Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
İnsanın annesi gönlünde bir tanedir ve o gittiği zaman büyük bir özlem duyulur. O yüzden etki altında kalınarak çoğu zaman rüyalarda anneler görünür. Farklı şekillerde ve biçimlerde insanların rüyasına hanelere girerken, rüyaların belli bir anlamı ve manası bulunur. Bu anlamları öğrenmek adına rüya alimleri değişik yorumlar sunar.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada ölmüş anneyi görmek ne anlama gelir?

Ölmüş annemizi gördüğümüz rüyalar genellikle kapanmış sayfaların tekrar açılmasıyla ilgili rüyalardır. Rüyada altı çizilen ölmek aslında “bitmiş olmak” ve bir sayfanın kapanmış olmasına yöneliktir. Dolayısıyla, bazen kapanmış sayfalarla ilgili bilgiler rüyalarımızda bize ölmüş biri kılığında girebilir.



Rüyada ölmüş anne bazıları için pişmanlıktır. Rüyasında ölmüş annesine bakan ya da onunla konuşan aslında kendisi tarafından sonu getirilmiş bir esere bakmaktadır. Bu durumda rüya sahibi öyle bir eylem yapmıştır ki geriye dönüp bazı şeyleri onarmasının imkanı yoktur ve bilinçaltı bunu bir cinayet olarak algılamaktadır. Belki de rüya sahibi öfkeyle kalkıp ziyanla oturmuş ve bu yüzden ya kendisi ya da biri zarar görmüştür fakat bu sembolü görmüş ise durumu telafi etmek mümkün olmayacaktır.



Bazen ölmüş annenin ya da ölmüş birinin rüyada belirmesi bize tükenmiş enerji ve yaşamımızdan çıkarılması gerekenlerle ilgili bilgi getirir. Bu rüyayı gördüyseniz kendinize sorun: size fayda sağlamayan ve artık veda etmeniz bir şeyler var mı? Acaba kapanması gereken bir sayfayı hala yaşamımda açık tutarak kendime kötülük mü ediyorum? Tıpkı fiziksel bedenin fiziksel dünyada işlevini yitirmiş olması gibi rüyadaki ölmüş kişiler de bize artık bir şeylerin bize hizmet etmediği halde yaşamımızda tutuluyor olmasının altını çizer. Bu rüyalar (ölmüş kişiler) sık sık görülüyor ise rüya sahibi yaşamında hangi sayfayı kesin ve net bir şekilde kapatmak zorunda olduğunu anlamalıdır.
Rüyadaki ölmüş anne aynı zamanda yeni bir başlangıca geçiş döneminin geldiğini gösterir. Rüya sahibi eskiyle vedalaşarak yeniyi kucaklamayı bilmeli. Biten bir ilişki de olabilir bir mesleğe veda ediyor da olabilirsiniz. Bu tamamen rüya sahibinin durumuna göre değişkendir. Yeni başlangıçlara geçiyorsunuz ve geçmişi geride bırakıyorsunuz. Mecazi olarak ölmek, eski yöntemlerinize ve alışkanlıklarınıza bir son ya da son olarak görülebilir. Yani ölmek her zaman fiziksel bir ölüm değil, bir şeyin sonu anlamına gelir. Yeni bir yaşam macerasına başlamak üzeresiniz. Alternatif olarak, bazı yükümlülük, sorumluluk veya diğer durumlardan kurtulmaya çalışıyor olabilirsiniz.



Rüyada görülen ölmüş anne aynı zamanda artık kullanılmaz hale gelmiş, demode olmuş, enerjisi tükenmiş ve işe yaramayan her şeyin temsilcisi olabilir. Bu rüyayı gören kişi artık bir şeylerin sonunun geldiğini ve bir sayfanın kapanarak yerine yeni bir sayfa açmanın zamanı geldiğini anlamalıdır. Eski çalışma yöntemleri, stratejiler ya da düşünce sistemleri demode olmuş ve bunların çöpe atılıp yeniliklerin benimsenmesi gerekmektedir. Bir işveren rüyasında ölmüş annesini sürekli görüyor ise güncelleme yoluna gitmeli iş yerinde radikal değişimler yapmaya ve bazı yenilikleri getirmeye artık mecburdur. Bu rüya bazıları için eski dünya düzeninin sona erip yeni dünya düzeninin geldiğinin hatırlatıcısıdır.



Bazen kaybettiğimiz ve özlemini duyduğumuz şeyler rüyamıza ölü annemiz kılığında görülebilir. Özellikle rüyasında sürekli vefat etmiş annesini gören kişi bir şeyin hasretini çekmektedir fakat onu kesin ve net bir biçimde kaybetmiştir ve tekrar geri alması olanağı bulunmaz. Bir başka deyişle, tıpkı fiziksel boyutta insan vücudunun işlevini yitirmesi ve kişinin vefat etmesi gibi rüya sahibinin yaşamında da bir şey kesin ve net olarak sona ermiştir. Rüya sahibi bu sonu kabullendiği zaman rüyasında ölü görmeyi de bırakacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Görmek

Rüyada anne gibi yakın kimseleri görmek her zaman iyi anlamlara gelmektedir. Eğer rüyanızda gördüğünüz ölmüş kişi anneniz ise bu rüya çoğu zaman korunduğunuz anlamına gelmektedir. Başınıza kötü olaylar gelmesinden korunduğunuza işaret eder. Rüyada annenizin sizinle konuşması, sohbet etmesi ise sevindirici haber alacağınızın habercisidir. Bu haber beklemediğiniz birinden gelebilir. Rüyanızda anneniz ile geçirmiş olduğunuz eski zamanları görmek ise kimileri tarafından mutluluğa, huzura yorumlansa da kimileri ise sahip olunan borçların kapanacağına ya da rahat edileceğine yorumlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Üzgün Görmek

Rüyada üzgün bir kimse görmek ya da rüyanızda üzüldüğünüzü görmek sanılanın aksine kötü bir durumun habercisi değildir. Aslında daha çok üzüldüğünüz ya da gözyaşı döktüğünüz olayların sonlanacağı anlamına gelmektedir. Huzura ve refaha kavuşmaya işaret eder.

Rüyanızda ölmüş annenizi üzgün görmeniz ise bazı kimseler tarafından haneye gelecek olan huzursuzluk olarak yorumlansa da aslında bolluk bereket anlamı da vardır. Hiç beklemediğiniz bir yerden yüklü miktarda para alabilirsiniz. Bazı kaynaklarda ise özlem duyduğunuz kişi ile kavuşma, hasret giderme anlamı da bulunmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Ağlarken Görmek

Rüyada gözyaşının dökülmesi her zaman rahatlatıcı anlam taşır. İçinde bulunduğunuz ruhsal çöküntünün sona ereceğine ve ferahlayacağınız anlamına gelmektedir. Ayrıca maddi sıkıntı içine düştüyseniz bu durumu da bir yakınınızdan yardım alarak atlatacağınıza işaret eder.

Eğer rüyanızda gözyaşı dökülmüyorsa ve sadece sesli ağlamalar ya da söylenmeler var ise bu rüyalar kötü anlamlar taşıyabilmektedir. Kalp kırıklıkları ya da çaresizlikler anlamına gelebilmektedir. Yakın zamanda üzüleceğiniz olaylar yaşamaya işaret eder.

