Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bayram görmek, Bayramlar sevinç ve sürür günüdür, bu sebeple bayram görmek, müjde ile tabir olunur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada bayram günü görmek, gam ve kederden kurtulmaya, ferah ve sevince, bolluğa, hayra işarettir. Ramazan bayramı içinde olduğunuzu görmek, günlerin sevinç ve neşe için­de geçeceğine, diğer dini ve milli bayramlar olduğunu görmek, se­vinç ve refaha işaret eder. Rüyada kendinize bir bayramlık giyim eşyası aldığınızı görmek, çok sevinçli bir haber alacağınıza işaretir.Rüyada bayram görmek, iyilik, ferahlık ve neşeye ve sevince işaret eder.Rüyasında bayram günü olduğunu görmek ve kendisine bir bayramlık yeni elbise aldığını ve giydiğini görmek, çok sevinçli bir haber alacağınıza ve akrabalarınızla aranızın iyi olacağına işaretle yorumlanır.Rüyasında bir bayram yerine gidip eğlendiğini görmek, rüya sahibinin uzun ömürlü olacağına işaret eder.Rüyasında Ramazan bayramında olduğunu görmek, rüya sahibinin bolluğa ereceğine veya kaybolan şeyinin geri ge­leceğine, yani kaybının bulunacağına işaret eder.Kurban bayramını görmek, ferahlığa ermek, menfaat elde etmek ve kurtuluşa ereceğine işaretle yorumlanır.Rüyasında bayram namazına gittiğini görmek, din yolunda sevap kazanacağına işaret eder şeklinde yorumlanır.Bayram namazından çıktığını görmek, Cenab-ı Hakk'ın affı­na ve bağışlamasına ereceğine işarettir.Rüyada bayram görmek, sevinç ve neşeye, müjdeye, dost ve akrabaların bir araya gelme­sine işâret eder.Bazı kere de rüyada bayram görmek, fe­rahlık ve sevinç, genişlik ve bol rızka işâret eder.Rüyada bayram namazından çıktığını gör­mek, Allah'ın (c.c.) mağfiretine mahzar olma­ya işâret eder.Rüyada kendinizi bayram yerinde görmek, nüfuzlu biriyle tanışıp, ondan hayır ve kazanç sağlayacağınıza işâret eder.Bayram yerinde çocuklarla eğlendiğini görmek, uzun ömre ve nîmete işâret eder.Rüyada bayram gününde olduğunu gör­mek, kaybettiği şeyi bulmaya ve bol geçime işâret eder.Rüyada ramazan bayramında olduğunu görmek, üzüntü ve kederden kurtulmaya, se­vinç ve sürura, işlerde kolaylığa, tövbenin ka­bulüne işâret eder.Bir kimsenin rüyada Kurban Bayramı gör­mesi, sevinç ve sürura, müjdeye, günâhların bağışlanmasına ve Allah'ın (c.c.) rızasına işâret eder.Rüyada kurban bayramı görmek, geçmiş bir sevincin tekrar gelmesine, huzur ve refaha işâret eder.Hapiste olan kimsenin rüyada kurban bay­ramında olduğunu görmesi, hapisten kurtul­maya işârettir.Borçlunun rüyada kurban bayramında ol­duğunu görmesi, borçtan kurtulmaya işâret eder.Herhangi bir şeyini kaybeden bir kimsenin rüyada kurban bayramında olduğunu görmesi, kaybettiği şeyi bulacağına işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyasında Ramazan Bayramı' nın olmuş olduğunu görmesi, Onun (rüya sahibinin) üzüntülerden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve sevince, feraha ereceğine işarettir şeklinde yorumlanmıştır.Rüyada Ramazan ayında bulunduğunuzu görmeniz, hayır, bereket ve ilme; Kur an oku­maya ve öğrenmeye; sara hastalığından kur­tulmaya işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı Görmek

Helak olmaktan kurtulmaya, geçmiş bir sevinci yeniden yaşamaya, borçtan ve hapisten kurtulmaya delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; Bayram)

Rüyasında Kurban Bayramı gören kişi için geride kalmış bir sevincin geri gelmesine, isteğe ve her türlü tehlikeden kurtuluşa yorumlanır. Kendisini Kurban Bayramında görürse, eğer bu kişi hapiste ise kurtulacağına, borcu varsa borcunun ödeneceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı görmek, sevinçle yorumlanır. Kurban Bayramında bir kurban kestiğini ve etlerini kendi eli ile dağıttığını gören, dünya ve ahiret işlerinde daima makbul bir insan olarak bilinir ve kurban hayvanının hürmetine ahiret azabından emin olur. Kurban Bayramını kutlamak için bayram adetine uyan ve büyüklerinin saygısını, küçüklerinin sevgisini kazanmak için, onlarla bayramlaştığını gören kimse; borçlu ise borcundan, dertli ise derdinden, hasta ise acısından kurtulur rahat ve huzura ulaşır. Ya da bayram günleri sevinç ve neşeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de: Rüyada Kurban Bayramını görmek geçmiş bir sevincin tekrar gelmesine ve helak olmaktan kurtulmaya işarettir. Rüyada Kurban Bayramında olduğunu gören kimse, hapis ise, kurtulur. Borçlu ise, borcunu öder. Ramazan Bayramında olduğunu gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulur ve kendisine sevinç, kolaylık gelir ve tövbesi makbul olur. Eğer malı gitmiş veya zarara uğramışsa, Allah (C.C.) ona bedelini ihsan eder. Rüyada görülen bayram, ferahlık ve sevinçtir. Herhangi bir şeyini kaybeden bir kimse, rüyada bayram gününde bulunduğunu görse, kaybettiği şey eline geçer. Rüyada bayramı görmek, bolca geçinmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram görmek, Bayramlar sevinç ve sürür günüdür, bu sebeple bayram görmek, müjde ile tabir olunur.

Rüyada bayram namazından çıktığını görmek, Allahu Teâlâ'nın
mağfiretine mazhar olmaya delâlet eder.

Bayram yerinde çocuklarla eğlendiğini ve bir şeyler aldığını görmek uzun ömre ve nimete delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevinç ve neşeye, dost ve akrabaların bir araya gelmesine, Ramazan bayramı bir işi alnının akıyla başarmaya ve onun semeresini almaya, mağfiret ve bağışlanmaya, üzüntü ve kederden kurtularak sevince ulaşmaya, tövbenin kabul edilmesine, malı giden ve zaraara uğrayan kimsenin bu zararının bir vesileyle telafi edilmesine, Bayram gününde olduğunu görmek kaybettiği şeyi bulmaya ve bol geçime delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Kurban Bayramı.)

Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine, rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir.

Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine, rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir.

Bayram, üzüntülerin geçmişte kalacağına ve iyi bir dönem başlayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram görmek sevince delalet eder. Rüyada bayram oldugunu ve kendisinin yeni elbiseler giyindigini görmek, eger dargin ise akrabalari ile barisacagina ve onlarla bir araya gelecegine, bayram namazina gittigini görmek, dînî yolda sevap kazandigina, bayram namazindan çiktigini görmek, Cenabi Hakk (CC) Hazretlerinin affina mazhar olacagina, bayram yeri ne gidip eglendigini görmek ömrünün uzunluguna delalet eder.

Sevinç ve neşeye, dost ve akrabaların bir araya gelmesine, Ramazan bayramı bir işi alnının akıyla başarmaya ve onun semeresini almaya, mağfiret ve bağışlanmaya, üzüntü ve kederden kurtularak sevince ulaşmaya, tövbenin kabul edilmesine, malı giden ve zaraara uğrayan kimsenin bu zararının bir vesileyle telafi edilmesine, Bayram gününde olduğunu görmek kaybettiği şeyi bulmaya ve bol geçime delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dini bayram görmek ne anlama gelir?

Rüyada dini bayram görmek ne anlama gelir?
Rüya sahibi için hayır bereket ve afiyet demektir.
Genç bir erkek için zun süreli seveceği bir kadınla tanışmaya
Genç bir kadın için yumuşak kalpli ve iyiliksever olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ramazan bayramı görmek

Rüyada Ramazan bayramı görmek, bir işi alnının akıyla başarmaya ve onun semeresini almaya, mağfiret ve bağışlanmaya yorumlanır.

Rüyada Ramazan bayramı görmek, üzüntü ve kederden kurtularak sevince ulaşmaya, tövbenin kabul edilmesine tabir edilir.

Rüyada Ramazan bayramı görmek, malı giden ve zarara uğrayan kimsenin bu zararının bir vesileyle telafi edilmesine dalalettir.

Rüyada Ramazan bayramı gününde olduğunu görmek kaybettiği şeyi bulmaya ve bol geçime delalet eder.

Rüyada ramazan bayramı görmek, bir işi alnının akıyla başarmaya ve onun semeresini almaya, mağfiret ve bağışlanmaya, üzüntü ve kederden kurtularak sevince ulaşmaya dalalettir.

Rüyada ramazan bayramı görmek, tövbenin kabul edilmesine, malı giden ve zarara uğrayan kimsenin bu zararının bir vesileyle telafi edilmesine, bayram gününde olduğunu görmek kaybettiği şeyi bulmaya ve bol geçime delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram görmek, çok güzel bir rüyadır. Hayırlara delalet eder. Bu rüyada hiç şer yoktur. Rüya sahibi için sıkıntı, üzüntü, hastalık, keder, sorun ya da borç görünmez. Rüya sahibinin her zaman mutlu olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına tabir edilir.

Rüyada bayram gören kişinin rüyası, en kötü günün de bile yüzünün gülmesine neden olacak hayırlar göreceği anlamına gelir. Rüyada bayram görmek, bol ürün, verimli topraklar ve hayırlı evlatlar olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı Görmek

Rüya sahibinin kendisi için fayda beklediği bir işin, gerçekten de bu yönde sonuçlanacağına ve rüya sahibinin bu işle birlikte tüm derdinden ve sıkıntısından kurtulacağına yorulur. Bu iş rüya sahibi için yeniden doğmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Ziyaretine Gitmek

Rüya sahibinin iman sahibi, ahlaklı, dini güzel kişilerle arkadaşlık kuracağına ve en zor zamanlarında bu kişilerden fayda bulacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Görmek

Rüya sahibinin dini bütün bir kişi olduğuna ve her gün yaşadığına, sahip olduklarına şükrederek yaşamasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Görmek

Rüya sahibinin alim olan bir kişi ile kuracağı yakınlığa ve onun sayesinde ilim öğrenmesine işaret eder. Bu kişi karanlıkta kalan duygu ve düşüncelerini bilge olan kişi ile paylaşacak ve doğru yolu bularak hidayete erecek, böylece büyük bir gönül rahatlığına kavuşacak demektir. Aynı zamanda da kısmet anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Kılmak

Rüya sahibinin ailesinden ve yakınlarından yana fayda bulması anlamına gelir. Rüya sahibi hiçbir zaman darda kalmaz, en zor anında Hızır Aleyhisselam anında yardımına koşar diye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram görmek, her durumda bir hayırla karşılaşmak olarak yorulmaktadır. Rüya sahibinin en zor duruma düştüğünde bile yüzünü güldürebilecek güzel ve hayırlı bir olayın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Görmek

Rüya sahibinin içini kemiren sorulara cevap bulacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada bayram şekeri görmek rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceği manalarına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı Görmek

Rüya sahibini tüm dertlerinden kurtaracak olan hayırlı olaylar yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Görmek

Rüya sahibinin sürekli olarak şükreden bir kul olduğuna, ibadetini yerine getiren yardıma muhtaç insanlara yardım eden biri olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Kılmak

Rüyada sahibinin rüyasında bayram namazı kılması kişinin hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Ziyaretine Gitmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında bayram ziyaretine gittiğini gören kişinin güzel ve hayırlı dostluklar kuracağına işaret eden bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayramlaştığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bayramlaştığını görmesi kişinin zor günlerin ardında ferah ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçmişte yaşanan olaylar yüzünden içinde az da olsa bir üzüntü olacağına, bu durumu fazla kafaya takmayacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevinç ve neşeye, dost ve akrabaların bir araya gelmesine,
Ramazan bayramı bir işi alnının akıyla başarmaya ve onun semeresini almaya, mağfiret ve bağışlanmaya, üzüntü ve kederden kurtularak sevince ulaşmaya, tövbenin kabul edilmesine,
malı giden ve zaraara uğrayan kimsenin bu zararının bir vesileyle telafi edilmesine,
Bayram gününde olduğunu görmek kaybettiği şeyi bulmaya ve bol geçime delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada bayram görülmesi sevinme ile yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bayram olduğunu ve bu nedenle yeni elbiseler giydiğini görmesi; eğer aralarında bir dargınlık varsa akrabaları ile barışıp bir araya geleceğine, kişinin rüyasında bayram namazına gittiğini görmesi; din yolunda ecre nail olduğuna, bayram namazından çıktığını görmesi; Allah'ın affına mazhar olacağına, rüyasında bayram yerine gidip eğlendiğini görmesi; ömrünün uzun olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya'da "Kurban bayramı" Yorumu


