunda ise, kişinin planladığı şeyleri ertelemek zorunda kalacağı anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖLE GİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada göle girdiğini görmek, rüya sahibinin ilerleyen zamanlarda hem çalışma hem de özel hayatında mutluluk verici olaylar yaşayacağı anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖL KENARINDA OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada göl kenarında olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin dualarının kabul olacağı ve isteklerinin gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖL MANZARASI GÖRMEK

Rüyada göl manzarası görmek, rüyayı gören kişinin çalışma hayatında önüne çok büyük fırsatlar çıkacağı, kişi eğer bu fırsatları iyi değerlendirirse büyük kazanç sağlayacağı anlamını taşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada suyu bitmiş göl görmek, plansız yapılan işler sonucu karşılaşılacak türlü felaketler olarak yorumlanır. Birinin görüşünü almadan kendiliğinden yaptığınız işler başınızı derde sokacak ve bu durumdan kurtulmak için epey çaba sarf edeceksiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göl kenarına çadır kurmak, aile üyelerini bir araya toplamak, küs olanları barıştırmak ve uzun süredir birbirini görmeyen kimselerin hasret gidermesine vesile olmak demektir. Rüyanızda göl kenarına çadır kurduysanız, sizin sayenizde ailenizdeki herkes yeniden özlediği aile sıcaklığına kavuşacak ve ailenizdeki herkes size bütün bunlar için teşekkür edecek.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göl manzarası görmek, kariyer planlarına delalet eder. Kariyerinizde yükselişe geçecek, iş yerinde terfi alacak ve maaşınız gittikçe katlanıp artacak. Çalışkanlığınızdan dolayı patronlarınızın beğenisini toplayacaksınız ve hayatınızın sonuna kadar maddi sıkıntı çekmeyeceksiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖL KENARINDA OTURDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada göl kenarında oturduğunu görmek, sıkıntılardan kurtulmaya, dertleri geride bırakmaya, problemleri çözmeye ve rahat bir nefes almaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KİRLİ GÖL GÖRMEK

Rüyada kirli göl görmek, rüya sahibinin haya kırıklıkları yaşayacağına, çalışma hayatında art arda gelen sorunlarla karşılaşacağına delalet eder. Rüyada kirli göl gören kişiyi endişe ve şüphelerle dolu günler beklemektedir. Bununla birlikte, rüya sahibinin hakkında yapılan dedikoduların kişinin kulağına kadar geleceğine ve bundan üzüntü duyacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Görmek

Rüyada göl görmek, bolluk ve bereket anlamına gelir. Rüya sahibinin hiçbir maddi zorluk yaşamadan hayatına devam edeceğine işaret eder. Ayrıca bu rüya zengin, asil ve gösterişli bir kadına alamet eder. Rüyasında göl gören kişinin çok mutlu bir evliliği ve aile hayatı olur. Aynı zamanda bu rüya, bekar rüya sahipleri için hayırlı bir kısmet ile iyi bir evlilik yapacağı, hayırlı çocuklara sahip olacağı ve onları sağlıkla büyüteceği anlamına gelir. Rüyada göl görmek, kişinin birisiyle ortak bir işe gireceğine ve maddi kazanç elde edeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Manzarası Görmek

Rüyada göl manzarası görmek, rüya sahibinin başarılı bir iş hayatı olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin karşısına çok güzel fırsatlar çıkacağına ve onun da bu fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder. Böylelikle kişinin kariyerinde çok iyi yerlere geleceğine ve maddi sorun yaşamadan hayatını sürdüreceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarı Görmek

Rüyada göl kenarı görmek, rüya sahibinin uzun süredir beklediği bir isteğinin gerçekleşeceği anlamına gelir. Göl kenarında ufka doğru bakarak manzarayı seyretmek ise kişinin müjdeli bir haber alarak çok mutlu olacağına işaret eder. Rüyada göl kenarında oturduğunu görmek, huzur ve mutluluk şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin bundan sonra sıkıntı ve sorunlarından kurtularak ailesiyle birlikte güzel bir hayat süreceği anlamına gelir. Rüya sahibi göl kenarında gezdiğini gördüyse kişinin hayallerine ulaşabilmek adına çok çabaladığına ancak biraz daha sabırlı olması gerektiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göle Düştüğünü Görmek

Rüyada göle düşmek, rüya sahibinin hayatında önemli bir seçim yapması gerekeceğine işaret eder. Göle düşmek, genel anlamda dengeyi temsil eder. Bu rüya kişinin hayallerini, zamanını, enerjisini ve parasını dengelemek için çok çalışması gerektiğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Taşması

