Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
262 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kendinizi ölümün büyük macerasına hazırlamak için yapabileceğiniz birçok şey var. Ancak hayatta olduğunuzu ve bunun gibi yaşamak zorunda olduğunuzu hatırlamak iyidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Sakatlanma ya da ölüme saplantılı olma eğiliminden kaçının. Doğal yaşam süreci her şeye zaman kazandırır. Diğer önemli yaşam olaylarıyla birlikte ölümü perspektifte tutun.

Bilmeniz gereken en önemli şeylerden biri, şimdi ölüme hazırlanabileceğiniz ve hazırlık sürecinden bile keyif alabileceğiniz. Ölüme hazırlık, yaşam deneyimlerinizi zenginleştirebilir. Bir kez göze ölüm bakıp, hiçbir şey hissetmeden hoş, ama hafif, beklenti dışında, o zaman hayat çok daha zevkli hale gelir.

Massachusetts, Ashby'deki bir mezar taşından alınan bu epitaph, temel gerçeği açıklar.

    Unutma, arkadaşlar, geçerken
    şimdi olduğun gibi, bir zamanlar ben de
    Şimdi olduğum gibi, öyle olmalısın.
    Beni takip etmeye hazırlan.

Kendini ölüm için hazırlamak için tavsiye edilir. Ancak hazır olup olmadığınız, kendi belirlediğiniz saatiniz geldiğinde bir sonraki boyuta geçersiniz. Saatiniz siz ve konseyiniz tarafından belirlenir - bilinçli akılda çalışan küçük değil, İlahi Kaynak ile uyumlu çalışan Büyük Siz. Bu daha yüksek benlik, sıklıkla bahsedildiği gibi, İlahi Kaynağa doğrudan bağlantıyı korur.

Küçük bir hazırlık ölüm deneyimini daha keyifli ve böylece geride bıraktıklarınız için daha huzurlu hale getirebilir. İşte bu hazırlık için bazı öneriler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaşamın bir parçası olarak ölüm hakkında konuşmanıza izin verin. Sizi temin ederim ki, bunun hakkında konuşarak ölümü daha da yakınlaştırmazsınız ve bu konseptle kendinizi daha konforlu hale getirebilirsiniz. Konudan kaçınarak onu gizem ve utanç içinde gizlersiniz. Nazik toplumda bahsetmediğimiz konulardan biri haline geliyor.

 InnerSelf'ten En Son Haberleri Alın
   
    Haftalık Bülten     Günlük İlham

Ölüm üzerine, inandığınız şeye dayanarak kendi ölüm deneyiminizi yaratacaksınız. Bu nedenle, ne istediğinizi ve beklediğinizle ilgili ne kadar net olursanız, o kadar iyi olursunuz.

Başkalarının ölüme yakın deneyimlerini okuyun ve inceleyin. Ne okuduğunuzu arkadaşlarınızla tartışın. Bu kitap ve makaleler cehennemi anlatıyor mu? Bir tane ister misin? Ölümle ilgili kavramlar ve kelimelerle oynayın. Bu, sizin ve başkalarının ölüm gerçeğine uyum sağlamanıza olanak sağlar.

Düşünceleriniz ve kavramlarınız hakkında konuşmak kendi görüşlerinizi netleştirmenize yardımcı olur. Sizi, realitenizi sentezlemeye ve ifade etmeye zorlar. Bu noktada kendi hatalı düşüncenizi gözden geçirebilir veya düzeltebilirsiniz. Başlangıçta doğru bir ölüm gerçekliğine sahip olmasanız bile, açık forum süreci çeşitli olasılıklara açmanıza izin verir.

