Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada ailesini görmenin yorumu, rüya sahibinin özellikle iş hayatında büyük başarılar sağlayacağı, hayatının düzene gireceği şeklinde yapılır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Aile Görmek

Rüyada aile görmek; Rüyada ailenizi görmek ve olduğunuzu görmek;mutlu olacağınıza işarettir.

Rüyada aile görmek, rüya sahibi kimse için çok makbul ve hayırlı bir rüyadır. Çünkü bu rüya iyiye ve hayra işaret eder. Rüyada aile ile fertlerini bir arada görmek mala ve huzurlu bir yaşama tabir edilir.


Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir. Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır. Aile karanlık ve loş bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir. Aile aydınlık ve ferah bir ortam anlamına gelir. Ailenizi neşeli bir şekilde görmek iyi bir haber alacağınıza ve işlerinizde başarılı olacağınıza. Kederli bir halde görmek çok üzücü olaylarla karşılaşacağınıza ailenizden birinin öldüğünü görmek ailenizle aranızı açmaya çalışanların bu isteklerinde başarısız olacaklarına. Oğlunuzun askere çağırıldığını görmek çocuklarınızın hayırsız çıkacağına, Karınızın sizi terkettiğini görmek, aile saadetinizin hiçbir zaman bozulmayacağına işarettir.
Rüyada aile Büyüğünü Görmek

Rüyada büyüklerini görmek, hayırlı, kişi için aydınlık günlerin geldiğini müjdeleyen çok güzel bir rüyadır. Hayat boyu destek almak manasına geldiği gibi; kişinin ailesinden gelecek yüklü miktarda bir para ile borçlarını kapatacağını yahut araba gibi bir mal satın alacağını bildirir. Uzun bir ömre sahip olunacağı gibi, bu süreçte kişinin hiçbir büyük dertle uğraşmayacağını. Ufak tefek aksilikler dışında genel olarak sağlıklı ve mutlu bir yaşam süreceğini tabir eder. Kişi adına hayra alamet eden rüya, geleceğin çok güzel, sağlık dolu. Emek harcamadan kazanç elde edecek kadar refah içinde geçeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin ailesinin verdiği destek sayesinde asla sırtının yere gelmeyeceğini. Kazancında her bir lokmanın helal olacağını, haramdan uzak durduğu gibi, asla yalan söylemeyip, her koşulda mutlaka dürüst davranacağını da bildirir.
Rüyada Aile Kalabalığını Görmek

Kalabalık aile görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine. Yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine. Aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, şan şöhret kazanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.
Rüyada aile içi kavga görmek

aile içi kavga görmek; Kişinin esenlik bulacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına. Kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına. Çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına. Kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada aile görmek, çoğunlukla göründüğü gibi yorumlanır. Ayrıca neşelenmeye, sevinmeye işaret eder.
Rüyada aile görmek mutluluğa, Aile fertlerini bir arada görmek varlığa ve huzurlu bir hayata delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir. Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır. Aile karanlık bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir; Aile aydınlık ve ferah bir yerdeyse, güçlü bir destek, başarılı bir girişim için yeterli olacaktır demektir.

Rüyada aile ile birlikte olduğunu görmek güçlü olmak demektir. Rüyanızda ailenizi görmeniz her konuda sizi destekleyen insanların varlığına işarettir. Rüyada görülen aile karanlık bir yerde görülüyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu bildirir. Aile güzel, aydınlık ve ferah bir yerde görüldüyse, her zaman yaptığınız işlerde destek göreceğinize ve yapacağınız işlerde başarı elde edeceğinize yorumlanır.

Rüyada mutlu bir aile görmek sağlıklı ve varlıklı bir yaşamın simgesidir. Eğer sorunlu bir aile gördüyseniz, hayal kırıklığına uğrayacağınızın işaretidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami tabirlerde Rüyada Aile Görmenin anlamı ve yorumu

Rüyada Aile görmek, zenginlik ve saadete işarettir. Rüyada kendi ev halkını görmek "Eğer fakirlikten korKarsanız Allah dilerse, sizi yakında kendi fazlından zenginleştirir." (Tevbe, 28) mealindeki âyet-i kerime gereğince, zenginlikle tabir olunur.

Rüyasında ailesiyle birlikte açıklık bir yerde oturan kimse güçlü bir destek, iyi bir atılımdır. Ailesi ile karanlık, loş bir yerde oturuyorsa iş ve para ile ilgili bir sorunun halledilmesi için zaman gerekmektedir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada ev halkını ya da aile görmek, rüya sahibi için zenginliğe işaret eder. İnsanin kendi ailesine ait gördüğü rüyalar, aynen görüldüğü şekilde çıkar. Bu rüyalardaki semboller biraz karışık olmakla beraber, bunları çözmek pek de güç değildir. Bu bakımdan aile rüyalarının tabirleri, kendi iç problemleri kendileri tarafından bilindiği için, genellikle aile reisinin yardımı ile çok sağlıklı bir biçimde ve en iyi şekilde yorumlanabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi aileni görmek

Bir kimsenin rüyada kendi ailesini görmesi, bolluk ve zenginliğe işaret eder.

Aile bireylerini sevinçli görmek, dünya ve ahiret mutluluğuna; üzüntülü görmek, ailenin içinde bulunduğu sıkıntıdan kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada ailesinin kaybolduğunu görmek, bir kayıp yüzünden üzülmeye işarettir.

Rüyada tanınmayan başka bir aile görmek, yeni komşular edinmeye, kız vermek veya kız almak suretiyle bir aileyle akrabalık bağı kurmaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aileyi üzüntülü görmek

Bazen üzüntü duymaya, mal sahibi olmaya; bazen de kısmetli bir iş bulmaya yorumlanır. Kimi zaman mutlu sürecek bir evliliğe çağrışım yapar.

Rüyada aile bireylerini toplu ve neşeli olduklarını görmek, rüya sahibinin ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam süreceğine işaret eder. Yahut rüyayı görenin müjdeli bir haber alarak sevineceğine hükmedilir. Bir kimse rüyada aile bireylerinden birini üzüntülü görse, üzülen kişinin hastalanacağına işaret sayılır. Yahut o kişinin acı bir haber alarak üzüleceğine yorumlanır.

Bir kimse rüyada aile bireylerinden birinin gurbete veya askere gittiğini görse, o eve bir misafirin geleceğine işaret sayılır. Eğer aile bireylerinden birinin öldüğünü görürse, ölen kişinin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Evli bir kimse rüyada eşinin evi bırakıp gittiğini görse, rüya sahibinin mutluluğunun hiç kimse tarafından bozulmayacağına yorumlanır. Eğer rüyada ailesiyle birlikte seyahate çıktığını ve bir daha evine dönmediğini görürse, rüya sahibinin eşiyle aralarında küçük bir anlaşmazlık çıkacağına işaret eder.

