Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
178 okuma
vetre Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Sorumluluk korkutucu olabilir. Şu anda kesinlikle psişik yetenekleri olan bir öğrencim var, ama onlardan çok korkuyor. Başlangıç ​​dersime girdiğinde, ders için gelip egzersizleri yapmadan önce ayrılacaktı. Bana her zaman psişik yeteneklerinin olmadığını ve onların da istemediğini söylerdi. Direnişini kesin olarak tespit edip edemediğini sordum ve onu korkutmanın sorumluluğu olduğunu söyledi. İnsanlar veya felaketler hakkında olumsuz bilgiler görmek istemiyordu.

İki ya da üç kez kaldı ve egzersizleri denedi. Kendisinden gelen bilgiler konusunda her zaman doğruydu, ancak o zaman öylesine çıldırdı ki, birkaç hafta boyunca sınıfa gelmeyi bıraktı. 9 / 11 terörist saldırılarından iki gün önce, çökmekte olan bir uçağın resmini çekmeye devam etti, ama ne anlama geldiğini bilmiyordu. Aşırı derecede endişeliydi çünkü sevdiklerinden biri hakkında bir uyarı olup olmadığına ya da gelecek bir şeyin kehanet görüşü olup olmadığından emin değildi.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+6 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Psişik Yeteneklerin Üzerine Kapıyı Kapatmak?
Psişik yeteneklerinize kapıyı kapatmak çünkü bu hediyelerle ilgili sorumluluklardan korkuyorsanız anlaşılabilir bir durumdur, ancak kapıyı açık tutmanızı ve bilgiyi nasıl ayırt edip onlarla çalışmayı öğrenmenizi tavsiye ederim.

Bunun, onları korkutan peygamberî vizyonları olan diğer öğrencilerde olduğunu gördüm. Öğrenciler sınıfa gelmeyi bırakırlarsa üçüncü gözlerinin kapanacağını ve vizyonların duracağını düşünür, ancak böyle olmaz. Öğrencileri daima orada kalmalarını ve inkar etmeyi denemek yerine vizyonlarını anlamalarını teşvik ediyorum. Yakında öğrendikleri gibi, onları inkar etmek onları durdurmaz.

Tüm psişikler felaketlere ait peygamberlik vizyonları almazlar ve ben onları elde edenlerin yaşamlarının çoğu için onları alıp götürdüklerini buldum. Kişiyi peygamberlik vizyonları yapan ruhsal bir gelişme değildir. Onları anlamanıza yardımcı olan ve gerçekten kehanet olan vizyonlar ile gerçekte korku ya da ego ürünleriniz arasındaki farkları ayırt etmenize yardımcı olan psişik bir gelişmedir.
+6 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
PROPETİK VİZYONLAR, KORKU VE EGO
Korkunun nasıl bir his olduğunu düşünmeni istiyorum. Genellikle mide bölgesinde bulunur ve bunun için güçlü bir enerjiye sahiptir - midenin çukurunda, tüm vücudunuza hızlı bir şekilde yayılan, batan duygudur. Bazen insanlar bu hissi sezgilerle yanlışlarlar çünkü ikisi de aynı bölgededir, ancak bu duygu sezginizi göstermez. Sezgi, ona bağlı herhangi bir duyguya sahip değildir. Bu sadece bize bilgi verir.

Genellikle insanlar psişik yeteneklerini geliştirirken, gerçek bir vizyon, korku ya da egolarının yarattığı bir resim arasında nasıl fark edeceğini öğrenemediler ve bu çok korkutucu olabilir. Öğrenciler genellikle sezgisel bir mesaj veya psişik bir tahmin aldıklarını düşündüklerinde, yalnızca korkularından biri olduğunu ya da "psişik bilgisi" olan birini etkilemek isteyen egoları olduğunu düşündüklerinde bana önceki deneyimlerden bahseder.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Bilgi Kaynağının Belirlenmesi
İşte vizyonunuzdan üçünün hangisi olabileceğini anlamanıza yardımcı olacak çok basit ama etkili bir teknik: Kendinize bilgilerin nasıl geldiğini kendinize sorun. Sadece kafanıza hiç bir yerden çıkmadı mı? Eğer öyleyse, o zaman gerçek bir vizyon olabilirdi, ama ayrıca kendinize de sorun: Televizyonda ya da bir gün önce gazetede görmüş olabileceğiniz herhangi bir şeyle ilgili mi? Aklında gördüğünde korkmuş muydu?