Rüyada gölün taştığını görmek, rüya sahibinin öz güveninin yüksek olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin genellikle duygularıyla hareket ettiğine tabir edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin gerçek hayatında daha dikkatli ve aklını kullanarak davranması gerektiği mesajını verir. Ayrıca rüyada göl taşması, kişinin bazı işlerde yüksek yerlere gelmesine ancak bu durumun onu biraz şımartacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl ve Orman Görmek

Rüyada göl ve orman görmek, rüya sahibinin evinde ve işinde yardımcıları olacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işaret eder. Bu rüya, sıkıntıların yerini artık sevince bırakacağına ve mutlu günlerin yakında olduğuna delalet eder. Bu rüyayı gören kişi daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olur. Güzel ve büyük gelişmeler sayesinde rüya sahibinin işleri büyür ve kişi kariyer sahibi olur. Kişinin şans ve bereket kapılarının açılacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Göl Görmek

Rüyada pembe göl görmek, rüya sahibinin duygusal ilişki yaşadığı kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin kısa zamanda çok sevinçli bir haber alacağı ve çok mutlu olacağı rivayet edilir. Bu rüya, rüya sahibinin kendisi için her zaman doğru ve isabetli adımlar atarak başarıya ulaşacağına ve sürekli yeni iş fırsatları yakalamaya çalıştığına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl ve Ördek Görmek

Rüyada göl ve ördek görmek, aile bireylerinin çok üzüleceği olayların yaşanacağına alamet eder. Kişinin alacağı kötü bir haber üzerine çok üzüleceğine ve büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder. Ayrıca bu rüya, kişinin bir yarışmada galip gelerek para kazanacağı anlamına da gelir. Böylelikle rüya sahibi daha eğlenceli ve rahat bir şekilde hayatına devam eder. Kişinin kar elde edeceği yatırımlar yapacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişi erkek ise bundan sonra kadınları çok etkileyen çapkın biri olarak anılacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Oluştuğunu Görmek

Rüyada göl oluştuğunu görmek, rüya sahibinin hayal gücünün çok yüksek olduğunu ve geniş bir ufka sahip olduğunu ifade eder. Rüyayı gören kişinin hislerine güvenerek yaşadığına ve aklını geri plana atarak duygularına göre hareket ettiğine işaret eder. Ayrıca bu rüya, kişinin gireceği bir işte çok başarılı olarak ciddi maddi kazançlar elde edeceğine ve geri kalan hayatını bolluk içinde geçireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Boğulmak

Rüyada gölde boğulduğunu görmek fiziksel, zihinsel ve ruhsal benlik arasındaki dengeyi temsil eder. Bu rüyanın sevgi ve şefkat ile ilişkili olduğu rivayet edilir. Bu rüya, kişiye ailesi ve arkadaşlarına daha fazla vakit ayırması gerektiğine dair mesajlar verir. Ayrıca bu rüya, kişinin zor bir olayın üstesinden geleceğine ve yakın zamanda çok başarılı olacağına alamet eder. Rüyada gölde boğulmak, zenginlikle birlikte birtakım olumsuzlukların geleceğine ve kişinin değer verdiği insanlardan bazılarını kaybedeceğine delalet eder. Bu sebeple kişinin biraz yalnız kalacağına ve maddi sorunları olmasa bile manevi açıdan eksiklikler yaşayacağına işaret eder. Eğer rüyasında gölde boğulduğunu gören kişi su yüzeyine çıkmayı başardıysa yaptığı hatalardan geri döneceğine ve sevdikleriyle barışacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Göl Görmek

Rüyada kirli göl görmek, rüya sahibinin iş dünyasında bazı hayal kırıklıkları yaşayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ticari hayatında birtakım olumsuz durumlarla karşılaşacağına ve maddi kayıplar yaşayacağına alamet eder. Ayrıca bu rüya, sevdiği insanların kişinin arkasından konuştuğuna ve duyduğunda çok üzüleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Balık Görmek

Rüyada gölde balık görmek genellikle şans, bereket, mutluluk ve nimet olarak yorumlanır. Bu rüya, daha önce kapanan kapıların bir bir açılacağına ve rüya sahibinin iş dünyasında tercih edilen biri haline geleceğine işaret eder. Ayrıca bu rüya, kişinin uzak akrabasından bir miras kalacağına da alamet eder. Rüyada gölde balık tuttuğunu görmek ise rüya sahibinin eline geçen parayı hayır işlerinde kullanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göl görmek bolluk, bereket, zenginlik, sağlık ve mutluluk anlamına gelir. Rüyada göl görmek genelde kadın ile tabir edilir. Bu kadın soylu, asil, gösterişli, zengin kişidir. Rüyada göl gören kişi aile içinde mutlu olacak ve evliliği huzurla ve ağız tadıyla geçecek demektir. Rüyada akıntısı az, sakin ve dingin bir gölde olduğunu ve sal ile gezinti yaptığını görmek rüya sahibinin etrafındaki herkesin mutlu olmasını sağlayacak bir olay yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pis ve dibi çamurlu göl görmek iyi değildir kişinin bir takım problemlerle yüzü yüze geleceğine ve sıkıntılı günler geçireceğini ifade eder. Bazı rüya tabirlerine göre rüyada göl görmek kişinin planlarının ileri bir tarihe ertelemek zorunda olacağına ya da hiç gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarında Oturmak

