Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
178 okuma
vetre Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Lilou Macé den alıntı


Yoni yumurtalarını ilk olarak Tayland'ın Chiang Mai kentinde birkaç yıl önce duydum. Bu uygulamayı keşfettiğimde, Mantak Chia ile uzun ömürlülük ve Taocu uygulamalar hakkında röportaj yapmak için oradaydım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Bu küçük, oval, cilalı taş hemen ilgimi çekti ve daha fazlasını öğrenmek istedim. Daha fazlasını öğrenmek ve test etmek istedim. Kadın enerjimi serbest bırakmama, iç güzelliğimi açığa çıkarmama ve özgüvenimi yeniden kazanmama izin verecek bir "kadın sırrı" keşfetmekten heyecan duydum. Bekardım ve bu kavramlar benim için yinelenen bir tema haline geldi.

Başlangıçta yumurtayı vücuduma yerleştirme konusunda tamamen rahat hissettiğimi söyleyemem. Hızlı bir şekilde birkaç şeyin farkına varmamı sağladı, özellikle de samimi anatomim hakkındaki cehaletim. Vücudumun bu kısmına, iç kadınlığımın gücünü açığa çıkarabilecek bir şeyden daha çok arzu, zevk ve şehvet nesnesi olarak ilgilendiğim ortaya çıktı. Utançım, dikkatsizliğim ve cehaletimle karşı karşıya kaldım, ancak bu küçük nesne sayesinde hemen yoni hakkında daha fazla şey öğrenmeye hazırlandım.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yoni mi? Hayır, My Yoni!
Vücudumun bu en mahrem bölgesini tarif etmek için ne kadar tatlı bir isim! Seks organımı tarif etmek için bu kelimeyle ne kadar hassasiyet ve suç ortaklığı verilir! Sağ elimi vücudumun bu kısmına koydum ve kalbim çılgınca atarken, dostluk ve iyi niyet tonuyla "yoni'm" dedim ve nazik bir suç ortaklığının ve büyüleyici bir bölümümün ilk işaretlerini hissettim. hayat.

Bu gizli mağarada gerçekten ne gizli olabilir? Yoni'm zevkten ve eğlenceden daha olağanüstü sırları gizleyebilir mi?

Birkaç gün sonra, bu gizemli yoni yumurtası hakkında birkaç soru sorduktan sonra ilk denememi yapmaya karar verdim. "Oooohhhh!" "Hata!" "Aaahhhhh!" Ve nihayet "anladım!" Yumurtam yoni'm tarafından emildiği gibi!

Taş şimdi huzur içinde ve dingin bir şekilde içime yerleştirilmişti. Derin bir nefes aldım ve ayağa kalktım. Henüz içimde hissedemedim bir şey farklıydı.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
İnce Değişiklikler
Sonraki günlerde erkeklerle olan ilişkimin hızla geliştiğini fark ettim. Daha güvenilir, sakin ve şehvetli hissettim. İlgiye, iltifatlara ve sevgiye gittikçe daha az ihtiyacım vardı. Vücudumun bu bölümünü yeniden keşfetmiştim; Her gün ona dikkatimi veriyor ve daha çok dinliyordum.

Seks organım ne kadar gevşer ve açılırsa, kendimi o kadar evde hissettim. İnce, neredeyse elle tutulur bir güç yaymaya başladım. Erkekler artık benimle sadece cinsel olarak değil, olduğum kadına ilgi duymaya başladı! Bu bir ilkti. Algım, mevcudiyetim ve dikkatim bu kadar çabuk değişmiş olabilir mi? Bu yeni olayları deneyimlememe izin veren şey taşın etkisi, yoni'm tarafından salınan aura, arayışım veya sadece yeni sorularım mıydı yoksa sadece tesadüf müydü?

Uzman tavsiyesi eşliğinde yoni yumurtasıyla olan düzenli deneyimim, tesadüfün bununla hiçbir ilgisi olmadığını çabucak anlamamı sağladı. Kemerim altında tam bir yıllık uygulama ile, yoni yumurtasının şaşırtıcı sırları hakkında daha iyi bilgi sahibi olmamı ve bu sırları daha iyi öğrenmemi sağlayacak bir dizi röportajı çekmek için Tayland'a döndüm.

YouTube'da yayınlanan bu röportajlar, binlerce kadına yoni yumurta uygulamasının gücünü denemeleri için ilham verdi. Yoluma gelen izleyicilerin artan talebi karşısında, web sitemde yoni yumurtaları sunmaya başladım. Bu, bir dizi soru ve ilham verici tanıklıklara yol açtı.

Tıpkı yoni yumurtası beni hemen etkilediği gibi, binlerce kadının tepkisi bu kitabı yazmam gerektiğini hemen belli etti. Bu uygulamanın özgürleştirici özelliklerini paylaşma ve bu kadın sırrını dünyaya geri getirme arzusu duydum. Ruhumun ve kalbimin kutsal dişili olan bu büyük maceraya çağrısını takip etmem gerektiği belli oldu. Ben yönlendirilecektim.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Nasıl Yapılır ve Nasıl Yapılmaz
Onu yine de seçemezsin. Vücudunuza bir nesne sokmak, anlaşılır bir şekilde, sorgulama gerekçesidir. Bazı okuyucular, yumurtayla ilk temasta diğerlerinden daha rahat olacaktır. Yoni yumurta uygulaması, acı verici deneyimler yaşamış kadınlar da dahil olmak üzere çeşitli yaşlardan, yaşam tarzlarından ve deneyimlerden birçok kişiye ve ayrıca duygu ve arzularımıza göre uyarlanabilir.

