Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
454 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
herkese faydalı cömert ve dindar bir insana işarettir. Evindeki muz ağacında tek muz görenin, yalnızca bir oğlu olur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyasında muz değil de muz ağacını görmek, maddi açısından sıkıntı yaşamayan ve yaşamayacak zatlara delalet eder. Muz ağacı aynı zamanda manevi hayatı son derece kuvvetli olan, dünya hayatı ile ahret hayatını birbirine karıştırmayan insanlara işaret eder. Muz ağacı görmek aynı zamanda evleneceğiniz yahut evlenme sırasındaysanız evlenmekte karar kıldığınız kişinin yanlış tercih olduğunu, eğer evliyseniz de bir takım sıkıntılar çıkacak ve maddi yönden çok büyük sıkıntılar yaşayacağınız gibi anlamına da gelmektedir. Muz görmek hasta olacağına, muzun rengi hafif yeşil ise hayra yorulup önünüzde sizi bekleyen bir kısmetin olduğuna işarettir.

Rüyasında muz gören kişilerin etrafında olan insanlardan birinin hiç hak etmediği bir acıya maruz kalacağınıza ve bunun sonucunda bundan çok üzüntü duyup sizin harap olacağına işaret eder. Eğer muzu gören kişi mevsiminde ise rüya, maddi yönden sıkıntısı olmayan biri ile tanışıp onunla evleneceğine işarettir. Rüyanızda birine muz verdiğinizi görmek, o rüyasında kime muz veriyorsanız o kişiye yardım edeceğine dair yorumlanır. Başka rüya tabircilerince ise sizi sevmeyen birinin sizi rencide edebilecek bir davranışta bulunacağı ile açıklanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz ağacı görmek

Rüyada Muz ağacı görmek, din ve dünyalık sahibi adama delâlet eder. Muz ağacic mütedeyyin ve mal sahibi zengin bir kimsedir. Rüyada muz ağacı görmek tüccar icin, mal, takva ve ibadet ehli kimseler icin de din ve ibadettir.

Rüyada muz ağacı görmek, cömert, herkese hayrı dokunan, sanatçıi ve kisiliginden her yönü ile faydalanilan ve her ise yarayan bir kisi ile kıyaslanır.

Evinde bir tek muz ağacı oldugunu ve bunun üzerinde de bir tane meyvesi bulundugunu görmek, Rüyasahibinin bir oglu olacagina delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyada görülen muz ağaçları bu maddeyi olarak sıkıntı yaşamayan ve sıkıntı yaşamayacak olan kişilere, delalet eder. Aynı zamanda muz ağacı görmenin diğer anlamı, manevi olarak oldukça kuvvetli olan, dünya hayatıyla ahiret hayatını birbirinden ayırt eden insanlara, delalet etmektedir. Rüyada görülen muz ağacının bir diğer anlamı ise; rüya sahibi evlenmek üzere olan bir kişi ise evlenmek istediği kişinin aslında yanlış bir tercih olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Muz ağacı, tropik ve sıcak iklimlerin bitkisidir. Ve bu iklimlerin, insan üzerindeki çağrışımı genellikle olumludur. Buradan hareketle bu ağacın rüyada görülmesi, kişinin tüm sıkıntılarından arınacağı anlamına gelmektedir. Huzura ermek, aklını karıştıran meselelere bir çözüm bulmak şeklinde açıklanır.