Rüyasında göl kenarında oturduğunu görmek kişinin sıkıntılı ve zor zamanlarından kurtulmak ve huzur bulmak istemesine delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göle Girmek

Rüyada göle girdiğinin gören kişinin hem özel hayatı hem de iş hayatı çok güzel olacak, geçim sıkıntısı yaşamadan, güzel bir hayat sürecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarında Olmak

Bir kişi kendisini rüyada tertemiz, dibi görünen bir göl kenarında görürse çok istediği bir şeyin gerçek olacağı yorumu yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Manzarası Görmek

Rüyada göl manzarası görmek kısmet anlamına gelir. Rüya sahibinin karşısına pek çok iş fırsatı ve hayırlı olacak kısmetler çıkacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Balık Tutmak

Hem kısmete, hem de zenginliğe yorumlanan rüya, her açıdan rahatlığın, mutluluğun, bereketli kazancın ifadesidir. Güzel bir rüya olduğu gibi, kişinin muradına ereceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir edilir. Tutulan balık çoksa o kadar kısmetli olunacağını, kişinin eline yakın zamanda arka arkaya paralar geçeceğine tabir edilir. Genç bir erkek gölde büyük bir balık tutarsa zengin olmasının yanı sıra, evleneceği kişinin de kendisi kadar varlıklı olacağını, eşinin asaleti ve iyi kalbiyle herkes tarafından beğenileceğini de tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Göl Görmek

Düşüncelerde bulanıklığa düşülecek bir döneme girileceğini, pek çok kararsızlığın peş peşe yaşanacağını ve rüya sahibinin en kritik kararları vermekte zorlanacağını, çevresinden destek istese de alacağı önerilere aklının yatmayacağını bildirir. Kendisini toparlamakta güçlük çeken kişinin pek çok hayal kırıklığı yaşayacağını, iş hayatındaki olumsuzlukların artacağını da ifade eder. Kuşkularla dolu günler geçirirken, sevilen kimselerin rüya sahibi hakkında konuştukları olumsuz sözlerin kulağa gelmesiyle kederlenileceğini de tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Suyu Çekilmiş Göl Görmek

Zamanında düşünmeden harcanan paraların, bir hiç uğruna satılan malların bugünlerde kişiyi zor durumlara sokacağını, sunulan fırsatların, ele geçen şansın kıymetinin bilinmemesi yüzünden kısmetsizlik içine düşülmesi demektir. Gelecek planları yapmadan yola koyulan kişilerin istemedikleri bir sona yol alacaklarını, hatalarını düşünerek kederleneceklerini ve içlerine kapanacaklarını da bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Göl Görmek

Temiz ve büyük bir göl görmek, engin bilgisiyle kişiye yol gösterecek insanlarla tanışmak demektir. Hayal kurmaktan vazgeçerek işe koyulan kişilerin emeklerinin sonuçlarını kısa sürede alacakları için daha da gayretle çalışacaklarını, keyiflerinin yerine gelmesiyle işlerine daha da motive olacaklarını ifade eder. Kişi bekarsa, çok para harcayacağı, insanların etkileneceği bir düğün yapar. Gösterişi seven, lükse düşkün ama iyi kalpli bir eşe sahip olunacağını, evlilik süresince kişinin herhangi bir maddi sıkıntıya düşmeyeceğini de bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Göl Görmek

Ufak tefek problemlerle karşılaşan rüya sahibinin huzursuzluğa kapılmadan sorunlarla yüzleşeceğini, elinden gelenleri ve yapabileceklerini iyi tahlil ederek en kısa zamanda yaşamını yeniden düzene sokacağını bildirir. İşleri ters giden, iş yerini kapatan ya da işten çıkarılan kimseler için yeniden kısmetli günlerin yaklaştığını, şansın da yardımıyla çalışma hayatını baştan sona tekrar şekillendirecek olan rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunacağını ifade eder. Küçük birikimlerin, altın veya ziynet eşyası almanın da tabiridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzmek

Kendi istikbalini en güzel şekilde hazırlamak, iyi planlar yapmak, doğru insanlarla çalışmak ve güvenilir dostlar seçmek demektir. Gölde yüzen kişi vicdanı rahat, gönlü bol biridir. Hayatında günaha yer vermemek için uğraşan, her zaman sevdiklerini mutlu etmek, onların ihtiyaçlarını görmek için didinen biridir. Rüya sahibinin artık kendisini de dinlendirmeye başlayacağını, ruhsal ve bedensel ihtiyaçlarını giderip, daha sağlıklı bir hayat süreceğini ifade ederken, iş yaşantısında büyümenin, ticari itibarın artmasının da haberini verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarına Ev Yapmak

Hayat düzenini en ideal şekilde kurmak, şartları zorlamadan, isteklere ulaşmak manasına gelir. Gerçeklerin öğrenileceği, hiçbir sırrın kalmayacağı bir dönemi işaret eden rüya, kişinin her türlü soru işaretini çözeceğini, hayatının en önemli fırsatlarını ele geçirerek amaçlarına giden yolda en emin adımlarla ilerleyeceğini bildirir. Rüya sahibinin ailesinin saadetini sağlayıp, onlara iyi bir gelecek kurduktan sonra huzurlu, sakin bir iş yaşamıyla hayatın tadını çıkarmaya başlayacağını da ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sazlıklarla Kaplanmış Göl Görmek

Gelecek konusunda endişelere kapılacak olmaya, işlerin istenen şekilde yürümemesi üzerine bazı mali tedbirler alarak oluşacak sorunlara önlem alma yoluna gidileceğini ifade eder. Geçici ve kısa bir rahatsızlığın kişinin sağlık açısından kendisine bir uyarı olacağını, yoğun temponun biraz daha düşürülmesi gerektiğini tabir eder. Aynı zamanda bulanıklaşmış düşünceleri, kararlardan emin olamamayı da delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Boğulmak

Kendini hayatın rehavetine, zenginliğin gösterişine kaptıran kişilerin çevrelerindeki iyi insanların değerini bilemedikleri için bir anda yalnız kalacaklarını ve varlık içinde yaşasalar da manevi hayatlarının son derece zayıf olmasından ötürü hiçbir şeyden tat almayacaklarını bildirir. Gölde boğulan kimse tekrar su yüzeyine çıkabilirse, yapılan hataları fark etmenin, dostlukları yeniden inşa etmenin tabiridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzen Birini Görmek

Zengin, iş konusunda rakip tanımayan bir çevreye dahil olmak, kendine örnek aldığı insanların hayatlarını inceleyerek yaşamına tatbik etmek, başarıya ulaşmak demektir. Rüya sahibinin her an tetikte olduğunu, geleceğini doğru şekilde inşa etmek istediği için fırsatları önceden görerek adım attığını bildirir ve akılcı yaklaşımlar sayesinde her zaman kazanç elde edileceğinin müjdesini verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Suyundan İçmek

Şifa sıkıntısı olanların nihayet iyileşmeye başlayacaklarını ve sevdiklerinin üzerindeki yükleri alacaklarını bildirir. Hayatını askıya alan kimselerin, eski hareketli yaşantılarına döneceklerini ve zorlanmadan eski itibarlı günlerine kavuşarak mutlu bir süreç yaşayacaklarını da alamet eder. Her şekilde iyi huylu insanlarla olmak, doğru hayat arkadaşını bulmak manasına da gelen rüya, şükrederek yaşayan kişinin huzurunu her zaman koruyacağını da ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Donmuş Göl Görmek

Bir süre boyunca çok hareket etmemek gerektiğini, ekonomik şartların zorlanacağını, minimum harcama yaparak sıkıntılı dönemleri geçmek gerektiğini vurgulayan rüya, huzursuzluk getiren haberler alınacağını, kişinin yapmayı düşündüğü işlerde çıkan aksilikler yüzünden moralinin bozulacağını tabir eder. Donmuş göl, hayallere ulaşmanın şu an için imkansız olduğunu, ilerleyen yıllarda çıkacak fırsatları değerlendirerek arzulara kavuşmanın kolaylaşacağını da bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Balığı Yemek

Büyük bir kısmete sahip olmaya, duyulan sevincin her an daha da artacağına, yalnızlıklardan, sıkıntılardan kurtulmaya ve iyi bir eşe sahip olmaya yorumlanır. Göl balığı yiyen kişinin rızkında herhangi bir kesilme olmaz ve her zaman parasının bereketini, hayrını görür. Aile sorunlarının sona ereceğini, mutlu bir gelecek sahibi olunacağını, her kararın kişiye mutluluk yaşatacağını da delalet eder. Evli kimseler için evlat sahibi olmak, torun görmek anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarında Kamp Yapmak

