Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
bu rüya çoğunlukla özlemek ve görülen kişiye bağlılığı ve ona olan ihtiyacı gösterir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada ölmüş babasını görmek: Rüyayı gören kişinin veya yakın bir akrabasının lokmasını yapıp ölüsü için hayır yapması gerektiğini belirtir. Rüyada ölmüş babasını görmek rüya biçimine göre farklı yorumlanır. Ölmüş babayı görmek genel olarak iyi ve hayırlı bir durum olarak yorumlanırken rüya da babayı görme biçimine göre şu manalara da gelir.

1 ) Rüyada ölmüş babayı gülerken görmek; aile içinde ve ev hayatında ters giden ve olumsuz olan durumların tamamen düzeleceğine işarettir.

2 ) Rüyada ölmüş babanın elini öpmek; üzerinizde bulunan yüklerden mutlu bir şekilde kurtulacağınıza işarettir. Babasının elini öpen kişi kendisini olumsuz etkileyen yüklerden kısa süre de kurtulur.

3 ) Rüyada ölmüş babaya sarılmak; rüyayı gören kişinin hayatına güvenilir ve ona destek olacak birinin gireceğine işarettir. Babanız size sarılmıyorsa hayatınıza girecek olan kişiye karşı temkinli olmanız gerektiği şeklinde yorumlanır.

4 ) Rüyada ölmüş babayı hasta olarak görmek; hayatınız ile ilgili olarak bir şeylerin kötü gideceğiniz, hayatınızda bir olumsuzluk ile karşılaşacağınız şeklinde yorumlanır. Babanızın sürekli olarak öksürmesi ise hayatınızda çok olumsuz bir durum ile karşı karşıya kalacağınıza işarettir.5 ) Rüyada ölmüş babadan para almak; aile içinde paylaşılacak bir kazancın olacağına işarettir. Babadan para alan kişi edinilen kazancı adil ve eşit bir şekilde dağıtmakla yükümlü olacak anlamına da gelir.

6 ) Rüyada ölmüş babayı ağlarken görmek: Kişi hayatının geri kalanında çok mutlu ve huzurlu bir yaşam sürecektir. Babanın ağlaması rüyasında gören kişi için bir müjdeli haberin geleceği anlamına da gelir. Rüyada babanızı ağlamadığı halde gözünden yaş gelirken görmek ise maddi anlamda size iyi bir haberin geleceği ve maddi olarak rahatlayacağınız anlamına gelmektedir.

7 ) Rüyada ölmüş babanın gülerken görülmesi gören kişinin büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada babanın gülerken görülmesi ev hanesinden bir kişinin iş hayatında başarısız olacağına, üzüleceğine yönelik bir işarettir.

8 ) Rüyada ölmüş babanın ölmüş olarak görülmesi rüyayı gören kişinin babasına karşı olan kırgınlıkları unutacağına, duyduğu öfkenin dineceğine işarettir.

9 ) Rüyada ölmüş babayı ve anneyi birlikte görmek rüyayı gören kişinin iyi ve mutlu bir haber alacağına işarettir. Sıkıntılardan ve huzursuzluklardan kurtulacağına yönelik bir işaret olarak da yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Görmek

Rüyada ölmüş babayı görmek rüya sahibinin babasından aldığı tüm özellikleri ve kendisine ait diğer davranışları yine kendinde topladığına işaret eder. Aynı zamanda ölmüş baba için yakın zamanda sadaka verileceğine delalet eder. Ayrıca aile içinde ters giden durumlarının iyiye döneceğine dair ifade edilir. Sıkıntılı dönemi sona ereceği ve kardeşler arasındaki kavgaların son bulacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş Babaya Rüyada Sarıldığını Görmek

Ölmüş babaya rüyada sarıldığını görmek güzel bir mesaj anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatında güvenebileceği ve iyi yürekli bir insanı gireceğini anlatmaktadır. Hayatına giren bu kişiyle beraber yaşamında çok önemli değişiklikler yaşanabileceğini delalet eder. Mutluluğa ve huzura kavuşması ile beraber ondan çok özel yardımlar alacağına dair yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş Babayla Rüyada Konuştuğunu Görmek

Ölmüş babayla rüyada konuştuğunu görmek babaya dair bir özlemi anlatmaktadır. Rüya sahibinin bir hayır duası okunması ve baba adına hayır işlemesi gerektiğine rivayet etmektedir. Özellikle şu günler kişinin babasına çok özlem duyacağı ve keşke yanında olsaydı diyeceği bir dönemdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş Babanın Rüyada Elini Öpmek

Ölmüş babanın rüyada elini öpmek kişinin mutluluğu yaşamında hak ettiğine dair rivayet etmektedir. Ayrıca hayatında kendisine fazla yük yüklediği ve bu yüzden bir an önce kurtulması gerektiğini işaret eder. Her ne kadar sorumluluktan kaçmasa bile yaşamında kendine ait bir durum oluşturması gerektiğini anlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş Babayı Rüyada Hasta Görmek

Ölmüş babayı rüyada hasta görmek zaten yaşamış bir olayın üzerine bazı durumlar sebebiyle tuz biber eklenmesi anlamına gelmektedir. O yüzden bu durumun zaman içerisinde daha fazla ağır hale geleceğini rivayet etmektedir. İnsanları olumsuz yönde etkileyeceğini ve rüya sahibinin daha zorlu koşullara iteceğine dair yorumlanır. Bu durumlara karşı önlem alınması gerektiğine dair bir uyarı niteliği taşımaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş Babadan Rüyada Para Aldığını Görmek

Ölmüş babanın rüyada para aldığını görmek bir mal paylaşımına anlatmaktadır. Özellikle kağıt para görüldüğü zaman aile içinde mal varlığının paylaşımı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüya sahibinin bu konuda adil olduğunu ve herkese eşit oranda pay düşmesi gerektiğini dile getirdiğine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş Babayı Rüyada Ağlarken Görmek

Ölmüş babayı rüyada ağlarken görmek sevinçli ve mutlu bir yaşama ulaşılacağı anlamına gelmektedir. Buraya tam tersi çıkan ve hayırlı vesilelere yorulan rüyalardan biridir. Kişinin güzel ve mutlu bir yaşama yerken açacağı, bu mutluluğu ailesiyle beraber yaşayacağı anlamına gelir. Ayrıca babanın rüyada ağlarken gözünden yaş aktığını görmek, mutlu ve güzel bir haberin rüya sahibine ulaşacağına dair yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş Babayı Rüyada Gülerken Görmek

Ölmüş babayı rüyada gülerken görmek aile içerisinde ters giden işlerin yeniden düzeleceğine yorumlanır. Özellikle eğer aile içerisinde herhangi bir çalışma veya kavga var ise, bu kavgaların son bulacağına dair ifade edilir. Ayrıca iyi bir mal ve kazanca işaret ettiğine dair rüya yorumcuları tarafından ele alınır. Yaşanabilecek olası kavgaların son bulması için rüya sahibinin sorumluluk alacağına dair işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babayı görmek, fakir kimselere yardıma işaret etmektedir. Ölmüş babasını görmekse iyi ve hayırlı durumlara ifade edilmektedir. Rüya sahibinin fakir kimselere hayır yapması gerektiğine yorumlanır. Babasına yapacağı hayır ve duaya tabir edilir. Ayrıca Ailenizle daha çok vakit geçirmenizi işaret eder.