Rüyanızda ağlayan kişi anneniz ise bu rüya memnuniyete işaret eder. Başarılarınızdan ve hayatınızda elde ettiğiniz şeylerden hem sizin hem de çevrenizdekilerin mutlu olmasına yorumlanır. Gurur duyulacak biri olduğunuz ve aileniz tarafından sevildiğiniz anlamına gelmektedir. Yakın zamanda sizi başarıya kavuşturacak fırsatlar yakalamanız anlamına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Canlı Görmek

Rüyada ölmüş anneyi canlı görmek rüya sahibinin annesinin mezarını ziyaret etmesi ve onun için dua okuması gerektiğini anlatmaktadır. Genel olarak ölen kişinin ruhunun hayır beklediği yönünde rivayet edilir. Başka rüya alimlerine göre ise kişinin annesinin kaybının üstesinden bir türlü gelemediği ve çok büyük bir üzüntü içerisine girdiğine delalet eder. Ancak kişinin kendini toplanması ve bu durumdan kendini kurtarması üzerine uyarıcı bir nitelik taşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Ölen Anneyi Ayakta Görmek

Rüyada yeni ölen anneyi ayakta görmek rüya sahibinin çevresinde güvenebileceği insanların olduğunu gösterir. Özellikle aile hayatı ile beraber aynı zamanda dostları üzerinden şanslı bir kişi olduğuna dair rivayet edilir. Onların desteği ve yardımı sayesinde, iş hayatı ile aile hayatında ve sosyal yaşantısında güzel bir dönem geçireceğine delalet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Gülerken Görmek

Rüyada ölmüş anneyi gülerken görmek annenin ruhunun şad olduğu anlamına gelmektedir. Yerinin rahat olduğu, yerinin ışıltılı ve huzurlu olduğuna yönelik yorumlanır. Genel olarak ölen kişinin ruhunun huzurlu mutlu ve özgür olduğuna dair rivayet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Annenin Hasta Olduğunu Görmek

Rüyada ölmüş annenin hasta olduğunu görmek hayırlı bir rüya değildir ve kötü bir biçimde yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin bazı şansızlık ve kötü durumlar ile karşı karşıya kalabileceğini, bu sebepten dolayı mutsuz olacağına delalet edilir. Ayrıca kişinin annesinin mezarını ziyaret etmesi gerektiğini ve annesinin bunu beklediğine yönelik yorumlar yapılır. Sadece kendisi değil ailece annenin mezarının ziyaret edilmesi gerektiğini anlatan bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Yeniden Ölmüş Görmek

Rüyada ölmüş anneyi yeniden ölmüş görmek hayırlı şekilde ele alınır ve yorumlanır. Rüya sahibinin özellikle yaşadığı tüm sıkıntı ve sorunlardan kurtulacağına işaret eder. Refaha ve huzura kavuşacağına, maddi manevi sorunlarını çözerek mutlu bir yaşam elde edeceği yönünde delalet eder. Dertleri için çözümlerini kendi emeğiyle bulacağına, eğer bir hastalığı var ise bunun için şifa bulacağını üzerine de rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Öpmek

Rüyada ölmüş anneyi öpmek rüya sahibi adına, annesi için ruhuna karşı cevap işlediği anlama gelmektedir. O yüzden çevresindeki ihtiyaç sahibi insanlara destek olması gerektiğine, maddi ve manevi yardımda bulunacağı üzerine yorulur. Özellikle rüya sahibinin annesinin ruhuna adamak sureti ile, çevresindeki insanlara yardım etmesi gerektiğini anlatan bir rüya olarak öne çıkıyor. Böylece annesi huzur bulurken, rüya sahibinin de gerçek yaşamda mutluluğu yakalayacağı üzerine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi görmek özlem duygusuna işaret etmektedir. Ölmüş annesini görmekse Ailenin bulacağı huzurla ifade edilmektedir. Rüyada anneyi ölmüş, ağlarken, sarılırken, nasihat ederken görmeyi, genel olarak özlem duygusu olarak yorumlanır. Ancak özlem duygusu dışında, aileye sağlık, sıhhat, huzur getirme anlamına da gelir. İhtiyacı olanlara destek olmak, anneye olan görevleri yerine getirmek şeklinde de yorumlanabilir. Ayrıca ölmüş anneyi görmek gerçekleşecek bir dilek demektir.

Rüyada ölmüş anneyi görmek içinizde biriken özlem duygusuna işarettir. Birine veya birilerine karşı yoğun bir özlem duygusu içinde olduğunuzu, özlem duygusu ile baş etmeye çalıştığınızın göstergesidir.

Rüya tabiri olarak yoğun bir özlem duygusu olarak yorumlanır. Aynı zamanda özlem duyduğunuz kişi veya kişiler ile bir araya geleceğinize de işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş annenin kişiyi yanına çağırması hane halkının sağlığına kavuşacağına tabirdir. Rüyada ölmüş annesini görmek hane içinde huzur olacağına da işarettir. Ölen anneniz sizi yanına çağırıyorsa bu durum öleceğiniz anlamına gelmez. Bu çok yanlış bilinen bir rüya yorumudur.

Rüyada ölmüş anneyi görmek bir uyarı niteliği de taşır. Ölen kişinin ardından dua etmeniz, mevlit ve Kuran-ı Kerim okutmanız gerektiğine de yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin ölmüş annesini rüyasında görmesi annesinin dua beklentisi içinde olduğu şeklinde de yorumlanmaktadır.

Ölmüş anneyi canlı görülmesi, annenizin hayattayken size verdiği nasihatleri hatırlamanıza ve bu nasihatleri uygulamanıza işarettir. Annenizden nasihat almanız bir şeyleri yanlış yaptığınızı da gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi ağlarken görmek

Çevrenizde kötü insanların yer aldığını ve bu insanların size bir kötülük yapabileceğine işarettir. Rüyada ölmüş annenin ağlıyor olması sizin için üzüldüğü şeklinde de yorumlanabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneye sarılmak ise ömrünüzü uzatmak, sağlık sorunlarınızdan kurtulmak, huzur ve mutluluk bulmak olarak yorumlanır. Eğer siz sarılırken anneniz size sarılmıyorsa bu durum anneniz ile ilgili dini ritüelleri eksik yaptığınıza veya hiç yapmadığınıza işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyle konuştuğunuzu görmek çevrenizde yer alan biri ya da birilerinin desteğinize ihtiyacı olduğu şeklinde yorumlanır. Desteğe ihtiyacı olan kişinin sizden yardım istemeye çekindiğini ve size gelip konuyu anlatamadığı şekliyle de yorulur. Rüyada ölmüş anneyle konuşmak yardıma ihtiyacı olan kişiye faydalı olacağınıza da işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş annesini görmek, rüya sahibinin, kendisine yakın birine, bir şeye ya da bir yere karşı çok büyük özlem duyduğuna, bu yüzden birçok kez karar değiştirdiğine ve hasretini giderken için başka yollar denediğine ancak ne yaparsa yapsın bu duygunun aynı yerde aynı şekilde kaldığına alamet eder.

Rüyada ölmüş annesini canlı görmek, özlemi duyulan şeyin gerçeğe dönüştürüleceğine, uzakta biri varsa gidip görüleceğine ve aradaki bağların daha da sağlamlaştırılacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş annesini hasta görmek, pek iyi gitmeyen bir durumun varlığına ve deyim yerindeyse çarmıha gerilmiş gibi acı ve üzüntü verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş annesini ağlarken görmek, kişinin içinde ukde kalmış olan bir durumdan ötürü yaşadığı can sıkıntısının, hanesine gelecek bir kişi sayesinde sona ereceği ve bu kişiye yaptıklarına ötürü hayır duası edileceği şeklinde yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş annesini görmek ne anlama gelir, hayırlı bir haberin geleceğine, bu haberi anne tarafından bir akrabanın getireceğine, akılda kalmış soru işaretlerinin bu vesileyle sona ereceğine, hak edilen şeylere kavuşulacağına ve zaman zaman küçük pürüzlerin çıkmasına rağmen hayatın çok rahat olacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş annesini görmek nedir; kalpte sevgisi ve özlemi olan birine kavuşulacağına ve hiç ayrılmamacasına kucaklaşılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş annesini görmek ne demek; bolluk ve bereket anlamına gelir. Kaybedilen şeylerin daha fazlasının kazanılacağına, eldeki imkânların birçok fırsata kapı açacağına, gerek iş hayatında gerek aile hayatında birbiri ardına güzel gelişmeler yaşanacağına ve aynı zamanda kuyu kazanların kendi kuyularına düşeceklerine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş annesini görmek tabiri, hayırlı haberler alınacağına, dertlerin biteceğine, azimli ve vicdan sahibi biri olunacağına, belli bir düzenin oturtulacağına, apaydınlık günlerin yaklaştığına ve ağızdan çıkan güzel sözlerin birçok insanın hayatını düzeltmesine vesile olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş annesini görmek İslami rüya tabirleri, rüyayı gören kişinin, kaybettiği yakınlarının kendisinden dua beklediğine ve onların ruhlarını rahat ettirmek için mevlit okutması ve yeri geldiğinde onları anması gerektiğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneden Nasihat Almak

