Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyasında oruç açtığını gören kişi, dertlerinden, sıkıntılarında, borçlarından, kötülüklerden ve belalardan kurtulur, hayırlı kimselerle karşılaşıp onlardan hayır bulur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bir kimse rüyasında iftar vaktinde orucunu açıp iftar ettiğini görmesi, gam ve kederden kurtulacağına ve bol rızka kavuşacağına tabir edilir. Rüyanızda oruçlu olup ve iftar edip orucunu açtığını görmesi, o kimsenin yaşadığı süre içinde hastalık görmeyeceğine, hasta olan bir kimse için ise bu rüyaya her yönden göreceğine yorumlanır. Borçlu olan bir kimse Ramazan ayı haricinde oruç tuttuğunu ve iftar ettiğini görse, borcunu öder, hasta ise şifa bulur ve sıkıntıdan kurtulur. Rüyada oruç tutup sonra vaktinde iftar ettiğini görmek, dünyada hayır rızık bulur, kederden uzaklaşır. Vaktinin dışında iftar ettiğini görmek, dedikodu yapmaya, insanlar hakkında konuşmaya, yalan sözler söylemeye ve hastalığa işarettir. Oruçlu bir insanın iftar ettiğini görmek, hasta olmasına ya da seyahate çıkmasına tabir edilir. Bazı yorumculara göre, iftar ettiğini gören, bir Müslüman hakkında ileri geri konuşur. Rüyada unutup iftar ettiğini gören, rızık ve sıhhate erişir. Bir kimse rüyada oruçtan sonra iftar sofrasına oturduğunu görmesi mutluluğa erişeceğine, dindar bir kişinin her gün oruç tuttuğunu görmesi, günahlardan arınmaya, rüyada iftar ettiğini görmek, aileden birinin vefat edeceğine ya da günaha gireceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ramazan orucunu açmak için iftar etmek yahut iftar vermek rahmet ve mağfirete, rızık ve berekete, Ramazan ı Şerif ayı dışında iftar etmek korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevince vesiye olacak haber ve gelişmelere delalet eder.

Çok önemlidir. Kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağına ve bolluk, berekete kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar görmek, manevi anlamda tatmin olunacak bir hayat sürüldüğüne, kişinin kendisi de dahil olmak üzere iyi bir aileye mensup olduğuna ve tüm ev halkının birlik, beraberlik inancına sahip olduğuna, her işi gönülden yaptığına ve içinde Allah korkusu olduğu için asla kul hakkı yenmediğine delalettir. Ticaretle uğraşan kimseler için çalışanların hakkının yenilmediğine ve herkese hakkı neyse teslim edildiğine, hayatı boyunca kişinin pek çok hayır duası aldığına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yapmak

İftar yapmak kişinin büyük bir hayır işleyeceği manasına gelir. Sevap işlemeyi seven kimselerin okul, hayrat veya cami gibi çok önemli, büyük bir hayır işinde görev alacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine ve tüm dualarının gerçek olacağına alamettir. Pek çok açıdan hayırlı kabul edilen bu rüya, rızkını helal yollardan sağlayan rüya sahibinin rızkının artacağını ve maddi anlamda da hiçbir zaman dara düşmeden, güzel bir hayat yaşayacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Yemek

Kişiye sonrasında çok büyük getirileri olacak önemli bir iş fırsatı çıkacağına ve akıllı yatırımlar yapılacağına alamet olan rüya, yaşamı boyunca herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmayan, hastalık veya kazalardan uzak bir hayat sürüleceğinin de ifadesidir. Kalabalık bir sofrada iftar yemeği yiyen kişilerin aileleri de zengin olur ve evlerindeki bereket hiç eksilmez Tek başına iftar yemeği yediğini görmek ise, kişinin her sorunu tek başına halledebileceğini ve ayakları üzerinde dururken her durumda şükretmeyi bilerek yaşayacağını tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Görmenin Psikolojik Yorumu

Ramazan ayında oruç tutan kimselerin gün içinde aç hissetmelerinden ve bir an önce iftar saatinin gelmelerini istemelerinden dolayı bilinçaltında oluşan düşüncelerin rüyada ortaya çıkmış hali olarak yorumlandığı gibi, kişinin kazancının artmasını ve daha iyi koşullarda yaşamak isteğini de ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada iftar görmek genel olarak olumlu ve hayırlı olarak yorumlanmaktadır. İftar görmek, kişinin manevi anlamda tatmin olduğu bir hayat sürdüğüne, bütün çevresine karşı birlik ve beraberlik inancına sahip olduğuna delalet eder.

Rüyada iftar görmek kişinin içerisindeki Allah korkusunu gösterir. Rüyasında iftar görenler eğer ticaretle uğraşıyorsa, kul hakkı yemeden, birçok kişiden dua alarak işlerini yaptıklarına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yapmak

Rüyada iftar yaptığını görmek, kişinin büyük bir hayır işleyeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin bol dua alarak, güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar görmek, manevi anlamda tatmin olunacak bir hayat sürüldüğü demektir. Kişinin kendisi de dahil olmak üzere iyi bir aileye mensup olduğuna ve tüm ev halkının birlik, beraberlik inancına sahip olduğu, her işi gönülden yaptığı anlamlarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Yemek

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek, kişiye çok önemli bir iş fırsatı çıkacağına işarettir. Rüya sahibinin hastalıklardan ve beladan uzak bir hayat süreceğinin de ifadesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek

Rüyada iftar yemeği görmek, fakir veya dara düşmüş birine el açmak demektir. Kişinin rızkından yoksul kimselere vermeye, ibadetlerini önemsemeye ve zekatını veren, salih bir kul olmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeğine Gittiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında iftar yemeğine gittiğini görmesi, kişinin iyi ve yardımsever biriyle tanışacağına işaret eder. Rüyada iftar yemeğine gittiğini görmek, rüya sahibinin mucizelerle dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Verdiğini Görmek

Rüyasında iftar yemeği veren kişinin herhangi bir sıkıntısı olmayacağına yorumlanır. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin rüyasında iftar yemeği verdiğini görmesi, kişinin zengin ve alçak gönüllü kimseyle evleneceğine alamet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada oruçlu bir kimsenin iftar edip orucunu açtığını görmesi, o kimsenin yaşadığı müddetçe hasta olmamasına veya hasta olan bir kimseye her yönden yardım etmesi lazım geldiğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada oruçtan sonra iftar görmek, hastanın iyileşeceğine, ferah ve sevince; dindar bir kişinin her gün oruç tuttuğunu görmesi, günahlardan çekindiğine; rüyada iftar ettiğini görmek, birini kaybedeceğine ve büyük günah işleyeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Etmek Görmek

Rüyada bir Ramazan akşamı bir dostunuzun evine iftara gittiğinizi veya iftar ettiğinizi görmek, giriştiğiniz işlerde artık çalışmalarınızın meyvelerini toplamaya başlayacağını gösterir.

