Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
178 okuma
vetre Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Sizi nefes almaya ve nefes vermeye davet etmek istiyorum ve nefes alıp verirken kalbinizin bir portal olarak farkına varın. Bu çok boyutlu kapının sonsuz yerlere götüren, sonsuz kutsal alanlara götüren, sonsuz bilinç alemlerine götüren yolları vardır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Nefes alıp vermeniz tutarlı hale gelir ve kendinizi Pachamama'ya - altımızdaki güzel Toprak Ana'ya derinden bağlı hissedersiniz. Aynı zamanda, üstümüzde olan kozmik bilgeliğe - Gökyüzü Baba - büyük güneş Inti'nin varlığı ve ışığına derinden ve eşit derecede bağlı hissediyorsunuz.

Yukarıdaki gibi, aşağıda olduğu gibi; İlahi Dişil ve İlahi Eril'in birliğini kalbimize taşıyoruz. Bu enerjiler kalplerimizde sihrin dansı ile dans eder ve dans ettikleri müzik, sevginin müziği ve frekansıdır. Ve bu yolculuğa daha önce hiç deneyimlemediğimiz bir şekilde girerken, portalda dans ediyoruz. Bunda, portalın ötesinde olanın sihirle dolu olduğunu keşfediyoruz, çünkü kendi kişisel hayal gücümüzle bağlantılı ve aynı zamanda her birimizin alması gereken kişisel hediyelerle de bağlantılı.

Bu yüzden, içinizdeki erkek ve dişi kalbinizde dans ederken, onu açmanın anahtarının bu olduğunu bilerek, sevincinizi hissetmeye davet ediyorum. Kalbinizin kapılarının açıldığını ve sizi onlardan geçmeye davet ettiğini görün.

İçinden geçerken yolları, saf ışığı - gökkuşağı ışığını, gökkuşağının tüm renklerini görüyorsunuz. Bu gökkuşağı ışığı, üzerinde yürüdüğünüz yoldur. Bu renkler, herkesin görmesi ve deneyimlemesi için tüm aydınlatmayı yaratmak için dostlukta birleşen tüm ışık spektrumunu taşıyan gökkuşağı bayrağı olan İnka İmparatorluğu'nun güzel bayrağını oluşturuyor.

Bu yol titreşiyor ve bizi gideceğimiz yere götürüyor. Bu rehberliğe ışıktan güveniyoruz. Dünyanın ruhlarının bu rehberliğine güveniyoruz ve bu ruhların bize rehberlik etmesine izin veriyoruz.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
İnka'nın Kutsal Vadisi: Gökkuşağı Işığının Yolu
Gökkuşağı ışığı yolunda ilerlerken kendimizi güzel bir vadide, İnka'nın Kutsal Vadisi'nde buluyoruz. Burada her şey canlılıkla büyür ve Toprak Ana kendini büyülü şekillerde ifade eder.

Saf ışık olan bir frekansta titreşen bitkileri ve dağları görebiliriz. Her şeyin aurasını görebiliriz. Çimlerden yapılmış bu güzel tarlada oturmuş bir vadideyiz.

Önümüzde güzel bir taş var; bu bizim günlük sunağımız. Önümüzdeki bu güzel taş, kutsal yolculuğumuzun mesası olan mesa'mızın olduğu yerdir. Peru'da bir mesa, bir pako sunağıdır. Bir pako'nun tüm kutsal nesnelerini ve güç araçlarını tutan paketlenmiş bir bezdir. Bir mesa açıldığında, pako'nun kutsal nesnelerinin ruhsal tıbbı ve enerjisi dünya ile paylaşılır.

(Editörün Notu: Paqo, bir And enerji zanaatkarı veya şamanıdır. Paqo hem Doğanın ve Kozmosun büyük varlıklarına hem de topluma hizmet etmektir. )

Mesaya (veya sunağa) yaklaşıyorsunuz ve kumaşın, İnka İmparatorluğu'nun tıp kadınları tarafından binlerce yıl önce dokunan eski bir Peru bezi olduğunu fark ediyorsunuz. Mesa'nızı açmanız için çağrılıyorsunuz. İçinde daha önce geçtiğiniz farklı inisiyasyonlardan güç armağanlarınızı alma anınızı harekete geçiren bir güç vardır. Elleriniz gelir ve mesayı saygılı bir şekilde çözer ve mesa kendini size göstermeye başlar. Açtığınızda, size gelen ilk şeyin bir yılanın güzel derisi olduğunu fark ediyorsunuz.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yılanın Hediyesi: Bırakmak
Yılan derisini ellerinizde tutuyorsunuz ve Büyük Yılan tanrısı Amaru'nun size bu deriyi hediye ettiği anı hatırlıyorsunuz; bu güçlü varlıktan aldığınız mesajı hatırlıyorsunuz ve Ukhu Pacha'nın enerjisine bağlanıyorsunuz - Andean yeraltı dünyasından armağanları ve bilgeliği alırsınız. Yeraltından gelen bu bilgelik, bırakmanın, artık bize hizmet etmeyen şeyi salıvermenin eski tıbbıdır.