Helak olmaktan kurtulmaya, geçmiş bir sevinci yeniden yaşamaya, borçtan ve hapisten kurtulmaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Bayram.)Rüyasında Kurban bayramı gören kişi için geride kalmış bir sevincin geri gelmesine, isteğe ve her türlü tehlikeden kurtuluşa yorumlanır. Kendisini Kurban bayramında görürse, eğer bu kişi hapiste ise kurtulacağına, borcu varsa borcunun ödeneceğine yorumlanır. Rüyasında Kurban bayramı gören kişi için geride kalmış bir sevincin geri gelmesine, isteğe ve her türlü tehlikeden kurtuluşa yorumlanır. Kendisini Kurban bayramında görürse, eğer bu kişi hapiste ise kurtulacağına, borcu varsa borcunun ödeneceğine yorumlanır. Kendisini Kurban bayramı Kurban bayrami sevinçle yorumlanir. Kurban bayraminda bir kurban kestigini ve etlerini kendi eli ile dagittigini gören, dünya ve ahiret islerinde daima makbul bir insan olarak bilinir ve kurban hayvaninin hürmetine ahiret azabindan emin olur. Kurban bayramini kutlamak için bayram adetine uyan, ve büyüklerinin saygisini, küçüklerinin sevgisini kazanmak için, onlarla bayramlasan kimse, borçlu ise borcundan, dertli ise derdinden, hasta ise acisindan kurtulur rahat ve huzura ulasir. Yada bayram günleri sevinç ve neseye delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kurban bayramini görmek geçmis bir sevincin tekrar gelmesine ve helak olmaktan kurtulmaya isarettir. Rüyada kurban bayraminda oldugunu gören kimse, hapis ise, kurtulur. Borçlu ise, borcunu öder. Ramazan bayraminda oldugunu gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulur ve kendisine sevinç, kolaylik gelir ve tövbesi makbul olur. Eger mali gitmis veya zarara ugramissa, Allah (C.C.) ona bedelini ihsan eder. Rüyada görülen bayram, ferahlik ve sevinçtir. Herhangi birseyini kaybeden bir kimse, rüyada bayram gününde bulundugunu görse, kaybettigi sey eline geçer. Rüyada bayrami görmek, bolca geçinmeye isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin kurban bayramını görmesi, geçmiş bir sevincin tekrar geri gelmesine ve yeniden o se­vinci yaşamasına ve selamete kavuşmasına işarettir.Rüyada kurban bayramında olduğunu görmek, her insan için hayırlıdır, iyiliklere, güzelliklere erişmeye yorumlanır: Bu rüyayı borcu olan biri görse, borcundan veya borçların­dan kurtulur, borcunu ödemek kendisine nasip olur. Ha­pishanede tutuklu bulunan biri görse, hapisten kurtulur ve hürriyetine kavuşur şeklinde yorumlanır.Rüyada görülen bayram günü, ferahlığa ve sevince ermeye işarettir şeklinde yorumlamışlardır yorumcular. Yine bay­ram gününü görmek, bolca bir maişet geçimine işaretle yorumlanır denmiştir.Herhangi bir şeyini kaybeden (bir yitiği olan) kimsenin, rü­ya da bayram gününde (yani bayram günü gelmiş de o günde) bulunduğunu görmesi, onun kaybettiği şeyini (yitiğini) bulmasına ve bulacağına işarettir.Ramazan bayramında olduğunu gören kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulacağına ve sevince, ferahlığa ereceğine, işlerinin kolaylaşacağına, tövbe ederse veya ettiyse, onun kabul olacağına, eğer bir zarar ziyana uğramışsa, bu zara­rının Cenab-ı Allah tarafından giderileceğine (yani, adeta zararının ödenmiş gibi, bedelinin ihsan edileceğine) işarettir demiştir rüya yorumcuları. Hulasa-i Kelam, sözün özeti, şudur ki, rüyada görülen bayram ve bayram günü, herkes (her insan) için hayır ve berekete işaretle yorumlanmıştır.Hasta olan bir kişi rüyada bayram günündeymiş olduğunu görmesi, onun iyileşmesine şifaya kavuşmasına işaretle yorumlanmıştır.Rüyasında bayram olmuş da herkesle (büyüğüyle, küçüğüy­le) bayramlaştığını gören kimse, borçluysa borcundan, dertli ise, derdinden, sıkıntılı ise, sıkıntısından, hasta ise, hastalığından kurtulur, rahat ve huzura kavuşur şeklinde yorumlamışlardır. Bu sebepten olacak ki, rüyada bayram günlerini görmek, sevinç ve neşeye işaret eder demişlerdir tüm rüya tabiri ustaları
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram görmek, kişinin gerçek hayatında çok mutlu olacağını, maddi olarak çok zengin olacağını, mevki ve makam olarak Yüksek yerlere geleceğine işaret eder. Bundan dolayı rüyada özel ve resmi bayram görmek, kişinin geldiği mevki ve makam da hak ve adaletle davranması gerektiği, kazandığı çok paradan yetim ve yoksullara vermesi, herkese yardımcı olması tavsiye edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Kalabalığı Görmek

İslam alimleri rüyada bayram kalabalığı görmek ile alakalı olarak şu yorumları yapmışlardır. Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki; rüyasında Bayram kalabalığı gören kişi çok hayırlı haberler olacağı, uzun süredir beklediği bir haberi Olumlu olarak alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Gezmesine Gitmek

Rüyada bayram gezmesine gitmek, çevresinde ve akrabaların da hiçbir sağlık sorunu olmadan hayatlarını süreceği, genel olarak güllük gülistanlık bir hayat süreceği anlamlarını taşır. Öte yandan büyük işlere gelişecek, büyük anlamda projeler yapacak, bakan ya da milletvekili gibi devletin yönetici kurumlarına gelecek bir kişiyi ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı Görmek

Rüyada kurban bayramı görmek, rüya sahibinin hayatında bol kazanç hocasına sahip olacağı, Maddi sıkıntıların biteceği, sağlık sorunlarından olmayacağı ve uzun süre bir problem olmadan hayatını sürdüreceği yönünde yorum yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ramazan Bayramı Görmek

Rüyada ramazan bayramı görmek, Çin’in bazı olaylarda sabırlı olması, yaşanan sıkıntılar da sabır göstermesi, Daha sonrasında bu sabrın karşılığı olarak mutluluğu elde edeceği bildirilir.

