Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
541 okuma
Üstat_Simuy_Alaca Bilgi kategorisinde Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyalar gelecekle ilgili umutları ve korkuları yansıtır, hatta geçmişi yeniden değerlendirmede yardımcı olur. İster bilinçli rüya görmek istiyor ol (yani uyurken rüyalarını aktif bir şekilde kontrol edebilme ve bu rüyaların farkında olma) ya da sadece daha güzel rüyalar görmeyi öğrenmek istiyor ol, istediğin rüyaları görmek için gün içinde ve yatmadan önce yapabileceğin birçok şey vardır.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu çalışmayı site içersinde birliktede yapa biliriz diye düşünüyorum :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Erken uyu. Uyku ve Biyolojik Ritimler adlı dergi için 2011 yılında yürütülen bir uyku çalışmasında gece geç saatlere kadar uyanık kalan üniversite öğrencilerinin, erkenden yatıp uyuyan öğrencilere kıyasla daha tatsız rüyalar görmeye yatkın oldukları sonucuna varılmıştır. Daha güzel rüyalar görmek istiyorsan her gece en azından bir saat erken yatmayı dene ve bunun gördüğün rüyalar üzerinde olumlu bir etkisi oluyor mu, bak.

Araştırma sonucundaki bu bulgu için muhtemel bir açıklama şudur: Stres hormonu kortizolün sabahın erken saatlerinde yani gece kuşlarının muhtemelen REM (hızlı göz hareketi) uykusunda olduğu saatlerde, rüya sırasında veya uyku sırasında salınmasıdır.
+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Beslenme biçimini kontrol altına al. Kâbusları tetikleyen birçok şey olabilir. Bunlara gece geç saatte bir şeyler atıştırma, alkol, kafein tüketimi veya sigara içmek dâhildir.  Sürekli olarak kâbus görüyorsan bunları tüketmeyi bırakmayı düşün ve uyumadan iki veya üç saat önce hiçbir şey yeme. Bu sayede yediklerinin sindirilmesi için yeterli zaman olacaktır ve daha huzurlu bir uykuya sahip olacaksındır.

 Daha derin ve daha güzel rüyalar görmeyi kafana koyduysan öğle vaktinden sonra kafein tüketmekten kaçınmalısın. Ekstra enerjiye ihtiyacın olduğunu hissedebilirsin ama kafein uykuya dalmanı zorlaştıracaktır.   Uyumadan önce bir kadeh şarabın uykuya dalmanı kolaylaştıracağını düşünebilirsin ama bu, daha az huzurlu bir uyku çekmene sebep olacaktır. Bilinçli rüya görmek istediğinde uykun daha az huzurlu olursa bu durum, bilinçli rüya görmeni zorlaştıracaktır.  Yatmadan önce şeker tüketiminden de kaçın. Şeker seni aşırı şekilde uyarabilir ve uyanık kalmana sebep olabilir.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Stresin üstesinden gel. Olumsuz rüyalar çoğu kez günlük yaşamda yaşanılan stresin veya kaygının yansımasıdır.  Yatakta uzanmış uykuya dalmaya çalışırken bu tür şeyleri düşünmemeye çalış. Bunun yerine kafanı boşaltmak için bir dakikanı ayır ve olumlu şeyler düşün. Dışarıdaki yaşamının daha az stresli olmasına ne kadar odaklanırsan iç yaşamın ve rüyaların o kadar sakin olacaktır.
Düzenli egzersiz yapmak stresi azaltmana, daha iyi rüyalar görmene ve daha çabuk uykuya dalmana yardımcı olabilir. Uyku saatine yakın saatlerde egzersiz yapma çünkü bu seni uyanık tutabilir.
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Daha rahatlatıcı bir uyku vakti rutini edin. Bitki çayı içmek veya kitap okumak gibi yavaşça uykuya dalma veya rahatlama rutinine sahip olmak önemlidir. Bunları uykuya dalmadan önce yaptığında rüyalarının korkutucu veya rahatsız edici olma olasılığı daha azdır. Uykuya dalmana yardımcı olan yöntemi sen bul ve geliştirdiğin bu düzene bağlı kal. Yavaşça uykuya geçerken tüm stresli veya acı veren düşünceleri zihninden atmaya çalış.

