Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
159 okuma
vetre Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Genellikle eski inançlarımızda ve kalıplarımızda sıkışıp kaldık, yapmamız gereken değişiklikleri göremedik. Sorunlarımız konusunda sinirli olduğumuzu hissetsek bile, bir şeyleri değiştirmek için neyi öğrenmemiz gerektiğini tanımıyor olabiliriz. Bu yüzden yaşam aynasını kullanmamız gerekiyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Yaşamımızdaki her şey, entegrasyon ve denge geliştirme sürecindeki yerini yansıtır. Dışardan olan her şeyi, içimizdeki iyileşme ve gelişme gerektiren alanları görmemize yardımcı olmak için bir ayna olarak kullanabiliriz. Ne zaman bir problemimiz varsa, özellikle de tekrarlayan veya kronik bir problemimiz varsa, her zaman daha fazla farkındalığa ihtiyaç duyduğumuz ruhumuzun bir yönünü gösteren bir okdur.

Yaşamın her zaman bize tam olarak öğrenmemiz gerekenleri öğretmeye çalıştığını kabul edersek, başımıza gelen her şeyi bir hediye olarak görebiliriz. Rahatsız veya acı veren deneyimler bile içlerinde şifa, bütünlük ve refah için önemli bir anahtardır.

Yaşamın aynasının bize göstermeye çalıştığını anlamada zorluk çekebiliriz, ancak içtenlikle her deneyimdeki öğrenmeyi ve hediyeyi istersek, bize bir şekilde veya başka bir şekilde açıklanacaktır.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
İlişkiler: Yıkılan Sellerin Aynası
Birlikte çalışmak zorunda olduğumuz en net yansımalardan biri de ilişkilerimizin sağladığı yansırlar. Hayatımıza çeken herkes, bizim için kesin olarak bir aynadır. Tüm ilişkilerimiz - aileler, çocuklar, arkadaşlar, iş arkadaşları, komşular, evcil hayvanlar ve romantik ortaklarımız - bazı bölümlerimizi yansıtıyor. Biriyle nasıl hissettiğimizi genellikle yansıtdığımız kısımları hakkında nasıl hissettiğimizin bir göstergesidir.

Hepimiz, en çok tanımlandığımız şeylerin karşısına nitelikler geliştirmiş olan belirli insanları hayatımıza çekiyoruz. Başka bir deyişle, onlar bizim sevilmeyen benliklerimizi yansıtıyorlar ve biz onların aynısını yapıyoruz. Bunlar genellikle en duygusal olarak yüklü ilişkilerdir. Onları seviyoruz, onlardan nefret ediyoruz ya da her ikisini de! Onlara çok fazla ilgi duyduğumuzu ve / veya kendimizi çok rahatsız, yargılayıcı, rahatsız ettiğini veya sinirlendiğini hissediyoruz. Duygular ne kadar güçlüyse, bizim için o kadar önemli bir ayna. Kendimizde geliştirmemiz gerekenler hakkında bize bir şeyler göstermek için onları gerçekliğimize çektik. Onlara karşı bu kadar güçlü hisler duymamız (bir şekilde veya başka bir şekilde) olduğu gerçeği, bize kabul etmemiz, kabul etmemiz ve bütünleştirmemiz gereken bir parçasını gösterdikleri anlamına gelir.

Bu, onlarla birlikte olmamız veya zararlı ya da uygunsuz bir ilişki kurmamız gerektiği anlamına gelmez. Bunun anlamı, yaşamlarımızda olduğu sürece, hatta düşüncelerimizde ve duygularımızda olduğu sürece, ilişkiyi bir öğrenme deneyimi olarak kullanabileceğimiz anlamına gelir. Aynı zamanda onlar gibi olmamız gerektiği anlamına gelmez. Daha fazla ihtiyacımız olan bir enerjiyi taşıyabilirler, ancak diğer ucuna çok uzak olabilirler veya bu enerjiyi çarpık bir şekilde ifade edebilirler.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Karşıt Mesaj
Duvardaki Ayna Ayna: Bugün Bana Ne Ders veriyorsun?Yine de, olumlu özleri taşıdıkları zıt niteliklerde arayabiliriz. Örneğin, hiç bir zaman bir öfkeyi ifade etmemeyi öğrettiyseniz, muhtemelen bir noktada kendinizi öfkelerini sık sık ve şiddetle ifade eden biriyle ilişki içinde bulursunuz. Hayat, size kendi öfkenizi kabul etmeyi öğrenmenin zamanı olduğu konusunda güçlü bir mesaj veriyor. Bu kişi gibi olmanız ve öfkenizi her yere atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bunun yerine, uygun dengeyi bulmanız, kendinizi nasıl savunacağınızı ve ayağa kalkmanız gerektiğini öğrenmeniz gerekir.

Eğer güçlü bir şekilde “varlık” enerjisini geliştirdiyseniz, ancak harekete geçmekte zorluk çekiyorsanız, hayatınızda önemli birisinin rahatlayamayacak zorlayıcı bir kişi olduğunu görebilirsiniz. Doğal olarak, bu uç noktaya gitmek istemezsiniz, ama bu kişi size geliştirmeniz gereken eylemin enerjisini göstermek için öğretmeninizdir. Tabii ki, onlar için de bir öğretmensin, ama diğerlerine sizden öğrenmeleri gereken şeyleri göstermeye çalışmak pek de işe yaramıyor - her ne kadar hepimiz bu cazibeye kapılsak da. Durumda ne öğrenmemiz gerektiğine odaklanmak çok daha iyi çalışıyor.