Bkz: Oruç ve İftar, Arife

Rüyada iftar yapmak, iftarda ne kadar ve kaç çeşit iftarlık yiyecek varsa, kazancınız da o nispette çok olur.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada iftar ettiğini görmek, cennete Cenabı Hakk’ı müşahede etmeye işaret eder. Bazı tabirciler de sıkıntılardan kurtarıp ferah içerisinde bulunmaya işarettir, demişlerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Görmek

Rüyada Ramazan orucunu açmak için iftar etmek yahut iftar vermek, rahmet ve mağfirete, rızık ve berekete; Ramazan-ı Şerif ayı dışında iftar etmek, korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevince vesiye olacak haber ve gelişmelere delalet eder.

Bkz: Oruç

Rüyada iftar görmek, bu rüya çok önemlidir. Kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağına ve bolluk, berekete kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyasında bir Ramazan günü akşamı bir ahbabının evine iftara gittiğini veya iftar ettiğini görmesi; o kimsenin teşebbüs ettiği işlerinde artık meyvelerini toplamaya başlamasına yorumlanır

Rüyada iftar ettiğin görmek sıkıntılardan kurtulmaya, borçları ödemeye, rızk ve servetin artmasına, mutluluk ve sevince ermeye işaret eder.

İftarda ne kadar ve kaç çeşit iftarlık yiyecek varsa, kazancınız da o nispette çok olur.

Ramazan orucunu açmak için iftar etmek yahut iftar vermek rahmet ve mağfirete, rızık ve berekete,

Ramazan-ı Şerif ayı dışında iftar etmek korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevince vesile olacak haber ve gelişmelere, kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağına ve bolluk, berekete kavuşacağına işaret eder.

Yine iftar ettiğini görmek, rızkın artacağına, faydalı mala ve hayra işaret eder.

Rüyada iftar sofrası görmek de, rızkın genişliğine, kısmet ve nasibin çokluğuna ve dinde sıdka yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar ettiğin görmek ;
sıkıntılardan kurtulmaya, borçları ödemeye, rızk ve servetin artmasına, mutluluk ve sevince ermeye işaret eder.
hayırlı bir rüya olup, içinde bulunduğunuz sıkıntı veya üzüntülü durumun yakında biteceğinin müjdesidir. Rüyanız aynı zamanda bu sıkıntılar bitene kadar bir süre kafa karışıklığı ya da stres yaşamaya devam edeceğini işaret etmektedir..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada oruçlu olup iftar ettiğinizi görmek, rızkını­zın ve malınızın artacağına, keder ve üzüntülerinizin son bulacağına işaret sayılır.Rüyada iftar ettiğini görmek, cennete işâ­ret eder.Bazen rüyada iftar ettiğini görmek, Allah Teâlâyı müşahede etmeye işâret eder.Bazen de rüyada iftar ettiğini görmek, se­vince ve sıkıntılardan kurtulup ferah içerisinde bulunmaya işârettir.Bazı kere de rüyada iftar ettiğini görmek, rızkın artacağına, faydalı mala ve hayra işâret eder.Rüyada iftar sofrası görmek ise, rızkın geniş­liğine, kısmet ve nasibin çokluğuna işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruç Açmak
​​​​​​
Rüyada oruç açmak uzun süre zorluklarla geçtikten sonra nimetlere kavuşacağına kıtlıkla imtihan edileceğine eğer sabrederse mükafatı bol olacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir. Oruç açmak varlığın ve zenginliğin kıymetinin bilinmesine boşa harcama yapmamaya özen göstermek anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruç Açmak
Rüyasında oruç açtığını gören kişi, dertlerinden, sıkıntılarında, borçlarından, kötülüklerden ve belalardan kurtulur, hayırlı kimselerle karşılaşıp onlardan hayır bulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Orucunu Hurmayla Açmak
Her şeyin yerli yerinde olduğunu ve bundan sonraki hayatında rüya sahibinin hiçbir planında bozulmalar olmayacağını, her programının harfiyen yerine geleceğini işaret eder. Ulvi amaçlr doğrultusunda devam edilen bir yaşamı, yetiştirilen evlatların kişiyi gururlandıracağını bildirdiği gibi, eşinden sürekli destek görmek ve yapılan evlilikten dolayı her an mutlu hissetmek manasındadır. Doğru seçimler yapıldığını işaret eden rüya, kişinin inancını her daim ön planda tutarak hareket ettiğini ve bu sayede sırtının yere gelmediğini de bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeğine Gitmek
Bir eve iftar yemeğine gitmek ve kalabalık şekilde orucunu açmak toplumda önemli bir yere sahip olmak, yapılan işler sayesinde insanlığa hizmet etmek, amacına uygun yaşamak demektir. Kişinin hayatın tüm nimetlerinden en yüksek şekilde yararlanacağını ama asla inancını kaybetmeyeceğini, şartlar ne olursa olsun, ne tür zorluklarla karşılaşırsa karşılaşsın
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruç Açmayı Unutmak
Kişinin oruç açmayı unuttuğunu görmesi, maddi konulara değer vermediğini, insanlara her zaman gönülden yardımlarda bulunduğunu, günahtan korktuğunu ve evine helal lokma götürmeye özen gösterdiğini ifade eder. En ufak hatasında bile kişinin vicdan azabı çekerek daha çok ibadet ettiğine, Allah’a kendisini affetmesi için sürekli yakardığına işarettir. İyi bir insan olmaya gösterilen gayreti ve inancın kuvvetini gösteren güzel bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İFTAR YAPMAK NE ANLAMA GELİR?
Bir kişinin rüyada iftar açtığını görmesi; rüya sahibinin genel anlamda olumlu bir şey yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Manevi anlamda tatmin bir hayat sürmeye aynı zamanda da çevresi ile birlik beraberlik inancına sahip olduğu şeklinde yorumlanmaktadır.
Kısacası; Rüyada oruç tutmak, sahura kalkmak, iftar yapmak ve yanlışlıkla orucunu açmak rüya sahibi açısından hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Rüyalar insanların bilinç altına göre şekillenebildiği gibi bazı insanların inancına göre ise gerçek hayatta yaşanacak olaylara karşı bazı sinyaller olarak yorumlanmaktadır.
Ancak Rüyada orucu bozduğunu gören kimse; yakın zamanda çok büyük bir günah işleyeceği ve Allah katında günahkar kılınacağı anlamını taşır.
her zaman şükredeceğini de bildirir. İftar yemeği için bir restorana giden kişiler ticarete başlar veya ekstra bir iş seçeneği ile karşılaşırlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Sofrada Oruç Açmak