İmâm-ı Nablusi (r.a) Hazretleri Buyurmuştur’ki; genel olarak Ramazan Bayramı rüyada dişinin Sabırlı olmasını gerektiği bir durumları yaşadığını işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Kılmak

Rüyada bayram namazı kılmak, kişinin hayatında sürekli olarak mutlu olacağı, bir şeyler elde etmek için gereken sabrı gösterdiğine, işaret eder. Rüyada bayram namazını kaçırmak ise, büyük çalışmaların ancak sabırla olacağı ve Daha sonrasında bu işin lezzetine ulaşılacağı söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Ziyaretine Gitmek

Rüyada bayram ziyaretine gitmek, rüya sahibinin çevresinde faydalı olan, herkes tarafından sevilen, itibarlı, prestijli bir kişi olduğunu gösterir. Bu tür kişiler sadece prestijli olmanın yanısıra çok mütevazi bir yapıya sahiptirler. İmâm-ı Muhammed el-Mısîrî Buyurmuştur’ki; Rüya sahibine verilmek istenen mesaj, hayatında devam ettirdiği iyilikleri daha da artırılması, Allah’ın kendisine verdiği nimetlerden herkese paylaştırılması önerilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayramda El Öpmek

Rüyada bayramda el öpmek, kişinin anne ve babasına itaat eden, Yaşlılara saygı iyi bilen, Kendi başına hareket etmektense istişareye seven bir kişi olduğu bilinir. Rüya sahibinin hayatına bu şekilde devam etmesi kendi hayrına olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayramlaşmak

Rüyada bayramlaşmak, kişinin hayatında küs olduğu birileri varsa onlarla barışması, bir Müslümana yakışacak şekilde hareket etmesi, büyüklük yapması, Erdemli davranması demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Temizliği Yapmak

Rüyada bayram temizliği yapmak, senin gelecekte daha büyük sorunlar yaşaması için şimdiden önlem alması, maddi olarak gelecekte kriz olabileceğini ön görerek tasarruf yapılması anlamlarına geldiği rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Almak

Rüyada bayram şekeri görmek, kişinin hak ve hukuk dairesinde genel olarak kazandığı paranın lezzetini almasına işaret eder. Rüyada bayram şekeri yemek, paranın çok daha bereketli olması anlamlarına geldiği tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Görmek

Rüyada bayram görmek, çok güzel bir rüyadır. Hayırlara delalet eder. Bu rüyada hiç şer yoktur. Rüya sahibi için sıkıntı, üzüntü, hastalık, keder, sorun ya da borç görünmez. Rüya sahibinin her zaman mutlu olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına tabir edilir.

Rüyada bayram gören kişinin rüyası, en kötü günün de bile yüzünün gülmesine neden olacak hayırlar göreceği anlamına gelir. Rüyada bayram görmek, bol ürün, verimli topraklar ve hayırlı evlatlar olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı Görmek

Rüya sahibinin kendisi için fayda beklediği bir işin, gerçekten de bu yönde sonuçlanacağına ve rüya sahibinin bu işle birlikte tüm derdinden ve sıkıntısından kurtulacağına yorulur. Bu iş rüya sahibi için yeniden doğmak ya da nefes almak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı Görmek

Rüyada kurban bayramı görmek, aydınlık bir geleceğe ve gelecek güzel günlere delalet eder. Rüya sahibinin ailesi ile birlikte ortaya koyacağı güzel ve hayırlı işlere ve günden güne değer kazanacak bilgi birikimine yorulur. Aynı zamanda, günahlardan arınmak için Allah yoluna girmeye ve çevresindekileri de davet etmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ramazan Bayramı Görmek

Rüyada ramazan bayramı görmek, yapılan işlerin getirisinin çok büyük olacağına ve birlik beraberlikle her işin üstesinden gelineceğine yorumlanır. Kişiye duyulan saygının günbegün artmasına da delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Kestiğini Görmek

Rüyada kurban kestiğini gören kişinin, çevresi tarafından el üstünde tutulup kendisine saygı gösterildiğine ve her zaman sözünün dinlenip sevildiğine yorulur. Kişinin rızkının bolluğuna ve bereketine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayramlaşmak

Rüyada bayramlaştığını gören kişi için, hayırlı işlerin olacağına ve güzel şeylerle karşılaşacağına yorulur. Ayrıca, insanların birbirlerine destek olarak sorunlardan kurtulup ferah bir şekilde yaşayıp birlik ve beraberlik içinde olmalarına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Görmek

Rüyada bayram görmek, mutluluklara, sevince ve rüya sahibinin evinin bereketine işaret eder. Rüyayı gören kişinin, hayırlı dualarla anılacağına ve her zaman hürmet görüp sevilip sayılacağına da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Görmek

Rüyada bayram namazı görmek, rüya sahibinin içinde bulunulan kötü durumdan kurtulacağına ve yeni bir yol çizip, helal yola dönmesine yorulur. Allah tarafından gönderilmiş musibetlerin kişiyi olgunlaştırdığına ve bundan sonra başına gelecek olan sorunlara karşı birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Görmek                          

Rüyada bayram şekeri görmek, rüyayı gören kişinin zor yollardan geçecek olmasına ve sorunların sürekli olarak ortaya çıkarak kişiyi rahat bırakmayacağına delalettir. Aynı zamanda kıskançlık ve uzaktan uzağa duyulan hainliğe ve kötü düşüncelere de yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Görmek

Rüyasında bayram görmek güzelliğe, hayra, berekete ve huzura işaret eder. Rüya sahibinin dertlerini son bulacağı, hastalığının iyileşeceği, kazancının düzeleceği, borcunun kapanacağı, sınavlardan başarı elde edeceği, ikili ilişkilerin düzeleceği, sağlam ve güçlü dostluklar kuracağı, ağzının tadı yerine geleceği, sıhhat ve selamet bulacağı anlamlarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı Görmek

