Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
191 okuma
vetre Lusid kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Tüm tarihler UT'dir, bu nedenle saat diliminize göre değişebilir.

Geçen yıl yaşanan olayların gölgelerde çok uzun süredir gizlenen şeyleri ortaya çıkardıktan sonra, gündemleri kendi amaçlarına göre manipüle ettikten sonra, insanlık tarihinin kritik bir noktasında 2021'e giriyoruz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Satürn / Plüton kavuşumu Ocak 2020, herkesin görmesi için bu gölgelere ışık tuttu. Hem alet hem de kamuflaj olan Covid-19'un sis perdesi, hepsini değil ama çoğunu aldattı.

Tartışmaya, şüpheye yer bırakmayan, şüphesiz yeni Covid dini, en temel insan haklarını korumak ve yaşamaya değer bir hayatın bir kısmını korumak için mücadele edenler, bağımsız bir geçim kaynağı olan terör saltanatını tüm dünyaya yaymıştır. kişisel sağlık seçimlerini devletten ve toplumsal zorlamadan arındırma hakkı, besleyici bir sosyal ağ gerçek hayattaki insani bağlantı - bunlar karalanıyor ve susturuluyor. Bağımsız, incelikli düşünce, propaganda kurallarının ve gerçeklerin çete yönetiminin sunağında ve korkunun tiranlığında feda edildiği bir dünyada artık bir suç.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Kova burcundaki Satürn Boğa burcundaki Uranüs kareleri
Tam 17'deth Şubat 2021 - 14th 2021 - 24 Haziranth Aralık 2021

Çalıları dövmenin bir anlamı yok: 2021 kolay olmayacak. Ne münasebet. Kova burcundaki Satürn ile Boğa burcundaki Uranüs arasındaki bir karenin hakimiyetinde, kimse ilerideki zorluklardan kaçamaz. Kare, zamanında eylem ve akıllı seçimler gerektirir. Artan gerilim ve hayal kırıklığının bir göstergesi olarak, ilerlemeyi ve olumlu değişimi kolaylaştırmak için gitmemiz gereken dış engeller sunar.

Odadaki fili ne kadar uzun süre kenara çekmeye, görmezden gelmeye veya inkar etmeye çalışırsak, stres o kadar büyük olur. Kareler kaybolmaz. Biz onların gözlerine bakana ve durumun sorumluluğunu üstlenene kadar huzurumuzu kemirerek bize kıkırdadılar. Bunu yaptığımızda işler değişmeye başlar. Değişim tetiklenir. Her şeyi birbirine bağlayan daha büyük zekadan ipuçları alarak, yaşama karşı değil, onunla birlikte hareket ettikçe akış durumuna giderek daha fazla geri dönüyoruz.Bu nedenle, sorumluluk alma, konuşma, yerimizi koruma zamanı. Artık Pariah yok, bir sese, bir fikre, bir bakış açısına hakkımız var. Daha derin araştırmanın hiçbir anlamı olmayan bir anlatıya bağlı değiliz. Varlığımızdaki her hücrenin 'hayır!' Diye bağırdığını kabul etmek zorunda değiliz. Kabul edilmek ve saygı duyulmak için uymak zorunda değiliz. Dürüstlüğün, parti çizgisine ayak uydurmak için arkadaki herhangi bir tavırdan daha önemli olduğunu bilerek kendimizi kabul edebilir ve saygı duyabiliriz.

Geçtiğimiz yılın yaygın anlatımının kolaylaştırdığı teknokrasinin yükselişi, Satürn ve Uranüs'ün bu dansı tarafından iyi karşılanmayacaktır. Kova burcundaki Satürn - teknolojik inovasyonun işareti - gelişmeyi durdurabilir ve yavaşlatabilir, bu da geleceğin onu kontrol etmeye çalışanların tamamlanmış bir anlaşma olduğu şeklindeki küstah varsayımlarını alt üst edebilir.

Aynı şekilde, Torosların toprağa bağlı burcundaki teknolojik yenilik gezegeni Uranüs, yeni teknolojinin gerçek dünyadaki uygulamasını yavaşlatabilir, işlere bir anahtar atabilir ve gelişimi durdurabilir. Bu iki gezegen kareye oturduğunda teknokratların elleri bir süre dolacak! İlerleme kolay olmayacak. Yöntemlerinin kabulü de yaygınlaşmayacaktır. Dünya uyanıyor ve gücünü geri alıyor.

