Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
1.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bireyin evini yanması; hayırlı olaylar şeklinde yorumlanmaz. Bununla beraber, birey adına zorlu ve sıkıntılı geçecek olan günlere işaret etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada evin yandığını görmek, farklı anlamlar içermek ile beraber kişi eyer evin alevler içersinde görürse, hayra rivayet edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin yaşadığı sorun ve sıkıntıların kısa bir zaman içersinde tek tek çözüleceğine işaret eder. Rüyada evin yandığını görmek, rüya sahibinin gördüğünün aksine hayırlara nail olmaya, dert ve üzüntülerin kısa zaman içersinde son bulmasına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin uzun zamandır bir haberin ulaşmasına yorulur. Rüyada evin yandığını görmek, kişi eyer sadece duman görür ise, pek hayırlı görülmemiş olup, zor ve çetin zamanlar görmesine, sıkıntılar yaşamaya yorumlanır. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin üzücü olaylar yaşayacağına, manevi olarak uzun bir süre toparlanamayacağına yorumlanmıştır. Rüyada evin yandığını görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.

Rüyada Evin Yandığını Görmek Nedir

Rüyada evin yandığını görmek, görülenin aksine kişinin beklentilerinin gerçekleşeceğine, borçlarından kurtulmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kısa zaman içersinde güzel ve aydınlık günler yaşayacağı olarak da tabir edilmiştir. Görülen bu rüyada alev görülmeyip sadece is ve duman görülür ise hayra yorumlanmamış olup bir takım sıkıntıların baş göstereceği olarak da rivayet edilmiştir.
Rüyada Evinin Yandığını Görmek

Rüyada evinin yandığını görmek, genel olarak kişinin ticari yaşamında ki sorunların baş göstermesine, maddi kayıplar yaşanmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin büyük zararlar içersine gireceğine, borçlanacağına yorulur. Kişinin bozulan işlerinin hane yaşantısına da olumsuz yansımasına yorumlanmıştır.

Rüyada Evin Yandığını Görmek Ve Söndürmek

Rüyada evin yandığını görmek ve söndürmek, rüya sahibinin yaşadığı tüm sorunların son bulmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin başına gelen olumsuzlukları aşarak tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur. Kişinin yılmadan, usanmadan sıkıntıları aşacağına ve yeniden güzel günlere doğru ilerlemeye yorumlanmıştır.
Rüyada Evin Yanarken Görmek

Rüyada evin yanarken görmek, rüya sahibinin ani gelişen bazı olumsuzluklara karşı önlem almada geç kalmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve eğitim yaşamı ile öteleştirdiği sorunların artık içinden çıkılmaz bir hal almasına delalet eder. Kişinin bu yüzden maddi kayıplar başta olmak üzere problemler yaşamasına yorulur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yanması
Rüyada evin yanması, haneye ateş düşürecek kötü bir haber ile karşılaşılacağına işarettir. Genellikle yakın akrabalardan veya tanıdıklardan bir kimsenin vefat haberine yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evin yanması her şekilde felakete tabir olur. Büyük hastalıklara, ölümlü kazalara veya vefat haberlerine tabir olunur. Evden çıkan dumanlar koyu ise bu genellikle çok kötü haberlere işaret eder ancak ev yanarken çıkan dumanlar beyaz veya açık renk ise bu durumda olay tek bir kişiden ziyade, büyük bir kalabalığı ilgilendirecek daha büyük bir olay haline gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Evinin Yandığını GörmekKendi evinin yandığını gören rüya sahibi çok sıkıntılı ve uzun sürecek bir hastalığa yakalanır. Yaşlı bir kimse kendi evinin yandığını görüyorsa ve evliyse eşi vefat eder. Bekar biri evinin yandığını görüyorsa anne veya babasından birini kaybeder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Birinin Evinin Yandığını GörmekYakın çevreden kimselerim yaşayacağı üzücü bir olaya tanıklık etmek manasına geleceği gibi, başka kimselerin yaptığı hataların rüyayı gören kişiye de etkileyeceğini ve başkaları yüzünden aile huzurunun ve hayatının düzeninin bozulacağına da yorumlanır. Uğursuzluk ve şanssızlık olarak da yorumlanan rüya aynı zamanda kişinin sırlarının açığa çıkıp bu nedenle istemediği, zor bir durumun içine düşeceği olarak da tabir olur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yanan Evden ÇıkmakRüyada evi yandığını ancak, yangından sağ salim, çizik bile almadan kurtulduğunu gören kişi için zenginlik ve mutluluk anlamına gelir. Böyle bir rüya kişinin maddi açıdan istediği her şeyin yerine geleceğini ve aynı zamanda da çok mutlu bir hayat süreceğine yorulur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yanan Evden ÇıkamamakRüyasında yanan evden çıkamayan ve zarar gören kişiler için gerçek hayatta da ciddi sıkıntılar söz konusu olur. Yanan evden çıkamayan kişi ciddi ve ağır bir iftiraya uğrar, para kaybeder, sevdikleri tarafından zarar görür ve yıkıcı olaylarla karşılaşır. Huzuru ve dirliği tamamen sarsılır ve bozulur.  açıdan da kişinin başkalarının yardımına ihtiyaç duyacağı bir döneme işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVİNİN YANMASI

Rüyada kişinin evini yanması hayırlı olaylara işaret etmez. Bilakis kişi için sıkıntılı ve zorlu geçecek olan günlere işaret eder. Bazen de bu rüya kişinin eğer evli ise eşi ile yaşayacağı sıkıntılara işarettir. Rüyada evi yanan kimsenin ailevi bazı sorunları olur ve bu problemler sonucunda oldukça sıkıntılı günler geçirir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGINDA YANMAK

Rüyada yangında alevlerin içinde kalmak ve yanmak kişi için mal kaybına işaret eder. Rüya sahibi işinde zarar eder, kazancı azalır, yokluğa ve kıtlığa düşer. Bazen de bu rüya günah işlemek anlamındadır. Rüyasında yanan kimse kendisinden kaynaklanan büyük hatalar sonucunda sıkıntı yaşar.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yandığını Görmek

