Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
218 okuma
- İstihare kategorisinde Rüyazede (1.2k puan)  
Benim niyetim allah rızası icin evlenmek. Düşündüğüm kızla daha hic konuşmadım, kendisini bir kac kere gördüm ve davranışı giyinişi vs. hoşuma gitti. Babasını iyi tanırım.
Istihareye karar verdim.
Ilk üc günde tam anlamadığım, net olmayan ve hatırlamadığım rüyalar gördüm.
4. Günde kisa bir rüya gördüm.
Kaciyormuyorum veya kovaliyormuyum anlamadım. Bembeyaz, temiz ve bol bir karda yürüyorum. Yol düz ve cok hafif zorlandiğim bayır vardı yolun ortasinda. Geri kalan yol hep düzdü. Bayırdan gecerken yanimda akrabalarımdan bir kız gördüm. Konuşmadık, sadece yanımda yürüyordu. Kötü niyeti yoktu. Bu kız gercek hayatta evli ve cocuk sahibi. Senede bir kere gördüğüm samimi birisi.
Bayırı gecdim, beyaz karda devam yürüyorum önümde beyaz kara sınır olarak yemyeşil bir alan var. O alana doğru yürüyorum. Etrafda hic bir şey yok ve cok geniş bir alan.
Rüya bu kadar.
Ne anlama gelir, ve o akraba kız benim kafamı kurcalıyor

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+7 oy
Newbahar Rüya Yorumcusu (18.8k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Öncelikle niyetinizden dolayı tebrik ederim sizi. Aklınızı kurcalamasın bence. Çünkü rüyanızdan olumlu etkiler sezdim şöyleki beyaz ve yeşil renkler hayırdır eğer sıkıntı durumlar olsaydı bu renkler yerine farklı renkler görebilirdiniz. Birde o görmüş olduğunuz bayan ise sizin için bazı durumlarda ön ayak olabilir bazı durumlar için yardımı dokunabilir. Yolların düz olması işlerinizin kolaylaşabileceğini önünüzde pek bir engel olmadığını gösterir. Arada bir yolun farklıkaşması ise geçici durumlarla karşılaşılabilir ama o ufak durumlara sabredilirse yolun geri kalanı kolaydır ve Allah'ın izniyle sıkıntı çıkmayabilir yolunuz aydınlıktır biiznillah. Bu renkleri görmeniz hususunda uyumadan bu şekilde düşünmediyseniz  yani bilinçaltı şeklinde değilse rüyanız olumludur. Yine de araştırmak gerekir yürek ferahsa ve uyanır uyanmaz olumlu hissiyatınız olduysa iyi hissettiyseniz bir sıkıntı çıkmayabilir. Hayırla kalın.
- Rüyazede (1.2k puan)  
Yorumunuz icin coook teşekkür ederim.
Newbahar Rüya Yorumcusu (18.8k puan)  
Rica ederim ne demek:)

İlgili rüyalar

+16 oy
5 yorum 323 okuma
+12 oy
2 yorum 1.6k okuma
+4 oy
3 yorum 194 okuma
+2 oy
2 yorum 178 okuma
+10 oy
3 yorum 197 okuma
+1 oy
1 yorum 143 okuma
Edanurk 9 Aralık 2021 İstihare kategorisinde Edanurk Karabasan (210 puan)   yazdı
+10 oy
6 yorum 1.7k okuma
+10 oy
2 yorum 195 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

406 Aktif
1 Üye ve 405 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13809
Dün : 23857
Toplam : 48072142
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...