Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
345 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Merhaba :)
Rüyamda neredi olduğunu bilmiyorum ama bir evin önündeyim. Yanımda birisi daha var. Yere yakın bir camda kadın aşağı eğilerek çiçek suluyor,elinde su ibriği var ve o sırada geri geri gelen bir kamyon kadının eline çarpıyor. Kadının eli duvarla kamyon arasında kalıyor ve kopuyor. Eli yere düşüyor kadının sadece bileğinden itibaren yukarı kısmı kalıyor. Kan görmedim ama o anda. Ben panik yapıyorum,şaşırıyorum. Telefonla 112 yi aramaya çalışıyorum ama yanlış numara çeviriyorum o panikle,telesekreter bir şeyler iyot ve ben yanlış numara aradığımı anlıyorum,sonra acili arayıp durumu anlatıyorum. Ben orda gördüğüm için yardım etmek için hemen ben aradım kadını tanımıyorum. Daha sonra kadını görmeye Vine giriyoruz yanımda babam var. Kadın kapıyı açtığında eli sarılmış beyaz sargıyla onu öyle görüyorum. Devamında hatırladığım bir şey yok karışık da biraz.
Bu rüyamı uyanınca değil duyduğum bir kelimeden tanıdık geldi ve hatırladım. Yorumlarsanız çok sevinirim :).

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
öncelikle bu ara panik yapmaman gerkecek bilinçaltı olma ihtimaline rağmen bu rüyada işaret hissettim sanki çevrende birinin yada belki seninle ilgili olabilir. bu kadın gene bir bayanı  temsil eder kendi dünyasının dışındaki bir eylemi var duygusal olarak. belki evli olup bir başka ilişkiye başlamak belki sevgilisi olup başka bir ilişkiye başlamak yada büyük ihtimalle evlilik isteyen bu yönde gayret eden birisini gösteriyor ama bu girişimi muhtemelen kontrolsüz biri tarafından zarara uğruyor yani hayalleri sekteye uğruyor acili araman çözüm bulmaya çalışırken muhtemelen bunu gereken değilde başka şekilde ifade etmeye yada çözmeye çalıştığını gösteriyor muhtemelen acele yada yanlışlıkla farklı biriyle irtibata geçiyor gibisin.burada el faaliyeti yani eyleme geçmeye çarpan kamyonda kontrolsüz dengesiz birini gösteriyor isteyerek yada istemeyerek bu kadının birine ulaşmasını engellemiş ve kadın kendi acılarını kendi sarmak zorunda bırakılmış gibi yalnız bırakılmış birisi olabilir ilgiye yardıma ihtiyacı olacak birisi lazım olabilir bu kişiye
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim Mustafa bey :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bu ilk başta dediginiz nasıl bir şey ben biraz panik yaparım da kötü bir şey mi bir fikriniz var mı ?
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Hocam rüyada mesela bir şeyin olacağını siz söylediniz ya da ben anladım daha sonra rüyam çıktı diye hissettiğim bir şey oluyor. O an gerçekten rüyam çıkmış mi olur yoksa olmaz mı ? Bunu hissettiğimizde çıkmış mi olur. ?
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Aslında bu soruyu "rüyalarımızın çıktığını nasıl anlarız "diye de çevirebiliriz. Biz kendimiz bunu hissedersek çıktığı an gerçekten de o an mıdır ? Umarım anlaşılır yazmışımdır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
endişe yada beklentide olabilir. biz rüya yorumunu yaparız ancak gerçekleşmesi veya gerçekleşmemesi allahın bildiği bir şeydir belki hissedebiliriz. ancak bu rüyana yaptığım yorum belkide bir endişeyi yansıtıyorda olabilir engel gördüğün bir şey gibi belki bir amacının engellenmesinden korkuyorda olabilirsin o kadın seni temsil ederse eğer. ama rüya olarak bakarsak evet sanki birinin engelenmesi yada umudunun kırıldığını düşünebiliriz.
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım teşekkür ederim.
Peki bu hissetme olayı öyle midir bundan tam emin olamadım. Hani deriz ya rüyamda da görmüştüm diye öyle bir hisle rüyamın anlsmı buydu diye hissedersek o an rüyanız çıkmış mı olur ? Yoksa insanın içinden geçirdiği bir şey midir belki yaşamişsinizdir. Böyle bir şey hissetmek herkesin de yaşayacağı bir şey midir ?
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bazen gerçekleşir bazende gerçekleşen bir olayı ona yorarsın ben bazı insanların rüyalarını yorumladığımda bazılarının kısa sürede bazılarının daha uzun sürede gerçekleştiğine şahit oldum ama her zaman gerçekleşir diye bi kural olmaz. muhtemelen gerçekleşen bir olay olduğunda bunu rüyada görmüştüm deriz .
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım insanın aklına da gelebilir bir anda rüyaya da yorabilir değişir.
Peki bu sonradan hatırlanan rüyalar bilinç altı rüyalarına göre daha mı çok anlam taşır ya da haberci mıdır ?

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 159 okuma
+2 oy
3 yorum 277 okuma
Sevda83 20 Mart 2020 Rüya kategorisinde Sevda83 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 196 okuma
SİMON petrus 30 Nisan 2016 Lusid kategorisinde SİMON petrus Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+18 oy
5 yorum 419 okuma
+4 oy
1 yorum 175 okuma
+9 oy
5 yorum 261 okuma
Ekru 22 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Ekru Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 159 okuma
sedax1 11 Ekim 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
0 Üye ve 402 misafir
Bugün : 20464
Dün : 23857
Toplam : 48078772
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...