Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
394 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada minber görmek, rüya yazarlarının fikrince dinen ulu bir mevkiye yorumlanır. Kimi rüya tabircilerine göre rüyada görülen minber harap halde ise bu rüya sahibinin manevi açıdan zayıf oluşuna delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

34 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada minber görmek devlet büyügü olarak yorumlanir. Minberi süslü görmek, hükümet baskaninin adil olduguna; minberi kirli görmek de bunun aksine delalet eder. Minberde ilimden söz edildigini veya hutbe okundugunu görmek, devlet büyügünden faydali isler beklendigine; hatibin minberde hutbesini yarim birakarak oradan indigini görmek, hatiplikten atilacagina; bir kadinin hutbe okudugunu görmek, halk arasinda rüya sahibinin fena tanindigina; hatibin minberden düstügünü görmek, rüya sahibinin hakaret görecegine isarettir. Salimi ye göre; rüyada minber görmek, vasi, imam, alim ile tabir olunur. Minberde iyi ve kötü her ne hal görülürse, rüyanin sekil ve tarzina göre rüya sahibinin hal ve mevkiine göre bunlardan birine kiyas edilir. Rüyada minbere çiktigini gören büyük bir memur olur. Buna layik olmayan kimse için bu rüya hayirli degildir. Minberde uygun olmayan seyler söyledigini gören, musibet ve günah ile ün yapar. Minberde layik olan seyleri söyledigini gören, hayir ve berekete erisir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen minber, Arap sultanina, islam cemaatine ve Allah (C.C.) in kitabinda zikrettigi yüce makarna isarettir. Bir kimse rüyada bir minber üzerinde oldugunu ve iyilige dair söz söyledigini görse ve kendisi de minbere çikmaya ve orada hitap etmeye ehil ve muktedir ise o kimse iyi adam olarak bir nimet ve devlete erisir. Eger minbere çikmaya orada hatiplik yapmaya ehil ve muktedir degilse, o kimse hayirla söhrete erisir. Bir kimse rüyada bir adami ehil ve muktedir olmadigi halde bir minber Üzerinde oldugunu görse, o adamin zulmen idam edilmesine ve Allah (C.C.) in ondan serri defetmesine isarettir. Minber valilige ve düsmanlari kahretmeye isarettir. Bazen de minber üzerinde olan kimsenin arzu ettigi hanima, eger böyle bir arzusu yoksa, onun rezillikle söhret bulmasina isarettir. Sultanin minbere çikmasi saltanatinin devamina ve düsmanina galip gelip onu kahretmesine isarettir. Elleri arkasinda oldugu halde rüyada bir minber üzerinde hitabede bulundugunu görse, o kimsenin idam edilmesine veya fasik bir kimse olmasina isarettir.Devlet başkanı, başbakan, vali, imam ve alime; Minbere çıkmak, ehil olanlar için bu makamlardan birine, diğerleri için hayırla şöhret bulmaya, Minber, arzu edilen şeye nail olmaya; bekar için istediği kdınla evlenmeye delalet eder.