 Rüyada evinin yandığını görmek rüya sahibinin hem iş hayatında hem de özel yaşantısında bazı sıkıntılar yaşayacağını delalet eder. Özellikle yapacağı bazı atılımlar ve atacağı adımların geri dönmesi nedeniyle birtakım güçlükler yaşanabilir. Ayrıca ailesi ile bazı Tartışmalara girebilir ve bu tartışmalar büyüyerek yalnız başına kalabilir. Mutlaka doğru adımları atması ve bunun için dikkatli karar vermesi gerektiğini anlatan rüyalardan biridir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Birinin Evinin Yanması

 Rüyada başka birinin evinin yanması rüya sahibinin bir tanıdığına yardım edeceği üzerine yorumlanır. Özellikle bu tanıdık maddi ve manevi açıdan bazı çöküşler içerisinde olabileceği, borca girebileceği, ailesiyle büyük kavgalar edebileceği yönünde yorumlanmaktadır. Bu duruma müdahale eden rüya sahibinin yakın tanıdığına önemli oranda destek vereceğine dair rivayet edilir. Kısacası gereken ne varsa elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşunun Evinin Yandığını Görmek

 Rüyada komşunun evinin yandığını görmek rüya sahibinin yakın akrabası veya ailesinden birine destek olacağına yorumlanır. Özellikle bu desteğin parasal yönden gerçekleşeceğine, sıkıntı içerisinde olan kişiyi yeniden ayağa kaldıracağına dair delalet eder. Özellikle kişinin aile hayatında meydana gelen kavgaların son bulması için aracı olacağına yönelik yorumlar gerçekleşmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yanmış Olduğunu Görmek

 Rüyada evinin yanmış olduğunu görmek rüya sahibinin hem iş hem de özel hayatına çok başarılı olmasına rağmen, bazı sıkıntılar içerisinde düşeceğine yorumlanır. Aynı zamanda çok büyük işler yapmaya çalışmasına rağmen bir türlü durumun istediği gibi rayına oturmayacağı üzerine delalet eder. Çok büyük emekler ve çabalar sarf edecek ancak istediği gibi maddi ve manevi açıdan düze çıkamayacak şeklinde ifade edilmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Ev Yangını Görmek

 Rüyada bir evin yandığını görmek rüya sahibinin bu yangında ateşi görüp görmeyeceğini dair yorumlanır. Eğer yoğun oranda ateş görüyor ise hem iş hayatında hem de aile hayatında mutlu olacağına yorumlanır. Özellikle başarılı bir iş dönemi geçireceğini ve böylece iyi bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir. Aile hayatında da önemli başarılar yakalayarak mutlu ve saadet dolu bir hayat süreceği üzerine rivayet edilir. Ancak eğer rüya sahibi rüyasında dumanlar görüyorsa, o zaman bazı sıkıntı ve dertlerin içerisine düşeceğine yönelik yorumlar yapılır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Evinin Yandığını Görmek

 Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek gerçek yaşamdan mutluluk ve huzur şeklinde ifade edilmektedir. Tüm sıkıntı ve dertlerden uzak kalmak suretiyle hem maddi hem de manevi açıdan önemli kazançlar elde edeceğine delalet eder. Ayrıca çevresindeki insanlar ile sosyal açıdan daha sıkı fıkı olacağına, saygınlık ve sevgi elde edeceği üzerine yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yanan Evden Çıkmak

 Rüyada yanan evden çıkmak eğer rüya sahibi bir çizik bile almadan çıkmış ise; zenginlik, bolluk ve mutluluk üzerine yorumlanır. Aynı zamanda maddi olarak tüm sıkıntılarını geride bırakacağı ve sağlık konusunda da hiçbir sorun yaşamayacağını delalet etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinin yandığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine ve bu dönemde çok doğru adımlar atması gerektiğine ve ancak o zaman kendine geleceğine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşunun Evinin Yandığını Görmek

Rüyayı gören kişinin, etrafındaki, insanlardan birinin, çok zor bir duruma düşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çok büyük maddi destek sağlayacağına ve aile hayatında yaşayacağı tartışmaların ve kavgaların son bulması için arabulucu olacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evinin Yandığını Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatında çok üzüntülü ve sorunlu zamanlar geçiren bir tanıdığına çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yanmış Olduğunu Görmek

İş hayatında ve aile hayatında çok sıkıntılı günler geçiren rüya sahibinin, çok büyük çaba sarfetmesine, çok emek vermesine ve büyük işler yapmaya çalışmasına rağmen çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini bir türlü yoluna koyamayacağına alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yangını Görmek

Eğer sadece ateş görünüyorsa hayırlı ve güzel günler görüleceğine ve iş hayatında ve aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur. Rüyada dumanlar görülüyorsa, büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yanması

Rüyada evin yanması, haneye ateş düşürecek kötü bir haber ile karşılaşılacağına işarettir. Genellikle yakın akrabalardan veya tanıdıklardan bir kimsenin vefat haberine yorumlanır. Evin yanması her şekilde felakete tabir olur. Büyük hastalıklara, ölümlü kazalara veya vefat haberlerine tabir olunur. Evden çıkan dumanlar koyu ise bu genellikle çok kötü haberlere işaret eder ancak ev yanarken çıkan dumanlar beyaz veya açık renk ise bu durumda olay tek bir kişiden ziyade, büyük bir kalabalığı ilgilendirecek daha büyük bir olay haline gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Evinin Yandığını Görmek

Kendi evinin yandığını gören rüya sahibi çok sıkıntılı ve uzun sürecek bir hastalığa yakalanır. Yaşlı bir kimse kendi evinin yandığını görüyorsa ve evliyse eşi vefat eder. Bekar biri evinin yandığını görüyorsa anne veya babasından birini kaybeder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Birinin Evinin Yandığını Görmek

Yakın çevreden kimselerim yaşayacağı üzücü bir olaya tanıklık etmek manasına geleceği gibi, başka kimselerin yaptığı hataların rüyayı gören kişiye de etkileyeceğini ve başkaları yüzünden aile huzurunun ve hayatının düzeninin bozulacağına da yorumlanır. Uğursuzluk ve şanssızlık olarak da yorumlanan rüya aynı zamanda kişinin sırlarının açığa çıkıp bu nedenle istemediği, zor bir durumun içine düşeceği olarak da tabir olur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yanan Evden Çıkmak