Kalabalık bir grupla oruç açmak işbirliğini ve yapılacak iyi ortaklıkları ifade eder. Gelecek bir iş teklifinin veya kişinin kariyerine katkı sağlayacak bir projenin başına gelmesinin müjdesini verdiği gibi, aile içinde huzurlu bir ortamın sağlanacağını, herkesin birbiriyle iyi geçineceğini de delalet eder. Misafir ağırlamak veya tanıdıkların, sevilen kişilerin olduğu bir davete icabet etmek, düğün ya da nişan davetiyesi almak şeklinde de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ORUÇ AÇMAK
Rüyada oruç açmak, rüyayı gören kişinin aile ve iş yaşamında çeşitli sorunlarla karşılaşacağına ancak bu sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruç Açmak
Rüyada oruç açmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında birçok sıkıntı ile başa çıkmak zorunda kalacağına ancak sabır ve azim ile bu sıkıntılardan kurtulup genişliğe çıkacağına ve rahata ereceğine alamet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İFTAR YAPMAK NE ANLAMA GELİR?
Bir kişinin rüyada iftar açtığını görmesi; rüya sahibinin genel anlamda olumlu bir şey yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Manevi anlamda tatmin bir hayat sürmeye aynı zamanda da çevresi ile birlik beraberlik inancına sahip olduğu şeklinde yorumlanmaktadır.
Kısacası; Rüyada oruç tutmak, sahura kalkmak, iftar yapmak ve yanlışlıkla orucunu açmak rüya sahibi açısından hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Rüyalar insanların bilinç altına göre şekillenebildiği gibi bazı insanların inancına göre ise gerçek hayatta yaşanacak olaylara karşı bazı sinyaller olarak yorumlanmaktadır.
Ancak Rüyada orucu bozduğunu gören kimse; yakın zamanda çok büyük bir günah işleyeceği ve Allah katında günahkar kılınacağı anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruç Açmak
 Rüyada oruç açmak eğer rüya sahibi ezanla birlikte orucunu açıyorsa sağlıklı bir yaşama delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyasında bu şekilde oruç açan kişi çevresindeki bazı insanlardan iyilik alacağı üzerine yorumlanır. Özellikle eğer bir iyilik yapılmış ise bu iyiliğin karşılığını en iyi biçimde alacağı üzerinden de ifade edilmektedir. Aynı zamanda bin bir emek ile yapılan bazı çalışmaların karşılığının da yine alınacağına dair delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruç Açtıktan Sonra Ezanı Duymanın Görülmesi

Rüyada oruç açtıktan sonra ezanı duymak dünyevi işlerde oldukça ince eleyip sık dokumaya, ibadetlerin de kusur aramaya, yoksulluktan korkmaya, endişeli davranışlarını düzeltmesi gerektiğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İFTAR SOFRASI: Rüyasında iftar sofrasının kurul­duğunu görmek, kısmet ve nasibinizin çoğalacağına, artacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İFTAR: Rüyada iftar etmek, mal ve kazancınızın artacağına delâlet eder.

*Rüyanızda Ramazan-ı Şerîfde iftar ziyafeti verdiğinizi görmek, bütün üzüntü ve kederlerden kurtuluşunuza işarettir
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar sofrası görmek, kendi iç dünyanızda huzur arayışınızın sona ereceğine ve maneviyatınızın güçleneceğine yorumlanır. Hayır işleri yapabilirsiniz ya da birine çok büyük bir iyiliğiniz dokunabilir. Özellikle aile bireyleri ile dayanışma içerisinde olacak ve birbirinize destek vereceksiniz. Rüya sahibi yakın zamanda ailesi ya da sevdikleri ile birlikte bir araya gelebilir. Aynı zamanda günahtan kaçınacak, helal para kazanmaya devam edecek ve iyi yoldan şaşmayacaksınız. Kendi işini yapan kişiler de ticaret hayatında hayırlı işler yapabilirler. Çalışanlarınıza yardımınız dokunabilir. Kul hakkı yemekten kaçınarak, herkese hakkı olanı vermeye devam edeceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar yemeği görmek, yine benzer anlamlara gelir. Her türlü günahtan kaçınarak, iç huzurunuzu artıracak hayırlı işler yapmak sizi memnun ediyor. Özellikle aile büyükleriniz sizin için dua ediyor olabilirler. Yakın zamanda aile büyüklerinizin büyük bir desteğini görebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Sofrası Hazırladığını Görmek

Sosyal çevrenizde çok büyük iyilikleriniz dokunacak ve dostlarınızın zor günlerinde yanında olacaksınız. Yakın zamanda bir arkadaş ya da akrabanız sizden bir konuda yardım ya da destek talebinde bulunabilir. Bunu geri çevirmeyerek, hayırlı işler peşinde koşarak insanların kalbini kazanabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık İftar Sofrası Görmek

Herkes tarafından takdir toplamak, şan şöhret sahibi olmak, insanların sizinle ilgili güzel dileklerde bulunması gibi anlamlara gelir. Aileniz ve dostlarınız sizin iyiliğinizi istiyor ve gelecek planlarınızda size destek olabilirler. Düşmanlarınız azalacak. İnsanlar size karşı ön yargılarını kırmaya başlayacaklar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Sofrasına Oturmak

Çok hayırlı bir rüyadır. Yakın zamanda bir iş fırsatı kapınızı çalabilir ya da ek kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Eğer bir iş arayışında iseniz, yakında müjdeli haber gelebilir ve tekrar iş hayatında aktif rol oynayabilirsiniz. Kendi işini yapanlar bereketli kazanç sağlayacaklar. Evinizde sofranızın bolluğu ve bereketi artacak, hoş sohbetler olacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Sofrasında Yemek Yemek

