Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+17 oy
700 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Rüyamda ilk küçük bir kısmını hatırlayamadım. Ama bilmediğim bir kadın yüzünden bu ölüm oldu.
Gece küçük bir araba içinde bebekler var ben yüzlerini görmedim, ordan bir tane bebeği alıyorum bebek ölmüş. Gece ışıkların olduğu bir manzara var. Ben orada o bebeği kucağıma alıyorum ağlayarak gidiyorum sonra bir merdiven var iniyorum. Bebek kucağımda. Aslında o bebek benim şu anda küs olduğum erkek arkadaşımmış. O bebek onu temsil ediyor. Ben kucağımda aynı o taşır gibiyim. Sanki onun ölmüş halini. Kucağımda taşıyabilmem için bebek olmuş gibi.
Ama göz yaşlarım gerçekten akmış gibi hissettim yanaklarım ıslandı, sessizce ağladım orda.
Ben onu hatırlıyorum, ağlıyorum, kucağımda o bebekle. Ama sessizce bebeğe kafamı koydum ağlıyorum.Bir şey hatırlıyorum onunla ilgili daha sonra ama o öldü,yok diye daha çok ağlıyorum.Daha sonra eve geldik. Bizim evimiz değil ben koltukta yatıyorum. Diğer koltuklarda da kuzenim,ablam,annem fln yatıyor. Annem,anneannem ile bir yerden geldi ben uyumuyorum,dışarı bakarak onu düşünüyorum. Hatıralar gözümün önünden geçiyor. Sonra anneannem başımda dikeliyor sonradan fark ettim. Niye diye sordum yer kalmadı dedi. Bende gel yanıma yat dedim koltuğa,yattı. O yatınca bende yeniden yanına yattım ama ağlayacaktım yatınca ama gözüm cama takıldı. Dışarıda güneş doğmaya başlıyor,hava aydınlanıyor.Etrafında bulutlar var. Anneannem perdeyi çekmemi söylüyor,güneş doğunca yüzümüze vurur uyuyamayız diye. Ben camı aç çok sıcak oldu diye anlıyorum bir süre gök yüzüne bakıyorum. Daha sonra anlıyorum perdeyi çekiyorum ama güneşi kapatmıyorum yatınca görebiliyorum.Güneşin etrafında tamamen bulutlar var yavaş yavaş aydınlanıyor güneş. Kocaman bir güneş değildi.
Devamında arabadayız kuzenim ve ben arkada,ablam sürüyor,annem yanında. Ben kuzenimle karşılıklı oturuyorum dar bir araba.
Bu şekilde giriyoruz ben dışarı bakıyorum. Hala üzgünüm onun ölmüş olmasına,şaşkınım da. Yolda gidiyoruz yine bilmediğim bir eve geliyoruz. Kuzenimin eviymiş. Biz masada annem,ben,ablam oturup türk kahvesi içiyoruz. Yanında karışık kuruyemişler var. Kuruyemiş yedim ama kahve içtiğimi hatırlamiyorum. İçmişim fincandan belli ama hatırlamıyorum kendimi.
-- Rüyada o kişinin ölmüş halini görmedim. Hep yaşadığı zamanları gördüm. Bu kişiyle uzun zamandır konuşmuyoruz,yeni değil. Sabah uyandım 8.40 gibi 2 dk sonra birine sela verildi. Çok şaşırdım.
Yorumlarsanız çok sevinirim :))
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hayırlı geceler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+15 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
öncelikle ağlamayı islam alimleri iyi sayarlar ölümü ise eksiklik yada eksilme bitme  olarak görürler.bana göre bebek yeni bir umut başlama gelişme yada masumiyeti işaret eder. bir başlangıcın olmasını ve ya bir umudu bitirmeni gerektiren bir durum gibi görünüyor kadını tanıyorsan buna başkasının sebep olduğunu düşünüyor olabilirsin eğer tanımıyorsanda bu durumda bir pişmanlık yada birişin hemde başlamadan yada yeni başlarken bitişin üzüntüsü olabilir.bilinçaltı olacağı kadar bilinçli bir rüya etkiside var camdan dışarıyı görmen umudunun var olduğuna bir gelişmenin olmasından ümidini kesmemişsin ama bunu sanki çevren bilmiyor yada seni anlamıyorlar yada sen çevrendeki durumların dışında düşüncelere sahipsin ve kendi çevrendeki konuları odaklanmıyor olabilirsin.sen ailenle yaşıyor olsanda özellikle ablanın hayatında etkisi çok olsada kafan dışardaki bir konuda. ailenle ve kuzeninin olduğu ortamda onlara ayak uyduruyor gibisin (KAHVE İÇME)ama onlarla aynı fikirde aynı düşüncede olmadığın bir konu var küstüğün kişinin öldüğünü görmemen henüz kesin bitmesede kafanda o kişiyle bağlarının kopmuş olduğunu hissettiğini ama bu bağın kesin olarak olarakta kopmadığını gösterir belki o bağın kopup kopmadığını öğrenmen gerekebilir.rüyan anılardan kopamadığını gösteriyor bu rüyada bilinçli rüyada var  bilinçaltıda.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Peki gelişme olacak gibi durmuyor mu hiç mi umut yok bundan :(
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
belki umutsuz olan sensin gerçekte umut olabilir.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim yorumunuz için daha mutlu oldum :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Çok güzel bir şey böylesini yaşamak isterdim açıkçası :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim yararlı bilgilerinizi benden esirgemediğiniz için :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
arabi takvime göre tabi bu denk gelen tarihler.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Herkese nasip olmaz.