Bazı tabirciler hayattaki babasını ölmüş görmeyi, yeniden meydan bulacak olan silinmiş acılar şeklinde yorumlamışlar. Babasının öldüğünü görmek rüya sahibi sahibi için sağlık ve uzun sürecek olan ömür anlamını taşır.Ölmüş babayı görmek hayır işleri yapmaya da yorumlanır. Vefat etmiş baba rahmetli baba görmek baba için hayır yapmaya işarettir. Bu rüya sorumluluk anlamını da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında öz babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. İslami rüya tabircileri bu rüyayı sevinç olarak tabir ederler. Rüyada ölmüş babayı görmek rüyasını "sevineceğinize veya hiç ummadığınız bir yardım haberi alacağınıza işarettir." şeklinde yorumlamışlardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ölmüş baba tarafından sevilmek hayırlı bir yol ve işbirliği demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir. Müjdeli bir haber ve sevilen birinin geleceğine alamettir. Böyle bir rüya bir işte zarara uğrama olasılığınızın da olduğunu belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babamı görmek, rüyayı gören kişinin, ailesinden aldığı kişilik özellikleri sayesinde çok sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bu durumun iş hayatında çok iyi yerlere gelmesine vesile olacağına ve kendisine çok rahat bir hayatın kapılarını ardına kadar açacağına işaret eder. Aynı zamanda kaybedilen bir kişinin dua istediğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babamı gülerken görmek, aile hayatında ters giden durumların düzeltileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı geçen bir eğitim döneminin geçeceğine ve her şeyin daha iyi bir hal alacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babamı görmek ne anlama gelir, kardeşlerin sıkıntılar ve sorunlar karşısında birlikte hareket edeceği, düşmanları yenilgiye uğratacakları, çalışma hayatında ekonomik olarak rahat nefes alacaklarına ve aldıkları hayır duaları sayesinde dara düşmeyeceklerine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babamı görmek nedir; haneye bolluk ve bereket dolacağına, eşler arasındaki tatsızlıkların çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun ortadan kaldırılacağına, bir tarafı deniz bir tarafı orman bir haneye sahip olunacağına ve özlemlerin yakın zamanda biteceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babamı görmek ne demek; aile bireyleri üzerinde dolaşan kara bulutların dağılacağına, araya giren bozguncuların haneden uzaklaştırılacağına, rahat edilecek bir işin başına geçileceğine ve uzak bir yerden çok sevilen bir kişinin geleceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babamı görmek tabiri, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çalışma dünyasında saygın bir noktaya gelineceğine, eski bir işten kalan borcun kısa sürede ödeneceğine ve ev bolluk bereket yağacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babamı görmek İslami rüya tabirleri, rüyayı gören kişinin, geleneklerine bağlı bir insan olması vesilesiyle el üstünde tutulacağı, tatsızlık yaşanan bir kişi ile aranın düzeltileceği ve hayırlı bir yola çıkılacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba görmek, rüyayı gören kişinin, gerek elindeki gücün ve yeteneğin farkında olmaması ve gerekse de etrafındaki kişilerin baskıları yüzünden duyduğu özgüven eksikliğinden ötürü adım atamadığına, ancak yakın zamanda gerçekleşecek olan bir olayın ardından bu durumun üstesinden gelip hak ettiği noktaya ulaşacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba görmek ne anlama gelir, kişi kendisinden beklenenin üzerinde bir performans gösterip hem rakiplerini ve hem sevdiklerini şaşırtacaktır. Bu sayede iş konusunda ve para kazanma konusunda önünde ne kadar engel varsa yerle bir edecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba görmek nedir; kişi, ailesinden gelen olumlu özellikler sayesinde insanlar üzerinde büyük etki bırakacak, birçok yere daha kendi gitmeden şöhreti gidecek, sıkıntıları bu sayede çözüm bulacak, kurmaya çalıştığı ancak karşısına çıkan engellemeler yüzünden bir türlü beceremediği bir iş sonunda nihayete erecek ve birçok kapının açılmasını sağlayacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba görmek ne demek; geçmişe duyulan özlem, görülen bir resimden, duyulan bir şarkıdan ya da akla gelen bir hatıradan ötürü beklenmeyen bir anda ve beklenmeyen bir yerde kendisini gösterecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba görmek tabiri, çalışmalara maddi olarak doping etkisi yaratacak bir kişinin desteğini açıklamasıyla beraber işlerin daha da hızlanacağına, birçok kişinin haberdar olması için reklam yapılacağına ve projenin rüya sahibiyle birlikte birçok kişinin hayatını değiştireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş baba görmek İslami rüya tabirleri, uzun bir süreden beri hayal edilen bir seyahatin gerçekleşeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir rüyanın yorumlanması ana karakterle başlamalıdır. Rüyadaki bir baba gücü, korumayı, iradeyi, himayeyi ve gücü sembolize eder. Eğer rüyada ölmüş babanızı görürseniz, bu rüya ile ilgili rüya tabirleri gerçek hayatta bunların hepsini kaybedeceğinizi ya da en azından konumunuzun kırılganlığını hissedeceğinizi iddia eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BABANIN ELİNİ ÖPMEK
Rüyada ölmüş birini öpen kişinin artık mutluluğu hakettiğine işaret eder. Kendine fazlasıyla sorumluluk yüklemesi, üstünde çok fazla yük olması durumundan bir an önce kurtulması gerektiğine işaret etmektedir.