Bu konuşmalar insanları geçiş sürecine alıştırmaya yardımcı oluyor. Konuşma gerçekleştiğinde konuyu tartışabilecek kadar rahat olmak önemlidir. Çoğu zaman, çocuğun yaklaşmakta olan doğumu tartışıldığı gibi, saat yaklaştığında ölümü tartışmak için bir içsel bilgi vardır ve bir ihtiyaç vardır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanlar ölüm konusunu, hatta onunla ilişkili kelimeleri bile aldılar ve onları yaramaz hale getirdiler - halka açık bir şekilde konuşmadığımız bir şey. Çocuklar, konuyu gündeme getirirse, itilir veya çabucak yönlendirilir. Toplumumuz "fobik ölüm" ve şimdi bunun değişme zamanı.

Kelimeler ve kavramlarla rahat olunca, büyülü an geldiğinde ve öldüğünü keşfedersen, bu kadar şok olmazsın. Birçok insan, sadece kelimenin şok değeri nedeniyle kendi ölümlerini kabul etmekte zorlanıyor. Yaşamınız boyunca ölüm fikrini göz ardı etmek ve bastırmak aslında kelimeyi güçlendirir. O halde gücü sözlerle ve onlarla rahatlayarak sözlerden ve ölüm kavramından uzaklaştırın. "Ölüm" ve "ölü" kelimelerini "doğum" ve "hayat" kelimesi kadar tanıdık yapın.

Doğum ve ölüm hem geçiş zamanıdır. Bir boyutlu formdan diğerine değişim anlamına gelir. İnsanların parçalara ayrıldığını görmüyorsunuz, çünkü birisi (özellikle de kendileri) öldüğünde yaptığınız gibi doğdu. Oysa doğum çok daha travmatik ve genel olarak onu deneyimleyen için nahoş. Ölüm çok daha kolay bir geçiş.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aşağıdaki sahneyi hayal etmek için bir dakikanızı ayırın.

Kendini bir yolda yürüdüğünü hayal et. Yolunu oluştur; detaylara dikkat edin. Geniş, dar, pürüzsüz, sert, güzel, çok güzel olmayan, düz veya sarma mı? Sen karar ver. Bir süre yürüdükten sonra bir duvara gelirsiniz. Duvar, istediğiniz herhangi bir form olabilir, ancak yolunuz boyunca uzanmalı ve etrafta yürüyemeyeceğiniz kadar uzamalıdır. Duvarı şimdi oluştur!

Şimdi duvarın ötesine geç. Ne görüyorsun? Bu vizyonu yaşamak için bir dakikanızı ayırın. Rahatlayın ve görüntülerle oynayın. Bunu yaşayana kadar okuma!

Fudging yok!

Bu yol, yaşamınız hakkındaki görüşünüzü temsil eder. Hayatın kolay mı yoksa kaba mıydı? Yolun iyi aşınmış mıydı, yoksa yeni yollar mı yakıyorsun? Yolun dümdüz mü yoksa sarıldı mı? Yolunu beğenmediysen, istediğin zaman değiştirmek için tam gücün olduğunu biliyorsun. Bitkiler, çiçekler ekleyebilirsiniz - kısacası, seçtiğinizde seçtiğiniz herhangi bir yolu oluşturun.

Duvarı inceleyin. Yüksek mi, katı mı, yoksa düşük ve önemsiz mi? Ne türdü? Duvarın ötesine nasıl geçtiniz? Zor muydu Duvarın ötesine geçme tepkileriniz nelerdi? Diğer tarafta ne buldun?

Duvar, yaşam ve ölüm arasındaki ayrımı temsil ediyor. Duvarın ötesinde öbür dünyaya dair sembolik bilinçaltı bakışınız var. Şimdi resimlerinizi tekrar gözden geçirin. Yaşadıklarınızı beğenmediyseniz, yeni bir yaratım seçin ve yeni görüntüler oluşturun.