İşinizde ve mesleğinizde yükseleceksiniz, çok fazla para kazanacaksınız demektir. Rüyada minberde oturmak, sevdiğiniz insanlarla beraber vakit geçireceğinize işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cami minberi görmek, nimet ve devlete ka­vuşmakla yorumlanır. Minberi harap bir vaziyette gör­mek, dinen ve inanç yönünden zayıflıkla yorumlanır.Bir kimsenin rüyada minber merdivenlerine çıktığını ve minber üzerinde halka (cemaate) hitap eder konumunda bulunduğunu, hayırlardan, iyiliklerden, haktan, hakikat­ten sözler açtığını görmesi, hayır ve nimete erişmeye ve hayırla anılmaya işarettir.Bir kişinin kendisini minberde görüp hayırlı sözler konuş­tuğunu görmesi, iyiye yorumlanmıştır. Bu rüya, herkes için hayra işaretle yorumlanmıştır. Yani bu rüyayı kim gö­rürse görsün, hayırlara işaret eder demek olur.Bir kimsenin rüyada elleri bağlı olduğu halde minberde hutbe okuduğunu görmesi, iyi değildir. Bu, rüya sahibinin ya idam edileceğine veya büyük günahlar işleyeceğine işaret olarak yorumlanmıştır.Rüyada devlet reisini minber üzerinde görmek, o kimsenin devlet ve saltanatının devamına ve düşmanları üzerine galip gelip onları kahretmesine işârettir.Rüyada minberde uyuduğunu görmek, devlet reisinin himayesine girmeye ve korkulardan emin olmaya işâret eder.Bir kimsenin rüyada elleri arkasında olduğu halde rüyada bir minber üzerinde halka hitabede bulunduğunu görmesi, o kimsenin idam edilmesine veya fâsık bir kimse olmasına işârettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada görülen minber, arap sultanina, islam cemaatine ve allah (c.c.)'in kitabinda zikrettigi yüce makama isarettir. bir kimse rüyada bir minber üzerinde oldugunu ve iyilige dair söz söyledigini görse ve kendisi de minbere cikmaya ve orada hitap etmeye ehil ve muktedir ise o kimse iyi adam olarak bir nimet ve devlete erisir. eger minbere cikmaya orada hatiplik yapmaya ehil ve muktedir degilse, o kimse hayirla söhrete erisir. bir kimse rüyada bir adami ehil ve muktedir olmadigi halde bir minber üzerinde oldugunu görse, o adamin zutmen idam edilmesine ve allah (c.c.)'in ondan serri defetmesine isarettir. minber valilige ve düsmanlari kahretmeye isarettir. bazen de minber üzerinde olan kimsenin arzu ettigi hanima, eger böyle bir arzusu yoksa, onun rezillikle söhret bulmasina isarettir. sultanin minbere cikmasi saltanatinin devamina ve düsmanina galip gelip onu kahretmesine isarettir. elleri arkasinda oldugu halde rüyada bir minber üzerinde hitabede bulundugunu görse, o kimsenin idam edilmesine veya fasik bir kimse olmasina isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Minber Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada minber görmek, rüya yazarlarının fikrince dinen ulu bir mevkiye yorumlanır. Kimi rüya tabircilerine göre rüyada görülen minber harap halde ise bu rüya sahibinin manevi açıdan zayıf oluşuna delalet etmektedir.

. Rüyasında minber gören kimselerin istediği şeyleri elde edeceği; bekarların ise hayalini kurduğu insanla izdivaç kuracağı yorumu yapılır.

Rüyanızda minberi çok güzel bir şekilde bezenmiş olarak görüyorsanız bu devlet başkanının adaletli olduğuna, minberi düzensiz ve pis olarak görmek ise tersine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Minberde Oturmak

Rüyada minberde oturduğunu görmek, kişinin herhangi bir devlet büyüğünden faydalı çalışmalar istendiğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada minber görmek, rüya sahibinin yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım edeceği demektir. Kişinin işlerinin açılacağı ve hayır duası alacağı, rızkının artacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Minbere Çıkmak

Rüyasında minbere çıktığını gören kimsenin rütbeli bir memur olacağı rivayet olunmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Minberde Hutbe Okumak

Rüyasında minberde hutbe okuduğunu gören kimse bu işin ehli değilse bu rüya onun şan ve şeref sahibi bir kimse olarak hayatını sürdüreceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cami Minberi Görmek

Rüyada görülen cami minberi rızka ve varlığa kavuşmakla da açıklanmaktadır.Rüyada Minberden Düştüğünü Görmek

Rüyasında minberden düştüğünü görmek ise kötü söz işiteceğinize yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Minberden Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin hayatında çok kötü olaylar yaşayacağı fakat bunu kimseyle paylaşmayacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Minber Görmek