Tüm uygulamalar gibi, yoni yumurtasını kullanmak da düzenlilik, içsel benliğinizi dinlemeyi ve bedeninizdeki ve yaşamınızdaki mesajları ve değişiklikleri deneyimlemek için zaman ayırmayı gerektirir. Bunun sezgisel bir süreç olduğunu ve yoni'mize ses vermenin kutsal dişil olana evrimimizde değerli olduğunu öğrendim.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Sonuçlar
Yoni'nize tam bir suç ortaklığı içinde ve tam bir saygı içinde, bu uygulama içinizdeki içsel bilgeliğinizi ve ihtişamınızı anlamanıza izin verecek ve içinizdeki ışığı henüz görmemiş olan gerçek gücü - parlak kadınlığınızın gücü .

Birçok kadın yumurtaları sayesinde kendilerini daha canlı, dingin ve “şehvetli” hissettiklerini itiraf etti. Dileğim, yumurtanın vücudumuzda kendimize güvenmemize ve özgür olmamıza ve bizim için gerçekten önemli olan kararlar almamıza yardım etmesidir.

Duyulmaya çağıran bir sesimiz var. Zeka, rekabet, korku ve mükemmellik gibi eski meşguliyetlerin artık başarılı olmanın ve gelişmenin yolu olmadığı yeni bir dünyaya daha aktif ve özgürce katılmak için kadın olarak bir sonraki aşamaya doğru gelişiyoruz.

Niyetim, bedeninizi kısıtlayıcı anılardan kurtararak, güçlü iç güzelliğinizi tam bir dinginlik içinde gerçekleştirme ve tezahür ettirme cesaretini bulmanızdır. Gözlerinizin önünden çıkan, heyecan ve neşe ile ışıldayan yeni bir dünyaya tanık olmanızı da diliyorum.

Hayatının bu yeni aşamasında tüm kalbimle seninleyim.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Makale Kaynağı
Yoni Yumurtası: İçindeki Kutsal Dişilliği Ortaya Çıkarın ve Serbest Bırakın
Lilou Macé tarafından

The Yoni Egg: Reveal and Release the Sacred Feminine Within by Lilou MacéBu adım adım kılavuzda, Lilou Macé, kullanımı hakkındaki korkuları ve çekinceleri ortadan kaldırmayı ve beden, zihin ve ruh için derin faydalarını ortaya çıkarmayı amaçlayan yoni yumurta uygulamasının tekniklerini ve ritüellerini ayrıntılarıyla anlatıyor. Yoni'nin nasıl sadece bir bedenin parçası olmadığını, daha büyük bilgelik ve kendini tanıma kapısı - kutsal dişil tapınağınız olduğunu açıklıyor. Yoni'ye anatomik bir rehber sağlayarak, yoni yumurtasının farklı yerleşimleriyle çalışılabilecek refleksoloji noktalarını ve enerji meridyenlerini nasıl içerdiğini gösteriyor. Bir yoni yumurtasının ilk kez nasıl kullanılacağı da dahil olmak üzere yoni yumurta egzersizleri için ayrıntılı talimatlar sunuyor ve bu tekniklerin daha yoğun orgazmlara sahip olmanıza, idrar kaçırma ve diğer kadın sağlığı sorunlarını önlemenize, doğum için hazırlanmanıza ve iyileşmenize nasıl yardımcı olabileceğini araştırıyor. Vücudunuzda hapsolmuş travmayı ve olumsuz duyguları serbest bırakın, özgüveninizi ve kadınlığınızı artırın ve içsel yaratıcılık ve bilgelik kaynağınıza erişimin kilidini açın.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar Hakkında
Lilou Macé, Fransız-Amerikalı bir yazar, konuşmacı ve webTV röportajcısıdır. Oprah Winfrey'den esinlenerek, 2006'dan beri dünyanın her yerinden binlerce uzman ve bilim insanıyla bilinçli, sağlıklı ve tatmin edici bir yaşam yaratma sanatı hakkında röportajlar yaptı ve röportajlarını web sitesinde yayınladı. LilouMace.com ve şu anda 70 milyondan fazla video görüntülemesine sahip olduğu YouTube kanalı. Fransa'nın Bordeaux kentinde yaşıyor.

İlgili rüyalar

+14 oy
2 yorum 175 okuma
+9 oy
9 yorum 311 okuma
Yıldız Tozu 8 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 205 okuma
vetre 15 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 183 okuma
+8 oy
4 yorum 173 okuma
+4 oy
2 yorum 267 okuma
Yaren 19 Haziran 2019 Durugörü kategorisinde Yaren Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 160 okuma
Tercan 27 Ekim 2021 Durugörü kategorisinde Tercan Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 141 okuma
+9 oy
5 yorum 180 okuma
+11 oy
6 yorum 189 okuma
+9 oy
4 yorum 207 okuma
+7 oy
3 yorum 257 okuma
Sibel Atasoy 15 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

436 Aktif
0 Üye ve 436 misafir
Bugün : 21583
Dün : 23857
Toplam : 48079888
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...