Rüyada evi yandığını ancak, yangından sağ salim, çizik bile almadan kurtulduğunu gören kişi için zenginlik ve mutluluk anlamına gelir. Böyle bir rüya kişinin maddi açıdan istediği her şeyin yerine geleceğini ve aynı zamanda da çok mutlu bir hayat süreceğine yorulur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yanan Evden Çıkamamak

Rüyasında yanan evden çıkamayan ve zarar gören kişiler için gerçek hayatta da ciddi sıkıntılar söz konusu olur. Yanan evden çıkamayan kişi ciddi ve ağır bir iftiraya uğrar, para kaybeder, sevdikleri tarafından zarar görür ve yıkıcı olaylarla karşılaşır. Huzuru ve dirliği tamamen sarsılır ve bozulur. Psikolojik açıdan da kişinin başkalarının yardımına ihtiyaç duyacağı bir döneme işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yanması

Rüyada ev yanması, rüyayı gören kişi, eğer sadece duman görmüşse iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine ve destek beklediği insanların sırt çevireceklerine işaret eder. Rüya sahibi, eğer alevleri görmüşse çok hayırlı çalışmalar yapacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine ve aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Çatısının Yanması

Rüya sahibinin, iş hayatında çok zor ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Eşyasının Yanması

Rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri içinde olduğu iş hayatında çok büyük başarılar, kazanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve her zaman en iyi mevkilerde kendisine yer bulacağına alamet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yandığını Görmek

Rüyayı gören kişi eğer sadece dumanları görmüşse iş hayatı ile ilgili verilen yanlış kararlardan ya da geç atılacak adımlardan ötürü çok zor duruma düşeceğine ve uğradığı zararı karşılamak için aldığı borcu ödemekte büyük sıkıntı çekeceğine alamet eder. Rüya sahibi, alevleri görmüşse eğer çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına ve ömür boyu mutlu olacağına yorulur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangını Söndürmek

İş hayatında ya da aile hayatında yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırmaya, tartışmaları ve üzüntüleri sona erdirmeye ve uğranılan zararları telafi etmeye rivayet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yandığını Görmek

Rüyada evin yandığını görmek, iki şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi, eğer sadece alevinleri görmüşse sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder. Sadece dumanları görmüşse çok zor geçecek sıkıntılı zamanların yaklaşmakta olduğuna ve çok büyük ve çok sağlam tedbir alması gerektiğine alamet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yandığını Görmek

Rüyada evinin yandığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında, yakın bir zaman içerisinde çok büyük bir sorun yaşayacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, bu durumlar ve olaylar yüzünden aile hayatında çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına ve çok zor günlerin geleceğine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yandığını Görmek ve Söndürmek

İş hayatında ya da aile hayatında yaşanan sıkıntıların kısa bir zaman içerisinde çözüme kavuşacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine ve huzursuz geçen zamanların sona erdiğine delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yanarken Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve eğitim hayatında ortaya çıkan sorunlara müdahale etmekte geç kaldığına, sorunların çözümü için gereken adımları atmakta çok yavaş hareket ettiğine, sorun çıkaracağını bildiği şeyleri gerektiği kadar kontrol altında tutamadığına ve bu yüzden çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Görmek

Rüya sahibi gördüğü rüya içerisinde ateşte yanıyorsa eğer çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir edilir. Eğer rüyayı gören  kişi, rüyada yanmıyorsa çok hayırlı haberler alacağına yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN EVİNİN YANDIĞINI GÖRMEK

Rüya sahibinin, iş hayatında çok üzüntülü ve sorunlu zamanlar geçiren bir tanıdığına çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN ALEVİ GÖRMEK

Rüyada yangın alevi görmek, genellikle rüya sahibinin büyük bir kazanca kavuşacağı, işlerinin iyileşeceği anlamına gelir. Bu rüya, beklenmedik değişiklik anlamına da gelir ve bu değişikliklere hazır olmak gerekir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN DUMANI GÖRMEK

Rüyada yangından görülen duman toplumun her kesimini ilgilendiren ve kapsayan bir sorunun baş göstereceğine işaret eder. Kara duman kedere, üzüntüye ve sıkıntıya, beyaz duman ortak bir sıkıntıya işaret eder. Rüyada bazen de duman hayırlı haberlere işaret eder. Duman sıkıntıların son bulacağının ve yakın zamanda tüm üzüntülerinizin biteceğinin göstergesidir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVİN YANMASI

Rüyada kişinin evini yanması hayırlı olaylara işaret etmez. Bilakis kişi için sıkıntılı ve zorlu geçecek olan günlere işaret eder. Bazen de bu rüya kişinin eğer evli ise eşi ile yaşayacağı sıkıntılara işarettir. Rüyada evi yanan kimsenin ailevi bazı sorunları olur ve bu problemler sonucunda oldukça sıkıntılı günler geçirir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DUMANSIZ YANGIN GÖRMEK

Bu rüya genellikle son zamanlarda oldukça durgun olan işlerinizin yakında canlanacağına, hiç ummadığınız bir yerden çok büyük yardımlar görüp tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işarettir. Dumansız yangın bazen de kötü gördüğünüz ve bu nedenle de çok üzüldüğünüz bazı olayların aslında sizin için hayırlı olmasına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DÜKKAN YANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada bir tüccarın, esnafın veya bu işlerle uğraşan herhangi bir kişinin dükkânının veya iş yerinin yanması gören kişiye yapılan bir uyarıdır. İşlerinde hile yaptıklarının, insanları aldattıklarının ve ürünleri olduğundan fazla bir fiyata sattıklarının bir göstergesidir. Bu nedenle bu rüyayı gören kimse eğer kendisine çeki düzen verip yaptığı yanlışları sonlandırmazsa Allah tarafından o kimseye bir bela erişir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN ÇIKARDIĞINI GÖRMEK

Rüyasında herhangi bir yerde yangın çıkaran kişi çevresine kötülük eder veya bu kimse elinden çıkacak bir bela birçok kimsenin hayatını değiştirir. Bu rüya, rüya sahibinin doğru yoldan uzaklaşarak büyük günahlar işlemesine veya kendisini mahvedecek bazı davranışlarda ve yanlış hareketlerde bulunmasına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI GÖRMEK VE SÖNDÜRMEK