Rüyada ölmüş anneden nasihat almak, hayattayken size verdiği nasihatlerin hatırlanması gerektiğine ve atılacak adımların o nasihatlere göre atması gerektiğine işarettir. Rüyada annenizin size verdiği nasihat yapacaklarınız ile ilgili bir uyarı anlamına gelebilmektedir. Bu nedenle bu gibi rüyalar son derece dikkate alınmalıdır. Ailenizin geleneklerine, örflerine ve adetlerinize göre hareket etmeniz gerektiğine delalet eder. Normal ve iş hayatınızdaki hareketlerinize daha özen göstermeniz gerektiğine de tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Annesini Görmek

Rüyada ölmüş annesini görmek, annenize duyduğunuz özleme ve hasrete tabir edilir. Annenizin normal hayatınızda eksikliğini hissettiğinizi, annenizin kaybına hala alışamadığınızı ve bu durumla başa çıkmaya çalıştığınıza işaret etmektedir. Bazen ölmüş anneyi rüyada görmek, annenizin sizin duanıza ihtiyacı olduğuna, kabrini ziyaret ederek ona dua etmeniz gerektiğine de yorumlanmaktadır. Bazen de kişinin ölmüş annesini rüyasında görmesi büyük ve müjdeli bir habere delalet etmektedir. İhtar mahiyetinde olan bu rüya, mevlit ya da Kuran-ı Kerim okutmanız gerektiğine de yorumlanmaktadır. Rüyanızda ölmüş annenizi ağlarken görmeniz, mutlu olacağınıza, size darıldığını görmeniz ise, hayatınızda daima başarılı olacağınıza işaret eder. Ölmüş annenizin rüyanızda rahatsızlandığını görmeniz ise, üzücü bir haber duyacağınıza veya hasta haberi alacağınıza tabir edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anne Görmek

Rüyada ölmüş anne görmek, kişinin annesi hayattaysa ona göstereceği hürmetin, saygının ifadesidir. Rüya sahibinin ailesi hayattayken onları mutlu etmek için elinden geleni yapacağını bildiren rüya, anne duası almanın neticesinde kişinin her işinde başarı elde edeceğini, tüm zorluklardan kurtulacağını tabir eder. Annesi gerçekte vefat etmiş kimseler için, onlar adına hayır yapmalarının iyi olacağını işaret eder. Vefat eden ebeveynleri rüyada görmek evlatlarından istedikleri hayır işlerine ve duaya yorumlanır. Mezar ziyareti yapmak, hayır duası almak, vicdanlı biri olmak demek olduğu gibi, kişinin ailesine verdiği değeri ve sevdiklerini korumak için gösterdiği üstün gayreti de ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Mutlu Görmek

Vefat eden annesini mutlu ve güler yüzlü görmek, annesinin kendisinden memnun olduğunu, hayattayken hayır duası aldığını bildirir. Kişinin üzerindeki belaların yok olacağını, ölmüş annenin ruhunun huzur içinde olduğunu ve gözünün arkada kalmadığına dair bilgi verir. İslami olarak da rüya sahibinin annesine gösterdiği sevgi ve hürmetin sonunda, ahiret hayatında da rahat edeceğini, günahlarından arınacağını işaret eder. Gerçekte yaşayan annesini ölmüş ve mutlu görmek ise, hayattayken onu rahat ettirecek olan rüya sahibinin, tüm varlığını ailesine adayacağını delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Annesini Ağlarken Görmek

Kişinin annesinin gözünün arkada kaldığına, hayattayken istediklerine erişemediğine, kabrinde rahat olmadığına ve evladından iyilik, hayır ve dua beklediğine işarettir. Rüya sahibinin de huzursuz olacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, dertlerinden, sorunlarından kısa vadede kurtulamayacağına yorumlandığı gibi, kişinin yaptığı hatalı davranışlara da işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin annesiyle alakalı konularda vicdanının rahat olmadığını ve kendisini mutsuz hissettiğini de tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anne Görmenin Psikolojik Yorumu

Annesini kaybeden kimselerin gördüğü rüyalardan biri olduğu gibi, kişinin hala acısını yüreğinde taşıdığını, ölümü kabullenmekte zorlandığını bildirir. Yas sürecinde olan kimselerin gördüğü bu rüya, derin bir keder içinde olunduğunu da ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Anne Görmek

Rüyada ölen anne görmek, çekilen çok büyük bir özlemin işareti olduğu gibi, gerçek hayatta annesini kaybetmiş kişilerin elleri kolları bağlanmış gibi hissettiklerine, işlerine ve normal yaşamlarına olması gerektiği gibi konsantre olamadıklarına yorumlanır. Ölen anneyi iyi ve mutlu görmek, güzel bir ahiret hayatına, evladından memnun olmaya ve kişinin her daim annesinden aldığı hayır duaları sayesinde kötülüklerden, fesatlıktan ve belalardan korunacağına tabir edilir. Ölen anne kişiyi yanına çağırıyorsa, hane içinde sağlığa, afiyete ve huzura delalettir. Ölen anne sizinle konuşmak istiyorsa yapacağınız bir yanlıştan son anda döneceğinize ve bir sorunda aile fertlerinden gelecek yardımla çözüme kavuşacağınıza tabir edilir. Ölen anne size sarılıyorsa, kabir ziyareti beklediğine, size sırtını dönüyorsa günah içinde yaşadığınıza ve pek çok sıkıntıyla karşılaşacağınıza delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Anneye Sarılmak

Kişinin ailesinin vasiyetini harfiyen yerine getirecek olduğuna, bir mal, miras veya parayı eşit şekilde hak sahiplerine dağıtacağına alamet eder. Ömrün uzayacağına, varsa sağlık sorunlarından kurtulacak olmaya da müjde verir. Kişi annesine sarılıyor fakat annesi kendisine sarılmıyorsa, dini ibadetlerini eksik yapıyor veya yerine getirmiyor demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Anneyi Dirilmiş Görmek

Büyük bir hayır yapmak, yüklü miktarda para bağışında bulunmak ve bir yoksulun karnını doyurmak demektir. Yapılan iyiliklerin karşılıksız kalmayacağını, kişinin dünyevi isteklerinin hepsinin gerçek olacağını işaret ettiği gibi, iş kurma hevesinde olanların büyük bir fırsat yakalayacaklarını da tabir eder. Muradına ererek sevdiği insanla hayatını birleştirecek olan bekar kimselerin bir müddet gurbet hayatı sürdüreceklerine, gelecekte iş değiştireceklerine de yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Anne Görmenin Psikolojik Yorumu

Yalnızlık hissetmeye, ölmüş anneye duyulan özleme, sürekli geçmiş hatıraları düşünmeye yorumlanır. Ölen annesini gören kimseler iletişim kurmak, onlarla konuşmak, hasretlerini dindirmek isterler. Annelerini kaybetmiş olmayı kabullenemeyen veya annelerini yeni kaybeden insanların çok sık gördükleri rüyalardandır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Görmek

Rüyada ölmüş anneyi görmek, ölen kişinin yani rüya sahibinin annesinin mezarını ziyaret edip, onun ruhu için dua okuması ve hayır yapması gerektiği anlamına gelir. Çünkü bu tarz rüyalar genelde ölen kişinin ruhunun hayır beklediği şeklinde tabir edilir. Bu rüya bir diğer yandan rüyayı gören kişinin yaşadığı bu büyük acının kendisi üzerinde yarattığı kötü etkiyi hala üzerinden atamadığına ve annesinin yokluğuna alışamadığına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Öpmek

