Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
220 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kaybolan kişinin sevinçle geri dönmesine, Dargınların barışmasına, Hacca, karlı ticarete ve pazaryerine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

17 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada bir bayram arifesinde oldugunu ve bayram için hazirlik yaptigini görmek, evine yeni bir takim esyalar alacagina veya mutlu bir haber alacagina isarettir. Arife gününde çocuklarini bayram için hazirladigini görenin esi yeni bir ise baslayip menfaat görecek demektir.

Bir baska rivayete göre ise; Rüyada arefe gününde bulundugunu gören kimsenin, kayip bir kimsesi varsa, sevinçli olarak gelir. Yakin akrabalarindan kendisiyle iliskileri kesilmis ve görüsemedigi birkimsesi varsa, birbirlerine kavusurlar. Birisiyle münakasali bir mevzuu varsa, sulh olur. Arefe gününü görmek hacca delalet eder. Bazan da arefe gününü görmek, cum a gününe, pazar yerlerine ve karli bir ticarete delalet eder.

Rüyada arefe gününde olduğunu görmek, kayıp bir kimsenin
geleceğine işarettir. Arefe gününü görmek, hac farizası ile de tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arefe Gününde Çocuklarını Bayrama Hazırladığını Görmek

Arife gününde çocuklarını bayram için hazırladığını görenin eşi yeni bir işe başlayıp menfaat görecek demektir.

Bazen de arefe gününü görmek, cuma gününe, pazar yerlerine ve kârlı bir ticarete delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Afere Gününde Hazırlık Yaptığını Görmek

Rüyada bir bayram arifesinde olduğunu ve bayram için hazırlık yaptığını görmek, evine yeni birtakım eşyalar alacağına veya mutlu bir haber alacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arefe gününü görmek hacca delalet eder. Bazen da arefe gününü görmek, cuma gününe, pazar yerlerine ve karlı bir ticarete delalet eder.
Rüyada Arafat'a vakfeye durduğunu gören kimsenin durumuna göre, rütbesini iyi bir durumdan aşağı bir duruma veya kötü bir durumdan iyi bir duruma geçmesine delalet eder. Bazan rüya sahibi, çok sevdiği hanımından ayrılır. Bazen da rüya sahibine düşmanı galebe çalar. Bazan da rüya sahibi, rüyayı gördüğü zaman hanımından ayrılıyor veya düşmanına mağlûp bir durumda ise, izzet ve şerefe nail olur. Ayrıldığı kimse ile de bir araya gelir. Eğer rüya sahibi günah-karsa tövbesi makbul olur. Rüya sahibinin gizli bir sırrı varsa meydana çıkar.
Bazen da Arafat'ta vakfeye durmak, görüşemediği bir dostu ile bir araya gelmeye; gerek kavim ve kabilesinden olsun ve gerekse yabancı bulunsun yanma gelen kimse ile ünsiyet ve ülfet peyda etmeye delalet eder.
Rüyada fecirden önce gece vaktinde Arafat'ta vakfeye durduğunu gören kimse, arzu ve isteğine kavuşur. Fecirden sonra Arafat'ta vakfeye durduğunu gören kimse ise isteğine kavuşamaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arife gününde bulunduğunu görmek günahların af olmasına; rüya sahibinin kayıp bir kimsesi varsa bulunacağına; dargın yakınlarıyla buluşacağına; kârlı ve faydalı ticarete işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arefe günü görmek, dargınların barışması, problemlerin hallolması, dara düşen insanların refaha çıkması anlamına gelir. Rüyada arefe günü hacca gitmek, dini görevleri yerine getirmek, maneviyatı güçlendirmek demektir. Kişinin manevi anlamdaki gücü bir aydınlanma şeklinde olacaktır. Bütün hayatını olumlu yönde etkileyecek önemli bir kimse olacaktır. Rüyada arefe günü görmek gelecek güzel günlerin hazırlığıdır. Kişinin hasretini çektiği güzel günlerin yakın olduğu, nihayet mutluluğa ereceği anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arefe Günü Görmek İslami Anlamı

Rüyada Arefe günü görmek, bayrama hazırlık yaptığını gören kişi yeni eşyalar alır. Evini yeniden düzenler, eğer arefe gününde çocukları bayrama hazırlıyor ise yeni bir işe girmeye ya da yeni bir iş kurmaya işarettir. Bu rüya bazen kişiler arasındaki husumetin sona ermesi, meselenin adaletli bir şekilde sonuçlanması demektir.