Rüya sahibinin kendisi için fayda beklediği bir işin olumlu sonuçlanacağı, derdinin ve sıkıntısının sona ereceği, güne yeniden doğmuş gibi başlayacağı anlamlarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Görmek

Rüya sahibinin ilim irfan sahibi birisi ile tanışacağı, bu kişiden çok şey öğreneceği, kendisini geliştireceği, duygu ve düşüncelerini çevresine güzel bir şekilde anlatacağı, çevresinden olumlu dönütler alacağı, hayatının düzene gireceği şekilde değerlendirilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Ziyaretine Gitmek

Rüyasında bayram ziyaretine giden kişinin, iman sahibi, ahlaklı birisi ile arkadaşlık kurup bu kişiden istifade edeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Görmek

Rüya sahibinin dini bütün bir kişi olduğuna, Allah yolunda ilerlediğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Kılmak

Rüyasında bayram namazı kılan kişinin ailesinden ve çevresinden destek alacağı, zor günleri kolay atlatacağı, geçim sıkıntısının sona ereceği, yeni maddi kazanç kapıları elde edeceği, fakirliğinin son bulacağı anlamlarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Kurbanını Kesmek

Eş, dost ve akrabalardan birinin yapacağı işte kendisine yardımcı olunacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine ve aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorumlanır. Rüyada kardeşinin kurbanını kesmek, akrabalardan birinin sıkıntıya düştüğü bir dönemde kendisine maddi ve manevi olarak destek verileceğine, bu destek sayesinde hayırlı bir mevkiye geleceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbanlık Koyun Kesmek

Rüyada kurbanlık koyun kesmek, Kurban Bayramı zamanında yapılan bir şey ise hayırlı bir şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin kurban zamanında kurbanlık koyun kestiğini görmesi, fakirlere ve muhtaç olan insanlara yardımda bulunacağının habercisidir. Kişi, yapacağı bu yardımlarla gönlünü ferah tutacaktır ve huzurlu olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Tebriği Görmek

Rüyada bayram tebriği görmek, tüm aile ve akrabaların bir araya toplanmasına vesile olacak güzel bir kutlamaya yorumlanır. Söz veya nişan davetine de yorulan rüya sünnet veya doğum günü gibi bir durumda da herkesin birlikte güzel vakit geçireceğine alamettir. Tüm aile üyelerinin afiyette olacağı, yakın geleceğin herkes için sürprizlerle ve iyi gelişmelerle dolu olacağını da bildirir. Uzun zamandır istenen, arzu edilen bir durumun gerçekleşmesine de delalet eden rüya, evli çiftler için bebek müjdesi, evi olmayanlara da kalacak bir miras sonrasında ev alacaklarına yorumlanır. Her türlü sevince ve mutlu habere delalet eden rüya, şükür içinde geçen bir hayata ve adakların kabul olmasına, Allah’ın inayetine mazhar olmaya da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Tebriği Yollamak

Birden fazla bayram tebriği yollamak kişi bekarsa kendi düğün davetiyesini dağıtacağı anlamına gelir. Hayırlı beraberliklere ve mutlu ilişkilere alamet eden rüya, aynı zamanda istenilen, mesleki anlamda beceri sahibi olunan bir işe yerleşileceğine ve bu haberin aile üyelerini çok mutlu edeceğine de alamettir. Rüya sahibinin evinde misafir ağırlayacağına ve kalabalık ortamlar olacağına, uzak akrabaların da yakın zamanda ziyarete gelerek pek çok iyi haber getireceklerine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Tebriği Almak

Tanıdığı birinden bayram tebriği alan kişiler aile ve akraba çevreleriyle ilgili güzel gelişmeler yaşarlar ve mirasla alakalı davaları varsa lehlerine sonuçlanır. Tanımadığı birinden bayram tebriği almak ise yeni bir işe girmek manasına gelir. Bekar kimseler için eğlenceli, macerayı seven ve sık sık seyahat eden biriyle tanışıp, kısa zaman sonra evleneceklerine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Tebriği Görmenin Psikolojik Yorumu

Hatırlanmak isteğinin yansıması olan rüya, dünyada kalıcı işler yapmak ve ismini tarihe kazımak için çaba verildiğini de işaret eder. Rüya sahibinin her durumda keyif almayı bilen bir kişiliğe sahip olduğunu, sosyal ve sıcakkanlı biri olarak tanındığını da bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Görmek

Rüyada bayram şekeri görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında uzun zamandan beri çektiği sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına ve çok güzel bir şekilde hayırlı şeylere imza atacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Yediğini Görmek

Rüyada bayram şekeri yemek ile aynı anlama gelmektedir. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında her zaman güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine ve bu frsatların hayırlı bir şekilde değerlendirileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine ve rahata erileceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Almak

İş hayatında uzun zamandan beri devam etmekte olan bir soruna yakın bir zamanda çare bulunacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri İkram Etmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında tanıdığı bir kişiye çok büyük maddi yardımda bulunacağına, bu kişinin yakın bir zamanda bu destek ile sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, rüya sahibinin, iş hayatında kendisine destek olacağına ve aralarında çok büyük bir dostluk kurulacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Yemek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında Allah’ın izni ile çok güzel olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile arkadaşlık edeceğine ve bu sayede ilim irfan açısından çok şey öğreneceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını görmek, milli birlik ve beraberlik ruhuna sahip olunduğu na, vatan için kendi payına düşen görevleri hiç tereddüt etmeden yapacak bir insan olduğuna delalettir. Rüyada milli bir bayram kutlaması gören kimsenin hayırlı, mutlu ve huzurlu bir hayatın olacağına, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Spor Bayramı’nda olduğunu ve onlarca yüzlerce çocuk olduğunu görmek gören kişinin gerçek hayatta da çocukları seven, merhametli, iyi yürekli bir insan olduğunu belirtir. Ayrıca bu kişinin hayırlı evlatlara sahip olacağı, küçük çocuklara şiddet uygulamayan bir kişi olduğu da yapılan tabirler arasındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada milli bayram görmek ne anlama gelir?

Rüyasında milli bir bayram olduğunu görmek sorunlarla baş edebileceğinize, yarınlarınızın umutla dolu olduğuna, birlik, beraberlik ruhuna sahip olduğunuza, hastalıklarınıza şifa bulunacağına işaret eder. Rüyada 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı’nda olduğunu görmek rüya sahibinin her zaman genç bir ruha sahip olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramında kurban kesmek ne anlama gelir?