Uyumadan önce şiddet içeren, korkutucu veya başka şekilde stres yapan filmleri ve dizileri izlemekten kaçın. Çünkü bunlar kâbus görmene sebep olabilir.[6]
 Daha huzurlu bir uyku istiyorsan yatmadan en az yarım saat veya bir saat önce tüm görsel uyarıcıları kapat. Yani cep telefonu, televizyon, bilgisayar gibi zihnini kapatmanı ve daha huzurlu bir uyku çekmeni zorlaştıracak herhangi bir cihazı kapat.
+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yatak odana gül koy. Bilim insanları kadınların en az 30 gece, gece boyunca gül kokusuna maruz bırakıldığı bir rüya çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmanın sonunda kadınların normalden daha güzel rüyalar gördüğü bildirildi. Gül kokusunun olumlu duyguları ortaya çıkardığına inanılıyor, dolayısıyla bu da daha güzel rüyalar görmeyi sağlıyor.

Gül kokulu yağlar, vücut losyonları veya mumlar da kullanabilirsin. Yangın riskini önlemek için uyumadan önce mumları söndürdüğünden emin ol.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Dikkatini rüyana ver. Çoğu insan, rüyalarının farkına varıp onları hatırlamayı öğrenmenin rüyaları kontrol edebilmenin ilk adımı olduğuna inanır. Yatmadan önce, uyanmayı planladığını ve rüyalarını tamamen hatırlayacağını kendine hatırlat. Bu, zamanla dikkatini rüyalarına daha iyi verebilmen için bilinçaltını eğitecektir. Rüyalarını daha iyi hatırlamak için şu yolları kullanabilirsin:

 Uyandıktan sonra kendine hangi rüyayı gördüğünü sor. Hemen yataktan çıkma çünkü çıkarsan ne olduğunu hatırlaman daha zor olacaktır. Bunun yerine yatakta kalıp rüyanın ayrıntılarına odaklan. İnsanların rüyalarını "unutmalarının" bir sebebi de hemen kalkıp başka şeyler hakkında düşünmeye başlamalarıdır. Her sabah kendine bu soruyu sormayı alışkanlık hâline getir.  Rüyalarını not et. Bunu uyandıktan hemen sonra yap. Baş ucunda bir günlük ve kalem olsun ki rüyalarını unutmadan önce hızlıca yazabilesin. Bu sayede zamanla rüya düzeninin farkına varabileceksindir.  Rüyalarını not ederken ışıkları söndürdüğünden ve yatakta kaldığından emin ol. Alacakaranlık durumunda kalmak gördüğün rüyaları daha fazla hatırlamana yardımcı olacaktır.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüya görürken ve gün boyunca gerçeklik kontrolleri yap. Gerçeklik kontrolleri hem rüya görürken hem de uyanıkken gerçekleştirebileceğin testlerdir ve gerçek dünyayla rüya dünyasını ayırt etmene yardımcı olurlar. Uyku sırasında başarılı bir şekilde gerçekleştirilen gerçeklik kontrolü, rüyadaki benliğinin bulunduğu durumun farkında olduğun bir bilinçli rüya görmeni tetikleyebilir. Şu gerçeklik kontrolü testlerini yapmayı dene .
    Uçmaya çalış. Bu açıkça yalnızca rüyada gerçekleşebilecek bir şeydir.
    Aynadaki yansımana bak. Yansıman karman çormansa, bulanıksa veya yoksa muhtemelen rüya görüyorsundur.    Saati okumaya çalış. Rüyadaki saat görüntüsü de saati okuyabilmen için çok bulanık olacaktır.
    Parmağını şıklatarak lambanın düğmesini açıp kapat. Lamba düğmesi rüya dünyasında çalışmaz. Ayrıca zihninle ışıkları açıp kapatabiliyor musun, bak. Yapabiliyorsan demek ki rüya görüyorsundur.
    Ellerine bak. Ellerinin yakından normal görünüp görünmediğine bak. Rüya görüyorsan normalden daha az veya daha fazla parmağın olduğunu görebilirsin.
    Elektronik bir cihazı kullanmaya çalış. Bilgisayar ve telefon rüyada düzgün bir şekilde çalışmaz.
    Ağzını ve burnunu kapatarak "nefes" alıp alamadığına bak. Nefes alabiliyorsan demek ki rüya görüyorsun.
