Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
877 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada ölmüş erkek kardeşinin dirildiğini gören kimsenin, kuvveti artar.Rüyada ölmüş kız kardeşin dirildiğini görmek, mutluluğa işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

51 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada ölmüş kardeşi görmek ne anlama gelir?

Ölmüş kardeş ya da diğer ölmüş kişiler sona ermiş ve dünyevi enerjiden kopmuş her şeyi sembolize edebilir.  Rüyalarımızda karşımıza çıkan ölmüş kardeşimiz ya da diğer ölmüş kişiler de aslında vedalaştıklarımız fakat hala kalıntılarıyla yaşadığımız her şeyin işareti olabilir.


Ölmüş kardeşimiz ya da yaşamımızdaki diğer ölmüş kişiler rüyamıza misafir olduklarında bize yaşamımızdaki kapanmış sayfalardan ya da tükenmiş enerjilerden haber getirirler. Rüyalar alemi ve semboller dilindeki ölüm aslında fiziksel alemdeki ölümden oldukça farklıdır. Bu tip rüyalar “bir önceki yaşamla bağını koparmış olma” teması ile yüklüdürler. Dolayısıyla, ölmüş kardeşinizin rüyamızda görünmesi bize geçmiş yaşam tarzlarımızdan ya da hayatımızdaki kapanmış sayfalardan haber getirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kardeşini Görmek bu rüya hayırlıdır. Rüyada ölmüş kardeşini görmek, kişinin iş hayatında aşk hayatında ve arkadaş çevresinde işlerin düzeleceği rüya sahibinin mutlu bir yaşama adım atacağı anlamına gelmektedir. Bunun dışında rüyada ölmüş kardeşini görmek, kişinin gerçek yaşamdaki özlemlerine delalet eder. Ölmüş kardeşini görmek kişinin uzaklardan gelecek olan misafirlerine işaret eder. Rüya sahibi rüyasında ölmüş kardeşini görse ona uzak bir yerden olumlu ya da olumsuz olduğu belli olmayan haberler alır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş kardeşini görmek kimi zamanda rüyayı gören kişinin çevresinde çok fazla olumsuz insan olduğunu ve bunların yaşam enerjisi kişiyi de kötü etkilediği anlamına gelmektedir. Genel anlamda Ölmüş kardeşini görmek kötüye yorumlanmaz ölü görülen rüyalarda hayır söz konusudur. Bu rüya sahibi için olumlu şeyler yaşanmışlıklar ve gelecek olan haberler demektir. Bu yüzden kişiler ölü gördüğünde korkmamalıdır. Çünkü bu rüyalar onlar için ileride olacak olan güzel şeylerin habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kardeşi İle Konuşmak

Kişi için beklentilerinin habercisidir. Rüyada ölmüş kardeşini görmek ve onunla konuşmak kişinin merak içerisinde olduğu olaylar hakkında bazı kimselerden haber beklediği anlamını vardır. Rüyada ölmüş kardeşi ile konuşmak ise rüya sahibinin bu haberleri yakın zamanda alacağı anlamına gelmektedir. Hayırlı ve beklentilerin geleceği bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Rüyada kardeşini ölmüş olarak görmek ise kişinin kardeşi için hayırlı şeylerin olacağının habercisidir. Rüyada ölmüş birisiyle konuştuğunu görmek rüya sahibinin ummadığı kişilerden haberler almaya delalet emektedir. Rüyada bir ölü meclisi ile konuştuğunu görmek rüya sahibinin hiç bilmediği ortamlara gireceğinin işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kardeşinin Dirildiğini Görmek

Rüyada ölmüş kardeşinin dirildiğini görmek kişinin artık umudunu kestiği ve kesinlikle olmaz dediği bazı olayların tekrar gün yüzüne çıkacağı anlamına gelmektedir. Hayırlara alamettir ve ferahlamanın göstergesidir. Kişinin huzuru ve mutluluğu elde edeceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Erkek Kardeşi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölen erkek kardeşi görmesi, kişinin hayatının düzene gireceğine, mutluluğunun daim olacağına ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder. Rüyada ölen erkek kardeşi görmek, rüya sahibinin kendi işinin sahibi olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş kardeşin görülmesi

Rüyada ölmüş kardeş, iskelet ya da ölmüş kişilerin vücutları aslında yaşamımızdan ayrılmış olan fakat hala hayatta kalan kısımlarını sembolize eder. Yaşamımızdan ayrılmış olmalarına rağmen bizimle kalan şeyler bazen fiziksel alemde var olmamasına rağmen ruhsal ya da psikolojik boyutta var olanlardır. Bazen ölmüş kardeş rüyaları bize “artık vedalaş” mesajı getiren rüyalardır. Rüyalar alemindeki ölmüş kardeş ya da ölmüş kişi aslında fiziksel alemde bitmiş bir iştir. Fakat, bu kişilerin rüyada tekrar beliriyor olması aslında kapanmış olmasına rağmen bilinçaltımızda hala açık tuttuğumuz bazı sayfalar olduğunu hatırlatır.