Rüyada ölmüş anneyi öpmek de onun ruhu için sevap işlemek, sadaka vermek, aç doyurmak ya da fakir sevindirmek gerektiği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin annesinin ruhuna niyet ederek iyilik yapması gerektiğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Sırtında Taşımak

Rüyasında ölmüş annesini sırtından taşıdığını gören kişi, hayırsız ve uğursuz bir kişi ile karşılaşır ve ondan zarar görür diye açıklanır. Rüya sahibi yemeyip yedirdiği, içmeyip içirdiği ve uğruna varını yoğunu harcadığı bir kişiden nankörlük görecek ve o kişi nedeniyle zarara uğrayacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Gülerken Görmek

Rüyada ölmüş anneyi gülerken görmek, annenin ruhunun şad olduğu, mezarında rahat uyuduğu, yerinin rahat, aydınlık ve ışıklı olduğu anlamına gelir. Ölen kişinin ruhunun özgür ve mutlu olduğuna yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Hasta Görmek

Rüyada ölmüş anneyi hasta görmek, hayırlara yorulmaz ve iyi şekillerde yorumlanmaz. Rüya sahibi için şanssızlık ve mutsuzluk yaşayacağına işaret ederken, aynı zamanda ölünün gözünün açık gittiğine ve bu yüzden ruhunun azapta olduğuna tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Tekrar Ölmüş Görmek

Rüyada ölmüş anneyi tekrar ölmüş görmek, güzeldir. Rüya sahibinin sıkıntılarında kurtulacağı, rahatlayacağı, esenliğe kavuşacağı ve hafifleyeceği ile açıklanır. Kişi, dertlerinin çözümünü, hastalıklarının da şifasını bulacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Annenin Para Vermesi rüya sahibinin annesinin rüyacı için hep iyi şeyler istediğine ve rüyacının annesine layık insan olmak için uğraştığına dalalet eder. Rüyada ölmüş annenin para vermesi annenizin her zaman yanınızda olduğunu hatırlamanız için işarettir.

Ayrıca rüya sahibinin annesine karşı duyduğu özlem duygusunun gün geçtikçe arttığına da yorulur. Bu duygusal boşluktan kaynaklı olarak rüyacının annesine benzeyen bir insan ile birlikte olacağına da delalet edebilir. Rüyada ölmüş annenin para vermesi bunun birlikte yakın zamanda gerçekleşmesi muhtemel olan bir yatırıma da işarettir. Bu yatırımın neticesinde rüyacının maddi olarak rahata ereceği ve yaşamını daha kolay yaşayacağı söylenebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anne Görmek

Rüyada ölmüş anne görmek, çekilen büyük özlemin işaretidir. Bunun yanı sıra kişinin gerçek yaşamında annesini kaybetmiş olmasından ötürü ellerinin, kollarının bağlanmış gibi hissettiklerine delalet eder. Bu rüya, bireyin normal hayatına ve işlerine gerektiği kadar konsantre olmadığının habercisidir. Ölen annenin mutlu ve iyi olduğunu görmek; güzel ahiret yaşamına, evlattan memnun olmasına, bireyin her zaman annesinden aldığı hayır duaları temsil eder.

Bu dualar sayesinde, fesatlıklardan, kötülüklerden ve belalardan korunacağı söylenebilir. Rüya içerisinde ölmüş anne, bireyi yanına çağırıyorsa; hane içerisinde afiyete, sağlığa, huzura delalet eder. Ölen anne, bireylerin konuşmak isterse, kişinin yapacağı bir hatadan son anda döneceğine ve bir problemde aile bireylerinden gelecek olan destekle çözüme kavuşacağına yorulur. Rüyada ölen anne kişiye sarılıyorsa, kabir ziyaretini beklediğine, kişiye sırtını dönüyor ise günah içerisinde yaşadığına ve birçok sorunla karşı karşıya gelineceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Anneye Sarılmak

Bu rüya, bireyin ailesinin vasiyetini getireceği, mal, miras ya da parayı eşit biçimde hak edenlere dağıtacağına alamettir. Bireyin ömrünün uzamasına, sağlık sorunları varsa bunlardan kurtulmaya işaret eder. Birey annesine sarılıyor ancak annesi kişiye sarılmıyorsa, dini görevlerini yerine getirmiyor ya da eksik yapıyor demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyle Kavga Etmek

Rüyada anneyle kavga etmenin anlamı, pek hayırlı değildir. Bireyin ailede yaşayacağı önemli problemlere, kendi yaşamında yaptığı hatalara, bunlar sebebiyle aile bireylerini üzüntü içinde bırakmasına yorulur. Anne- babası hayatta olduğunda onların kıymetini bilmeyip, onları kaybedince çok pişman olacağını bildirir. Rüya sahibi davranışlarına çeki düzen vermelidir. Bunun dışında anne- babadan hayır duaları alabilmek adına uğraşması, birey adına en hayırlısı olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Annenin Elinde Kağıt Para Görmek

Rüya sahibinin yakın zamanda eline toplu miktarda kağıt para alacağına delalet eder. Bu kağıt paralar bir borcu kapatmak için satılan değerli bir eşya neticesinde rüyacının eline geçebilir. Borç ödemenin dışında işlerin olumlu yönde ilerlemesi sonucu kazanılacak olan paraların da habercisi olabilir. Bunun yanı sıra rüyada ölmüş annenin elinde kağıt para görmek rüya sahibinin ailesinin maddi olarak sıkıntılı günlere gireceğine de işaret edebilir. Bu sıkıntılı günlerin atlatılmasında anneden miras kalan arsa, ev ya da ziynet eşyası gibi şeylerin satılabileceğine de işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Annenin Elinde Bozuk Para Görmek

Rüya sahibi eğer erkek ise yakın zamanda güzel bir kadınla tanışacağına, kadın ise yakışıklı bir erkek ile tanışacağına delalet eder. Rüyada ölmüş annenin elinde bozuk para görmek tanışılan bu insanın annenizin onaylayacağı birisi olduğuna işaret eder. Eğer hayatta olsa dahi annenizin bu insan ile evlenmenizi isteyeceğine delalet eder. Bunun yanı sıra maddi olarak sıkıntılı günlere girilebileceğine de işaret edebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada ölmüş anneyi görmek özlem duygusuna işaret etmektedir. Ölmüş annesini görmekse Ailenin bulacağı huzurla ifade edilmektedir. Rüyada anneyi ölmüş, ağlarken, sarılırken, nasihat ederken görmeyi, genel olarak özlem duygusu olarak yorumlanır. Ancak özlem duygusu dışında, aileye sağlık, sıhhat, huzur getirme anlamına da gelir. İhtiyacı olanlara destek olmak, anneye olan görevleri yerine getirmek şeklinde de yorumlanabilir. Ayrıca ölmüş anneyi görmek gerçekleşecek bir dilek demektir.

Rüyada ölmüş anneyi görmek içinizde biriken özlem duygusuna işarettir. Birine veya birilerine karşı yoğun bir özlem duygusu içinde olduğunuzu, özlem duygusu ile baş etmeye çalıştığınızın göstergesidir.

Rüya tabiri olarak yoğun bir özlem duygusu olarak yorumlanır. Aynı zamanda özlem duyduğunuz kişi veya kişiler ile bir araya geleceğinize de işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ CANLI GÖRMEK
Rüyada ölmüş anneyi canlı görmek, ölen kişinin yani rüya sahibinin annesinin mezarını ziyaret edip, onun ruhu için dua okuması ve hayır yapması gerektiği anlamına gelir. Çünkü bu tarz rüyalar genelde ölen kişinin ruhunun hayır beklediği şeklinde tabir edilir. Bu rüya bir diğer yandan rüyayı gören kişinin yaşadığı bu büyük acının kendisi üzerinde yarattığı kötü etkiyi hala üzerinden atamadığına ve annesinin yokluğuna alışamadığına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada ölmüş anneyi görmek, rüya sahibinin özlem duygusunu dışarı vurmak şeklidir. Ölmüş anneyi görmek, ailenin bulacağı huzura işaret eder.
Rüyada ölmüş anneyi ağlarken, sarılırken, nasihat ederken görmek, genel olarak özlem duygusu olarak yorumlanır. Ancak özlem duygusu dışında, aileye sağlık, sıhhat, huzur getirme anlamına da gelir. İhtiyacı olanlara destek olmak, anneye olan görevleri yerine getirmek şeklinde de yorumlanabilir. Ayrıca ölmüş anneyi görmek gerçekleşecek bir dilek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ ÜZGÜN GÖRMEK

Rüyada üzgün bir kimse görmek ya da rüyanızda üzüldüğünüzü görmek sanılanın aksine kötü bir durumun habercisi değildir. Aslında daha çok üzüldüğünüz ya da gözyaşı döktüğünüz olayların sonlanacağı anlamına gelmektedir. Huzura ve refaha kavuşmaya işaret eder.