Rüyada kurban bayramı olduğunu ve kurban kesip bu kurbanın etinden dağıttığını görmek rüya sahibi için sevindirici bir rüyadır zira bu rüyayı gören kimse için imanlı biri olacağı, bolluk bereket içinde yaşayacağı tabir edilir. Rüyasında kurban dağıtan kişinin düşkünlere yardım eden, yaptığı yardımları övgü almak için değil de Allah rızası için yapan bir kişi olduğuna işarettir. Kurban bayramında et dağıtmanın hayırlı haberler alınması, kaybın bulunması, gibi yorumları da mevcuttur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuklarla bayramlaştığını görmek ne anlama gelir?

Rüyasında bir çocuk veya çocuklarla bayramlaşmak rüya sahibinin sevilen sayılan bir kişi olduğuna, toplum içinde itibar sahibi olacağına, yaşlandığı zaman torunları tarafından sevilen bir büyük olacağına işarettir. Çocukları bayram günü sevindirdiğini görmek bu kişinin önüne çok iyi fırsatlar çıkacağına, bu fırsatları doğru ve akılcı kararlarla çok iyi değerlendireceğine, bundan sonraki ömründe mutlu bir hayat yaşayacağına, eşiyle huzurlu bir aile hayatı olacağına delalet etmektedir. Bunlarla beraber bayramda çocukları sevindirmek gerçek hayatta da iyi bir insan olunduğunun göstergesidir. Rüyada bayramda çocuk sevindiren kimseye hayırlı evlat geleceği haberi vardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurban bayramı görmek ne anlama gelir?

Rüyada kurban bayramı tüm tabirlerde sevinçlerle yorumlanır. Rüyasında kurban bayramı olduğunu gören kimse için hayırlı haberler vardır. Bu gibi bir rüya gören kimsenin hayatı boyunca bolluk içinde yaşayacağına, tehlikelerin kendisinden olacağına, borçlu ise kolaylıkla ödeyeceğine, hapisliklerin biteceğine işaret edilmektedir. Bu rüyayı gören kimse için gam ve kederden kurtulacağı söylenmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ramazan Bayramı görmek ne anlama gelir?

Rüyada ramazan bayramı olduğunu görmek iyi ve hayra yorumlanan bir rüyadır. Böyle bir rüya gören kimsenin affa ve mağfirete mazhar olmak olarak tabir edilir. Rüyada ramazan bayramı gören kimse kaybettiği malını bulabilir, korktuğu şeylerden emin olur, keder kendisine yaklaşmaz, hayatını iyilikler yaparak geçirebilir, haram kazanç elde ediyorsa tövbe edebilir, kul olarak yapması gereken gereklilikleri yerine getirir şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birisiyle bayramlaşmak ne anlama gelir?

Rüyasında ölmüş bir insanla bayramlaştığını görmek rüyası için rüyada görülen ölmüş kimse için değil rüyayı gören kişi için yorum yapılır. Böyle bir rüya hayra yorulmaktadır. Rüyada ölmüş bir kimse ile bayramlaştığını görmek iyi ve mutlu bir hayat süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hastalık sahibi ise şifa bulacağına, toplum içinde saygın bir kişilik olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş akraba ile bayramlaştığını görmek rüyayı gören kişinin bolluk bereket içinde olacağına, yararlı, faydalı işler yapılacağına, dünya menfaatlerinde gözü olmamasına, ahreti kazanmak için hayır işleri yapılacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bir kişi ile bayramlaştığını gören kimse gördüğü bu şahıs ile güzel ve eğlenceli zamanlar geçirecektir, varsa aralarında bir problem bunları çözecek ve bundan sonraki hayatlarında hep iyi dost olacaklardır. Bu kişi ile yaşanılan problem her zaman pişmanlıklarla anılacaktır.

    Böyle bir durum yaşanmaması için Mevlana’nın güzel sözlerinden biri her zaman hatırlanmalıdır ‘’ Her elini sıkanla dost, her canını sıkanla düşman olma’’. Bu söz tam da bu durum için geçerlidir. Bazen düşman bellediğimiz kişilerden çok büyük yardımlar görebilir ve aynı zamanda iyi bir dosttan darbe alabiliriz. Bu sebeple hayatımıza giren kişileri doğru seçmeliyiz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayramlaştığını görmek ne anlama gelir?

Rüyasında bayramlaştığını görmek en hayırlı rüyalardan biridir. Böyle bir rüyayı gören kimse gelecek yaşantısını mutluluk içinde geçirecek ve önüne her zaman hayırlı fırsatlar çıkacak anlamına gelmektedir. Rüyasında bayramlaştığını gören kimse bayramlaştığı kişilerle eğer küsmüşse barışacak, aralarında sorun varsa düzelecek, eş dost ve akrabalarıyla iyi geçinecektir dendiğini söyleyen âlimlerde vardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram şekeri görmek ne anlama gelir?

Rüyada bayram şekeri görmek çekilen sıkıntıların son bulmasına, bu rüyadaki kimseye hayırlı haberler geleceğine delalet eder. Rüyada bayram şekeri yediğini gören kimsenin Allah’ın affına ve bağışlanmasına mazhar olabileceğine de işaret etmektedir. Bu kişi toplum içinde sevilen, saygınlık sahibi bir kişi olur. Tüm işleri yolunda gider, aile ve iş hayatında mutluluklara nail olur.

Rüyada bayram şekeri yediğini görmek ayrıca kötü işlerden uzak durulmasına, Allah’ın affına sahip olmak için sevap işlenmesine, dini gerekliliklerin yerine getirilmesine delalet eder. Rüyada bayram şekeri ikram ettiğini görmek ise rüya sahibine müjdeli haberler geleceğine, iyi dostluklar kurulacağına, darda olan birine el uzatılacağına alamettir.

Rüyasında bayram şekerini yediğini görmek de çok hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin aile, iş ve sosyal hayatında iyi bir birey olarak tanınmasına ve hayatında iyi biliriz denilen kişilerden biri olacağına delalet eder. Bu kişi yaşamında iyi olaylarla karşılaşacak, üzüntü keder kendisinden uzak duracaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram ziyaretine gitmek ne anlama gelir?