    Kalem gibi bir nesneyi eline (avcuna) koymaya çalış. Rüya görüyorsan kalem ya açıklanamayacak şekilde elinden geçer ya da elinin çevresinde, havada asılı kalır. Rüya görmüyorsan elinde bir kurşun kalem ucu işareti olacaktır.
    Bir şeyi okumaya çalış. Birçok rüyada kelimeler değişken ve rastgele olacaktır.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyada olduğuna dair işaretlere bak. Rüyalarını kaydetme alışkanlığı edinirken gerçekten rüya gördüğünü belirten işaretleri aramaya başla. Bu gerçek yaşamında daha önce görmediğin bir ada gibi yinelenen bir görüntü, dişini kaybetmek veya hareket edemeyecek kadar başının dönmesi gibi yinelenen bir olay olabilir. Gerçekten rüya gördüğünü anlamanı sağlayan bağlantılara bak ve daha sonra bunları not et. Bu işaretleri bilmek rüya gördüğün gerçeğinin farkına varmanı sağlayamaya yardımcı olabilir. Çünkü bu işaretleri bildiğinde gerçeğin farkına kolayca varabileceksin.
Rüyandaki işaretlerden birinin farkına vardığında kendine aslında rüya gördüğünü söyleyebilirsin.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Melatonin açısından zengin yiyecekler ye. Melatonin yaygın olarak bitkilerde, hayvanlarda ve mikroplarda bulunan bir hormondur. Melatonin güçlü bir antioksidandır. Ayrıca REM uykusunu artırdığı ve rüyaları daha canlı yaptığı gösterilmiştir. Diğerleri melatoninin insanların daha hızlı uykuya dalmasına yardımcı olabileceğini belirtmektedir. Daha canlı bir şekilde rüya görmek, daha derin bir uykuya dalmak ve rüyalarını daha iyi kontrol etmek istiyorsan melatonin açısından zengin olan şu yiyeceklerden yemelisin:
   Kiraz
    Yulaf
    Badem
    Ay çekirdeği
    Keten tohumu
    Turp
    Pirinç
    Domates
    Muz
    Akhardal
    Siyah hardal
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yatmadan önce meditasyon yap. Bilinçli rüya görmek için tamamen kendinin farkında olman ve normal yaşamınla ilişkili düşünceler tarafından dikkatinin dağılmaması gerekir. Yatakta uzanıp uykuya dalmaya çalışırken zihnini, dikkatini dağıtan düşüncelerden temizleyip uykuya dalmakta ve rüya hâline geçmekte olduğun gerçeğine odaklan.
Meditasyon, zihnini huzurlu bir uyku çekmeni engelleyecek tüm olumsuzluklardan temizlemene de yardımcı olacaktır.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bilinçli rüyayı gözünde canlandır. Yatmadan önce rüyanda ne görmek istediğine karar ver. Çevrendekilerin canlı bir görüntüsünü çizip görülmeye değer yerleri, sesleri ve kokuları dâhil etmeyi unutma. Kendini bu sahneye koy ve bu sahne içinde dolanmayı dene.

Dikkatini nefes almaya ve bu düşvari sahnede dolaşma hissine ver. Rüya görüyor olmasan da kendine "Rüyadayım" de. Uykuya dalana kadar bu gözünde canlandırma tekniğini yapmaya devam et.  En iyi sonucu almak için uygun konumu seç.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Baş ucunda rüya işaretleri bırak. Uykuya dalmadan önce baş ucuna bir fotoğraf, sembol veya boş bir kâğıt parçası koy. Rüyasını görmek istediğin şeyi yansıtan bir şey al ve yatmadan önce onu yanına koy ki o, görmek istediğin rüyaya geçmene yardımcı olabilsin. Belirli bir kişi hakkında rüya görmek istiyorsan bu kişinin resmini baş ucuna koy. Bir konu bulmakta zorlanan bir ressamsan baş ucuna boş bir tuval koy.