Rüyadaki ölmüş kardeş ya da diğer ölmüş kişiler yaşamımızdaki bir önceki evreden haber getiren arketiplerdir. Ölü kişiler fiziksel aleme ait değillerdir, dolayısıyla geldikleri yer daima ruhlar alemi ya da bir “yok oluş öncesi” zamanıdır. Bu tip rüyaları gören kişilerin kendine sorması gereken soru: yaşamımda kapanmış olmasına rağmen bilinçaltımda açık tuttuğum sayfalar hangileridir?
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş kardeş yaşamımızın bir önceki evresiyle ilgili bilgi getirir. Dolayısıyla, bu rüyalarda kardeşimizle aramızda ne geçtiğine ve rüyanın senaryosuna odaklanmalıyız. Kardeşiniz size bir şey mi veriyordu? O halde hala geçmişinizden alacaklısınız. Yaşamınızdaki kapanmış konulara odaklanın. Hala size verilmesi gereken ne var? Kardeşiniz sizden bir şey istiyorsa bu yorumu tam tersine çevirmeniz gerekiyor. Geçmişin sizden alacağı var!
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş kardeşinizi gördüğümüz rüyalar bazen bize geçmişi artık arkamıza almamız konusunda uyarı getiren rüyalardır. Belki de geçmişiniz hala peşinizi bırakmıyor. Fakat, asla unutmamanız gereken şey şudur: sürekli dikiz aynasına bakarak araba süremezsiniz. Yaşamda ilerlemek istiyorsanız geçmişe arkanıza almayı öğrenin. Ölmüş kardeşiniz aslında rüyanızda size geçmişe set çekmenizi hatırlatmak amacıyla belirmiş bir arketip olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda ölmüş kardeşinizi gördüyseniz kendinize “yaşamımda tamamlanmış olan nedir?” sorusunu sormalısınız. Belki de tamamlanmış ve rafa kaldırılması gerekne bir şeyler yaşamınızda hala yer kaplamakta ve sizi yormaktadır. Rüyada karşılaştığınız her arketip bilinçaltınızda bir hacme sahiptir ve size bir mesaj getirir. Sona ermiş olsalar bile yaşamınızda yer kaplayan bir şeyler olup olmadığına dair bir sınama yapma zamanı gelmiş olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadaki ölmüş kardeş ya da diğer ölmüş figürler yaşamınızdaki sağlıksız bağlardan kurtulmanızı önerirler. Bu rüyalar yıpranmış, çürümüş ya da fiziksel alemde geçerliliğini yitirmiş olmasına ragmen yaşamınızda tuttuğunuz ve size yük olan bir şeylerin varlığına atıfta bulunurlar. Belki de yaşamınızda artık size hizmet etmeyen bir şeylerle vedalaşma vaktiniz gelmiş.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş kız kardeşini görmek, bu kimsenin hatıra geleceğine tekabül eder. Arkasından dua etmede hayır olduğunu söyleyebiliriz. Bu kimsenin sizden hayır beklediğine de tekabül eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadının ölmüş kızının yaşadığını görmesi, erkek çocuğu olacağına işarettir.

• Rüyada bir kadının ölmüş erkek kardeşinin yaşadığını görmesi, kendisinden haber alamadığı bir yakınını bulacağına işaret eder.

• Rüyada ölmüş erkek kardeşinin dirildiğini gören kimsenin, kuvveti artar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadının ölmüş erkek kardeşinin yaşadığını görmesi, kendisinden haber alamadığı bir yakınını bulacağına işaret eder.

• Rüyada ölmüş erkek kardeşinin dirildiğini gören kimsenin, kuvveti artar.

• Rüyada bir ölüyü dirilttiğini görmek, bir kimsenin doğru yolu bulma sına vesile olmaya işaret eder.

• Rüyada bir kadının ölmüş kız kardeşinin yaşadığını görmesi, zaafla rından kurtulmasına, öz güveninin artmasına işarettir.