Rüyanızda ölmüş annenizi üzgün görmeniz ise bazı kimseler tarafından haneye gelecek olan huzursuzluk olarak yorumlansa da aslında bolluk bereket anlamı da vardır. Hiç beklemediğiniz bir yerden yüklü miktarda para alabilirsiniz. Bazı kaynaklarda ise özlem duyduğunuz kişi ile kavuşma, hasret giderme anlamı da bulunmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ AĞLARKEN GÖRMEK

Rüyada gözyaşının dökülmesi her zaman rahatlatıcı anlam taşır. İçinde bulunduğunuz ruhsal çöküntünün sona ereceğine ve ferahlayacağınız anlamına gelmektedir. Ayrıca maddi sıkıntı içine düştüyseniz bu durumu da bir yakınınızdan yardım alarak atlatacağınıza işaret eder.

Eğer rüyanızda gözyaşı dökülmüyorsa ve sadece sesli ağlamalar ya da söylenmeler var ise bu rüyalar kötü anlamlar taşıyabilmektedir. Kalp kırıklıkları ya da çaresizlikler anlamına gelebilmektedir. Yakın zamanda üzüleceğiniz olaylar yaşamaya işaret eder.

Rüyanızda ağlayan kişi anneniz ise bu rüya memnuniyete işaret eder. Başarılarınızdan ve hayatınızda elde ettiğiniz şeylerden hem sizin hem de çevrenizdekilerin mutlu olmasına yorumlanır. Gurur duyulacak biri olduğunuz ve aileniz tarafından sevildiğiniz anlamına gelmektedir. Yakın zamanda sizi başarıya kavuşturacak fırsatlar yakalamanız anlamına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLEN ANNEYE SARILMAK

Bu rüya, bireyin ailesinin vasiyetini getireceği, mal, miras ya da parayı eşit biçimde hak edenlere dağıtacağına alamettir. Bireyin ömrünün uzamasına, sağlık sorunları varsa bunlardan kurtulmaya işaret eder. Birey annesine sarılıyor ancak annesi kişiye sarılmıyorsa, dini görevlerini yerine getirmiyor ya da eksik yapıyor demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLEN ANNENİN YANINA ÇAĞIRMASI

Ölmüş annenin kişiyi yanına çağırması hane halkının sağlığına kavuşacağına tabirdir. Rüyada ölmüş annesini görmek hane içinde huzur olacağına da işarettir. Ölen anneniz sizi yanına çağırıyorsa bu durum öleceğiniz anlamına gelmez. Bu çok yanlış bilinen bir rüya yorumudur.

Rüyada ölmüş anneyi görmek bir uyarı niteliği de taşır. Ölen kişinin ardından dua etmeniz, mevlit ve Kuran-ı Kerim okutmanız gerektiğine de yorumlanmaktadır.

Kişinin ölmüş annesini rüyasında görmesi annesinin dua beklentisi içinde olduğu şeklinde de yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ ANNEYİ CANLI GÖRMEK

Rüyada ölmüş annesini canlı görmek, özlemi duyulan şeyin gerçeğe dönüştürüleceğine, uzakta biri varsa gidip görüleceğine ve aradaki bağların daha da sağlamlaştırılacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ölen anneyle telefonda konuşmak.
Dertleşmeye ihtiyaç duyacağınız bazı olaylar yaşanmasına ve şu günlerde annenizin eksikliğini fazlası ile hissetmeye yorumlanır. Bazı sıkıntılarınızı atlatmak zor olabilir ve kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Evli olanlar da şu günlerde aile hayatında yaşadıkları problemler yüzünden sabır etmek zorunda kalabilirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ ANNEYİ HASTA GÖRMEK

Rüyada ölmüş annesini hasta görmek, pek iyi gitmeyen bir durumun varlığına ve deyim yerindeyse çarmıha gerilmiş gibi acı ve üzüntü verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen anneyi görmek veya rüyada ölmüş anneyi canlı görmek, hepimizi etkileyecek bir durumdur. Rüyanızda yaşadığınız bu durum sizi oldukça etkileyecektir. Ölen anneyle konuşmak, sarılmak, hatta konuşmak çok hayırlı anlamları olan bir rüya türüdür. Rüyanız kapsamlı bir şekilde incelenmelidir. Daha önce ölmüş olan annenizi görmek, sevginizi ve özleminizi tetikleyecektir. Annenize duyduğunuz özlemi rüyalarınızda yaşayacaksınız. Onu kaybetmenin acısını unutamadığınızı, sevdiklerinizi kaybetme korkusunu taşıdığınızı yansıtacaktır. İnsanların kendini yalnız hissettiği dönemlerde sıkça görülen rüyalardan sayılır. Rüyalar her zaman geleceği yansıtmadıkları gibi, geçmişle aranızda bir köprü vazifesi görürler. Rüyalarınızı olumlu yorumlamanız çok önemlidir. Rüyaları bir bütün halinde değerlendirmek, yaşamınızı kolaylaştıracaktır. İşte Rüya tabirleri;
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda ölen anneyle konuşmak

Rüyanızda ölen anneyle konuşmanız, gerçek yaşamda annenizle iletişim kuramadığınız anlamında yorumlanır. Kendini ifade etmekten yoksun insanların sıkça gördüğü rüyalardan biridir. Gerçek hayatınızdaki iletişim, haberleşme sıkıntılarınızın bir yansıması olarak gördüğünüz rüyayı iyi irdelemelisiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen anneyle kucaklaşmak

Rüyada ölen anneyle kucaklaşıyorsanız, yaşamınızdaki sıkıntıların karşısında yorulduğunuzu, dinlenme ihtiyacı hissettiğinizi anlamalısınız. Ruhsal açıdan yaşanan yorgunlukların yansıması olarak gördüğünüz bu rüyaları dikkate almalısınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneye sarılmak

Rüyada ölen anneye sarılıyorsanız, bu güven eksikliği yaşadığınız anlamına gelmektedir. Hayatın zorlukları karşısında kendinizi güvende hissetmediğiniz ortamlarda bulunduğunuzu anlamalısınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen anne sizden bir şey istemesi

Rüyada ölen anne sizden bir şey istiyorsa, annenizin sizden istediği konuya göre yorum yapmak gerekir. Anneniz sizden su istiyorsa dua etmeniz, para istiyorsa çevrenizdeki ihtiyaçlı durumda olanlara yardım etmeniz gerektiğini anlamalısınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen anne size nasihat etmesi

Rüyada ölen anne size nasihatta bulunuyorsa, söyledikleri iyice incelenmelidir. Size önemli mesajlar verebilecek bir rüya gördüğünüzü unutmayın. Anneniz sizlerin her zaman mutlu olmanızı, iyi durumda olmanızı ister. Size nasihat ediyorsa söylediklerini doğru analiz etmelisiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi hasta görmek

Rüyada ölen annenizi hasta görmek, hayatınızın manevi yönüne açıklık getirecektir. Manevi yönden sıkıntılı dönemlerin rüyası olarak bilinir. İbadetlerinizi gözden geçirerek, dua etmelisiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anne ile tartışmak

Rüyada ölen anne ile tartışıyorsanız ya da anneniz size kızıyorsa, sakin olmanız gerektiğini anlamalısınız. Öfkenize yenik düşmemelisiniz. İç dünyanızdaki fırtınaları dindirmelisiniz.