 Bu önlemi almak, uyumadan önce bu şeylerin tohumlarını zihnine ekeceğinden rüyanda görmek istediğin şeyleri görmeni sağlayabilir.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yatmadan önce kendini rüyalarını kontrol etmek için hazırla. Yatakta uzanıp uyku için hazır olduğunda kendine "Bu gece rüya görürken rüya gördüğümün farkına varmak istiyorum." gibi basit bir şey söyle. Bunu birkaç kere tekrarla ve gerçekleşmesi için tam anlamıyla odaklan. Bu, rüya gördüğünün farkına varman için içinde bulunman gereken düşünce yapısına geçmende yardımcı olacaktır.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Uyurken yatak odan tamamen karanlık olsun. Gerçekten rüyalarını kontrol etmek istiyorsan tamamen karanlık veya olabildiğince karanlık bir odada uyumalısın. Karanlıkta uyuduğunda melatonin seviyen yüksek olur, daha iyi bir rüya görme ve rüya hatırlama deneyimi yaşarsın. Tercihen, yataktayken gözlerini açtığında ve kapattığında gördüğün karanlık arasında hiçbir fark olmamalı. Loş ışıktan, çok ışık toplayan pencerelerden ve seni en karanlık ortamdan alıkoyacak diğer unsurlardan kaçın.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
MILD tekniğini dene. Stanford Üniversitesi’nde Lucidity Institute’ü kuran Stephen LaBerge, bilinçli rüya görmeyi harekete geçiren en etkili teknik olarak adlandırılan MILD (Bilinçli Rüyaların Belleksel Başlatımı) tekniğini yarattı. Bunun için yapman gerekenler şunlar:
 Gece yatmaya gittiğinde kendine rüyalarını hatırlayacağını söyle.
 Rüya görürken onun farkında olmaya ve onun bir rüya olduğunu hatırlamaya odaklan.
Bu rüya sırasında ne yapmak istediğini hayal et. Uçmak mı, dans etmek mi?
Rüya görürken farkına varmanın ve tamamen uykuya dalana kadar rüyaya yeniden girmenin son iki adımını tekrarla.
Bilinçli rüya görene kadar bu tekniği uygulamaya devam et.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Kâbuslarından kurtul. Rüyalarını kontrol etmek ve kâbuslarından kurtulmak zor olsa da yapabileceğin bir şey var: Kâbusun alternatif bir sonu olduğunu gözünde canlandırabilirsin. Rüyanda sürekli evinizde korkutucu bir adam olduğunu görüyorsan onu etkisiz hâle getirdiğini veya onu tek başına bıraktığını hayal et. Bu korkunç rüya ne olursa olsun, onu hayal etmenin bir yolunu bul ki kazanan sen olasın ve kâbus geçip gitsin.
Bunun hakkında yeterince yoğun bir şekilde düşünüyorsan bunu not al ve hatta yüksek sesle söyle. Böylelikle zihninin rüyaya yaklaşım şeklini yeniden programlayabilirsin.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüya gördüğünün farkına vardığında rüyalarını küçük yollarla kontrol et. Bir gerçeklik kontrolü yapıp gerçekten rüyada olduğunu anlayınca sakin olmaya ve rüya gördüğün gerçeğinden dolayı çok heyecanlanmamaya çalış. Heyecanlanırsan büyük ihtimalle uyanacaksındır. Bunun yerine sakin ol ve rüyalarının dünyasına dalıp daha ayrıntılı bir şeyi kontrol etmeden önce küçük şeyleri kontrol etmeye başla.
Dikkatlice sahneyi değiştirmeye çalışmaya başlayabilirsin veya sadece rüyandaki alanda hareket edebilirsin. Bir şeylere dokunmaya başlayabilirsin ve küçük nesnelerin görünüp kaybolmasını sağlayabilirsin.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyalarının kontrolünü daha çok eline al. Rahat bir şekilde bilinçli rüya görebildiğinde ve rüyalarını iyice kontrol edebildiğini hissettiğinde rüyalarını kontrol etmeye çalışırken biraz daha büyük şeylere kalkışmaya başlayabilirsin. Uçmanı sağlayabilirsin, insanlara çağrı yapabilirsin, sahneyi tamamen değiştirebilirsin, çocukluğundaki bir yere dönmeye çalışabilirsin ve hatta zamanda seyahat edebilirsin. Bilinçli rüya görmeye daha da alıştıkça görmek istediğin rüyaları daha düzenli aralıkla görebileceksindir.
