Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
162 okuma
lavinia7 Rüya kategorisinde Rüyazede (1.2k puan)  
Direkt evimin yıkıldıgı yeri okumak için aşağıya inin



Rüyamda aslında eskiden benim ilkokulum olan okula gidiyorum . Okul üni hazırlık gibi olmuş. Orda aslında başka şehirde olan sevgilimi görüyorum , meğer üst kat komşumuzmuş. O ama sanki o gibi de değil daha genc görünüyor daha küçük. Ben elimde bir sürü esyayla gidip geldiğimden tasımama yardım ediyordu .

Bahcede çok eski bi arkadaşımla karşılaştım o kadar eski ki adını bile hatırlamıyorum ama ismi fatma olsun

ben enstrüman öğreniyorum o da saz çalabildiği için bana yardım etmek istedi bi köşeye oturduk ve saatlerce sohbet ettik ve bana öğretti

(------şu bilgiyi vermem doğru olur belki; gercekte de enstrüman öğrenmeye çalışıyorum ve gerçekte onun saz çalıp çalamadıgına dair bi bilgim yok aramızda sazla ilgili biir muhabbet geçmediğine de neredeyse eminim-------)


sonra fatma birden kaçmaya başladı. Ben de şaşırdım tabi bu durumda sonra eşyalarımı topladım ve kalktım . Erkek arkadaşımı gördüm onun yanına gittim. yardım etti ve elimdekileri aldı  ama ilerden babama benzeyen birisini görüp onun elinden aldım ayrı yürümeye başladık..


2 dakika sonra kafamı arkaya bi çevirdim yanında kız sarmas dolas bi kızla gördüm ayrıldım. eskiden olsa hüngür hüngür ağlardım ama umrumda dahi olmadı bu da ayrı bi mevzu tabi

**************

rüyamda evimin yıkıldıgı yere gelecek olursak. elimde anahtarla binaların önüne geldim o anki dalgınlıkla bakınıyorum neresi diye . sonra annemin bi arkadaşının ağladıgını gördüm sonra kafama dank etti ki  bina yıkılmış ve doğru düzgün yığıntı yok bile. yine annem ağlayarak yığıntının etrafında dolasıyor noldu dedim kremden oldu kesin dedi ne kremi diye sordum binaya yaptıkları krem dedi kedim nerde diye sordum ağlayarak onu buldunuz mu dedim yok dedi nerdeydi diye ağlıyorum yatak odasındaydı dedi köşeden başladım taşları ayıklamaya bi tane sepetin altına girmiş bembeyaz kedi gri olmuş gözleri küçülmüş
kucagıma aldım ölü gibiydi ağzına hava üflemeye başladım ben üfledikce canlandı sonra uyandım

kedim benim için çok önemlidir her rüyamda mutlaka o da var bi ayrıntıda başına bi iş gelir ağlarım sebebi de önceden başına iş gelmiş olmasıdır. ben rüyanın asıl konusunun kedim oldugunu düşünmüyorum. Aldatılmam ve en önemlisi evimin yıkılması

şimdiden teşekürler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Her ne kadar kedim önemli değil desen de aslında kedi dişi cinselliği temsil eder ve oldukça önemlidir. Bu yüzden rüyanı bir bütün olarak değerlendirmek gerekirse ev de kişiliğini temsil ediyor. Burada uğradığın bir ihanet var yine cinsel bir konuda da olabilir. Bu ihanet senin kişiliğinde oldukça önemli değişimlere yol açmış ve içinde bazı şeyler yıkılmış. Bunlar güven olabilir veya kendinle ilgili bazı önemli konular olabilir, cinsellik olabilir.

Ama bir şeyler artık yozlaşmış ve içinde umursamaz hale gelmişsin. Toparlarsak bütün bunlar henüz olmamış yakın zamanda olacak şeyler de olabilir. Belki bir değişim dönüşüm yaşayacaksın içsel olarak.
lavinia7 Rüyazede (1.2k puan)  
teşekkürler yorumunuz için fakat ben kedim önemli değil diye bir cümle kurmadım
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
asıl konusunun kedi olduğunu düşünmediğini belirtmişsin ya ona binaen dedim. Rüyanın asıl konularından birisi kedi bana göre. Simgesel olarak yani. Hepsi birbirini tetikleyen olaylar zinciri

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 132 okuma
Hope 30 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 104 okuma
Rüyalarda sorular 19 Mart 2020 Rüya kategorisinde Rüyalarda sorular Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 168 okuma
+9 oy
1 yorum 119 okuma
Güll1 16 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 137 okuma
danpungdila 18 Mart 2020 Rüya kategorisinde danpungdila Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 189 okuma
Şevval Su 28 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Şevval Su Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 136 okuma
28 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 178 okuma
+4 oy
1 yorum 161 okuma
geekone3388 21 Kasım 2019 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 122 okuma
+6 oy
1 yorum 149 okuma
21 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Hülya   1 9 13 yazdı
+9 oy
14 yorum 446 okuma
Loserland 2 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Loserland Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 94 okuma
Mrvree 6 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Mrvree Karabasan (215 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

444 Aktif
0 Üye ve 444 misafir
Bugün : 12268
Dün : 23857
Toplam : 48070602
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...