Rüyayı gören kişinin uyanıklığı ve zekiliği sayesinde bir kazadan ya da beladan kıl payı kurtularak büyük bir felaketin ya da zararın eşinden döneceğine alamet eder. Rüya sahibi çevresindeki sahte dostları olduğunu ya da kendini belanın içine çekecek bir işin varlığının farkına vararak bu durumdan kurtulmayı başaracak demektir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNSANLARIN YANGIN ETRAFINDA TOPLANMASI

Rüyasında bir kimsenin yangının etrafında toplanıp beklediğini görmek o senenin bolluk ve bereketle geçeceğin bir göstergesidir. Bu rüyayı gören kimsenin içinde bulunduğu toplum her anlamda rahat edeceği bir dönem geçirir ve o dönem ürünlerin ucuz olduğu herkesin rahatça geçimlerini sağladıkları ferah bir dönem olur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI DUYMAK

Bir kişi eğer rüyasında yangın çıktığını görürse o kimse kendini kötü hissedeceği ve çok üzüleceği bazı sözler işitecek ya da bu tarz tatsız haberler alacaktır diye tabir edilir. Rüya sahibinin gülen yüzünün solmasına ya da asılmasına neden olacak bazı olaylara yorulur ve uğursuzluk olarak değerlendirilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Meslek ya da eğitim hayatında yaşanacak olan hüsrana ve başarısızlığa işaret eder. Rüyayı gören kişinin emeklerinin karşılığını alamayacağına ve yaptığı fedakârlıkların boşa çıkacağına tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EŞYALARIN YANDIĞINI GÖRMEK

Bu rüya her ne kadar olumsuz gibi görünse de aslında çok hayırlıdır ve rüyayı gören kişinin çok daha iyilerine sahip olacağı kadar zengin olacağı ile açıklanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinin yandığını gören kişi kötü ve sıkıntılı günler geçirecek demektir. Yangın sırasında kara değil de beyaz dumanlar çıkıyorsa bu genel bir olayın olacağına delalet eder. Fakat eğer duman kara renkse o zaman bu iyi şekilde yorumlanmaz, kötü şeylerin habercisi olarak yorumlanır. Yangında hayra yorulacak şey alevlerdir. Kişi eğer yangın sırasında alevleri görürse o zaman bu kazancın artacağına, bolluğa kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibi eşyalarının da yandığını görürse eğer bu kişinin rızkının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve bol kazanç elde edeceğine delalet eder. Rüyada, rüya sahibinin evinin yanması aynı zamanda müjdeli ve güzel bir haberin geleceğine işaret eder.

Rüyada yangın görmek huzursuzluğa işaret etmektedir. Kişinin malını, parasını yada işini kaybetmesine işaret ederken aynı zamanda da yaşanacak olan sağlık sorunlarına işarettir. Rüya sahibi rüyada yangın sırasında vücudunun yandığını görürse kişinin malının azalacağı, eğer yangından kurtulursa malının artacağı anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yangın görmek, rüya sahibinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Mal ve mülk kaybı yaşayabileceğine, mutsuz ve huzursuz olabileceği manasına gelir. Rüyada yangın görmek aynı zamanda kişinin hatalarından ders çıkarıp hayatına ve geleceğine yön vereceğine delalet etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen yangın, zararsız olduğu müddetçe hayırlıdır. Zenginlik, bol kazanç, helal rızık gibi manalara gelir. Kimi yorumcular yangında yükselen alevlerin parlak rengi kısmettir derken kimileri maddi kazanç elde edileceği şeklinde yorumlar. Hepsinin hemfikir olduğu konu ise kişiye zarar verdiği durumlar şer yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yangın çıktığını görmesi kişinin uzun süreli aşk hayatından sıkılacağına delalet eder. Rüyada yangın çıktığını görmek, rüya tabircilerine göre iş hayatında veya eğitim hayatında çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, zor günleri dostlarının yardımı ile atlatacağına yorumlanmaktadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Yangın Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evde yangın görmek, kişinin sahip olduğu malın ve mülkün değerinin bilinmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada evde yangın görmek, hane içerisinde huzursuzluk ve kavgaların meydana gelebileceğine rivayet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yandığını Görmek

Rüyada evinin yandığını görmek, maddi yönden kayıp yaşamaya ve sağlık sorunlarına işaret eder. Aynı zamanda kimi rüya yorumcularına göre rüyada evinin yandığını görmek, kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceği manasına da gelmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Binanın Yandığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına tarafından yapılan değerlendirmelere göre rüyada binanın yandığını görmek, kişinin iş hayatında zarar edeceğine, stres altında çalışacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada binanın yandığını görmek, mal ve mülk kay
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Dumanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yangın dumanı görmesi kişinin uzun süreli aşk hayatından bunalacağına delalet eder. Rüyada yangın dumanı görmek, hane içerisinde huzursuzlukların meydana gelebileceğine, sıkıntılı ve stresli günlerin yaklaştığına rivayettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşyerinin Yandığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada iş yerinin yandığını görmesi kişinin zorlu bir süreç içerisinden rahata kavuşacağına rivayet etmektedir. Rüyada işyerinin yandığını görmesi rüya sahibinin aynı zamanda mal ve mülk kaybı yaşayabileceğine delalet eder.
bı manasına da gelmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Yangının Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evde yangının çıktığını görmesi kişinin ailesi ile arasının açılacağına, kırgınlıkların meydana geleceğine, aile büyüklerinin devreye girerek bu durumu düzelteceğine delalet eder. Rüyada evde yangının çıktığını görmek, iş hayatında engebeli sürecin de habercisidir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yangını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ev yangını görmesi kişinin, aile hayatında çeşitli sorunların baş göstereceğine, bu nedenle mutsuz ve huzursuz olacağına delalet. Aynı zamanda rüyada ev yangını görmek kimi rüya yorumcularına göre iş hayatında yaşanacak olan zarar manasına da gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yangını izlemek

