Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
413 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Merhaba :)
Rüyamda denizin kenarında bir kayalığın üstünde oturuyoruz. Kayalığın üstünde çim gibi yeşil bitkiler var küçük küçük. Annem beni yerden bırakıyor ve ben uçup geliyorum. İlk defa rüyamda uçtum. Baya da yüksekten gittim. 2-3 kez uçmuşumdur galiba. Daha sonra bir aile var, benim yanımda bir erkek var o bilinçaltı. Erkek kumun üstünde biz bizde bir yerde oturuyoruz denizin kenarında. Kabak çekirdeği yedik. Kabuklarını da isimlere yazdığımız bir kağıda topladık. Sonra kağıtta bu karıştı tabi. Daha sonra ben bu aile tatil yaptım. Kız, babası ve ben. Tanımıyorum bu ikisini de. Sabaha karşı oraya geldik. Ben eşyalarımı çantama koydum. Aynaya baktım kahküllerim vardı. Düzelttim daha sonra çıktım odadan. Açık büfe kahvaltı varmış onu gördüm. Kalabalık vardı,oturanlar vardı. Masaya ve masanın karşısına kahvaltılık yiyecekleri koymuşlar. Masanın arka tarafına da öğretmenler oturmuş onlar veriyorlar. Hocam dedim ben bu kişilere ama tanıdığımız kişiler değildi. Hamur işleri,zeytin,tere bitkisi brokoli,karnabahar birsuru şey vardı. Benim tabağımda hamur işi, brokoli,karnabahar ve birkaç şey daha vardı. Hepsi gerçekte de yediğim şeylerdi. Hocalarımdan biriyle konuştum. Sağ kolunu bana doğru attı yürüyerek konuştuk. Tanıdık kişiler yoktu açıkçası.
Yorumlarsanız çok sevinirim :))
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sıra dışı bir rüya yine :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
deniz kenarı genelde tatil iisteğini gösterir. ve gene güneşte varsa eğer enerjik olmayı yada enerjiye ihtiyaç duyduğunu gösterir. kış aylarında enreji düşer belkide enerjik olmaya ihtiyacın vardır. kayalık esneklik yada katılık olabilir. kayanın durumuna bağlı ve gene senin esnek yada hantal dediğimiz yani hareketli ve hareketsiz yapınla alakalı olabilir ve gene kayalık deniz kenarındaysa duygusal yapıda olduğuna yada bu aralar duygusallaştığına işaret edebilir.umut ve umutsuzluk arası bekleyişte diyebiliriz. yani beklemede kalma durumu gibi diyelim.burada hayatına bir yön vermen durumu söz konusu olabilir hatta vermen gerekir sanki alacağın bir haber yada destek fikir gibi bir durumda harekete geçmeye başlayacaksın yani kendin henüz hareket hainde değilsin. muhtemelen birinin sana cesaret vermesi gerekiyor. kayalıkta çim olması muhtemelen yosunlanma olabilir yani bekleme durumu veya gene duygusallığı işaret edebilir gene kayalıktaki çimler temelde aldığın görüşlerin seni desteklemeye yönelik olduğunu gösterebilir. uçman çok yönlü olabilir birinin desteğiyle harekete geçme cesaretin artıyor gibi yada belki bazı hayallerin konusunda fazla beklentili olabilirsin ve gene uçma rüyaları özgür hareket etmeyi bazende kurtuluşu  işaret edebilir belki standart düzenden ayrılıp daha özgür hareket etmen gerekecektir.annen de burada ona güvenini yada güveneceğin birini aradığını gösterebilir çünkü sana cesaret veriyor. kabak çekirdeği yemeniz kabukların kağıtta karışması  ise sorunlarının temelde basit olduğunu ama bazı şartlar belki de çevre yada birileri etkisiyle bu sorunların çıkılmaz hale geldiğini gösterebilir. tatil ve tanımadığın kişiler le ilgili şu anki durumuna bakmalısın ya dış çevreyle iletişim kurmaya ihtiyacın var yada gerçekten iletişimin iyidir. son kahvaltı kısmı ise odada hazırlanman çıkman kahvaltıya gitmen ya yeni gelişmeler istediğini yada gerçekten hoş olacak bazı gelişmeleri gösteriyor. hocanla konuşman ise ya bilgi istediğin konular olduğunu yada gerçekten ilerisi için bazı konularda bilgi edineceğine işaret ediyor.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Çok teşekkür ederim yine çok güzel yorumlamışsınız emeğinize sağlık :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yorumladım.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim sağ olun.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
saç ve ayna ksmına ekleme güzel bir değişime gitme ihtiyacı veya genel tabir edersek te gideceğini gösterir. saçların durumu değişimi havanın aydınlanmasıda umudu ve  yeniden başlangıcı gösterir. buna umutlanmak diyebiliriz.
+6 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  

İlgili rüyalar

+11 oy
5 yorum 254 okuma
+7 oy
3 yorum 164 okuma
+17 oy
2 yorum 146 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

369 Aktif
0 Üye ve 369 misafir
Bugün : 14565
Dün : 23857
Toplam : 48072897
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...