Doğru cevap yoktur, fakat aynı zamanda tüm cevaplar doğrudur. Cevaplarınız, ölüme ve kişisel ölüm gerçekliğinize inanmanız için şartlandırılmış bir kombinasyonu temsil eder. Bilinçaltı ölüm gerçekliğinizden memnunsanız, bu harika. Ölümün sembolik temsilinden rahatsızsanız, okuduğunuz gibi yeni bir tane oluşturun.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölüm birçok yönden üniversiteye gitmeyle karşılaştırılabilir. İlk başta biraz endişelenmenize neden olabilir. Değişim biraz stres bile yaratabilir. Ancak bir süre sonra harika yeni maceranıza gitme ihtimaliniz konusunda gerçekten heyecanlı olabilirsiniz. Gideceğin için şanslı olduğunu söyleyebilecek birçok kişi var. Ölüm, kolejden bile daha kolaydır, çünkü yapılacak bir paket yok, ödenecek ücret yok, yazılı sınavlar da var.

Ölüm kavramıyla rahatlarken, korkutucu ölüm kavramlarını bırakmaya başlayabilirsiniz. Tamamıyla keyifli, çeşitli ölüm seçeneklerine sahip olmanıza izin verin. Bu, yarattığınızdan farklı olabilir, ortaya çıktığında kendi benzersiz ölüm maceranıza açık ve alıcı olmanızı sağlar.

Bununla birlikte, ölüm kavramı hala sizi korkudan titretiyorsa, ve onu biçimsiz ve tatsız bir durumda bırakamazsanız, o zaman sizin için ölümün nasıl olacağına dair kendi resminizi oluşturmak için birkaç dakikanızı ayırın. Yeni ölüm realiteniz olana kadar bu görüntüyü tekrar tekrar oynatın. Böylece, öldüğünde otomatik olarak bu tanıdık gerçeği yaratacaksın. Sonunda gerçek gerçeklik farkındalığınızı pekiştirecek, ancak bu yaratılmış gerçeklik, korku ya da panikten çok daha iyi, hoş bir ilk karşılaşma olacak.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Unutma, düşüncelerinin gücü var. Bir cehennem olduğuna inanıyorsan ve hakettiğin şey bu. kendin için yarat. Öte yandan, etrafta yüzen altın ve meleklerle kaplı sokakların olduğu bir cennet olduğunu ve bunun iyi yaşamı yaşamanın ödülünün olduğunu düşünüyorsan, o zaman yaşayacaksın. Sonunda, (ve) yerleşmek durumunda, ölüm hakkındaki gerçeği öğreneceksiniz. Ancak neden bu kadar korkunç bir zaman geçirme riskini ve belki de siz bunu çözerken keyifli olmayan deneyimler yaşayabilirsiniz? Yaşamak istediğiniz bir ölüm gerçeği yaratmak daha iyidir; Ölümden sonra ve ne zaman hazır olursanız, gerçeği bileceksiniz.

Sadece zihninizde en çok arzu ettiğiniz yerin resmini oluşturun. Bu görüntü herkes için farklı olacak. Mükemmel bir barış mı yoksa yüksek bir macera mı istiyorsun? Tüm eski dost ve akrabalarınızla bir partiye ya da Tanrı ile sessiz bir konuşmaya ne dersiniz? Birçoğunun bahsettiği sevgi dolu ışığı deneyimlemek ister misiniz? Siz karar verin, sonra o gerçeği yaratın. Böylece öldüğünüzde, bu gerçekten ölümünüzden hemen sonra yaşadıklarınız olacaktır. Bu tanıdık sahne korkularınızı yatıştırır ve kendinizi ölü bulmadaki şokunuzu azaltır. Hafif bir beklenti hissi bile yaratabilir.

Yarattığınız ölçüde dışında cehennem olmadığını unutmayın. Ancak, harika bir ölüm deneyimi yarattığınız için, bu, tüm Dünyasal eylemleriniz için sorumluluktan kaçacağınız anlamına gelmez. Birinin dediği gibi, "İntikam cehennemdir" ve bu hayata geri ödeme ya da denge getirme ihtiyacı hissedeceksiniz. Dolayısıyla, sorumlu ve zevkli bir yaşam sürdürmeye devam edin; cehennem geri ödemesi gerekmez.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölüme hazırlanırken, bu düşük frekanslı duyguların size hizmet etmediğini hatırlamakta fayda var. Yaşamınız boyunca ve sonrasında panik ve kaos yaratırlar. Şimdi onlardan kurtulmak en iyisidir, böylece hayatınızın geri kalanını veya ölümünüzü etkileyemezler. Bu enerji vapurları sizi yaşama sevincinizden arındırıyor ve hiç bir kullanım özelliğine sahip değil.