Rüya sahibinin bilerek ve isteyerek günah işleyeceği, bu günahlarından o an pişman olmasa bile ilerde pişman olacağı demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sultanın minbere çıkması, saltanatının devamına ve düşmanına galip gelip onu kahretmesine işarettir. Elleri arkasında olduğu halde rüyada bir minber üzerinde hitabede bulunduğunu görse, o kimsenin idam edilmesine veya fasık bir kimse olmasına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada bir adamı ehil ve muktedir olmadığı halde bir minber üzerinde olduğunu görse, o adamın zulmen idam edilmesine ve Allah (C.C.)’ın ondan şerri defetmesine işarettir. Minber, valiliğe ve düşmanları kahretmeye işarettir. Bazen de minber üzerinde olan kimsenin arzu ettiği hanıma; eğer böyle bir arzusu yoksa, onun rezillikle şöhret bulmasına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada görülen minber, Arap sultanına, İslam cemaatına ve Allah (C.C.)'ın kitabında zikrettiği yüce makama delalet eder.
Bir kimse rüyada bir minber üzerinde olduğunu ve iyiliğe dair söz söylediğini görse ve kendisi de minbere çıkmaya ve orada hitap etmeye ehil ve muktedir ise o kimse iyi adam olarak bir nimet ve devlete erişir. Eğer minbere çıkmaya orada hatiplik yapmaya ehil ve muktedir değilse, o kimse hayırla şöhrete erişir.
Bir kimse rüyada bir adamı ehil ve muktedir olmadığı halde bir minber üzerinde olduğunu ve hitabede bulunmadığını veya konuştuğu sözlerin şerli olduğunu görse, o adamın zulmen idam edilmesine ve Allah (C.C.)'ın ondan şerri defetmesine delalet eder.
Minber valiliğe ve düşmanları kahretmeye delalet eder. Bazan da rpinber üzerinde olan kimsenin arzu ettiği hanıma, eğer böyle bir arzusu yoksa, onun rezillikle şöhret bulmasına delalet eder.
Sultanın minbere çıkması saltanatının devamına ve düşmanına galip gelip onu kahretmesine delalet eder.
Elleri arkasında olduğu halde rüyada bir minber üzerinde hitabede bulunduğunu görse, o kimsenin idam edilmesine veya fasık bir kimse olmasına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Kendini minberde gören alimin, kadri bilinir. Bu rüyayı gören cahilse, hırsızlık yapar ve idam edilir. Kendini bir minberin altında gören, büyük bir zat tarafından kahredilir. Minberde uyuduğunu gören; devlet başkanına yakın olup, emniyete kavuşur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Minberde münasebetsiz şeyler konuştuğunu gören günahkarlığı ile tanınır. Belki idam olunur. Sultan veya yardımcılarından birinin minberden düşmesi, bulundukları minberin kırılması, zorla indirilmeleri ya ölümlerine yahutta ihanete uğrayarak mertebelerinden düşeceklerine işarettir. Bu rüya vali için de böyle yorumlanır. Abdülgani'en Nablusi'nin görüşü de böyledir. Minberden düşmek herkes için mezzeletle (alçaklıkla) tabir edilir. Rüya sahibi hakarete uğrar. Minber, halife ve müslümanların sultanı ile tevil olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Abdulgani'en Nablusi minber rüyası hakkında şunları da söylüyor: Minber; sultan, İslam cemaati ve Ceab-ı Hakk'ın kitabında zikir buyurduğu büyük makamla yorumlanır. Ehil olmayan bir şahsın minber üzerinde sükut halinde olması yahut çirkin kelam etmesi, o kişinin zulme uğrayıp idam edileceğine delildir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık'a göre, bu rüya şunların temsilcisidir. Sultan, hakim, imam, hatip ve mertebe. Bir kafirin minbere çıkması, dinden uzak bir hakimin iş başına gelişidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Abdulgani'en Nablusi şöyle diyor: Minber; büyük makamdır. Minberde olup, hayır konuştuğunu görmek; herkes için hayırdır. Devlet idarecilerinden birinin herhangi sebeple minberden indirilmesi, iyi değildir. Saltanattan düşeceklerine işarettir. Devlet başkanının minbere çıkması, onun gücünün devamına delalettir. Elleri bağlı olarak minberde hutbe okuduğunu gören, ya idam olunur yahutta büyük günahları işler.
