Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
135 okuma
yok Analiz kategorisinde Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Evet şimdi güzelce bir mantık kuralım, psikolojik rahatsızlıklar sırasında kimi insan kendini kaybedebiliyor, ve ya kimi insan hatırladığı her şeyi unutabiliyor, kendi kimliğini unutabiliyor. Şimdi bu beynin bizim için önemli işler yaptığı anlamına gelmekte.  Benim asıl korktuğum şey bir insan kendini bir hastalık sebebiyle kaybediyorsa, yani kendi benliğini kaybediyorsa, bizim ruhumuzun burada yeri ne, ruh denilen enerji bizde var olmasına rağmen kendimizi kontrol edemiyoruz diye düşünün. Peki ölüm gerçekleşse neler olabilir hiç düşündünüz mü? Veya ruh denilen şey eğer her canlıda var ise bizim vücudumuz milyarlarca canlı barındırmakta hepsi bizim birer parçamız, bu da ruhun sandığımız gibi bir şeyin olmayışıdır.  Belki de yoktur öyle bir şey. Her ne kadar bazı enerji deneyimleri yaşasak da bunlar zihnin oyunu olabilir, bilmiyorum ama varolan sistem bizlerin çoğalmasını istiyor, sanki programlanmışız, en basitinden aşk denilen şey sayesinde üremeler gerçekleşiyor, ama aslında hormonal bir şey bu. Yani sürekli karşı cinse doğru itilmekteyiz, virüsler ,bakteriler üremek için bizlere bulaşıyorlar, her yerde bir üreme çabası var, yani böyle bir düzenin olmadı imkânsz, olmaması da imkânsz, mantıkla hareket eden biri olarak şöyle bir hataya düşmek istemem:  Yani daha nasıl böyle bir düzen kuruldu onu düşünemiyoken yani bir kör gibi renkleri bilmeden şöyle bir mantık kuruyoruz = renk yoktur. Öldükten sonra bir daha uyanmayacağımız çok daha mantıklı deil mi diye düşünüyorum ama şunu da düşünmeden edemiyor: şuan bunları yazabilmemin mantığı ne , tabiki de yok, mantıksız. Okuduğunuz için tşk yorumları bekliyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (85.9k puan)  
Merhabalar. Ben öncelikle bir ruhun oldugunu dusunuyorum  fakat bu dunyadaki canli her fiziksel madde bu ruhu hapseden fanus gibi birşey. Özellikle ruyalardan yola çikarsak bilinç alti diyoruz nedir bu bilinçalti. Bize olmayan şeyleri gösteren diger mekanlara yolculuk ettiren?. Ruh beyne mi baglidir kalbe mi? Bitkisel hayatta beyin ölümü gercekleşene kalbi durmadigi için yasiyor diyoruz mesela. Bazi insanlar uzvu kesildiklerinde ruyalarinda o uzuvlarinin ruh halinde gorduklerini soylerler. Ruhumuz bir butun degil mi ? Ne yani parcalanabilir mi? Benim de kafamda bu konuyla ilgili o kadar ama okadar cok soru varki. Rüya ölumle yaşam arasidir derler. Fiziksel bedenimizi unuturuz ama sonsuz ozgurluk yoktur bir sekilde yine bedenimize bagliyizdir. Astral seyahat yaparken bile ruh nereye giderse gitsin bedenimize baglidir. Kucuk cocuklari melekler koruyor yada bebekler cocuklar belli bir yaşa kadar melekleri gorur derler mesela hiç bu denen şeyin nerden geldiginin kokenine indiniz mi?  Ruh belkide tam olarak sahiplenemiyordur bir bedeni hemen belki de buyudukce sahipleniyoruzdur bedenimizi. Belki 4 5 yasina kadar ruhsal boyutlarla bagimiz kopmuyordur. Herkesin koruyucu bir melegi vardir derler. Bu fiziksel bedene hapsedildigimiz icin kendimizi  ruhsal boyuttan gelen zararlara karsi koruyamiyormuyuz da var koruyucu meleklerimiz? Gercekten bu boyle uzar gider.... ama ben hep bir kafeste omur boyu kapatilan kuşlar gibi hissediyorum kendi mi... Ölümden de korkmuyorum. Çunku biliyorum evrende hic bir enerji eksilmez. Sadece yer degistirir
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Çok güzel dediniz :))

İlgili rüyalar

+6 oy
7 yorum 1.0k okuma
8 Nisan 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
2 yorum 192 okuma
Simge 29 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+13 oy
12 yorum 324 okuma
+6 oy
1 yorum 194 okuma
15 Haziran 2018 Rüya kategorisinde Selin   yazdı
+5 oy
1 yorum 615 okuma
Simge 12 Ağustos 2017 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 193 okuma
yok 18 Ağustos 2021 Analiz kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+8 oy
5 yorum 397 okuma
4 Ocak 2021 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 141 okuma
+4 oy
1 yorum 137 okuma
MERt20 1 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde MERt20 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

374 Aktif
0 Üye ve 374 misafir
Bugün : 2394
Dün : 13860
Toplam : 47842822
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...