Babanızın nasıl öldüğünü görmek, hayatta çok büyük değişiklikler olacağı anlamına gelir. Rüya tabiri yorumcuları bir ebeveynin rüyada ölmesinin iş dünyasında zorluklara ve genel bir caydırıcılığa işaret ettiğini belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ BABAYI GÖRMEK VE KONUŞMAK DİNİ YORUMU NEDİR?
İslami rüya tabirlerine göre, rüya sahibinin babasına özlem duyması ve onu özlemle anması, hayır duası okutması ve babası adına bir hayır işlemesine yorumlanır. Babanıza şu günlerde daha çok ihtiyaç duyabilir ve keşke yanınızda olsun diye hayaller kurabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BABANIN VE ANNENİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK
Rüyada babanın ve annenin öldüğünü görmek, ebeveyn yasaklarına uyma niyetinde olmadığınıza ve onların tavsiyelerini tüm gücünüzle reddettiğinizi göstermektedir. Eğer babanızın ve annenizin bir rüyada öldüğünü gördüyseniz, o zaman doğru anda yardım veya destek alamayacaksın. Bu rüya, şansın geçici olarak sizden yana olmayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ BABAYI GÖRMEK VE SARILMAK
Rüyada ölmüş babayı görmek ve ona sarılmak, güzel bir mesaj içeren rüyadır. Rüyayı gören kişinin hayatına, çok güvenebileceği, ona yardım ve destek olacak biri girecektir. Hayatına girecek olan bu kişi ile hayatında büyük ölçüde olumlu değişimler olacaktır. Kişinin huzura ve mutluluğa kavuşması yakındır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba görmek iyi şekilde yorumlanmaktadır. Hayallerinizin gerçekleşeceğine ve helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir. Rüyalar görüş şekline ve durumuna göre yorumlanır. Rüyada babayı nasıl gördüğünüze göre yorumcular rüyayı yorumlamaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba görmek genellikle iyi şekilde yorumlanır ve kişinin güç kazanacağına, zorluklarının üstesinden geleceği anlamına gelir. Rüyada ölen babayı görmek, ölmüş babanın çocuğundan hayır ve dua beklediği anlamına gelmektedir. İhtiyacı olan kişilere yardım edilmesi gerektiğine işaret eder. Bu rüyayı gören kimse muhtaçlara yardım etmeli ve babasına da dua etmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babayı aileden biriyle kavga ederken görmek, üzücü bir ayrılığın habercisi şeklinde yorumlanmaktadır. Baba ve anne kavga ediyorsa rüyayı gören kişinin ailesinden uzak bir ayrılık yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada babasını hasta bir şekilde gören kimsenin elde ettiği kazançlar gereksiz şekilde harcanır. Rüyada babayı sıkıntılı ve kederli görmek rüyayı gören kişinin babasını dinlemediği ve bu nedenle babası ile arasının bozulacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasını kendisini severken görmek hayatından bütün kötülüklerin gideceğine ve temiz bir hayata delalet eder. Rüyada baba olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin azmi ve çabasıyla bütün zorlukları yeneceği anlamına gelmektedir. Rüyada babayı öpmek ve mutlu olmak, rüya sahibinin başladığı bir işte karşılaştığı zorluğu hiç beklemediği birinden yardım alarak aşacağına işarettir. Rüyada hayatta olan babayı ölü görmek, yakın bir zamanda sevilen birinin geleceğine ve bu kişinin müjdeli bir haber getireceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasını ağlarken gören kimse mutlu ve huzurlu bir yaşama adım atacaktır, bekar ise evleneceğine ve evli ise eşi ile arasındaki sorunların düzeleceğine işaret eder. Rüyada babasının cenazesini gören kimse çok büyük değişim yaşayacaktır ve bu rüyayı görmek rüya sahibinin ölüm korkusunun olduğu anlamını taşımaktadır. Rüyada babayı bağırırken görmek, vicdanen rahat olmadığı bir durumu hatırlayacağı ve vicdanının sesini dinleyerek gerekeni yapacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında babasını gören kimse psikolojik açıdan babası ile olan ilişkisinden dolayı mutlu ve huzurludur. Babasının sıkıntılı olduğunu gören kimse aile yaşamında sıkıntılar olduğu için babasını sıkıntılı görmektedir. Rüyada babanın ölmesi hayatında başlayacak olan kötü günlerin habercisidir. Rüyada babayı mutlu, huzurlu ve normal görmek rüyayı gören kişinin güçlü hissetmesinden kaynaklıdır. Zorluklarla uğraşan kişi rüyada babasını zorluklar içerisinde görmektedir. Güzel işler yapan ve kendini iyi hissedenler rüyada babalarını mutlu ve huzurlu şekilde görürler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Görmek

Rüyada ölmüş babayı görmek, rüyayı gören kişinin, babasından aldığı ve kendisine ayrı bir kişilik katan davranışlara ve özelliklere çok iyi bir şekilde sahip çıktığına delalet edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, babasının ruhunun sevinmesi için babası adına hayır yemeği vermesi gerektiğine ya da yine babası adına sadaka vermesi gerektiğine alamet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Diri Görmek

Rüyada ölmüş babayı diri görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında yapmak istediği ve hayalini kurduğu her şeye ulaşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işaret edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, başarıları sayesinde yöneticileri tarafından yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Hasta Görmek

Duyulacak bir haber ya da karşılaşılacak kötü bir olayın zaten gündemde olan tatsız duruma tuz biber ekeceğine ve bu nedenle de durumun daha da ağırlaşacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalet eder. Rüyada ölmüş babayı hasta görüp ağlamak ve gözünden yaşlar geldiğini görmek, tebessümle hatırlanacak bir olaya yorulur. Rüyada ölmüş babayı yatalak hasta görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda kısıtlanmasına neden olacak ve deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağı bir gelişmenin yaşanacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayla Konuşmak

Rüyayı gören kişinin içini döküp ağlayarak rahatlama ihtiyacı içerisinde olduğunu işaret eder. Yaşamın belli bir yerde ağır gelmesine bu nedenle rüya sahibinin bunalmasına, yıpranmasına, üzülmesine ve birilerine sorunlarını anlatarak rahatlamak istediğine delalet eder. Rüyada babayla keyifle ve gülerek konuşmak gerçekleştirilecek bir eylem sonrasında rahatlamaya, ferahlamaya ve kendini çok iyi ve sakin hissetmeye alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babaya Sarılmak

Kendisini dayanarak olarak görebilecek, ondan güç ve akıl alınabilecek bir insanın varlığıdır. Yani rüyayı gören kişinin hayatına bu özelliklerde biri girecek ve bu sayede yaşamı çok daha kolay hale gelecek demektir. Rüyada ölmüş babaya arkadan sarılmak, bir insanı ikna ederek yapacağı fevri bir hareketin ya da hamlenin önüne geçmeye ve bu sayede ona büyük bir iyilik yapmaya, rüyada ölmüş babanın bacaklarına sarılmak, sevdiklerinden hiçbir fedakarlığı esirgemeyecek yapıda olmaya yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babadan Para Almak

Rüyada ölmüş babadan kağıt para almak, aile içerisinde paylaştırılacak bir mal ya da kazanç olacağı anlamına gelir. Kişi, bu konunun adil olmasından yani herkesin eş oranda nasiplenmesinden yana demektir. Rüyada ölmüş babadan bozuk para almak, deyim yerindeyse astarı yüzünden daha pahalıya gelecek bir eşya almaya ve bunun sıkıntısını çekmeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Uyurken Görmek

Rüyada ölmüş babayı sessizce uyurken görmek, gelecek günlere dair yapılmış bir plan varsa önüne hiçbir engel çıkmayacağına ve işin sorunsuz şekilde hallolacağına alamet eder. Rüyada ölmüş babayı horlayarak uyurken görmek, kişiyi rahatsız edecek bir durumla karşılaşması demektir. Rüyada ölmüş babayı sırtüstü yatarken görmek, sağlıklı, neşeli ve iyi olmak anlamına gelir. Rüyada ölmüş babayı yüzüstü yatarken görmek, aile bireylerinden birinin yaptığı yüz kızartıcı bir davranışın herkesi etkileyerek onları mahcup edeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Tekrar Ölmüş Görmek

