Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
149 okuma
vetre Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Birçoğu koronavirüs salgınının sadece günlük hayatımızı değil, aynı zamanda iç zihinsel hayatımızı da değiştirdiğini düşünüyor. Bir konuşma yapıldı akıl sağlığı pandemisi, aynı zamanda uyanık olduğumuzda beyin sisini kilitlemek, Hem de uyurken daha sık, canlı ve tuhaf rüyaların raporları.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Uyanma ve rüya hayatlarımızı ayrı düşünme eğilimindeyiz. Ancak ne kadar derinden bağlantılı oldukları çarpıcı.

Kendiliğinden düşünce veya zihnin dolaşması işgal eder % 50'ye kadar uyanıklık. Düşüncelerimiz ve dikkatimiz sık sık yaptığımız şeyden ve yakın çevremizde olup bitenlerden uzaklaşır, bir düşünce birbirini ilişkilendirici bir yörünge boyunca takip eder.

Kendiliğinden oluşan düşünceler ve deneyimler de uykuda yaygındır. En net örnek, bir Zihnin dolaşıp yoğunlaşmış formu bu uyanık olduğumuzda olur.

Rüya görmeyi ve zihni birlikte gezmeyi düşünmek, kendiliğinden deneyimdeki dalgalanmaları, dikkatin doğal gelgit akışını ve biraz düzensiz düşünce yörüngesinin uyanma ve uyku boyunca devam ettiğini gösterir.

Normal koşullarda, biz çoğunlukla aklımızın dolaştığı gerçeğinden habersiz kalın. Çoğu insan rüyalarını nadiren hatırlar, ancak uyku laboratuarında uyandıklarında her gece birden fazla rüya bildirebilir. Zihin gezintisi gibi, rüya görmek de büyük ölçüde (belirli olanlar hariç) berrak rüyalar) kontrolümüz dışında.

Bununla birlikte, günlük yaşamlarımız üzerindeki kontrolün zor olduğu bir zamanda, iç yaşamımıza olan ilgi daha da güçlenebilir.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Sabah ilk uyandığınızda hayallerinize dikkat etmek, rüya hatırlamayı büyük ölçüde artırır. Ve gün boyunca düşüncelerimizi ve dikkatimizi toplamaya çalışmak dikkat eksiklikleri de dahil olmak üzere hatalarımızın farkına varmamızı sağlayabilir. Pandemi sırasında kendiliğinden gelişen düşüncelerinize daha fazla dikkat ediyorsanız, başından beri orada olanların daha fazla farkına varmış olabilirsiniz.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Kendiliğinden düşüncede değişiklikler - iyi ya da kötü
Eğer olduysanız kilitlenme sırasında daha fazla uyumakMuhtemelen sabah erken saatlerde daha fazla REM uykusu yaşıyorsunuz. REM uykusu tipik olarak en canlı ve karmaşık rüyalarla ilişkili olduğundan, bu gerçek rüyada bir artışa yol açabilir.

Çalar saatinizi de bıraktıysanız, muhtemelen doğrudan REM uykusundan uyanıyorsunuz ve bu da rüya hatırlamayı daha da artırıyor.

Pandemi aynı zamanda hayal ettiklerimizi de değiştirdi ve hakkında rüya. Salgınla ilgili endişelerin uyanması, daha sık görülen kabuslar ve rüyalarla paralel görünmektedir. sosyal mesafe, bulaşma veya kişisel koruyucu ekipman gibi konular hakkında.

