Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+16 oy
320 okuma
Üstat_Rozalina_Alaca Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (8.5k puan)  
düzenledi
Merhabalar

Rüyamda bir odanın içinde çoçukluk halimdeyim , okul çantamı hazırlıyorum biri var onu göremiyorum ama elini ve kolunu görüyorum siyah takım elbiseli iri bir erkek eli çantama koymak için kitaplarımı o veriyor bana çantama koyarken tarih kitabını gördüm üstünde kırmızı renkle 10 yazıyordu , kapağınu açtım içinde 1441 yazıyordu ama biraz daha yakına yaklaşınca 1442 yazıyordu sondaki 1 in üstüne iki yazılmış gibi gördüm .
Yorumlarınız ve düşünceleriniz benim için çok önemli .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+11 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Temelde 1441 hicri yılından , 1442 hicri yılına geçiş var . Yani 20 Zilhicce 1441 den "10 gün sonra" gelecek olan "1 Muharrem 1442" tarihini gösteriyor galiba. Bu miladi olarak 10 Ağustos 2020 tarihi yapar. Bu tarihten 10 gün sonra 20.08.2020 de başlayacak(aslında başlamış) yeni dönemi işaret ediyor gibi. Bu tarih doğum tarihiniz mi bilmiyorum ama eğer öyle ise 10 yaşından bu yana tüm öğrendiklerinizin çantadan çıkarma zamanı gelmiş. Tüm bildiklerinizi tarihsel bir açılımla yeniden okuyacaksınız. Ayrıca 10 yaşında ki haliniz ile günümüze gelmek yine kendinizi tarif ettiğiniz "yaşlı çocuk "imajına istinaden. Ne kadar yaşlansanız da çocuksu tarafınız yaşlanmıyor size göre. Tarih kitabı sizin kendi tarihiniz ise üzerinde kırmızı ile 10 olması bu duruma dair verdiğiniz önem, sizin kırmızı çizginiz, ne olursa olsun  asla değiştirmeyeceğiniz kendi iç imajinasyonunuz. Yani kaç yaşında olursanız olun 10 yaşında ki saflık ile kalabilmek.

Aynı tarih kitabı üzerinde sadece yıl değişikliği olması 1441 hicri yılı gibi bir performansın benzerinin 1442 de de yaşanacağı ile ilgili. Tarih kitabı görülmesi "tarih tekerrürden ibarettir " sözüne istinaden. Bir nevi 1441 de yaşanılan şeylerden tecrübe edinmek bu zaman diliminde yaşananları bir daha yaşamamak için tedbir almaya istinaden. Aslında bu tarih kitabı olaylara istinaden geçmişin , geleceğe ışık tutması ile ilgili. Bu durum da aynen HS' de buyrulduğu gibidir."(Akıllı ve olgun) Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz, ısırılmaz" sözüne istinaden. Size kitaplar verilmesi eğitiminizin sizden daha üst ve resmi bir seviye tarafından planlandığı ile ilgili. Kitaba yaklaşmak içeriğine dikkat etmek ile ilgili. Gözümüzün önünde olanın kıymetini ve muhteviyatını  bazen fark edemeyiz. Bu duruma bakar kör denir. Yaklaşmak ve değişikliği fark etmek ise ferasete istinaden. Sizin gördüğünüz aslıda kendi içinizde olan basiretten ,ferasete geçiş durumunuz ,1441-1442 değişimi bu duruma temsilen görülüyor. Birisi bakmak(1441), diğeri görmek(1442). "Basiret" ; herkesin görebileceği şekilde ortada olanı şahsında görünür kılmak ile ilgili iken "feraset" ise ; başkalarının göremediğini görebilmek ile ilgilidir. Feraset aslında sizin kendinizi tabir ettiğiniz "nick name"'niz gibi .Bu kendini tarif etme durumu artık oturmuş. Ancak bu durum öyle ki  nick name den anlaşıldığı gibi gaipden irtibatsız bir haber verme değil bilakis tarihsel ve ilmi tüm birikimlerin analiz edilip yeni bir bakış açısı ile futuristik bir öngörü yapabilmek ile ilgili bana göre .İşin içinde elbette ilahi bir yardım var. Çünkü HS'de ""Müminin ferasetinden sakınınız; zira o Allah Teâlâ'nın nuru ile bakar" denmiştir. Bu ilahi yardımda veya nur ile bakmak ise takım elbiseli adam sembolü ile eşleşmektedir. Şimdiye kadar ki tüm eğitilme bir bakıma ilahi bir yardım ile olmuş gibi.