Rüya sözlüğü yorumcularına rüyada ev yangını izlemek, kişinin kötü bir olaya tanıklık edeceğine, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz hissedeceğine, aile hayatında ufak tartışmaların meydana gelebileceğine delalet eder. Rüya sahibinin ev yangını izlemesi, pek çok rüya tabircisi tarafından olumsuz yönde yorumlanır. Kişinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp, yardıma muhtaç olan insanlara yardım etmesi gerekeceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sönmüş Yangın Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sönmüş yangın görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, fakat huzurunu kaçıran insanların hala etrafında olacağına delalet eder. Rüyada sönmüş yangın görmek, çekilen sıkıntı ve streslerin sonlanması manasına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Patlama Yangın Görmek

Rüya sahibinin rüyasında patlama yangın görmek, kişinin eğitim hayatında kazanacağı başarıda başkalarının gözü olacağına delalet eder. Rüyada patlama yangın görmek, yaşanacak olan kötü bir olayın habercisi olarak da nitelendirilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşyalarının Yandığını Görmek

Rüyada eşyaların yanması demek elini attığı işlerde başarılı olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin iş hayatında zor süreçlerden geçeceğine, bu zor zamanlarda ailesinden destek alacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yanan Şeylerden Beyaz Duman Çıkması

Rüyada beyaz duman karışıklık demektir. Rüya sahibinin rüyasında yanan şeylerden beyaz duman çıktığını görmesi, kişinin ve etrafındakilerin bir musibet sonucu karışıklık ve sıkıntı yaşayacaklarına alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangının Söndüğünü Görmek

Rüya sahibi kişinin başındaki musibetlerin son bulacağına, kötülüklerin cezasını bulacağına yorulmaktadır. Aynı zamanda rüyada yangının söndüğünü görmek, sahip olunan mal ve mülkün bereketinin artacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Tanıdığının Evinin Yandığını Görmek

Rüyada bir tanıdığının evinin yandığını görmek, evi yanan kişi ile ilgili yakın zamanda bir haber alacağınız manasına gelir. Kişinin işlerinin yoluna gireceği anlamına da gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Büyük Yangın Görmek

Koca bir şehri yakacak derecede büyük yangın görmek büyük zenginlik demektir. Ticaretle uğraşan kişiler için bol kazanç ve zengin olmak şeklinde yorumlanır.
cağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangından Siyah Duman Çıkması

Yangında kara duman çıkması şer işaretidir. Büyük maddi ve manevi sıkıntı manasına gelir. Rüya sahibinin evi yanıyor ve siyah duman çıkıyorsa ev içinde huzursuzluk yaşana
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Çevresinin Yandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evin çevresinin yandığını görmesi, kişinin hayır işleri peşinde koşacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin bütün dert ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağı anlamına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yandığını Görmek

Rüya sahibinin evinde bir yangın çıktığını görmeniz çok uzaktan ve beklenmedik bir yerden alınacak heyecanlı bir habere işaret eder. Bu yoruma ek olarak yangının kendi evini yakıp kül haline getirdiğini gördüyseniz, kötü bir hastalığa yakalanacağınıza işaret eder.

Bazı rüya yorumcularına göre ise evde yangın çıktığını görmenin anlamı bazı zorbalar tarafından malınızın gasp edilmesine ve sizi sıkıntıya düşürecek bazı olaylar yaşanması şeklinde yorumlanmıştır. Ama genel olarak bakacak olursak rüya sahibi rüyasında çıkan yangında kendi evinin yandığını görürse, işlerinde büyük zarar edecek ve sağlığı bozulması şeklinde tabir edilir. Ancak çıkan yangında sadece eşyalarının yandığını gördüyseniz el attığı her işte başarıya ulaşacağına işarettir.

Bir başka ayrıntılı tabi ise rüyanızda görmüş olduğunuz yangında eğer yanan herhangi bir şeyden sadece beyaz dumanlar çıkıyorsa, bu herkesi ilgilendiren bir olay yaşanacağı şeklinde yorumlanmıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde yangın çıktığını görmek ile ilgili aslında birçok farklı yorum vardır. Genel olarak anlamına bakacak olursak, rüyada yangın çıktığını görmek sizi uzaktan tedirgin edecek bir haber alacağınıza işaret eder. Rüyada görülen yangın, üzücü bir haber olarak nitelendirilmiştir. Bunun yanında rüyada görülen yangın heyecan verici, şaşırtıcı haber şeklinde de yorumlanabilir..
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıkan Yangını Söndürmek

Rüyada yangın söndürmek, sıkıntıdan kurtulup ferahlanmak ve karşı taraftan gelecek iyiliğe işaret edilir. Yangın söndürmek kimi zaman yeni bir aşkı tanımlar. Kimi zaman ise biten bir aşk şeklinde yorumlanır..

Bir kimsenin rüyada yanan bir ateşi söndürmesi ise, meydana gelecek bir fitneyi müdahale edeceğine işarettir. Rüyasında yangın söndüren kimse bol kazanç elde eder ve çektiği sıkıntıların artık son bulacağının işaretidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yangın çıktığını görmek bazen kötü bir söze, pişmanlığa, yöneticilerin zulmüne, kavgaya, fitne ve kargaşaya, dedikoduya, düşmanlığa, kavgaya, kötü bir durum yada olduğu coğrafyada meydana gelecek bir savaşa işaret eder. (rüyada evinin yandığını görmek)

Kimi rüya tabircilerine göre ise rüyada yangın görmek, mal ve eşyaya gelecek zarar ile hastalığa ve çekilecek üzüntüye işarettir. Rüyada yangın dumanı görmek aşık olup ızdırap çekmeye yorumlanır. Rüyada çıkan yangında evinin yanması geçim sıkıntısına, kimi zaman da, sevgilinin bırakıp gitmesine, korkunç bir yalan sonucunda hayatının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada görülen yangın sırasında eğer siyah dumanlar çıkıyorsa bu rüya, büyük dert ve sıkıntıların sizi beklediği anlamındadır. Rüyanızda görmüş olduğunuz yangında sadece alev gözüküyorsa sizi bekleyen maddi güç şeklinde yorumlanır..

Rüya esnasında eğer rüya sahibi ateşlerin içinde ise ve yanmıyorsa bu rüya, zenginliğe ve güce işaret eder. Eğer yangında rüya sahibi yanıyorsa bu zarara gireceğiniz bazı işlere işarettir.. (rüyada evinin yandığını görmek)

Yangında duman görülüyorsa herkesi ilgilendiren bir bazı problemleri temsil eder. Ama alev çıktığını görmek çok önemli bir kısmet ve nimettir. Orman yangını görmek ise kıtlığa işaret eder.

