Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
229 okuma
vetre Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (554k puan)  
düzenledi
rüyada köydeydim, misafirlerim vardı ama tanımıyorum dayım ve kız kardeşim de vardı o sırada ocak yanıyordu ve ben  kuru bir odunu kırıp ateşe atıyordum sonra içeri geçtim elbise askısı vardı hırka ve bir de kaban aldım bir helikoptere bindim ve yukardan tarlaları izliyordum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
muhtemelki bir haberle düşünceye dalacaksın planlar yapacak düşünecek ve sonunda harekete geçeceksin, kaban ve hırka varsa başka bir yere gidiş söz konusudur. gerekli tedbirleri alıyorsun helikoptere binmen ve tarlaları  izlemen bu konuda bilgili ve yetkin birinden yardım alacaksın belki danışacaksın ve oda sana muhtemelen aydınlanmanı sağlayacak bir şeyler gösterecek yada söyleyecek muhtemelen evlilik söz konusu tarla ve askıyı bu noktada değerlendirdim.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
teşekkür ederim.
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Merhabalar sevgili okurum

Rüyanız geneli geçmişle gelecek arasında ağ öğrmek gibi , geçmişiniz izini taşıyorsunuz üzerinzde ama geleceğe bakış açınız ise derecesi yüksek ve ferah gözüküyor ,kendinizi güvene aldığınızın da kanıtı gibi duruyor rüyanız , simgeleri birlikte inceleyelim ...

Köy ve misafirleriniz günümüzdeki modern yaşamı yaşasak da sizin  içinizdeki eskilere dayanan ,cömertlik hoşgörü  hissi ve eski
anılarınızı özleme durumu iç dünyanızda yaşanıyor olabilir , köy görmek kimi zaman yenilikler olarakda ,uzak yolu da yolculuklarıda temsil eden bir semboldür.
Sizin rüyanız içinde şunu söyleye bilirim misafirler ise yakında elinize ulaşacak haberleri temsil edebilir.

Yanan bir ocak ve sizin odunu kırıp ateşe atmanız , iç dünyanızda ben bu konuyu kapatıp derinlerde saklamak istiyorum dediğiniz anlar ve konular var mı , artık üstünü örtmek yerine tamamen ortadan kaldırıp ( anı , yaşadığınız bir olay vb.) Bu gibi ortadan kaldırmak istediğiniz unutmak istediğiniz bir konu varsa başarılı olucaksınız ,
Yanan ocak ve ocağa da odun atmak , emek demek emek verdiğiniz , yaşamınızı devam ettirdiğinizde kullandığınız herşeyi temsil ediyor , iş duygular eviniz odanız , ve hala devam ediyor,  yaşamınızda yükseliş ve bazende diplere düşüş yaşarız ama siz tam ortasındasınız , bir yanınız köy yani eski duyguları atamamak bir yanınız ise sizi yavaşlatan duyguları atıp ilerlemek .

Elbise askısı ve kaban almak,  ilerlemek istediğinizi kaban almanızdan anlıyorum ama bu kaban size göre şekillenicek , mevsiminde kaban görmek de hayırlıdır önünüzde yeni bir iş varsa geri çekilmekten korkuyor olabilirsiniz,  bir yolculuk ve seyahat halinden çekiniyor olabilirsiniz kaban ve asklılık aile iç yaşantınızda bir takım problemlerin olduğunu gösterte bilir bize , siz ise bu kaos ortamındaysanız eğer bir çıkış ve seçim yolu arıyor olabilirsiniz aliemin ve çevreminde onayı olsun onlara karşı olan saygınlığımı kaybetmeyeyim ama benim de dediğim olsun ikilemini de yansıta bilir rüyanızda ki semboller , bu çıkış yolunu bulacağınızı da şöyle anlıyorum helikoptere binmek , ve tarlaları yukardan izlemek , farklı bir bakış açısı kazanacaksınız , ve yeni bir çevreyle yeni planlar , tarla hırka kaban , bunlar yaşamınızda emek verdiğiniz haberci simgeler , yanınıza almak emeğinizi fikirlerinizi , kendi iç duygularınızı alıp artık daha verimli bir hale geçip yaptığınız her işi başka bir gözden bakıp ilerleyeceksiniz yaşamınızda bir dönemin kapanmasına az kalmış gibi iç dünyanızda bir takım şeyleri öğütmek , unutmak , yeni bir sayfa açmak için çevrenizi yolununa koyacak , size engel olan şeyleri yoluna koyucak size verilen tavsiyeleri dinleyerek yeni bir yol alacaksınız .
Değerli okurum bana biraz da manevi açıdan geldi rüyanız ,iyilik ettiğinizden iyilik bulacaksınız çevrenizde sizi yarı yolda bırakan insanlara karşı ,manevi iç dünyanızda hesaplaşıp onları Allaha havele edip kendinizi yeni bir hobi yada yeni herhangi bir şeye odaklanıp ilerleyeceksiniz,  rüyada kaban ve hırka hayatınızda yaşanacak değişikliklerin habercisi bu değişikliklerin biri bir tavsiye üzere gele bilir değerlendiriniz derim , rüyanız hayrolsun sevgilerle kalın....
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
teşekkür ederim yorumunuz için.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rica ederim :)

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 177 okuma
+5 oy
7 yorum 311 okuma
Mehmet33 10 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 204 okuma
GmzKnr 6 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 121 okuma
15 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Hacer   yazdı
+16 oy
1 yorum 209 okuma
Yaren1989 6 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 170 okuma
geekone3388 2 Kasım 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 140 okuma
ferdi hazer 5 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 173 okuma
~}çu 22 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 278 okuma
geekone3388 6 Ocak 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 129 okuma
Leyla12 28 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Leyla12 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 91 okuma
+3 oy
1 yorum 129 okuma
galatasaray66132 1 Kasım 2019 Tabir kategorisinde galatasaray66132 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

586 Aktif
0 Üye ve 586 misafir
Bugün : 12813
Dün : 21898
Toplam : 48092968
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...