Rüyada iftar yemeği yemek, genellikle gelecek günlerde herhangi bir problem ile karşılaşmamak ve hayatınızdaki sorunların yavaş yavaş azalmasına delalettir. Özellikle iç sıkıntısı olanların bu sıkıntıları azalacak. Rahat bir nefes alabileceğiniz olaylar olabilir. Önünüze çıkan engeller ve sorunları yılmadan, kısa sürede çözebilecek enerjiye sahip olacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Sofrası Kurmak

Bir olay sonrasında şükür etmek ve bir belayı ucuz atlatmak gibi anlamlara gelir. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını bulacaksınız. Sağlık sıhhatiniz yerinde olacak ya da sağlık yönünde güzel haberler alabileceksiniz. Gelecek günlerde yüzünüzde tebessüm oluşturacak şeyler duyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Sofrası Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, pek çok problemin üzerinde kolay bir şekilde kalkabilecek, zorluklarla rahatça mücadele edeceksiniz. Zenginlik ve iç güzellik, bolluk berekete erişmek gibi anlamlara da gelir. Kazandığınız paranın bereketi ve sofranızın rızkı artıyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar yemeğine gitmek, kişinin lehine gelişecek olay ve gelişmelere işaret eder. Beklenmedik kişilerden görülen destek ve yardım sayesinde zor günleri atlatmaya, yeni iş tekliflerine delalet eder. Hayırlı ve bol rızık elde etmeye, yapılan işlerde güzel kazançlar elde edip, rahata ermek olarak da rivayet edilmiştir. Görülen rüyanın zamanı ve hangi mevsimde görüldüğü de rüyanın yorumu için önem arz etmektedir. Gördüğünüz bu rüya ramazan ayına denk gelir ise, istek ve dileklerin yerine geleceğine tabir olunur. Kış mevsiminde bu rüyayı görür iseniz, sıkıntı yaşadığınız bir anda, el uzanacak ele vefalı arkadaşlara yorulur. Rüya sahibi hiç tanımadığı birine iftar yemeğine gittiğini görür ise, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin olmasına, adete mucizeler yaşamasına yorumlanır. Rüyada iftar yemeğine gitmek, ile ilgili farklı tabirler için makalemizin devamını okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeğine Gitmek Nedir

Rüyada iftar yemeğine gitmek, gören kişinin yaşamında olumlu gelişmeler yaşatacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder. Görülen bu rüya kişinin umulmadık kişi ve işlerden gelir ve menfaat sağlayacağına, maddi sorunlarını aşacağına işaret eder. Rüya sahibinin yaşamındaki aksiliklerin son bulmasına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sabır içinde olunan konularda gülen taraf olmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Yemek

Rüyada iftar yemeği yemek, hayra tabir edilmiş olan bu rüya, kişinin beklentilerinin bir bir gerçekleşmesi olarak yorumlanır. Bu rüyayı görenlerin daha önce tanımadıkları biri ile yada farklı bir yerde iftar açtığını görür ise, imkan ve fırsatlar elde edeceğine tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Vermek

Rüyada iftar vermek, eli bol, paylaşmayı seven birine işaret eder. Davranışları ile cömert biri olan rüya sahibinin çevresi tarafından sevilip sayıldığına delalet eder. Aynı zamanda borç ile başlanılmış bir işte, kazanımlar elde etmeye, iş hayatındaki atılım ve emeklerin karşılığının alınacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Sofrası Kurmak

Rüyada iftar sofrası kurmak, maneviyatınızın güçlenmesine, iç huzura ermeye rivayet edilir. Uzun süredir peşinde olunan, hayali kurulan bir iş yada olayın lehinize gerçekleşeceğine tabir olunur. Genel anlamı ile hayırlar içinde olmaya, maddi ve manevi anlamda istenilen konuma ulaşmaya rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftarda Misafir Ağırlamak

Rüyada iftarda misafir ağırlamak, misafir ağırlamak, kişinin hoş sohbet, sosyal yaşantı içerisinde yeri olan birine işaret eder. Kişi rüyasında iftarda birini misafir ettiğini görür ise, beklentilerinin gerçekleşmesine, hayallerine bir adım daha yaklaştığına yorumlanır. Aynı zamanda gören kişiler için rızık kapılarının açık olmasına, uğraş içinde oldukları sürece bereketin onlar ile olmasına tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftara Davet Etmek

Rüyada iftara davet etmek, yardıma muhtaç birine yardım etmeye, hayır duası almaya işaret eder. Görülen bu rüya maddi gücünüzün artacağına, eş, dost ile güzel günler geçireceğinize tabir edilmiştir. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin gelecekleri adına büyük bir özveriyle çalışıp, güzel konumlar elde edeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftara Davet Edildiğini Görmek

Rüyada iftara davet edildiğini görmek, kırgınlıkların son bulmasına, küs olunan kişiler ile barış sağlanacağına işaret eder. Özlem içinde olduğunuz kişiler ile buluşup, hasret giderileceğine rivayet edilir. İş yaşamında bereketli günler yaşayıp, kazancın zamanla artması olarak da tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek

Rüyada iftar yemeği görmek;  Ramazan orucunu açmak için iftar etmek yahut iftar vermek rahmet ve mağfirete, rızk ve berekete, Ramazan-ı Şerif ayı dışında iftar etmek korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevince ve güzel olacak haber ve gelişmelere delalet eder. Çok önemlidir. Kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağına ve bolluk, berekete kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek İslami Tabiri

Rüyada iftar yemeği görmek İslami tabiri hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğinizi çevrenizde yada ummadığınız bir yerden sevindirici haberler alacağınıza yorumlanır. Rüyada iftar yemeği  görmek haram maldan ve kazançtan uzak duran dostlar edineceğiniz ve çevrenizde iyi sıkı dostluklar kuracağınız kişilerin olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Ymeği Görmek Olumlu Yorumları

Rüyada iftar yemeği görmek olumlu yorumu hakka riayet eden sevilen ve sayılan dostlarınızın olacağına haram maldan kaçınacağınız yorumlanır. Rüyada iftar yemeği görmek maddi ve manevi hayatınızda değişikliklerin olacağına haram maldan sakınacağınızı halk arasında sevilen sayılan ve hürmet gören birisi olarak yer alacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek Olumsuz Yorumları

