Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
888 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada evin yıkılmasını gören kişilerin rüyaları çok olumlu yorumlanmaz. Rüyada evin yıkılması hane içinde büyük olumsuzluklar veya kavgalara sebebiyet verebilir. Hane içinde yaşanacak olan ve arka arkaya büyük sorunlar halinde ortaya çıkan yıkıcı kavgalar sebebi ile hane halkının huzur kaçabilir. Rüyayı gören kişi evli değilse bu durumda kendi ailesi ile büyük kavgalar yaşayacağına, evli ise eşi veya çocukları ile anlaşmazlıklara işaret edilmektedir. Hane içinde kazalar, belalar veya musibetlerin olabileceğine işaret edilmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

72 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada evin duvarlarının yıkılması rüya gören kişinin çok büyük acılar yaşayarak hayallerinin suya düşmesi anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi için Câferi Sâdık (r.a) demiştir ki; hane içinde büyük acılar ve büyük kayıplar yaşanarak, yasla geçirilecek zor günlerin kendilerini beklediğini ifade etmektedir. Zor günlerin kişiler için bir sınav olacağını da yorumlarına ekleyen âlim üzüntüden ve kederden kurutulmak için dua edilmesi gerektiğini söylemiştir. Rüyada evin yıkılmasının taşıdığı anlamlar şu şekilde bahsedilebilir:

    Rüya sahibinin yasla geçireceği günlere,
    Aileden birinin eksileceğine,
    Büyük ve acı kayıplara,
    Belalara ve musibetlere,
    Sıhhatin bozulacağına,
    Ticari kayıplara,
    Mutsuz edici sorunlara ve korkuya delalet ettiği söylenmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdığının Evinin Yıkıldığını Görmek

Rüyada tanıdığı birinin evinin yıkıldığını gören kimse tanıdığı ile birlikte büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet edilmektedir. Tanıdığı kişinin aile içinde yaşadığı sorun veya üzüntüden kendisinin de etkileneceğini ve acı günler geçireceğine inanılmaktadır. Hane üzerinde kara bulutların dolanması ve sorunların arka arka gelmesiyle huzura kavuşamamış kişilere yardım edilmesi gerektiği ve harekete geçilmesi sonucu çıkarılmalıdır. İmamı Gazali (r.a) yorumunda; evin yıkıldığını görüp bir şey yapmamak, rüyayı gören kişinin de huzurunun bozulacağı anlamına gelerek kötü niyetli akrabalara ve yoksulluğa işaret etmektedir diyerek yorumlamıştır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Aniden Çökmesi

Rüyada evin aniden çökmesi acı bir haberi aniden almaya işaret etmektedir. Hane halkından birinin ani kaybı veya iş hayatında büyük zararlar aniden yaşanmaktadır. Rüyayı gören kişi hakkında İmamı Nablusi (r.a)demiştir ki;

    Rüya sahibinin üzüntüden çökmesi ve yataklara düşmesi,
    Kurtulamayacağı bir hastalığa yakalanması,
    Büyük uğursuzluk yaşaması,
    İçinden çıkılmaz bir sorunla yüz yüze kalacağı,
    Korkularının başına geleceği,
    Yalancıların oyunlarına kanacağı ve rahatının kaçacağı,
    Maddi sorunlarla boğuşacağı anlamları taşıdığını belirtmiştir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen yıkmak veya yıkılmak ile ilgili görülen rüyalar iyi değildir. Bu rüyalar hayra ve iyiye yorumlanmaz.Rüyasında evinin yıkıldığını görmek, rüyayı gören kimse bu rüyası ile kendisinin ölümüne dair işareti almış demek olur, şeklinde yorumlanır. Yani bir evin yıkılmasını gör­mek, o evin sahibinin ölümüne işaret eder. Bir kimse ken­di evini yıkılmış görürse, kendisi ölür. Başka birinin evini yıkılmış görürse, o ev sahibi ölür, şeklinde tabir olunur.Bir kimse eski bir evini rüyasında yıkmış veya yıkıyor gör­se, rüyayı gören o kimsenin çok sıkıntı ve kedere düşeceği ile tabir olunur.Bir kadın rüyasında kendi evinin tavanını yıkılmış veya yı­kıldığını görse, o kadının kocasının (eşinin) öleceğine işa­retle tabir olunur.Bir kimse rüyasında bir minareyi yıktığını görse, onun bu rüyası, hayra ve iyiye yorumlanmaz. Bir cami veya bir mescidi yıktığını görmek, dininde (İslam'da) fesat ve kötü­lükler çıkarır, kötü işler yapar şeklinde yorumlanır.Bir binayı kendi ellerinizle yıktığınızı görmek, kendi ellerinizle zarar ve ziyana felakete sebep olmaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yıkmak

