Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
353 okuma
B Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (21.3k puan)  
düzenledi
Merhaba. Ben rüyamda dalından iki tane koyu kırmızı, çook güzel gül kopardığımı gördüm. Çokta güzel kokuyordu. Birinin sapı kırıldı gül elimdeydi ama. Komşumuz kadın gördü ve o da böyle gülleri sevdiğini söyledi. Sonra eve doğru giderken kızların bikiniyle voleybol oynadıklarını gördüm. Üzerlerine su akıyordu. Hava çok güzeldi.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Etiketi kaldırdım artık beni etiketlemeyin.
B Rüya Yorumcusu (21.3k puan)  
Artık rüya yorumlamayacakmısınız?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar sevgili okurum , gül görmek çok hayırlıdır koparmak ise olumlu sonuçlanacak işlerin müjdesini veriyor olabilir , sapının kırılması birinin ,gönül kırıklığı ,küslük gibi duygular yaşa bilirsiniz ,çalıştığınız konularda aksilikler çıka bilir ama bu aksilikleri bertaraf ediceğinize inanıyorum . Voleybol oynamak bir takım işlerin devamlılığını simgeliyor olabilir , gönül ilişkiniz varsa devamlılığı olacak , elinize geçiçek paranın da devamlılığı olabilir , bir konu hakkında kararsızsanız danışmanızı tavsiye ederim bir bilene .
B Rüya Yorumcusu (21.3k puan)  
Yaa çok teşekkür ederim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rica ederim:) güllerinden birini bana armağan ede bilirsin :)
B Rüya Yorumcusu (21.3k puan)  
Yaa cann) tabi ki)
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Çevrenizden gördüğünüz yardımlara işaret edebilir rüyanız , bikinili kızlar ve gülün dalının kırılması , mevsiminin dışında görüldüğü için kış ayında bikini görüldüğü için çevrenizde yaptığınız işlere , çevrenizle olan iyi bağlantılarınızı mesleğinizi yada okuduğunuz bölümü evliyseniz ilişkinizi , aile içindeyseniz ailenizi kıskanan kişilerin varlığına da delalet edebilir . Maddi konularda yardım alacağınıza o yardımları engelemek isteyenlerin varlığına da delalat edebilir dikkat etmekte yarar vardır . Bir diğer yandan düşüncelerinizi etkileyen kişilere karşı kendinizi savunacağınız dönemler olabilir voleybol bir aktivite olduğu için  , davranışlarınızı ve düşüncelerinizi çevreye kabul ettirme dönemleri olabilir,  volaybol ve güller ve bikini objeleri işinizi riske atmayın ve tekrardan değerlendirmeniz gerektiğini , kontrolü davrandığınız sürece işlerinizin iyi bir şekilde sonuçlancağını göre bilirisniz.
0 oy
B Rüya Yorumcusu (21.3k puan)  
Birde rüyamın devamında şöyle bir şey vardı. Evdeydim, bazı insanlar vardı. Hem tanıdığım, benimle olan, hemde kurtulmak istediğimiz. Kurtulmak istediğimiz diyorum çünkü yangın çıkararak kurtulmaya çalışıyordum. 2-3 defa ufak - ufak çıktı. Tabi dikkat dağıtması lazımdı. Sonuncuda istediğim gibi oldu. Dikkatlari dağılacak tarzda. Rüyadan rüyayamı geçmişim nedir. Sonra bizim eve yakın bi yer var. Orası yazın çok güzel yeşillik falan oluyor. Oradaydım. Belirttiğim gibi hava çook güzeldi. Güneşli. İçimden buranın resmini çekip erkek arkadaşıma yollamak, keşke burada beraber olsaydık demeyi geçiriyordum. Birde sevgilimle whatsappdan mesajlaştığımızı hatırlıyorum. Zahmet olmazsa bunları da yorumlarmısınız
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Aslına bakarsan , sizi bir konuda gelecekte de zorlaya bilirler hatta şuan da zorluyor olabilirler , yapmak istemiyorsan bu durumdan kurtuşmanın yollarını araya bilirsin hemşire olmak istiyordursun senin doktor olmanı bekleyenler olabilir , bunun gibi isteklerşni yapmak için küçük isyanlar çıkara bilirsin , gülleri hatırla biri gayet güzelken diğeri kırıldı , biri sevdiğin işler olabilir , bir diğeri çevrenin de baskısı ile yaptıkların olabilir,  bir diğer yandan da gönül ilişklerinde yaşanacak yeni tartışmaların hahbercisi olabilir. Ani karar veren sert çıkışlara sahipsen buda biraz seni çevrende zorlaya bilir. Güneşli hava yumuşak duygulara işaret eder .Emek verdiğin konularda neticeye gele bilirsin emeğine göz dikenlerle savaşa bilirsin.
B Rüya Yorumcusu (21.3k puan)  
Teşekkür ederim
0 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
mustafa bey iyi günler puanım düşük rüya yazamıyorum ama kısaca yorumlaabilirseniz çok sevinirim: galiba hayatta olan babam rüyamda yoktu ve üvey babam olduğunu gördüm evdeydik bendea kilimayı sıcak modunu açmamı istedi o esnada eve iki yakın arkadaşım gelmişti onları evin balkonunda ağırladım çok soğuk bir gündü annemlerin evde olacağını bilmiyordum kusura bakmayın diyordum arkadaşlarıma ve onlara ekmek arası sandiviç ikram ettim.Gerçekte annem ve babam evli rüyamda böyle görmem neye alamettir?

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 126 okuma
yeliz 22 Haziran 2020 Rüya kategorisinde yeliz Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 501 okuma
+7 oy
1 yorum 151 okuma
Cafercan 21 Ocak 2020 Tabir kategorisinde Cafercan Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 190 okuma
Yaren1989 11 Mart 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 194 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 31 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 229 okuma
Yaren1989 5 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 634 okuma
Yaren1989 10 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+11 oy
6 yorum 311 okuma
orkun 1 Ekim 2019 Rüya kategorisinde orkun Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 193 okuma
+5 oy
3 yorum 486 okuma
22 Mayıs 2019 Durugörü kategorisinde Maskeli Kraliçe   yazdı
+5 oy
1 yorum 158 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.7k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 858 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

328 Aktif
0 Üye ve 328 misafir
Bugün : 1706
Dün : 13860
Toplam : 47842135
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...