Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
218 okuma
vetre Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Birçoğu için, kanallık bir vızıltı kelimesidir ve görünüşe göre herkes bunu yapıyor ve pek çok insan bu konuda konuşuyor, hakkında kitap okuyor ve gerçekten ona güveniyor. Ama kanallık nedir ve hangi amaç ve amaç nedir?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Bu zamanda insanlık için manevi bir rolü var mı? İçinde bulunanların hayatında yanıltıcı ve hasara yol açabilecek tehlikeli bir eğlence mi?

Kanallama yeni bir fenomen değildir ve zamanın başlangıcından beri etrafta olan bir beceridir. Aslında, çağdaş çağdaş öğretilerimizin birçoğu bize bu kaynak aracılığıyla, fiziksel Dünya düzleminin ötesinde olan bilinçle iletişim kurma yeteneği sayesinde geldi. Örneğin, Mucizelerdeki Bir Kurs, Alice Bailey'in eserleri, Neale Donald Walsch'ın Tanrı'yla yaptığı konuşmalar ve Eva Pierrakos'un yaptığı Pathwork çalışmaları bize kanalize etme yeteneği ile geldi ve manevi büyüklüğün başlıca eserleri kabul edildi. Oysa bugün bile, birçokları hala kanalizasyon konusunda korunuyor ve süreçle ilgili çok fazla cehalet var.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Atalar ve Fiziksel Olmayan Kılavuzlarla İletişim
Birçok insan dini, kabile ve manevi gelenekleri sayesinde, her zaman arayanların ataları ve fiziksel olmayan öğretmenler ve rehberlerle iletişim kuranlar olmuştur. Bunların çoğu cadı doktoru olarak adlandırıldı ve yerleşik din tarafından çok kötü bir isim verildi. Kanallaşma, diğer aktiviteler gibi, farklı beceri seviyelerine ve dolayısıyla farklı bilgi seviyelerine sahiptir.

O halde kanallamayı tanımlayalım. Benim görüşüme göre, farklı kanal ve kanal biçimleri var. Çünkü biz insanlar olarak herşeyin güzel, küçük kutulara yerleştirilmesini istediğimiz için, fiziksel olmayanların ötesine geçtikten sonra kullanımı çok zor olan bir tanım sistemini kanalize ediyoruz. Fiziksel olmayan varlıkların hepimizin fiziksel uzantıları olduğumuz anlaşıldığı zaman, bir başka deyişle, hepimizin bir insan deneyimine sahip olduğumuz ruhlardır, fiziksel olarak algıladığımızın ötesinde, bireysel bir durma olarak nerede olduğumuzu bilmek zordur ve başka bir başlıyor.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Hepimiz biriz
Tüm ruhsal öğretiler size şu veya bu düzeyde hepimizin bir olduğunu söyleyecektir. Bu gerçekten en yüksek gerçektir. Fiziksel olmayan bir varlığın fiziksel uzantısı olarak, sizin bir parçanız olduğu anlamına gelir, ruhunuz, yani bilinçli günlük yaşamınızda bildiğinizin ötesinde. Fiziksel alemlerdeki "bütün" ten ayrılma deneyiminden Kaynaktaki "Tüm Var Olan" deneyimine kadar bilincin tüm spektrumunu kateden kendinizin çok boyutlu bir parçanızdır. Bu yüksek farkındalık seviyelerinde, 'sen', 'ben', 'o' ve 'o' demek çok zordur çünkü bir benlik ve bireysellik duygusu Bir olma duygusuyla çakışır.