Rüyada iftar yemeği görmek olumsuz yorumu ise çevrenizde size düşmanlık eden sinsi kişilerin olduğuna ve bu kişilerin sizi en zayıf en mecalsiz durumlarınızda size zarar vermek istediklerine yorumlanır. Rüyada iftar yemeği  görmek olumsuz rüya yorumlarında rüya sahibinin haksız elde ettiği kazanca ve mala işaret eder. Bu rüyanın yorumunda rüya sahibinin duyduğu vicdani rahatsızlıklarının olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek Psikolojik Yorumu

Rüyada iftar yemeği görmek psikolojik yorumu olarak bir çok farklı tabir ve yorumlarda bulunulmuştur. Rüyada iftar yemeği görmek psikolojik rüya yorumlarında çok samimi dostluklar kuracağınıza hatta sahip olduğunuzu dostunuzun sizi bir ömür menfaatsiz bir şekilde size karşı sahiplenici bir tavır ile arkadaşlığınızın süreceğine yorumlanır. Rüyada iftar yemeği görmek psikolojik yorum olarak rüya sahibinin aklında ve kalbinde iftar yemeği  olmasını istediği için bu rüyaları gördüğüne işarettir. Allah’ın izni ile aklında ve kalbinde arzu ettiği tüm muradının gerçekleşeceğine de delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar saati görmek, kişinin manevi olarak hayatını anlamlı ve güzel kılacak işlere nail olup hayatını bu anlamda etkili kılacağına yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler Allah korkusu olan, kul hakkından uzak duran, hayatını her yönüyle ibadete adayan kimselerdir. Rüyada iftar görmek, bazen de yardım görmeye, eli açık kimselere, kurulu düzenin süre gelmesine tabir edilir. Rüyada görülen iftar sembolü aynı zaman da çalışanların haklarını yemeyen, alın terinin karşılığını fazlasıyla işçilerine sunan iyi huylu patronlara, ticaret hayatında kişinin önünün açılmasına, yapılan büyük yatırımlara tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iftar görmek, iftar rüyası birlik ve beraberli ve bütünlüğe, düşmanlara karşı zafer elde etmeye, kişinin Allah aşkıyla hayatını daim ettirmesine yorumlanır. Rüyasında iftar yemeği gören kimseler, nasiplerini hayırlı şekilde ifşa etmiş açılan rızk kapılarını kolaylıkla sürdürmüş, kendisine sunulan hayatı her yönüyle ele almıştır. Rüyada iftar görmek, İslami açıdan ilim sahibi kimselerden vaaz almaya, dinen esi olduğunuz konularda fikir sahibi olmaya, inancınız olduğu Kuranı Kerim kitabının ne kadar güçlü ve güzel olduğu kanısına varmaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yapmak

Rüyada iftar yapmak, iftar yapmak rüyası gören kişinin Allah rızası için karşılık beklemeksizin yapmış olduğu ve yapacağı büyük hayırlarına delalet eder. Bu rüyayı gören kişiler Cami, Okul, Medrese, Hastahane gibi insanlara her anlamda fayda sağlayan kuruluşlar düzenleyerek bir çok kimsenin rahata ermesine nail olacaklardır. Rüyada iftar yapmak, aynı zaman da güzel kurulan dostluklara, uzun ömür sürecek birlikteliğe, sevdiğiniz kimselere olan zaafınızı tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Yemek

Rüyada iftar yemeği yemek, bu rüya kişinin karşısına çıkan fırsat kapılarına, yaptığı yatırımların karşılığına fazlasıyla ererek bol bereketli kazanca nail olmasına yorumlanır. Rüyasında kalabalık kimselerle iftar yaptığını gören kimse, çevresi tarafından saygıyla gösterilen, her kesin sevgisini kazanmış, alim kimsedir. Rüyada tek başına iftar yapmak, ise kişinin yaşayacağı olumlu ya da olumsuz her türlü sorunu tek başına çözerek dik durabilme gücüne nail olacağına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Çadırı Görmek

Rüyada iftar çadırı görmek, rüyayı gören kişinin hayırlı bekleyişin içine girerek bu bekleyişin sonunda kendisi için hayırlı ve güzel olan haberlere nail olacağına, nasip kapılarını her anlamda değerli kılacağına yorumlanır. Rüyada iftar çadırı görmek, bazen de duygularınızı ifade etmeye, insanlara olan sıcak samimi dostluklarınıza, kazandığınız nasipleniriz ile bir çok sıkıntıyı geride bırakmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Verdiğini Görmek

Rüyada iftar verdiğini görmek, bu rüya eli açık, banker, yaptıkları iyiliklerde karşılık beklemeyen, insanlara sadece yardım ve iyilik amaçlı yaklaşan kimselere yorumlanır. Rüyasında iftar yemeği verdiğini gören kimse, hayırlı kazanç kapılarına nail olup rızklarını her yönüyle güzel ve geniş kılar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Sofrasına Oturmak

Rüyada iftar sofrasına oturmak, hoş sohbetlere ve güzel yüzlü insanlarla birlikte hoş vakit geçirmeye, sıcak dostluklar kurarak samimi duygularını ilerletmeye yorumlanır. Rüyasında iftar sofrasına oturduğunu gören kimse, kendi hayat çizgisini çizerek hakkında hayırlı ve güzel olan amelleri nail olma amasına erer. Rüyada iftar sofrasına oturmak, bazen de ailenizle geçireceğiniz güzel vakitlere, darlıktan kurtulmaya, rahat nefes almaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yaptığını Görmek

Rüyada iftar yaptığını görmek, kişinin sevap kapılarının en güzeline nail olup insanlara faydalı büyük uğraşlar yapma amacına yöneleceğine yorumlanır. Rüyada iftar yaptığını görmek, bazen de hayır duası almaya, insanların sevgisine nail olmaya, kuluna güzel dostluğa ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar yemeği görmek, ihtiyaç sahibi kimselere el uzatmaya, kazanılan rızkların hayırlı şekilde ifşa edilmesine, hayırlı açılan nasip kapılarına yorumlanır. Rüyasında iftar yemeği gören kimse, hayırlı bir işin içinde yer alıp insanların mutluluğuna ortak olurlar. Bu rüya hayırlı kısmete, açılan murat kapılarına, birlik ve beraberliğe, kazanca tabir edilir. Rüyada iftar yemeği görmek, aynı zaman da mevki ve makama, itibar görmeye, iş hayatınızda başarıya ulaşmaya tabir edilir. Bu rüyayı gören kimseler hayatlarının her köşesinde mutlu ve mesut olmuş, hayırlı olan her türlü güzel dileklerine kolaylıkla ermiş, kendisi için sunulan hayatın zevkine varmışlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek Ne Demek?