Ya da bu çiftin evlatlarından memnun kalmadıklarına hükmedilir. Bir kimse rüyada aile fertlerinden bir ölüyü rüyada görse, o ailede bir doğumun olacağına işaret sayılır.

Şayet sıkıntıda olan bir kimse, rüyada aile bireyleriyle birlikte yemek yediğini ve eğlendiklerini görse, rüya görenin sıkıntılardan kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine hükmedilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ailesini görmek hanedeki şansa, bolluğa, berekete, hayırlı kazançlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesi desteği sayesinde işleri kötüyse yoluna gireceğine, işleri yerindeyse bile kazancının bereketlenip artacağına ve yeni iş kolları açacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi bütün aile bireylerini eksiksiz rüyasında gördüyse bereket, şans ve bol kazancın geçici bir durum olmadan yani ömür boyu süreceğine; aile bireylerinden birkaçını eksik görmesi ise bolluk ve bereketin geleceği fakat dikkat edilmezse tekrar kaybedileceği şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aileyi mutlu, neşeli, keyifli bir şekilde gülerken bir arada görmek rüya sahibinin aile ve akraba ortamında çok sevilen, sözü dinlenen, yardımsever ve ailedeki kendinden küçük kişilere doğru yolu gösterip destek olan biri olduğunu işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aileyi ağlarken ya da kavga ederken bir arada görmek ise rüya sahibinin ailesinin desteğini, onayını almadan, hatta şiddetle karşı çıktıkları bir işe kalkışacağını fakat sonunda pişmanlık yaşayıp ailesinden af isteyeceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgilinizin ailesini görmek münakaşa, tartışma ve anlaşmazlıkların habercisidir. Rüyayı gören kişi bekar ve sevgilisi var ise, rüya sahibinin sevgilisinin ailesi ile polemiğe gireceğine ama kısa bir süre sonra ilişkilerindeki gerginliklere son verip tekrar huzur bulacakları şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi bekar ve sevgilisi yok ise hayatında kimse olmadığı için hayıflanıp artık karamsarlığa düştüğünü, hayatına kimseyi alamayacağını düşündüğünü delalet eder. Rüyayı gören kişi evli ise eşi ile ailesi yüzünden yaşayacağı tatsızlıklar, tartışmalar ve kavgaların yaşanacağına fakat sonunda yine ailelerin araya girmesiyle bu tatsızlıkların son bulacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin ailesini görmek, aile içi yaşanacak bazı tatsızlıkların ayak sesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin yanlış anlaşılmalardan dolayı ailesi ve eşi arasında kalacağı, hem ailesini hem de eşini haklı gördüğü için ikilem yaşayacağını ve bu nedenle de eşi ile arasında tartışmalar, huzursuzlar yaşayacağını delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin ailesiyle kendisini eğlenirken görmek rüya sahibi yaşadığı ailesel bazı sorunlara en yakında bir aile büyüğünün araya girip destek olmasıyla çözüm bulup eski huzuruna yakın zamanda kavuşacağına işaret eder.

Bazı alimlerce ise rüyada eşinin ailesini görmek, rüya sahibinin eşinin ailesi tarafından iftiraya uğrayacağına ve kendisini bu iftira karşısında savunmak zorunda kalacağı şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin ailesiyle oyun oynamak ise eşinin ailesiyle ortaklaşa edinilecek bir mal varlığına ve bu mal varlığı yüzünden yaşanacak tatsızlıklara işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ailesini ölmüş görmek çevrenizde fesat, art niyetli, kinci ve sizi kıskanan kişilerin varlığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan ve fark etmediği kötü niyetli ve kıskanç biri tarafından ailesi ile kendisinin arasının açılmaya çalışıldığı ve rüya sahibinin bu insana karşı dikkatli olması gerektiğini işaret eder. Yani rüya sahibinin uyarıldığı bir rüyadır diyebiliriz.

Bazı alimlere göre ise rüyada ailesinin öldüğünü gören kişi yakın zamanda ailesi aracılığı ile zenginliğe, mal varlığına kavuşacak, işinde kademe atlayacak, bekar ise ailesinin aracı olduğu bir kişi ile hayatını birleştirecek şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile ile yemek yemek, rüya sahibinin düğün, nişan yada cenaze gibi kalabalık bir topluluğa gireceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin girdiği kalabalık ortamda lafının sözünün yapılacağına, dilden dile konuşulacağına işaret eder.

Bazı alimlere göre ise rüyada ailesiyle yemek yiyen kişinin ailesinin desteğinin kişinin arkasında olduğuna, ailesi aracılığı ile güzel , hayırlı ve iyi makamlara geleceği, okuyor ise herkesçe duyulan bir eğitim sertifikası alacağı ve ailedeki herkese yardımının dokunacağı şeklinde yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişi ailesi ile yemeği kendi evlerinde yiyorsa, aile fertlerinin bir araya gelerek bulunan maddi bir sıkıntıdan kurtulacaklarına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ailesini görmek, genel olarak sıkıntılardan uzak, huzur dolu br hayat geçireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin sorumluluklarını gayet iyi bilen ailesini rahat bir şekilde yaşatmak için çok çalışan bir birery olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ailesini görmenin yorumu, rüya sahibinin özellikle iş hayatında büyük başarılar sağlayacağı, hayatının düzene gireceği şeklinde yapılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Ailesini Görmek

Rüya sahibinin aile içerisinde yaşayacağı tatsız olaylara alamettir. Ancak kimi rüya tabirlerinde ise aile içindeki huzursuzlukların, tatsızlıkların son bulacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada eşinin ailesini görmek, genel olarak hayra yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ailesini görmek, kişinin hanesinin her zaman bolluk ve bereket içerisinde olacağı demektir. Rüya sahibinin maddi gelirinin her zaman iyi olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak bir ömür geçireceği anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ailesini Görmek

Rüya sahibinin sevgilisi ile yaşadığı bazı anlaşmazlıklara delalet eder. Ayrıca sevgiliniz ile yapacağınız tartışmada dikkatli olmanıza işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailesini Ölmüş Görmek

Rüya sahibinin çevresinde dikkat etmesi gereken birinin olduğuna işaret eder. Bu kişinin kötü niyetli olduğuna ve rüya sahibi ile onun ailesinin arasını açmaya çalıştığına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile İle Yemek Yemek

