Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
170 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
Rüyamda sabaha karşı uykudan uyanıyorum hava tam aydınlanmamış sabaha doğru.Yataktan kalkıp
ablamınn yatağına bakıyorum eniştem ve küçük bir kız yatıyor. Ortam tam karanlık değil o yüzden ben onların yüzlerini görebiliyordum ve onlar uyanıktı.Ben onları gördüm sonra geri yatağıma yattım uyudum. Daha sonra uyanıyorum yeniden sabah olmuş o küçük kız ve eniştem uyanmış yatakta oturuyorlar. Bir şey konuşuyorlar gülerek. Ben çok şaşırdım enişteme sen ne zaman geldin diyorum o başka şehirde çünkü. Niye beraber yattınız diye soruyorum felan ama çok şaşırdım rüyada. Daha sonra küçük kız yatağa çişini yapmış. Fakat bizden saklamaya çalışıyor. Kıyafeti ıslanmış onu görünce anladım yorganla da yatağı kapatmış. Üstünü değiştiriyordu eniştem de yardım ediyor. Ama kız konuşarak yapıyor bunu ben saklamaya çalıştığını da anladım. Daha sonra çıkardı ve yeni bir kıyafet giydi altına. Sonra annem geldi yanımıza. Annem baktı bize bir şey aldı mutfağa gitti sonra ben annemin yanına gidip kız yatağa çişini yapmış dedim. Annem hiç şaşırmadı biliyorum dedi galiba. O an anladı büyük ihtimalle.
O uyuduğum kısımda her şey siyah bir şey görmedim o şekilde uyudum uyandım. Sanki gözlerimi kapatmışım gibi bir şeydi.
Kız 10 yaşında felandı galiba. Küçüktü.
Kızın altında lacivert bir kıyafet vardı ıslanmış şekilde görünce anladım.
Yorumlarsanız çok sevinirim :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
uyumak genelde dinlenme ihtiyacı ve yorgunluk belirtisidir. uyanmak ise daha çok harekete geçmek başlatmaktır. belkide bilinçaltında herekete geçmesi gereken şeyler vardır. uyanmak iç benliğin dış benliğe geçişidir. sürekli aile ve abla rüyaları aile içinde yoğun olduğun konuları gösterebilir eniştenin bir kız çocuğuyla uyuması na bakarsak burası karışıktır çocuk başlangıçlar masumiyet geçimişle gelecek arasında bağlarla alakalıdır. burada ablana ve eniştene bakış açın önemlidir. çocuk ablanı mı temsil ediyor yoksa bilinçaltı olarak seni mi bunu anlamak lazım, geçmişle gelecek arasında  ki bağında veya ablanın bağında bir eksiklik sorun olabilir ve gene çocuğun altını ıslatması bir hastalığı yada çekinme ve utanma gerektiren insan iç dünyasından dış dünyasına anlatamadığı yani ifade edemediği bir durumu gösterebilir ve gene eniştenin ablanla alakalı bir bakış açısını gösterebilir. belki düşünce veya yaşam biçimleri aynı değildir belki ablanın ona ihtiyacının olmasıda olabilir çünki çocuk yardıma mutlaka ihtiyaç duyar helede ıslatma varsa bu daha belirgin ortaya çıkar. ve gene eniştenin çocukla uyuması bağının kuvvetlenmesi olabilir. biriyle uyumak veya yatakta olamak iğrenç olmadığı sürece iyidir ama aynı zamanda hareketsizlik gibide değerlendirilebilir.ve gene eniştenin ablana takıntılı bir bağlılığıda olabilir yani aşırı bağlılığı ile ablanı huzursuz ediyormu acaba.bu belkide ablanı yada sizi rahatsız edebilir çünki çocuk altını ıslatıyor ve söylemiyor.ama enişten genede destek oluyor gibi bişekilde muhtemelen bir sorun çözülecek görünüyor.uykundaki karanlık boşluk veya karamsarlık olabilir ama uykuda karanlık olması aslında normal bir durumdur ve genelde uyku yorgunluk hareketsizlik gibi işaretleri verir. belki enerjilerini duygularını düşünce ve eylemlerini  harekete geçirmeni işaret ediyordur dinlen ve harekete geç gibi ancak ablanı ve aileni çok görüyorsun buda muhtemelen  sık görüşmenizle veya onlarla alakalı kaygılarınızla ortaya çıkabilecek bir durumdur.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun :))
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Galiba o kiz çocuğu ablam ve ne olursa olsun yardım eden taraf eniştem oluyor sağ olun :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 136 okuma
Nutella 7 Mart 2020 Rüya kategorisinde Nutella Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 135 okuma
Cansu Balta 27 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Cansu Balta Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+8 oy
10 yorum 654 okuma
+9 oy
1 yorum 178 okuma
Liz 7 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 130 okuma
+9 oy
2 yorum 244 okuma
Şanslıxkelebek 20 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

396 Aktif
0 Üye ve 396 misafir
Bugün : 14877
Dün : 23857
Toplam : 48073206
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...