Aynayı neye ihtiyaç duyduğumuzu anlamak için kullandıktan ve aslında reddedilmiş bir benlik geliştirmek için yaptığımız işi yaptığımızda, ilişkinin tüm şekli değişecektir.

Güçlü bir şekilde güçle tanımlanırsak, savunmasız, muhtaç insanları çekeriz. Bu ayna, kendi savunmasızlığımızı tanıma ve kabul etme ihtiyacımızı yansıtıyor. Bunu ve ne zaman yaparsak, yaşamımızdaki muhtaç insanlar ya daha güçlenecek ya da yaşamlarımızdan uzaklaşacaklar. Aşırı derecede savunmasız ve reddedilmiş bir güç olursak, kendimizi iktidarı bir şekilde kullanan biriyle ilişki içinde bulacağız. Gücümüze sahip oluncaya kadar onlar tarafından bunalmış, kontrol edilmiş veya mağdur edilmiş hissedeceğiz, bu noktada ilişki çözülecek veya daha eşit hale gelecektir.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Muhaliflerimizden Öğrenme
Genellikle, finansal yönetime zıt bir yaklaşımı olan romantik ya da iş ortaklarına yöneliyoruz. Fark çok aşırı değilse, bu birbirimizin güçlü yanlarından değer aldığımız ve öğrendiğimiz tamamlayıcı ve uyumlu bir denge olabilir. Bununla birlikte, aşırı derecede kutuplaşmışsak, çok fazla çatışma ve strese yol açan acı verici ve sinir bozucu olabilir.

Yine de, bir armağan - bir kutupla nasıl tanımlandığımızı ve ihtiyaç duyduğumuz zıt enerjiyi geliştirme şansını tanıma fırsatı. Herhangi bir ilişki sorununda olduğu gibi, birbirimizle iletişim kurmamızı ve birbirimizin duygu ve bakış açısıyla dinleyip empati kurmaya istekli olmamızı gerektirir. İletişim kurma becerimizde sıkışıp kaldığımızı hissedersek, yetenekli bir üçüncü tarafa - terapist, evlilik danışmanı veya arabulucu - bize yardım etmeleri için uygun bir zaman olabilir. Şahsen, samimi ilişkilerimizde yansıtılan derin sorunları çözmek için çoğumuzun belirli zamanlarda yardıma ihtiyacı olduğunu biliyorum.

İlişkiler konusu, yalnızca dokunmaya başlayabileceğim karmaşık ve büyüleyici bir konudur. Yine de, ilişkilerimizin bize kişisel gelişimimizde atmamız gereken sonraki adımları nasıl gösterdiğinin temel fikrini kavrarsanız, ilişkilerinizi gerçek refah yolunda güçlü rehberler olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Madde Kaynak:
Gerçek Refah Yaratmak
Shakti Gawain tarafından.

Shakti Gawain'in Gerçek Refahı Yaratmak.
Kişisel gelişim öncüsü Shakti Gawain, refah tanımını sunar: banknotlar ve maddi varlıklar değil, yerine getirilmiş bir kalp ve ruh. Yeni bir yaklaşım kullanarak, Batı'nın parayı mutlulukla eşitleme eğilimini zorlar, okuyucuları özlemlerini dürüstçe incelemeye teşvik eder, kökenlerine kadar takip eder ve onları yanlış arzulardan veya bağımlılıklardan ayırır. Otorite ve sıcaklıkla yazan Shakti Gawain, okuyuculara ilişkilerin ve varlıklara veya koşullara bağlı olmayan mutluluğun nasıl sağlandığına dair gerçek refahın nasıl yaratılacağını gösterir.
+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar hakkında
SHAKTI GAWAIN (1948-2018)SHAKTI GAWAIN (1948-2018), insan potansiyel hareketinde uluslararası üne sahip bir liderdi. Dahil olmak üzere birçok çok satan kitabı Yaratıcı Görselleştirme, Işıkta Yaşamak, ve Gerçek Refah Yaratmak, otuz dil dünyasında altı milyondan fazla kopya sattı. Uluslararası atölye çalışmalarına liderlik etti ve binlerce kişiyi yaşamlarında daha fazla denge ve bütünlük geliştirmelerine yardımcı oldu.

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 105 okuma
Melankolikk 22 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Melankolikk Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 118 okuma
8 Ekim 2016 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
8 yorum 164 okuma
+1 oy
2 yorum 103 okuma
18 Ekim 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
2 yorum 115 okuma
Hope 19 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+14 oy
1 yorum 125 okuma
Aylin Öztürk 30 Mart 2021 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+4 oy
15 yorum 234 okuma
vetre 16 Ocak 2021 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 178 okuma
Bukere 30 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Bukere Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 139 okuma
+4 oy
8 yorum 249 okuma
+5 oy
2 yorum 266 okuma
Şahıs 28 Eylül 2020 Tabir kategorisinde Şahıs Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 80 okuma
3 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Işık   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

605 Aktif
0 Üye ve 605 misafir
Bugün : 9996
Dün : 21898
Toplam : 48090163
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...