Olmuş bitmiş ve artık yapılacak şeyin kalmamış olduğu bir olay için üzülmeye devam etmeye ve acının kabuk bağlamasına müsaade etmemeye yorulur. Karşılaşılmış bu duruma bir türlü alışamamak bu konuda hep kederli ve dertli olmak bu nedenle acının hep taze kalması demektir. Rüyada kendini ölmüş babanın cenazesinde görmek, rüya sahibine itici ve sıkıcı bir yere gideceğine ve oradan bir an önce ayrılmak isteyeceğine delalet eder. Rüyada ölmüş babayı yeniden defnetmek, kapanmış bir konunun tekrar açılması bu nedenle de yüzlerin asılmasıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babanın Elini Öpmek

Mevlit vermeye ve ölmüşleri için dua okutmaya yorulur. Rüyayı gören kişinin ölmüşlerine çok değer verdiğine ve her yıl onlar için böyle hayır yemeği verip dua okuttuğuna işaret eder. Rüyada ölmüş babanın ölünü öpmek ve sarılmak, aile büyüklerinin rızasını ve gönlünü alarak bir işe atılmak ve onların inancı ve enerjisi sayesinde başarılı olmak anlamına gelir. Bu durum kişiye hem iyi moral hem de iyi bir motivasyon olacak ve büyüklerin kendisinin arkasında olmasını uğur olarak sayacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babanın Resmini Görmek

Rüyada ölmüş babanın gençlik resmini görmek, şanstır. Rüyayı gören kişiyi seneler öncesine götürecek ona o günlerin sıcaklığını, güzelliğini ve keyfini yeniden yaşatacak bir takım olayların meydana gelmesidir. Rüyada ölmüş babanın yaşlı halinin fotoğrafını görmek, kişinin görmek istemediklerini göreceğine ve duymak istediklerini duyacağına yorulur. Rüyada ölmüş babanın ağlayan fotoğrafını görmek, yüreğe dokunacak ve kişinin içini sızlatacak bir haber alması demektir. Rüyada ölmüş babanın gülen resmini görmek, kişinin içinde bulunduğu durumun kendisine huzur ve mutluluk vermeye yetecek nitelikte olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babanın Ağlaması

Rüyayı gören kişinin babası yaşasaydı kendisiyle çok gururlanacağı ve kendisini sonuna kadar destekleyeceği işlere atılacağına ve zaferler kazanacağına yorulur. Bu sevinç buruk bir sevinç olacaktır çünkü kişi bugünleri babasının da görmesini istediği için onun yokluğu kendisine hüzün verecektir. Rüyada ölmüş babanın ağladığını ve onu teselli ettiğini görmek, rüya sahibinin babası yaşarken ona verdiği ve yerine getiremediği bir sözü yerine getireceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Ölmüş Babayı Görmek

Bu kaybın ne kadar büyük olduğuna ve kişinin alışmasının ve kabullenmesinin daha çok zaman alacağına işaret eder. Rüyada yeni ölmüş babayı sağ görmek, onun gidişine hala inanamamaya ve bunun derin kederinin ve kahrının altında ezilmeye yorulur. Rüyada yeni ölmüş babayı hasta yatağında görmek, yaşanmış bazı kötü günlerin etkisinden çıkılmamış olduğuna alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ölmüş Babasını Görmek

Yakın zaman içinde işle ilgili olarak ortaya çıkan bazı belirsizliklerin son bulacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına ve aile ile ilgili tartışmaların sona ereceğine yorumlanır. Rüyada sevgilinin babasını görmek, kişi, kendisini bir tartışmanın ortasında bırakacak bir kişi ile muhatap olacak, bir süre devam eden tartışmalar yüzünden stres yaşayacak ve alacağı bu yardım sayesinde kendisini bu durumdan kurtaracak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Ana Babayı Görmek

Büyük bir üzüntünün ardından toparlanmak ve kafayı dağıtmak için başka şeylerle uğraşmaya çaba gösterileceği, akılda kalan bazı kötü olaylardan kurtulmak için sevilen kişilerle yeni aktiviteler içine girileceği ve moral olarak daha iyi olunacağı anlamına gelir. Rüyada ölmüş ana babayı yaşarken görmek, kötü bir olayın ya da durumun ardından bazı güzel haberler alınacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yüzü güldürecek bazı insanlarla irtibat kurulacağına ve işe girmek için bazı konularda nasihat alınacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Üvey Baba Görmek

Zarar getirecek bir kişi ile muhatap olunması sebebiyle maddi açıdan zor bir durumla karşılaşılacağına yorulur. Rüyada ölmüş üvey baba mezarda görmek, kişinin yapmam dediği bir şeyi başının sıkışması sebebiyle yapmak zorunda kalacağına alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Görmenin Psikolojik Yorumu

Büyük üzüntüler ve sıkıntılar çekilmesinden ötürü moral olarak çok kötü bir durumda olunduğu için bu duruma bağlı olarak rüyaların da karanlık ve karamsarlık barındıran öğeler içerebileceği şeklinde açıklanabilir. Zamansız alınacak acı bir haber, üzüntü verici bir sorunun ortaya çıkması ve işle ilgili olarak yanlış bir yola sapılması gibi sebepler kişinin moralini olumsuz olarak çok etkilemiştir ve bu yüzden kişi rüyalarında da zor zamanlar geçirmektedir.

Aynı zamanda, karşılaşılan bazı olaylardan ötürü can sıkıcı durumlarla muhatap olma konusunda tedirginlik ve endişe yaşandığı için korkuların rüyalar içinde gün yüzüne çıkması da kaçınılmazdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba görmek
Rüyada ölmüş baba, eğer rüya sahibinin babası gerçekten de ölmüş ise babası üzerinden tabir edilir ve rüyayı gören kişinin babasının uzun zamandır mezarını ziyaret etmediğine rivayet edilir.



Rüya sahibinin bu rüyadan sonra ölmüş olan babasının ruhu için niyetlenerek bir dua, sadaka ya da zekât vermesi gerektiğine inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babasını Görmek

Bu rüya da tıpkı rüyada ölmüş baba görmekle aynı anlama gelir. Rüyayı gören kişinin rüyasında ölen kimsenin ruhu için bir lokma vereceğine ya da kabri başına giderek onun için dua edeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Baba İçin Ağlamak

Sevinç olarak yorumlanır ve rüyayı gören kişinin mutlu olmasına vesile olacak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Baba ile KonuşmakRüya sahibinin babasına duyduğu özleme ve ona olan ihtiyacını tabir edilir. Rüya sahibinin iyi gününden de, kötü gününde de yanında olmasını istediği ve ilk olarak gözlerinin aradığı kişinin babası olduğuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Baba ile Kavga EtmekBu rüya, rüyayı gören kişinin babasına ve ailesine olan bağlılığı üzerinden açıklanır. Rüya sahibinin babası yaşıyorsa ona büyük bir desteği ve hayrı olacağına işaret ederken, babanın gerçekten vefat etmiş olması durumunda da yine onun adına bir hayır yemeği vereceği ya da mevlit yapacağı şeklinde kabul edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babanın Dirildiğini GörmekRüyada ölünün dirilmesi her zaman iyi şekilde tabir edilir ve rüyayı gören kişinin güzel bir haber alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret eder. Kişi, umutsuz olduğu ve artık olmayacağına kanaat getirdiği bir işinin ilerleme göstereceğini görecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BABAYI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada ölmüş babayı görmek, rüya sahibinin çalışma yaşamında yapmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceği şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte kimi rüya yorumcuları rüyada ölmüş babayı görmek, ölen kişinin ruhunun evladından hayır istediği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi babasının hayrına hayırda bulunmalı, açları doyurmalı veya sadaka vermelidir.