Rüyada eski bir evi olduğunu ve onu yıktığını, es­ki evini yıkıyormuş olduğunu görmek, rüya sahibi kişinin, yeni bir eve sahip olacağına işaretle yorumlanır. Bazı yo­rumculara göre ise, bu rüyanın yorumu rüyayı gören için para sıkıntısı çekeceğine işaretle yorumlanır.Rüyasında yeni bir evi yıktığını görmek, hayırla yorumlan­maz. Bu rüya şerre (kötülüğe) işaret eder demişlerdir.İbn-i Şirin'in yorumuBir kimse, rüyasında ev yıktığını görse, bu rüya onun yer değiştireceğine, yani bulunduğu yerden (bu yer mahalle olur, köy kasaba veya memleket de ola­bilir) başka bir yere nakil edeceğine, göç edeceğine ve gitti­ği yeni yerde de bir ev yaptıracağına veya satın alacağına, yani bir ev sahibi olacağına işaretle yorumlanır demiştir.Bir kimsenin rüyada ev veya tarihî bir ese­ri yıktığını görmesi, üzüntü, keder ve şerre işâret eder.Rüyada kendi evinin veya tavanının üzerine yıkıldığını görmesi, rüya sahibine büyük bir musibet erişeceğine işârettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yıkılması, ev yıkmak görmek, ölüme alamet eder. Hayırlı olmayan bu rüya, ev sahibinin ölümüne alamet ederken, evi yıkan kişi için de hüzünlü günler yaşayacağını sembolize eder. Elem ve kederin olacağı günlere, hanede yaşayan insanlardan birinin ölümüne, rüya sahibinin başına gelebilecek olan bir şerre işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesinde yaşanacak olan kötü olaylara ve acı yaşatacak hadiselere yorumlanır. Rüya sahibi büyük kayıplar verecek ve acısı da büyük olacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yıkıldığını Görmek

Rüyada evin yıkıldığını görmek, rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntı ve strese alamet eder. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında zorluklar yaşayacağına, evi yıkılan kişinin ise işlerinin tamamen bozulacağına delalet eder. Ayrıca rüyada evin yıkıldığını görmek tabiri, rüya sahibinin bazı yanlışlar yapacağının işaretidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Duvarlarının Yıkıldığını Görmek

Rüyada evin duvarlarının yıkıldığını görmek, rüya sahibinin sevgilisi veya eşiyle yaşayacak olduğu anlaşmazlıklar olduğuna tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Dışarıya Doğru Yıkıldığını Görmek

Rüyada evin dışarıya doğru yıkıldığını görmek, rüya yorumcularına göre; hane içinde yaşayan kişilerin zor günleri olacağına işaret eder. O evin içinde yaşayan kişilerin başına kötü hadiselerin geleceğine ve sıkıntılı günler geçireceğine yorumlanır.

Rüyayı gören kişi, rüyasında hangi evin yıkıldığını görüyorsa o evin içinde yaşayan kişiler, hastalık, ölüm veya kötü başka olaylarla karşı karşıya kalacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Tavanının Çürüdüğünü Görmek

Rüyada tavan görmek hayırlara vesile olan bir rüyadır. Evin tavanını görmek, rüya sahibinin yüreği güzel bir insandan bir yardım göreceğine yorumlanır. Yardımsever kişi, içinde kötülük olmadan ve tamamen iyi niyetle rüya sahibine yardımda bulunacaktır.

Rüyada evin tavanının çürüdüğünü görmek ise; hane halkının büyüklerinden birinin ölümüne, babanın veya annenin ağır bir hastalık geçirmesine ve aile içinde yaşanacak olan üzüntüye delalet eder

 Rüyada evin tavanının çürüdüğünü görmek tabiri, yaşanacak afetlere, kötülüklere, musibete ve hastalıklara işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Tavanının Çöktüğünü Görmek

Rüyada evin tavanının çöktüğü görmek, hane halkından birinin ölümüne işaret eder. Tavandan su akması ise rüya sahibinin vefat eden kişi için gözyaşı dökeceğine, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada evin tavanını yıkılmaya yüz tutmuş olarak görmek ise aslında iyi niyetli olan biri tarafından bir korku yaşayacağına alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Duvarının Yıkıldığını, Çöktüğünü Görmek

Rüya sahibinin dertlerinden kurtulacağına, sıkıntılarını atacağına, refaha ereceğine, konfor içinde bir hayat süreceğine yorumlanır.

