Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
122 okuma
Duru Tabir kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
düzenledi
Merhaba rüyamda bir caddenin kenarında geçen arabalara bakıyorduk ailemle beraber. Çok büyük bir askeri araç geçiyordu caddeden üzerinde bir sürü asker vardı. Çok güçlü, ciddi ve gururlu bakıyorlardı etrafa insanlarda onları hayranlıkla seyrediyorlardı. Aracın en üstündeki asker babamın askerlik fotoğrafındaki haline benziyordu. Babama sende böyle miydin diye soruyorum o da gülümseyerek evet diyordu ve aracın arkasında bir sürü tabut ne olduğunu sorduğumda büyük bir kaza olduğunu ve çok kişinin öldüğünü söylüyorlardı. Tabutların ayak kısımları açıktı ve ölenlerin ayakları gözüküyordu. Bazılarında ayakkabı ve terlikler vardı ve bu ölüler tabutta yüzüstü yatıyorlardı bunu ayaklarından anlıyordum. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar sevgili okurum

öncelikle dini tabirlerle başlayalım. Rüyada bir alay asker görmek, sıkıntıların sona ereceği ve kişinin hiç ummadığı bir olay sayesinde huzura kavuşacağına delalettir. Rüyada bir alayda bir geçit töreninde bulunduğunuzu görmek, kafile halinde bir başka memlekete gidip ticaret konusunda anlaşmalar yapacağınıza veya çocuğunuzu bir üniversiteye veya bir liseye yazdıracağınıza işarettir. Rüyada askeri alay görmek ise, çevrenizdeki dostlara güvenemeyeceğine, zarar görülebileceğinize ve iftiraya kurban gidilebileceğinize işarettir. Rüyada bir şehre ya da yerleşim alanına askerlerin girmesi, yağmur ve bereketin toprakları şenlendireceğine işaret eder. Rüyada askerleri Per perişan sersefil bir halde gördüyseniz ve onların içinden biri gibi görmüyorsanız kendinizi kendi dünyevi hayatınızda bir yılma yaşayacaksınız, hayatınızda üstünüzden atamadığınız bir atalet dönemi başlayacak demektir.


rüyanız hakkında kişisel yorumum şu şekilde, asker görmek hayırlıdır , askeri araçlar ve asker topluluğu , maddi işler de yenilik ve yeni bir ev ortam değişikliği söz konusu olabilir ,ayrıca hazır olmadığın bir konu hakkında zorlanıyor olabilirsiniz, eskiye dair olan bir iç döngü içeresinde olabilirsiniz eskiden bu şekildeyim , fiziksel açıdan , zihinsel yapıdan, şimdi ise yaşım ilerledi sorumluluklarım artı bu tarz düşüncelere hakimseniz eskiye karşı iç özlem duyuyor olabilirsiniz. asker düşüncelerde karar aşaması , artık bazı olayların önünü alamamak yaşanması gereken olaylara işaret eder, ölü görmek benim için olumsuzdur bazen bu rüyadaki olumsuzluğunu şu şekilde izah etmek isterim  , ölüler ve ve yüzüstü yatmaları ve görülen ayaklar, çevrenizde maddi durumu kötüleşecek kişiler var, ve bu kişilere zamanla çok üzüleceksiniz, üzüle bilirsiniz , manevi yönden çevreniz de büyük bir tartışmaya gire bilirsiniz kendinizi savunmasız bıraka bilirsiniz, biriktirdiğiniz bir para varsa yada pahalı bir şey almak bu dönem sizi zorlaya bilir birikimi lazım olmayan bir şeye harcamak birikim kaybına uğrata biliri sizi hane içinde olumsuz bir durumla karşılaşa bilirsiniz bu durumu içinize atıp üzülmeniz sizi etkileyecektir, bazı arkadaşlarınızın gerçek davranışları görmek sizi üze bilir ,yeni kararlar almanız çok yakın. rüyanız için değerlendirmem bu şekilde sağlıkla ve sevgiyle kalın.

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 151 okuma
Btl 26 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Btl Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 303 okuma
alcn 16 Mart 2021 Rüya kategorisinde alcn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+18 oy
1 yorum 229 okuma
GmzKnr 8 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 171 okuma
Şevket 3 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Şevket Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 117 okuma
Buket Acet 4 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Buket Acet Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 225 okuma
Yaren1989 10 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 236 okuma
24 Temmuz 2018 Rüya kategorisinde Nur   yazdı
+3 oy
2 yorum 199 okuma
Sultan yüksel 13 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Sultan yüksel Karabasan (263 puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 202 okuma
3 Haziran 2017 Rüya kategorisinde fatoş öztürk   yazdı
+7 oy
2 yorum 155 okuma
Hüseyin 10 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Hüseyin Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 294 okuma
+14 oy
10 yorum 430 okuma
+5 oy
1 yorum 122 okuma
alcn 10 Ekim 2020 Rüya kategorisinde alcn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

334 Aktif
0 Üye ve 334 misafir
Bugün : 4104
Dün : 13860
Toplam : 47844529
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...