 Uyandığında rüyanı kaydetmeyi unutma. Bilinçli rüya gördüğünün farkına vardığın noktayı not et ve yapabildiğin, yapamadığın her şeyi yaz. Bilinçli rüya görürken uçmak gibi hiçbir zaman yapamadığın bir şey varsa seni neyin alıkoyduğunu kendine sor.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Uçmanı sağla. Bilinçli rüya görürken yapmayı deneyebileceklerinden biri uçmaktır. İlk başta uçamayabilirsin ama kendini uçmak için yavaş yavaş hazırlayabilirsin. Kendine, kendini uçmaya hazır olduğun düşüncesine getirmek için "Tamam, şimdi uçacağım" diyebilirsin. Hoplamaya, zıplamaya ve tamamen uçmadan önce bedeninle yukarı hareketi yapmaya başlayabilirsin. Bunu yaparken, daha rahat hissettiğinde uçana kadar yerden yukarıda durmaya başlayabileceksin.
Uçarken kendine karşı olma veya imkânı olan şeylerden dolayı şüpheye düşme. Şüpheye düşersen tamamen uçamayacaksındır. Alçalmaya başlarsan büyük bir şekilde hoplayıp veya zıplayıp tekrar havalan.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyanda bir nesneyi çağır. Oynamak veya elinde tutmak istediğin bir nesneyi veya başka bir şeyi de çağırmak isteyebilirsin. Bunu yapmak istiyorsan bunu nasıl mümkün kılabileceğin konusunda yaratıcı olman gerekir. Lezzetli bir kek istiyor olabilirsin. O zaman ilk olarak bir mutfakta veya bir restoranda olduğunu hayal etmelisin ki kek sana gelebilsin. Hiçbir şey yapmadan sadece keki düşünüyorsan sana gelmeyebilir. Ama kekin belirmesini sağlayabileceğin bir ortam yaratırsan kek o zaman senin ellerinde olacaktır.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sahneyi değiştir. Yeterince uğraşırsan rüyandaki sahneyi de değiştirebilirsin. Rüyada olduğunun farkına vardığında seni hayalindeki yere götürecek bir kapıyı açtığını hayal edebilirsin ya da istediğin sahneyi elde edene kadar mevcut sahnene yavaşça bölümler ekleyebilirsin. Çocukluğunun geçtiği evi hatırlamaya çalışıyorsan önce arka bahçedeki en sevdiğin ağacı, daha sonra verandayı, arka kapıyı çağır ve istediğin dünyayı oluşturana kadar buna devam et.
    Yatmadan önce, oluşturmaya çalıştığın bu sahnenin bir görüntüsünün veya fotoğrafının baş ucunda olması yardımcı olabilir. Baktığın en son şeylerden biri olduğuna emin ol ki zihnin macera için daha hazır olsun.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Zamanda seyahat et. Bazı insanlar rüyalarında zamanda seyahat edebilir. Kendini kendi zaman makinene girerken veya yeni bir dünyaya açılan bir kapıyı açarken hayal edebilirsin. Bir şey işe yaramazsa başka bir şey dene. Hatta kendine "Şimdi zamanda seyahat edeceğim." diyebilirsin ve çok zorlamadan bunun gerçekleşmesi için odaklanabilirsin. Yaşamında gerçekten geri dönmek istediğin bir zamanı düşünerek uyumak yardımcı olur.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
İpuçları

Tamamen rüyanda görmek istediğin şeye odaklan, uykuya değil. Bu şekilde uyuman gerektiğini unutursun ve hiç uğraşmadan kendiliğinden uykuya dalarsın.
Bazı insanların bilinçli rüya görmeye kendiliğinden bir eğilimi vardır. Bu insanlar, bu bilinçli rüya hâline çok az bir çabayla veya hiçbir şey yapmadan erişebilirler. Diğer insanlar sonuçlarını görebilmek için çok uğraşmak zorunda kalabilir, dolayısıyla kendine zaman ver.
Genelde korkunç bir şey düşünürsen rüyan tatsız olacaktır. Huzur veren bir rüya hayal etmeye çalış.
Farkında olduğun bir durum içindeyken berraklığı kaybetmeye başladığını hissedersen ellerini ovuşturmaya veya etrafında dönmeye çalış.
Her gün gerçeklik kontrolü yap. Bunları gün boyunca uyumadığın zamanlar yaparsan bilinçaltını eğiterek, bunu rüya görürken de yapmanı sağlayabilirsin.
Bilinçli rüya tekniklerini düzenli olarak uygula. Bilinçli rüya alanına hâkim olmak yıllarını alabilir dolayısıyla kendine zaman ver.