Rüyada evin duvarının yıkıldığını, çöktüğünü görmek; rüya sahibinin borçları varsa onlardan kurtulacağına, etrafında sözü dinlenen biri olacağına, ailede veya kendinde bir hastalık varsa, şifa bulacağına yorumlanır.

Rüyada evin duvarının çöktüğünü görmek, rüya sahibinin etrafında küs insan varsa barışacağına, işlerini ilerletip ticarete atılacağına ve huzura delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin kendini iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, şansın yanında olacağına, büyük bir sevinç yaşayacağına, küçük paralarla çıktığı iş hayatında önemli bir yerlere geleceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Balkonunun Yıkıldığını Görmek

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek tabiri, o ev içinde yaşayan insanların arasında anlaşmazlık çıkacağını, yakın çevreden kopularak mutsuz bir hayatın olacağının simgesidir.

Bazı yorumculara göre rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek; rüyayı gören kimsenin derin nefes çekeceğine, kendisi için hayırlı olacak günler geçireceğine işaret eder. Geçirilen büyük bir rahatsızlıktan dolayı rüya sahibinin zor zamanlar geçireceğine ve bu nedenle endişe duyacağına delalet eder.

Aynı zamanda rüyada evin balkonunun yıkılması, kırgınlık yaşanan kişiler arasının düzeleceğini, kişinin hayallerine ulaşmak için daha çok emek sarf etmesi gerektiğini ancak gerekli sabrı gösterirse sorunlarından kurtulacağını simgelemektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yıkılması Görmek

Rüyada evin yıkıldığını görmek de, ecelinizin geldiğine veya bir belanın sizi bulacağına delalet eder.

Ayrıca bkz: Ev Yıkmak, Yıkmak / Yıkılmak
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Ev veya Tarihi Eseri Yıktığını Görmek

Rüyada bir ev veya tarihi bir eseri yıktığını gören kimseye, sıkıntı bela ve musibet erişir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evinin Tavanının Yıkıldığını Görmek

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını gören kadının eşinin vefat edeceği anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir evin yıkıldığını görmek, o kişinin öleceğine; eski bir evin yıkıldığını görmek, dert ve üzüntüye yorumlanır. Rüyayı kadının evin tavanının yıkıldığını görmesi, kocasının ölümüne yorumlanır. Genel olarak büyük zarardır. Kişi rüyasında evini yıkıyor ise eşinden ayrılır. Ama yıktığı şey hayırsız bir şeyler ise o zaman feraha kavuşacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir minareyi yıktığını görmek, iyi değildir. Rüyasında Kabe’yi yıktığını gören, İslam’a aykırı bir iş işler. Bir cami veya bir mescidi yıktığını gören, İslam’da fesat ve kötülük çıkarmaya çalışır. Bir köşk veya sarayı yıktığını gören, devlete zarar verir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kilise, manastır veya benzeri bir binayı yıktığını gören, İslam dinine yardımcı ve kafirlere zarar verici olur. Bir eski ev veya oda veya dükkânı yıktığını gören, keder ve hüzne uğrar. Evini tamamen veya bir kısmını yıktığını görmek, o evde bir insanın öleceğine veya ev sahibinin büyük bir musibete uğrayacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kale ve burçları yıktığını görmek, geçimde darlığa; köprüler ve kemerler yıkmak, toplumun düşüncesine zarar verecek bir kötülüğün olmasına ve bir rivayete göre dinde fesada işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir’ül Mağribi’ye göre; insanın kendi isteği ve kendi eliyle olmayan yıkım rüyası görmek, genellikle mal elde etmekle ve fayda ile yorumlanır.

Abdulgani Nablusi’ye göre; rüyada yıkmak iyi değildir. Rüyasında evinin yıkıldığını gören ölür veya o derecede bir felakete uğrar. Bir evin yıkıldığını görmek, ev sahibinin ölümüne işarettir.

Rüyada bir evi veya eski bir yapıyı yıktığını gören, kedere ve sıkıntıya düşer. Bir kadın evinin tavanının çöktüğünü görse, kocası ölür.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada herhangi bir yeri yıkıp harap etmek, hane reisinin ölmesine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yıkılması
Rüyada evin yıkılması, en kötü rüyalar arasında sayılmaktadır. Rüyada evin yıkıldığını görmek, o hane içinde yaşanacak olan musibetlere, belalara, kazalara ve büyük acılara işaret eder.