Rüya sahibinin kalabalık bir ortama gireceği anlamına gelirken aile içinde bazı hususların aydınlığa kavuşacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ailesini görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca kazancının bol ve iş hayatındaki başarısının sürekli olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder. Rüya sahibinin kendisini ailesi ile bir arada görmesi, aile fertlerinin her konuda desteğini alan,  ailesi tarafından sevilen ve inanılan biri olduğuna işaret eder. Rüyada aileyi mutlu ve neşeli halde görmek, verilen emeklerin sonucunda iş hayatında hak edilen başarıya yakın bir gelecekte kavuşmaya delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ailesini Görmek

Rüyada sevgilinizin ailesini görmeniz, gerçek hayatınızda sevgiliniz ile ilgili yaşadığınız bir takım karamsarlıklarınızın olduğuna delalettir. Aynı zamanda ilişkinizde yaşayacağınız bazı tatsızlıklardan dolayı çıkacak münakaşalara karşı dikkat etmeniz gerektiğinin de habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Ailesini Görmek

Rüyada eşinin ailesini görmek, yanlış anlaşılmalardan dolayı aile içinde çıkacak bazı ufak tatsızlıklara ve huzursuzluklara işaret eder. Rüya sahibi eşinin ailesiyle kendini eğlenceli bir ortamda olduğunu görmesi, aile içinde yaşanan huzursuzlukların ve kavgaların biteceğine ve araya giren iyi niyetli kişiler sayesinde küslüklerin son bulacağına delalet eder. Bazen de rüyayı gören kişinin aile içinde uğrayacağı iftiralara karşı kendisini savunmak zorunda kalacağına da yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailesini Ölmüş Görmek

Rüyanızda ailenizin ölmüş olduğunu gördüyseniz, yakın çevrenizde aileniz ile aranızı bozmaya çalışan insanların olduğuna ve bu insanlara karşı dikkatli olmanız gerektiğine karşı bir uyarı mahiyetindedir. Genel itibari ile rüyada aileden birini görmüş olmanız aynı zamanda zenginliğe de delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile ile Yemek Yemek

Rüyasında aile fertleri ile yemek yemek, rüya sahibinin kabalık bir topluluğa gireceğine delalet eder. Aynı zamanda bazı rüya tabircileri, aile yemeklerini hane içi yaşanan aydınlığa ve refah içinde sürülecek bir hayata yorarlar. Aile fertleri aydınlık bir masada oturuyorsa parasal anlamda yaşanacak rahatlığa, karanlık bir masada oturuyorsa  da maddi sıkıntılara işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi ev halkını (ailesini) görmek, rüyayı gören kimse için zenginliğe işarettir.Rüyada aile fertlerini neşeli bir halde görmek, iyi bir haber alacağınıza ve işlerinizde başarı sağlayacağınıza, kederli bir halde görmek, derin keder ve acılarla karşılaşacağınıza; aile fertlerinizden birinin öldüğünü görmek, ailenizle aranızı açmaya çalı­şanların bu teşebbüslerinde hiçbir zaman muvaffak olamayacakla­rına; aile fertlerinizden birinin gurbete çıktığını görmek, evinize sevdiğiniz misafirler geleceğine; oğlunuzun askere davet edildiğini görmek, çocuklarınızdan yana yüzünüzün gülmeyeceğine; karınızın sizi terk ettiğini görmek, aile saadetinizin hiçbir zaman, bozulma­yacağına işarettir.Rüyada mutlu bir aile görmek, sağlıklı ve varlıklı bir hayatın işâretidir.Rüyada aile görmek, zenginlik ve saadete işârettir.Rüyada sorunlu bir aile görmek, hayal kı­rıklığı anlamına gelir.Rüyada aile fertlerini bir arada görmek, varlığa ve huzurlu bir hayata delâlet eder.Rüyada ailenin üzüntülü görülmesi, iyiye yorulmaz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailesini Görmek

Rüyada ailesini görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca kazancının bol ve iş hayatındaki başarısının sürekli olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder. Rüya sahibinin kendisini ailesi ile bir arada görmesi, aile fertlerinin her konuda desteğini alan,  ailesi tarafından sevilen ve inanılan biri olduğuna işaret eder. Rüyada aileyi mutlu ve neşeli halde görmek, verilen emeklerin sonucunda iş hayatında hak edilen başarıya yakın bir gelecekte kavuşmaya delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Annesini Görmek

Rüyada eski sevgilinin annesini görmek, rüya sahibinin, iş hayatı içinde çok büyük ve maddi olarak çok fazla zarar getirecek sorunlar ile karşılaşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yaşanan sorunların günden güne çok daha büyüyeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine alamet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, aile hayatında çok zor dönemler geçireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Annesiyle Tanışmak

Rüya sahibinin, iş hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Annesiyle Konuşmak

İş hayatında çok zor durumlar ile karşılaşan rüya sahibinin, çok büyük sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulmaya çalışırken ailesine gereken özeni göstermeyi unutacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına ancak daha sonra yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına ve daha güzel günler görüp huzurlu bir ortam sağlanacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Babasını Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatında çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine ve çok daha iyi mevkilere gelerek çok hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Ailesini Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük ve kazançlı işler yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına ve aile hayatının gün geçtikçe daha huzurlu olacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile görmek, rüya sahibi kimse için çok makbul ve hayırlı bir rüyadır. Çünkü bu rüya iyiye ve hayra işaret eder. Rüyada aile ile aile fertlerini bir arada görmek mala ve huzurlu bir yaşama tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ailesiyle birlikte bir mekanda oturduğunu gören bir kimsenin hayattaki güçlü olan duruşuna işaret eder. Hayatının hemen hemen her alanında , her konusunda kendini destekleyen kişi ve kişilerin olduğuna , onu sahiplenen , fikirlerine saygı duyan ve onu müthiş önemseyen kişilerin varlığına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer aile karanlık bir yerde oturuyorsa, iş ve para ile ilgili sorunların çözülmesi için belli bir zamanın geçmesi taktirinde güzel günlere kavuşulacağı manasına gelmektedir. Eğer aile aydınlık ve ferah bir mekanda oturuyor ise güçlü bir destek alarak bulunduğu girişimlerde başarılı sonuçlar elde edecek ve mesut olacak ve o işinden hayır görecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mutlu bir aile görmek ise sağlıklı ve varlıklı bir geleceğin habercisi olarak yorumlanmaktadır. Rüyasında ailesiyle birlikte açık ve ferah bir mekanda oturuyor ise rüyayı gören o kimse güçlü bir destek alarak iyi bir girişim ile güzel işler başaracaktır. Ailesi ile karanlık, loş bir yerde oturuyor ise iş ve para ile ilgili bir sorunun çözülmesi için biraz zaman gerekmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanin kendi ailesine ait gördüğü rüyalar, aynen görüldüğü şekilde çıkmaktadır. Bu rüyalardaki semboller biraz karışık fakat çözülemeyecek güçlükte de değildir her bir sembolün ayrı ayrı manaları vardır. Tabi ki bu semboller rüyayı gören kişinin ruh haline, bulunduğu mekana, evli veya bekar olmasına ve psikolojik durumu gibi bir çok hallere göre rüya tabirleri farklılık gösterebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aile içinde bir problem var ise bu yüzden aile rüyalarının tabirleri, kendi iç sorunlarını kendileri tarafından bilindiği için aile içindeki hallere göre yorum yapılmalıdır. Böylece aile problemleri kısa sürede ve en iyi biçimde çözülecektir.