Kişinin çevresindeki insanların hayatlarına da önemli katkılarda bulunacağını, iş arayanlara vesile olacağını veya ekonomik sıkıntıları olanlara para desteği vereceğini işaret eder. Keyifli geçecek iş toplantılarına, kişinin girdiği çevrelerde saygıyla karşılanacağına ve sosyal hayatının da hareketleneceğine tabir edilir. Tek başına kamp yaptığını görmek ise, zihinsel açıdan rahatlamak, doğru kararlar vermek için bulunulan çevreden bir süre uzak kalmak manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölün Üstünde Yürümek

Gerçeklerden kopmanın ve aşırı hayal kurmanın neticesinde bazı işlerde istenilen sonuçlardan ziyade, beklentileri düşürecek sorunlar yaşanacağını ifade eder. Tamamen kişinin inatçı tutumundan kaynaklanan bir para kaybının da ifadesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Üstüne Ev Yapmak

Büyük bir yatırımın ifadesi olan rüya, alınacak bir evin, herkes tarafından kıskançlıkla izlenecek bir hayat kurmanın habercisidir ve iş hedeflerinin kısa zamanda gerçek olmasına, çalışma hayatını düzene koyan rüya sahibinin evlilik yolunda ilk adımları da nihayet atacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Görmenin Psikolojik Yorumu

Zengin bir hayal gücünün, geniş bir ufkun ifadesi olduğu gibi, öngörüsü yüksek kişileri de tabir eder. Özellikle hislerine güvenerek yaşayan, duygusal açıdan tatmin olmadığı sürece aklını geri plana atan kimseleri de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyanızda göl görmek, bolluk bereket, zenginlik, sağlık ve mutluluk anlamına gelir. Rüyanızda görmüş olduğunuz göl, sizin hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda bütün sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet olunur.

Rüyanızda göl görmek, bolluk bereket, zenginlik, sağlık ve mutluluk anlamına gelir. Rüyanızda görmüş olduğunuz göl, sizin hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda bütün sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet olunur. Yine, geçim sıkıntısından kurtulacağınıza ve güzel bir hayat yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Rüyanızda eğer bir göl kenarında oturuyorsanız, zor zamanlardan kurtulmak istemenize ve huzura kavuşmayı istediğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda çok yardımsever ve yüce gönüllü biri olduğunuz şeklinde de yorumlanır. Rüyada görülen göl manzarası ise kısmet anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin önüne pek çok iş fırsatı çıkacağına ve bu işlerin çok hayırlı olacağı anlamına gelmektedir. Rüyanızda görmüş olduğunuz göl kirli ise, düşüncelerle kirli bir döneme girileceğine, pek çok kararsızlığın ve kötü hatıraların peş peşe geleceğine yorumlanır. Kötü günler geçirirken rüya sahibi hakkında konuşulan dedikoduların rüya sahibinin kulağına geleceğine ve bu konudan rahatsız olunacağına da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Balık Tutmak

Rüyanızda gölde balık tutmak hem kısmetinize hem de zenginliğinize yorumlanır. Bununla birlikte her açıdan bolluğa delalet eder. Mutluluğun bereketin kazançlı günlerin yakında olduğu anlamına da gelmektedir. Siz öğreneceğiniz doğru yöntemlerle ve karakterli duruşunuzla pek çok kapıyı aralayacaksınız. Başarılı olmanız ve büyük kazançlar elde etmeniz çok yakındır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Göl Görmek

Rüyada kurumuş göl görmek, zenginliğinizi ve evin bereketini kaçırabilecek bir olayın yaşanacağı yönünde uyarıcı anlam içermektedir. Siz daha fazla mal sahibi olmak adına birtakım girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Düşünmeden yapacağınız hareketler size çok pahalıya patlayabilir. Öncesinde iyi plan ve proje yapmanız önem arz etmektedir. Deneme amaçlı ilk başlarda az bir miktar ortaya koymanız tüm varlığınızın elinden gitmesine engel olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzmek

Rüyanızda gölde yüzmek, güzel bir rüya olduğu için sizin çok istediğiniz kısmete yani muradınıza ereceğinize delalettir. Bu rüya hayatınız boyunca dilediğiniz ne varsa elde edeceğinize ve iyi bir hayat süreceğinize tabir edilir. Yüzdüğünüz göl ne kadar temizse o kadar kısmetli olunacağına, elinize yakın zamanda arka arkaya paralar geçeceğine rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göl görmenin anlamı eğlenmek, güzel zamanlar geçirmek ve anılar biriktirmek şeklinde yorumlanır. Rüyada göl genel olarak bakıldığı zaman olumlu anlamları olan bir rüya türüdür. Rüyayı gören kişilerin güzel anılar biriktirdikleri, mutlu oldukları, yaşamlarından memnun oldukları bilinmektedir. Fakat ne var ki bu rüyanın anlamı her zaman olumlu olmayabilir. Rüya sahipleri özellikle gölde boğulduklarını görülerse kişilerin kötü anılara sahip olacakları, kişilerin içlerinden çıkmak istedikleri durumlarda olacakları bilinmektedir. Göl görmek kötü anlamları ile pişman olmak, rüya sahibini geçmişi yüzünden üzüntü çekmesi ve günah işlemek anlamlarına gelir. İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; bu rüyanın anlamı çok çeşitli olduğundan rüya sahipleri rüyalarının ne anlama geldiğini net şekilde öğrenmelidirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Derin Göl Görmek