Onları ortadan kaldırmanın en kolay yollarından biri, Cennetteki Yardımcılardan yardım istemek. Korku ve endişe olan negatif kuvveti tanıdığınızda, sadece yaşamınızı sonsuza dek korkudan kurtarmak için harika bir zaman olduğuna karar verin. Kendinizi korkularınızdan arındırmak için İlahi yardım isteyin. Tanrı, evren, Buda, İsa ya da inancınıza bağlı olarak melekler size yardım etmeye isteklidirler. Ama korkularını bırakmaya istekli olmalısın. Yardım isteyin ve ardından iç rehberliğinize uyun.

Diğer bir teknik ise görselleştirmeyi içerir. Tüm korkularını gör, endişelen, vb. Fiziksel form al. Sonra formları dağıtın. Onları yak, sevgi ile zapla, ışıkla parçala. Yaratıcı olun, ancak kendinizi yaparken görün. Onları gitmelerine istekli olduktan sonra bırakmaları gerektiğini bilin. Bir seferde bir konuda hareket edin. Form verirken, özel dikkat edin. Gerçekten onu deneyimleyin ve tüm niteliklerine dikkat edin. Öyleyse onu hayatınızdan uzaklaştırdığınızda düşünceleriniz onu geri davet etmedikçe, onun gittiğini bilirsiniz. Arzu ettiğiniz her bir duyguyu ortadan kaldırırken, onu arzulanan bir şeyle (sevgi, güven, cesaret, inanç vb.) Değiştirin.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zihniniz bir konu üzerinde durduğunda, derhal değil, kesinlikle sizin yaşamınızda tezahür eder! Her yeni düşünce, bu üretken olmayan duyguların size yeniden katılmaları için bir davetiye olabilir. Yaşam boyunca düşünceleriniz ve sözleriniz yaratıcı bir güce sahiptir, yavaş bir süreç olsa da, bunlar sizin gerçekliğiniz olur. Başlangıçta, farkında değilken, yavaş bir işlemdir. Bu bizim korumamız için tasarlanmış bir güvenlik cihazıdır. Bu gerçeğin ne kadar farkında olduğunuzda tezahür o kadar hızlı olur.

Ölümden sonra bu aynı düşünceler sizin anlık realiteniz haline gelir. Bu nedenle, korku ve suçlulukla dolu ölüm sürecine geçerseniz, onları varlığınızdan salıverinceye kadar kendinize işkence yaparsınız.

Yerli Amerikalıların duygusal çöplerini serbest bırakmak için özel bir tekniği vardı. Bir çukur kazıyorlar ve tüm olumsuz deneyimlerini, düşüncelerini ve / veya duygularını konuşuyorlardı. Hepsini Ana Dünya'ya verdiklerinde, deliği doldururlardı. Çoğunlukla Toprak Ana'nın duygusal bir çöpünü güzel bir şeylerin gelişebileceği gübre için kullanacağını bilerek bir tohum ekerlerdi. Bu ritüeli seviyorum ve birçok kez kullandım. Bir ağaç dikmeyi seçiyorum. Gezegenimizin daha fazla ağaçya ihtiyacı var ve insanlığın onlara sağlıklı bir başlangıç ​​yapması için bol miktarda duygusal gübresi var.