Rüyada ölen anneyi görmek, size de olumlu yansımalı, kendinizi düzeltmeniz için fırsat olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen anne görmek, çekilen çok büyük bir özlemin işareti olduğu gibi, gerçek hayatta annesini kaybetmiş kişilerin elleri kolları bağlanmış gibi hissettiklerine, işlerine ve normal yaşamlarına olması gerektiği gibi konsantre olamadıklarına yorumlanır. Ölen anneyi iyi ve mutlu görmek, güzel bir ahiret hayatına, evladından memnun olmaya ve kişinin her daim annesinden aldığı hayır duaları sayesinde kötülüklerden, fesatlıktan ve belalardan korunacağına tabir edilir. Ölen anne kişiyi yanına çağırıyorsa, hane içinde sağlığa, afiyete ve huzura delalettir. Ölen anne sizinle konuşmak istiyorsa yapacağınız bir yanlıştan son anda döneceğinize ve bir sorunda aile fertlerinden gelecek yardımla çözüme kavuşacağınıza tabir edilir. Ölen anne size sarılıyorsa, kabir ziyareti beklediğine, size sırtını dönüyorsa günah içinde yaşadığınıza ve pek çok sıkıntıyla karşılaşacağınıza delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anne görmek, kişinin annesi hayattaysa ona göstereceği hürmetin, saygının ifadesidir. Rüya sahibinin ailesi hayattayken onları mutlu etmek için elinden geleni yapacağını bildiren rüya, anne duası almanın neticesinde kişinin her işinde başarı elde edeceğini, tüm zorluklardan kurtulacağını tabir eder. Annesi gerçekte vefat etmiş kimseler için, onlar adına hayır yapmalarının iyi olacağını işaret eder. Vefat eden ebeveynleri rüyada görmek evlatlarından istedikleri hayır işlerine ve duaya yorumlanır. Mezar ziyareti yapmak, hayır duası almak, vicdanlı biri olmak demek olduğu gibi, kişinin ailesine verdiği değeri ve sevdiklerini korumak için gösterdiği üstün gayreti de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada ölmüş anneyi görmek, annesinin kaybından dolayı büyük keder yaşayan rüya sahibinin kendini yalnız hissettiği, elini kolu bağlanmış gibi işlerine devam edemediği ve hayatını eskisi gibi sürdüremediği anlamını taşır.

Rüyada ölmüş anneyi görmek eğer görülen anne iyi bir durumda ise, ahiret hayatının iyi olduğuna, evladından razı olduğuna ve rüya sahibinin her daim annesinin ettiği hayır duaları ile her türlü kötülük, musibet ve belalardan korunduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLEN ANNEYE SARILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada ölmüş anneye sarıldığını görmek, rüyayı gören kişinin ailesinin vasiyetini tam tamamına yerine getireceğine, eline geçen mal veya mirası tüm paydaşlarına eşit olarak dağıtacağına delalet eder. Rüyada ölen anneye sarıldığını gören kişi, uzun bir yaşam sürer, hastalıklardan kurtulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLEN ANNEYİ DİRİLMİŞ GÖRMEK

Rüyada ölen anneyi dirilmiş görmek, rüya sahibinin hayır işleri yapacağına, büyük miktarda para bağışında bulunacağına ve bir fakirin öğününü karşılayacağına işaret eder. Aynı zamanda, rüyada ölen anneyi dirilmiş olarak görmek, yapılan hiçbir iyiliğin karşılıksız kalmayacağı, rüya sahibinin hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceği, istediği iş alanında çalışacağı ve kendi işini kurmak istemesi durumunda büyük bir fırsatla karşılaşacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen anneyi dirilmiş görmek aynı zamanda, rüya sahibinin sevdiği kişi ile evleneceğine muradına ereceğine işaret ederken bu rüya bekar kişiler için bir süreliğine ailesinden uzakta yaşayacağına, gurbette hasretlik çekeceğine ve iş değişikliğinde bulunacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş annesini görmek ne anlama gelir

Ölmüş anne, babanızı  veya bir başkasını rüyada görmek, O kişiyi  rüyada ilk defa görüyorsanız tabir ve tevili çok açıktır. Kabir hesabı görülmüştür ve bitmiş, ruhu ait olduğu makama geçmiştir. Rahmete kavuşmuş olan ruhunun  âlem-i misal aynasındaki yansıması size görünmüş.
Bu rüyayı sizin görmüş olmanız ise iki şekilde tabir edilir.

    Sizin ile vefat eden kişi arasındaki bağ daha kuvvetli.
    Siz Allahü tealaya diğer aile bireylerinden daha yakınsınız.

Çünkü âlem-i misal aynasında sizin Allahü teala katındaki mertebenizden size görünmüştür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi görmek diyanet

Rüyada anne görmek, eğer ölmüş anneyi yorgun, hasta veya üzgün gördüyseniz hemen baba, kardeş ve diğer akrabalarınızın  hal ve hatırlarını sorun.

Rüyada ölmüş anneyi çok büyük bir sıkıntıda gördüyseniz, Kur’an-ı kerim ve mevlid okuyun veya okutun, sevabını bağışlayın, 70 bin kelime-i tevhid okuyup sevabını annenize hediye edin. hayır ve sadaka sevaplarını gönderin.

(Hatm-i tehlil  99 sefer ‘‘La ilahe illallah’’ ve 1 sefer ‘‘La ilahe illallah Muhammedün resulullah’’ diyerek 100’ e tamamlamaktır, bu şekilde 70.000 kere okunacak.)

Rüyada ölmüş anneyi görmek ve konuşmak büyük bir müjde alacağınızı temsil eder, hayatınızda yeni ve güzel gelişmeleri müjdeler.

Rüyada ölmüş anneyi cennet nimetleri içinde görmek, annenizin sizden razı olarak ahirete göç ettiğini veya vefatından sonra sizden razı olduğunu temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin ölmüş annesini rüyasında görmesi, kişinin annesine özlem duyduğu anlamına gelmektedir. Bir kimse rüyasında ölen annesini görüyor ise uzun süredir hasret çektiğine, annesine ihtiyaç duyduğuna işaret etmektedir. Rüya sahibinin psikolojik durumu ve hayattaki yaşamı gece görülen rüyaları doğrudan etkilemektir. Bu nedenle rüya sahiplerinin öncelikle annesi ile ilgili herhangi bir olayla karşı karşıya kalmamış olması rüya tabirinin doğruluğunu arttıracaktır. Rüyada ölmüş anne görmek İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre;

    Rüya sahibinin kendisine yakın birisine hasret çektiğine,
    Rüya sahibinin bir şeyden ayrı kaldığına,
    Rüya sahibinin çektiği özlem yüzünden kararsız kaldığına,
    Rüya sahibinin hasretini gidermek için çeşitli yollar aradığına,
    Rüya sahibinin her yolu denemesine rağmen aynı hasretle kalacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyasında ölmüş annesini ağlarken görür ise aklında bulunan planı yapmaya çalışırken sıkıntı çektiğine alamet etmektedir. Yaşantısında planladığı şeylerin tamamlanması için emek harcadığına fakat bu emeklerin kendisini sıkıntıya düşürdüğünü işaret etmektedir. Fakat rüyada ölmüş annenin ağladığını görmek Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; haneye gelecek bir kimse sayesinde çekilen sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin çektiği sıkıntılar ve kaygılar çevresinden birinin yardımları ile çözümleneceğine yorulmaktadır. Ayrıca kişinin yardımları sonucunda çok sayıda hayır duası alacağına ve kendisinin de huzura ereceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Canlı Görmek

