Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
223 okuma
vetre Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
Neden hayalleri araştırmalıyız? Günlük hayatımızda bize ne yararı oluyor? "Gerçek" olmayan bir şey, günlük faaliyetlerimizi sürdürürken, sorunlarla karşı karşıya kaldıkça, hayatımızın birçok yönüyle ilgilenirken bize yardımcı olabilir mi?

Cevap kesin bir evet. Sadece yüzyıllar boyunca pek çok kültüre sahip olmakla kalmıyor, hayallerin öneminin olduğuna inanıyor, fakat şimdi kendi kültürümüzdeki bazı bilim adamları hayallerin gerçekten de hayatlarımızı etkilediğine inanıyorlar.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
 
En İyi Yorum
Örneğin, psikolog Leonard Handler, dergideki bir makalede Psikoterapi: Kuram, Araştırma ve Uygulama adlı Çocuklarda Kabusların Islahı, sık sık kabuslar gördüğü işkence gören Johnny adlı onbir yaşında bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Korkunç bir canavarın onu kovalayacağı, sürekli bir kabusu vardı. Canavar bazen Johnny'yi yakaladı ve ona zarar verdi. On sekiz aylık bir süre boyunca, haftada iki veya üç kez, Johnny çığlık atarak uyandı ve rahat olması için ebeveynlerinin yatak odasına koşardı. Gece lambası olmadan uyuyamadı.

Sonunda, Johnny'nin ailesi, Johnny'ye kendisine yardım edebileceğini ve birlikte korkunç ve korkutucu canavardan kurtulacaklarını garanti eden Dr. Handler'a danıştı. Johnny'nin kendisine güvendiği birkaç seanstan sonra, doktor Johnny'nin dizine oturdu ve onu bir baba koluyla sardı. Çocuğa onu canavardan koruyacağını söyledi ve sonra gözlerini kapatmasını ve oradaki canavarı onlarla birlikte odadan hayal etmesini istedi. Korkmuş olmasına rağmen, Johnny işbirliği yapmayı kabul etti ve gözlerini sıkıca kapattığında, doktora canavarın yanında bulunduğunu önceden bildiren bir işaret verdi.

Johnny'yi yakın tutarken Handler elini yüksek sesle masanın üstüne vurdu ve tekrar tekrar bağırdı, "Buradan çık, seni çirkin canavar, arkadaşım John'u rahat bırak!" Johnny doktorun kollarından titriyorken, Handler bağırmaya ve vurmaya devam etti. "Uzak dur ve uzak dur! Hiç geri dönme yoksa seni alacağım!"
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Gücünüzü Geri Almak: Hayallerinizi Etkilemek
Bu performanstan birkaç dakika sonra, Johnny canavardan kurtulma çabasına katıldı, kendi küçük elini masanın üzerine doktorla vurdu ve sesinin tepesinde bağırdı, "Beni uzak bırak ve beni yalnız bırak!" Sonra Dr. Handler ışıkları söndürdü ve Johnny karanlıkta kalmaya korktuysa da kısa süre sonra tekrar canavara gidip onu yalnız bırakması için bağırıyordu - ya da başka!

