Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
654 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Tek başıma evden çıkıyorum geziyim diye daha sonra biraz gidip geri dönüyorum o sırada adam,kızı ve oğlu var önümdeler. Ben eve çıkmak için asansöre bindim adam da bindi çocuklarıyla ben sizi bir yerden tanıyorum durumu oldu. Bende adama tatilde de karşılaşmıştık dedim aslında öyle bir şey yok adamın yüzü ünlü bir kişinin yüzü aslında. Daha sonra kızı asansörde bizim kata basıyor ben söylüyorum. Kata gelince adam,oğlunu benim yanımda indiriyor çocuğu eve alıyorum. Çocuğun çişi gelmiş,iyice sıkışmış. Daha kapının önünde çocuk altındaki tayt gibi dar şeyi çıkartmaya çalışıyor. Ablam hemen aldı kucağında tuvalete götürdü. Daha sonra içeri annemlerin yanına gidiyorum masada,o küçük kız da var erişte kesmişler.Kestiklerini büyük bir kaba koymuşlar. Şekilsiz,büyüklü küçüklü kesmişler özenli değildi. Daha sonra bende kesmek için bıçak arıyorum. Tezgahın üstü, çekmeceler her yere bakıyorum istediğim gibi bir bıçak bulamıyorum. Kaç kez baktım ama yok.Bir sürü bıçak var ama masada tezgahta fln. Daha sonra bir bıçak alıyorum elime uzun ama ince bir bıçak. Meyve bıçağının biraz daha büyüğü. Hamurlardan birini alıyorum ama hamurlar renkli. Yeşil var pembe var.Gökkuşağı renklerinden var.Açmaya çalışıyorum fakat oyun hamuru gibi aynı. Açamıyorum una bağırıyorum biraz. Daha sonra hala kıvamlı olmuyor sonra bir kabın içinde az bir şey un vardı ona batırıyordum elimdeki yeşil hamuru.
Çocuklar küçüktü kız 10 yaşlarında erkek olan 5 falandır. O gördüğüm adamın yüzü ünlü birinin yüzüydü bilinç altı galiba bu kısım. Asansörle yukarı çıktık.
Yorumlarsanız çok sevinirim :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
gördüğün aile için öncelikle mutlu bir aile ise bu bir varlığa mutsuz bir aile isede bir hayalkırıklığı yaşadığını gösterir. ve gene başka bir aile görmen bir kudret güç varlık ihtiyacın olduğunu ve muhtemelen sana birileri tarafından haber benzeri bir durumun geleceğini yada bir sorumluluk verileceğini ve gene birlikte hareket deceğin insanlara ihtiyacın olduğunu yada bir konuda sorumluluk alman gerektiğini gösteriyor. muhtemelen ablanın çişe götürmeside bu durumda desteğe olan ihtiyacını gösteriyor. aileninerişte kesmesi muhtemelen maddi bir konuda mücadele etmeleri seninde mücadele etmek istemene rağmen azimliolmana rağmen çok etkili olamadığına yada zorlanarak bu etkiyi ve desteği sağlayacağına işaret ediyor. burada senin imkanların sanki ailene göre daha kısıtlı görünüyor  bir başarı yada konu için dışarıdan ailene girecek insanların veya dışardan başlayıp eve gelen bazı durum yada  konuların sende bir paniğe sebep olması ihtimal dahilindedir böyle bir drumla karşılaşırsan muhtemelen sakin ve relaks bi şekilde hareket etmen gerekecek. ailen pek panik durumunda değil ama sende panik yada bocalama veya kararsız kalma veya hata yapma korkusu gibi bir heyecan durumu söz konusu olabilir. ailene izah etmede zorlandığın bir durumun olabilirmi bu aralar.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bu paniğe neden olan şey ne olabilir kötü bir durum mu ?
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Aile kötü değildi açıkçası çocuklar da öyle. Bir çirkinlik ya da kötülük yoktu.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Kötü düşünmek istemedim ki gücü bulmam da iyi bir şey
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kötü demeyelim ailene katılım noktasında aksama olabilir. uyum sürecinde aksama yada gecikme
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım teşekkür ederim hayırlısı olsun diyim kötü şeyler düşünmeye gerek yok.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım sağolun. Siz bu rüyayı okuyunca kötü şeyler hissettiniz mi sorabilir miyim?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hayır tereddüt hissettim
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bu iyi bir şey ama neye tereddüt ettiniz aileye ve bu çocuğu eve almama mi ?
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım sağ olun çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun. İyi akşamlar :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sizede iyi akşamlar bende teşekkür ederim.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ailenin durumuna bak kötümü iyimi ortaya çıkacaktır muhtemelen yeni bir durum  hislerin önemli doğrusu bu rüyada nehissettiğine göre karar verebilirsin.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ailenle bağları iyi kuramamak yada diğer bakış açısı ile bağlarının kopması ayrılık yaşamaktan yana korkuların endişelerin olabilirmi.
+4 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ayrılık ya da bağ kopmadı değil ama bağları iyi kuramamak diyebiliriz. Tabi sorunlar var her ebeveyn arasında olduğu gibi
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bıçak araman muhtemelen güç toplamaya çalışman imkan bulmaya çalışman  gibi gibi görünüyor ve tam bu noktada panik yata bocalama söz konusu ama geçte olsa o gücü bulmuşsun bi şekilde
+4 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bir başarı için aileme girecek biri ya da konu yazmışsınız. Bu benim hayatımdaki başarılar ders gibi mi ya da bana verilmiş sorumluluğu yerine getirmek gibi mi doğru anlamışdir umarım.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
asansörde eve kadar gelmişsin yani ihtiyacın olan yere kadar ama adam devam etmiş sen çocuklarla eve gelmişsin bu da dışardan bir durumun eve dahil olduğunu ve asıl kişinin yani adamın kendi yoluna gittiğini ve muhtemelende bu bir haber gelişme yada sorumluluk geldiğini gösterebilir belki de biri senden yardım isteyecekte diyebiliriz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aileyle birlikte hareket etmede yani uyum veya bağ konusunda uyum sağlamayı istiyorsun ama aksama dan sonra toparlıyorsun.
+4 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Mustafa bey bir şey sormak istiyorum :
Rüyalar bize haber de verebilir uyarı da verebilir rüyalara inanmak günah değil bildiğim kadarıyla fakat hangi durumlarda günaha gireriz ya da nasıl düşünürsek yanlış olur ? Bunu bilgi ya da analiz kısmına da yazabilirim cevap vermek isterseniz eğer.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hz peygamberin hadisi itibariyle rüyanın vahyin kollarından biri olduğunu söyleyeyim. ve gene rüyaların bir kısmının müjdeci ikazcı bir kısmının şeytani bir kısmının bilinçaltı ve zihin etkisi ile bir kısmınında psikolojik durumlar ve beslenme etkisiyle görülebildiğini bilyoruz. ancak gene rüyayla amel etmenin doğru olmadığını da biliyoruz. düşünceleri günah saymak doğru değil günah için eylem gerekir. ancak kötü düşüncenin vesvese kızgınlık veya kin benzeri durumlara sebep olması muhtemeldir.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım teşekkür ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 130 okuma
+6 oy
1 yorum 315 okuma
+6 oy
1 yorum 202 okuma
+11 oy
2 yorum 179 okuma
zerdaag 9 Eylül 2020 Rüya kategorisinde zerdaag Rüyazede (1.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

423 Aktif
0 Üye ve 423 misafir
Bugün : 21012
Dün : 23857
Toplam : 48079318
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...