Kendinizi sakinleştirmeniz ve bilgilerin kaynağını belirlemeniz çok önemlidir. Öğrencilerimden bazıları, 9 / 11 terörist saldırılarından sonra uçakların binalara girdiği görüşlerini gördü ve bunların daha fazla saldırı geleceğinin öngörüsü olduğunu düşündüler. Fakat bu vizyonlarla ilgili duyguları geri almalarını sağladığımda, korkularının bu resimleri yarattıklarını keşfettiler.

Benzer şekilde, bir araba yolculuğu yapmayı planladığınızı ve ayrılmadan önceki gün, bir araba kazasının ve ölen herkesin görüntülerini aldığınızı söyleyin. Vizyon gerçekten korkutucu hissediyor ve sonrasında vücudunuz adrenalinle yarışıyor. Az önce ne gördün?

İlk önce, ilk önce sakin ol. Kendinize sorun, bu görüntüler medyada son zamanlarda gördüğünüz herhangi bir şeye benziyor mu? Son zamanlarda tanıdığın biri enkazdaydı mı? Bilgilerin bir adrenalin korkusuyla gelmesi, bu "vizyon" un geziyle ilgili korkulara bağlı olduğunu söylemelidir.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Psişik Tahminler Bağlı Değil
Eğer psişik bir tahmin olsaydı, herhangi bir duygu olmadan, size bilgi verilecekti. Bir kaza görmüş olacaktınız (baskınlık), düşünceleriniz otomobilin parçalanmasıyla ilgili aklınıza gelirdi (çaresizlik), ya da bir şeyin yanlış olduğunu bilen bir içselliğe sahip olmanız gerekirdi; yolculukta (sezgi). Bunların hepsi basit bilgi olarak gelmiş olacaktı.

Gerçek ve üretilmiş vizyonlar arasındaki diğer ilginç ayrım şudur: Aklımız bir vizyon yarattığında, görüntüler uzadıkça uzar ve zamanla daha da karmaşıklaşır, oysa psişik bir mesaj hızlı bir şekilde gelir ve gider. Öğretmenim her zaman bize ruhları konuşurken dikkat etmemizi istedi çünkü kendilerini tekrar etmiyorlar!
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Psişik Vizyon Nasıl Belirlenir
Başka bir deyişle, aramanız gerekenler:

1) Eğer kehanetsel bir vizyonsa (olumsuz bir görüş olsa da), hiçbir yere bağlı olmayan, hiçbir duyguya bağlı olmayan bir resim olacaktır.

2) Eğer korkularından biriyse, resimleri gördüğünde korkunun çok farkında olacaksın. El ele gidiyor gibi görünecekler. Korku aynı zamanda hızlı bir şekilde çoğalır ve birkaç saniye içinde kolayca yüz korkutucu senaryolar oluşturabilir, bu yüzden dikkatli olun.

3) Eğer egonuzun yarattığı bir resimse ("psişik bir vizyon" yaşama arzusuyla), zihniniz düşüncelerle yarışacak ve heyecan ve korku duyguları karışık olacaktır. Bizim egomuz kahraman olmayı sever, bu yüzden zaman zaman insanları şaşırtmak için "psişik bilgi" bulmaya çalışır.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Gerçeği isteyin
Sezgilerimiz hakkındaki en güzel şeylerden biri, istediğimiz zaman bize herhangi bir durumun gerçeğini göstereceğidir (gündemimiz yolunda olmadığı sürece). Bazı bilgiler edindiyseniz ve onunla ne yapacağınızdan emin değilseniz, şu görselleştirmeyi deneyin:

Dünyanın seslerinden uzakta sessiz bir yer bulun ve oturun. Gözlerini kapat ve üç veya dört rahatlatıcı nefes al. Solar pleksus alanınıza odaklanın. İçinde ruhunuzun merkezinde beyaz bir ışık var. Bunu içindeki Tanrı'nın ışığı olarak düşünüyorum. Hayal gücünüzü kullanarak, bu ışığı görselleştirin ve dikkatinizi tamamen ona odaklayın. Birkaç daha rahatlatıcı nefes alın ve her nefesle birlikte, bu ışığın sizi tamamen çevreleyene kadar büyüdüğünü ve daha aydınlandığını hayal edin. Işığın barışçılığını hissedin. Bu, her durumda öğrenmek için çok iyi bir disiplindir, çünkü psişik çalışmalarınızda tekrar tekrar kullanacağınız basit bir tekniktir.

Zihniniz sakinleştiğinde ve yalnızca bu ışığa odaklanabildiğinizde, iç sesinize durumun gerçeğini göstermesini söyleyin. Size gelen bilgilerin doğru olup olmadığını sorun. Eğer öyleyse, evet hakkında bir içsel bilgi edinirsiniz. Ardından ışığa odaklanmaya devam ederken, bununla ilgili yapmanız gereken herhangi bir şey olup olmadığını sorun. Zihniniz düşünce ve düşüncelerle yarışmaya başlarsa, odağınızı beyaz ışığın sakinliğine geri döndürün.