Rüyada ölmüş olan annenin canlı görülmesi çekilen hasretin son bulacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin çok istediği bir hayalin gerçek olacağına, sevdiklerine duyduğu hasretin biteceğine işarettir. Rüyasında bir kimsenin ölmüş annesinin canlandığını görmesi kavuştuğu şeyle bir daha hasret çekmeyeceğine de işaret etmektedir. Bu nedenle ölmüş annenin rüyada canlı görülmesi hayra yorulmaktadır ve rüya sahibi ile beraber çevresinde bulunan kimselerin de keyfinin artacağına işaret etmektedir. Rüyaların yorumlanmasındaki psikolojik durumlar ve gerçek yaşantıdaki olaylar, rüyaların doğru yorumlanmasında rol oynamaktadır ve annesi ile ilgili herhangi bir olay yaşayan kişinin, yaşanan durumlar sonucunda rüyaları farklı şekilde yorumlanabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Yıkadığını Görmek

Bir kimsenin rüyasında ölen annesini yıkaması ile ilgili olarak İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüya sahibinin annesine borcunun olduğuna, ödenmemiş borcun rüya sahibinde yüke sebep olduğuna ya da kişinin borcunu unutmuş olduğuna ve bu borcun sebep olduğu sıkıntılara işaret etmektedir. Annenin hayatı boyunca rüya sahibine kattığı tecrübeler ve emekler karşılığında herhangi bir çaba göstermemiş olmanın pişmanlığı rüya sahibini rahatsız etmektedir ve bunun pişmanlığını çekmektedir. Anneye hak ettiği sevginin verilmemesi ya da kalbinin kırık olması da bu rüyanın işaret ettiği konulardandır. Farklı yorumlara göre ise bir kimsenin rüyada ölmüş anneyi yıkaması yaşamında hayırlı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Hasta Görmek

Rüyasında ölmüş annesini hasta gören bir kimse için Câferi Sâdık (r.a) demiştir ki; rüya sahibi hayatında birtakım şanssız olaylarla karşılaşırsa, mutsuzluk çeker ve annenin gözü açık gittiğine delalet edilir demiştir. Bu nedenle rüya sahibinin eğer ölmüş annesini rüyasında hastalık çekerken görmesi annenin ruhen azap çektiğine de işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyle Konuşmak

Rüyada ölmüş anne ile konuşmak rüya sahibine çevresinden birinin ihtiyaç duyması anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin çevresinde bulunan bir kimsenin rüya sahibinden bir istekte bulunacağına, isteğinin gerçekleşmesi için yardım almak istediğine fakat söylemekte çekindiğine alamet eder. Rüyada ölmüş anne ile konuştuğunu görmek ile ilgili İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüya sahibi vefat eden annesi için büyük özlem çekmektedir. Rüyanın yorumlanması psikolojik durumlara göre de değişiklik gösterebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Gülerken Görmek

Ölmüş anneyi gülerken görmek rüya sahibi kişinin annesinin ruhunun şad olduğuna işaret etmektedir. İmamı Gazali (r.a) yorumunda; rüyada ölmüş anneyi gülerken görmek, yattığı yerde huzurlu olduğuna, ruhunun özgür ve mutlu olduğuna delalet etmektedir diyerek rüyayı yorumlamıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen anneyi görüp konuşmak, özlem duygusunun ağır bastığına ve şu günlerde vefat eden annesinin çok sık aklına geldiğine yorumlanır. Belki ailenizde yaşanan bazı mutlulukları anneniz ile paylaşamamak ve onun aranızda olmaması sizi üzebilir. Tebessüm duygusu olabilir ve onun yokluğunu şu günlerde çok sık arayabilirsiniz. Eğer bir sıkıntınız varsa, dertleşmeye de ihtiyacınız olacak. Annenizin yanınızda olmasını ve size destek vermesine çok ihtiyaç duyabilir, onunla geçirdiğiniz zamanları özlem ile anıyor olabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anne ile konuştuğunu görmek, hayırlı işler yapmak ve annenize dua okutmak, dua etmek ve hayırlı bir evlat olduğunuzu hissetmeye yorumlanır. Hayatta olsa gurur duyacağı başarılarınız ve iyilikleriniz olabilir. Şu günlerde onun hayatta olup sizinle gurur duymasını çok istiyor ve duygulanıyor olabilirsiniz. Onun yokluğu ve özlemi ağır basabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rahmetli anne ile konuşmak, aynı zamanda gelecek büyük bir yardıma, dileklerin kabul olmasına ve mutlu bir aile hayatına kavuşmaya yorumlanır. Aileniz ile aranızdaki sorunlar azalabilir ve bazı akrabalarınız ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. Zamanında yapılan hatalar telafi edilebilir. Dargınlıklar son bularak hane içine destek ve dayanışma görebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyle Telefonda Konuşmak

Dertleşmeye ihtiyaç duyacağınız bazı olaylar yaşanmasına ve şu günlerde annenizin eksikliğini fazlası ile hissetmeye yorumlanır. Bazı sıkıntılarınızı atlatmak zor olabilir ve kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Evli olanlar da şu günlerde aile hayatında yaşadıkları problemler yüzünden sabır etmek zorunda kalabilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Görmek Konuşmak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, hayır işlemek ve yardımda bulunmak, sevap kazanmaya yorumlanır. Yaptığınız iyilikler karşılık bulabilir, anneniz adına hayır işlemek aklınıza gelebilir. Vefat eden annenize özlem duyacağınız bir takım olaylar da yaşanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Değişim

    Pişmanlık

    Tükenmek

    Kabullenmek

    Sonun gelmesi

    Çıkmaz sokak

    Bu iş olmaz

    Sonun başlangıcı

    Paranın tükenmesi

    Geçmişe set çekmek

    İşe yaramayan bir şey

    Enerjinin sona ermesi

    Kaynakların tükenmesi

    Eskinin atılıp yeninin alınması

    İnkar mekanizmasından çıkmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Anne İle Konuşmak Rüyada ölen anne ile konuşmak gerçek hayatta anne ile iletişim kurulamadığı anlamına gelmektedir. Kendini insanlara karşı anlatamayan ve iletişim kurmakta zorlanan insanlar genellikle bu tarz rüyalar görmektedirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Anne ile Kucaklaşmak Rüyada ölen anne ile kucaklaşmak, hayat içerisinde yaşanan sıkıntılardan bunalındığı ve dinlenme ihtiyacı duyulduğu anlamına gelmektedir. Manevi açıdan yaşanan durumlar kişiyi yormuştur, bu gibi durumlarda kişilerin kendilerine gelmeleri için bir süre hayatın stresinden uzak kalmaları gerekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Anne ile Sarılmak Rüyada ölen anneye sarılmak kişilerin güven sorunu yaşadığı anlamına gelmektedir. Çevredeki insanlara karşı güven duygusunu hissedemeyen insanlar genelde bu rüyayı görürler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Annenin Hasta Görülmesi Rüyada ölen annenin hasta görülmesi, kişilerin hayatlarında manevi olarak sorunlar olmasına delalet etmektedir. İbadetlerin gözden geçirilerek dua edilmesi gerekir. Rüyada Ölen Anne ile Tartışılması Rüyada ölen anne ile tartışılması, rüyayı gören kişinin sakin olması gerektiği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Annenin bir şey İstemesi Rüyada ölen annenin kişiden bir şey istemesi, annenin isteğine bağlı olarak farklı yorumlanabilmektedir. Annenin rüyayı gören kişiden su istemesi dua edilmesi gerektiği anlamına gelmektedir. Para istemesi ise yardıma muhtaç insanlara yardım etmeniz gerektiği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Annenin Nasihat Etmesi Rüyada ölen annenin nasihat etmesi, rüyayı gören kişinin çok dikkat etmesi gereken konulardır. Annenin ettiği nasihatler ciddiye alınmalı ve nasihatler doğrultusunda hareket edilmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi görmek

Rüyada ölmüş annenin rüya sahibini yanına çağırması; ailede eğer hasta birisi varsa şifaya kavuşmasına işaret eder. Bunun yanında rüyada ölen annenizi görmeniz aile içinde ki huzur ve dayanışmanın çok harika olacağı şeklinde yorumlanır. Yani kısaca ölen anneniz sizi yanına çağırması öleceğiniz anlamına gelmez. Bu çok yanlış bilinen bir rüya yorumudur. Bunu da hatırlatalım..