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Yatış pozisyonu bunları etkiler mi acaba, ya da ne kadar etkiler bir bilginiz var mı?
+2 oy
arwen Rüyazede (1.4k puan)  
Birçok kişinin aksine meditasyon beni dinginleştirmenin yanında uykumu kaçırıyor, sebebi ne olabilir acaba? Bu sırada düşünmemeye çalışıyorum zor olanı deniyorum yani boşlukta anda kalmaya odaklanıyorum.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
hem sizin hem de bizler açısından çok önemli ve güzel bir soru birlikte bunun sebeblerini inceleyelim .
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
sevgili üyemiz @arwen insanlar da tıpkı gökkuşağın da ki renklere benzer farklıdır ve özeldir, meditasyon anında dinginliği yakaladığınız için artık enerji sel açıdan  besleniyorsunuz , dinginlikten beslendiğiniz için negatif olumsuz düşüncelerden arınıyorsanız bu arınma size güç ve kuvvet veriyor olabilir , uykunuz kaçma hal ve durumu bundan kaynaklanıyor olabilir , uyku haline ya dinlenme haline geçmek için başka metotlar uygulaya bilirsiniz , günlük rutinden haraketli bir  hayatınız varsa eğer meditasyon halini benliğiniz red ediyor da olabilir , haraketliliğe alışık bir beden ve ruh dinginliği ve sakinliği kabul etmiyor olabilir , haraketli müziklerle meditasyonu destekleyin sakinlikle de değil , müziğin hareketli melodisini günden güne düşürüp en sessiz ve sakin müziğe getire bilir bu şekilde alışa bilirsiniz , yoğun düşünce halinden çıkın meditasyonda ilk başı ilk başları doğayı düşünmek olsun yeşillikleri , sonra rüya için sonraki günler rüya için meditasyona başlayın çünkü bazen ruhu alıştırmak gerekir .
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
►  bir haftalık deneme süreçlerimde başarılı olduğumu gördüm, rüya da  olmak istediğim ve rüyamda ki objeleri takip ettim , yatmadan önce kendimle olumlamar yaptım  , konsantre oldum ve bir haftalık süreçte uçmak ile ilgili hayaller kurdum ,uçmak nasıl bir duygudur diye iç dünyamla tartıştım, yatmadan önce rüyamda uça bileceğimi kendime söyledim , ve başardım bir haftalık deneme sürecimde rüyamda uçtuğumu gördüm kısa da olsa.  ◄
0 oy
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Bende son zamanlardaki tatsız rüyalarımın sebebini merak ediyordum. Bu yazı baya açıklayıcı oldu. Çünkü son 5 6 aydır uyku düzenim berbat durumda geç saatlere ladar uyanık kalıyorum ve eksik uyuyorumm sebebi buymus demek ki
0 oy
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Bu kesinlikle çok etkili. Siteye rüya yazmaya başladığımdan beri her qyrıntısı ile yazıyorum ve unutmuyorum. Çünkü düzgün bir yorum için detaylarıyla yazmak zorundayım rüyayı. Bu yüzden yazınızdaki adımlar çok etkili. Ki bende benzer şeyleri yapıyorum unutmamak için.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
etkiler , vucudun ve sinir sitemini etkiyen ters pozizyonda yatmak hem bedeni hemde bilinç altını etkiler yatış pozisyonları insanların karaktirislik özeliğinide anlatır.

İlgili rüyalar

+5 oy
8 yorum 238 okuma
Dreamer 4 Haziran 2021 Bilgi kategorisinde Dreamer Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+12 oy
26 yorum 515 okuma
Karga 16 Ağustos 2020 Lusid kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 237 okuma
Hypnos 29 Haziran 2020 Lusid kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+9 oy
5 yorum 289 okuma
+11 oy
2 yorum 180 okuma
+13 oy
2 yorum 402 okuma
+51 oy
76 yorum 4.1k okuma
+50 oy
55 yorum 6.0k okuma
sonsuz 30 Nisan 2016 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 167 okuma
Simge 3 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+15 oy
3 yorum 262 okuma
sonsuz 30 Nisan 2016 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 228 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 19 Ekim 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

393 Aktif
1 Üye ve 392 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13910
Dün : 23857
Toplam : 48072243
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...