Bunu daha iyi anlamak için kendimizi bütünün 'bireyselleştirilmiş' yönleri olarak görmeliyiz. Çoğu insan hala Tanrı'yı ​​bir yağmur bulutu ve kendilerini var olan her şeyin yağmur bulutundan aşağı inen bir yağmur damlası olarak görüyor. Bu görüş sayesinde yağmur damlası, yağmur bulutundan ayrı görülmekte, yine de aynı şeyden olan durgun su olmasına rağmen, yine de ayrı olarak görülmektedir. Gerçekte, hepimiz fiziksel olmayan bir varlığın fiziksel uzantılarıyız, kendisini fiziksel gerçeklik deneyimine genişleten Tanrı'nın (Tanrıça-Tüm Var Olan) bir parçasıyız. Bu, bilincinizin yüksek seviyelerinde, Siz Tanrı-Tanrıça-Var Olan Her Şeysiniz demektir. Kanallaşmanın tamamen kendimizin o kısmına erişmek ve ona ses vermek ve bunu bilinçli yapmakla ilgili olduğuna inanıyorum.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Doğal Varlık Durumu
Her birimiz hayatımızda birçok kez kanallık bilinç durumuna ulaştık. Bu doğal bir varoluş halidir ve ilham, coşku ve saf düşünce netliği gibi hissedilir. Hepiniz telefonda bir arkadaşınızla konuşma deneyimi yaşadınız ve birdenbire o kişiye bir söz ve tavsiye telaşı ve tam bir bilgelik akıyor gibi görünüyor. Daha sonra kendi kendinize 'bu nereden geldi?' Yardımcı olma motivasyonunuz ve o anda kalbinizi sevgiyle açma isteğiniz, sizi sıradan bilinci deneyimlediğinizden öteye ve kendinizin daha büyük bir kısmına, Ruhsal Benliğe ulaşmaya açık ve istekli kıldı.  

Burada anlatmaya çalıştığım şey, kanal oluşturmanın sıra dışı bir şey olmadığı, ancak gerçekten de doğal bir beceri olduğu. Peki ya Kryon, Seth, Lazaris, Abraham, Omni, Orin ve DaBen gibi isimlerle bütün bu "varlıklar". Söz konusu kanalların her biri, kendim dahil, kanallık halindeyken olanların biraz farklı bir görüşüne sahip olacak. Bazı kanalcılar, fiziksel bedenlerini terk ederken vücutlarını ve ses kutusunu kullanan, tamamen fiziksel bedenlerini paylaşan ve birleştilerken, kendi bedenlerini ve ses kutularını kullanan, tamamen ayrı bir varlık olarak konuşan, kendi 'rehberlerini' veya 'varlıklarını' deneyimlerler. Soru ve diğerleri, “rehberlerini”, Kaynaklara daha yakın, daha rafine, kendilerine göre, normal günden güne kendilerine göre daha yakın olarak deneyimliyorlar, bazıları buna Ruh veya Yüksek Benlik adını verdiler.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
"Olumsuz" veya "Olumlu" Varlıklar
'Varlıklar' hakkında konuştuğumuzda, her zaman dile getirilen en büyük endişe, negatif odaklı varlıklar ile ilgilidir. Dinlerimiz onlara pek çok, pek çok isim verdi ve hepimize onlardan korkması öğretildi. Temelde, kanallı varlıklar tıpkı insanlar gibidir, 'meyvelerinden onları bileceksiniz'. Karşılaştığınız bir kişinin, her zaman bir şey olduğu için sizi desteklemeyen niyetleri olup olmadığını anında bilirsiniz, içinde bir yerde, bu bir şeyin yanlış olduğunu söyler. Kanallı varlıklar için aynıdır.

Kanalcının “varlık” ı “ayrı” olarak ya da “daha ​​yüksek benliğinin” bir parçası olarak deneyimleyip deneyimlememesi, kanalize olmuş bir varlık Sevgi olan Tanrı'nın özü olan Kaynağın özünü yansıtmalıdır. Eğer kanalize edilmiş materyal korku temelli ise, size neyin yanlış yaptığını söylemek, kendinizi kötü hissetmek veya hayatınız hakkında endişelenmenize neden olmak, o zaman bunu görmezden gelmek, tıpkı alabileceğiniz herhangi bir tavsiye gibi. Tecrübelerim bana maddeye dikkat etmeye değer vermenin kanal olduğunu, pratik, bilgilendirici, teşvik edici olduğunu ve hoş sözlerin söyleminin ötesine geçtiğini söylüyor.