Ne zaman korku, suçluluk veya herhangi bir olumsuz duygu yaşarsanız, bir delik kazın ve duygusal bokunuzu deliğe sokun. Sonra deliğe bir ağaç dikin. Toprak Ana'ya ve ağacın ruhuna, huzurlu, sevgi dolu bir varoluş içinde hareket etmenize yardım etmesini ve gübre kullanımınızı, ilgilenen herkes için en yüksek ve en iyi fayda için kullanmasını isteyin. Gerçek için yapamıyorsan, zihninde yap. Tüm çöplerinizden kurtulmak için birçok ağaç dikmeniz gerekebilir, ancak harika hissedeceksiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gerçek ya da nihai ölüm gerçekliğinin bilincinize girmesine izin vererek kendinizi ölüm için hazırlayın. Bu konuda gerçeği öğrenirken olabilir. Kimse size gerçeği öğretemez; kendi iç bilginiz aracılığıyla kabul edilmeli ve tanınmalıdır. Tanrı'nın Varlığından, ölüm hakkındaki gerçeği öğrenmenize yardım etmesini isteyerek süreci hızlandırabilirsiniz. Başkalarını okurken veya dinlerken, gerçeği ayırt etme yeteneğini isteyin. Ölümü bir konuşma konusu haline getirirken, gerçeği dinleyin. İçsel bilginize güvenmeyi öğrenin.

Bu kitap ve diğer tüm kitaplar yazarlarının gerçeklerini paylaşıyor. Onların gerçekleri senin gerçeğin olabilir ya da olmayabilir. Bu kitap eğer izin verirseniz kendi gerçeğinizin farkına varmanıza yardımcı olacak bir katalizör olabilir. Gerçekler ve görüşler size verilir veya sizin tarafınızdan toplanır, ancak gerçek bir bağırsak seviyesi tanımadır. Bu içsel bilgi asla başkaları tarafından verilemez ve kesinlikle sizden asla alınamaz. Kişisel gerçeğiniz sizi yaşam ve ölümle ilgili nihai gerçeğe yönlendirecektir. Giriş düzeyinde, birçok gerçek var, ama sonuçta hepsi nihai nihai gerçeğe yol açıyor. Bu içe doğru bir yolculuktur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zihnini aç ve sezginin sana gerçeği getirmesine izin ver. Rahatlayın ve aklınızın yüzmesine izin verin. Bilgi zorlamaya çalışmayın; bunun yerine hayal gücünüzü yavaşça ölüm düşüncesi üzerinde ve çevresinde düşüncelerinize yönlendirin. Bunu rahat hissettiğiniz sürece yapın. Birkaç dakika yarım saat kadar üretken olabilir. Rahat bir zihin, İlahi ilhamdan çok daha fazla alıcıdır. Şu anda derin düşünceler alamayabilirsiniz, ancak aklınızı İlahi içgörülere daha açık hale getirmeye başladınız. Günlük aktivitelerinize devam ederken zihninizi rahat bir durumda tutun. Güven, doğru zamanda, ölüm hakkındaki gerçeği bileceğinize (veya seçtiğiniz herhangi bir konuyu) bileceğinize güvenin. Kendi duygu ve tutum değişikliklerinizi ve başkalarından gelen yorumlar, sezgisel düşünceler veya yazılı materyallerden gelen pasajlar şeklinde olabilecek “mesajlar” ı izleyin. İncil size sormanızı söyler ve alacaksınız. Gerçeği bilmek istersen, sana gerçekleri söyleyeceksin. Ancak bu, zihninizi ona açık tutmanızı gerektirir. Aklınız mevcut inançlarınız dışında herkese kapalıysa, gerçeği bilmeniz ve kabul etmeniz için daha rahatsız edici olmanız zor olacaktır.

Gerçeği ayırt etme yeteneğini isteyin, daha sonra sizde olduğunu bilerek bu yeteneğe güvenmeyi öğrenin. Bu kitabı okurken ve diğer materyalleri tecrübe ederken bağırsak hislerinizi kontrol edin. Sonunda yarattığınız ölüm imajınız, gerçek ölüm gerçekliğiyle değiştirilecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir sonraki boyuta kolay geçişin sırrı, yaşamı, sizi bu yaşama sürükleyen herhangi bir gevşek ucu ortadan kaldıracak şekilde yaşamaktadır. Bu, herhangi bir gevşek ucu otomatik olarak ortadan kaldıran yaşamla barış yapmanız gerektiği anlamına gelir. Bu çözülmeyen sorunlar hayatınızı etkileyebilir ve etkileyebilir, ancak şimdilik ölümünü nasıl etkilediklerine odaklanacağız.