Rüyada yangın paniği yaşayıp, yanmadığınız sürece, zenginlik ve mutlu bir aile hayatının simgesidir. Eğer yanarsanız, yanlış davranışlarınızdan dolayı zarara gireceksiniz demektir. (rüyada evinin yandığını görmek)

Bunlarla beraber rüyada eviniz yanıyorsa sizi seven ve sayan bir eş ve söz dinleyen çocuklar olarak yorumlanır. Çok çok büyük bir yangın görmek iş adamları için inanılmaz başarılara imza atacaklarına ve para, sanatçılar için onur ve kazancını denizden sağlayanlar için de kazançlı bir yolculuk şeklinde yorumlanır..

Bazı tabirlere göre ise rüyada yangın görmek, akrabalardan biri yüzünden zarar görmeye aynı zamanda güvendiğiniz birinin ihanetiyle karşılaşmak şeklinde yorumlanmıştır.

Yangın rüyası, fitne ve kargaşaya, pişmanlığa, dedikoduya, kötü söze, yöneticilerin zulmüne, düşmanlığa, kavgaya, kötü bir durum veya çevre ülkelerde çıkacak olan savaşa da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yandığını görmek, farklı anlamlar içermek ile beraber kişi eyer evin alevler içersinde görürse, hayra rivayet edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin yaşadığı sorun ve sıkıntıların kısa bir zaman içersinde tek tek çözüleceğine işaret eder. Rüyada evin yandığını görmek, rüya sahibinin gördüğünün aksine hayırlara nail olmaya, dert ve üzüntülerin kısa zaman içersinde son bulmasına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin uzun zamandır bir haberin ulaşmasına yorulur. Rüyada evin yandığını görmek, kişi eyer sadece duman görür ise, pek hayırlı görülmemiş olup, zor ve çetin zamanlar görmesine, sıkıntılar yaşamaya yorumlanır. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin üzücü olaylar yaşayacağına, manevi olarak uzun bir süre toparlanamayacağına yorumlanmıştır. Rüyada evin yandığını görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yandığını Görmek Nedir

Rüyada evin yandığını görmek, görülenin aksine kişinin beklentilerinin gerçekleşeceğine, borçlarından kurtulmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kısa zaman içersinde güzel ve aydınlık günler yaşayacağı olarak da tabir edilmiştir. Görülen bu rüyada alev görülmeyip sadece is ve duman görülür ise hayra yorumlanmamış olup bir takım sıkıntıların baş göstereceği olarak da rivayet edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yandığını Görmek

Rüyada evinin yandığını görmek, genel olarak kişinin ticari yaşamında ki sorunların baş göstermesine, maddi kayıplar yaşanmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin büyük zararlar içersine gireceğine, borçlanacağına yorulur. Kişinin bozulan işlerinin hane yaşantısına da olumsuz yansımasına yorumlanmıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yandığını Görmek Ve Söndürmek

Rüyada evin yandığını görmek ve söndürmek, rüya sahibinin yaşadığı tüm sorunların son bulmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin başına gelen olumsuzlukları aşarak tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur. Kişinin yılmadan, usanmadan sıkıntıları aşacağına ve yeniden güzel günlere doğru ilerlemeye yorumlanmıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yanarken Görmek

Rüyada evin yanarken görmek, rüya sahibinin ani gelişen bazı olumsuzluklara karşı önlem almada geç kalmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve eğitim yaşamı ile öteleştirdiği sorunların artık içinden çıkılmaz bir hal almasına delalet eder. Kişinin bu yüzden maddi kayıplar başta olmak üzere problemler yaşamasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinin yanması, aile fertleri ile aranızın açılmasına ve kalbinizin kırılacağına yorumlanır. Ailenizden bir konuda beklediğiniz yardımı ve desteği alamamak sizi üzebilir. Eğer evlenmek istiyorsanız anne babanızın rızası olmayabilir. Evlenmek isteyenler aileler tarafından engel ile karşılaşırlar. Ya da iş veya eğitim hayatına dair yeni hedefleri olanlar ailelerinden onay almakta zorlanabilirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi evinin yandığını görmek, iş hayatında zor günler geçirmek ve bunun ev hayatına da yansımasına yorumlanır. Özle hayatınız ve iş hayatı arasında kalabilirsiniz. Evli olanlar ise eşleri ve aileleri arasında kalabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının evinin yandığını görmek, hiç sevmediğiniz akrabalarınızın evinize gelmesine ve laf taşımasına yorumlanır. Aile içi sırları başkalarına anlatmamaya gayret edin.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yanması ve söndürülmesi, maddi engelleri aşmak ve iflasın eşiğinden kurtulmak anlamına gelir. Ailece zor günler geçirenler yakında rahata erişirler. Eğer yeni bir ev alma planınız varsa ve bir süredir erteliyorsanız ilerleyen günlerde karşınıza haylinizdeki bir ev çıkabilir. Birikimi olanlar çok iyi değerlendirirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yandığını Duymak

Borcu olanların borçlarından kurtulmalarına ve işlerinizin düzene girmesine, iş arıyorsanız da yeni bir iş haberi almaya yorumlanır. Alınan haberler sizi mutlu edebilir, gelen bir teklife şaşırabilirsiniz. Başka bir yere yerleşme planı da olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yandığını Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, evinden ve ailesinden uzakta yaşayıp çalışan kişiler sonunda ailelerine kavuşurlar. Aileniz ile bir araya gelebilir, evinizde huzuru bulabilirsiniz. Ev içinde yaşanan sıkıntılara çare bulunur. Eğer sizi üzen bir aile ferdi varsa aranız düzelir, sözünüzü dinler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinin yandığını görmek, farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Bazı alimlere göre bu rüya kişinin ailevi sorunlar yaşayacağının bir göstergesidir. Bu rüyayı gören kişinin, akrabaları ile arasında bir husumet meydana gelir, aile içinde çeşitli tartışmalar ve kavgalar bazen de ayrılıklar meydana gelir. Rüyada evinin yanması, gurbete gitmeye, bulunduğunuz yerden uzaklaşmaya, kendinize yeni bir hayat kuramaya da delalet edebilir. Rüyasında evini yandığını ve küle döndüğünü gören kişinin başına bir musibet gelir. Aynı zamanda sıkıntı ve zarara da yorumlanabilir. Kişinin evi kendi iç dünyasıdır. Yine bazı alimlere göre bu nedenle böyle bir rüya iç dünyanızda huzursuzluğa, çeşitli psikolojik buhranlara, sıkıntı ve üzüntüye işaret eder.
mına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Bir Evin Yanması

