Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
254 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
Merhaba :)
Rüyamda anneannemin evindeyiz. Kalabalık var. Erkekler bir yerde oturuyor bizde çay veriyoruz fln
Benim küçük bir bebeğim olmuş,erkek. Biberonla süt veriyorum ilk başta onu içiyor daha sonra kendi göğsümü veriyorum emmeye devam ediyor. Bazı zamanlar uyudu. Uyanınca kalabalık olduğu için emziremedim bibaronla süt verdim. Daha sonra verdim emdi. Teyzem kuzenimin kızını verdi kucağıma ilk başta tutamadım düşecek gibi oldu sonra kaldırdım yukarı konuştum bebekle, güldüm felan.
Anneannemlerden gidicez artık. Babam bana bir bardak verdi içinde buz var bir tane. Bende götürdüm bardağı bulaşık makinesine attım. Daha sonra yanımda bir erkek var eşim görevinde fakat bilinçaltı bu erkek. O kişiyle gemiye binicez bir yere gidiyoruz. Tabelalar var aşağıda yemekhane olduğunu gösteriyor. Ben ordan birine sordum. Aşağıda evet dedi ama elinize bayrakları alın dedi. Adama sorarken bebek için olduğunu söyledim. Ona süt yapmak için.
2 tane kırmızı bayrak aldım elime. Hem eşime hem bana. Bu bayrakla türk mü yabancı mı olduğumuzu anlayacaklar. Yani içeriye girmek için kendimizi belli ediyoruz. Daha sonra bir eve gelmişiz bu kısım bilinçaltı. Oyun oynayan kişiler var oynamayanlar duvarın kenarına yere oturuyor bizde onlarla beraberiz bebek kucağımda. Birde orda emzirdim iki tarafımdan da. Hatırlıyorum süt de vardı bende. Kendi bebeğim tam yeni doğan değildi ama küçük bir erkek bebekti, güzeldi,iştahlıydı,hiç ağladığını duymadım,uyuduğunu gördüm.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
sanki başlangıç yapacağın konuları gösteriyor belki çocukluğa özlem belki yeni bir şeyleri geliştirmek bunna hayattaki kayıpları telafi etme isteğide  eklenebilir ailen anneanneni evi bunlar aile bağlarını geçmişe ve geleneklere bağlılığı işaret eder bebeğe süt verirken çekinmen de bundan kaynaklanıyordur sütü emzirme yoluyla değilde biberonla vermen çabalarını kendi içinden yapamıyor ve dışardan yardıma ihtiyacın var gibi  geldi bana kendi enerjini tam kullanamayabilirsin ama sorumlulk alacak bir yapıya sahipsin acaba dış etkilerden etkileniyomusun yada dıştan bir etkiye ihtiyacın mı var biberon böyle bir şeyi gösteriyor halbuki kenddi anerjin lazım yani emzirmek,ancak kendi imkanlarınlada bazı şeyleri yapacağını biliyorsun ve o gücüde buluyorsun sonradan emzirerek bebek başlangıç olacağı gibi sorumlulukta olabilir bide emek verme çaba gösterme gereği diyebiliriz.kuzeninin çocuğunu özlemlerin olarak görüyorum. belki bir çocuk sevgisi olabilir. ayrıca bebekler yeni haber müjde ve gelişmleri gösterebilir. özlemide gösterir çocuksu bir yapıyıda ve gene çocuk kendi benliğinde geriye dönüşü ve bazı konuları baştan ele almayıda gerektirebilir.bardak konusu kırılgan nazik bir yapıyı ve sevgiliyi gösterir rüyana giren erkekle birleştirince iki yönlü tabir edilmelidir biri yeni sevgili ikincisi bardağın içine ne konulduğuyla alakalı değişebilir. buz ferahlatıcı olduğu kadar soğutucudur da belki soğuduğunbirini gösterir,  belki ferahlık duyacağın birine ihtiyaç duyuyor olabilirsin. bunu hayatına bakarak karar verebilirsin.olabilirsin. bardağı bulaşık makinesine atman muhtemelen soğuduğun yada soğutulduğun birine daha yakın görünüyor. gemiye binmen uzun vadeli bir değişim ve hayat arayışını gösterir. bence erkek bilinçaltı olduğu kadar ihtiyacın olan bir şeyi gösteriyor. buda doğaldır insanlar hayatında birinin olmasını isteyebilirler. bayrak yemekhane olan kısım biraz karışık konuyla alakasını bulmak zor ama sanki, burada  kendini ifade etmekte zorlandığını yada bir karar netliği sağlaman gerektiğini söyleyebiliriz bayrakla kendini tanıtmaya çalışman sanki rüya başında ve devamındaki çocuk ve eş konusunda emin olamadığın durumları hem kendini netleştirmen hemde karşıdaki birinden yada olması muhtemel bir kişidende emin olma ihtiyacını öne çıkarır. yani aynı safta olacağın aynı fikir ve yapıda olacağından emin olmak istediğin birini arıyor olabilirsin ve gene çocuk kafana uyan birini bulduğunda sorumlulakları hem rahat alacaksın hemde alman kolaylaşacaktır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim, bende teşekkür ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+5 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Diğer yorumlarınız gibi bu yorumunuz da çok doğru. Bazı kısımları bende sizin gibi düşünmüşüm. Fazla olumsuz bir şey yok gibi. Teşekkür ederim.
+6 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Mustafa bey sizin bir yazınızda okumuştum. Yine yazdığınız rüyaların anlamlarını okursak eğer öyle çıkar demişsiniz. Önceden bunu bilmiyordum anlamlarını okuyordum. Bu bilgi okuyunca bir daha yapmadım ama daha öncekileri etkilemiş miyimdir ?
Birde yorumlandıktan sonra rüyaların anlamlarını okumak etkiler mi,bir şey olur mu ?
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu tarz düşünceler okurum bazen bazende sorulur ancak bana göre rüyalar görüldüğü ve doğru tabir edildiği zaman çıkar diyorum. yani rüya neyi anlatmak istiyorsa çıkar. yorumlandığı gibi çıkması da olay yaşandıktan sonra rüyanın ona işaret ettiğini anlamakla çıkmış olur. yani sonuçta rüyanın mesajı çıkar kim yorumlarsa yorumlasın birileri yorum yaptığı için rüyanın çıkışı değişmez bana göre.
+6 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım. Hemde burada sizin yazdıklarınız olumlu ve olumsuz şekilde her anlamı var diğer sitelerde yazanlar hep olumlu,aynı yorumlar,hiç kötü bir şey yazmıyor ki hemde
öyle olsaydı her zaman rüyalar kötü olsa bile HEP iyi şekilde çıkardı. Teşekkür ederim,sağ olun.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 173 okuma
+7 oy
5 yorum 279 okuma
Almilaaa 26 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Almilaaa Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 250 okuma
asiya 21 Haziran 2021 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 165 okuma
Nur2117 24 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Nur2117 Karabasan (659 puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 323 okuma
Aries_libra_ 16 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 189 okuma
Aynur Altay 2 Kasım 2021 Tabir kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 264 okuma
Tellitoka 24 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)   yazdı
+16 oy
3 yorum 223 okuma
hatice20 9 Eylül 2020 Rüya kategorisinde hatice20 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 214 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

366 Aktif
0 Üye ve 366 misafir
Bugün : 14288
Dün : 23857
Toplam : 48072620
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...