Rüyada ölmüş babayı görmek, rüyayı gören kişinin babasının kendisine bıraktığı şeylere sahip çıktığı ve babasının istediği gibi onları devam ettirdiği anlamını da taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ BABAYI CANLI GÖRMEK

Rüyada ölmüş babayı canlı görmek, rüyayı gören kişinin meşguliyetinin hayırlı ilerle olacağına ve kişinin eşinin ona bu işlerde yardımcı olacağına, karı koca olarak mutlu ve huzurlu bir yaşam sürüp hayırlı ve kendilerini gururlandıracak davranışlara sahip olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ BABAYI HASTA GÖRMEK

Rüyada ölmüş babayı hasta görmek, rüya sahibinin bir süredir bozuk giden işlerini yeniden düzene sokacağına ve bir tanıdığından manevi olarak yardım alacağına delalet eder. Bununla birlikte rüyasında ölmüş babasını gören kişinin şans oyunlarından yüklü miktarda para elde edeceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ BABAYI GÜLERKEN GÖRMEK

Rüyada ölmüş babayı gülerken görmek, hayırlı anlamlara sahiptir. Böyle
bir rüya gören kişinin imamının kuvvetli olacağı rivayet edilir. Bununla birlikte rüyasında ölmüş babasını gülerken gören kişinin yardıma muhtaç birine yardım elini uzatacağı ve sevap kanacağı anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ ANNE BABAYI CANLI GÖRMEK

Rüyada ölmüş anne babayı canlı görmek, rüya sahibinin mutlu olmayı hakkettiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babanın güldüğünü görmek

Rüyada ölmüş olan babanızın güldüğünü görmek ise aile hayatında ters giden hallerin artık ortadan kalkacağına ve kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder. Öğrenciler için ise bu rüya oldukça problemli geçtiğiniz bir eğitim devresinin sonunda güzel biteceğine ve her şeyin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir. Rüyada ölmüş babayı gülerken görmek genel manada kardeşler arasında güzel diyaloğa ve bunun yanında birbirine karşı güzel jestler yapacağınıza işaret eder. Ayrıca bu düş, düşmanları yenilgiye uğratacağınıza, çalışma hayatında ekonomik olarak rahat bir nefes alacağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babayı görmek; Evet bu rüya genel olarak, rüyayı gören bireyin, ailesinden aldığı karakter özellikleri ile birlikte çok sevilen ve saygı duyulan bir kimse olduğunuza delalet eder. Bunların yanında bu özelliğinizin sizin iş hayatında oldukça önemli konumlara gelmenize yorumlanmaktadır. Rüyada ölmüş babayı görmek bazen de rüya sahibinin artık çok rahat bir hayatın kapılarını ardına kadar açacağına alamet etmektedir. Aynı zamanda bu düş, kaybettiğiniz babanızın sizden dua istediğine yorumlanabilir. Rüyasında ölmüş babayı gayet sağlıklı bir şekilde görmek ise, bir yerden haber beklediğinize ve bu gelecek haberle çok mutlu olacağınıza yorumlanmaktadır.

Rüya tabirlerine göre ölmüş babayı hasta bir şekilde görmek ise son zamanlarda babanızın öldüğünü unutmuş olduğunuza, babanızın ölüm acısı atlattıktan sonra ona dua etmeyi bıraktığınıza delalet edebilir. Evet bu düş çoğunlukla ölmüş olan babanızın size kendini hatırlatarak duanızı istediği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyasında ölmüş babasını otururken gören birey, bazı problemler geçirebileceğine, bu sorun parasal ya da manevi olabilir. Ayrıca bir süre sonra bu sorunları halledip, rahatlama evresine geçebilirsiniz. Rüyasında ölmüş babasını sarhoş bir halde görmek ise son zamanlarda oldukça endişeli bir ruh hali içerisinde olduğunuza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babanın canlandığını görmek

Rüyada ölmüş babanın dirildiğini görmek ise, oldukça zor günler göreceğinize ancak akabinde yine ayağa kalkarak güzel günlere doğru yönelerek yolunuza devam edeceğiniz şeklinde yorumlanmalıdır. Rüyayı gören bireyin, hayatı yavaş yavaş ancak köklü bir şekilde değişeceğine ve uzun zamandan beri, içinde bulunduğu zor hallerden sıyrılarak büyük bir güç elde edeceğine delalet etmektedir. Bunlara ek olarak bazı problemleri geride bırakarak eski kuvvetine kavuşacağına ya da hayal ettiği o büyük kuvveti elde edeceğine ve hedefine çok çalışarak ulaşacağına işaret eder. Bu rüyayı gören kimse eğer hasta ise artık şifa bulacağına ve sıhhatli günler göreceğine, deva bularak hayatında problem kalmadan devam edeceğine yorumlanır.

Bu düşü gören kimsenin hanesine bolluk ve bereket dolar, eşler arasındaki tatsızlıkların çözüme kavuşur, rahatsızlık yaratan bir olay tamamen sonlanır ve huzur ortamı sağlanır. Ayrıca aile bireyleri üzerinde dolaşan kara bulutların kısa bir süre sonra dağılacağına, araya giren bozguncuların amacına ulaşamadan uzaklaşacağına işaret eder. Bazen de bu rüya, rahat edilecek bir işin başına geçileceğine ve uzak bir yerden çok sevdiğiniz bir dostunuzun geri geleceğine yorumlanabilir. Rüyanızda eğer babanızın canlanıp dolaştığını gördüyseniz, ölen babanız için bazı iyilikler yapıp, hayır işlemeniz gerektiğine yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba ile kavga etmek

Rüyada ölmüş babanızla kavga etmeniz ise, hiç beklenmeyen bir yer­den ufak bir para yardımı ya da maaşa çok yüklü olmayan miktarda yapılacak olan zam anlamına gelebilir. Bazı yorumlarda ise oldukça düşüncesiz ve sorumsuz davranışlarınızla evinizi ihmal edece­ğinize ve sık sık geçim sıkıntısı yaşayacağınıza delalet eder. Bunların yanında, üzerinize düşen görevlerini­zi yerine getirmemenizden dolayı da ailenizden olan bazı kimseler tarafından dışlanacağınıza alamet­ etmektedir.