Rüyada eski bir evin yanması birtakım arkadaşlarınızdan ayrılıp, onlarla aranızda küslük çıkacağının habercisidir. Bu rüya kişinin maddi sıkıntılardan kurtularak kendisini tamamen maneviyata yöneltmesine, büyük bir huzur ve mutluluk içinde bulunmasına delalet eder. Eski ve kötü bir evin yanması, yeni bir evin yanmasından daha iyidir. Bu rüya, size zarar verecek kişilerden kurtulacağınıza ve onlarla olan ilişkilerinizi koparacağınıza yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Başkasının Evinin Yanması

Rüyada kendi evinin değil de bir başkasının evinin yandığını görmek, yakınlarınızda bulunan bir kişinin sıkıntı içine girmesine, eğer evin için de siz de varsanız bu sıkıntıdan siz de nasibinizi alacağınıza işaret eder. Bir başkasının evinin yanması bazen de düşmanlarınıza karşı zafer kazanacağınız anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yandığını Görmenin Psikolojik Tabiri

Bu rüya aile içinde huzursuzluk yaşayan ve bu nedenle de sıkıntı içinde bulunana kişilerin bu sıkıntılı hallerini yansıtan bir rüyadır. Özellikle akrabaları ile arasında küslük olan kişilerin iç dünyalarında bu küslükten dolayı duymuş oldukları rahatsızlığı yansıtır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yangın görülmesi, genel olarak insanları telaşlandırır. Kişinin rüyasında yangın görmesi sağlıkla ilgili sıkıntıları dikkat çeker. Eğer rüyada, rüyayı gören kişinin kendisi yanmıyorsa, bu durum zenginlik ile yorumlanır. Aynı zamanda bir yakınının desteği ile işe girmeye de işaret eder. Rüyada yangın görmenin, rüyadaki koşullara göre olumlu ve olumsuz yorumu vardır. İmam Nablusi (r.a) diyor ki; rüyasında yangın olduğunu gören kişinin kısa bir süre içerisinde bir haber alacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişi, kendi hayatını değiştirecek bir karar almak zorunda kalacaktır. Kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşacaktır. Ancak İmam Nablusi’ye göre rüyada yangın görmenin hayır olduğu gibi şer anlamı da vardır. Olumsuz olarak da aynı zamanda hastalık habercisi olarak yorumlanmaktadır. İmam Nablusi (r.a) yorumuna göre mahalle, şehir ya da ev gibi yaşam olan bir alana alevli ve gürültülü olarak ateşin düşmesi ve yakması,  o bölgede çıkacak bir savaş, toplu ölüm ya da veba, verem vb. gibi ölümcül hastalıklarla, toplumsal yıkımla yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Evinin Yanması

Rüyada kişinin evini yanması hayırlı olaylara işaret etmez. Rüya sahibi için sıkıntılı ve zorlu günlere delalet eder. Bazen de bu rüya, rüya sahibi eğer evli ise; eşi ile ilişkisinde yaşayacağı sorunlara işarettir. Rüyada evi yanan kimsenin ailesi ile ilgili ciddi sorunları olur. Bu problemler nedeniyle hayatında zor günler geçirebilir. Rüya görenin aile hayatı bozulabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Söndürmek

Rüyada çıkmış olan bir yangını söndürmek, rüyayı gören kişinin hayatında bir dönemin sorunlu, mutsuz ve stresli geçeceğine işaret etmektedir. Rüyada yangın söndürdüğünü gören bir kişinin, kendisiyle ilgili problemlere de hızlı bir şekilde çözüm bulacağı rivayet edilir. Bu durum olumlu olarak yorumlanır. Rüya sahibinin kendi çözümleri ile hayatını iyi bir noktaya taşıyacağına işaret eder. Rüyasında bir yangını söndüren kişinin mutlu bir hayatı olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yandığını Görmek

Rüya gören kimsenin yandığını görmesi, genelde hayra yorulmaz. Rüyada yandığını gören maddi olarak büyük kayıplar verecektir. Rüyada bir yangında alevlerin içinde kalmak kişi için mal kaybına işaret eder. Rüya gören kimsenin işleri yolunda gitmez, maddi sıkıntıya düşer, yaptığı işten kazanç elde edemez. Bazı yorumlara göre ise kişinin rüyasında yandığını görmesi, günah işlemek anlamındadır. Rüyasında yanan kimse kendisinden kaynaklanan büyük hatalar sonucunda sıkıntı yaşadığını gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangından Çıkan Dumanı Görmek

Rüyada yangın dumanı görmek rüya sahibinin dikkatli olması gerektiğine işaret eder. Bu rüya, rüyayı gören kişiye gelecek bir kötülüğün habercisidir. Rüyayı gören kişi için uyarıcı bir nitelik taşımaktadır. Rüyada yangın dumanı gören bir kimsenin yakın çevresinde ona zarar vermek isteyen, kötü niyetli düşman bulunduğuna işaret etmektedir. Cabir ül Magribi (r.a) tabirine göre; yangından çıkan dumanların gökyüzüne doğru yükseldiğini görmek, rüya sahibinin bir konuda çok fazla içine attığını, artık dayanamayarak o konuda taşacağını gösterir. Dini alimlere göre, yangından çıkan dumanı ayrıca Allah’a yaklaşmak olarak da yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayatında önemli değişiklikler olacaktır ancak ne yazık ki bu değişiklikler rüya gören kimse için hayırlı olmayacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Çıktığını Görmek