Cevap hayır ise ya bir his elde edemezsiniz ya da boş hissedersiniz. Bu durumda, size rehberlik ettiğiniz için ışığa teşekkür edin ve bittiğinde gözlerinizi açın.Bazı öğrenciler görselleştirmede iyi olmadıklarını ve bu ışığı göremediklerini protesto ediyorlar, ancak beni yüksek sesle ve net duyuyorlar: Bir hayal gücün var ve bu ışığı hayal edebiliyorsun. Bunu telafi etmiyorsun bile, çünkü hepimizin ruhumuzda bu ışığı var. Zihninizi bu fikre açmak için başlangıçta hayal gücünüzü kullanmanız gerekebilir, ancak bunu birkaç kez yaptıktan sonra, içindeki ışığı görmek çok doğal olacaktır.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Bilgileri Derginize Kaydedin
Bu görselleştirmeyi yaparken hiçbir cevap gelmediğini fark edebilirsiniz, ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, en azından beklediğiniz zaman daha fazla bilgi gelebilir. Ne zaman bilgi alacağınızı şiddetle tavsiye ediyorum ve bununla ne yapacağınızdan emin değilsiniz, psişik günlüğünüze kaydedin. Gerçekten de psişik yeteneklerin aracılığıyla yaklaşan bir durumdan kurtulmuş olabilirsin. Ancak olmasa bile, psişik günlüğünüze yazmak çok yardımcı olabilir.

Vizyonları, düşünceleri ve sezgisel duyguları kaydetmek, gerçek veya kurgu, ego veya korku ile olanları sıralamanıza yardımcı olabilir. Daha önce yazdığınız şeyleri inceleyebilir ve aldığınız resimlerin, resimlerin ve duyguların anlamını daha iyi anlayabilirsiniz. Bu şekilde hakikati gerçeğe aykırılıktan, doğru psişik bilgi duygusunu rastgele düşüncelerden duyma hissi, korkulu hayaller ve kendi kendini yaratma vizyonlarından ayırt etmeyi öğreniyoruz. Doğruluğunu böyle yaparız.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Madde Kaynak:
Hediye: Psişik Yeteneklerini Anlama ve Geliştirme
Echo Bodine tarafından.

Echo Bodine tarafından hediye.Otuz beş yıldır ünlü öğretmen Echo Bodine, insanların yaşamlarındaki önemli meseleleri iyileştirmelerine ve daha fazla netlik kazanmalarına yardımcı olmak için psişik güçlerini kullanıyor. Şimdi psişik yetenekleri geliştirmek için net bir rehber sunuyor. Kitabın ilk bölümünde, "Psişik Olmak Ne Anlama Geliyor?" Echo bize psişik olmanın hepimizin sahip olduğu ruhun bir hediyesi olduğunu gösteriyor. Ardından, birçok insanın medyumlarla ilgili taşıdığı korkuyu gidermeye yardımcı olur.
+5 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar Hakkında
Echo Bodine

Echo Bodine tanınmış bir psişik, ruhsal şifacı ve öğretmenidir. Önceki kitapları arasında Ruhun Yankıları ve Hareketsiz, Küçük Bir Ses. Ülke genelinde yaşam, ölüm, ölümden sonraki yaşam, sezgiyle yaşama ve psişik yetenekler geliştirme dersleri veriyor.

İlgili rüyalar

+26 oy
21 yorum 824 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Eylül 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+6 oy
11 yorum 270 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 160 okuma
Tercan 27 Ekim 2021 Durugörü kategorisinde Tercan Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+4 oy
8 yorum 207 okuma
vetre 27 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 218 okuma
+6 oy
4 yorum 203 okuma
yok 4 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+19 oy
11 yorum 419 okuma
RuyAra 3 Nisan 2021 Durugörü kategorisinde RuyAra Astral Gezgini (200k puan)   yazdı
+2 oy
12 yorum 248 okuma
vetre 27 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 225 okuma
yok 10 Kasım 2020 Analiz kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+14 oy
26 yorum 544 okuma
Simge 6 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+1 oy
10 yorum 208 okuma
vetre 24 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 105 okuma
Cengizhan34 16 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Cengizhan34 Karabasan (221 puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 344 okuma
vetre 3 Mart 2021 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

398 Aktif
0 Üye ve 398 misafir
Bugün : 16263
Dün : 23857
Toplam : 48074586
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...