Aynı şekilde teknolojiye de çok fazla güvenmemeliyiz! Beklenmeyeni bekle. Çevrimiçi olanlar kadar gerçek dünya bağlantıları oluşturun. Telefon numaralarını, sokak adreslerini alın ve sosyal medyadan başka bağlantılar kurun. Satürn ve Uranüs sanal çevrimiçi etkileşim dünyamızla oynarken sizin için önemli olan kişilerle iletişim halinde kalmanızı sağlayan şeyi düşünün.

Eşitlikçi insanlığın işareti olan Kova burcunun geleneksel (Satürn) ve modern (Uranüs) yöneticileri arasındaki bu kare, akıllıca düşünmeyi teşvik ediyor ve yaratıcı bir şekilde verimli bir hediyeyi örmek için yenilikçi ilhamı katalize ediyor. Ardından Aralık'taki Büyük Kavuşum bize enerji dolu ve gitmeye can atıyor, şu anda tezahür etmekten daha gizemli olan şeyi somutlaştırmamız için bizi ileriye doğru çağırıyor.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Hava işaretlerinde Merkür gerilemesi
Kova burcunda Merkür geri hareketi: 30th Ocak - 21st Şubat 2021
İkizler'de Merkür retrograd: 29th Mayıs - 22nd Haziran 2021
Terazi'de Merkür geri hareketi: 27th Eylül - 18th Ekim 2021

Merkür'ün bu yılki üç retrograd döngüsü, üç hava burcunda meydana geliyor. Tıpkı 21 Aralık'ta Kova burcunun birinci derecesindeki Satürn / Jüpiter kavuşumunun düşünce ve anlayışın yeniden kalibre edilmesi ihtiyacını ifade etmesi gibi, Merkür'ün 2021 geri gitme aktivitesi ne düşündüğümüzün ve nedeninin gözden geçirilmesini ve yansıtılmasını kolaylaştırıyor. Kimin düşüncelerini düşünüyoruz? Kimin sözlerini konuşuyoruz? Duyuyor muyuz ve tekrarlıyor muyuz yoksa dinliyor ve sorguluyor muyuz?

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve her tarafa bir aldatmaca ağının örüldüğü bir dünyada, zihnimizi, fikirlerimizi ve gerçeğimizi geri kazanmak, yaratıcı gücün bir eylemidir. Bunu yapmak, algısal bir eve dönüşü katalize eder ve bu da, şüpheli amaçlarına ulaşmak için korkuyla pedal çevirenler tarafından bir daha asla rehin tutulmamamızı sağlar.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Tutulmalar ve Süper Aylar
27th Nisan 2021: Akrep burcunda süper ay
26th Mayıs 2021: Yay burcunda tam süper ay ve ay tutulması
10th Haziran 2021: İkizler'de Güneş tutulması
19th Kasım 2021: Boğa burcunda Ay tutulması
4th Aralık 2021: Yay burcunda yeni süper ay ve güneş tutulması

2021 tutulmaları Yay, İkizler ve Boğa'da meydana gelir. süpermoonlar Akrep ve Yay'da. İkizler / Yay ve Boğa / Akrep kutupları, deneyim yoluyla keşfetmeye (Jüpiter) ve duyguya (Akrep) fizikselliğe (Boğa) karşı ezber (İkizler) öğrenme alemlerini yansıtır. Bu yıl kendimizi o kadar güvenli bir şekilde topraklamalıyız ki, hiçbir şey bizi yoldan çıkaramaz. Her duygumuzu hissetme ve bilmenin zamanı, bunalıma izin vermeden.

Şiddetli cesaretin yanı sıra radikal öz bakım da gereklidir. Her şey karşımıza çıktığında gerçeğimizi söylemek zorunda kalabiliriz ve bunu yapmak en büyük risk gibi geliyor. Gerçeği savunmanın gerektirdiği şey buysa, derinden yalnız olmaya hazırlıklı olmalıyız. Bu, önceki tüm zorlukların bizi hazırladığı en büyük testimizdir. Kişisel ve toplu geleceklerimiz şu anda dengede duruyor ve bizler kaderimizin hakemiyiz.