• Rüyada ölmüş kız kardeşin dirildiğini görmek, mutluluğa işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş abi görmek, manevi olarak eksikliğini hissettiği bazı duyguları tatmin etmek ya da kendisine destek bulmak amacı ile yakınlarındaki kişilere yönelen kimselerin ifadesi olduğu gibi, yalnızlık duygusundan sıyrılmak için çare aramaya da yorumlanır. Gerçek hayatta abisi vefat etmiş kimseler için geçmişlerindeki bazı yüklerden kurtulmak için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmek zorunda kalacaklarını ve özellikle yakın süreçte ailevi hadiseler nedeniyle hem bedenen, hem de manevi olarak yorulacaklarını bildirir. Ölmüş abi görmek destek görüleceğini ancak kişinin kendi başına ayakta kalmayı öğrenmesi gereken bir süreçten geçeceğini tabir eder. Verilen nasihatlerden faydalanan veya aile büyüklerinin uzattığı eli tutanların özellikle geleceklerini inşa ederken zorlanmayacaklarına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Abiyle Konuşmak

Rüya sahibinin içini kemiren bir konuda aile büyüklerinden birine açılacağını veya derdini bu kimseyle paylaşarak yardım talebinde bulunacağını ifade eder. Başkalarının bakış açısından yararlanmak, fikir almak anlamında sabit fikirli davranmayanların sıkıntılarını çok daha kısa sürede çözeceklerini bildirirken, rüyada konuşulanlar hatırlanıyorsa yorum da o şekilde yapılmalıdır. Konuşmadan dolayı kişi kendisini üzgün hissediyorsa tersine yorumlanır ve mutlu olunacak bir haber alacağını tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Abisinin Dirildiğini Görmek

Geçmişin güzelliklerine takılıp kalan ve yaşadığı günün kıymetini anlamayan kimselerin gelecek planlarını yapmakta geç kalabilecekleri konusunda bir uyarıdır. Duygusal anlamda yaşadığı hayal kırıklığı veya ayrılıktan etkilenen kişilerin yaşadıkları kayıpların etkisinden kurtulamadıkları için motivasyonlarında düşüş yaşadıklarını ancak bu durumun geçici olmasından ötürü yakın zamanda toparlanacak enerjiyi kendilerinde bulacaklarını tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Abi Görmenin Psikolojik Yorumu

Yakın geçmişte bir kayıp yaşamış veya ailesinden birinin vefatı sonrasında yas sürecini tam olarak atlatamamış kimselerin ruh hallerindeki değişimlere ve bu durumdan kaynaklı bazı olumsuz düşüncelere yorumlanır. Kişinin bu kaybı kabullenmesinin zaman alacağını ve bu süreçte vefat eden kimseyle bağ kurmak ya da onu yaşatmak için sürekli olarak anılarına tutunmasından ötürü üzüntüsünün sürekli yenilendiğini tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş abi ile konuştuğunu görmek, aile içerisinde yaşanacak hayırlı olaylara ve abinizin yokluğunu hissetmeye yorumlanır. Şu günlerde ona karşı özlem ve ihtiyaç duyabilirsiniz. Onun yokluğu daha çok üzebilir. Eğer bekarsanız düğün dernek gibi hayırlı olaylar olabilir. Tüm aile bir araya gelebilir ve abinizin yokluğundan bir yanınız eksik kalabilir. Yaşanan güzel olaylar ile beraber eksi günler de hatırlanabilir. Eskiden ailece geçirilen güzel olayları hatırlayabilir, ölen abinizi anıp onun için bir hayırda da bulunabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen abi ile telefonda konuşmak, aile içerisinde maddi manevi sorunların yakında bitmesine yorumlanır. Küs olduğunuz başak kardeşleriniz varsa barışma olur. Eğer abinizin ailesi varsa onlardan da hayırlı haberler gelebilir, onlara yardımda bulunabilirsiniz. Yaşanan sıkıntılı günlerin ardından hayırlı olaylar olur. Ailenizle sıkıntılarınız varsa tez zamanda çözülür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Abi İle Konuşmak Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, hayırlı haberler almaya ve aile içerisinde dayanışmaya yorumlanır. Yaşanan kötü ve talihsiz günler geride kalır, hayırlı olaylar olur. Özlem duyulan kişilerle bir araya gelinir ve aile içerisinde sevinçler artar. Aileden uzun zamandır görmediğiniz biri ile karşılıklı uzun bir sohbette bulunabilir, o kişiden hayırlı haberler alabilirsiniz. Size anlatacağı şeyler sizi ve ailenizi mutlu edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş abiyi görmek, rüya sahibinin abisinin mezarını ziyaret edip onun ruhuna dua etmesi gerektiğini simgeler. Rüyasında ölmüş abisini gören en kısa zamanda abisinin ruhuna niyet ederek bir iyilik yapmalıdır. Rüyada ölen abi görmek aynı zamanda kişinin abisinin ruhunun hatırlanmayı istediğini de temsil eder. Böyle bir rüya görmek, rüya sahibinin yaşadığı bu büyük kaybı hala içinde hissettiğini gösterir. Rüyada ölmüş abi görmek, rüya sahibinin abisine olan özlemini ve sevgisini de simgeler. Rüyada ölmüş abisiyle konuştuğunu gören çok kısa süre sonra güzel bir haber alır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Abiyi Görmek geçmişteki günlere dair özlemlerinizin ağır basacağını ifade eder. Rüyada ölmüş abiyi görmek imgesi aynı zamanda ailenizle geçirmiş olduğunuz eski ve tatlı günleri anımsayacağınızın habercisidir. Bu günleri anımsamanızla birlikte uzakta kalmış akrabalarınız ile ya da aile üyeleri ile yeniden bir araya gelmek isteyecek ve onlarla daha fazla vakit geçirmek isteyeceksinizdir.