    Bir başka rivayete göre ise rüyada ev halkını görmek, rüyayı gören kimse için zenginliğe işaret eder.
    Rüyada görülen aile kalabalık ve oldukça çocuk, bebek sesleri var ise bu gelecek olan bolluk ve bereketin habercisidir. Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse ise güçlü kuvvetli duruma gelir.Hayatının her alanında aile bireylerinin desteğini aldığını ve almaya devam edeceği şeklinde tabir edilir. Yani hemen hemen her konuda kendini destekleyenler sırtından elini çekmeyen kimselerin varlığı söz konusudur. Rüyasında aile fertlerini neşeli şen şakrak bir şekilde gören kimse iyi haberler alır ve işlerinde başarılar gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüyada aileden bir kimsenin vefat ettiği görülüyor ise bu rüya ailenizle aranızı açmak isteyen kimselerin varlığına işarettir fakat korkmanıza ve endişelenmenize gerek yoktur bu rüya o kötü kimselerin bu konuda emellerine ulaşamayacaklarının başarılı olamayacaklarının da habercisidir bu rüya.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aileden birinin gurbete uzak bir yere gittiğini görmek, sevdiğiniz bir kimselerin misafir olarak geleceği ve onları güzel bir şekilde ağırlayacağınıza o kimselerin sizden memnun kalacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında anne veya babanın oğlunun askere çağrıldığını gören bir kimsenin çocuklarının hayırlı birer evlat olduğunu ve onların hayrını göreceğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Aileyi Terk Ettiğini Görmek

Rüyada eşinin kendini terk ettiğini gören bir kimsenin aile hayatının rüyada görülenin tam tersi şeklinde mutlu ve mesut bir şekilde geçeceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile görmek, rüya sahibi kimse için çok makbul ve hayırlı bir rüyadır. Çünkü iyi işlere ve hayra işaret eder. Rüya sahibi için yaşamının uzun ama bir o kadar da ferah ve güzel olacağına işaret eder. Rüyada aile görmek sağlıklı olmaya, mutluluğa, güzel ve hayırlı gelişme ve haberlere, hayırlı ve helal lokmaya, şans kapılarının her zaman açık olduğuna yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile görmek, rüya sahibi kimsenin hayatı boyunca sırtının yere gelmeyeceği gerek aile hayatında gerekse özel hayatında başarı, mutluluk ve huzuru yakalayacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin, hiç nimetsiz kalmayacağına ve sorunlarının uzun sürmeyeceği, gelip geçici sorunlar olacağı için hiçbir şekilde üzülmesine kendini yıpratmasına gerek olmayacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aileden bir kimsenin kayıp olduğunu görmek, kısa vadeli yaşanan sorunların yakın bir zamanda çözüme kavuşacağına bunun ise sabır ve şükür ile gerçekleşeceğine yorulur. Bu yüzden çile ve sıkıntı zamanında Allah ı bolca anmak, istiğfar çekmek, dua etmek ve bol kepçeden sabır etmek gerekmektedir, ancak bu şekilde mutlu sona ulaşılabilir. Sadece sıkıntılı ve sancılı süreçlerde değil de her vakit yaradan a sıkı sıkı bağlanıp, dua etmeyi ve şükür etmeyi ihmal etmemeli ki bu güzel hali ve yaşamı devamlı sürsün.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Bireyleri İle Yolculuğa Çıkmak

Rüyasında aile bireyleriyle yolculuğa çıkmak uzun bir yolculuk ya da kısa zamanlı bir yolculuk hiç fark etmez böyle bir yolculuğa çıktığını gören kimse birkaç kişi ile bir araya gelerek hayırlı bir iş yapmalar ve bunun sonucunda çevresinin taktirini kazanarak o kimselere faydalı işler yapacağı şeklinde tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında aileden biri ile uzun bir yolculuk ya da kısa zamanlı bir yolculuğa çıktığını gören kimse hevesle giriştiği işten kazanç elde edecek ve o durum rüyayı gören kişinin hayrına olacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Dostu Görmek

Rüyasında aile dostunu gören bir kimsenin kendisi için bir fayda sağlayacak ve kendisini mutlu edecek şeylere kulağını tıkadığı ve onları bir türlü görmek ve anlamak istemediği şeklinde tabir edilir. Yani rüyayı gören kimsenin mutlu olma fırsatı var iken, mutsuz olmayı seçiyor olmasını anlamına gelmektedir. Bir miktar çaba ve gayret elbette şükrü de eksik etmeden mutluluğa giden yol kısa olacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Bireylerinin Olduğu Fotoğrafı Görmek

Rüyasında aile bireylerinin olduğu bir fotoğraf gören rüya sahibinin geçmişine olan bağlılığı ile yorumlanır. Rüyasında aile fotoğrafı gören bir kimse, ne kadar mutlu olursa olsun, geçmiş zamanlarda yaşadığı günlerin, hatıraların yerine hiçbir şeyi koyamıyor ve o günleri her zaman özlüyor olduğuna tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasının ailesini gören bir kimsenin büyük kar elde edeceği ve eline geçen tüm işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini, onayını ve saygısını kazanacağına, fazlasıyla hayırlı kazançların elde edileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sıkıntı yaşadığı tüm zamanlarda hep iyi ve hayırlı bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, rüya sahibine kötülükleri dokunan kişilere bile hayrının dokunacağına, bu sebeptendir ki büyük sıkıntılar çekeceğine,

hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, darbe yiyeceğine bundan ötürü de kendisini korumak için hayatında mühim ve köklü değişiklikler yapacağına, böylece halihazırda var olan sorunlarının sona ereceği şeklinde tabir edilir.