Şu anda bu ilacı elinizde tutarken, şimdiki zamanda hala tuttuğunuz, üzerinize ağırlık veren ve tüm armağanlara tam olarak hazır olmanızı desteklemeyen her şeyi düşünürsünüz. an. Ve yüreğinizi Anne Yılan'ın kalbine bağlarsınız ve ondan, bırakmanın güvenliğini hissedebilmeniz için içinizdeki ilacını, kalbinizin bilgeliğine aktive etmesini istersiniz; hiçbir bağlılığın kutsamasını hissedebilirsiniz.

Kendi cildinizin düşüyormuş gibi hissettiği bu büyülü enerjisel sürecin tüm varlığınıza gerçekleştiğini hissediyorsunuz. Tüm bu kuru, eski cilt - artık kime dönüştüğünüzü desteklemiyor - sadece sizden ve yere düşüyor. Toprak - Toprak Ana - eski cildinizi kendi toprakları için besin olarak kabul ediyor. Toprak Ana, çiçeklerini ve otlarını beslemek için bıraktıklarınızı, döktüğünüzü alıyor.

Geçmişte aldığınız tüm derslerin gücünü elinde tutan eski teninizle dünyayı gübreliyorsunuz. . . Yeni cildinizin pembe bir neşe ve gençleşme ışığı gibi tüm varlığınızı doldurduğunu hissediyorsunuz. Bu fırsat için Yılan Ana ve Ukhu Pacha'ya teşekkür ediyorsunuz.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Puma'nın Hediyesi: Barış ve Bilgelik
Elleriniz mesa'nızdaki bir sonraki hediyeyi aramaya başlar ve mesa'nızın üzerinde kız kardeşimiz Puma'nın güzel bir pençesi olduğunu görürsünüz. O sana geliyor ve onunla göz göze geliyorsun. Gözleriniz ve onun gözleri birbirine bakıyor. O güçlü ve varlığı yoğun ve siz onun gözlerinin derinliklerine daldığınızda çok fazla tatlılık var.

Onun bedeninize girdiğini hissediyorsunuz, sanki ona kanallık ediyormuşsunuz ve sizinle Kay Pacha'da Dünya üzerinde yürümenin onurundan bahsediyor. Ve onun gözleriyle etrafınıza bakıyorsunuz ve çevrenizdeki her şeyin boyutu olan Kay Pacha'yı çok farklı bir ışıkta görüyorsunuz. Bu dünyayı güzellik, minnettarlık ve ötesinden görüyorsunuz.

Derin bir nefes alırsınız ve Puma'nın sizi fiziksel dünyanın fiziksel olmayan dünyayla buluştuğu eşiğe getirdiğinin farkına varırsınız. Bu yerde, hayatın akışını ve kozmik düzenini kabul edip anlayarak dünyayla bağlantıda ve huzur içinde hissedersiniz.

İki dünyanın buluştuğu bu eşikte, dünyayı Kay Pacha'nın bilgeliğiyle gözlemleyerek dünyayı Puma'nın gözünden görebiliyorsunuz. Hayattaki her şeyin bir nedenle - kutsal bir amaç için - gerçekleştiğini bilirsiniz ve bununla birlikte kalbinizi bir huzur duygusu doldurur. Nefes alırsınız ve bu huzur ve bilgeliğin bedeninizi doldurmasına izin vererek, Puma'nın ruhunu ve Kay Pacha'nın bilgeliğini içinizde ikamet etmeye davet edersiniz.

Puma içinizde yaşıyor, pençenizi nereye koyacağınızı ve her adımda güven tarafından yönlendirilen Dünya üzerinde nasıl nazikçe yürüyeceğinizi bilmenin armağanı ve ilacı. Kendinizi yürürken hissediyorsunuz, 360 derece çevrenizdeki birleşik sevgi alanının şimdi size sarılmasına izin veriyor ve sizi ilahi planın farkındalığı olarak Kay Pacha'nın farkındalığına kalıcı olarak hoş geldiniz.