Bu rüyayı gören kimseler, yeni bir mekana taşınabilir. Rüyadan, insanı mutlu eden güzel bir yere gitmek anlamı da çıkartılmaktadır. Uzun süredir hayal edilen bir tatil veya yeni bir ev satın almak rüyanın anlamları arasındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tatlı muz yemek sevgi ve arzu ettiği isteğine kavuşmaya, ekşi muz yemek sıkıntıya; muz ağacı zengin ve cömert insana, bu ağacın dibinden muz toplamak hasta bir kimseden mala nail olmaya; Muz bazen erkek kardeşe ve iyi arkadaşa delalet eder. Rüyada muz yemek, hayallerinizin gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyada muz yemek barış, bolluk, bereket ve para demektir. Rüyada yenilen muz çürükse, gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız gerçekleşmeyebilir. Ağacından kırmızı bir muz koparıp yediğini görmek bir erkek evladı olacağına delalet eder. Rüyada muz görmek, çok iyi haberlere işarettir. Rüyada muz yemek rüya tabiri yorumcularına göre hayra işarettir. Kısmet almaya, muradına varmaya, şans elde etmeye, kazançlara ve fırsatları değerlendirmeye yorumlanır. Rüyada muz yemek, helal ve makbul olan rızkın ele geçeceğine tabir edilirken, zenginlik, bolluk ve bereket olarak da kabul edilir. Rüyada muz yiyen hastanın iyileşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz toplamak evlada ve zengin kimselere işaret eder. Rüyada muz bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir geleceğe işarettir. Muz toplamak çok hayırlı olup, iyi bir geleceğe götürecek anlamındadır. Kişinin rüyasında muz toplaması, iyi ve güzel işler yaparak kazancında artış gösterecek olan paraya ve rızkta artışa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evinde bir tek muz ağacı olduğunu ve bunun üzerinde de bir tane meyvesi bulunduğunu görmek, rüya sahibinin bir oğlu olacağına delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen muz, saklı olan mala veya ana karnında bulunan çocuğa yahut kabir yahut da hapiste bulunan insana veyahut geçmiş haberi yahut ilmi ihtiva eden kitaba işarettir. Muz, elbiseye, ülfet ve muhabbete işarettir. Muz, cömert, muvahhit ve güzel ahlaklı bir kimsedir. Rüyada bir kimsenin evinde muz bulunduğunu görse, o ev sahibinin erk bir çocuğu doğar. Rüyada muz yediğini gören kimsenin, eline bir kimse tarafından mal geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyada görülen muz ağacı hayatı boyunca parasal sorun çekmeyecek insanlarla tabir olunur. Rüyasında muz ağacı gören kimselerin maneviyatına düşkün insanlar olduğu, izdivaç kararı alınan kişinin doğru insan olmadığı ve evliler için de aile sorunları yaşayacakları rivayet olunmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyasında muz ağacı gören kişinin, ekonomik sıkıntılar yaşamayan bir kişi olduğuna inanılır. Rüyada görülen muz ağacı bereketi ve bolluğu temsil eder. Rüya sahibi, maddi sıkıntıları olmayan, parayı fazla dert etmeyen varlıklı bir kimsedir. Rüyasında muz değil de muz ağacı gören kişi, ilerleyen zamanlarda da ekonomik açıdan sıkıntı yaşamayacaktır. Bunun yanı sıra rüyadaki muz ağacı manevi ve ruhani açıdan güçlü bir kişiliğe işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçta Muz Görmek

Bazı yorumculara göre ise, rüyada ağaçta muz görmek evlilikle ilgili anlamlar taşır. Rüyasında muz ağacı gören kişi, eğer evlenmek niyetinde ise, kişinin gördüğü muz ağacı müstakbel eş tercihinin yanlış olduğuna işaret eder. Eğer kişi evliyse de, rüyada görülen muz ağacı evliliğinde yaşayacağı problemleri temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Bahçesi Görmek

Rüyada görülen muz bahçesi, rüya sahibinin manevi gelişimini temsil eder. Muz bahçesi gören kişi, manevi yönden güçlenecek ve çevresine mutluluk ve ışık saçacaktır. Rüya sahibini, ileride mutlu ve güzel günler bekler. Bazı yorumculara göre de, rüyada görülen muz bahçesi, muz imgesinin temsiline ve genel yorumlara benzer olarak doğacak olan erkek çocuğunu temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir muz ağacı görmek - Muzla dolu bir muz ağacını hayal ettiyseniz, bu rüya iyi bir işaret olmayabilir. Genellikle yorgunluk ve endişeyi ifade eder. İçinde bulunduğunuz bazı romantik ilişkilerden yıpranmış olabilirsiniz ve bu deneyimden kurtulmanız gerekir.

Muhtemelen bu kişiyi bir daha görme arzunuz yok ve bu rüya yorgunluk ve zihinsel kaygı durumundan çıkmanın bir göstergesidir.

Bu rüya, bu durumu salıvermenin ve geride bırakmanın bir göstergesidir, böylece neşe ve mutluluğun sizi beklediği hayatınıza devam edebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz ağacı görmek; dindar bir kimseye ve varlıklı zengin insanlara yorumlanır. Rüyada muz ağacı cömert, güzel ahlaklı bir kimsedir. Rüyadaki muz; İslami rüya tabirlerine göre Sure-i Vakıa, ayet 29’da olduğu üzere Cennet meyvesidir. Çok önemli bir kısmet, nimet, bereket ve sırlar ihtiva eder, muz gizli bir mala, doğacak çocuğa, ilim ve irfan sahipliğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz ağacı görmek; rüya gören kişinin faydalanması mümkün olan erdemli kişiden feyiz alması, daha olgun ve inançlı bir insan olması için önüne sunulacak fırsatlardır. Rüyada muz ağacı tüm olumlu manalarına karşın mevsiminde taze ve iyi görünüşlü olmalıdır aksi takdirde imkânlardan yararlanamamak, fırsatları kaçırmak olarak değerlendirilir. Ayrıca muzun renginin sarı olmasından ve isimde geçen ‘z’ harfinden sonra nokta konularak ‘mevt’ yani ölüm anlamına gelmesinden dolayı rüyada yenmesi halinde hasta kişinin öleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Dikmek

