Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
240 okuma
Güll1 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
düzenledi
Rüyamda yine sevdiğimi üzgün gördüm ve  nedense rüyamda hep üzgün görüyorum onu :/

Neyse rüyamı anlatayım:
Rüyamda aynı yerdeydik ama o uzakta bana üzgün bir şekilde bakıyordu.

Rüyam kısa ama yinede yorumlarsanız sevinirim  :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+6 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
gülüm merhaba cumartesi pazar yoğunluğumdan dolayı pek giriş yapamıyorum yorumlayamıyorum kusura bakma öncelikle selamlar diliyorum sana, en sonki rüyanda sevinç yaşamıştın bu rüyanda üzgün ve hüzün var genelde sevdiğini üzgün görmek sevince yorulsa da olumsuz şeylere de delalet eder ben ne hisssediyorsam neyse onu yazarım doğru yada yanlış bu sefer seni biraz üzücü durumları yaşadığını hissettim mutsuz bir haber alabilirsin,  bu üzücü durumlar geçici diye düşünüyorum yani bunlar senin sağlığınla alakası olmayan şeyler sadece maneviyatını ilgilendiriyor  senin rüyalarında hep hasret acısı var :) acaba bir yandan yakınlaşıp bir yandan uzaklaşmamı olucak yoksa yeni arkadaşlığında tanıma aşamasındayken birşeyden dolayı arkadaşlığı kesme durumumu olucak anlayamadım hayal kırıklığınıda simgeliyor rüyan, sürekli aynı şeyleri görmen bilinç altı olduğu için normaldir,  ( tabi herşeyede bilinçaltı diyemeyiz de neysee :)  inşallah ben yanılırım  . . dikkat et ve fazla odaklanma  yoksa kendini zor toplarsın sana tam net şekilde yorum yapamadım kusura bakma diğer arkadaşlarda yorumlayacaklardır canını sıkma sen, sadece herşeye hazırlıklı ol derim bu seni güçlü kılar.   <<<   bu aralar  saçına ve makyajına özen gösterip değişiklikler yapabilirsin     >>>    ;) SEVGİLER .
+2 oy
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Rüyamı geç yorumlaman sorun değil. İnşallah hayırlısı olur. Arkadaşlığı kesme durumu yazdınız ya ne için olacak. İnşallah öyle bir durum olmaz :/
+2 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
güllcüm sadece hep iyiye yorumlanmaz  mutlu sonla bitmesini beklemeyelim dedim olumsuz olarak her şeye hazırlıklı olabilirsin bu bir ayrılık olabilir bir kırgınlık olabilir v.s  bu yüzden ne olursa olsun her zaman +  pozitife -negatife hazırlıklı ol demek istedim çünkü rüyan buna da işaret ediyor geçici bir hüzün duygusal durumları yaşayabilirsin dert etme  seviyorum seni hadi görüşmek üzere <3

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 150 okuma
Güll1 27 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 230 okuma
Güll1 1 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 439 okuma
+7 oy
2 yorum 225 okuma
+8 oy
2 yorum 183 okuma
+4 oy
1 yorum 136 okuma
Melekk1 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Melekk1 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 212 okuma
+5 oy
1 yorum 150 okuma
noora 17 Ekim 2019 Rüya kategorisinde noora Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 307 okuma
Güll1 21 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 16960
Dün : 23857
Toplam : 48075283
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...