Yararsız anlatılar ortaya çıkabilir, bu yüzden unutmayın, "her şey olması gerektiği gibi oluyor" yapılacak hiçbir şey olmadığı anlamına gelmez. Bu kozmik oyunda piyon değil, oyuncuyuz. Kim olduğumuz ve nasıl yaşadığımız, kişisel hayatımızın küçücük tiyatrosu kadar bütünü de etkiler.

Korkunun insanlara tuhaf şeyler yaptığını ve şu anda dünyanın bununla dolu olduğunu unutmayın. Manevi baypas, başka bir insan tarafından kirletilmeyi önlemek için karşıdan karşıya geçmek kadar korkunun bir belirtisidir. Tutulma döngüleri 2022'de Boğa / Akrep'e doğru kayarken, artık korkuyu içten dışa bilmek, yüzüne bakmak ve bacaklarımız bakışlarının altında bükülürken bile birçok kılığını tanımak hayati önem taşıyor. Geleceği ancak şimdiye bakıp bugün bu noktaya nasıl geldiğimizden öğrenerek değiştirebiliriz.

Bilgelik anahtardır. Sezgi yaşamsaldır. Gerçek bizi özgür bırakacak
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Kova burcunda mavi ay
22nd Ağustos 2021

Bu Mavi Ay Kova burcunun son derecesinde, kişisel ve toplu yolculuğumuzda bir işaret olarak hizmet eder. Bu aydan önceki ay, bu yılın ilk altı ayını nasıl yaşadığımızın sonuçlarıyla karşılaşacağız. Zihnimizi ne ölçüde açtığımız, korkuya boyun eğmeyi reddettiğimiz ve yeni olasılıkları kucakladığımız, hem kişisel hem de toplu olarak kaçınılmaz olarak ortaya çıkacaktır, bu nedenle kendimizi bu noktada nerede bulacağımız büyük ölçüde şimdi ve o zaman arasında yapılan seçimlere bağlı olacaktır.

Kova, beyin dekolmanının bir işaretidir. Duyguların dağınık dünyasını başka bir gün için bir kenara bırakarak geleceği sorgular, değerlendirir ve tasavvur eder. Duygusal benliklerimizi bilmek ve kucaklamak kuşkusuz bir uyanış görevi olsa da, bu yıl duygularımızı bir kenara bırakıp daha soğuk, daha objektif bir yerden düşünebilmenin, aksi takdirde bunaltıcı olan duygularımızı ve algılarımızı yönetmemize yardımcı olabilecek büyük bir güç olduğunu hatırlattık. .

Duygusallık ve duygusallık bizi bugün bulunduğumuz yere getirdi. Halkın algısı, korku ve savunmasızlık duyguları yaratmak için manipüle edildi. Toplu terör sunağında gerçekler feda edildi. Oluşumuzun bu noktasında disiplinli ve düzenli bir zihinde büyük bir güç vardır ki bu kapalı olanla aynı şey değildir!

Kova, zihinsel örümcek ağlarını uçurur, algıları ve olasılıkları tazeler. Bu yıl algı kapılarını ne kadar çok açarsak, aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağıya değişim potansiyeli o kadar büyük olur. Hava elementi 2021'de olduğu kadar baskın olduğunda, zihinsel odaklanma ve düşünce süreçlerimiz, olasılığı olasılığa dönüştürmek ve korku tiranlığını tutuklamak için kesinlikle anahtar olacaktır.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Oğlak burcunda geri giden Venüs
19th Aralık 2021 - 29th Ocak 2022

Oğlak burcundaki Venüs, sizi ileriye götüren pragmatik sosyal güzellikler dünyasında, sosyal hareketliliği artıran bir gündeme ve maddi kazanca hizmet eden ilişkilere ve bunun tersi de evdedir. Manevi dünyada bu tür şeyler sığ ya da çok sıradan oldukları için reddedilebilir, ancak bunlar insan etkileşiminin dokusunun sadece bir yönüdür.