Gözlerden ırak olmak isteyen mutaassıp, dindar kimselere işaret eder. Rüyada yeşil halde bir muz ağacı diktiğini gören kişinin; ağzı sıkı, ketum, ailesi hakkında sır vermeyen güvenilir ve eli açık, inançlı insanlar olduğuna rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Kesmek

Hayra yorulur rüyalardan değildir. Rüyada bir muz ağacının, üstelik de üzerinde çokça muz meyveleri var iken kesilmesi kişinin menfaatinin kesilmesi olarak yorumlanır. Ağacın kesilip meyvelerin alınması ise büyük bir kimseden yardım ve destek görüleceğine ama kendisine nankörlük edileceğinden eline geçenden daha fazlasını göremeyeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyada muz ağacı görmek, sürekli yalan söyleyen kişilerle arkadaşlık edildiğine ve bu nedenle kişinin zor durumlarda kaldığına yorumlandığı gibi, aile hayatında rüya sahibinin arkasından çevrilen işlere ve kişinin safça hareket etmesi nedeni ile zarar göreceğine delalettir. Muz ağacı görmek, iyi niyetli olan rüya sahibinin her zaman karşısında kurnaz kişiler bulduğuna, iş yaşantısında da ayağını kaydırmak için uğraşan kimselerin varlığına delalettir. Evinin bahçesinde muz ağacı gören kişiler evli iseler eşlerinin kendilerine söylediği yalanlardan haberdar olurlar ve aile içinde çok büyük huzursuzluklar baş gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Dikmek

Evinin bahçesine muz ağacı diktiğini gören rüya sahipleri evliliklerini çok büyük yalanlar üzerine inşa ederler ve mutlulukları asla uzun sürmez. Kişinin söylediği yalanların ortaya çıkması, hem özel hayatında, hem de iş yaşantısında zor durumlarda kalacağına da alamet eder. Muz ağacı diktiğini gören kimselerin hayatlarında her şey sahtedir ve arkadaşlarına karşı da iki yüzlü davrandıklarından dolayı yalnız kalacaklarını bildirir. Bu rüya kişinin başkalarının hayatına burnunu sokan ancak kendi hayatı ile ilgili öz eleştirileri yapmaktan kaçınan biri olduğunu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmenin Psikolojik Yorumu

Muz ağacı görmek psikolojik olarak sürekli yalan söyleyen ve söylediği yalanlar nedeniyle işleri çıkılmaz bir hale getiren kimselerin yaşadığı çatışmaları simgeler. Muz ağacı gerçek hayatında çok mutsuz olduğu halde başkalarına çok mutlu ve iyiymiş gibi davranan, öyle görünmek isteyen kişilerin ruh hallerini de ifade eder. Kendine olan güvensizliğin, ikiyüzlülüğün ve insanlarla kurulan çıkar ilişkilerinin yansımasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyasında bol meyveli bir muz ağacı gören kişi için yapılan yorum kişinin geri kalan yaşantısının hiçbir döneminde maddi olarak sıkıntıya düşmeyeceği, borçsuz bir hayat geçireceğidir.

Eğer ki rüyayı gören kişi evlenmek üzere olan ya da sevdiği bir kişi ile birliktelik yaşayan biri ise, bu kişinin kendisi için çok doğru bir insan olduğu yorumu yapılmaktadır.

Bu rüyayı gören kişi eğer ticaretle uğraşan bir kişi ise bu kişinin ticari yönden işlerinin açılacağı ve kişinin hızla mal sahibi olacağını işaret eder.

Eğer ki rüyayı gören kişi ibadetine önem veren, Allah ile arasındaki münasebet ve muhabbete kıymet veren bir kişi ise bu kişinin manevi olarak bağlılığının artacağı yorumu yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Bahçesi Görmek

Rüyada uçsuz bucaksız bir muz bahçesi görmek; çok istenerek bir türlü alınamayan bir kıyafetin alınacağına işaret eder. Kişinin çok cömert  bir yaşantısı olacağına ve bu cömertliğinin ona her daim dost kazandıracağına dair yorum yapılır.

Rüyasında kendini muz bahçesinin içinde gören kişi ile ilgili İmamı Nablusi (r.a) şöyle der:

“Her kim ki rüyasında kendini muz bahçelerinde görüyor, bir muz bahçesine uzaktan bakıyor; o kişi daima güzel ahlaklı olacak, iyilikten şaşmayacak, başına gelen tüm belaları savuşturacak, içine düştüğü tüm sıkıntılardan kurtulacak, elindekini her zaman etrafına pay edecek, cebindekini her zaman çevresine bölüştürecektir.”
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Muz Toplamak

Rüyasında ağaç dalından bir muz koparan kişi hayatını kökten değiştirecek bir karar alarak yepyeni bir hayata atılacak ve bu başladığı hayatta çok başarılı biri haline gelecek yorumu yapılmaktadır.