Rüyada bayram ziyaretini gören kimsenin dini bütün, haramdan uzak duran, ahlaki yönden iyi huyları olan kimselerle karşılaşıp arkadaşlık edeceği anlamında yorumlar yapılır. Bu rüyayı gören kimse hayırlı haberlerle karşılaşacak, aile ve iş hayatında huzurlu ve mutlu bir ömür geçirecektir.

Bayram ziyareti yaptığını, bayramlaştığını görmek tüm alimlerin tabirlerine göre hayra yorumlanır ve bu rüyayı görmekte hiçbir şer olmadığı anlatılır. Bayram ziyaretine giden kimse evli ise hayırlı evlatlarının olacağını, bekar ise hayırlı bir kısmetinin çıkacağına da işaret etmektedir. Bunun dışında rüyada bayram ziyaretine gittiğini gören kimse için dini bütün, İslami gereklilikleri yerine getiren bir insan olduğunu da söylemek mümkündür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bayram namazı kıldığını gören kimsenin ailesinden akrabalarından eş dostundan kendisine bir zeval gelmeyeceği de yapılan tabirlerden biridir. Rüya sahibi darda zorda kalmaz ve zor anlarında kendisine bir yardım eli uzatılır. Rüya sahibi şayet kötü alışkanlıklar içindeyse bu alışkanlıklarını terk eder tövbe ile yüce Rabb’ın huzuruna çıkar şeklinde delalet edilir.

    Bayram namazını kıldığını gören kimse için dünya işlerinde helal kazanç, bol bereket vardır. Bazı âlimlere göre Bu rüyayı gören şahıs Allahu Teala’nın affına ve bağışlamasına mazhar olur diye açıklama yapılmaktadır. Bu rüyadaki kimse dini bütün, harama el uzatmayan, sevap işleyerek ahretini peşinen kazanan, darda zorda olan insanlara elinden geldiği imkânlarda yardım eden, kötü alışkanlıkları olmayan biridir diye de anlatılabilir. Bazı yorumlarda ise rüyasında bayram namazından çıktığını gören kimsenin önüne iyi fırsatlar çıkacağı da yazılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram namazını görmek ne anlama gelir?

Rüyasında bayram namazı kıldığını görmek çok hayırlı bir rüyadır. Böyle bir rüyayı gören kimse Allahu Teala katında iyi derecelerde olacaktır denmektedir. Bayram namazı kıldığını görmek veya bayram namazından çıktığını görmek rüya sahibi için hiçbir şerrin olmadığını işaret eder. Rüya sahibi hastalık, dert keder, borç, üzüntü gibi hayatı olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşmaz diye de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram olduğunu gören kimse aynı gerçekte bayram günü geçiriyormuş gibi Sevinçlere mazhar olur. Bayram olduğunun görülmesi bayramın kendisi gibi hayırlıdır. Bayram günü olduğunu görmek elindeki işini başarıyla sonuçlandırmaya, kaybettiği eşyasını bulmaya, üzüntü ve kederin rüyayı gören kişiden uzak olacağına, zorlu günler geçiriliyorsa bunların geçeceğine delalet eder. Rüyada bayram görmek sevince mutluluğa dair haberler verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Görmek

Rüyada bayram görmek hayırlıdır. Ramazan bayramı içinde olduğunu görmek, keder ve gamdan kurtulmaya, günlerin neşe ve sevinç içinde geçmesine işarettir. Diğer dini ve milli bayramların yorumu da böyledir.
Rüyada Kurban bayramı içinde bulunduğunuzu görmek, mevki sahibi bir zatla tanışarak ondan hayır ve menfaat göreceğinize, şeker bayramı içinde bulunduğunuzu görmek, ünlerinizin sevinç ve neşe içinde geçeceğine delildir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram görmek

Bolluk ve berekete işarettir. Rüyada bayram günü görmek; sevince, mutluluğa ulaşmaya ve kederlerin bitmesine işarettir. Rüyada bayram gününde kendine bayramlık aldığını görmek; yakınlarından ve sevdiklerinden müjdeli bir haber almaya işarettir. Rüyada bayram namazı kıldığını görmek; düşmana karşı hazırlıklı olup, onu yenilgiye uğratmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bayram namazı kılındığını görmek

Kaybolan bir şeyini bulmaya işarettir. Bazen bu rüya tövbelerin kabulü olarak da yorumlanır. Rüya’da bir kimseyle bayramlaşmak, düşmanı yenilgiye uğratmaya işarettir. Rüya’da düşmanla bayramlaştığını görmek; onunla barışmaya ve dost olup arkadaşlık yapmaya işarettir. Rüyada bayramlaşmak; uzun ve bereketli ömre işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gurbetteki biriyle bayramlaştığını görmek

