Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
326 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Rüyamda ailecek tatile gitmişiz. Annemle ablam denizin orda,ablam salıncakta sallanıyor ama hızlı,annem masalı bir bankta oturuyor. Bizde babamla evden denize geliyoruz. Ablamı görüyorum sallanırken elimle hadi gel diyorum. Annem gelmiyor orda oturup bizi bekleyecegini söylüyor. Denize giderken görüyoruz insanlar dışkı ve idrarlarını dışarıya yapıyorlarmış. Bir tane görevli dışkı temizliyordu biz kolay gelsin dedik. Sabahtan beri temizledim burası doluydu dedi. Gerçekten de temizlemiş yerde 1 tane dışkı gördüm ben. İdrarlar su gibi akmış hep yerlerde basmayalım diye atlıyoruz üstünden,rengi de pis bir su yani. İnsanlar bir sorundan dolayı hep dışarı yapmışlar anlayamadım.
Daha sonra denizin kenarına geliyoruz. Ayağımda plaj terliği var onu hemen denizin kenarına çıkartırken babam hemen denize balıklama dalıyor. Ama denizin ortasına değil dalgaların geldiği bize yakın kısma dalıyor ve balık gibi hızlıca gidiyor yüzüyor. Sonra bende   denize girmek istiyorum terliklerimi kenara çıkarıyorum ve birazcık ilerleyip burnunu tutup atlıyorum. (Gerçekte de burnumu tutuyorum). Suya girince su sıcacık geliyor tam ısınmış deniz gibi. Ablama su çok sıcak gel hemen fln diyorum. Ben suyun içinde dalıyorum yeniden,yüzüyorum. Birkaç insan da vardı yanımızdan geçtiler siyah bikinili bir kadın gördüm.Daha sonra eve gelmişiz ben uyumuşum annemlerin odası ve yatağı. Uyandım babamla ablam karşımda yoğurt yiyorlar, yanında da küp küp doğranmış yeşil elma vardı. Ben uyanınca gözlerimin şiştiğini hissettim babam gülüyor,benimle konuşuyor. Babamı öpüyorum çok kez fln.
Bu kadardı yorumlarsanız sevinirim :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
O temizleyen adam süpürge ile küreğine alıyor 1 tane gördüm.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ayağımdaki terlik kırmızıydı denizin kenarına ıslak kuma çıkardım denize girmek için.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
kapalı günlerde bu rüyayı sık görmen ilginç olmuş belki bir tatil hayal ediyor olabilirsin . yoruma geçeyim.tatil bir tatil ihtiyacını yada güzel bir tatile çıkmayı dinlenmeyi yenilenmeyi işaret eder.deniz devleti anneyi bazen maddi bir ana kaynağı ve bazende bilinç ve duygusal ve genel hayatınla alakalı düşünceleri gösterir. ablan hayatı ya basite alan biri yada sorunları olsa bile kendine zaman ayırmayı ve bi şekilde de mutlu olmasını bilen biri annen ise daha çok kendi halinde ve çevresiyle çok ilişkili olmayan belkide biraz çevresine ilgisi olmayan biri gibi duruyor senin  içinde bilinç durumunu gösteriyor deniz dalgalı ise için sıkıntılı olabilir eğer deniz sakin ise senin durumun iyi çevrende sıkıntı vardır kumdaki pisliklerde sıkıntının çevrende ki insanlarla alakalı olduğunu gösterebilir. bilincinde veya düşüncelerinde rahatsız edici tavırları olan insanlar olabilir. ancak  bu insanların davranışlarının gene çevrende birine yük oluşturduğunu düşünüyorum. maddi olarakta çevrende birileri gene birine yük oluyor olabilirler.
ikinci paragraf ta sen çevrendeki sıkıntılara rağmen huzurlu olacak belki maddi kazanımların daha iyi olacak babanında öyle ama baban sanki riskli bir işte çalışıyor yada riskli bir davranışı olacak ama başarılıda olacak görünüyor. senin suya girmen ve sıcak olması korktuğunbir konunun  içine girdiğinde yada derininine indiğinde  hiçte korkacak bir durum olmadığını farkedeceksin. çevrendeki insanlar anlaşılması zor konular ve insanlardan uzaklaşacağını gösteriyor çünki birden evinde oluyorsun.eve dönmen aileni görmen elma ve yoğurt yukardaki bahsettiğim korkularının aslında korkulacak şeyler olmaması kendi dünyanda ailende  çok iyi etki yapabilir . genel manada ise deniz kum plaj  bolluk refah mutluluk işareti verirken terlik helede kırmızı olursa yeni bir heyecanı belkide duygusal bir gelişmeyi işaret edebilir ve gene terlik rahat bir döneme gireceğinide gösteriyor helede terlik  rahat bir terlikse yoğurt hem beyaz olduğundan umudu hemde sağlığı ve şifayı gösterir ailen için. elma zaten çok iyi bir nesne rüya için maddi ve manevi çok faydalı bir işarettir. göz şişmesi senin bakış açısı olarak sıkıntı olabilecek bir durum olsa bile ailenin desteğini yani özellikle babanın desteğini alarak iyi bir karar vereceğin bir konunun olma ihtimalini gösteriyor. babanla bağların daha iyi olacak, ama göz şişmesi ve sarı gözlerde hastalığa ve nazara uğramamaya dikkat etmek gerekir.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Yorumunuzu çok beğendim teşekkür ederim :))
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 134 okuma
Cğdm11 25 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Cğdm11 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 302 okuma
saga 10 Şubat 2020 İstihare kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 170 okuma
Aries_libra_ 5 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 305 okuma
+5 oy
1 yorum 147 okuma
Ritmic13 25 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Ritmic13 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 140 okuma
+2 oy
1 yorum 149 okuma
ruyacıı 5 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 279 okuma
4 Eylül 2018 Rüya kategorisinde Serra   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

590 Aktif
2 Üye ve 588 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13649
Dün : 21898
Toplam : 48093800
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...