Özet ile ;

Herkesin göremediğini görebilmek yani feraset ile görebilmek durumu artık içselleşmiş. Normalde alıp çantaya atılacak kitabın kapağını açmak ,bakmak ile görmek arasında ki farkı gösterir. Kapak herkesin görebileceği bakabilenlerin de görebileceği şekilde olan basireti ,kapağı açıp değişimi görebilmek ise feraseti temsil eder. Dolayısı ile 1442 hicri yılı sizin feraset yılınız olacak sanırım. Bunun için de geçmiş 1441 yılında bakıp da göremediklerinizi göreceksiniz.1442 hicri yılı sizin için bunu daha önce neden fark etmemişim sözünü çoklukla söyleyeceğiniz bir yıl olacak sanırım. Bunu o kadar çok söyleyeceksiniz ki 1442 ötesi ,yani bir merhale sonrası sizin için ferasetin bir adım ilerisi olan  "hayret" olacak galiba. Hayret ,yani şimdiye kadar bakıp da göremediklerinizi görünce bu duruma olan  tepkiniz.

Allah hayretinizi artırsın.

DAB,
Selamlar.
+9 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İlginç rakamlar, sanki geçmişindeki bir tarihe işaret ediyorlar gibi. Çocukluk dönemi olabilir özellikle çünkü bana sorarsan 2000 yılı, 14 mart gibi birşey de olabilir. Bu sayılaırn ne olduğunu bulmaya çalışmalısın sanki.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Haklı olabilirsin , 10 rakamının kırmızı olması da çok ilgimi çekti yorumun için sağol .
+8 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Rüyan beni ilginç hallere sürükledi...........
Peygamberimizin hicret ettiği yıllar 1441 simgesi neden geldi sonra 42 oldu?- belki de seninde çocukluğunla başlayan bir vazgeçişin bir halden çıkışın olduğundan ve +1 yol aldığından o hicrette ( terkediş, lisanen veya kalben bir durumdan çıkış) yani bu şimdi olan değil hala devam eden bir  durum... Bir çocuğa anlatır gibi görünmüş rüyan oysa seni ilme hazırlayan bir durum var veya yönünü oraya çevirmenle ilgili... Hayır olsun güzel rüya sen zamanla daha iyi çözeceksin bana hissettirdiği bunlar :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Teşekürler kuzgun ,sana katılıyorum zamanla inşallah çöze bilirim .
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
rica ederim , inşallah Kahin :)
+5 oy
Üstat_Rozalina_Alaca Rüya Tabircisi (8.5k puan)  
@Ruyadede , yorumunuz için teşekkür ederim , uyandığım dan sonraki zamanlarda ben de sizin açınızdan düşündüm , ama ilk düşündüğüm tarihde 10 ilerlemek gibi , aklıma tarihsel açıdan değilde bilgi ile olan bağlantılarımda 10 seviyesinde ilerlemek gibi tarih kitabı da aslında ilime bilime ve tarihe olan ilgim çok yüksek okumaktan da geri kalmadığım için sanki niyet ettiğim konu hakkında 10 ilerlemek gibi geldi bana, ve yorumun gerçekten güzeldi .
+5 oy
Bircankrk Rüyakar (2.3k puan)  
Çocukluk görmek geçmiş yaşamı simgeler. Çanta da karar vermek anlamındadır. Gecmisinizle ilgili birşeyler gündeme gelebilir. Sayılar da bize kesinlikle birşeyler anlatır. Yani 10 görmüşsünüz. Bu 10. Ay olabilir veya ayın 10u olabilir ya da 10 gün sonra geçmişle ilgili birşeyler gün yüzüne çıkabilir. Bunu sadece kendiniz çözebilirsiniz.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Çok doğru ve güzel bir yorum olmuş.
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@Karga :)

İlgili rüyalar

+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 253 okuma
Likya 25 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 120 okuma
+10 oy
1 yorum 161 okuma
Likya 24 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 239 okuma
Likya 31 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+24 oy
2 yorum 266 okuma
+32 oy
8 yorum 463 okuma
+11 oy
6 yorum 3.0k okuma
23 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde lily   3 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

417 Aktif
1 Üye ve 416 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15205
Dün : 23857
Toplam : 48073533
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...