Rüyada iftar yemeği görmek, iftar yemeği rüyası ortak kararlar almaya, sevdiğiniz kimselerle hoş vakit geçirmeye, size sunulan fırsatları güzel şekilde değerli kılmaya yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, açılan nasip kapılarını her anlamda güzel kılmış, başarı yolunda emin adımlarla ilerlemiş, kendisi için sunulan hayat sevdiklerini sığdırabilmiş tir. Rüyada iftar yemeği yemek, hanedeki bolluğun ve bereketin her daim sürüp kalabalık mekanlarda yer almaya, yaşadığınız her ana şükrederek mevlanın çizdiği yolda ehemmiyetle ilerlemeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeğine Gitmek

Rüyada iftar yemeğine gitmek, bol nasibe ve rızka işaret olan bu rüya gören kişinin hayatının olduğundan fazla güzel olup her türlü dileklerine nail olacağına yorumlanır. Rüyada ramazan ayında iftar yemeğine gitmek, her türlü dileklerin kabulüne delalet ederken, zamanı dışında iftar yemeğine gitmek ise uzatılacak yardım eline, rahata ermeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Vermek

Rüyada iftar yemeği vermek, bu rüya gören kişiyi içerip kişinin karşısındaki insanlara karşı gayet hoş görülü, saygın, davranışları ile dikkatleri üzerinde toplayan, başarılı hayatını içerir. Rüyada iftar yemeği vermek, aynı zaman da el açmaya, kazanılan kazançların belli kısmını bağışlamaya, kazançların bol bereketli hal almasına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Pişirmek

Rüyada iftar yemeği pişirmek, yapılan hazırlığa, kişiyi bekleyen sürprizlerle dolu anlara, gelecek güzel günlere işaret edilir. Rüyada iftar yemeği pişirmek, bazen de zahmetli işlere girmeye, elinizi taşın altına sokmaya, zor zahmete tabir edilir. Bu rüya bazen de insanların beğenisini kazanmaya, cömert davranışlar sergileyerek dikkatleri üzerinizde toplamaya, yapılan karşılıksız yardımlara tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık İftar Sofrası Görmek

Rüyada kalabalık iftar sofrası görmek, bu rüya gören kişinin sevdikleri insanlarla mutlu olacakları ortamlara katılarak hayatlarını eğlenceli hale getireceklerine yorumlanır. Rüyada kalabalık iftar sofrası görmek, aynı zaman da kurulan dostlukların devamlılığının artmasına, güzel olaylarla karşılaşmaya, hayırlı yollarla kazanılan nasiplere işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeğine Davet Etmek

Rüyada iftar yemeğine davet etmek, emin adımlarla çıkılan yolda ilerlemeye, nasip kapılarının açılmasına, hayatınızı güzel kılacak kararlar almaya işaret edilir. Rüyada iftar yemeğine davet etmek, aynı zaman da kırgınlıkların son bulup sevdiğiniz kimse ile hoş vakit geçirmeye, dini sohbetlere katılarak manevi rahatlığa ermeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek
Rüyada iftar yemeği görmek, fakir veya dara düşmüş birine el açmaya, rızkından yoksul kimselere vermeye, ibadetlerini önemsemeye ve zekatını veren, salih bir kul olmaya yorumlanır.ftar yemeği hem rüya sahibinin, hem ailesinin, hem de çevresinin düzgün, hayırsever, yalandan, günahtan uzak yaşayan insanlar olduğunu tabir eder. Kişinin lider konumuna geleceğini ve kendilerine önderlik yaptığı insanlar tarafından her zaman takip edileceğini, takdir göreceğini bildirir. Sezgileriyle, mantığıyla hareket ederek en doğruyu bulacak olmaya, zorlukların ya da mücadele vermek gerektiren durumların kişinin motivasyonunu azaltmayacağını da ifade eden rüya, evlenilecek kişinin dini konulara ehemmiyet veren, asla yalan konuşmayan, ailesine ve değerlerine, geleneklerine sahip çıkan biri olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeğine Gitmek
İyi, yardımsever biriyle tanışarak bu kimseden beklenmedik bir teklif almaya işarettir. Bol rızkı olmak, girilen her işten hayırlarla çıkmak ve menfaatine gelişen durumlar sayesinde dertten uzak kalmak anlamındadır. Kişi ramazan ayı içinde bu rüyayı görürse dilekleri yerine gelecek, muradına erecek demektir. Kış vakti iftar yemeğine gitmek zor günde uzatılacak bir ele, alınacak yardıma, duyulacak övgü dolu sözlere yorumlanır. Tanımadığı bir yere iftar yemeğine gitmek rüya sahibi için mucizelerle dolu günlerin delaletidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Vermek
Kendi evinde iftar yemeği veren kişinin eli açık, gönlü bol olur ve çok iyi bir çevreye sahiptir. Kişinin herhangi bir sıkıntısının olmayacağı bu dönemde hayat koşullarının da iyileşeceğini, özellikle çalışmaların sonucunu maddi anlamda fazlasıyla alacak olmanın tabiridir. Zengin ama cömert, alçakgönüllü biriyle evlenmek, huzurlu bir yuvaya kavuşmak manasına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmenin Psikolojik Yorumu
Kişinin kendisine yol gösterecek, nefer olacak birine duyduğu ihtiyacı işaret eder. Kendi yolunu bulamayan, hayatına yön çizemeyen kimselerin manevi anlamda yaşadıkları eksikliği kapatma isteklerini, ruhani olarak kendilerini güçlü tutmak için inançlarına sarıldıklarını da bildirir
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar ettiğini görmek, cennete işâret eder. Bazen rüyada iftar ettiğini görmek, Allah Teâlâ’yı müşahede etmeye işâret eder. Bazen de rüyada iftar ettiğini görmek, sevince ve sıkıntılardan kurtulup ferah içerisinde bulunmaya işârettir. Bazı kere de rüyada iftar ettiğini görmek, rızkın artacağına, faydalı mala ve hayra işâret eder. Rüyada iftar sofrası görmek ise, rızkın genişliğine, kısmet ve nasibin çokluğuna işâret eder.