Rüya sahibi çok kötü, yıkıcı ve yasla geçecek günler geçirecek ve aile bireylerinde eksilmeler ve büyük kayıplar görülecektir. Rüyada evin yıkılması, rüya sahibinin hayatının adeta bir kabusa döneceği ve büyük acılar yaşayacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evinin Yıkıldığını GörmekO hane halkı arasında yaşanacak olan sıkıntılı ve acı günlere delalet eder. O ailenin üzerinde kara bulutların dolaştığı, hastalık üstüne hastalık, üzüntü üstüne üzüntü, aksilik üstüne aksilik ve ölüm üzerine ölüm yaşanacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev ÇökmesiDaha çok rüyayı gören kişinin aile büyüğü ile tabir edilir ama eğer rüya sahibi zaten evin büyüğüyse o halde rüya direkt olarak kendisini ile ilgilidir. Bu rüyada hayırlı olabilecek bir şey bulunmaz. Rüya sahibinin üzüntüden çöküp, yataklara düşeceğine ve daha sonrada pençesinden kurtulamayacağı illet bir hastalığa yakalanacağına tabir edilir. Büyük uğursuzluktur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Duvar YıkılmasıBu rüya da benzer şekilde yorumlanır. Şansızlık ve uğursuzluk anlamına gelir. Aile içinde baş gösterecek olan büyük krizlere, fikir ayrılıklarına, kötü ve üzücü haberlere, yıkıma, geçim sıkıntısına ve hastalıklara tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev YıkmakGerek sağlıktan gerekse kazançtan yana zahmet çekmeye, çileli hastalıklara ve üzüntülere yakalanmaya işaret eder. Mutsuzluk ve üzüntüyü haber veren bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yikildigini görmek de, ev sahibi nin ölümüne isarettir. Rüyada bir ev veya tarihi bir eseri yiktigini gören kimseye, üzüntü, keder ve ser isabet eder. Bir kimse rüyada kendi Uzerine evinin tamaminin veya bir kisminin yikildigini görse, o evde bir insanin ölecegine veya rüya sahibine büyük bir musibet veya çirkin bir hadisenin erisecegine isarettir. Rüyada evinin tavaninin yikildigini gören kadinin kocasi, ölür.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yıkılması, en kötü rüyalar arasında sayılmaktadır. Rüyada evin yıkıldığını görmek, o hane içinde yaşanacak olan musibetlere, belalara, kazalara ve büyük acılara işaret eder. Rüya sahibi çok kötü, yıkıcı ve yasla geçecek günler geçirecek ve aile bireylerinde eksilmeler ve büyük kayıplar görülecektir. Rüyada evin yıkılması, rüya sahibinin hayatının adeta bir kabusa döneceği ve büyük acılar yaşayacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evinin Yıkıldığını Görmek

O hane halkı arasında yaşanacak olan sıkıntılı ve acı günlere delalet eder. O ailenin üzerinde kara bulutların dolaştığı, hastalık üstüne hastalık, üzüntü üstüne üzüntü, aksilik üstüne aksilik ve ölüm üzerine ölüm yaşanacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Çökmesi

Daha çok rüyayı gören kişinin aile büyüğü ile tabir edilir ama eğer rüya sahibi zaten evin büyüğüyse o halde rüya direkt olarak kendisini ile ilgilidir. Bu rüyada hayırlı olabilecek bir şey bulunmaz. Rüya sahibinin üzüntüden çöküp, yataklara düşeceğine ve daha sonrada pençesinden kurtulamayacağı illet bir hastalığa yakalanacağına tabir edilir. Büyük uğursuzluktur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Duvar Yıkılması

Bu rüya da benzer şekilde yorumlanır. Şansızlık ve uğursuzluk anlamına gelir. Aile içinde baş gösterecek olan büyük krizlere, fikir ayrılıklarına, kötü ve üzücü haberlere, yıkıma, geçim sıkıntısına ve hastalıklara tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yıkmak

Gerek sağlıktan gerekse kazançtan yana zahmet çekmeye, çileli hastalıklara ve üzüntülere yakalanmaya işaret eder. Mutsuzluk ve üzüntüyü haber veren bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yıkılmasını görmek, bu tür rüyalar pek hayırlı olarak yorumlanamazlar. Rüyada evin yıkıldığını görmek, o hane içinde yaşanacak olan musibetlere, belalara, kazalara ve büyük acılara işaret eder. Rüya sahibi çok kötü, yıkıcı ve yasla geçecek günler geçirecek ve aile bireylerinde eksilmeler ve büyük kayıplar görülecektir. Rüyada evin yıkılması, rüya sahibinin hayatının adeta bir kabusa döneceği ve büyük acılar yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada bir evin yıkılması; sıhhatin bozulacağına, üzüntüden kurtulamamasına, ticari kayba, mutsuz edici bir problemle yüz yüze gelineceğine, korkuya olmasına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evinin Yıkıldığını Görmek