Rüyada bir yerde yangın çıktığını görmek, olumlu olarak yorumlanmaz ve rüya sahibinin diğer insanlarla yaşayacağı ciddi sorunlara işaret eder. Her yönü ile yaşanabilecek şer olaylara delalet eder. Rüyayı gören kimsenin hayatında yaşayacağı sıkıntılı günlere, üzüntü ve strese işaret ederi. Rüyayı gören kişinin yakın çevresinin güvenilmez olduğuna ve ona kıskançlıkla baktığına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangının Söndüğünü Görmek

Rüyada bir yangının bittiğini görmek, rüya sahibinin hayatında yaptığı hataların farkına varacağı ve bu hatalardan ders alarak tekrarlamayacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kimse için güzel anlamı olan, yol gösterici bir rüyadır. Rüya sahibinin yaşayacağı sorunları zararsız olarak atlatacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Sırasında Siyah Duman Çıktığını Görmek

Rüyada yangın sırasında siyah dumanlar çıktığını görmek, olumsuz olaylar yaşanacağını haberdar eder. Bu rüyada olumlu olarak yorumlanacak olan şey alevlerdir. Rüyayı gören eğer yangın esnasında alevleri görürse bu o kişinin gelirinin artarak bolluk bereket içerisinde yaşayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Sırasında Beyaz Duman Çıktığını Görmek

Rüyada yangın esnasında beyaz dumanın çıktığını görmek gelecek olan habere delalet eder. Gelecek olan bu haber temiz, hayırlı ve güze olaylara işaret eder. Rüyada yangın görmek sırasında beyaz duman varsa ve gökyüzüne doğru yükseliyorsa, rüyayı gören kimsenin yaşayacağı güzel gelişmelere işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yangın çıkarmak, rüyayı gören kimsenin etrafında yer alan kötü niyetli birtakım kişilere işaret etmektedir. Bu kişiler rüyayı gören kişiye zarar verecektir. Bu kişiler rüya sahibini kötülüğe yöneltecek ve onun günah işlemesine sebep olacaktır. Olumlu olarak ise, kişinin hayatında köklü değişiklikler yapmak istediğine ve bu değişikliklerin kısa bir zaman içerisinde gerçekleşeceğine delalet eder. Rüyada yangın çıktığını gören kişi, eğer bu yangının çıkmasına yardım etmiyorsa, çevresinde yaşanan kötü bir olay ona da dokunacaktır. Eğer mevcut bir yangının söndürülmesine yardım ediyor ise çevresindeki güvendiği kişilerden yardım alarak hayatındaki kötü olaylardan kurtulacaktır. Eğer rüya sahibi rüyasında yangını tek başına çıkarıyor ve söndürmek için herhangi bir çaba sarf etmiyor ise, bu rüyanın psikolojik yorumu, kişinin hayatında büyük bir değişiklik istemesidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangında Dumansız Alev Görmek

Rüyada yangındaki alevlerden duman çıkmadığını görmek, haber demektir. Bu haberlerle beraber kişinin yaşayacağı duygu değişimi ve dönüşümünü simgeler. Genelde güzel haber olarak yorumlanır. Bu haberlerle beraber rüyayı gören kişi hayatıyla ilgili büyük kararlar alır. Bu kararlar kişinin doğru yolu bulmasını sağlar, rüyayı gören kimseye bolluk ve bereket getirir. Aynı zamanda aile huzurunu da temsil eder. Daha önce yapılmış olan yanlışların telafisine işarettir. Bu rüyayı gören kişi, çabalarının karşılığına kısa zaman içerisinde ulaşacaktır. Meşhur rüya tabircisi İslam alimi İmam Nablusi (r.a)  yorumuna göre; insanlar ateşin başına toplanmışlar ise,  o kişilerin hayatının bolluk ve bereket içerisinde geçeceğine işarettir.

Cabir’ül Mağribi (r.a) tabirine göre; rüyada yangında alevsiz ateş görülmüşse, düşmanlık ve kötülüğe, eğer alevli ateş görülmüş ise; hastalıklar nedeniyle yaşanacak sıkıntı ve zorluklara işaret eder.

Rüyada yangın esnasında duman çıkmayan ateş görmek, rüya görenin ailesinde veya yakın çevresinde yaşayacağı küçük sorunlara işarettir. Bu rüya, sorunların en baştan kontrol altına alınarak büyümesini önlemek için bir haberci görevindedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Birinin Evinin Yanması

Rüyada bir başkasının evinin yandığını görmek, rüyayı gören kimsenin bir kötülüğü gözleriyle göreceğine işaret etmektedir. Yangını söndürmek için harekete geçilmiyor ise, rüya sahibinin göreceği kötülüğe haksız yere ortak olarak görülmesine ve bu kötülüğü yapmış gibi suçlanmasına işaret eder. Rüyada bir başkasının evinin yandığını gören kişinin başına gelecek olumsuz olaylardan, o kişiyi tanımadığı insanlar kurtaracaktır. Rüya sahibine ve ailesine onları etkileyecek bir kötülük gelecektir. Ancak bu kötülükten tanımadığı insanların yardımları ile kurtulacaklardır. Rüyada yangın görmek, üzgün geçecek günler olarak yorumlanmaktadır. Rüyada bir başkasının evinin yandığını görmek, eğer rüyayı gören kişi evi yanan kimseye yardımcı oluyorsa, aile ya da akraba çevresinden birini zor durumdan kurtaracağına, o kimseyi kötülüklerden uzaklaştırıp doğru yolu göstereceğine işaret eder.
+2 oy
Oskk91 Rüyazede (1.9k puan)  
Rüyada evinin yandığını gören kişi kötü ve sıkıntılı günler geçirecek demektir. Yangın sırasında kara değil de beyaz dumanlar çıkıyorsa bu genel bir olayın olacağına delalet eder. Fakat eğer duman kara renkse o zaman bu iyi şekilde yorumlanmaz, kötü şeylerin habercisi olarak yorumlanır. Yangında hayırlara yorulacak şey alevlerdir. Kişi eğer yangın sırasında alevleri görürse o zaman bu kazancın artacağına, bolluğa kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibi eşyalarının da yandığını görürse eğer bu kişinin rızkının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve bol kazanç elde edeceğine delalet eder. Rüyada, rüya sahibinin evinin yanması aynı zamanda müjdeli ve güzel bir haberdir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

368 Aktif
0 Üye ve 368 misafir
Bugün : 2296
Dün : 21898
Toplam : 48082486
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...