Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
179 okuma
vetre Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Bruce Rolff / Shutterstock

Koronavirüs pandemisinin ilginç bir yan etkisi, Bu tür rüyalar kafa karıştırıcı veya üzücü olsa da, rüya görme normaldir ve şu anda birçok insan için normal olmaktan uzak olan uyanma durumumuzu işlemede yardımcı olarak kabul edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Biz uyurken
Yetişkinlerin uyuması önerilir yedi ila dokuz saat optimal sağlık ve refahı sağlamak.

Uyuduğumuzda gece boyunca değişen farklı aşamalardan geçiyoruz. Bu, hafif ve derin uyku ve gecenin ikinci yarısında daha belirgin bir şekilde görülen hızlı göz hareketi (REM) uyku olarak bilinen bir dönemi içerir. Adından da anlaşılacağı gibi, REM uykusu sırasında gözler hızla hareket eder.

Rüyalar tüm uyku aşamalarında ortaya çıkabilir, ancak REM uykusu son derece duygusal ve görselden sorumlu kabul edilir rüyalar.

Bir gecede tipik olarak birkaç REM rüya dönemimiz var, ancak deneyimleri ve içeriği mutlaka hatırlamıyoruz. Araştırmacılar REM uykusunun ruh halimizi, performansımızı ve bilişsel işlevlerimizi düzenlememize yardımcı olan benzersiz özelliklere sahip olduğunu belirledik.

Bazıları rüyalar savunma mekanizması zihinsel sağlığımız için bize taklit korkularımızla çalışma ve stresli gerçek yaşam olayları için prova yapma fırsatı.

Bu küresel pandemi ve ilgili kısıtlamaların nasıl ve ne zaman uyuduğumuz üzerinde etkileri olabilir. Bunun bazıları için olumlu, diğerleri için olumsuz etkileri vardır. Her iki durum da rüyaların daha fazla hatırlanmasına yol açabilir.

Bozulmuş uyku ve hayaller
Bu salgın sırasında, Çin ve UK birçok insanın artan bir kaygı durumu bildirdiğini ve daha kısa veya daha fazla rahatsız edici bir uyku yaşadığını gösterir.

Doğrudan ya da medya aracılığıyla yatmadan hemen önce pandemi hakkında bilgi vermek, rahatlama ve iyi bir gece uykusu alma ihtiyacımıza karşı çalışabilir. Aynı zamanda rüyalar için yem de sağlayabilir.

Uykusuz kaldığımızda, REM uykusu için basınç artar ve böylece bir sonraki uyku fırsatında sözde geri tepme REM uykusunda meydana gelir. Bu süre zarfında rüyaların daha fazla olduğu bildiriliyor canlı ve her zamankinden daha duygusal.
+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yatakta daha fazla zaman
Diğer çalışmalar insanların daha fazla uyumak ve daha az hareket etmek salgın sırasında.

Her zaman işe gidip gelmeden esnek programlarla evden çalışıyorsanız ve öğreniyorsanız, bu sabah acele etmekten kaçınmanız ve bu kadar erken kalkmanız gerekmediği anlamına gelir. Yükseltilmiş rüya geri çağırmak daha uzun bir uykuya sahip olmanın yanı sıra REM uykusu durumundan daha doğal uyanma ile ilişkilendirilmiştir.

Başkalarıyla evdeyseniz, esir bir izleyici kitleniz ve sabah rüya hikayeleri alışverişi için zamanınız var. Hayalleri paylaşma eylemi, onların hatırasını pekiştirir. Ayrıca bizi hatırlamak daha sonraki gecelerde daha fazla.

Bu muhtemelen bu süre zarfında rüya hatırlama ve ilgisinde bir artış yarattı.
+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Salgın endişeler
Rüya görme, uyanma durumumuzla zihinsel olarak başa çıkmamıza ve sadece yansıtmamıza yardımcı olabilir. gerçekler ve endişeler.