O insana kavuşmaya işarettir. Rüyada bir kadınla bayramlaştığını görmek, dünya işlerine önem verip, ahreti unutmuş olan birine işarettir. Rüyada bir kimseyle bayramlaşmak, o kimseye karşı sevgi ve muhabbet beslemeye işarettir. Rüyada ölmüş biriyle bayramlaşmak; rüya sahibinin çok yaşayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Görmek; Rüyada bayram görmek hayırlara yorumlanır. Rüya sahibinin her zaman mutlu olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına tabir edilir. Rüyada bayram görmek, aynı zaman da bol ürün, verimli topraklar ve hayırlı evlatlar olarak yorumlanır. Ünlü rüya alimimiz İmam-ı Nablus’i bayramı bolluğun, bereketin, sevginin, dostluğun göstergesi olarak yorumlar ve insanlığın müjdesi olarak işaret eder
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurban Bayramı Görmek; Rüyada kurban bayramı görmek aydınlık bir geleceğe ve gelecek güzel günlere delalet eder. Rüya sahibinin ailesi ile birlikte ortaya koyacağı güzel ve hayırlı işlere ve günden güne değer kazanacak bilgi birikimine yorulur. Aynı zamanda, Kurban bayramı görmek günahlardan arınmak için Allah yoluna girmeye ve çevresindekileri de davet etmeye işaret ederken kişinin de dertlerinden sıkıntılarında kurtulup huzura ereceğine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Görmek; Rüyada bayram şekeri görmek Rüya sahibinin alim olan bir kişi ile kuracağı yakınlığa ve onun sayesinde ilim öğrenmesine işaret eder. Bu kişi karanlıkta kalan duygu ve düşüncelerini bilge olan kişi ile paylaşacak ve doğru yolu bularak hidayete erecek, böylece büyük bir gönül rahatlığına kavuşacak demektir. Aynı zamanda da kısmet anlamına gelir. Kişinin iş hayatına yönelik şansının ve bereketinin açılarak maddi ve manevi anlamda kazancının çoğalacağına  eline yüksek miktarda para geçeceğine işaret olarak gösterilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Ziyaretine Gitmek; Rüyada bayram ziyaretine gitmek rüya sahibinin imanı yüksek kişiler ile yakın dostluklar kuracağına ve bu kişilerden en zor zamanında maddi anlamda büyük bir destek göreceğine işaret edilir.Farklı olarak bayram ziyareti kişinin özel günlerinde eş dost yakınlarını ziyaret etmesi büyüklerinin ellerini öperek hayır dualarını alması ve bu özel günlerinde ölü yakınlarının mezarlarında dualar ettirerek ruhlarına rahmet okumaları olarak bilinir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Görmek; Rüyada bayram namazı görmek Rüya sahibinin dini bütün bir kişi olduğuna, sahip olduklarına şükreden Allah katında iman sahibi namazında niyazında kul hakkı yemeyen insanlara yardım eden kişi olarak bilinir. Aynı zamanda Rüyada bayram namazı görmek, rüya sahibinin içinde bulunulan kötü durumdan kurtulacağına ve yeni bir yol çizip, helal yola dönmesine yorulur. Allah tarafından gönderilmiş musibetlerin kişiyi olgunlaştırdığına ve bundan sonra başına gelecek olan sorunlara karşı birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Kılmak; Rüyada bayram namazı kılmak çok güzel ve hayırlı haberlere ve işlere işaret edilir. Rüyasında bayram namazı kıldığını gören kişi hastaysa, hastalığından kurtulup sıhhatine kavuşur, borçluysa borcunu öder rahata erer, eğer sıkıntıdaysa sıkıntısından kurtulur ve rahata kavuşur. Eğer kişi rüyasında kurban bayramı namazı kılıyorsa adadığı adakları yerine getirecek, vasiyetine sadık kalacak, ve hayırlı işler yapacak demektir. Bütün bunların yanı sıra kurban ve ramazan bayramı namazlarını kılmak düşmana da işaret edebilir. Bu bayramlar bazen karşılaşılması muhtemel bir düşmana işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram görmek, çok iyi bir rüyadır. Hayırlara ve hayır olacak şeylere yorumlanır ve bu rüyada hiç şer ve kötülük manasına gelmez. Rüya sahibi için sıkıntı ve üzüntülü günlerin geri de kalacağına alamet eder. Rüyada bayram görmek, gören kişi için yaşamı boyunca mutlu olacağına güzel bir hayat süreceğine işarettir. Her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya güçlü olmaya tabir edilir. Rüyada bayram görmek, bazende yaşlı bir kişinin bekleyiş içerinde olduğunu gösterir. En kötü zamanlarında bile ayakta durabileceğine ve yenilmeyeceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Görmek Ne Demek?

Rüyada bayram görmek ne demek, en kötü günün de bile yüzünün gülmesine neden olacak hayırlar arkadaşlara yorumlandığını söylenir. Rüyada bayram görmek, bol bereketli işlere girileceğine kişinin kazancının artacağına alamettir. Kişinin hayatında tüm engelleri aşacağına ve mutluluk zevk sefa içerinde bir hayat süreceğine de rivayet eden bir rüyadır. Bu rüya genel olarak güzel bir rüyadır, bundan dolayı kişinin hayatında olumsuz hiçbir şey olmayacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Görmek

Rüyada bayram şekeri görmek, alim bir kişi ile kurulacak olan bir arkadaşlık bir dostluk manasını içerir. Bu kişi sayesinde öğreneceği bir ilim bir meziyet olacaktır, bu alanda yükseleceğine işaret eder. Rüyada bayram şekeri yemek de aynı anlama gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Şekeri Yemek

Rüyada bayram şekeri yemek de aynı anlama gelir. Karanlıkta kalmış duygu ve düşüncelerini alim olan kişi ile paylaşarak doğru yolu bucağına Allah yoluna kendini adayacağına böylece gönül zenginliği ve huzur bulacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Ziyaretine Gitmek

Rüyada bayram ziyaretine gitmek, bu rüya kişinin yapacak olduğu yolculukları ve sıla i rahim anlamına gelir. Aynı zamanda iman sahibi ve dini bütün insanlarla arkadaşlık kurmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Görmek İslami Yorumu

Rüyada bayram görmek İslami yorumu, çoğu zaman bilinçaltında yatan bir şeyin görülmesi manasına gelir. Genelde bir bekleyiş anlamına gelir, aynı zamanda bereket anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Görmek Diyanet Yorumu

Rüyada bayram görmek diyanet yorumu, bu rüya çok hayırlı ve güzeldir. Gören kişi için huzur, mutluluk sevinç anlamındadır ve hayatındaki sorunların sıkıntıların geride kalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Câferi Sâdık (r.a)  Yorumu; Bu rüya kişinin sevinçler ve mutluluk göz yaşı dökeceği bir haberin yakın zamanda geleceğine alamet eder. Bundan dolayı bu rüyada hiç olumsuz bir yorum yoktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu; Bu rüyayı gören kişi tüm derdinden sıkıntısından kurtulacaktır. Genelde sevinç, haber, mutluluk ve bol para olarak tabir edilir. Aynı zamanda emeklerin karşılığını alacağını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi (r.a) Tabiri; Rüya sahibine gelecek olan hayırlı evlat haberi olarak da yorumlanır. Bu rüya kişinin hayatında her şeyin yolunda gireceğini gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA NAMAZ KILMAK/ RÜYADA BAYRAM NAMAZI KILMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada bayram namazı kılmak çok güzel ve hayırlı şekilde tabir edilen bir rüyadır. Rüyada bayram namazı kıldığını gören kişi, hastaysa şifa bulur, borçluysa borçtan kurtulur, sıkıntısı varsa sıkıntısı sona erer. Rüyada kurban bayramı namazı kılmak adanan adağı kesmeye, vasiyete sadık kalmaya ve hayırlı işler yapmaya tabir edilir. Rüyada Ramazan ve Kurban bayramı kılmak kimi zaman da düşman olarak tabir edilir ve düşmana işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 21799
Dün : 23857
Toplam : 48080103
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...