Tüm bunlara ek olarak rüyada ölmüş abiyi görmek imgesi; kısa süre içerisinde sizin ve diğer aile üyelerinin arasında önceden yaşanmış olan gerginliklerin ortadan kalkacağını gösterir. Bunun yanı sıra ölmüş abiyi rüyada görmek imgesi aynı zamanda anne ve babanızın kısa süre içerisinde size karşı daha hassas davranacağının habercisidir. Ailenizin size karşı bu hassasiyeti sayesinde kendinizi daha iyi hissedebilir ve onlarla yeniden yakınlaşmak için teşebbüste bulunabilirsiniz. Kısaca rüyada ölmüş abiyi görmek imgesi; geçmişe dair özlemleriniz yüzünden eskide kalan gerginliklere set çekeceğinizi ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş abiyi diri görmek imgesi aileniz ile alakalı yaşanmış tatsız durumların babanızın girişimi ile çözüleceğini ifade eder. Babanız ile aranızdaki gerilimlerin ortadan kalkmasını sağlayacak bu girişim sayesinde aynı zamanda akraba ilişkileriniz de düzelebilir. Bunun yanı sıra rüyada ölmüş abiyi diri görmek imgesi; aile ilişkilerinde yapmış olduğunuz hatalardan pişmanlık duyacağınızı ifade eder. Kısaca rüyada ölmüş abiyi görmek imgesi; aile ilişkilerinizle alakalı olumlu ve iyi gelişmeler yaşanacağını ifade eden bir rüya imgesi olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Abiyi Mezarda Görmek

Rüyada ölmüş abiyi mezarda görmek durumu; eskiden eğitim ile ya da parasal mevzularla alakalı yapmış olduğunuz hatalardan dolayı aile üyeleri tarafından dışlanacağınızı ifade eder. Rüyada ölmüş abiyi görmek imgesine göre kısa süre içerisinde aileniz size karşı ciddi yaptırımla uygulayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş Kardeş Görmek özlemiş olduğunuz aile bireyleri ile ya da uzaktan akrabalarınızla çok uzun süreden sonra yeniden bir araya geleceğinizi ifade eder. Rüyada ölmüş kardeş görmek tabirine göre Aile bireyleri ile ya da akrabalarınızla olan bu buluşma sayesinde onlara olan özleminizi giderebilir ve eski günlerin hatıralarını anabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak rüyada ölmüş kardeş görmek eski günlere dair çok derin özlemler hissedeceğinizin de habercisidir.

Bunun yanı sıra rüyada ölmüş kardeş görmek aile yaşantınızdaki özellikle babanızla aranızı bozan belirli problemlerin ortadan kalkacağını ifade eder. Bu problemlerin ortadan kalkmasıyla birlikte aile ilişkileriniz normal seyrine dönecek ve aile ilişkilerinizde daha sıcak bir dönem başlayacaktır. Kısaca rüyada ölmüş kardeş görmek özlemiş olduğunuz aile bireyleri ile ve dostlarınızla yeniden buluşacağınızı ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş Kız Kardeş Görmek

Rüyada ölmüş kız kardeş görmek; ölmüş kardeş görmek imgesinin aksine duygusal ilişkilerinizde birtakım problemlerin meydana geleceğini ifade eder. Bu problemlerin meydana gelmesi ile birlikte sevgilinizden uzunca süre uzak kalabilir onun yüzünü dahi görmek istemeyebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak rüyada ölmüş kız kardeş görmek imgesi kısa süreli de olsa sevgilinizden uzak kalacağınızı ve onu ister istemez özleyeceğinizi ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş Erkek Kardeş Görmek