Seans boyunca bu prosedürü sürdürdüler ve Johnny ofisten ayrıldığında Handler ona canavarı tekrar görürse aynı şeyi yapacağını söyledi. Gelecek haftaki randevuda Handler, Johnny'nin canavarı tekrar görüp görmediğini sordu. Vardı, ama çocuk talimatları takip etti ve bağırdı. Yok oldu.Bir kez daha, Johnny ve Handler canavar korkutuculuğu yaptılar. Ondan sonra, altı aylık bir süre boyunca, Johnny'nin sadece iki kabusu vardı - ikisi de iyi bir şekilde ayrılan canavarla ilgili değildi. Her ne kadar çoğumuz bu kadar şiddetli kabuslardan sıkılmasak da, bu, uyanık yaşamın rüyaları nasıl etkileyebileceğinin güzel bir örneği.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Günlük Yaşamı Etkileyen Rüyalar
Hayalleriniz birçok şeyden etkilenebilir: akşam yemeğinde yedikleriniz, hatta öğle veya kahvaltı; aklınıza hangi görüntüleri koyduğunuz - televizyon veya video veya sohbetten, özellikle de tartışmalardan - yatmadan önce; Karşılaştığınız sorunlar; ebeveynlerle, diğer akrabalarla, arkadaşlarla ve ilgi alanlarıyla ilişkileriniz; umutlarınız ve özlemleriniz; temel inançlarınız; gün içinde veya yakın geçmişte iletişim; Çocukluğunuzdan uzun geçmiş olaylar; geleceğe yönelik planlar, örneğin üniversiteye gitme veya iş bulma gibi; ve bir sürü başka şey. Peki ya uyanık yaşamı etkileyen rüyalar? Bu gizemli süreç, uyanıkken yaptığımız şeyle nasıl etkileşime giriyor?

Hiç kimse kesin olarak hayallerin ne olduğunu, nereden geldiklerini ve hatta neden onlara sahip olduğumuzu söyleyemese de, yaşam kalitemiz için önemli olduklarından şüphe yoktur. Rüya görmediğini iddia eden insanlar bile (sadece hayallerini hatırlamıyorlarsa), sadece ruh hallerinde açıklanamayan bir değişiklik olarak, hayallerinden etkilenecek bir şekilde ince olurlar. Bir psikoterapistim olduğu gibi kendi hayallerini yakından inceleyen veya profesyonel olarak rüyalar gören herkes, hayallerin ve uyanık yaşamın birbiriyle bağlantılı olduğunu bilir.

Hayaller birçok türde ve çok katmanlı. Bazıları basit, günlük yaşam için denemeniz durumunda kolayca yorumlayabileceğiniz mesajlar. Bazıları karmaşıktır ve daha fazla dikkat gerektirir. Ve, evet, bazı meydan okuma yorumları. Bu, önemsiz oldukları veya bizi derinden etkilemedikleri anlamına gelmez. Bu dünyada insanların anlamadığı çok şey var. İnsan aklı, ruh, hatıra ve potansiyel hakkında çoğu, gizemden içeri girme çabalarımıza rağmen, bizim için bir gizem olmaya devam ediyor.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Hayallere Dikkat - Ve Yorum - Hayallerin
Göreviniz, kabul etmeye karar verirseniz, kendi hayalinizdeki araştırmayı yapmaktır. Her ne kadar üniversitelerde ve diğer kurumsal ortamlarda uyku laboratuarları olsa da, en iyi uyku laboratuarı kendi yatağınızdır, ya da nerede uyuduğunuz veya kestirdiğiniz yerlerdir.

Sen hayallerinin en iyi tercümanısın. Bunun gibi rüya kitaplarından ipucu ve rehberlik alabilirsiniz (bu "çerez kesici" rüya sözlüklerine asla kesin olarak ne anlama geldiklerini söylemek konusunda güvenemezseniz de), ancak hayallerinizin nasıl bağlandığını anlamak için en iyi araç her gün hayat onlara dikkat etmektir.

Hayallerin en ilginç yönlerinden biri, belirli amaçlar için kullanılmaya koyulma potansiyelleridir.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Belirli Bir Rüyayı İnkübe Etmek
Belirli bir rüyayı istemeden önce, aklınızı ve bedeninizi tamamen gevşetdiğinizden emin olun. Burada sunulan sıralı gevşeme tekniğini kullanabilir veya kendi gevşeme onaylarınızı tekrarlayabilirsiniz.

1 Adımı: Neyi hayal etmek istediğinize, neyi çözmek istediğinizi veya hangi soruyu cevaplamak istediğinize önceden karar verin.

