Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
297 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Aileye karşı çok bağlı olmak, onların güvenini daima ayakta tutmak için çabalamak anlamına gelen rüya, kişinin başkalarının gözündeki itibarının zedelenmemesi adına çok dikkat ettiğini, bu durumun zaman zaman tedirginliğe ve strese neden olduğuna yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

16 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Eşya Kaybetmek, sahip olduğunuz mal veya mülklerle alakalı birtakım problemler yaşayacağınızı ifade eden bir rüya imgesidir. Rüyada eşya kaybetmek durumu; ev ya da araba gibi mallarınızın mülkiyet hakkı ile alakalı zorlukların habercisidir. Bu zorluklar sizi beraberinde parasal açıdan da sıkıştırabilir. Akrabalarınızdan ya da arkadaşlarınızdan borç para almak zorunda kalabilirsiniz.

Bununla birlikte rüyada eşya kaybetmek durumu kısa süreli de olsa arkadaşlık ilişkilerinizde durağanlık yaşayacağınızı ifade eder. Bu durağanlık yüzüden samimi olduğunuz insanlarla uzunca bir süre görüşemeyebilir onları özleyebilirsiniz. Kısaca rüyada eşya kaybetme durumu; hem ekonomik hem de sosyal sıkıntıların habercisi olarak yorunlanan bir rüya imgesi olarak öne çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşya kaybetmek, rüya sahibinin zahmet gerektiren işlere girerek maddi ve manevi anlamda yaşayacağı zorluklara tabir edilir. Rüyasında eşya kaybettiğini gören kimse, sevdikleri insanlara karlı  verdiği sözleri yerine getiremeyerek onlara karşı kendisini borçlu hisseder. Rüyada eşya kaybetmek, aynı zaman da dedikoduya maruz kalmaya, sebepsiz suçlamaların ortasında kalarak zor anlar yaşamaya tabir olunur. Rüyada küçül eşya kaybetmek, hane içi yaşayacağınız sorunlara işaret ederken, büyük eşya kaybetmek ise, hayatınızı etkileyecek sıkıntılarla karşı karşıya kalacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Kaybetmek Ne Demek?

Rüyada eşya kaybetmek, rüya sahibi için bir çok anlamda ifade edilen eşya kaybetmek sembolü kişinin gördüğü rüyaya göre de farklı semboller taşır. Rüyada küçük eşya kaybetmek, aile içi sıkıntılara ve tartışmalara yorumlanırken, kaybedilen eşya büyük ise bu suçlamalara aruz kalacağınıza işaret eder. Rüyada altın ziynet gibi eşyalar kaybetmek, kişinin hanesinde çıkacak olan cenazeye yorumlanır. Kişinin rüyasında birinin eşya kaybettiğini görmesi ise, sevdiği kimselere karşı mahcup duruma düşeceğine tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Kaybedip Bulmak

Rüyada eşya kaybedip bulmak, kişinin gereksiz yere suçlamaların ortasında kalarak kurulu düzeninin yok olacağına, iş hayatında yükselmek için çaba gösteren rüya sahibinin yaptığı küçük hatalardan dolayı zararlar göreceğine işaret edilir. Kişinin rüyasında eşya kaybedip bulması, atılan iftiralardan sıyrılarak saygınlığını geri kazanacağına, kötülük yapmak isteyen kimselere karşı üstünlük sağlayacağına ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Kaybetmek Ve Aramak

Rüyada eşya kaybetmek ve aramak, yapılan hatalardan ders çıkamaya, insanlara karşı yaptığınız yanlış davranışlarınızdan dolayı pişmanlık duymaya yorumlanır. Kişinin rüyasında eşya kaybedip araması, sevdiği kimselere karşı pişmanlık duyacağı hatalar yaparak onların kalplerini kıracağına tabir olunur. Bu rüya aynı zaman da kaybedilen güzellikleri geri kazanmak için verilen uğraşa, sevdiğiniz kimselere karşı sürpriz yapmaya, işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Kaybetmek Görmenin Psikolojik Anlamı?