Rüyada bir başka kimsenin evinin yıkıldığını görmek; O hane halkı arasında yaşanacak olan sıkıntılı ve acı günlere delalet eder. O ailenin üzerinde kara bulutların dolaştığı, bir yakınının ölüm haberi ile sarsılacağı anlamına gelir. Rüyada başkasının evinin yıkıldığını görmek ve bir şey yapamamak; rüyayı gören kimsenin rahatının kaçacağına, fenalığını gizleyen akrabaya, yoksulluğa, sıkıntılı yaşama delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Çökmesi

Rüyada evinin çöktüğünü gören bir kimse; rüya sahibinin üzüntüden çöküp, yataklara düşeceğine ve daha sonrada pençesinden kurtulamayacağı bir hastalığa yakalanacağına tabir edilir. Büyük uğursuzluktur. Rüyada ev çöktüğünü gören kimse; içinden çıkılması zor bir sorunla yüz yüze geliceğine, korkulanın başına gelmesine, yalancı kimseye, rahatı kaybetmeye, parasal probleme yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Duvar Yıkılması

Rüyada duvar yıkıldığını gören kimse; uğursuzluktur. Aile içinde baş gösterecek olan büyük krizlere, fikir ayrılıklarına, kötü ve üzücü haberlere, yıkıma, geçim sıkıntısına ve hastalıklara, zarar görülmesine, sıhhatin yitirileceğine, rahatı yitirmeye, ticaret kaynaklı geçim zorluğuna delalettir. Rüyada duvar yıktığını gören kişi; ticaret alanında sıkıntıya, kederden kurtulamamaya, korkuya olmasına, rahatının kaçacağına, kıymet kaybetmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yıkmak

Rüyada ev yıkmak;  Rüyada dozerle ev yıkmak; rahatı yitirmeye, fena huylu kimse tarafından fenalık görmeye, ticaret alanında problemlere, sıhhatin yitirileceğine, üzülmeye delalettir. Rüyada kepçe ile ev yıkmak; alın teriyle elde edilen ganimete, yakın zamanda öğrenilecek hayırlı haber duymaya, bol gelire, beceri sahibi bir kişiye, gelire gelecek fazlalığa, güzel işler yapacağına, sakin yaşayacağına, güvende yaşamaya, karlı işler gerçekleştireceğine, işte mertebeye ulaşılacağına, mutlu zamanlara delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Binanın Yıkılması

Rüyada binanın yıkılması, büyük bir felaketle karşılaşmak anlamına gelir. Kişinin yaşamı var olanın çok dışında bambaşka bir yöne doğru gider ve çaresizlik içinde kalınacağına alamettir. İslami yorumuna göre kişi boğazına kadar günaha batmıştır ve pek çok kişiye kötülük yapmıştır. Bu yüzden rüya sahibinin yaptıklarının cezasını çekeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamettir. Bina yıkılması kişinin kaza atlatacağına ve ölümcül tehlikeler altında kalacağına da delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkılan Binanın Altında Kalmak

Telafisi olmayan bir kötülükle karşılaşılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, tüm mallarını kaybedeceğine işaret eder. Kişi yıkılan binanın altında kalıp sonra da kurtulursa, yaşayacağı olayların etkisinden kurtularak yeniden ayağa kalkacak ve borçlarını ödeyip işinin başına dönecek demektir. Bu rüya aynı zamanda kişinin münzevi hayatı yaşayacağına, ruhsal olarak içine kapanıp kimselerle görüşmek istemeyeceği bir duruma düşeceği anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Apartman Yıkıldığını Görmek

Çok katlı bir apartmanın yıkıldığını gören kişi, bugüne dek biriktirdiği tüm kazancını boş bir vaat uğruna mahveder ve yanlış yatırımlar yüzünden iflasın eşiğine gelir. Tüm emeklerin boşa gideceğine ve yanlış kimseler, yanlış yatırımlar neticesinde sahip olunan her şeyin kaybedileceğine alamettir. Sıkıntılı bir dönem geçiren rüya sahibinin sağlığının da bozulacağını işaret eden rüya, işlerin raydan çıkışına da haber verir ve kişiye dikkatli olması konusunda uyarıda bulunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Binanın Yıkılmasının Psikolojik Tabiri