Rüyada derin göl görmenin anlamı rüya sahibinin büyük problemleri olması, rüyayı gören kişilerin yaşamlarından keyif almamaları şeklinde yorumlanmaktadır. ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüyada görülen göl ne kadar derin ise, rüya sahipleri yaşamlarında o derece problemler ile karşılaşırlar. Bazı kaynaklarda eğer rüya sahiplerinin derin göl içine girdiklerini görüyorlarsa, kişilerin problemlerini çözmek için adım atacakları söylenir. Kişiler eğer göl içinde yüzdüklerini görürlerse sorunlarında da başarılı şekilde kurtulmuş olurlar. Fakat rüyada kişilerin gölde yüzemediklerini görmeleri halinde ise sorunlardan kurtulmak uzun bir süre için mümkün olmaz. Kişiler sorunları ile yaşamayı öğrenirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sığ Göl Görmek

Rüyada sığ göl görmenin anlamı rüya sahiplerinin problemlerini çözmeleri, kişileri yaşamlarında rahatsız eden hiçbir şeyin bulunmaması, rüya sahiplerinin mutlu olmaları şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri eğer sığ göl içinde balık olduğu görürlerse bu rüya, rüya sahiplerinin arkadaşlarının rüya sahibine yardım etmeleri şeklinde yorumlanır. Sevdiği kişilerin yardımını alan rüya sahipleri, fark ederler ki, bu kişiler olmadan problemlerini çözemezler.

Sığ göl içinde rüyada taşlar olduğunu gören rüya sahibinin yakasına onu sevmeyen insanların yapışacağı bilinmektedir. Rüya sahipleri görürler ki, problemlerini çözmek şöyle dursun, onu sevmeyen kişiler onu yoldan çıkarmak için plan hazırlığı yapmaktadırlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ankara’da Göl Görmek

Rüyada Ankara’da göl görmenin anlamı doğum yerini ziyaret etmek, doğduğu yere gitmek, doğum yeri ile olan bağı kuvvetlendirmek şeklinde yorumlanmaktadır. Ankara’da göl görmek çoğu ilmi kaynakta en az görülmesi mümkün olan rüyalardan bir tanesi olduğu söylenir. Bu nedenle rüyanın özel olduğundan bahsedebiliriz. Ankara’da büyük göl gören biri yakın zamanda doğduğu toprakları ziyaret edecek demektir. Göl boyunun küçük olması yapılan ziyaretin zorunlu amacı olduğu anlamını taşır. Yani kişi kendi isteğinden çok gitmek zorunda olduğu için bu yolculuğa çıkar. Kişilerin burada yüzdüklerini görmesi, rüya sahiplerin doğdukları yeri çok seveceği, orada kalmak isteyeceği şeklinde yorumlanır. Eğer rüyada kişiler ailesi ile birlikte burada yüzdüklerini görürlerse, kişilerin doğdukları yere yerleşecekleri söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl İçinde Yüzdüğünü Görmek

Rüyada göl içinde yüzdüğünü görmenin anlamı rüya sahiplerinin içinde yüzdüklerini gördükleri gölün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Gölün özellikleri iyi anlaşılırsa, rüyanın ne anlama geldiğini anlamak mümkün olur. Pis gölde yüzdüğünü gören kişinin işlerinin kötü gideceği söylenir. Kişiler, yüklü miktarda para kayıp ederek kendilerini geçim sıkıntısı çekerken bulabilirler. Rüya sahipleri eğer berrak bir göl içinde yüzdüklerini görürlerse de rüya sahipleri için işler iyi gider. Kişiler eskiden kazandıkları para miktarından çok daha fazlasını kazanırlar. Kişilerin yaşam standartları iyileşir.

