Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
181 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyaad sevgilimle yanyana gülüyorduk ben ona beyaz mendil verdim.Mutluyduk hatta mendilin kenarlarü çok minik oyaliydu tam oya gibi değil kenarlarindan serit gibi geçilir ya öyle bir şey.(Bu ruyam 3,4 gün önceydi)


Dün geceki ruyamdada aynaya bakıyorum göz kapağımda iki tane arpacık çıkmış ama gözümde bir kızarıklık yok.Kapağın iç tarafinda dışar doğru biri büyük biri küçük bombe şeklinde.Hangi gözdü tam hatırlamıyorum hatta ben kendu kendime acaba kansermiyim diyorum.Şuan kaşimın üstündede bir yumru var ayni gece farkettim belkide bilincalti.

Bunların dışinda her gün belli bir zikir dersim olduğunu belirtmek isterim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+6 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Merhaba,

Erkek arkadaşım dediğiniz kişi ifadelerinizde sevgiliniz oldu, yani artık daha net bir şekilde hitabet başladı ancak bu durum ikili görüşmelerinizde hala rumuzatlı yani imalı bir iletişim içinde olduğunuzu değiştirmemiş. Özellikle siz muhatabınıza direkt değil dolaylı ,aşırı imalı anlatımlarda bulunuyorsunuz ve de muhatabınız bu durumu şu an için anlıyor, siz de beni anlayan birisi manasında mutlu oluyorsunuz. Beyaz ve kenarlı işlemeli mendil muhatabınıza olan sevginizi temsil etmek ile birlikte, kenarlarının işlemeli olması ona verdiğiniz kıymeti gösterir. Bu durum belki de anlatmak istediğiniz şeylerin muhatabınız tarafında da duruma dair bilinebilecek semboller olmasında dolayı ama siz bu imalı anlatımı ileride eğer çoğaltırsanız iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz .İlk rüyanın mesajı size iletişimi anlaşılabilir seviyeye daha direkt bir şekle getirmeniz olduğunuz düşünüyorum. Beyaz mendilin kenarına şerit, nakış çekmek şimdiye kadar ilişkinizi ilmek ilmek işlediğiniz muhatabınızın da bu durumun yani emeğinizin gayet farkında olduğu ile ilgili. Yani birbirinize değer veriyorsunuz ama iletişime dikkat eğer bu iletişim işini zamanında çözemezseniz mendilin aynı zamanda bir ayrılık sembolü de olacağını düşünün derim.

Diğer göz kapağının altında arpacık çıkması da ilk rüyanızda ki benzer anlatımlar ile ilgili. Dil ile söylenebilecek ifadeleri ilk rüyada eşyalar ile arpacık rüyasında ise artık mimik ve vücut diliniz ile söylemeye çalışıyorsunuz. İlk kısım mendil rüyası ilişkiye ve muhatabınıza yönelik olarak memnuniyetlerinizi ,arpacık rüyası ise memnuniyetsizliklerinizi gösteriyor. Memnuniyetleri bildirmek için eşyayı kullanırken(hediye vermek, daha maddi ifadeler ile)memnuniyetsizliğinizi bildirmek için ise daha kendi ifadelerinizi kullanıyorsunuz. Bunun günümüzde ki tam karşılığı "trip atmak". Bu ifade şeklinize dair "kanser miyim" demeniz ise kendi iç durumunuza olan vukufiyetinizi gösteriyor. Yaptığınız şeyden siz de rahatsızsınız, bunun sizin zihin ve kalp güzelliğinizi bitiren ,kemiren bir şey olduğunu biliyor ve geri döndürülemez olma seviyesine gelmeden bu hem memnun hem de memnuniyetsiz durumlarınızı ifade etmek için kullandığınız aşırı imalı ve tepkili dili bırakmanız gerektiğini düşünüyorsunuz .Neden göz de arpacık olduğuna gelince ,bilinçaltınızın bu durumu düzeltmek için nereden başlayacağınızı gösteren bir yer olduğunu düşünüyorum gözde arpacık görmenin.

Tıpkı Hz. Mevlana (ks)'nın söylediği gibi.

 "Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan lezzet alır"

DAB,
Selamlar.
0 oy
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
https://www.ruyadaruya.com/167927/ruyada-kucuk-bir-kiz-cocugu-gormek merhaba bu rüyamı yorumlayabilir misiniz? Yorumlarınızı çok beğeniyorum da ^_^
+5 oy
Psy Rüyazede (1.2k puan)  
Belki de biraz zor zamanlardan geçiyorsunuz umarım ki bunlar en kısa zaman da atlatacaktır. Yeni çok güzel bir yaşama tekrar başlayacaksınızdır
+3 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
Rüyada beyaz mendil görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.


 
Rüyada beyaz mendil gördüyseniz
Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.
Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.
Rüya tabirlerine göre rüyada beyaz mendil dağıtmak başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet eder.

Rüya yorumcularına göre rüyada beyaz mendil asmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.


 
Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada beyaz mendil takmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.


 
Rüyada beyaz mendil almak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, zahmetli durumların sona erdirileceğine yorumlanır.

Rüyada beyaz mendil yıkamak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına yorumlanmaktadır.


 
Rüyada oyalı beyaz mendil görüldüğünde bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamettir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada beyaz mendille oynamak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet eder.

Rüya tabircilerine göre rüyada beyaz mendil sallamak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz mendil vermek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine inanılır.

Rüyada kirli beyaz mendil görmek önemli atılımlar yapacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mendil bulmak rüya sahibi kişi için onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada beyaz mendil ütülemek rüyayı gören için hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

İlgili rüyalar

+8 oy
2 yorum 149 okuma
+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 157 okuma
Turna 5 Ekim 2019 Tabir kategorisinde Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 147 okuma
Likya 7 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 435 okuma
Yaren1989 3 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
6 yorum 299 okuma
asiya 20 Haziran 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 182 okuma
Glsn 10 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Glsn Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 136 okuma
wmrw 7 Ocak 2020 Rüya kategorisinde wmrw Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 146 okuma
melike56 14 Ekim 2019 Rüya kategorisinde melike56 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 423 okuma
Adams 18 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 125 okuma
Yaren1989 1 Mart 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 224 okuma
Yaren1989 4 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

376 Aktif
0 Üye ve 376 misafir
Bugün : 1919
Dün : 21898
Toplam : 48082111
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...