Burada, içinizdeki her şeyin dışınızda kendini ifade edeceğini biliyorsunuz, bu nedenle dikkatinizi içeriye çekmek ve beslemek ve inşa etmek için derin bir onur ve derin sorumluluk hissediyorsunuz çünkü bu bina Kay Pacha'nıza yansıyan şeydir. . İçiniz ve dışınız ile olan bu ilişki büyük bir uyum içindedir ve derin bir sevgi birliği oluşturur ve böyle olduğunu görmek ve anlamak için bu fırsat için güzel puma'ya teşekkür edersiniz.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Condor'un Hediyesi: Daha Yüksek Bir Perspektiften Görmek
Bir sonraki hediyeyi ararken ellerinizin tekrar mesaya gittiğini hissediyorsunuz. Ve orada güzel, yumuşak, yumuşak bir Condor tüyü hissediyorsunuz - önünüzde bir ömür boyu sürecek bilgeliğini taşıyan bu kadim, güzel ağabey. Bu condor tüyü size tüm hayat boyu uçuşları iletiyor. Bunlar, sizi bu anda özgürlüğün kanatlarıyla Hanan Pacha'ya, yüksek bilinç seviyelerine götüren yüksek boyutlara uçuşlardır.

Condor ile uçuyorsunuz ve akbaba ve güzel kanatlarının her şeyden önce yayılıp yükseldiklerinde hayattaki her şeyi daha yüksek bir perspektiften anladıklarını biliyorsunuz. Ve akbaba ile bağlantınızı hissediyorsunuz, çünkü bu size şu anda yukarıdan görme parçasını veriyor, burada tüm yaşam parçalarının birbirine dokunduğu ve mükemmel bir şekilde birbirine uyduğu.

Hayatınızın büyük resmini, her şeyin neden olduğu gibi olduğunu anlayabilirsiniz. Ve geleceğin aynı ilahi düzende ortaya çıkacağına güveniyorsunuz.

Condor'un sizi daha da yükseğe çıkardığını hissediyorsunuz ve şimdi yıldız insanların bu güzel portalının boyutlarını görebiliyorsunuz. Condor, kalbinizde bir yıldız varlık olduğunuzu ve Hanan Pacha'nın sizin yuvanız olduğunu söyler ve bu yaşama planınız olan kadim bilgeliği Hanan Pacha'dan getiriyorsunuz.

Condor, ruhunuzun kökenlerini hatırlamak için her zaman sizinle uçmak için buradadır. Ve yıldızları ve sizi bir olarak hissediyorsunuz ve içinizde parlayan ışığı hissediyorsunuz ve sizi Hanan Pacha'daki bu güzel yolculuğa çıkardığı için akbaba'ya teşekkür ediyorsunuz.

Önünüzdeki sunağa vadiye, Ukhu Pacha, Kay Pacha ve Hanan Pacha'yı kalbinizde birleştiren tüm bilinç seviyelerine sahip olduğunuz için derin bir minnettarlıkla geri dönüyorsunuz. Tam burada ve şimdi, içinizde, Snake, Puma ve Condor'un armağanlarını ve ilacını tutuyorsunuz. Tam ve eksiksiz hissediyorsunuz ve kalbinizle mükemmel bir uyum içindesiniz.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Sinekkuşunun Hediyesi: Birlik
Bu boşluk içinde uğultu duyarsınız; yoğun bir frekans sizi çevreler ve floresan ışık halkalarının içinde halkalar görürsünüz. Bu ışıkta yüzlerce küçük kanat görürsünüz ve bu kanatların uğultu frekansının kaynağı olduğunu anlarsınız. Önünüzdeki kanatları seyrederken bunların sinek kuşlarının kanatları olduğunu anlarsınız. Işıkta hızlı hareket ederler ve etrafınızda bir sihir girdabı yaratırlar.

Bu sihir girdabına düşerken, üzerinize sadece munay olarak tanımlayabileceğiniz bir his gelir - Yaradılışın saf koşulsuz sevgisi. Bu yüksek frekansın ortasındasınız ve bilincinizin içinde, altın sinekkuşu Korinti'nin huzurunda olduğunuzu biliyorsunuz.

Şu anda hiçbir ayrılık yaşamıyorsunuz - sizinle Korinti arasında hiçbir şey yok. Nefes alırsın ve bu bağı içinizde hissedersiniz. Kalbinizde biliyorsunuz ki, şu anda Korinti'nin kutsal ve ilahi varlığını besleyen bal sizsiniz. Sen iğnenin gözüsün ve sen iğnemsin. Sen birsin ve sen birsin.