Hayatla barışı sağlamak için, yaşamınızdaki tüm deneyimler ve insanlarla barış yapmalısınız. Etrafınızdaki her şeyle ve herkesle barış yaparak başlayın. Hayatla barışı sağladığınızda, ölümde barışı otomatik olarak bulacaksınız. Ölüm sürecinde bir huzur hali, geçiş tecrübenizi belirlemenize yardımcı olur. Bu nedenle zaman geçirmek insanlarla, meselelerle ve duygularla barış yapmak için önemlidir. Şimdi harcanan zaman ve çaba, daha sonra büyük kazanç sağlayabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Birine kızgınsanız, bu tahriş bilincinizde tekrar tekrar ortaya çıkar ve sizi Dünya'nın sınırlarında tutabilir. Uç noktalara taşınan bu negatif frekans sizi ruhsal olarak devam etmekten alıkoyacaktır. Ölen insanlar var, ancak daha yüksek iyiliklerine devam etmeyi reddediyorlar. Bu düşük titreşim frekansında sıkışıp kalıyorlar ve isteksiz ve / veya devam edemiyorlar. Evin çevresinde ölenlerin, özellikle de şiddetli bir şekilde öldükleri takdirde, çevrelerinde dolaşan birçok insan var. Tuzağa düştüler çünkü zihinsel durumları onların ilerlemesine izin vermiyor. Öldürülmek gününüzü mahvetmeye meyilli olabilir, ama sonsuzluğunuzu mahvetmesine izin vermenin bir anlamı yoktur!

Küçük bir olaya kızan ve yıllarca, hatta on yıllarca öfkeli kalan insanları tanıdığınızdan eminim. Bunlar sıkışıp kalmanın en iyi adayları. Bu duygusal sineklerden biri olursanız, şimdi yayınlanmaya başlasanız iyi olur. Eski acıları, eski yaraları, eski sorunları ve eski hisleri serbest bırakın. Sihir numarası yok; sadece yap.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Madde Kaynak:

Yaşamın Son Sınırını Keşfetmek: Ölüm Dünyası, Ölmek ve Bırakılmak
Heather Anne Harder tarafından.

Heather Anne Harder'ın Hayatının Son Sınırını KeşfetmekBu kitap, insanların ölüm ve ölüm sürecini ruhani dürüst bir şekilde anlamalarına ve bunlarla başa çıkmalarına yardımcı olmak için yazılmış bir kılavuzdur. Bilginin korkuyu ortadan kaldırdığı teorisini kullanan Dr. Heather Anne Harder, okuyucuyu geleneksel olarak "ölüm" sözcüğünü barış ve kabulle dolu bir kıyıya çeviren terör okyanusunda yönlendiriyor.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yazar hakkında

Heather Anne HarderHeather Anne Harder, Indiana Governors Eyalet Üniversitesi'nde Eğitim Profesörüdür. O yazarı Boyutlararası İletişim: Hayaletler, Ruhlar, Melekler ve Diğer Ölü İnsanlarla Konuşma Sanatı ve Bilimi, Bilinçte Mükemmel Güç, ve Birçoğu Seçildi: Birkaç Yer Seçildi: Dünya Temelli Gönüllülerin Hikayesi. Harder Işığı anlatmak ve paylaşmak için dünyayı dolaşıyor. Ayrıca ABD Başkanı 2000 seçimlerinde adaydı.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

435 Aktif
0 Üye ve 435 misafir
Bugün : 21619
Dün : 23857
Toplam : 48079924
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...