Bu rüyanın diğer yorumları şöyledir: Minberi süslü görmek; adalete, minberi kirli görmek ise; zulme delalettir. Hatibin minberdeki hutbesini tamamlamaması, onun azline işarettir. Bir kadının minberde hutbe okuması, kötü bir isim yapacağına delalet eder. Minberde ulum ve hikmetten bahsettiğini veya hutbe irad eylediğin gören, ehilse devlet idarecileri sayesinde kudret ve şeref kazanır. Ehil değilse akrabaları yahut komşuları arasında layık olan bir kimse böyle yüksek kıymete nail olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İktidardakileri temsil eder. Minberin temiz ve aydınlık olması yönetimin iyiliğine, zıttı da kötülüğüne işarettir. Minberde hutbe okuduğunu gören, insanlara hükmedecek bir mevkiye gelmeden bu dünyadan gitmez. Minber kadar şerefi, itibarı ve üstünlüğü temsil eden bir şey görülmez. Zaten bu rüyayı da herkes göremez.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Devlet başkanı, başbakan, vali, imam ve alime; Minbere çıkmak, ehil olanlar için bu makamlardan birine, diğerleri için hayırla şöhret bulmaya, Minber, arzu edilen şeye nail olmaya; bekar için istediği kdınla evlenmeye delalet eder.İşinizde ve mesleğinizde yükseleceksiniz, çok fazla para kazanacaksınız demektir. Rüyada minberde oturmak, sevdiğiniz insanlarla beraber vakit geçireceğinize işaret eder. İşinizde ve mesleğinizde yükseleceksiniz, çok fazla para kazanacaksınız demektir. Rüyada minberde oturmak, sevdiğiniz insanlarla beraber vakit geçireceğinize işaret eder. Rüyada minber görmek devlet büyügü olarak yorumlanir. Minberi süslü görmek, hükümet baskaninin adil olduguna; minberi kirli görmek de bunun aksine delalet eder. Minberde ilimden söz edildigini veya hutbe okundugunu görmek, devlet büyügünden faydali isler beklendigine; hatibin minberde hutbesini yarim birakarak oradan indigini görmek, hatiplikten atilacagina; bir kadinin hutbe okudugunu görmek, halk arasinda rüya sahibinin fena tanindigina; hatibin minberden düstügünü görmek, rüya sahibinin hakaret görecegine isarettir. Salimiye göre; rüyada minber görmek, vasi, imam, alim ile tabir olunur. Minberde iyi ve kötü her ne hal görülürse, rüyanin sekil ve tarzina göre rüya sahibinin hal ve mevkiine göre bunlardan birine kiyas edilir. Rüyada minbere çiktigini gören büyük bir memur olur. Buna layik olmayan kimse için bu rüya hayirli degildir. Minberde uygun olmayan seyler söyledigini gören, musibet ve günah ile ün yapar. Minberde layik olan seyleri söyledigini gören, hayir ve berekete erisir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen minber, Arap sultanina, islam cemaatine ve Allah (C.C.)in kitabinda zikrettigi yüce makarna isarettir. Bir kimse rüyada bir minber üzerinde oldugunu ve iyilige dair söz söyledigini görse ve kendisi de minbere çikmaya ve orada hitap etmeye ehil ve muktedir ise o kimse iyi adam olarak bir nimet ve devlete erisir. Eger minbere çikmaya orada hatiplik yapmaya ehil ve muktedir degilse, o kimse hayirla söhrete erisir. Bir kimse rüyada bir adami ehil ve muktedir olmadigi halde bir minber Üzerinde oldugunu görse, o adamin zulmen idam edilmesine ve Allah (C.C.)in ondan serri defetmesine isarettir. Minber valilige ve düsmanlari kahretmeye isarettir. Bazen de minber üzerinde olan kimsenin arzu ettigi hanima, eger böyle bir arzusu yoksa, onun rezillikle söhret bulmasina isarettir. Sultanin minbere çikmasi saltanatinin devamina ve düsmanina galip gelip onu kahretmesine isarettir. Elleri arkasinda oldugu halde rüyada bir minber üzerinde hitabede bulundugunu görse, o kimsenin idam edilmesine veya fasik bir kimse olmasina isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İşinizde ve mesleğinizde yükseleceksiniz, çok fazla para kazanacaksınız demektir. Rüyada minberde oturmak, sevdiğiniz insanlarla beraber vakit geçireceğinize işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Minberde ilimden söz edildigini veya hutbe okundugunu görmek, devlet büyügünden faydali isler beklendigine; hatibin minberde hutbesini yarim birakarak oradan indigini görmek hatiplikten atilacagina; bir kadinin hutbe okudugunu görmek halk arasinda rüya sahibinin fena tanindigina; hatibin minberden düstügünü görmek rüya sahibinin hakaret görecegine işarettir.