Hiçbir şeyi ve her şeyi deneyimliyorsunuz ve bu genişletilmiş deneyime, mesa içindeki armağanların size sunduğu tüm güçlerin bütünleştirilmesi yoluyla geldiğinizi biliyorsunuz. Ruhun sevinç ve sevgi dolu mevcudiyetinde olduğunuzu biliyorsunuz. Bu anın neşesini soluyarak, bu yüksek titreşimin bedeninizi ve kalbinizi doldurmasına izin vererek derin nefes alırsınız.

Ve bedeninizde mevcut olursunuz ve kalbinizde mevcut olursunuz. Şu anda nerede oturuyor olursanız olun, tüm varlığınızın farkındalığına bu güzel yolculuktan çıkıyorsunuz. Yeni bir entegrasyon seviyesi hissediyorsunuz, yeni bir bütünlük seviyesi hissediyorsunuz ve nefes alıyorsunuz ve nefes veriyorsunuz. Genişlemenizin ve deneyiminizi canlı tutma niyetinizin tamamen farkındasınız ve artık günlük yaşamınızı destekleyecek ilaca sahipsiniz.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Makale Kaynağı
Peru'nun Şamanik Gizemleri: Yüksek Andların Kalp Bilgeliği
Vera Lopez ve Linda Star Wolf tarafından Ph.D.

Peru'nun Şamanik Gizemleri: Yüksek And Dağları'nın Kalp Bilgeliği, Vera Lopez ve Linda Star Wolf Ph.D.Peru'nun And Dağları, İnka'dan aktarılan kadim şaman gelenekleri, kutsal yerleri ve kalp bilgeliğiyle zengindir ve Q'eros ulusu tarafından nesiller boyu korunmuştur. Andean halkının ve kutsal topraklarının bilgeliğine ve uygulamalarına ilişkin bu deneyimsel rehberde, Vera Lopez ve Linda Star Wolf sizi Machu Picchu, Cuzco, Ollantaytambo dahil Peru'nun kutsal siteleri, tapınakları ve güç yerlerinde samimi bir yolculuğa çıkarıyor. , Sacsayhuamán, Písac, Titicaca Gölü ve daha fazlası. Bu güçlü alanların her birinin nasıl eski bir bilgeliği - İnka'nın geride bıraktığı bir inisiyasyon - taşıdığını gösteriyorlar ve her kutsal yerin bilgeliğini bütünleştirmenize ve somutlaştırmanıza izin vermek için başlangıç ​​törenlerini ve şamanik yolculuk uygulamalarını paylaşıyorlar.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
azarlar Hakkında
Vera LopezLinda Yıldız Kurt, Ph.D.Vera Lopez, kutsal yerlere ruhsal yolculuklarda uzmanlaşmış bir seyahat şirketi olan Spirits of the Earth'ün kurucusudur. O bir dönüşüm öğretmeni, şaman bakanı ve Peru'nun Q'eros'u da dahil olmak üzere çeşitli geleneklerde şaman yaşlılardan doğrudan inisiyasyon alan And rahibesidir.

Linda Star Wolf, Ph.D., Venus Rising Association for Transformation ve Venus Rising University'nin kurucu direktörü ve başkanıdır. Şamanik Nefes Çalışması sürecinin yaratıcısı, sayısız atölye çalışmasına liderlik etmiş ve dünya çapında yüzlerce Şamanik Nefes Çalışması kolaylaştırıcısını sertifikalandırmıştır. Aşağıdakiler dahil birkaç kitabın yazarıdır: Ruh Fısıldayan ve Şamanik Nefes.

İlgili rüyalar

+8 oy
2 yorum 251 okuma
Ferit 5 Mart 2021 Rüya kategorisinde Ferit Karabasan (991 puan)   yazdı
+14 oy
8 yorum 1.7k okuma
+10 oy
5 yorum 1.9k okuma
Karga 23 Haziran 2020 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 141 okuma
+7 oy
3 yorum 257 okuma
Sibel Atasoy 15 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 149 okuma
magdalena 31 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 234 okuma
Arkturus 4 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+7 oy
6 yorum 242 okuma
Eyja 20 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+14 oy
6 yorum 192 okuma
Simge 20 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 133 okuma
+13 oy
8 yorum 304 okuma
magdalena 29 Ekim 2019 Bilgi kategorisinde magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 125 okuma
duyygunver 18 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde duyygunver Rüyazede (1.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
0 Üye ve 395 misafir
Bugün : 16733
Dün : 23857
Toplam : 48075056
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...