Rüyada ölmüş kardeş görmek tabiri ile taban tabana zıt anlamlar barındıran Rüyada ölmüş erkek kardeş görmek sizin canınızı sıkan kötü bir haber alacağınızı ifade eder. Ölmüş erkek kardeş görmek imgesine göre almış olacağınız haber yüzünden sinirlenebilir ve haketmeyen insanları kırabilirsiniz. Arkadaşınız olan bu insanları kırmanızla birlikte sizden uzaklaşabilirler ve sizinle bir daha konuşmamak isteyebilirler. Tüm bunlara ek olarak rüyada ölmüş erkek kardeş görmek imgesi; sosyal çevrenizde asabiyetinizle insanları kıracağınız dönemin başlangıcını ifade eder. Bunun yanı sıra rüyada ölmüş kardeş görmek tabirine göre; insanları kırmaktan zevk alacağınız ve düşmanlarınızdan intikam alacağınız döneme girdiğinizin de habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Kardeşini Görmek, özelikle değer verdiğiniz insanlarla alakalı sizi pek de mutlu etmeyecek ya da sevindirmeyecek haberler alacağınıza işaret eder. Rüyada ölen kardeşini görmek doğrultusunda bu olayların sizi baştan sona değiştireceğini ve psikolojinizi kötü etkileyeceklerini söylemek doğru olacaktır. Bir diğer anlam doğrultusunda bu rüya tabiri kapsamında yaşadığınız olumsuzlukların aile içerisinde de yansımalarının olacağı söylenebilir.

Tüm bu anlamların yanı sıra rüyada ölen kardeşini görmek doğrultusunda, sevdiğiniz kişilerin sizden yavaş yavaş da olsa uzaklaşacaklarını ifade eder. Bahsi geçen bu insanların sizden uzaklaşması ile birlikte çevrenidekilere karşı ciddi mahcubiyetler yaşayacağınızı söylemek doğru olacaktır. Rüyada ölen kardeşini görmek aynı şekilde riskli olayların meydan geleceklerini ve bu riskli olayların sevdiklerinize zarar vereceklerini de ifade eder. Durum böyle olunca sizin için değerli olan kişilerin sizden yavaş yavaş uzaklaşacaklarını göreceğinizi söylemek doğru olacaktır. Özet geçmek gerekirse rüyada ölen kardeşini görmek tabirince, ailevi ve arkadaşlık ilişkilerinizde yaşanacak olumsuzluk ya da aksiliklerin sizi etkileyeceği beklenebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük ölen kardeşini görmek, yakın bir süre içerisinde değer verdiğiniz kişilerle alakalı sizi rahatsız edecek bazı duyumlar alacağınıza işaret eder. Bahsi geçen bu duyumlar yüzünden kısa süre içerisinde, değer verdiğiniz insanlardan ya da ailenizden uzaklaşacağınızı söylemek doğru olacaktır. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada büyük ölen kardeşini görmek aynı şekilde, duyduklarınızı sizi son derece şaşırtacaklarını ve rahatsız edeceklerini söylemek de doğru olacaktır. Rüyada büyük ölen kardeşini görmek aynı şekilde psikolojinizle alakalı olumsuz durumların yaşanacağını da ifade eder. Rüyada büyük ölen kardeşini görmek Yaşanacak olan bu olumsuzluklar sağlıklı davranmanızı etkileyecek ve sevdiklerinize zarar vermenizi sağlayacaktır. Özet geçmek gerekirse rüyada ölen kardeşini görmek durumu, psikolojik olarak zorlayıcı ya da riskli bir sürece gireceğinize işaret eden bir tabir olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen kardeşini diri görmek, yakın bir süre içerisinde hayatınızdaki olumsuzluklara karşı daha dikkatli davranacağınızı ifade eder. Rüyada ölen kardeşini diri görmek doğrultusunda bu dikkat durumunuz sayesinde başınıza gelmesi muhtemel kötü şeyleri önleme olanağı elde edebilirsiniz. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada ölen kardeşini diri görmek aynı şekilde ileriye dönük daha dikkatli ve temkinli yaklaşımlarda bulunacağınızı da ifade eder. Bu tabir rüyada ölen kardeşini görmek ile taban tabana zıt anlamlar barındırır. Aynı zamanda bu rüya tabiri bağlamında hayatınızı kontrol altına almak için elinizden geleni yapacağınızı ve bundan keyif duyacağınızı söylemek doğru olacaktır. Özet geçmek gerekirse rüyada ölen kardeşini diri görmek tabirince ailevi, sosyal ve arkadaş ilişkilerinizi sürdürmek için elinizden geleni yapacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen küçük kardeşini görmek, kısa süre içerisinde duygusal yaşantınızla alakalı birçok taviz vermek zorunda kalabilirsiniz. Rüyada ölen küçük kardeşini görmek doğrultusunda vereceğiniz tavizlerin sizi rahatsız edecekleri söylenebilir. Rüyada ölen küçük kardeşini görmek aynı şekilde duygusal davranmaktan kaçınmanız gerektiğine de işaret eder. Rüyada ölen kardeşini görmek ile taban tabana zıt anlamlar barındıran bu rüya tabiri bağlamında duygusal hareketlerin size zarar veren sonuçları doğabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vefat Eden Abiyi Görmek