Ramazan orucunu açmak için iftar etmek yahut iftar vermek rahmet ve mağfirete, rızık ve berekete, Ramazan-ı Şerif ayı dışında iftar etmek korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevince vesiye olacak haber ve gelişmelere delalet eder.

Çok önemlidir. Kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağına ve bolluk, berekete kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Görmek İslami Tabiri

Ramazan orucunu açmak için iftar etmek yahut iftar vermek rahmet ve mağfirete, rızık ve berekete, Ramazan-ı Şerif ayı dışında iftar etmek korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevince vesiye olacak haber ve gelişmelere delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek

Rüyada iftar yemeği görmek manevi açıdan kişiyi memnun edecek bir hayata, kişinin iyi bir kalbe sahip olduğuna ve ailesindeki her bireyinde böyle olduğuna, içinde Allah korkusu olan, yaptığı her işi severek yapan, helal kazanmak için çaba harcayan ve kul hakkından korkan bir kişiliğe sahip olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yapmak

Rüyada iftar yapmak kişinin büyük bir hayra gireceğine delalet eder. Kişinin başkalarını organize ederek Müslüman kimselerin ibadetleri için kullandıkları mescid, cami gibi yerlerin hayır işlerine ortak olacağına, maddi ve manevi bu işlere gönül vereceğine, yardıma muhtaç kimselerin elinden tutarak onların ihtiyaçlarının karşılanmasında rol alacağına, Allah katında iyi bir insan olduğundan kişinin elinin giderek bollaşacağına, bereketin hanesine hakim olacağına, tüm dualarının ve hayallerinin gerçek olacağına, hayır duaları alarak güzel ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Yemek

Rüyada iftar yemeği yemek kişinin karşısına çıkacak maddi açıdan tatmin edecek iş fırsatlarına delalet eder. Rüya sahibinin bu fırsatları iyi değerlendireceğine, doğru yatırımlarla alindeki parayı artıracağına ve bu nedenle hayatı boyunca maddi açıdan sıkıntı yüzü görmeyeceğine delalet eder. Ayrıca bu rüya kişinin hastalıklardan uzak, kazasız, belasız, mutlu bir hayata sahip olacağına yorulur. Eğer bir kimse kalabalık bir sofrada yemek yediğini görse, bu kişinin zenginliklere sahip olacağına, evinden bolluğun ve bereketin hiç eksik olmayacağına delalet eder. Tek başına iftar yaptığını gören kimse karşısına çıkan sorunlara tek başına çözüm bulacak ve üstesinden gelecek manası taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftarı beklemek hayatta sıkı sıkı tutunmaya ve hayırlı olanı istemeye, maddi manevi sorunları aşmaya ve hayırlı olanı istemeye rivayet eder. Başka bir deyişle bu rüya sıkıntı ve stresten uzak olmaya, zorda olana yardım elinin uzatılacağına ve rahata ereceğine alamet olur. Eski tabircilere göre ise tövbe etmesi ve ibadetlere yönelmesi gerektiğine, birbirine destek vermeye ve mutlu olmaya alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar görmek, rüya sahibinin manevi anlamda tatmin olacağı bir hayat sürdüğüne, kendisi de dahil olmak üzere iyi bir aileye mensup olduğuna ve tüm ev halkının birlik, beraberlik inancına sahip olduğuna, her işi gönülden yaptığına ve içinde Allah korkusu olduğu için asla kul hakkı yenmediğine işaret eder. Ticaretle uğraşan kişiler için çalışanların hakkının yenilmediğine ve herkese hakkı neyse teslim edildiğine, hayatı boyunca kişinin pek çok hayır duası aldığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar yemeği yemek, gören kişiye sonrasında çok büyük getirileri olacak önemli bir iş fırsatı çıkacağına ve akıllı yatırımlar yapılacağına işaret eden rüya, yaşamı boyunca herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmayan, hastalık veya kazalardan uzak bir hayat sürüleceğinin de ifadesidir. Kalabalık bir sofrada iftar yemeği yiyen kişilerin aileleri de zengin olur ve evlerindeki bereket hiç eksilmez şeklinde yorumlanır. Tek başına iftar yemeği yediğini görmek ise, gören kişinin her sorunu tek başına halledebileceğine ve ayakları üzerinde dururken her durumda şükretmeyi bilerek yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar yapmak, gören kişinin büyük bir hayır işleyeceği anlamına gelir. Sevap işlemeyi seven kişilerin okul, hayrat veya cami gibi çok önemli, büyük bir hayır işinde görev alacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine ve tüm dualarının gerçek olacağına işaret eder. Pek çok açıdan hayırlı tabir edilen bu rüya, rızkını helal yollardan sağlayan rüya sahibinin rızkının artacağını ve maddi anlamda da hiçbir zaman dara düşmeden, güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar görmek, aile hayatında huzursuzluk yaşayanlar ve iyi geçinemeyenlerin ailesi ile artık daha iyi geçineceklerine yorumlanır. Aile fertleri ile aranızda anlaşmazlıklar tatlıya bağlanır ve birbirinize karşı daha anlayışlı olabilirsiniz. Evli olup eşi ile anlaşamayanlar artık daha iyi geçinmeye başlayabilirler. Maddi manevi sizi ve ailenizi olumsuz etkileyen sorunlar ortadan kalkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar vakti görmek, hayırlı bir işe vesile olmak ve verilen sözleri zamanında yerine getirmeye yorumlanır. Birine iş sözü verdiyse o kişinin işe girilmesi sağlanır. Ya da sizden başka bir konuda iyilik bekleyen birine verdiğiniz sözü tutabilirsiniz
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar sofrası görmek, bolluk bereket içinde yaşamaya ve manevi huzuru bulmaya yorumlanır. Sizi huzursuz eden ve bir türlü çözemediğiniz sorunlarınızı çözebilir ve iç huzuru yakalayabilirsiniz. Birine karşı yapılan haksızlık da telafi edilebilir. Rüyada iftar etmek, evinize hayırlı misafirler gelmesine ve sofranızda kalabalık misafirler ağırlamaya yorumlanır. Bu barışma yemeği de olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Görmek