Venüs Oğlak burcunda gerilediğinde, kendi yaşamımızdaki ilişkinin geçerliliğini nasıl yönettiğimizi ve ilişkilerimizin kendimiz için beslediğimiz özlemlere ne kadar iyi hizmet ettiğini düşünmek için zamanımız olur. 2021, yeni ittifakları ortaya çıkaracak ve uzun süredir devam edenlere meydan okuyacak. Gerçeğimize kökten zıt olanlarla yolumuzu ayırmak zorunda kalabiliriz, ancak birbirimize yardım edemeyiz ama birbirimizi itebiliriz. Bunların hepsi de ilişkilerin bir parçası. Herkesi yanımıza alamayız ve almayı da beklememeliyiz. Ancak bütünlük içinde yaşayabilir, olabildiğince dürüst konuşabilir ve bağımsız egemenliği onaylamamız konusunda olabildiğince cesur olabiliriz. Sonra, geceleyin işaretçiler gibi, bir yolu paylaşanlar birbirlerini bulacaklar.

Gerçeği onurlandırmanın hem kabilemizi bulmanın hem de geleceği yeniden ayarlamanın anahtarı olduğu bir yılın sonunda, Venüs geri hareketi biraz sessizlik sunuyor. Bu yıl kendimizi kiminle ve neden uyumlu hale getirdik? Kim yanımızda durdu ve kimden sürüklendik? Kimin gücüne çağırdık ve kim bizimkinden yararlandı?

Zor gerçekler hala sevgiyle söylenebilir ve çelişkili görüşler zarafet ve duruşla karşılanırken, bu Venüs bize en önemli ilişkimizin kendimizle olduğunu hatırlatır. İşe yaramazsa, diğer tüm bağlantılar zarar görür. Sessiz kaldıysak, kendi gerçeğimizi inkar etsek ya da bu yıl başkalarını yatıştırmak için kendi iç sesimizi görmezden gelirsek, 2021'in son günleri, 2022'de işleri nasıl farklı şekilde yapabileceğimizi düşünme fırsatı sunacak.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Oynayacak çok şey var!
Yeni yıl başlarken çoğu yorgun. Diğerleri yenilenmiş hissediyor. Bazıları kafa karışıklığı içinde tüketilir. Diğerleri yollarını buldu. Overwhelm yaygındır ama her şey kaybolmaktan çok uzaktır. Her şey hala oynamak için. Gerçeğe şiddetle adanmanın olduğu gibi cesaret de gereklidir. Martin Luther King'in sözleriyle:

'Korkaklık 'Güvenli mi?' Sorusunu sorar. Menfaat, 'Siyasi mi?' Sorusunu sorar. Kibir, 'Popüler mi?' Sorusunu sorar. Ama vicdan 'Doğru mu?' Sorusunu sorar. Ve ne güvenli ne politik ne de popüler olan bir pozisyon almanız gereken bir zaman gelir, ancak bunu almalısınız çünkü vicdanınız size bunun doğru olduğunu söylüyor. ' -- Martin Luther King
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar Hakkında
Sarah Varcas, Sezgisel Astrolog

Sarah Varcas, günlük yaşamın iniş ve çıkışlarına gezegensel mesajlar uygulama tutkusu olan sezgisel bir astrologdur. Bunu yaparken, insanları kişisel ve ruhsal gelişimlerine desteklemeyi, astrolojik uzmanlığı olmayanlar için erişilemez olan göksel bilgeliği mümkün kılmayı amaçlar. Sarah, Budizm, tefekkür Hıristiyanlık ve diğer pek çok öğreti ve pratikleri kapsayan eklektik bir manevi yolun yanında otuz yılı aşkın bir süredir astroloji okudu. Ayrıca bir çevrimiçi (e-posta yoluyla) sunuyor Bireysel Çalışma Astroloji Kursu.

İlgili rüyalar

+4 oy
12 yorum 296 okuma
+11 oy
13 yorum 720 okuma
Sonbahar 19 Mayıs 2020 Durugörü kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 227 okuma
Karga 17 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 115 okuma
EmirHasan 3 Ağustos 2021 Tabir kategorisinde EmirHasan Karabasan (83 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 166 okuma
+14 oy
2 yorum 299 okuma
Güll1 15 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
12 yorum 290 okuma
Sonbahar 25 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 140 okuma
Aydaki Kedi 15 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Aydaki Kedi Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+11 oy
29 yorum 1.6k okuma
Likya 16 Temmuz 2019 Bilgi kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+8 oy
13 yorum 352 okuma
Sonbahar 3 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
13 yorum 318 okuma
Sonbahar 3 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+7 oy
12 yorum 274 okuma
+15 oy
20 yorum 797 okuma
26 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

632 Aktif
1 Üye ve 631 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8244
Dün : 21898
Toplam : 48088416
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...