Devlet başkanı, başbakan vali imam ve alime; Minbere çıkmak ehil olanlar için bu makamlardan birine diğerleri için hayırla şöhret bulmaya Minber arzu edilen şeye nail olmaya; bekar için istediği kdınla evlenmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada bir minber üzerinde olduğunu ve iyiliğe dair söz söylediğini görse ve kendisi de minbere çıkmaya ve orada hitap etmeye ehil ve muktedir ise o kimse iyi adam olarak bir nimet ve devlete erişir.

Bir kimsenin rüyada minber üzerine çıktığını ve orada iyiliğe, hayra hakka dair söz söylediğini görmesi nimet ve devlete erişmeye ve hayırlı şöhrete delâlet eder.

Bir kimse rüyada bir adami ehil ve muktedir olmadigi halde bir minber Üzerinde oldugunu görse, o adamin zulmen idam edilmesine ve Allah (cc)in ondan serri defetmesine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sultanin minbere çikmasi saltanatinin devamina ve düsmanina galip gelip onu kahretmesine işarettir.
    Bazen de minber üzerinde olan kimsenin arzu ettiği hanıma, eğer böyle bir arzusu yoksa onun rezillikle şöhret bulmasına işaret eder.
    Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen minber, Arap sultanina islam cemaatine ve Allah (cc)in kitabinda zikrettigi yüce makarna işarettir.
    Salimiye göre; rüyada minber görmek, vasi imam alim ile tabir olunur.
    Elleri arkasinda oldugu halde rüyada bir minber üzerinde hitabede bulundugunu görse, o kimsenin idam edilmesine veya fasik bir kimse olmasina işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Minberde iyi ve kötü her ne hal görülürse, rüyanin sekil ve tarzina göre rüya sahibinin hal ve mevkiine göre bunlardan birine kiyas edilir.
    Köse minderinde yaslanarak oturdugunuzu görmek, sizi daima koruyan bir yakininiz olduguna ve onun destegine daima muhtaç olduğunuza delalet eder.
    Bazı kere de minber görmek, valiliğe düşmanları kahretmeye kuvvet ve kudrete delâlet eder.
    Rüyada minder görmek, rahat bir hayat geçireceginize işarettir.
    Minbere veya minareye çıktığınızı görmek; liyakat elde ettiğiniz takdirde öncü bir şahsiyet olacağınıza veya makamınızın artacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada devlet reisini minber üzerinde görmek, onun devlet ve saltanatının devamına ve düşmanları üzerine galip gelmeye delâlet eder.
Minberde layik olan seyleri söyledigini gören, hayir ve berekete erisir.
Bir hakimin minbere çıktığını, minberin kırıldığını ve hakimin yere düştüğünü görmek; makamınızdan azledileceğinize işarettir.
Rüyada minder görmek, rahata erişileceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Minberde şiir okuduğunuzu veya dini meseleleri ihtiva etmeyen bir konuşma yaptığınızı görmek; inancınızı yitireceğinize ve adınızın kötüye çıkacağına.

    Minber valiliğe ve düşmanları kahretmeye yorumlanır.
    Birden çok minder maldir.
    Rüyada minber görmek dinen yükselmeye, yüce bir makama hayır ve bol rızka işaret eder.
    İşinizde ve mesleğinizde yükseleceksiniz, çok fazla para kazanacaksınız anlamına gelir.
    Bir kimsenin elleri arkasında olduğu halde rüyada bir minber üzerinde halka hitabede bulunduğunu görmesi, onun idam edilmesine veya fasık bir adam olmasına delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Müellif: Minberde hutbe okuduğunuzu veya ilim anlattığınızı görmek; sizin veya bir akrabanızın saygınlık elde edeceğine.
Bazen de minber üzerinde olan kimsenin arzu ettigi hanima, eger böyle bir arzusu yoksa onun rezillikle şöhret bulmasina işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Allame Meclisi: Minber veya minare görmek; hukuk alanında öncü bir şahsiyet olacağınıza.
    Bir başka rivayete görede: Rüyada minder görmek, şöhrete işarettir.
    Eger minbere çikmaya orada hatiplik yapmaya ehil ve muktedir degilse, o kimse hayirla şöhrete erisir.

    Eğer minbere çıkmaya orada hatiplik yapmaya ehil ve muktedir değilse, o kimse hayırla şöhrete ulaşır.
    Rüyada minder görmek, rahata ulaşılacak anlamına gelir.
    Önemli bir iş, mevkidir.
    Minder satın almak, gelecek günlerin içinde bulunduğunuz durumdan daha iyi olacağına işaret eder.
    Rüyada minberde oturmak, sevdiğiniz insanlarla beraber vakit geçireceğinize işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada minberde uyuduğunu görmek, devlet reisinin himayesine girmeye ve korkulardan emin olmaya delâlet eder.
    Minber valilige ve düsmanlari kahretmeye işarettir.
    Rüyada minbere çiktigini gören büyük bir memur olur.
    Minberi süslü görmek, hükümet başkaninin adil olduguna; minberi kirli görmek de bunun aksine delalet eder.
    Rüyada minber görmek devlet büyügü olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Minberde uygun olmayan seyler söyledigini gören, musibet ve günah ile ün yapar.
    Bir mindere oturdugunu gören kimse sevince erisir.
    İmam Cafer Sadık (as): Rüyada minber görmenin beş tabiri vardır: 1-Yönetici 2-Hakim, yargıç 3-İmam 4-Hatip 5-Makam.
    Bir kimsenin rüyada minber görmesi, ululuğa İslâm cemiyetine ve Yüce Allah’ın kitabında zikrettiği ulvî makama delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Minber Görmek
Rüyayı gören kişinin, kendisi için çok hayırlı olacak bazı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iş konusunda her gün daha iyiye giden bir performans sergileyeceğine ve uzun vadede hayallerini gerçekleştirileceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Minbere Çıkmak
Rüya sahibinin, hayal ettiği işlere gireceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

438 Aktif
0 Üye ve 438 misafir
Bugün : 17758
Dün : 23857
Toplam : 48076079
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...