Adım 2: İstediğiniz rüyayı veya soruyu bir kağıda yazın. Yapabildiğiniz kadar spesifik olun, ancak bir partiye giymek istediğiniz elbise veya sizi sevdiği gibi aptalca ya da önemsiz meseleler hakkında soru sormayın.

Adım 3: Kağıdı yastığınızın altına veya yatağınıza yakın bir yere koyun.

4 Adımı: Kendine, istediğin rüyanın olacağına inandığını söyle.

5 Adımı: İstediğiniz rüyayı hayal ederken kendinize güveneceğinize inanın.

6 Adımı: Uyandığınızda rüyayı yazmaya hazır olun.

7 Adımı: Rüyanızda size gelenlere açık olun ve onunla çalışın.

Adım 8: Kendine rüyayı detaylı olarak hatırlayacağını söyle.

Adım 9: Gerekirse denemeye ve tekrar denemeye istekli olun.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bunları yaptığımızda gördüğümüz rüyayı seni etiketleyerek mi yorum beklemeliyiz :)
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Çözmem gereken problemler var, yapacağım bu çalışma umarım işe yarar.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Belki ilk denemede olmaz ama sabırla denemeye devam edersen işe yaradığını görebilirsin.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Haklısın pes etmek yok düzelene kadar devam :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Aynen öyle :)
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
etikete gerek yok zaten yazıda alıntıdır.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Makale Kaynağı
Genç Rüya Gücü: Hayallerinizin Anlamını Açın
MJ Abadie tarafından.

MJ Abadie tarafından Genç Rüya Gücü.Hayal yorumlama uzmanlığına sahip profesyonel bir astrolog ve psikoterapist olan MJ Abadie, önceki toplumların rüya bilgeliğini ve bugün gençler için ne anlama geldiğini araştırıyor. Gençlere, özel amaçlar için hayalleri harekete geçirerek ve olumsuz rüya görüntülerini manevra ederek günlük sorunları çözebileceklerini gösteriyor. Gençler rüya hatırlamayı artırmayı, kendi kişisel rüya sembol sözlüğünü kullanarak rüyaları yorumlamayı, kabusları ele almayı ve hayatlarında şu anda devam eden büyüleyici iç değişiklikleri keşfetmeyi öğrenecekler. Araçları ile Genç Rüya Gücügençler kendini anlama becerilerini geliştirebilir, öğrenme becerilerini geliştirebilir, yaratıcılıklarını ve üretkenliklerini artırabilir.
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Yazar Hakkında
MJ ABADIE profesyonel bir astrolog, tarot okuyucusu ve rüya yorumunda uzmanlık alan psikoterapisttir. Joseph Campbell ile mitolojik araştırma yaptı ve gençler için diğer üç kitabın yazarı, Genç Astrolojisi, Her Kızdaki Tanrıça, ve Gençler için Tarot. O da dahil olmak üzere çeşitli kitaplar yazdı Psişik Potansiyeliniz; Manevi Benliğinize Uyanın ; ve en yakın zamanda Çocuk Astrolojisi: Çocuğunuzun Doğal Armağanlarını Beslemek İçin Bir Kılavuz.

İlgili rüyalar

+7 oy
4 yorum 344 okuma
vetre 3 Mart 2021 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 270 okuma
vetre 11 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 203 okuma
yok 4 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+9 oy
20 yorum 741 okuma
Hicaz 13 Temmuz 2019 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 166 okuma
+6 oy
17 yorum 495 okuma
+4 oy
8 yorum 257 okuma
vetre 7 Şubat 2021 Lusid kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 226 okuma
+7 oy
4 yorum 448 okuma
Merve3434 7 Ekim 2019 Tabir kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)   yazdı
+7 oy
6 yorum 353 okuma
yok 1 Eylül 2019 Lusid kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 265 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
1 Üye ve 399 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19474
Dün : 23857
Toplam : 48077783
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...