Rüyada abinizi vefat ederken gördüyseniz eğer kendi hayatınızda ve iç dünyanızda size yardım edecek kimsenin kalmamasına zorluklarda yalnız başınıza kalacağınıza işaret eder. Etrafınızda yardım edecek çok fazla insan kalmadığına ve yardım beklediğiniz kişilerinde belli bir süre içerisinde size sırt çevirebileceğini gösterir. Rüyada olmayan abinizi ölüyorken gördüyseniz eğer hayatınızda değer verdiğiniz bir insanın hayatınızda çıkacağına bazı kavgaların olabileceğini de gösterebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Bitiş

    Geçiş

    Milat

    Değişim

    Dönüşüm

    Başkalaşım

    Kurtulmak

    Çope atmak

    Vedalaşmak

    İçsel temizlik

    Devir açmak

    Devir kapatmak

    Kişisel dönüşüm

    Döngüsel tamamlanma
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş ablasını görmek, rüyayı gören kimsenin ablasının yokluğuna alışamadığına, ona duyduğu özleme ve bu durumu henüz tam olarak kabullenemediğine işaret edilir. Rüyada ölmüş ablasını görmek, rüya sahibinin ablasına dua etmesi, onun adına iyilikler yapması ve sevabını ablasına bağışlaması gerektiğine, onun adına yemek yedirmesi gerektiğine, kişinin biraz da olsa gönlünün rahatlayacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş ablayı görmek, rüyası bilinç altınıza yer ettiğiniz duygulara ya da ölmüş ablanızın sizden dua beklediğine işaret edilir. Bu rüya bazen de alınacak mutlu edici habere işaret ederken bazen de kıymetli bir hediyeye, yakınlarınızla dostluk bağınızın kuvvetli hale gelmesine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş ablayı görmek, akrabalarıyla yaşadıkları tatsız ve üzücü olayları geride bırakarak keyifli ve hoş vakit geçirirler. Rüyada ölmüş ablayı gülerken görmek, eşinden yana razı gelmeye, duaları ile ablanın kabrinde huzur içinde yatmasına vasıl olmaya tabir edilir. Rüyada ölmüş abla konuşmak, alınacak hayırlı habere, ölmüş ablayı yıkamak, yaşanılacak kısa süreli sıkıntıya delalet eder. Ölmüş abla rüyası bazen de geçmişte yapılan hatalardan yana pişmanlık duymaya, ablayızi mutsuz edecek bir çok davranışta bulunmaya, ablanızın rızasını almadan işlere kalkışmaya işaret edilir. Ölmüş ablayı görmek, rüyası hakkında İslami rüya alimlerimiz ölen kişinin sizden dua umarak sağladığınız dualar ile kabrinde huzurlu olacağını dle getirmişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş ablayı Görmek Ne Demek?

Rüyada ölmüş ablayı görmek, her ne kadar bilinç altı rüya şeklinde yorumlansa da ölmüş kimsenin sizden dua beklediğine rivayet edilir. Bu rüya alınacak hayırlı haber şeklinde yorumlanırken, bazen de manevi değeri yüksek kıymetli eşyaya,  huzurlu olunmaya yorumlanır. Ölmüş abla rüyası bazen de hanede ve yakın çevrenizde yaşadığınız tatsız olayların son bularak kırgınlık güttüğünüz kimselerle aranızın düzeleceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş ablayı Diri Görmek

Rüyada ölmüş ablayı diri görmek, sevindirici haber almaya, beklenilen korkuları yaşamadan hayatınıza devam etmeye, her türlü fırsata zahmetsiz şekilde ulaşmaya yorumlanır. Rüyasında ölmüş ablayı diri gören kimse, eşine karşı hislerinden ödün vermemiş, ona karşı beslediği sevgisini kat ve kat arttırmış, duaları ile ablayı kabrinde huzurlu kılmış kimsedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Ablanın Evini Görmek

