Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
226 okuma
vetre Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Enerji seviyemiz ve zihinsel programlarımız, hayatımızda neler olup bittiğini nasıl yorumladığımıza katkıda bulunan en önemli faktörlerdir. Bu yüzden öz farkındalığı artırmak için sunmam gereken en önemli araç günlük meditasyondur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Meditasyon, enerjimizi yeterince yüksek tutar, böylece sayılarımıza bakma ve umarım onları değiştirme netliğine sahip oluruz. Aksi takdirde, enerjimiz o kadar düşüktür ki, başkalarına tepki vermeye, onların ruh halindeki dalgalanmalarla aşağı yukarı gitmeye kapılırız ve deneyimlerimizi nasıl oluşturduğumuzu göremeyiz.Meditasyon aynı zamanda büyüyen bir iç huzur ve dinginlik duygusu geliştirmemize yardımcı olur. Günde yirmi dakika oturarak bedeninizde, zihninizde ve ruhunuzda derin bir rahatlama sağlarsınız. Her durum için yaşam deneyimlerinizi ve derslerinizi nasıl kurduğunuzu görmeye başlarsınız.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Meditasyon: Ücretsiz, Basit ve Güçlü Bir Araç
Meditasyon, hayatı merkezli ve stressiz bir yaşam tarzından deneyimlemenizi sağlayan ücretsiz, basit ve güçlü bir araçtır. Meditasyonun getirebileceği sakin, rahat yaşam algılarını geliştirdiğinizde ilişkileriniz çok daha faydalı olabilir.

Yirmi beş yıl önce bu basit teknik bana rehberlik veya yüksek öğretmenler tarafından verildi ve kitlelere ücretsiz olarak vermesi söylendi. Tüm meditasyon türleri iyidir, ancak yüksek hızlı toplumumuzda, sonunda kapanarak enerjimizi nasıl koruyacağımızı öğrenmemiz gerekir. (Bkz. Adım 5)

Tüm dünyadaki milyonlarca insana bu meditasyon formunu verdim ve sonuçlar inanılmaz derecede faydalı oldu - sağlık ve refah artışı, ilişkiler ve kariyerdeki başarı ve halkların yaşam amacına dair derin bir ruhsal anlayış.

Meditasyon yapmanın en kolay ve eğlenceli yolu, en sevdiğiniz şarkıları ve müzik parçalarını yirmi dakika boyunca dinlemek. Omurganızda otururken enerjinizi Tanrı gücüne göre ayarlıyorsunuz.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
1. Omurga dikinizle bir sandalyeye oturun, omuzlarınız gevşemiş, ayaklarınız yere düz. Ellerinizi kucağınıza katlayın ve gözlerinizi kapatın.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
2. Omurganızın tabanına dağıtarak, üç derin, derin nefes alın ve kendinizi rahat hissedin. Ellerinizle on dakika boyunca oturun.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
3. On dakika sonra, ellerinizi açın, avuç içinde yukarı kaldırın, kucağınıza nazikçe koyun. Odaklanmaya şarkılar ve müzikle devam edin.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
4. İkinci on dakikalık periyodun sonunda, enerjiniz en yüksek, en merkez noktasındayken, "Mükemmel partner hayatımda tezahür ediyor" gibi onaylama ve görselleştirmelerinizi yapabilirsiniz. hayatta yaratmayı seçmek, yani sağlık, refah, bilgelik, kariyer. Düğmeleriniz gün içinde sıkışmışsa ve tepki verdiyseniz, durumu gözden geçirebilir, olumlu dersinizin ne olduğunu görebilir ve bunu nasıl ele almak istediğinizi görselleştirebilirsiniz. Bir dahaki sefere ders geldiğinde sevgiyle halledeceksin.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
5. Onaylamalarınızı ve görselleştirmelerinizi tamamladıktan sonra, elinizi bir yumruk haline getirin ve beyaz bir balonun etrafında, etrafınızda ve altınızda bir blok olduğunu ve böylece merkezde olduğunuzu hissedin. Bu, dünyaya sevgi ve şifa gönderiyor ve size gelen negatif enerjiyi önlüyor.

Ancak bu yirmi dakikalık süre bizim tek meditasyon pratiğimiz değil. Meditasyon tutumunu gün boyunca düşüncelerimizi ve davranışlarımızı izlemekte pratik etmeye gayret ediyoruz. Düşünceleriniz, kelimeleriniz ve eylemlerinizin ilişkinizi nasıl deneyimlediğini görmeye başlayacaksınız.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazarın kitabı:
Sezgisel Güçlerinizi Geliştirmenin Yedi Adımı: İnteraktif Çalışma Kitabı
Betty Bethards tarafından.

Betty Bethards tarafından Sezgisel Güçlerinizi Geliştirmenin Yedi Adımı.
Bu, doğal sezgisel potansiyelimize ulaşmak için adım adım yol gösteren kılavuzdur. Betty'nin San Francisco Körfez Bölgesi'nde verdiği ve kişisel veya grup çalışması için tasarladığı bir kursa dayanarak, Sezgisel Güçlerinizi Geliştirmenin Yedi Adımı kullanımı kolay, etkileşimli bir çalışma kitabıdır. Alıştırmalar, çalışma sayfaları, diyagramlar ve teknikler yazarların kişisel hikayeleriyle harmanlanıyor.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar Hakkında
Betty Bethards
Betty Bethards (1933 - 2002), yaygın olarak bilinen bir kendi kendine yardım eğitmeni, yazar, mistik ve ruhsal şifacıydı. Betty, 1969'da kurulan ve insan potansiyelimizin geliştirilmesi ve anlaşılması için devam eden programlar sunan İç Işık Vakfı'nın başkanıydı. İç Işık Vakfı, PO Box 750265, Petaluma, CA 94975.

İlgili rüyalar

+3 oy
8 yorum 146 okuma
+4 oy
8 yorum 249 okuma
+2 oy
12 yorum 248 okuma
vetre 27 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 225 okuma
+4 oy
1 yorum 154 okuma
asiya 12 Mart 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+1 oy
7 yorum 160 okuma
vetre 23 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
9 yorum 343 okuma
+42 oy
10 yorum 514 okuma
+1 oy
4 yorum 143 okuma
Hypnos 27 Temmuz 2021 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 142 okuma
magdalena 24 Ekim 2021 Durugörü kategorisinde magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 153 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+5 oy
8 yorum 181 okuma
vetre 20 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
7 yorum 179 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

592 Aktif
0 Üye ve 592 misafir
Bugün : 12663
Dün : 21898
Toplam : 48092818
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...