Eğer rüya sahipleri rüyalarında içinde balık olan göl içinde yüzdüklerini görürlerse de bu durum kişilerin yaşamlarına bereket geleceği anlamını taşır. Bereket yalnızca para ile olmaz. Manevi anlamda bereket de en az maddi anlamda kullanılan bereket kadar değerlidir. Rüya sahiplerinin içinde taş olan göl içinde yüzmeleri ise genellikle olumlu algılanmaz. Kişilerin yollarına hep taş koyan insanlar olduğu söylenir. Rüya sahipleri sırf bu nedenle de başarılı olacakları işlerde bile ne yazık ki başarılı olamazlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Gölü Görmek

Rüyada kuğu gölü görmenin anlamı yeni insanlar ile tanışmak, sosyal olmak anlamına gelmektedir. Kuğu gölü gören kişilerin yaşamlarına renk gelir. Kişilerin hayatlarından daha fazla miktarda keyif aldıkları görülür. Kişiler yaşamlarından memnun olurlar. Hayatlarını güzel şekilde idame ettirirler. Kuğu gölü gören kişilerin dünyadaki en şanslı insanlar olduğunu söyleyen bazı ilmi kaynaklar bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl ve Deniz Görmek

Rüyada göl ile birlikte deniz görmenin anlamı çift anadal, birlikte iş yapmak, zaman, zaman yönetimi gibi anlamlara gelmektedir. Rüya sahipleri eğer göl ile denizi severek görüyorlarsa, rüya sahiplerinin her yaptıkları işlerde başarılı olacakları ve bu işlerden iyi kazançlar elde edecekleri söylenmektedir. Kişiler eğer göl ve denizi büyük bir kalabalık içinde görürlerse, yapılan yorumlara göre kişilerin yapacakları işlerde başarı elde edemeyecekleri söylenmektedir. Rüya sahipleri göl ile denizin dalgalı olduklarını görürlerse rüya sahiplerinin hayatlarında zaman sıkıntısından kaynaklanan bir takım problemler çıkar. Kişiler bu problemler nedeni ile yaşamlarından keyif alamaz hale gelirler. Kendilerini beceriksiz insanlar gibi hissedebilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Film Görmek

Rüyada gölde film görmenin anlamı rüya sahibinin başka hayatların içine dahil olması, kişilerin başkaları ile ilgilenmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören kişilerin kendi hayatlarına yeterince ilgi göstermedikleri söylenir. Kişiler asıl ilgilenmesi gereken konular dururken, aslında önemsiz olmayan konulara kafa yoruyor olabilirler. Rüyanın anlamı hem olumlu hem de olumsuz olabilir. Özellikle gölde görülen film türü rüya sahibinin gelecekte yaşama ihtimali yüksek olan olaylar konusunda bize bilgiler verir.

    Rüya sahipleri eğer gölde korku filmi izlediklerini görüyorlarsa, rüya sahiplerinin korkacakları söylenir. Bu korku bir kişiden olabileceği gibi bir durumdan da olabilir.
    Rüya sahipleri eğer gölde komedi filmi izlediklerini görüyorlarsa, rüya sahiplerinin bol miktarda gülecekleri söylenir. Bu gülme komedyen gibi bir kişiden olabileceği gibi bir bir kimsenin düşmesi şeklinde farklı durumdan da olabilir.
    Rüya sahipleri eğer gölde bilim kurgu filmi izlediklerini görüyorlarsa, rüya sahiplerinin olacağına inanamayacakları bazı haberler alacakları söylenir. Bu haberler sevilen bir kişiden alınabileceği gibi hiç sevilmeyen ve varlığından hoşlanılmayan bir kişiden de olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Balık Tuttuğunu Görmek

Rüyada gölde balık tuttuğunu görmenin anlamı para kazanmak, iş yapmak, maddi koşullar, geçim gibi farklı anlamlara gelir. Kişiler eğer gölden bol miktarda balık çıkardıklarını görürlerse gerçek yaşamlarında da iyi kazançlar elde ederler. Kişilerin az miktarda balık tutabilmelerini görmeleri genellikle hayırlı yorulmaz. Kişilerin az para kazanıp bu parayı da başkalarına kaptıracakları söylenir. Rüyada tutulan balıkların özellikleri kişilerin hakkında bize önemli bilgiler vermektedir. Örneğin kişilerin küçük balık tuttuklarını görmeleri kişilerin iş hayatında elde edecekleri başarının sinyalini verirken, büyük tutulan balıkların kişilerin hayatın her anlamında başarıyı sembolize ettiği bilinir. Bu nedenle insanlar gölden büyük balık tuttuklarını gördükleri zaman sevinirler. Kişilerin şans ve kısmetleri açılır gider.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Tekne Görmek