Rüyada ölmüş ablanın evini görmek, sevdiğiniz kimsenin kabrini ziyaret etmeye, kendinizi onun  yanında daha huzurlu ve güvende hissetmeye tabir edilir. Rüyasında ölmüş ablanın evini gören kimse, içinde beslediği duygularını dışa vurmak yerine içinde saklı tutarak sevgisi ve duaları ile her daim ablayın yanında olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş ablayı görmek, rüya sahibinin ablasının kabrini ziyaret edip onun ruhuna dua etmesi gerektiğini temsil eder. Rüyasında ölmüş ablasını gören en kısa zamanda ablasının ruhuna niyet ederek bir iyilik yapmalıdır. Rüyada ölen abla görmek aynı zamanda kişinin ablasının ruhunun hatırlanmayı istediğini de simgeler. Böyle bir rüya görmek, rüya sahibinin bu kaybı kabullenmekte çok zorlandığını ve hala içinde büyük bir üzüntü hissettiğini de gösterir. Rüyada ölmüş abla görmek, rüya sahibinin ablasına olan sevgisini ve özlemini de simgeler. Rüyada ölmüş ablasıyla konuştuğunu gören birden sevinir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş ablayı görmek ne anlama gelir?

Ölmüş abla rüyaları yaşamımızın bir önceki evresiyle ilgili bilgi getirir. Dolayısıyla, bu rüyalarda ablamızla aramızda ne geçtiğine ve rüyanın senaryosuna odaklanmalıyız. Ablanız size bir şey mi veriyordu? O halde hala geçmişinizden alacaklısınız. Yaşamınızdaki kapanmış konulara odaklanın. Hala size verilmesi gereken ne var? Ablanız sizden bir şey istiyorsa bu yorumu tam tersine çevirmeniz gerekiyor. Geçmişin sizden alacağı var!


Ölmüş ablamız ya da yaşamımızdaki diğer ölmüş kişiler rüyamıza misafir olduklarında bize yaşamımızdaki kapanmış sayfalardan ya da tükenmiş enerjilerden haber getirirler. Rüyalar alemi ve semboller dilindeki ölüm aslında fiziksel alemdeki ölümden oldukça farklıdır. Bu tip rüyalar “bir önceki yaşamla bağını koparmış olma” teması ile yüklüdürler. Dolayısıyla, ölmüş ablamızın rüyamızda görünmesi bize geçmiş yaşam tarzlarımızdan ya da hayatımızdaki kapanmış sayfalardan haber getirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş ablanın görülmesi

Rüyada ölmüş abla, iskelet ya da ölmüş kişilerin vücutları aslında yaşamımızdan ayrılmış olan fakat hala hayatta kalan kısımlarını sembolize eder. Yaşamımızdan ayrılmış olmalarına rağmen bizimle kalan şeyler bazen fiziksel alemde var olmamasına rağmen ruhsal ya da psikolojik boyutta var olanlardır. Bazen ölmüş abla rüyaları bize “artık vedalaş” mesajı getiren rüyalardır. Rüyalar alemindeki ölmüş abla ya da ölmüş kişi aslında fiziksel alemde bitmiş bir iştir. Fakat, bu kişilerin rüyada tekrar beliriyor olması aslında kapanmış olmasına rağmen bilinçaltımızda hala açık tuttuğumuz bazı sayfalar olduğunu hatırlatır.