Muz; cennet bahçelerinde yer alan meyvelerden biridir ve bu sebeptendir ki rüyada muz görmek kişiye hiçbir mevzuyu gereğinden fazla uzatmadan, kendisini üzmeden hayatına devam etmesi gerektiğine işarettir.

Rüyasında ağaçtan topladığı muzu yiyen kişi iş dünyasında yapacağı atılımlar ve edineceği başarılar sonucu herkesçe bilinen ve çevresindeki herkesin saygısını kazanan birine dönüşecektir yorumu yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyada muz ağacı görmek, kişinin maddi açısından sıkıntı yaşamadan bir hayat süreceğine yorumlanır. Muz ağacı bununla birlikte manevi hayatı son derece kuvvetli olan insanlara da delalet eder. Muz ağacı görmek evleneceğiniz veya evlenme aşamasındaysanız evlenmekte karar kıldığınız kişinin doğru kişi olduğunu işaret eder. Buhari Şerhi (r.a) Buyurmuştur’ki; eğer evli iseniz de evlilikte bir takım sıkıntılar çıkacağını bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Muz ağacı mütedeyyin ve mal sahibi zengin bir kimsedir. Tüccar için muz, mal, takas ve ibadet ehli kimseler için de din ve ibadettir. Rüyada muz yiyen hastanın öleceğinden korkulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında muz ağacı gören kimseler din ve ibadette büyük işler başarır. Allah’ın emrettiği birçok şeyi yerine getirir, hac veya umreye giderek ibadetlerini tam anlamıyla gerçekleştirir. Rüya sahibi en yakınından biri ile büyük bir nimeti paylaşabilir ve bu nimet sayesinde Allah yolunda hayırlı kazançlar elde edebilir. Rüya sahibinin paylaşacağı nimet geçmişlerinden gelecek bir mirasa işaretçi olabilir. Beklenmedik bir şekilde rızka boğulan rüya sahibi bu bolluğu Allah yolunda işlere harcar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Ağaçtan Muz Yediğini Görmek

Rüyasında ağaçtan muz yedini gören kimseler için cömert ve insan canlısı kişiler olarak bahsedilir. Câferi Sâdık (r.a) demiştir ki; kim rüyasında muz ağacından muz yediğini görürse tez zamanda dünyalık işlerini yoluna koyar ahireti için bir takım hayırlara vesile olur, demiştir. Rüyayı gören kimse bir tüccar ise bu durumda helal kazançlar elde etmek için yolculuğa çıkabilir, bu yolculukta takva sahibi kimseler ile tanışarak işlerini geliştirebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Ağaç Üzerinde Tek Muz Kaldığını Görmek

Rüya sahibinin ağaç üzerinde tek muz kaldığını görmesi âlimler tarafından erkek bebeğe işaret eder. Rüya hakkında İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre; kim rüyasında muz ağacında tek bir muz kaldığını görürse heybetli bir erkek bebeğe kavuşur, bu bebek aileye şan ve şöhret getirir, demiştir. Rüya sahibi kendi veya çevresinden birinden kısa süre sonra erkek bebek müjdesi alarak bayram edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Muz ağacı dindar ve mal sahibi varlıklı zengin bir adama yorumlanır. Bu rüya, evleneceğiniz kişinin yanlış insan olduğuna işaret eder. Eğer evliyseniz, evliliğiniz sorunlu alacak ve para sıkıntısı çekeceksiniz demektir. Evlilik için yanlış adamı seçeceğinizin işaretidir. Eğer evliyseniz, evlilik hayatınızda sorun yaşayacak, para konuşunda da yanlış kararlar alacaksınız. Hastalık olarak yorumlanır. Ama muz yeşil ise helal kısmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz ağacı görmek, cömert, herkese hayrı dokunan, sanatçı ve kişiliğinden her yönü ile faydalanılan ve her ise yarayan bir kişi ile kıyaslanır. Evinde bir tek muz ağacı olduğunu ve bunun üzerinde de bir tane meyvesi bulunduğunu görmek, rüya sahibinin bir oğlu olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada kendine ait bir yerdeki muz ağacında tek bir muz görmek, tek bir oğlunun olacağına işarettir.

rüyada muz ağacı görmek, herke­se yararı dokunan, cömert, zengin ve dindar bir insana işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

431 Aktif
0 Üye ve 431 misafir
Bugün : 11712
Dün : 23857
Toplam : 48070047
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...