Rüyada gölde tekne görmenin anlamı tekne türü, tekne sayısı, tekne boyutu gibi farklı özelliklere göre değişiklik gösterir. Olumlu anlamlara geldiği bilinen bir rüya türüdür. Fakat rüyanın olumsuz anlamları da gerçek yaşamda vücut bulabilir. Özellikle küçük, batan, kırılmış ve eskimiş görülen tekneler ne yazık ki rüya sahiplerinin yaşamlarının kötüye gitmesi şeklinde yorumlanır. Kişiler en başta maddi kazanç anlamında kendilerini hayal edilmesi zor durumlar içinde bulabilirler. Rüya sahipleri gölde teknenin alabora olduğunu görürlerse aile yaşantılarında ciddi krizler yaşanır. Kişiler aileleri ile sürekli kavga ederler. Kişiler ne yazık ki özellikle aile yaşantılarında huzurlu bir dakika bile geçiremezler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl İçinde Köpek Balığı Görmek

Rüyada göl içinde köpek balığı görmenin anlamı rüya sahibinin güçlü bir düşmanı olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi bu düşmanın kim olduğunu bilmese de bir düşmanı olduğunun farkındadır. Rüya sahibinin bu köpek balığın bir kimseyi ısırdığını görmesi halinde rüya sahiplerinin bir yakınının büyük zarar alacağı söylenir. Kişilerin kendisini köpek balığının ısırdığını görmesi halinde ise rüya sahiplerinin kendileri büyük zararlar alır.
Rüyada Göle Girdiğini Görmek

Rüyada göle girdiğini görmenin anlamı rüya sahibinin geçmişi, rüya sahibinin yaşamında mutlu olmadığı alanların olması anlamlarına gelir. Rüyada göl eğer büyük olursa, bu durum rüyanın olumsuz anlamın artacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada girilen göl boyutları küçüldükçe de kişiler rüyanın olumlu anlamının azalacağını fark ederler. Kişilerin özellikle özel hayatlarında bir takım problemleri olduğu ve problemleri çözmekte zorlandıkları söylenmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göle Daldığını Görmek

Rüyada göle daldığını görmenin anlamı acele, hız ve sabırsızlık şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişiler iş yerlerinde çalıştıkları bir projeden sonuç alabilmek adına eskisinden daha hızlı hareket etmek isterler. Kişiler eğer rüyalarında başarı ile göle daldıklarını görürlerse, iş projelerinden önemli sonuçlar alacakları, kişilerin projelerden güzel para kazanacakları belirtilmiştir.
Rüyada Gölde Balık Görmek

Rüyada gölde balık görmenin anlamı bereket, bolluk ve kısmetin açılması şeklinde yorumlanmıştır. Bekar rüya sahiplerinin evleneceğini söyleyen ilmi kaynaklar bulunur. Eğer rüya sahibi kadın ise rüyayı gören kişilerin kısa süre içinde çocuk sahibi olacakları da söylenir. Erkek rüya sahipleri ise bir kadına çok aşık olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzdüğünü Görmek

Rüyada gölde yüzdüğünü görmenin anlamı iyi eğitim almak, kitap okumak ve kendini geliştirmek gibi anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kişiler eğitimleri sayesinde iş yaşantılarında büyük başarıların altına imzalarını atarlar.
Rüyada Göl Suyu Görmek

Rüyada göl suyu görmenin anlamı kızgınlık, bağırmak ve kötü günler gibi olumsuz anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kişiler çevrelerindeki insanlara bir neden dahi olmaksızın sinirlenebilirler. Kişiler sinirlerini kontrol etmekte zorlanabilirler. Bu nedenle çevreleri tarafından dışlanan ve sevilmeyen insanlar haline gelebilirler. Kişiler eğer göl suyunda içtiklerini görürlerse günün sonunda sinirlerinden kurtulmanın bir yolunu bulurlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Buzlanmış Göl Görmek

Rüyada buzlanmış göl görmenin anlamı kişinin üşütmesi, hastalanması ve sağlık problemlerine işaret etmektedir. Rüya sahipleri başları yüzünden mikrop kaparak hasta olabilirler. Kişi eğer rüyasında buzlu göl üzerinde dikkatli bir şekilde yürüdüğünü görüyorsa, kişilerin kendi hijyen problemleri yüzünden hasta olacakları söylenir. Rüyada göl üzerinde yürünmesi mümkün olmayan derecede buz olması halinde ise, kişilerin hastalıklarında kurtulmasının çok zor olduğunu söyleyenler bulunmaktadır.

Buzlanmış göl, insanların maddi durumu hakkında da bilgi verebilir. Eğer hava sıcak olmasına rağmen gölde buz varsa, bu durum kişilerin geçim sıkıntısı çekecekleri anlamını taşır. Kişiler eğer gölde kış olduğu için buz olduğunu görüyorlarsa da kişiler yaptıkları işlerden büyük paralar kazanmaya başlayarak çok zengin olmanın keyfini çıkaracaklar denmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

423 Aktif
2 Üye ve 421 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13468
Dün : 23857
Toplam : 48071801
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...