Rüyadaki ölmüş abla ya da diğer ölmüş kişiler yaşamımızdaki bir önceki evreden haber getiren arketiplerdir. Ölü kişiler fiziksel aleme ait değillerdir, dolayısıyla geldikleri yer daima ruhlar alemi ya da bir “yok oluş öncesi” zamanıdır. Bu tip rüyaları gören kişilerin kendine sorması gereken soru: yaşamımda kapanmış olmasına rağmen bilinçaltımda açık tuttuğum sayfalar hangileridir?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş ablamızı gördüğümüz rüyalar bazen bize geçmişi artık arkamıza almamız konusunda uyarı getiren rüyalardır. Belki de geçmişiniz hala peşinizi bırakmıyor. Fakat, asla unutmamanız gereken şey şudur: sürekli dikiz aynasına bakarak araba süremezsiniz. Yaşamda ilerlemek istiyorsanız geçmişe arkanıza almayı öğrenin. Ölmüş ablanız aslında rüyanızda size geçmişe set çekmenizi hatırlatmak amacıyla belirmiş bir arketip olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş abla ya da diğer ölmüş kişiler aslında sona ermiş ve dünyevi enerjiden kopmuş her şeyi sembolize edebilir. Bu durum semboller dilinde en güzel tarotun ölüm kartıyla anlatılır. Ölüm kartında güneşin önündeki sütunlar yeniden doğuş sürecinde kazanılan karakteri sembolize eder. Kartta resmedilmiş yerde yatan bir ölü ve onun için ağlayan figürler, döngüsel tamamlanmanın işareti olan bir ay sembolü ve dünyevi bedenin kalıntılarını sembolize eden bir iskelet figürü belirir. Hepsinden önemlisi kartın sayısı ölümün temsilcisi 13 sayısıdır ve ölüm kartı zodyakta akrep burcu tarafından yönetilir. Bu karta dikkatle baktığınızda rüyalar alemi ve semboller dilindeki ölümü aslında fiziksel ölümden çok farklı olarak yalnızca bir vedalaşma olduğunu göreceksiniz. Rüyalarımızda karşımıza çıkan ölmüş ablamız ya da diğer ölmüş kişiler de aslında vedalaştıklarımız fakat hala kalıntılarıyla yaşadığımız her şeyin işareti olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda ölmüş ablanızı gördüyseniz kendinize “yaşamımda tamamlanmış olan nedir?” sorusunu sormalısınız. Belki de tamamlanmış ve rafa kaldırılması gerekne bir şeyler yaşamınızda hala yer kaplamakta ve sizi yormaktadır. Rüyada karşılaştığınız her arketip bilinçaltınızda bir hacme sahiptir ve size bir mesaj getirir. Sona ermiş olsalar bile yaşamınızda yer kaplayan bir şeyler olup olmadığına dair bir sınama yapma zamanı gelmiş olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadaki ölmüş abla ya da diğer ölmüş figürler aynı zamanda yaşamınızdaki sağlıksız bağlardan kurtulmanızı önerirler. Bu rüyalar yıpranmış, çürümüş ya da fiziksel alemde geçerliliğini yitirmiş olmasına ragmen yaşamınızda tuttuğunuz ve size yük olan bir şeylerin varlığına atıfta bulunurlar. Belki de yaşamınızda artık size hizmet etmeyen bir şeylerle vedalaşma vaktiniz gelmiş.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada ölmüş ablayı diri görmek genel anlamda yaşadığınız hasret ve ona özleminizi gösterir, aile sıcaklığına veya kendini emniyette hissetmek ihtiyacını ya da kendine yol gösterecek birisine gerek duyduğunuzu ifade eder. Rüyada ölen ablayı canlı görmek öte yandan yeni bir başlangıcı temsil edebilir, uyanık hayatınızda size mutluluk ve huzur getirecek bir şeye yeniden başlamayı temsil edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ KARDEŞİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kardeşinin öldüğünü görmek aksine rüya sahibinin kardeşinin mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam süreci üzerine delalet eder. Aynı zamanda ömrünün uzun olacağı ve hep beraber olacaklarına yorulur. Ayrıca rüyada kardeşinin öldüğünü görmek gürültü ve patırtı olmadan, dertle sorun yaşamadan, hastalıksız bir yaşam süreceklerine delalet eder. Kardeşlerin hep beraber hayatın tadını en iyi şekilde çıkarmak için yaşam sürdüreceklerine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ KIZ KARDEŞİ GÖRMEK

Rüyada ölmüş kız kardeş görmek; ölmüş kardeş görmek imgesinin aksine duygusal ilişkilerinizde birtakım problemlerin meydana geleceğini ifade eder. Bu problemlerin meydana gelmesi ile birlikte sevgilinizden uzunca süre uzak kalabilir onun yüzünü dahi görmek istemeyebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak rüyada ölmüş kız kardeş görmek imgesi kısa süreli de olsa sevgilinizden uzak kalacağınızı ve onu ister istemez özleyeceğinizi ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ ERKEK KARDEŞİ GÖRMEK

Rüyada ölmüş kardeş görmek tabiri ile taban tabana zıt anlamlar barındıran Rüyada ölmüş erkek kardeş görmek sizin canınızı sıkan kötü bir haber alacağınızı ifade eder. Ölmüş erkek kardeş görmek imgesine göre almış olacağınız haber yüzünden sinirlenebilir ve haketmeyen insanları kırabilirsiniz. Arkadaşınız olan bu insanları kırmanızla birlikte sizden uzaklaşabilirler ve sizinle bir daha konuşmamak isteyebilirler. Tüm bunlara ek olarak rüyada ölmüş erkek kardeş görmek imgesi; sosyal çevrenizde asabiyetinizle insanları kıracağınız dönemin başlangıcını ifade eder. Bunun yanı sıra rüyada ölmüş kardeş görmek tabirine göre; insanları kırmaktan zevk alacağınız ve düşmanlarınızdan intikam alacağınız döneme girdiğinizin de habercisidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

447 Aktif
0 Üye ve 447 misafir
Bugün : 3061
Dün : 13860
Toplam : 47843487
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...