+9 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bağ kopmadı fakat bunu öğrenmem zor. Anılardan da kopmadım. O kişi bizi küstüren kişi olmalı öyle düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok doğru ve aydınlatıcı oldu :)
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
umutsuz gibi görünsede ümidi kesmeni tavsiye etmem  ve kolay  olmadığını bilerekten şunu diyeyim netleşmeyen konuların netleşmesi anlaşılması gerekmektedir. bunu nasıl yapacağının üzerinde biraz düşün  derim.
+9 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Peki siz öyle diyosanız umudumu kesmeyim fakat zaten burda tek umutlu taraf benim.
Ve bazı şeyleri öğrenmem o kadar imkansız ki  elbet bir yol bulunur ama :))
+9 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Mustafa bey bir şey sormak istiyorum. Hani özleyen kişi rüyada görülür derler ya bu doğru mu yoksa insanların yakıştırdığı sadece bilinç altı olan bir şey mi ?
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
zayıf ihtimal olsada mümkün olabilir. hisler gelişebilir insanlarda benim hocamla iletişimim genelde bu yolla oluyor veya bazı insanlarla alakalı olarak bu yolla alabiliyorum bazı uyarıları. ama bu bizim tasavvuf ekolünde gelişmiş kişilerde olan bir durum dolayısıyla müm kün olabilir diyorum.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
mesela benim geçen sene  istanbulda olduğum ve hocamla beraber iken hocamın rüyada bana bir bayan doçent hakkında şifrelediği bir durum vardı daha sonra o doçentin beni rüyasında gördüğünü öğrendim ama konuyu bana hiç açamadı muhtemelen utandı.  ama ben beni rüyasında gördüğünü biliyorum. ne gördüğünüde biliyorum rüyasın açarsa konunun detaylarını ona açacağım.
+9 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Hisleriyle bazı şeyleri anlaması yüksek olan iki kişi arasında olabilir mi bu ve benzeri olaylar. Rüyalara girme düşünce gücü gibi. İki yakın arkadaş bile olsa hisleri ikisinin de kuvvetli ise rüyalara girebilme şansı var mı ?
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
dediğim gibi olabilir ama genede yüksek ihtimal diyemem. mesela bir annenin evladını tanıması ve rüyasında ona olacak bir şeyi hissetmesi mümkünse bağları kuvvetli olan daha doğrusu bir birini çok iyi tanıyan kişiler arasında da bu bağ olabilir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
benim hocamla bağımın başlaması çok eskidir ve aynı gün aynı rüyayı görmüştük (daha önce abisinden ders alıyordum ve kendileri aslen medineli ve hz peygamberin soyundan gelirler.)hz peygamberin bir mesajını,aynı gün ikimizde aldık. üç önemli tarih aynı ana denk gelmişti.  bir elime alışta kuranı hatmetmiştim yani bir gecede.
+9 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Böyle bağlara her zaman özenmişimdir. Bazı şeyleri hisaetmeyi ya da bazı kişilerle aynı şeyleri bilsek de bilmesek de yapalım diye çok şanslısınız.

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 133 okuma
+11 oy
1 yorum 231 okuma
+16 oy
11 yorum 434 okuma
+5 oy
4 yorum 320 okuma
+2 oy
1 yorum 101 okuma
sedax1 18 Ekim 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 128 okuma
Simay 22 Mart 2020 Rüya kategorisinde Simay Karabasan (840 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 152 okuma
Sona 15 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Sona Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 206 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

453 Aktif
0 Üye ve 453 misafir
Bugün : 280
Dün : 21898
Toplam : 48080480
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...