Rüyada ölen babanız ile kavga etmek rüyayı gören bireyin, hayatını yaşarken kafasına buyruk davranmayı sevdiğine, aile büyüklerine karşı bazı saygısızlıklar yaparak onların sözünü dinlemeyeceğinize işaret eder. Genel olarak rüya sahibi, kendi bildiği şekilde yoluna devam edeceğine, parasal mevzularda büyük problemler yaşayacağına ve manevi olarak boşluğa düşeceğine delalet eder. Ayrıca rüya içerisinde ölen babası ile kavga ettiğini gören kimsenin aile hayatı içerisinde istenmeyen bazı olaylar yaşanabilir ve canınız bir süre ciddi manada sıkılabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba ile konuşmak

Rüyada ölen babanız ile konuştuğunuzu görmeniz ise, hasta olan kimseler için şifa bulmaya ve bunalımda olan kimseler için rahatlamaya işaret etmektedir. Bunlara ek olarak rüyada büyük bir sevgiyle ölmüş olan babanızın boynuna sarıldığını görmek onunla bahsetmek; baba mesleğini çok benimsediğinize ve bu yolda hayatınızı kazanacağınıza alamet etmektedir. Rüyada baba görüp onunla konuşmak ise birey hasta ise devaya kavuşacağına yorumlanır. Rüyasında babanız ile evde uzun uzun sohbet etmeniz ise, gören kimsenin çok hayırlı işler içerisine gireceğine, muradına ereceğine, kafasında kurguladığı projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş baba ile yürümek

 Rüyada ölen babanız ile dışarıda yürüdüğünüzü görmeniz ise, ev halkı arasındaki ilişkilerin düzeleceğine ve hayatınızda rahatlama yaşanacağına işaret eder. Bu rüya maddi imkanlarınızın artacağına ve evinize bereket ve bolluğun geleceğine yorumlanmaktadır. Bu rüya bazı yorumculara göre, geçmiş problemleri bırakıp ileriye döneceğinize ve hayatınızda yeni bir başlangıç yapacağınıza yorumlanmaktadır. Bazen de bu düş, aile bireylerinde birisinin yaşadığı sağlık probleminin kısa bir süre içerisinde düzeleceğine alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen babanızın sizi azarlaması

Rüyasında ölen babanızın size kızdığını görmek bir uyarı niteliğinde yorumlanmaktadır. Bazen de bu düşü gören kimsenin, haksız olduğu bir olaydan dolayı özür dileyerek doğru yolu bulacağı şeklinde tabir edilmektedir. Bazen de bu rüya, aldığınız yanlış kararlardan dolayı hayatınızı adeta uçuruma sürükleyeceğinize ve çok zor bir süreç yaşayacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın öldüğünü görüp, ağlamak

Rüyada babanızın öldüğünü gördükten sonra çok ağlamak ise, baba ocağını terk edip gurbete çıkacağınıza alamet etmektedir. Ayrıca bu rüya aile bireylerinin hepsinin sıhhatli olacağına ve bütün sağlık sorunlarının düzeleceğine işaret eder. Rüyayı gören kimsenin eğer babası hayatta ise, babasının hiçbir sağlık sorunu yaşamayacağına ve bunun yanında diğer aile bireylerinde hiç bir dert çekmeyeceğine yorumlanır. Bazen de bu düş, bazı yorumculara göre ise babanız ile aranızda bazı ufak problemler yaşanacağına ve bunların sebebinin sizin başınıza buyruk davranışlarınız olacağına yorumlanmaktadır. Hayatınızda bir süre ciddi iniş çıkışlar yaşanabilir ve aile içerisinde bazı sürtüşmeler canınızı sıkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babanın namaz kılması

Rüyada ölmüş babayı camide namaz kılarken görmek ise, sizin başınızı ağrıtacak olan bazı konuları konuşarak ya da mahkeme yollarına başvurarak çözüme ulaşacağınıza yorumlanır. Ayrıca, zamanında çok tırsarak girdiğiniz bazı çalışmaların sizi zora sokacağına işaret eder. Ve bazı girişimlerinizin veya çalışmalarınızın size daha büyük zararlar ve sıkıntılar vereceğine delalet eder. Eğer sizde babanız ile birlikte namaz kılıyorsanız, atacağınız büyük atılımların gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edineceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babanın ağladığını görmek

Rüyada ölmüş babanızın ağladığını görmek ise, bu düş ufakta olsa bir hastalık yaşayacağınıza ya da benim çevrenizde olan size yakın birinin hastalanarak zor vakitler geçireceğine işaret eder. Bunların yanında bu zor süreci, sabrınız sayesinde atlatacağınıza ve iyi günlere yelken açacağınıza işaret eder. Ayrıca rüyamda babanızın herkesten saklı olarak ağladığını görmek ise, uzun süredir hayalini kurduğunuz arzularınıza kavuşacağınıza işaret eder. Rüya içerisinde babanızın sessiz sedasız bir şekilde ağlarken görmek, ailenize bağlı biri olduğunuza veya yaşanacak birtakım hadiselerden sonra daha çok aileme bağlanacağınıza yorumlanmaktadır.

Rüyamda babanızı saklı bir şekilde ağlarken görmek çoğu zamanda birtakım problemler yaşayacağınıza ve bu sorunların köküne inmeniz gerektiğine işaret eder. Bir süre sonra yapılan yanlışın nerede olduğunu fark edeceksiniz ve bütün olumsuzlukları kökünden halledeceksiniz. Bazen de bu rüya, babanızın arkasından gittiğinize ve hayatınızın her alanında onu örnek aldığınıza işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinden babanın öldüğünü öğrenmek ve ağlamak

Rüyada hayatta olan babanızın birinden öldüğünü duymanız ise, babanızın uzun ve hayırlı bir ömre sahip olacağına, babanızdan duyacağınız güzel bir söze ve bazı güzel süprizler yaşayacağınıza etmektedir. Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak, yakın bir vakit içerisinde büyük bir acı yaşayacağınıza delalet eder. Bazen de bu rüya parasal ve manevi açıdan işlerinizin düzeleceğine işaret eder. Rüyada babanın öldüğünü duyan ve ağlayan kişi eğer erkek ise, hayırlı işlere koşturacağına işinde iyi olmak için çok çalışacağınıza delalettir. Ek olarak emeklerinizin karşılığını alarak parasal olarak rahatlama yaşayacağına ve aile içerisinde huzurunuzun artacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın öldüğünün haberini almak

Rüyada babanızın ölüm haberini almak ise, hayat içerisinde çok emek verdiğiniz işlerin bir anda ters gideceğine ve bu yüzden ciddi bir hayal kırıklığına uğrayacağınıza işaret eder. Bunların yanında bu yaşanan olaylardan dolayı gözyaşı dökerek çok ciddi bir bunalıma gireceğinize alamet etmektedir. Bunalıma girme sebebi olarak rüyayı gören bireyin arka arkaya tatsız hadiselere maruz kalacağınıza ve güler yüzünüzün solacağına delalet eder. Rahata ulaşmak için uzun bir süre çabalamak zorunda kalabilir ve çok yorulabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babanın, size güzel sözler söylemesi