Rüya sahibinin hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına , hatalarından ders alacağı böylece de mutlu bir yaşam süreceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile görmek

Rüyada aile görmek, zenginlik ve saadete işarettir. Rüyada kişinin kendi ailesini görmesi hayra yorumlanır. Rüyada aile görmek, zenginliğe, sıhhat içinde yaşamaya; fakir kimseler için de maddi yönden rahatlamaya işarettir. Rüyasında ailesini gören kişi, uzun zamandır görüşmediği aile fertleriyle görüşür veya önemli bir kaybettiği şeyi bulur. Rüyada kişinin ailesini neşeli görmesi; hayırlı, sevinçli haberler alacağına; kederli görmek ise kötü bir habere işarettir. Rüyada görülen aile karanlık bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekiyor demektir. Aile aydınlık ve ferah bir yerdeyse, güçlü bir destek, başarılı bir girişim için yeterli olacak demektir. Rüyada aile fertlerini bir arada görmek varlığa ve huzurlu bir hayata delalet eder. Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse, maddi açıdan çok güçlü duruma gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile görmek

Aile görmek, zenginlik ve saadete işarettir.

Rüyada kendi ev halkını görmek:
Eğer fakirlikten korkarsanız Allah dilerse, sizi yakında kendi fazlından zenginleştirir.
(Tevbe, 28)

mealindeki âyet-i kerime gereğince, zenginlikle tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi ailesini görmek maddi manevi güçsüz kalmaya, mal varlığının çok olacağına tekabül eder. Rüyayı gören genç birisi ise derdini içinde yaşamaya ve zor bir dönem geçirmeye, elinden yüklü miktarda para çıkacağına veya mallarını satmak zorunda kalacağına alamet eder. Diyanete göre bu rüya bekar kimse için evlenmeye veya aileden hamile biri varsa bebeğine isim bulmaya ve sevincine ortak olmaya, kişinin iyi giden bir işinin bozulacağına tekabül eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailesini Görmek

Rüyada ailenizi gördüğünüz zaman kazancınız her zaman bol olacak. Rüyada ailesini görmek bolluk ve bereketi simgeler. Güzel talihler hep hanenizde olacak ve iş yaşamınızdaki başarılar sürekli hale gelecektir. Rüya sahibi ailesinden çok iyi destek almakta ve başarıları desteklenmektedir. Ailenizi neşeli gördüyseniz verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailenizi Ölmüş Görmek

Yakın çevrenizde ailenizle aranızı bozmak isteyen kişiler olabilir. Bu insanlara dikkat etmenizi gösteren uyarıcı bir rüyadır. Aile fertlerinden birini ölmüş görürseniz bu zenginliğe işarettir. Kalabalık bir topluluk içine girecek ve burada güzel haberler duyacaksınız. Ailenizle yemek yerseniz rüya sahibi kalabalık bir toplum içine girecek ve hayırlı haber alacaktır. Hayal ettiği her duruma ulaşacaktır. Aydınlık bir masada oturuyorsanız bu ferahlığı simgeler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdığınız Kişinin Ailesini Görmek

Rüyada başkasının ailesini gördüğünüz zaman gerçek yaşamda da o kişinin ailesiyle biraraya geleceksiniz. Konuşmalarınız tatsız geçmişse o aileyle ilgili problem yaşayacaksınız. Eğlenceli şekilde gördüyseniz sevdiklerinizle mutlu olacak ve bu uzun sürecektir. Rüyada ailesini görmek her zaman sevinci simgeler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinizin Ailesini Görmek

Rüyada eşinizin ailesini gördüğünüz zaman biraz dikkatli olmalısınız. Aile içinde yanlış anlaşılmalardan dolayı ufak pürüzler çıkabilir. Huzursuz ve tatsız günler içinde kendinizi bulabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle huzurlu bir ortamdaysanız aile içinde mutlu günler yakınlaşıyor demek. Küskünlükler bitecek ve rüyayı gören kişi daha rahat olacaktır. Eşinizi ailesini tartışma içinde görürseniz iftiraya uğrayabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birinin ailesini görmek, gerçekte de ölen kişinin ailesinden haber almaya ve iyi haberlerin gelmesine yorumlanır. Eğer kendi ailenizden biri ise de aile içerisinde hayırlı olaylar olur. Ders tasa sahibi olan biri sonunda selamete erişir. Başındaki dertlerden kurtulur. Çok borcu olan kişilerin borçları kapanır. Mahkemesi olanların da davalarından hayırlı haberler alınır. Rüyada yeni ölen birinin ailesini görmek, ailenizin maddi sıkıntıları veya başka sorunları varsa ilerleyen günlerde eskisinden iyi bir hale gelmeye yorumlanır. İşsiz bir aile ferdi işe girebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen arkadaşın ailesini görmek, aile içerisinde birlik beraberlik olacağına yorumlanır. Birinin evlenmesinde veya işe girmesinde aile seferber olabilir. Sizin de ailenizden ve yakınlarınızdan bazı beklentileriniz varsa bu beklentilerinizi boşa çıkarmazlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birinin ailesini görmek İslami rüya tabiri, aile içerisinde yaşanan tatsız olayların unutulmasına ve geride kalmasına yorumlanır. Eşi ile zor günler geçiren kişiler eşi ve çocukları ile yeniden mutlu mesut olurlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile görmek; Rüyada ailenizi görmek ve olduğunuzu görmek;mutlu olacağınıza işarettir.

Rüyada aile görmek, rüya sahibi kimse için çok makbul ve hayırlı bir rüyadır. Çünkü bu rüya iyiye ve hayra işaret eder. Rüyada aile ile fertlerini bir arada görmek mala ve huzurlu bir yaşama tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir. Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır. Aile karanlık ve loş bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir. Aile aydınlık ve ferah bir ortam anlamına gelir. Ailenizi neşeli bir şekilde görmek iyi bir haber alacağınıza ve işlerinizde başarılı olacağınıza. Kederli bir halde görmek çok üzücü olaylarla karşılaşacağınıza ailenizden birinin öldüğünü görmek ailenizle aranızı açmaya çalışanların bu isteklerinde başarısız olacaklarına. Oğlunuzun askere çağırıldığını görmek çocuklarınızın hayırsız çıkacağına, Karınızın sizi terkettiğini görmek, aile saadetinizin hiçbir zaman bozulmayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile Büyüğünü Görmek