Bu artan uyarı ve değişen sosyal normlar döneminde, beyinlerimiz uyku ve rüya sırasında işlenecek çok daha fazlasına sahiptir. Pandemi, çalışma veya aile durumlarımızla ilgili endişeli veya stresli hissedersek, daha stresli rüya içeriği beklenmelidir.

Dolayısıyla daha fazla raporları korku, utanç, sosyal tabular, mesleki stres, keder ve kayıp, ulaşılamayan aile ve kontaminasyon veya hastalık etrafındaki daha gerçek hayalleri içeren hayaller kaydediliyor.
+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Olağandışı veya canlı rüyalarda ve kabuslarda bir artış şaşırtıcı değildir. Bu tür deneyimler daha önce ani değişim, kaygı veya travmagibi terörist saldırılar 2001'de ABD'de veya doğal afetler veya savaş.

Bir anksiyete bozukluğu ya da travmayı ilk elden deneyimleme, rüyalarda değişiklikler yaşama olasılığı yüksektir.

Ancak bu tür değişiklikler de tanık gibi olaylar 9/11 İkinci el veya medya yoluyla saldırır.
+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Rüyalarda çözülen problemler
Bir rüyalar teorisi günün duygusal taleplerini işlemek, hafızaya tecrübe etmek, problemleri çözmek, uyum sağlamak ve öğrenmek.

Bu, REM uykusu sırasında belirli beyin bölgelerinin yeniden aktivasyonu ve sinir bağlantılarının konsolidasyonu ile elde edilir.

REM sırasında, beynin duygular, hafıza, davranış ve vizyondan sorumlu alanları (dinlenme durumunda kalan mantıksal düşünme, akıl yürütme ve hareket için gerekli olanların aksine) yeniden etkinleştirilir.

Rüya sırasında yapılan faaliyet ve bağlantıların hayalperestler tarafından yönlendirildiği kabul edilir. uyanma aktiviteleri, pozlamalar ve streslerinin.

Sinirsel aktivitenin sentezlemek öğrenme ve hafıza. Gerçek rüya deneyimi, beynin geri kalanı yetişmeye çalıştığında ve uyanma aktivitesiyle akıl yürütmeye çalıştığımızda daha mantıklı bir anlatıya bir araya getirdiğimiz bu aktivitenin bir yan ürünüdür.
+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Lütfen uyumaya git
Bozulmuş uyku ve rüyalar sizin için sorunlu veya üzücü ise, uyku planınızın ve davranışınızın pandemi ile nasıl değiştiğini düşünün. Belki bu süre zarfında uykunuzu ve refahınızı desteklemek için tavsiye isteyin.

Meslektaşlarım ve ben Uyku / Uyandırma Araştırma Merkezi birkaç tane üretti bilgi sayfaları salgın sırasında uykuda.

Ayrıca bir anket Yeni Zelanda'da yaşayan insanların uykusu hakkında. Bu, pandemi sırasında uykuyu etkileyen faktörleri araştırır ve katılımcılar rüyaları hakkında yorum yapabilir.Konuşma
+4 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar hakkında
Dr Rosie Gibson, Araştırma Görevlisi, Uyku / Uyanma Araştırma Merkezi, Sağlık Yüksekokulu, Massey Üniversitesi

İlgili rüyalar

+6 oy
23 yorum 825 okuma
Zeyneb 24 Eylül 2019 Bilgi kategorisinde Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 164 okuma
+8 oy
1 yorum 149 okuma
Sibel Atasoy 24 Nisan 2019 Bilgi kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 143 okuma
Daphne 18 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Daphne Lusid Rüyacı (75.9k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 365 okuma
Karga 29 Haziran 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 176 okuma
+8 oy
3 yorum 205 okuma
sonsuz 30 Temmuz 2016 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 114 okuma
sonsuz 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+7 oy
8 yorum 310 okuma
yok 19 Haziran 2021 Analiz kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 116 okuma
vetre 22 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+9 oy
20 yorum 741 okuma
Hicaz 13 Temmuz 2019 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 211 okuma
Simge 15 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
1 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18816
Dün : 23857
Toplam : 48077133
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...