Spontane zihinsel yaşamlarımızdaki bazı değişiklikler, bir şeyin yanlış olduğunu gösterebilir. Anksiyete ve stres, artan tekrarlayan düşünceler ve ruminasyonla bağlantılıdır; odaklanma sorunu, rahatsız uyku, kabuslar ve hoş olmayan rüyalar, pandemi sırasında hepsi artmış gibi görünüyor.Bu tekrarlayan, yapışkan ve ilerlemeyen düşünceler Çoğu rüyayı ve zihin gezintisini karakterize eden özgür, dolambaçlı hareketle kontrast.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Spontane düşünce faydalı olabilir
Zihnimizin huzursuzluğunun da bir gümüş astarı olabilir. Akılda gezinmek, dikkat gerektiren görevleri ne kadar iyi yaptığımızdan kesinlikle ödün verir. Ancak çağrışımsal yapıları nedeniyle, rüyalar ve akılda gezinme de yeni bağlantılar kurmaya ve tanıdık konuları yeni bir ışıkta görmeye yardımcı olabilir. Zihnimiz dolaşırken, düşüncelerimiz genellikle gelecek ve kişisel endişeler.

Benzer şekilde, rüyalar, farklı uyanıklık deneyimlerini ve endişelerini yeni ve bazen tuhaf anlatılara dönüştürme eğilimindedir. Hayatınızın farklı dönemlerinde yakın olduğunuz farklı insanların karışımı olan bir rüya karakteriyle karşılaşabilirsiniz.

Ya da uzaktaki bir şehirde arkadaşlarınızı ziyaret etme konusundaki başlangıçtaki hoş rüyanız, enfekte olma, ailenizi riske atma ve tecriti ihlal ettiğiniz için polis tarafından takip edilmeyle ilgili bir kabusa dönüşebilir.

Uyanma ve uykudaki spontane düşünceler, anıları işlemeye yardımcı olabilir ve gelecekteki planlama ve karar verme sürecine rehberlik edebilir, örneğin bize alternatif eylem tarzları hayal etmemizi sağlayarak; aynı zamanda bir içgörü ve yaratıcılık kaynağı olabilirler.

Bu tür düşünceler aynı zamanda başa çıkmaya ve duygusal işlemeye katkıda bulunabilir. Geleceğe yönelik zihin gezintisi genellikle olumlu, oysa geçmiş odaklı zihin dolaşımı olumsuz ruh halleri ve duygularla ilişkili olma eğilimindedir..
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Harika bir kaçış
Burada ve şimdi olmak, genellikle farkındalık yoluyla geliştirmeyi hedeflememiz gereken bir erdem olarak övülür. Ancak bazen dikkat dağıtmak yararlı olabilir: Akılda gezinmek, sıkıcı görevlerden hoş bir mola verebilir, tazelenmiş bir dikkatle geri dönmemizi sağlıyor.

Diğer zamanlarda dikkat dağınıklığı hoş olabilir. Düşlerimizde alternatif gerçeklikler yaşarız; özgürce seyahat edebiliriz ve çünkü rüyalar sosyal etkileşimler açısından zengindiruyanıkken ayrıldığımız insanlarla etkileşim kurabiliriz.

Çoğumuzun yaşadığı tekdüzelik, kısıtlamalar ve sosyal izolasyon göz önüne alındığında, zihnimizin belirsizliği ve sınırsızlığı bazen büyük bir kaçış olabilir.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar Hakkında
Jennifer Windt, Kıdemli Araştırma Görevlisi, Monash Üniversitesi
Zihin gezinme ve rüya görme üzerine bir çalışma

İlgili rüyalar

+4 oy
7 yorum 179 okuma
+7 oy
8 yorum 310 okuma
yok 19 Haziran 2021 Analiz kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 149 okuma
Sibel Atasoy 24 Nisan 2019 Bilgi kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+6 oy
23 yorum 825 okuma
Zeyneb 24 Eylül 2019 Bilgi kategorisinde Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 364 okuma
Karga 29 Haziran 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 176 okuma
+8 oy
3 yorum 205 okuma
sonsuz 30 Temmuz 2016 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 114 okuma
sonsuz 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 116 okuma
vetre 22 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+9 oy
20 yorum 741 okuma
Hicaz 13 Temmuz 2019 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 211 okuma
Simge 15 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

455 Aktif
2 Üye ve 453 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10009
Dün : 23857
Toplam : 48068349
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...