Rüyada büyüklerini görmek, hayırlı, kişi için aydınlık günlerin geldiğini müjdeleyen çok güzel bir rüyadır. Hayat boyu destek almak manasına geldiği gibi; kişinin ailesinden gelecek yüklü miktarda bir para ile borçlarını kapatacağını yahut araba gibi bir mal satın alacağını bildirir. Uzun bir ömre sahip olunacağı gibi, bu süreçte kişinin hiçbir büyük dertle uğraşmayacağını. Ufak tefek aksilikler dışında genel olarak sağlıklı ve mutlu bir yaşam süreceğini tabir eder. Kişi adına hayra alamet eden rüya, geleceğin çok güzel, sağlık dolu. Emek harcamadan kazanç elde edecek kadar refah içinde geçeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin ailesinin verdiği destek sayesinde asla sırtının yere gelmeyeceğini. Kazancında her bir lokmanın helal olacağını, haramdan uzak durduğu gibi, asla yalan söylemeyip, her koşulda mutlaka dürüst davranacağını da bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kalabalık aile görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine. Yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine. Aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, şan şöhret kazanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile içi kavga görmek

aile içi kavga görmek; Kişinin esenlik bulacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına. Kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına. Çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına. Kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ailesini görmek, rüya sahibinin hayatıı boyunca kazancının bol ve iş hayatı içerisindekii başarısının devamlı olacağına, bolluğun, bereketiin, iyi şansın hanesinden hiççbir zaman eksik olmayacağına alamettir. rüyayı gören şahsın kendisini ailesi ille bir arada görmesi, aile fertlerinin her koonuda desteğini alan,  ailesi tarafından ssevilen ve inanılan biri olduğğuna rivayet eder. Rüyada aileyi mutlu ve neşeli haalde görmek, verilen emeklerin sonucunda iş hayatında hhak edilen başarıya yakın bir gelecektte kavuşmaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ailesini Görmek

Rüyada sevgilinizin ailesini görmeniz, gerçek hayatınızdaa sevgiliniz hakkında yaşadığınız bir takım karamsarllıklarınızın olduğuna alamettir. Aynı zamanda ilişkinizde yaşayacağınız bazı tatsızllıklardan dolayı çıkacak münakaşalara karşı dikkat ettmeniz gerektiğinin de habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailesini Ölmüş Görmek

Rüyanızda ailenizin ölmüş olduğunu gördüyseniz, yakınn etrafınızda aileniz ile aranızı bozmaya çalışaan insanların olduğuna ve bu insaanlara karşı dikkatli olmanız gerektiğine kkarşı bir uyarı mahiyetindedir. Genel itibari ile rüyada aileden biriini görmüş olmanız aynı zamanda zenginliğe dee delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Ailesini Görmek
 

Rüyada eşinin ailesini görmek, yanlış anlaşıılmalardan dolayı aile içinde çıkacak bazı ufak tatsızlııklara ve huzursuzluklara alamet eder. rüyayı gören eşinin ailesiyle kendini eeğlence içeren bir ortamda olduğunu görmesi, aile iiçinde yaşanmış olan huzursuzlukların ve kavgalarrın bitmiş olacağına ve arayya giren iyi niyetli kimseler sayessinde küslüklerin son bulmuş olacağına delalet eeder. Bazen de rüyayı gören insanın aille içinde uğrayacağı iftiralara karşı kendisini savunmak zorunnda kalmış olacağına da delalet edder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile ile Yemek Yemek

Rüyasında aile fertleri ile yemek yemekk, rüyayı görenin kabalık bir topluuluğa gireceğine rivayet edilir. Aynı zamanda bazı rüya tabircileri, aaile yemeklerini hane içi yaşanmış ollan aydınlığa ve refah içinde sürüllecek bir hayata yorarlar. Aile fertleri aydınlık bir masada oturuyorssa ekonomik anlamda yaşanacak rahatlığa, karanlıık bir masada oturuyorsa  da mmaddi sıkıntılara rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Görmek, hayırlı ve iyi şeylere yorumlanmıştır. Rüyada kendi ailesini görmek zenginliğe ve bolluğa işarettir denilmiştir. Rüyada aile görmek kısacağı bereket ve zenginlik alameti olarak görülmüştür.

    Rüyada aile bireylerini neşeli bir vaziyette görmek, hayırlı ve sevinçli bir haber alınacağına işarettir. Üzüntülü ve kederli görmek ise tam tersine mutsuz ve üzücü bir haber alınacağına yorumlanmıştır.
    Aile bireylerinden birinin öldüğünü görmek, aileniz ile aranızı açmaya çalışanların olduğuna fakat başarılı olamayacağına işarettir.
    Rüyada aileden ayrılmak, gurbete, yolculuğa çıkmak hanenize çok sevilen bir misafirin geleceğine işarettir.
    Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini, bırakıp gittiğini görmek, aranızın asla bozulmayacağını ve birlikte mutlu bir yaşam süreceğinize işarettir.
    Rüyada aileyi bir arada görmek, güç, kuvvet ve zenginliğe işarettir.
    Aile ile birlikte  karanlık, köhne bir yerde oturuluyorsa, maddi sıkıntılar olduğuna ve bu sıkıntıların geçmesi için bir süre daha sabredilmesi gerektiğine işarettir.
    Aile ile ferah ve aydınlık bir yerde oturuluyorsa bu da tam tersi, başarılı ve bol kazançlı bir iş olacağına işarettir.
    Rüyada aile kavgası görmek, aileden bir kayıp olacağına işarettir.
    Aile ile birlikte toplantı halinde olmak, başarılı işlere ve sonunda da muvaffak olmaya işarettir.

Aile bireyleri, ömrümüzü birlikte geçirdiğimiz ve her an birbirimize ihtiyacımız olan kişilerdir. Bu kişiler ile kan bağlarından ziyade karşılıklı ilişkilerimiz ve sevgi, saygı durumlarımız vardır. Rüyada aile görmek de görüldüğü üzere iyi ve faydalı şeylere yorumlanmıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Damadın Ailesini Görmek   

Rüya sahibinin iç huzurunu bozan bir durumdan kurtulacağına, yapamayacağını düşündüğü işlerin üstesinden geleceğine, psikolojik olarak rahatlayacağına ve bunun sağlığına da iyi geleceğine, endişeyle ve korkarak baktığı durumların ortadan kalkacağına, sıkıntıların geçeceğine güzel günlerin geleceğine, kendisini üzen ve kötülüğünü isteyen düşmanlarını artık tanıyıp bileceğine onlardan uzaklaşacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Damadını Görmek

Rüya sahibinin hem kendisinin hem de ailesinin her türlü kötü şeyin üstesinden geleceğine, kötü günlerin geride kalacağına, işte elde edilecek başarıya ve kazanılacak bol miktardaki paraya işaret eder. Başarısı ile herkes tarafından tanınır hale gelmeye ve hayal kırıklıklarının artık son bulmasına haber verir. Karşılaştığı ve karşılaşacağı her türlü güçlüğün üstesinden geleceğine, hane içinde huzur ve güven duygusunun gelişeceğine artık bolluk ve bereket içinde konforlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Abi ve Ailesini Görmek