Rüyada arefe günü görmenin dini yorumu, İmam Nablusi (r.a) şöyle buyuruyor, eğer bir kimse rüyasında arefe günü görüyorsa, kaybolmuş bir yakını varsa sevinç ile geri döner. Arefe günü gören kişi akrabaları arasında husumet yaşıyorsa bu husumet biter.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arefe Gecesi Görmek

Rüyada arefe gecesi görmek, çok hayırlıdır. Karlı ve bereketli bir iş yapmak demektir. Müşterinin artması, kazancın iyi gitmesi anlamına gelir. Adeta karanlık bir süreçten kötü günlerden aydınlığa vermek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Arefesi Görmek

Rüyada bayram arefesi görmek, sevinçli olaylar ile müjdelenir. Kişinin bayram havası yaşayacak kadar mutlu zamanlar geçirmesi, sıkıntılarından kurtulması demektir. Bekar bir kimse bu rüyayı görüyor ise evlenecek anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arefe Günü Oruç Tutmak

Rüyada arefe günü oruç tutmak, rüya sahibinin şüphe ettiği bir şeyden artık emin olması, bir olayın hayırlı bir şekilde sonuçlanması demektir. Rüyada arefe günü oruç tuttuğunu gören çevresinden yardım alır, rahata erer. Kişinin nefsini de iyi terbiye etmiş olması ile yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
​​​​​​Rüyada Arefe Günü Mezarlığa Gitmek

Rüyada arefe günü mezarlığa gitmek, günahların bağışlanması, iyi insan olmak ve yararlı işler yapmak demektir. Rüya sahibinin maneviyatının güçlenmesi, bu dünyanın tamamen geçici olduğunu anlaması, öbür dünya için ise güzel işler yapmaya başlaması anlamına gelir. Ölmüşlerin arkasından hayır duası etmek gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayrama Hazırlanmak

Rüyada bayrama hazırlanmak, nasıl görülürse görülsün çok hayırlı bir rüyadır. Arzuların gerçekleşmesi, beklentilerin karşılanması, çok güzel günler yaşamak, bekarlar için evlenmek demektir. Hane içerisinde de bir bayram havası esmesi ve güzel olaylar ile yorumlanır. Bekarlar için yapılacak mutlu bir izdivaç ile de yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arefe Günü Temizlik Yapmak

Rüyada arefe günü temizlik yapmak, imanlı olmaya, iyi niyete işarettir. Kalbi temiz olan kişinin çevresinden de iyi muamele görmesi, yardımlar görmesi ve herşeyin yolunda gitmesi demektir. Arefe günü yapılan temizlik, güzel zamanlar için hazırlanmaya, mutlu hadiselerin yakın olduğuna işarettir. Rüya sahibini sevinçten havalara uçuracak muhteşem olaylar beklemektedir. ​
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Günâhkâr bir kimsenin rüyada arefe gü­nünde bulunduğunu görmesi, günahına tövbe edeceğine ve tövbesinin kabul olunacağına işâret eder.

Rüyada arefe gününde bulunduğunu gören kimsenin, kayıp bir kimsesi varsa, ona kavuşur. Yakın akrabalarından kendisiyle ilişkileri kesilmiş ve görüşemediği bir kimsesi varsa, birbirlerine kavuşurlar. Birisiyle münakaşalı iseler barışırlar.

Arefe gününü görmek hacca ve kârlı bir ticarete delâlet eder.

Rüyada fecirden önce gece vaktinde Arafat’ta vakfeye durduğunu gören kimse, arzu ve isteğine kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arefe Günü Oruç Tutmak Görmek

Rüyasında arefe günü oruç tuttuğunu gören bir kimsenin gerçek hayatta nefsine hakim olan, iyi ameller yapmaya çalışan bir kimse olduğuna ve hacca gideceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arefe Günü Temizlik Yapmak

Rüyada arefe günü evinde temizlik yaptığını gören kimsenin gerçek hayatında sorunlardan uzaklaşacağına, etrafında kötü niyetli insanlar var ise bunlardan uzaklaşacağına, sağlığa kavuşmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arefe Günü Hazırlık Yapmak Görmek

Rüyasında arefe gününde bayram hazırlığı yaptığını görmek rüya sahibinin evine yeni eşyalar alınacağına ya da hane halkı içerisinden mutlu haberler alınacağına ve bu sayede herkesin mutlu olacağına delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

442 Aktif
0 Üye ve 442 misafir
Bugün : 970
Dün : 21898
Toplam : 48081167
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...