Gerçek hayatında başına kaza gelmesinden, depremden ve hayati kazalardan korkan kişilerin tedirgin ruh hallerini simgeler. Binanın yıkıldığını gören kimseler genellikle kendilerini emniyette ve güvende hissetmez, kimselere de kolay kolay güvenmezler. Herkese şüpheyle yaklaşan ve sürekli olarak sorgulayan bir karaktere de işaret eder. Bu rüya aynı zamanda deprem tehlikesi atlatmış kişilerin bilinçaltlarından da kaynaklanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bina Yıkılması

Rüyada bina yıkılması, rüya sahibinin, Allah yolundan çıkıp kötü yola sapmış, helal ve haram ayrımı olmayan, insanlara kötülük yapmayı çok seven bir kişi tarafından zor durumlara düşürüleceğine, bu yüzden hayati tehlikeler atlatacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sosyal hayatında neredeyse insanlardan soğuyacağına ve içine kapanacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Depremde Bina Yıkılması

Rüya sahibinin, çok sevdiği ve değer verdiği insanlardan birinin çok zor zamanlar geçirdiğine, büyük ve sıkıntılı durumlar yaşadığına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına ve rüyayı gören kişinin bu döneminde bir an olsun bu kişinin yanından ayrılmayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüksek Bina Yıkılması

Rüyayı gören kişinin, aile büyüklerinden birinin, çok büyük bir hastalık geçirip uzun bir hastalık dönemi çektikten sonra vefat edeceğine, bu durumun rüya sahibi de dâhil tüm aileyi üzeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına ve çok zor ve sıkıntılı zamanların yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Binaların Yıkılması

Rüya sahibinin, ailesinin tamamının çok büyük üzüntüler yaşamasına, çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçirmesine ve uzunca bir süre iş hayatında adım atmasını engelleyecek durumlar ile karşılaşmasına neden olacak sorunlar yaşamasına ve bu sorunlar yüzünden uzunca bir süre iş hayatını boşlayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Apartman Yıkılması

Rüya sahibinin, iş hayatında yapacağı bir çalışmanın, çok büyük ses getireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine ve bu sayede kimseye eğilmeden para kazanacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada binanın yıkıldığını görmek, ev hayatının allak bullak olacağını ve kişinin mahremiyetinin gözler önüne serilmesiyle utanç içinde kalacağını, başka kişilerin hakkında çıkardığı dedikodular nedeniyle içine kapanacağını bildirir. Aile içine girip çıkan, haneye gelen çok kötü kalpli, düşman birinin varlığına dikkat çeken rüya bir uyarı olarak da görülmelidir. Yapılacak bir hatanın veya alınacak yanlış bir kararın kişinin mevcut düzeninin bozulmasına neden olacağı gibi, bir yandan da aile içinde muhalif seslerin yükseleceğini, çocuklarla ebeveynler arasında tartışmalar çıkacağını ifade eder. Kişinin bir seçimle baş başa kalacağını ancak ne tarafı seçse işin içinden çıkamayacağı gibi, tam olarak refaha eremeyeceğini de bildirir. Eşler arasındaki geçimsizlik veya anlaşmazlıkların ayyuka çıkmasıyla büyük tartışmalar yaşanacağı ve boşanma isteğinin gündeme geleceğini de bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinin Yıkıldığını Görmek

Aileden, akrabalardan veya aile büyüklerinden birinin vefatına yorumlandığı gibi, kişiyi kedere sürükleyecek bir haberin gelmesi şeklinde de yorumlanır. Ruhsal bir çöküntüye de işaret ettiği gibi, eşler arasında uyumsuzlukların ortaya çıkmasına, kişinin yuvasını yıkmak isteyen kimselerin varlığına ve hanede üzüntüye neden olacak sıkıntılara delalettir. İslami açıdan da kişinin oturduğu, yaşadığı evin yıkıldığını görmesi, atlatacağı büyük bir kazanın, belanın, başına gelen musibetlerin ifadesidir ve hayra yorulmaz
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Bina Yıkmak

Rüya sahibi eski bir evi veya binayı kendisinin yıktığını görürse, yeni bir başlangıç için girişimde bulunacağı anlamına gelir ve özellikle geçmişten gelip, ayağına bağ olan sıkıntılardan yakında kurtulacağına alamet eder. Yeni bir iş kurmak demek olduğu gibi, dul ya da boşanmış kimselerin ikinci bir evlilik yapacaklarını, mutluluğu yakalayarak huzura ereceklerini de delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Binanın Yıkıldığını Görmenin Psikolojik Yorumu