Yüksek kaliteli kanallama size ilham verecek ve kullanabileceğiniz araçlar sağlayacaktır. Kanallı bir varlığın varlığındayken veya kanalize edilmiş bir kitabı okurken, söz konusu "varlığın" sizin de Tanrı olduğunuzu ve sizin de mükemmel olduğunuzu hatırlatmak istediği ve sizler de seviliyorsunuz, destekleniyorsunuz, değer veriyorsunuz ve birçok harika şey ve mucizeye sahip oluyorsunuz.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Mesajın Geçerliliğini Değerlendirme
Birçok “varlık” ve birçok kanal var ve “kim” ve “nasıl” ile bağlanmak yerine, sunulan malzemenin geçerliliğine bakın. Şimdi kim olduğunuzdan daha büyük olmanıza ilham veriyorsa, okumaya devam edin. Sizi 'daha az' hissetmenize ve yaşam hakkında daha çok korkmanıza neden oluyorsa, devam edin.

Kendi kanal deneyimim harika. En çok yapmayı sevdiğim şey budur ve özellikle Omni rehberimi büyük insan grupları için yönlendirmekten hoşlanıyorum. Omni'yi, Yüksek Benliğimin birçok yaşam için benimle birlikte çalışan bir 'varlık' ile birleşmesi olarak deneyimliyorum. Kanallık halindeyken genişlediğimi, şefkat ve anlayışla dolu olduğumu hissediyorum ve tüm cevaplar basitçe orada, berrak bir şüphe gölgesi değil. Bu coşkulu ve lezzetli bir deneyim. Bilinçli bir şekilde kanal oluşturduğumda, rehberim Omni'yi çağırmadan 'ilham verici' duruma geçme yeteneğimin arttığını fark ettim.

Benim için kanalcılık kendime verdiğim en büyük hediye ve bu şekilde birçok insana hizmet etme ayrıcalığına sahip olmak benim için mutlak bir merak.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Makale Kaynağı
Omni Yaratılışın Dört İlkesini Açıkladı
John L. Payne tarafından.

Bu makale, kitaptan alıntılandı: Omni, John L. Payne'in Yaratılışın Dört İlkesini Açığa Çıkarıyor.

John Payne aracılığıyla yönlendirilen fiziki olmayan bir grup kuruluşu olan Omni'ye ilham verici ve zorlayıcı bir soru ve cevap koleksiyonu geliyor. Omni öncelikle, öğretilerinin özünü oluşturan yaratılışın dört prensibini iletmekle ilgileniyor, hepsi evrenin yaratıcı yönünün varlığımızın doğal bir parçası olduğu fikrine odaklanıyor.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar hakkında
John Payne, makalenin yazarı: Channeling - Nedir?
Yazar, atölye lideri, eğitmen, enerji şifacı ve sezgisel. Kitapları, Ruhun Dili, Bireylerin, Ailelerin ve Ulusların İyileşmesi ve Ruhun Varlığı, İspanyolca, Türkçe, İtalyanca ve Fransızca dahil olmak üzere birçok dile çevrildi. John yeteneklerini sezgisel, enerji şifacı olarak kullanan danışmanlık seansları sunar ve Family Constellations seansları (nesiller arası şifa) sunar.

İlgili rüyalar

+4 oy
8 yorum 207 okuma
vetre 27 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 105 okuma
Cengizhan34 16 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Cengizhan34 Karabasan (221 puan)   yazdı
+6 oy
8 yorum 288 okuma
Hicaz 24 Ekim 2021 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 630 okuma
coyote 9 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 160 okuma
Tercan 27 Ekim 2021 Durugörü kategorisinde Tercan Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+6 oy
9 yorum 178 okuma
vetre 12 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 203 okuma
yok 4 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 344 okuma
vetre 3 Mart 2021 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+18 oy
3 yorum 180 okuma
Arkturus 18 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+6 oy
11 yorum 270 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+1 oy
8 yorum 208 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+1 oy
6 yorum 165 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 158 okuma
Hicaz 7 Haziran 2023 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

398 Aktif
0 Üye ve 398 misafir
Bugün : 16266
Dün : 23857
Toplam : 48074589
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...