Rüyada aile görmek her zaman bolluk ve berekete yorulur. Rüya sahibinin abi görmesi ve aile görmesi karşısına çıkacak olan güven verici kimselerin olacağına ve hayırlı kısmetlerin kapısına dayanacağına işaret eder. Hane içinde manevi bağların gelişeceğinin ve inanç, fikir birliği ile hane içerisine bolca para gireceğine haber verir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Damadını Görmek

Kişinin büyük bir aileye sahip olacağına ve bu ailenin huzur dolu, sıcacık olacağına yorulur. Hem iç huzurun olacağı, eğlenceli bir aile hem de bolluk bereket içinde sıkıntılardan uzak olunacağına yorulur. Rüya sahibinin doğru seçimler, doğru tercihler yaparak hayatındaki mutluluk ve refahın artacağına yorulsa da bazı yorumculara göre rüya sahibinin emek edip karşılığını alamayacağına da işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dünür Görmek

Rüya sahibinin hayatında yaptığı doğru seçimler sayesinde yaşamının daha bolluk ve bereket içinde olacağına, pişmanlıklarını unutacağına, keşkelerinin azalacağına, hem kendisi hem de ailesi ile gurur duyacağı olaylar yaşanacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin paylaşmayı bilen ve kucak açan bir kimse olduğuna bu halinin Allah katında da takdir edileceğine haber verir. Büyük bir aile olup yaşamının daha güzel bir hal alacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini ve Ailesini Görmek

Rüya sahibinin ailesinde hasta var ise şifasını bulacağına, işsiz bir birey var ise en sonunda başarılı olacağı bir işe gireceğine, bekar var ise hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret eder. Sıkıntılı ve dertli zamanların yerini artık neşeli ve bol kahkahalı günlerin alacağına da haber veren bu rüya genel olarak hayra yorumlanır. Kazançlı bir yaşamın da simgesi olan bu rüya hem büyük ve güvenilir bir aile sahibi olunacağının hem de bolluk, bereket içinde zengin bir yaşam sürüleceğine haber verir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşinin Ailesini Görmek

Rüya sahibinin uzun zamandır var olan pişmanlıklarından kurtulacağına ve kendisini artık affedeceğine işaret eder. İç huzurunu bulacağı bir yaşama adım atacağının habercisi olan bu rüya refah içinde yaşamı simgeler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşini ve ailesini görmek, kendi aile birliğinizi korumak ve ailenizin vereceğiniz yeni kararlarda size destek olacaklarına yorumlanır. Yeni kararlar ve seçimlerinizde anne babanızın desteğini görebilirsiniz. Sizin mutluluğunuzu gözeten insanlar hayatınıza girebilir. Hayırlı gelişmeler olur ve aile hayatında düzen huzur sağlanır. Yeni bir ilişkisi olan kişiler için de mutlu bir yuva kuracaklarına, ilişkilerini tamamına erdirmeye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boşandığın eşinin ailesini görmek, büyük problemleri aşmak ve rahata erişmeye, kendi hayatınıza odaklanmaya yorumlanır. Tüm üzüntüler ve endişeler geride kalır. Sizi üzen ve baskı yapan kişiler ile de aranıza mesafe koyabilirsiniz. Eski eşiniz ve ailesi ile aranızdaki bağlar tamamen kopabilir ve ikiniz de kendi evliliğinizi yaparak kendi yolunuza gidebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Kocayı ve Ailesini Görmek

Yeni bir yuva kurmak ve mutlu olmaya yorumlanır. Uzun zamandır yalnız olanlar için hayat arkadaşlarını bulacaklarına ve ciddi bir ilişkiye başlayacaklarına yorumlanır. Gelecek günlerde sevindirici gelişmeler olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Karını ve Ailesini Görmek

Bu rüya sizi mutlu edecek bir haber almaya ve yeni başlangıçların size şans mutluluk getireceğine yorumlanır. Yeni tanışacağınız biri ile çok iyi anlaşabilir ve kısa süre içerisinde de aileleri de tanıştırabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşinin Anne Babasını Görmek

Eski eşiniz ile yaşadığınız problemlerin son bulmasına ve uzlaşmaya, davanız devam ediyorsa yakında hayırlı sonuçlanmasına yorumlanır. Kendi aileniz de sonunda rahat bir nefes alır. Sizi uzun zamandır üzen her ne varsa artık hayatınızda güzel gelişmeler olur. Üzüntülü günleri geride bırakarak ailenizin de desteği ile yeni bir sayfa aralayabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini ve Ailesini Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, kötü günleri geride bırakmak ve artık üzülmemeye yorumlanır. Kendi evinizde huzurunuz artar ve hayatınıza çok iyi niyetli insanlar girer. Eski eşi ile ilgili duygularınız geride kalabilir ve artık aşk hayatında yeni bir sayfa aralanabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile görmek, geleceğe yönelik seçimlerinizde pişmanlık duymamak ve ailenizin de size destek vermesi anlamına gelir. Ailenizin size vereceği maddi ya da manevi destek ile birlikte hayallerinizin peşinde gitme imkanınız olur. Özellikle de eğitimi devam edenler yeni bir kursa yazılıp, eğitimlerinde önemli işler başarabilirler. Kariyer hayatınızdaki seçimler sizi memnun eder ve aileniz de sizinle gurur duyabilirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi aileni görmek, ailenizin size kol kanat germesine ve aile içinde küslük varsa biteceğine yorumlanır. Bir araya gelerek birlikte keyifli zaman geçirebilir, özlemleri giderebilirsiniz. Rüyada başkasının ailesini görmek, bekar olan kişilerin evlenerek başka aileye gelin damat olarak gitmesine yorumlanır. Evlilik için karşınıza hayırlı bir kısmet çıkabilir ve ailenizin onayını alabilir. Rüyada ailesiyle birlikte oturduğunu görmek, ayrı yaşayanların ailelerinden hayırlı haber alıp ziyarete gitmelerine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aile büyüğü görmek, hasta ise iyileşerek kendi sıhhatine erişmesine yorumlanır. İlerleyen günlerde aile büyüklerini ziyarete gidebilir, onlarla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Hayırlı bir olay için de akrabalar bir araya gelip görüşebilir. Bu bir düğün telaşı olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Kavgası Görmek