Yaptığı hiçbir şeyin hayatını düzeltmeye yetmediğini veya var olan sorunlarla baş edemediğini düşünen kişilerin ruhsal çöküntü içinde olduklarına ve aile hayatlarına da gereken özeni göstermediklerine işaret eder. Her şeye boş vermek, hayattan zevk almamak anlamlarına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yıkıldığını Görmek

Rüyada evin yıkıldığını görmek, rüya sahibine ulaşacak musibet, yaşanacak sıkıntı ve üzüntü, sevilen birinin kaybı anlamlarına gelebilir. Rüyada evinin yıkıldığını görenin, eşi ile arası bozulur ve bazı tartışmalar yaşanır. Bu rüya sizi çekemeyen kişilerin yapacağı entrikalar sonucunda huzurunuzun bozulmasına, üzüntü çekmenize, mutluluğunuzun yerini keder ve üzüntünün almasına da işaret olabilmektedir. Bazen de bu rüya dinde eksikliğe, ibadetleri aksatmaya, kulluk derecenizin düşmesine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzerinize Evin Çöktüğünü Görmek

Rüyada bir evin çökerek üzerinize düştüğünü görmeniz, yakında tüm sıkıntılarınızın bitip ferahlayacağınıza dair bir müjdedir. Bu rüyayı gören, borçlarından kurtulur, sıkıntılarını atlatır, her anlamda mesut ve mutlu olur. Bu rüya gerçek hayatta hayallerinizdeki gibi bir eve sahip olmaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinin yıkıldığını görmek; gören kişi için ev sahibinin vefatına, yeni bir evi yıktığını görmek üzüntü, keder ve şer sahibi olmaya işaret eder. Bir ev yaptığını veya satın aldığını görmek, büyük hayra, evini haddinden fazla büyümüş ve genişlemiş görmek, rızkında ve malında genişliğe delalet eder, yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıkık ev görmek; şansızlık olarak görülür. Rüya sahibinin sıkıntıya düşüp üzüntüye düşmesine gam ve kedere, yaşanan dertlere, ailevi sıkıntılara, hane içinde yaşanacak olan sorunlara yorulur ve bu sorunların bazen dışarıdan gelecek bir haber ile tüm aile bireylerini üzeceği şeklinde yorumlanır. Yıkık ev görmek aynı zamanda rüyayı gören kimsenin dertlerinin son bulup bolluğa ereceğine aile içinde yaşanan sıkıntılarının sona erip huzuru mutluluğu bulacağına, maddi ve manevi yönden eski refah günlerine kavuşacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıkık evi tamir etmek; işsizlik ve parasızlık anlamına gelir. Rüyayı gören kimsenin çektiği maddi sıkıntıların son bulacağına yakın gördüğü bir arkadaşından aldığı maddi destek sayesinde kendini toparlayıp az da olsa rahata ereceğine kendine küçükte olsa bir dükkan açacağına yorumlanır. Yıkık evi tamir etmek aynı zamanda rüyayı gören kişinin ailesini geçindiremeyecek duruma geleceğine ve bunun da hane içinde büyük sorunlara neden olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıkık evde oturmak; rüya sahibinin çaresiz kalacağı, üzüleceği, çözüm bulamayacağı sorunlarla karşı karşıya kalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedip savunmasız hissedeceğine aldığı kararlarda mantığıyla değil duygularıyla hareket ettiği için savunmasız hissedeceğine yorumlanır. Yıkık evde oturmak başka bir değişle kişinin hastalanacağına, borçlanacağına ve üst üste gelmesi ile rüya sahibinin kötü günler geçirmesine alamet eder. Ev yıkıp yeniden yapmak, çekilen sıkıntı ve zahmetten sonra elde edilen zafere işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yıkmak