Çevrenizde derdi olan kişilere yardımcı omaya ve sevap kazanmaya yorumlanır. Düşkün kimselere yardım edilebilir. Maddi destekte bulunabilirsiniz. Bir süredir geçinmekte zorlanan birine de iş konusunda bir faydanız dokunabilir. Rüyada iftar yemeği vermek, sevdikleriniz ile bir sofrada oturmak ve mutlu mesut olmaya yorumlanır. Küsler bir araya gelebilir ve tüm aile bir çatı altında toplanır. Hayırlı bir vesile ile yeniden görüşmeye başlarsınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Görmek İslami Yorumu

Rüyada iftar görmek ihya yorumu, sizden beklenen iyilikleri yapmaya ve beklentileri boşa çıkarmamaya yorumlanır. Size inanıp güvenen insanlara karşı sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Ailenizin geçimi de rahatlar ve sofranızın bereketi artar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar görmek ve yapmak ne demektir?

Rüyada iftar görmek , tatmin olacağınız bir yaşam süreceğinize , güzel bir aileye mensup olduğunuza , her işinizi

gönülden yapacağınıza , allah korkusunun olduğuna , ticaretle uğraşıyorsanız eğer o zaman asla ve asla kul hakkı

yemeyeceğinize , herkesin hakkı neyse onu teslim edeceğinize ve hayatınız boyunca bu insanlardan hayır duaları alacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada iftar yapmak ne anlama gelir?

Rüyada iftar yapmak , gerçek yaşam da büyük bir hayır yapacağınıza , büyük sevaplar işleyeceğinize , cami , okul ya

da hayrat gibi yerlerde hayırlı görevler alacağınıza , allah katında sevabı bol olan bir mümin olarak kabul

edileceğinize , tüm dualarınızın kabul olmasına , birçok hayırlı işlerde bulunacağınıza ,

rızkınızın artmasına ve maddi konularda ise dara düşmeden rahat bir yaşam süreceğinize yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar yemeği yemek ne demek?

Rüyada iftar yemeği yemek , büyük getirisi olan önemli işlerde bulunacağınıza , çok akıllı yatırımlar yapacağınıza ,

yaşamınız boyunca sıkıntılarla karşılaşmayacağınıza , hastalık ve kazalardan uzak duracağınıza , ailenizin zengin

olmasına , tek başınıza iftar yemeği yediğinizi gördüyseniz , her sorunu tek başınıza halledeceğinize ve ayaklarınızın üstünde duracağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar yemeği hazırlamak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruç Açmak

Oruç kendi nefsine hakim olunarak yapılan bir ibadettir bu sebepten rüyasında oruç açtığını gören kimsenin orucunu açtığı zaman önemlidir. Eğer kimse orucunu iftar vakti, orucunu tamamladıktan sonra açtığını görürse bu rüya o kişinin hayatında yaptığı fedakarlıkların ve iyiliklerin karşılığını tez zamanda alacağı anlamına gelir. Ancak eğer oruç zamanında açılmaz yani bozulursa bu rüya da rüya sahibinin yaptığı yada yapacağı bir hataya, irade zayıflığına yahut bir günaha delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Sofrası Görmek

Rüyasında iftar sofrası gören, iftar sofrasında oruç açan kimsenin hayatına ve sofrasına bolluk ve bereket gelir. Rızkı artar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İftar yapmak kişinin büyük bir hayır işleyeceği manasına gelir. Sevap işlemeyi seven kimselerin okul, hayrat veya cami gibi çok önemli, büyük bir hayır işinde görev alacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine ve tüm dualarının gerçek olacağına alamettir. Pek çok açıdan hayırlı kabul edilen bu rüya, rızkını helal yollardan sağlayan rüya sahibinin rızkının artacağını ve maddi anlamda da hiçbir zaman dara düşmeden, güzel bir hayat yaşayacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ramazan ayında oruç tutan kimselerin gün içinde aç hissetmelerinden ve bir an önce iftar saatinin gelmelerini istemelerinden dolayı bilinçaltında oluşan düşüncelerin rüyada ortaya çıkmış hali olarak yorumlandığı gibi, kişinin kazancının artmasını ve daha iyi koşullarda yaşamak isteğini de ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İftar

Ramazan orucunu açmak için iftar etmek yahut iftar vermek rahmet ve mağfirete, rızık ve berekete, Ramazan ı Şerif ayı dışında iftar etmek korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevince vesiye olacak haber ve gelişmelere delalet eder.

Çok önemlidir. Kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağına ve bolluk, berekete kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iftar yemeğine gitmek, rüya sahibinin ummadık şekilde değişik şaşırtıcı bir teklif alması manasında yorum yapılır. Bunun kişiyi olumlu yönde etkileyeceğine ve sıkıntılarına tamamen çözüm bulacağını gösterir. Hanesinde bol rızk ve sevgiye ulaşması manasındadır. Maneviyatının gelişmesi ve sorunların uzak kalacağı yada derdi deva olacak şekilde rahatlayacağına işaret eder. Bu tarz rüya görülmesi genelde dilek dileyen biri var ise isteğinin nail olacağı mesajı verilir. Yada bir şeylere niyet ettiyse hayır olacağı yönündedir. Rüyada iftar yemeğine gitmek, hak yolunda ilerlemek olarak da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeğine Gitmek

Rüyada iftar yemeğine gitmek, bazen bu rüya kişinin bir hayır yapmak istemesi gibi durumların rüyasına girmesidir. Kişinin bu isteğinin kısa zamanda nail olacağı anlamına gelir. Kış vakti iftar yapmak, gibi düşler görülüyorsa en zor gününde bile uzanacak yardım elinin olduğuna işaret eder. Bazı zamanda bu rüya çevreden duyulacak olan hoş sözlere alamettir. Rüyada iftar yemeğine gitmek, iyiliğe ve hayra delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftar Yemeği Yemek

Rüyada iftar yemeği yemek, tanımadığı bir yerde yiyorsa bu büyük bir sürpriz yaşayacağına delalettir. Bekar kişiler için eli açık gönlü zengin biriyle evlenmeye yorum yapılır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

418 Aktif
1 Üye ve 417 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8781
Dün : 23857
Toplam : 48067125
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...