Aile içerisinde anlaşamadığınız kişiler varsa aranızdaki buzların erimesine ve daha iyi geçime yorumlanır. Sizin hakkınızda gözü olan biri varsa da bu huyundan vazgeçer. Rüyada aile içi kavga görmek, aile içerisinde barışın sağlanması ve huzurun artmasında sizin parmağınızın olacağına yorumlanır. Sizin sayenizde huzur artabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aileden Kaçmak

iş hayatında yoğun bir döneme girilmesine, bu sebeple de aile hayatını aksatmaya yorumlanır. Ailesinden uzakta yaşayanlar ailelerine daha çok özlem duymaya başlayabilirler. Aynı evde yaşayanlar da işlerinden dolayı ailesini ilgisiz bırakabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aileden Birinin Ölmesi

Bu kişinin uzun ve sağlıklı bir hayat yaşamasına yorumlanır. Hayırlı bir rüyadır ve hanede hasta biri varsa da iyileştiğine dair haberler gelebilir. Rüyada aileden birinin öleceğini duymak, hayırlı haberler alınması ve bu kişi adına mutlu olmaya yorumlanır. Aile içinde hayırlı haberler dolaşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile İle Yolculuğa Çıkmak

Aileniz ile birlikte bir yere yapılacak yolculuğa ve bu yolculuğun herkesi mutlu edeceğine yorumlanır. Askerde olan ya da gurbette yaşayan bir aile ferdi varsa, bu kişiyi ziyaret edebilirsiniz. Evlenecek birinden de davet gelebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Görmek İslami Yorumu

Rüyada aile görmek ihya yorumu, hayra yorumlanır ve aile içerisinde sağlık muhabbet içerisinde olmaya yorumlanır. Aile içerisinde şefkatli birinden yardım gelebilir, aile içerisinde dayanışma olur. Aileniz sizin adınıza mutlu olabilirler ve onlara işlerinize dair müjdeli haberler iletip gururlandırabilirsiniz
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Görmek Müjdeli Haber Anlamındadır

Rüyada aile görmek, birlik ve beraberliğe işarettir. Rüyada kendi ailesini görmek güzel bir hayat süreceğine, hedeflerine kısa sürede erişeceğine işaret eder.

Rüyada aile görmek, mutluluk ve refah içinde yaşayacağı anlamına da gelir.

Rüyada, aile fertlerinin bir arada görmek tüm ailenin huzurlu ve güvenli bir hayat sürdüreceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailede Düğün Görmek

Aile içerisinde birbirinden küsmüş olanların barışacağına işaret eder. Aile içinde tüm dargınlıkların biteceğini, aile bağları daha da güçlenmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyayı gören kişinin ailesinde kötü alışkanlığa sahip biri varsa da bu kötü alışkanlığından vaz geçeceğine işaret eder.

Rüyada düğün olduğunu görmek, aile içerisinde huzurun artmasına birlik ve beraberliğin sağlanmasına delalet eder.

Birçok Rüya tabirine göre rüyada düğün görmek aileye yeni bireylerin katılması anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailesinden Uzak Yaşamak

Hayatında zor bir döneme girilmesine, maddi anlamda zor günler geçmesine işarettir.

Ailesinden uzakta yaşayanlar ailesine daha çok özlem duymaya başlayacağına işaret eder.

Rüyayı gören kişinin çocuklarına zaman ayırmadığı, çocuklar üzerinde kalıcı etki bırakacağına da işaret eder.

Rüyayı gören kişinin bekar olması ve rüyasında ailesinden uzak bir yerde yaşaması, arkadaşlarından kötü alışkanlıklar edineceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzgün Aileyi Görmek

Rüyada üzgün aile görmek, pek hayra yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin ailesi birçok iftiralarla, uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Çoğu rüya tabirlerine göre, rüyada üzgün aile görmek amansız bir hastalığa yakalandığına işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Aile Görmek

Rüyada kalabalık bir aile görmek büyük mutluluklara ve sevinçler işaret eder. Rüyada kalabalık aile zenginlik, mutluluk ve bereketli bir yıl olacağına delalet eder.

Rüyada Aileden Birinin Öldüğünü Görmek

 Rüyayı gören kişinin ailesinin sağlıklı ve uzun bir hayat yaşamasına işaret eder. Hayırlı bir rüyadır ve evde hasta biri varsa da iyileştiğine işarettir. Rüyada aileden birinin öleceğini duymak, hayırlı haberler alınması ve bu kişi adına mutlu olmaya yorumlanır.

Rüyada ölüm her zaman uzun yaşamaya delalet eder.

Rüyada Aile Fotoğrafı Görmek

Rüyada aile fotoğrafı gören kişinin ailesine çok düşkün olduğuna işarettir. Hayırlı bir iş için ailenin bir araya geleceği, kendisinin çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyayı gören kişi ailesiyle birlikte oturduğunu görmesi, ailesinin kendisini hem her konuda desteklediğini, bu destekleri sayesinde büyük makamlara geleceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Aile Görmek

Rüyayı gören kişinin kafasının karışık olduğuna bir türlü karar alamadığına işaret eder. Mutlu olmak için çok çabaladığı ve aradığı huzuru ve mutluluğu sonunda bulacağına işarettir. Bu mutluluğu yakalamak için tanımadığı insanlardan yardım alacağına da işaret eder.

Rüyada Aileyi Üzüntülü Görmek

Rüyayı gören kişinin iş çevresinde iş alışkanlığı olmayan kişilerin çok olduğu, bu olumsuzluklarda çok etkileneceğine ve işten ayrılacağına işaret eder.

Rüyada ailenin üzüntülü olduğunu görmesi, rüya tabircileri tarafından kötü komşunun varlığına işaret eder.

Rüyada Ailesi Şehre Taşındığını Görmek

Rüyada ailesinin taşındığını gören kişinin yeni bir hayat kuracağına bu yeni hayatında ailesinden büyük bir destek göreceğine işaret eder.

Rüyada ailesi şehre taşınırken mutsuz görmesi ise ailesi yeni kuracak hayatında ailesinden hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailenin Zengin Olduğunu Görmek

Rüyada zenginlik, dürüst komşuların varlığına delalet eder.

Rüyada ailenin çok fakir olduğu görmek, geçici bir huzursuzluk olacağına, komşularla problem yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
Oskk91 Rüyazede (1.9k puan)  
Rüyada aileyle birlikte yemek yediğini görmek, çok mutlu olunacağına, işlerin güzel yöne ilerleyeceğine hikmettir. Rüyada aileyle birlikte yemek yediğini görmek, az zamanda kazanılan önemli başarılar olarak yorumlanmıştır.

Kişinin araba veya ev alacağına, bir eksiği kendi çabasıyla gidereceğine hikmet edilir. Gönlü bol zengin insanlarla tanışmanın gerçekleşeceğine dair çeşitli yorumlar yapılmıştır

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

430 Aktif
0 Üye ve 430 misafir
Bugün : 21381
Dün : 23857
Toplam : 48079687
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...