Rüyada ev yıkmak, bela ve musibetlerin peşini bırakmaması ile rüya sahibinin kendini toplayamamasına, kısmetinin ve bahtının kapalı olmasına, şansızlıkların ise peşini bırakmaması ile tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada evin yıkıldığım görmek de, ev sahibinin ölümüne işarettir. Rüyada bir ev veya tarihi bir eseri yıktığım gören kimseye, üzüntü, keder ve şer isabet eder. Bir kimse rüyada kendi üzerine evinin tamamının veya bir kısmının yıkıldığını görse, o evde bir insanın öleceğine veya rüya sahibine büyük bir musibet veya çirkin bir hadisenin erişeceğine işarettir. Rüyada evinin tavanının yıkıldığını gören kadının kocası, ölür.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında evinin yıkıldığını görmesi; o kimsenin öleceğine, kişinin rüyasında bir evi veya tarihi bir yeri yıktığını görmesi; o kimseye keder, üzüntü ve kötülük isabet edeceğine işaret eder. Rüyanızda eski bir evi yıktığınızı görmeniz; yeni bir eve sahip olacağınıza yorumlanır. İbn-i Sîrin'in yorumuna göre: Rüyanızda ev yıktığınızı görmeniz; sizin bulunduğunuz yerden, mahalle veya memleketten başka bir yere göç ederek orada yeni bir ev yaptıracağınıza veya satın alacağınıza delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada ölmek, evin yıkılmasına delalet ettiği gibi, evin yıkıldığını görmek de, ev sahibinin ölümüne delalet eder. Rüyada bir ev veya tarihî bir eseri yıktığını gören kimseye, üzüntü, keder ve şer isabet,eder. Bir kimse rüyada kendi üzerine evinin tamamının veya bir. fcsmının yıkıldığını görse, o evde bir insanın öleceğine veya rüya sahibine büyük bir musibet veya çirkin bir hadisenin erişeceğine delalet 3der. Rüyada evinin tavanının yıküdığını gören kadının kocası, ölür.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir şeyi yıkmak ya da bir şeyin yıkılması genel manada hayırlı değildir. Yıkılan bir yapı ise o yapı altında yaşayanlardan birinin ölümüne yorulmaktadır. Rüyada yıkma eylemini rüya sahibi yapıyorsa doğrudan onun başına gelecek olan olumsuz olayların olacağına delalet eder.

Rüyasında bir şeyleri yıktığını ya da bir şeylerin yıkıldığını görmek, rüya tabirlerinde görüldüğü şekillere göre şu manalara gelmektedir:
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Yıktığını Görmek

Rüyada ev yıktığını görmek, Üzüntü manasına gelir. Rüya sahibi yaptığı bir hata sonucu üzülecektir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada ev yıktığını görmek, rüya sahibinin çok büyük bir hata yapacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yıkıldığını Görmek

Rüyada yıkılan evin reisinin hastalığına yorulur. Rüyada evin bir kısmı yıkılıyorsa, ev halkından birinin ölümü ya da yüklü miktarda zarar ve çıkacak para manasına gelir. Rüya sahibinin çok sevdiği bir insanla küseceğine de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıkmak ya da yıkılmak görmek, kişinin hayallerinin peşinden koşacağına fakat sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağı demektir. Rüya sahibinin zor bir döneme gireceğine, bu zor dönemde ailesinin desteğini alacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cami ya da Minare Yıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında cami ya da minare yıktığını görmesi iyi değildir. İslamiyet'e zarar veren davranışlarda olunduğuna delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Devlet Binası Yıktığını Görmek

Rüyasında devlet binasını yıktığını görmek hayırlara yorulmaz. Kişinin devlete karşı yapılan zarara işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kilise Yıktığını Görmek

Kilise, sinagog, manastır gibi farklı dinlere ait binaları yıkan kimsenin rüyası iyiye yorulur. İslamiyet adına hayırlı işler içindedir demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kale ya da Sur Yıktığını Görmek

Rüyada kale ve surları yıkmak zarara uğratmak, devlete zarar vermek manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köprü veya Yol Yıktığını Görmek

Rüyada köprü ve yol yıktığını görmek, etrafındakilere zarar verecek bir davranışta bulunduğuna işarettir. Devlette çalışıyorsa toplumu ilgilendiren konuşlarda dikkatli olması gereklidir denir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Bir Kapıyı Yıktığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre eski bir kapıyı yıktığını gören kişinin keder ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır. İşlerinin zora gireceğine demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabelik Bir Bina Yıktığını Görmek

Rüyada harabelik bir bina yıktığını görmek, yıkılmak üzere de olsa bir yapıya zarar vermek üzüntü manasına gelir. Rüyalarda yıkmak hayırlı değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yıkılmasını gören kişilerin rüyaları çok olumlu yorumlanmaz. Rüyada evin yıkılması hane içinde büyük olumsuzluklar veya kavgalara sebebiyet verebilir. Hane içinde yaşanacak olan ve arka arkaya büyük sorunlar halinde ortaya çıkan yıkıcı kavgalar sebebi ile hane halkının huzur kaçabilir. Rüyayı gören kişi evli değilse bu durumda kendi ailesi ile büyük kavgalar yaşayacağına, evli ise eşi veya çocukları ile anlaşmazlıklara işaret edilmektedir. Hane içinde kazalar, belalar veya musibetlerin olabileceğine işaret edilmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

460 Aktif
0 Üye ve 460 misafir
Bugün : 10734
Dün : 23857
Toplam : 48069071
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...