Rüyada eşya kaybetmek  sembolünün birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren eşya kaybetmek, rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik.  Rüyada eşya kaybetmek, sembolü içeren tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada eşya kaybetmek, sevdiğiniz bir yakınınızı kaybetmeye, hane içi sıkıntıya, uzun süreli yolculuğa çıkarak bulunduğunuz ortamda farklı yerlere göç etmeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Kaybetmek

Rüyada eşya kaybetmek, zahmet çekilecek bir işe girişileceğine ve kişinin işi sonlandırana değin stres yaşayacağına yorumlanır. Aynı zamanda verilen bir sözü tutamamanın kişide yarattığı üzüntüye, karşı tarafa kendini affettirmek için uğraşmaya yorumlanır. Küçük bir eşya kaybetmek, duyulacak bir lafın, dedikodunun huzuru kaçıracağını, kişinin canını sıkacağını ve özel hayatına yansıyacağını bildirir. Büyük bir eşya kaybetmek ise alınacak bir maldan vazgeçmek yahut bir arsa, ev tapusu gibi bir konuda uzlaşmaya varamamak demektir. Altın ziynet eşyasını kaybetmek, kişiye söylenecek bazı kötü laflara, aile hayatına yönelik suçlamalara yahut iftiralara yorumlanırken, rüya sahibinin dimdik ayakta duracağına ve yapılan haksızlıklara boyun eğmeyeceğine delalettir. Başkasının eşyasını kaybettiğini görmek, sevilen kimselere karşı mahcup duruma düşmek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Kaybedip Bulmak

Geçici sorunlara, kısa sürecek üzüntülere, gereksiz yere hayıflanmaya alamettir. Rüya sahibinin çok küçük şeyleri kafasına taktığı için hayatı kendisine dar ettiğini ancak ortada büyük bir sorun olmadığını bildiren rüya, iş yerindeki gerginliklerin kişinin psikolojisini olumsuz anlamda etkilediğini ama kısa sürede toparlanacağını da işaret eder. Kayıp itibarını geri kazanmak, atılan iftiralardan sıyrılmak, haksızlıklar karşısında kendini savunmak anlamlarına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cüzdan Kaybetmek

Para kaybı demektir ve rüyadaki gibi, kişinin gerçek hayatta da cüzdanını kaybedebileceğini, parasını düşürebileceğini yahut çaldırabileceğini ifade eder. Çok büyük olmayan meblağda bir paranın plansız bir şekilde ya da istemeden elden çıkması şeklinde de yorumlanabilir. Birine verilen bir borcun alınamaması ve kişinin kısa bir süre de olsa maddi sıkıntıya düşmesi, kefil olunan biri yüzünden zorluk yaşamak anlamlarına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Kaybetmenin Psikolojik Yorumu

Aileye karşı çok bağlı olmak, onların güvenini daima ayakta tutmak için çabalamak anlamına gelen rüya, kişinin başkalarının gözündeki itibarının zedelenmemesi adına çok dikkat ettiğini, bu durumun zaman zaman tedirginliğe ve strese neden olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir şeyi kaybettiğini görmek , geçmişte yaşadığınız günleri özlediğinizi belirtir.

Rüyada güzel bir seyi zayi ettigini gören, bulundugu bir hayri ifsat eder. Yahut, sehadet ve ahdini bozar. Ya da layiki olmayan bir kizla evlenir. Eger altin veya gümüsten yapilmis bir seyi zayi ederse, kötü bir söz söyler. Bazen de bir seyi telef etmek kine isarettir.

Kaybedilen şey kötü ise rüya iyi, kaybedilen şey iyi ise zarardır.