Rüya içerisinde ölmüş babanızın size güzel sözler söylemesi veya iltifatlar etmesi oldukça hayırlı işler yapacağınıza delalet eder. Bu süreçte hiç beklenmedik hayırlı kapılar bir anda açılabilir ve inanılmaz bir huzura erişebilirsiniz. Rüyayı gören bireyin yaşadığı bir takım problemlerin düzlüğe çıkacağına ve zor günleri geride bırakacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş babayı sinirli görmek

Rüyada ölmüş babanın size karşı çok sinirli olduğunu görmek ise başınıza buyruk bazı adımların sonucunu çekeceğinize ve hata yapmamak adına büyük bir ders alacağınıza alamet etmektedir. Rüyayı gören bireyin, bazı problemler gerçekleştireceğine, problemlerin farkına uzun bir zaman sonra vararak dertlerin içine düşeceğinize delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babasını Tekrar Dirilmiş Görmek

Zor günler göreceğine akabinde tekrar ayağa kalkarak güzel günlere doğru yürüneceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin, hayatı yavaş yavaş değişeceğine uzun süredir içerisinde bulunduğu zor durumdan sıyrılarak büyük bir güç elde edeceğine, zaman içerisinde çektiği sıkıntıları geride bırakarak eski elinde olan gücü veya hayal ettiği o büyük gücü elde etmek amacı çok çalışacağına, zekası ile hayırlı işler başaracağına delalettir.

Aile içerisinde veya rüyayı gören kişinin hasta olma durumu söz konusu ise sağlıklı günler göreceğine, şifa bularak hayatında sorun kalmadan mutluluk ile dolu günler görüleceğine delalettir. Müjdeli bir haber alarak, sevincinize sevinç katmanız da kesinlik mümkün olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ölmüş babasını gören kişi farklı dertleri olacağına, yaşantısı içerisinde farklı sağlık problemleri ile karşılaşarak şifa arayacağına, aradığı şifaya kısa zaman içerisinde ulaşarak huzurlu günleri görebileceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında babasını hasta gören kimse hastalığı olan şifa bulur, maddi sıkıntısı olan maddi kazanç elde ederek zorluktan çıkar. Bulunduğu darlıktan çıkacağına ve zorluklara göğüs gererek kısa bir süre sonra rahatlayabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Borcu olan kişilerin kısa bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi sıkıntılarını aşarak borçlarını ödeyebileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında babasını konuşmazken gören kişi, iş hayatına atılacağına ya da atıldığına işlerinin bir süre yolunda gitmeyerek sınanacağına, rabbe şükür ederek işlerinin yoluna gireceğine, arzu ve isteklerine zaman ile kavuşarak mutlu olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında babasını kadınla gören kişi, hayatı boyunca çok arkadaşı olmayacağına, yakın zaman içerisinde bir kişi ile tanışarak yakın arkadaş olacağına, tanıştığı kişinin çok güçlü olacağına, bağlantıları kuvvetli olan o kişinin işine katkı sağlayacağına ve çevresini kullanarak maddi kazanç elde edeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba görmek gerçekleşmesini istediğiniz hayallerinizin olacağına ve kişinin helal kazanç sağlayacağına işarettir. Rüyalar genellikle görülüş şekli ve durumuna göre farklı şekillerde yorumlanabilmektedir. Rüyada baba görmekte babayı nasıl görüldüğüne bağlı olarak rüya tabirlerinde değişik yorumlar almaktadır. Rüyada görülen baba kişinin yaşadığı olaylarda güç kazanmasına ve zorlukların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş olan babanın tekrar öldüğünü görmek ve ağlamak, babası sağ iken babasını çok sevdiğine ve saydığına, öldükten sonra sevgisinde azalma olmadığına ya da olmayacağına, babasının her zaman rüyayı gören kişiden özel olarak dua istediği algısı oluştuğu şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Öldüğünü ve Dirildiğini Görmek

Hayatta başarılı olmak isteyen ve gayesi başarıyı kovalamak olan kişilerin inancında olan ya da olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişinin hayatta başarı gayesi olduğuna, başarıya odaklanarak çok çalıştığına, rüyayı gören kişinin çalışmalarının karşılığını alarak mevki sahibi olacağına ve maddi olarak rüyayı gören kişinin istediği seviyeye erişileceğine delalettir.  İstek ve arzularını kendi kendine karşılayabileceğine, sorunsuz olarak mutlu günler geçirileceği şeklinde rivayet mevcuttur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ölmüş babasını sağlıklı gören kimse, bir yerden haber beklemektedir. Haber beklediği yerden hiç beklemediği bir anda haber alacak olup, alacağı haber hayırlara vesile olacağına, müjdeli haberi aldıktan sonra çok iyi günler görerek mutlu olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ölmüş babasını hasta gören kimse, babasının öldüğünü unutmuş olacağına, babasının ölüm acısı geçtikten sonra babasına dua etmeyi bıraktığına ve bu neden ile ölmüş kişinin dua istediğine, kendini hatırlatarak çocuğuna mesaj veren bir rüya olduğu rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ölmüş babasını otururken gören kimse, sıkıntı geçireceğine, sıkıntı maddi veya manevi olabileceğine belirli bir süre geçirilen sıkıntılardan sonra rahatlama olacağına, rüyayı gören kişinin maddi veya manevi olarak girdiği sıkıntıyı atlatması ile güzel günler göreceğine ve eline toplu bir para geçeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ölmüş babasını sarhoş gören kimse, yakın zaman içerisinde aile büyüğü olan babasını genç yaşta kaybettiğine, babası ile arası iyi olan kişinin rüya görerek, babasının rahmet istediğine, dua ederek en kısa sürede Yasin veya Kuran okuyarak ölmüş olan babanın ruhuna bağışlanması mesajı veren bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında savaşta ölmüş babaya sarılan kişi, iyi niyetli bir kişinin görebileceği bir rüya olarak adlandırılır. Kişinin iyi niyetinden ötürü güzel günler göreceğine, vesile olan bir durumdan ötürü büyük bir sevap işleyeceğine ve bu sevabı karşılıksız yaparak Allah katında çok büyük karşılık alarak, karşısına çıkacak olan güzellikler olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kavgada ölmüş babaya sarılan kişi, babasının iyi bir insan olduğuna, iyi bir evlat yetiştirerek evladını ahirette bile takip ettiği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin yaşantısını ailesine göre düzenleyerek iyi işler ortaya sereceğine ve insanlara yardım ederek babasına layık olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında hasta iken ölmüş babaya sarılan kişi, babası ile mesafesi olduğuna, mesafeleri aşamayarak babası ile bağlantı  kuramadığına, babası olanların babasına açılarak çok büyük bir özleminin olduğuna, babasına sarılarak özlem gidereceğine ve hasret kalan kişilerin kesinlikle düşünmeden bunu yapması gerektiğine vurgu yapan bir rüyadır. Babasını özleyenlerin ve babası hayatta olmayanların dua ederek babalarına olan minnetlerini dua ile bildirmeleri şeklinde rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında  ölmüş babaya sarılan erkek, geçmişte üzücü ailevi veya duygusal olaylar yaşadığına, zaman içerisinde kapanan olayların tekrardan ortaya çıkarak aynı şekilde kişilere zarar vereceğine ve rüyayı gören kişinin üzülerek acı çekeceğine, acı çekerken olayı kökten çözmek için bir çaba içerisine girilmesi gerektiği, çaba gösterilmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında savaşta ölmüş babaya sarılan kadın, hayatta olan kişilere şükretmesi, yakın zaman içerisinde ölen aile bireylerinden annesine, babasına veya en yakın kişiye dua göndererek ölümü hatırlaması gerektiği ve hayatını ona göre şekillendirerek isyan bayrağına sarılmaması gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen babayı görmek, ihtiyacı olan kişilere yardım etmesi gerektiğine ve ölmüş babanın evladından hayır, dua beklediğine işarettir eder. Kişi bu rüya ile muhtaç kimselere yardım edebilir ve babasına dua alabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabiri alimlerine göre rüyada ölmüş baba görmek çok farklı şekillerde yorumlanır. Yani kişi rüyasında babasıyla ne yaptıysa veya ne yaşadıysa rüyanın tabiri de ona göre değişmektedir.