Rüyada ölmüş anneyi görmek içinizde biriken hasretin iyice yoğunlaştığına işarettir. Birine veya birilerine karşı yoğun bir özlem duygusu içinde olduğunuzu, özlem duygusu ile baş etmeye çalıştığınızın bir işaretidir. Rüyanın psikolojik açıdan yaklaşımı bir özlem duygusu olarak yorumlanır. Aynı zamanda özlem duyduğunuz kişi veya kişiler ile bir araya geleceğinize de işarettir.

Kişinin ölmüş annesini rüyasında görmesi annesinin dua beklentisi içinde olduğu şeklinde de yorumlanır. Ölmüş anneyi normal hayatta olarak görülmesi, annenizin hayattayken size verdiği nasihatleri hatırlamanıza ve bu nasihatleri uymanız gerektiği şeklinde yorumlanır. Annenizden nasihat almanız bir şeyleri yanlış yaptığınızı ve kendinizi toparlamanız gerektiğini de gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi ağlarken görmek

Bu rüyanın anlamı yakın çevrenizde kötü insanların yer aldığını ve bu insanların size bazı kötülük yapabileceğine işarettir. Rüyada ölmüş annenin ağlıyor olması sizin için üzüldüğü şeklinde de yorumlanabilir. Bu aralar arkanızdan bazı işler çevriliyor olabilir.

Rüyada ölmüş anneye sarıldığınızı gördüyseniz bunun anlamı ömrünüzün uzadığını, sağlık sorunlarınızdan kurtulmak, huzur ve mutluluk bulmak olarak yorumlanır. Rüyada ölmüş anneyle konuştuğunuzu görmek çevrenizde yer alan biri ya da birilerinin desteğinize ihtiyacı olduğu şeklinde yorumlanabilir. Desteğe ihtiyacı olan kişinin sizden yardım istemeye çekindiğini ve size gelip konuyu anlatamadığı şekliyle de yorulur. Rüyada ölmüş anneyle konuşmak eğer rüya sahibinin bir yardıma ihtiyacı varsa bu konuda yararı olacak bazı şeyler başına geleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyi Hasta Görmek

Rüyada anneyi hasta bir şekilde gördüyseniz, rüyayı sahibinin bazı kötü haberler alacağına işarettir. Bu da canınızın çok sıkılmasına neden olacaktır. Etrafınızdan veya çok yakınınızdan bir ölüm haberi alabilirsiniz. Öğreneceğiniz bu haber ile hayata bakışınız değişecektir. İnsanlara daha farklı bir şekilde yaklaşabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi görmek diyanet

Rüyada anne görmek, eğer ölmüş anneyi yorgun, hasta veya üzgün gördüyseniz hemen baba, kardeş ve diğer akrabalarınızın  hal ve hatırlarını sormalısınız. Rüyada ölmüş anneyi görmek ve konuşmak büyük bir müjde alacağınızı temsil eder, hayatınızda yeni ve güzel gelişmeler olacağını müjdeler.

Rüyada ölmüş anneyi cennet nimetleri içinde görmek, annenizin sizden razı olarak ahirete göç ettiğini veya vefatından sonra sizden razı olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneden Nasihat Almak

Rüyada ölmüş anneden nasihat almak, annenizin hayattayken size verdiği nasihatlerin hatırlanması gerektiğine ve bundan sonra ki atacağınız adımların o nasihatlere göre atması gerektiği şeklinde yorumlanır. Rüyada annenizin size verdiği nasihat yapacaklarınız ile ilgili bir uyarı anlamına gelebilmektedir. Bu nedenle bu gibi rüyalar son derece dikkate alınmalıdır. Ailenizin geleneklerine, örflerine ve adetlerinize göre hareket etmeniz gerektiğine delalet eder. Normal ve iş hayatınızdaki hareketlerinize daha özen göstermeniz gerektiği şeklinde yorumlanır..
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyi Üzgün Görmek

Rüyada anneyi üzgün görmek, bu durum çok nadiren kötüye yorulur herhangi bir sebeple sıkıntılı ve zor durumlar içerisinde düşüleceğine, huzurun ve rahatın kaçacağına işaret etmektedir. Güzel ve büyük işler yapılacağına işaret etmektedir. Bunun neticesinde daha huzurlu bir yaşam sürüleceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ANNE GÖRMEK/RÜYADA ANNENİN CENNETTE OLMASI NE ANLAMA GELİR?

Rüyada annenin cennette olması; anneniz hayatta ise evladı olarak sizden razı olduğuna ve onun hayır duasını aldığınıza işaret eder. Eğer rüyada annenizi cennette görmüşseniz ve anneniz gerçekte ölmüş ise onun mertebesinin güzelliğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneanne Görmek

Rüyada ölmüş anneanne görmek, yakında alacağınız güzel bir haberin müjdesidir. Bu rüyayı gören kişiye hiç ummadığı yerlerden yardımlar ulaşır ve üst üste nimetler elde eder. Ölmüş anneanneyi güler yüzle görmek uzun ömre, ferah içinde geçecek bir hayata ve mutluluğa işarettir. Böyle bir rüya dünyevi tüm sıkıntılardan kurtulup feraha erme anlamlarına gelmektedir. Ölmüş anneannesini kızgın veya üzgün gören kimse davranışlarına dikkat etmelidir. Çünkü bu rüya gören kişinin yaptığı hatalara yönelik bir uyarı mahiyetindedir. Rüyada ölmüş anneannesinin kendisine bir haber verdiğini görmek, o haberin gerçekleşmesine veya yakında mutlu bir havadis almaya yorumlanır.

Ölen kişiyi bir rüyada görmek oldukça yaygın bir şeydir; Hiçbir şey olmamış gibi davranabilir ve ölümünün gerçek olmadığını düşünmeye bile başlayabilirsiniz. Genellikle bu tür rüyalar bir takım işaretler ve semboller içerir. Sıklıkla, rüyanın olayları beyaz bir odada gerçekleşir, bu bir ameliyathane veya bir uzay laboratuvarı veya değiştirilmiş fakat tanıdık bir oda olabilir. Bu durumda, hayalperestler ayrıntılara fazla dikkat etmemeyi tavsiye ederler, hepsi henüz kaybı kabul etmediniz olduğunu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi görmek; bu rüyayı gören kişinin annesi için dua okutması gerektiğine ve bol bol ruhuna dua etmesine işaret eder. Vefat etmiş anneyi ağlarken görmek üzüntü ve kedere, sevinçli görmek kaderin ve kısmetin güzelliğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Canlı Görmek

Rüya sahibinin ölmüş annesini canlı görmesi:

    Özlenen biri varsa yakın zamanda kavuşulacağı ve aradaki bağların daha da kuvvetleneceği anlamına gelir.
    Aynı zamanda, rüya sahibinin ölmüş olan yakınlarının dua istediği şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Ölmüş Anneyi Üzgün Görmek

Rüyayı gören kişinin:

    Daha önce içinde kalmış olan bir şeyden dolayı üzüleceğine ancak daha sonra haneye girecek olan birinin ona yardım edeceğine ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.
    Rüya sahibi, kendisine yardım eden kişiye yardımlarından ötürü hayır duaları edecektir.

Rüyada Ölmüş Anneyi Gülerken Görmek

Eğer işi rüyasında ölmüş annesini gülerken görüyorsa bu:

    Annesinin ruhunun şad olduğu, gittiği yerde huzurlu olduğu, mutlu ve ışıklı olduğu anlamına gelir.

Rüyada Annenin Cennette Olması

Eğer rüya sahibinin annesi hayattaysa:

    Annesinin hayır dualarını aldığına, rüya sahibinin iyi, hayırlı, ailesini memnun eden bir evlat olduğuna işare eder.

Eğer anne hayatta değilse:

    Annenin mertebesinin iyi ve güzel olduğuna, olduğu yerde mutlu olduğuna, ruhunun huzurlu olduğuna işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

429 Aktif
0 Üye ve 429 misafir
Bugün : 2764
Dün : 13860
Toplam : 47843190
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...