Kiymetli bir esyanizi ve Aile ferdinden herhangi birini kaybettiginizi görmek, geleceginiz hakkindaki endiselerinizin yerinde olmadigina delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Antika Eşya Kaybetmek

Herhangi bir şey kaybetmek ya da eşya kaybetmek imgesinin aksine rüyada antika eşya kaybetmek, akrabalık ilişkilerinizle alakalı çok önceden yaşamış olduğunuz birtakım problemlerin ortadan kalkacağını ifade eder. Daha öncesinde sizin hatalı olduğunuz bir durumdan dolayı size tavır alan akrabalarınızın size karşı tutumları değişecek ve sizinle yeniden güzel ilişkiler kuracaklardır. Tüm bunlara ek olarak rüyada antika eşya kaybetmek imgesi; akrabalık ilişkilerinizin düzelmesi ile babanız ile aranızda olan diyaloğun da düzeleceğinin habercisi olarak yorumlanır. Kısaca rüyada antika eşya kaybetmek imgesi, önceden yaşanmış problemlerin üzerine set çekileceğinin göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşya kaybetmek ve bulmak, daha önce yapmış olduğunuz hataların farkına varacağınızı ifade eder. Bu sayede geçmişteki yanlışlarınızdan ders çıkarabilir ve sonraki adımlarınızı daha doğru bir şekilde atma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bununla birlikte rüyada eşya kaybetmek ve bulmak imgesi; pişmanlıklarınızın sona ereceğini de ifade eder. Pişmanlıklarınızın sona ermesiyle birlikte geçmişe ve hatalarınıza daha akılcı bir şekilde yaklaşabilir ve onlardan önemli ölçüde yararlanabilirsiniz.  Kısaca eşya kaybetmek ve bulmak imgesi; rüyada eşya bulmak imgesiyle benzer olarak daha mantıklı davranacağınız bir dönemin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada bir eşyasını veya ailesinden herhangi birini kaybettiğini görmesi, gelecekle ilgili bazı endişelerinin olduğunu, halbuki böyle bir endişe taşıma­sının yersiz ve gereksiz olduğuna işaret eder demişlerdir yorumcular. Rüyasında bir şeyini kaybettiğini görmek, ter­siyle yorumlanmıştır. Yani kaybettiğini gördüğü şeyini bulmaya, bulacağına işarettir demişlerdir. Bazıları da, rüyasında bir şeyini kaybettiğini gören kişi, malından bir za­rara uğrar şeklinde yorumlamışlardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşya kaybetmek, zahmet çekilecek bir işe girişileceğine ve kişinin işi sonlandırana değin stres yaşayacağına yorumlanır. Aynı zamanda verilen bir sözü tutamamanın kişide yarattığı üzüntüye, karşı tarafa kendini affettirmek için uğraşmaya yorumlanır. Küçük bir eşya kaybetmek, duyulacak bir lafın, dedikodunun huzuru kaçıracağını, kişinin canını sıkacağını ve özel hayatına yansıyacağını bildirir. Büyük bir eşya kaybetmek ise alınacak bir maldan vazgeçmek yahut bir arsa, ev tapusu gibi bir konuda uzlaşmaya varamamak demektir. Altın ziynet eşyasını kaybetmek, kişiye söylenecek bazı kötü laflara, aile hayatına yönelik suçlamalara yahut iftiralara yorumlanırken, rüya sahibinin dimdik ayakta duracağına ve yapılan haksızlıklara boyun eğmeyeceğine delalettir. Başkasının eşyasını kaybettiğini görmek, sevilen kimselere karşı mahcup duruma düşmek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Kaybetmek

Rüyada eşya kaybetmek, rüya sahibinin maddi zarara uğramasına delalet eder. Kişi, sonuçlarını hiç hesap etmeden yapacağı bir iş nedeni ile büyük bir kayba uğrayacak, varını yoğunu kaybedecek ve neredeyse iflasın eşiğine gelecek demektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13238
Dün : 23857
Toplam : 48071571
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...