Mesela rüya tabircilerine göre rüyada ölmüş babayı gülerken görmek aile bireyleri arasında yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir. Rüyada ölmüş baba ile konuşmak ise rüya sahibinin yaşamış olduğu hasrete işarettir. Bu rüyayı gören kişi babasına büyük bir özlem duyuyor demektir.

Başka rüya tabircilerine göre rüyada ölmüş babayı görmek rüyayı gören kişinin kendi babasından almış olduğu özellikleri ve davranışları kendinde topladığına delalet etmektedir. Ek olarak rüyada ölmüş baba görmek yakın zamanda sadaka verileceğine de işaret eder. Bu rüya aynı zamanda aile içerisinde ters giden durumların düzeleceğine, sıkıntıların son bulacağına ve kardeşler arası kavga, gürültünün sona ereceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen bir babayı görmek kişinin hayatında kontrolü kayıp edeceğine, otorite kaybı yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı bir döneme, yokluğa işaret eder. Sizin için önemli olan bir kişi hayatınızdan sessiz sedasız çıkabilir. Bu durum hayatınızda beklenmedik derecede derin etkiler bırakarak üzülmenize neden olabilir. Kayıp edilen kişiler rol model gibi, baba figürü gibi ya da kız arkadaş ve erkek arkadaş gibi olabilir.

Kişi rüyadan sonra bir takım problemler yaşayabilirler. Bu problemlerin üstesinden gelmek için kendilerini sürekli çaba harcarken bulabilirler. Rüya sahibi kişi ekonomik anlamda problem yaşayabilir. Artık borç alacak dahi bir kimse kişinin hayatında olmayabilir.

Rüyanın olumlu yorumu da bulunuyor; çok sevdiğiniz bir kişi hayatınızda yeniden belirebilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz, uzakta yaşayan, gurbette olan ya da askerlik görevini tamamlamış olan insanlar ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. İnsanlarla ilişkiniz karşılıklı olarak iyi gelecektir. Birlikte güzel işlerin peşinden gidebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Camiide Görmek

Rüyada ölmüş babanın camide görülmesi kişinin geçmiş günahlarından ve kötü alışkanlıklarından kurtulmasına işaret eder. Sigarayı bırakabilirsiniz, fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz, hayatınızda size iyi gelmeyen insanlara elveda diyebilirsiniz. Hayatınız düzene girecektir. Özellikle daha kaliteli bir uyku düzeniniz olacak, yataktan dinlenerek uyanacaksınız. Geçmişte yaptığınız kötü şeyler hayatınızdan aniden çıkacak. Yaşadığınız bu güzel değişim çevrenizde bulunan insanlar için bir örnek haline gelecek. BU da çevreniz ile olan ilişkinizin düzelmesine yardımcı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babanın Elini Öpmek

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek kişinin kendinden üstün bir kişinin varlığını kabul etmesi ve ona boyun eğmesi olarak tanımlanmaktadır. Rüya sahibi kişi uzun zamandır rekabet içinde olduğu bir kişi ile rekabet etmeyi bırakabilir. Düşman bildiği kişiler ile arasında dostluk yaşanabilir. Önceden birbirini sevmeyen iki insan ortaklığında insanların iyiliğine olacak yeni projeler çıkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babaya Sarıldığını Görmek

Rüyada ölmüş babaya sarılmak olumlu yorumlanan rüyalardan bir tanesidir. Rüya sahibi kişinin hayatına sevdiği bir insan girebilir. Bu kişi ile uzun zamandır görüşmek mümkün olmamıştır. Aniden hayata girecek olan bu kişi güvenilirdir, yardım severdir ve kişiye destek olacaktır. Verilen destekler genellikle maddi anlamda olacaktır. Rüya sahibi kişi borç alacak bir kişi bulmakta zorlanırken, talep etmemesine karşın bu kişi ona istemeden borç para verecektir. İkilinin arasındaki ilişki zaman geçmesi ile birlikte daha kaliteli ve güzel olacaktır.

Rüyanin bir diğer anlamı huzura ve mutluluğa kavuşmaktır. Eğer bir süredir hayatınızdaki problemler yakanızı bırakmıyor ise artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Çalışma hayatınız, kariyer planınız, okul hayatınız ve ilişkileriniz yolunda gitmeye başlayacaktır. Sevdiğiniz insanlar ile birlikte vakit geçirebilecek, kendinizi adeta yeninde sarj edeceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babanın Konuştuğunu Görmek

Rüyada ölen babanın konuşması çevrenizdeki insanların ve olayların size bir şeyler anlatmaya çalıştığını gösterir. Siz size söylenen ve sunulan bu olaylara karşı duyarsız davranıyor olabilirsiniz. Çevrenizin size anlattıklarına karşı daha duyarlı olacaksınız, insanların size söylediğine daha önem göstereceksiniz. BU sizin insanlar ile olan ilişkilerinizin düzelmesine katkı sağlayacaktır. Daha güçlü bağlar kurabilir bu bağlardan güzel projelere imza atabilirsiniz.

    Rüyada Ölmüş Babadan Para Almak

Rüyada ölen babadan para almak aile içerisinde paylaştırılacak yeni bir kazanç olacağı anlamına gelir. Size miras kalabilir. Rüya sahibi kişi bu paylaşımı yapmak için görevlendirilecektir. Kişi paylaşım yaparken adil davranacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

299 Aktif
0 Üye ve 299 misafir
Bugün : 1104
Dün : 13860
Toplam : 47841534
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...