Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
283 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada süvari görmek hayırlı haber bir demektir. Yine Rüyada at üzerinde iyi giyimli süvari görülmesi hayırlı bir haber olarak tanımlanabilir. Rüyada atlı süvari, önemli ve iyi haberdir ve rüyayı görenin, izzet, şeref ikbâl sahibi olacağına ve şöhrete kavuşacağına işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

17 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Kişinin rüyasında süvari görmesi hayırlı bir haber alacağını ifade eder. Süvari olarak bir yere gittiğini gören kimse, yolculuğa niyet eder. Başka bir rivayete göre de rüyada dörtnala gelen bir atlı ya da süvari görmek büyük bir müjde, uzaklaşıp giden atlı ise yaşamla ilgili bir önemli bir değişikliğe işarettir. Rüyada süvari olarak yavaş yavaş yürümek, izzet ve şerefe delâlet eder.

Derler ki rüyada süvariler görmek makam ve rütbe, yolculuk ve düşmana galip gelmektir. Rüyada beyaz ata binmiş süvari görmek düşmana galip gelmeye, siyah at saltanat, ululuk, devlet ve dünyalığa, bekârın süvari olarak ata binmesi asil ve zengin bir kadınla evlenmesine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çift kanatlı siyah atlı süvari ata binen ya dünyalığa ya da saltanata kavuşur. Süvarinin siyah ata binmesi karsız bir yolculuğa çıkar. Yolculuğa önceden karar vermiş birinin, rüyada süvari atlı olarak bir yere süratle gittiğini görmesi, yolundan kalacağına işaret eder. Rüyada ata binen süvari görmek yahut gören kimsenin hanımı hamile ise oğlu olur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Süvarinin terkisine binen birinin vekili olur ya da onun meslek ve meşrebini devam ettirir. Rüyada kendisini süvari görürse, şerefli mertebeye nail olmaya ya da bir seyahate çıkmaya işaret eder. Bekâr kimse için, iyi ve zengin biri ile evlilik yapmasına veya bir ev sahibi olacağına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atlı Süvari Görmek

Rüyayı gören kişinin yaşamına güzellik, ferahlık ve esenlik getirecek gelişmelerin yaşanacağına yorulur. Rüya sahibinin tüm dertlerini ve sıkıntılarını unutturacak, hayatına renk ve heyecan getirecek, gönül hoşluğuna ulaşmasını sağlayacak bazı olayların meydana geleceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atlı Süvari Görmek

Rüyada atlı süvari görmek, zengin ve ünlü olmaya, isabetli işler yapmaya ve asil kişiler arasına katılmaya tabir edilir. Her şeyin, rüya sahibi için hayırlı ve iyi olacak şekilde gelişeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada atlı görmek, ansızın gelecek bir habere, kişinin hazırlıksız olarak alacağı ve hakkında hayırlısı olacağı bir iş ya da ortaklık teklifine delalet eder. Rüya sahibinin hiç aklında yokken, karşısına çıkacak güzel ve olumlu olaylara, özellikle işinde ve özel hayatında yaşanacak sürpriz gelişmelere tabir edilir. Rüyada atlı görmek, köklü değişiklikler yapmaya, yaşanacak yeniliklerin de mutluluk getireceğine alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atlı Birini Görmek

Rüyada atlı birini görmek, rüyayı gören kişinin çok kısmetli ve bereketli kişi olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atlı Adam Görmek

Rüyada atlı adam görmek, rüya sahibinin muradına ereceğine yani yaşamak istediği her şeyi yaşayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, ayrı kaldıklarıyla kavuşacağına ve hayatında her şeyin gönlünce olacağına alamet eder. Doyasıya mutlu olmaya ve güzellikler içinde yaşamaya yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süvari Görmek

Rüyada at üzerinde iyi giyimli süvari görmek, hayırlı bir habere delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; At, Atlı)

Rüyada atlı süvari görmek, önemli ve iyi haberdir.

Rüyada atlı bir kimseyi görmek, dostlarınızla aranızda küçük bir kırgınlık yüzünden bir müddet ayrılık olacağına işarettir.

Rüyada kendinizi at üzerinde ve süvari olarak görmek, bekar iseniz evleneceğinize; evli iseniz ev halkından birisinin evleneceğine veya eve eşya getireceğine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süvari görmek

At üzerinde iyi giyimli süvari görmek hayırlı bir habere delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; At.)

Atlı süvari, önemli ve iyi haberdir.

Rüyanizda atli bir kimseyi görmeniz, dostlarinizla aranizda küçük bir kirginlik yüzünden bir müddet ayrilik olacagina; kendinizi at üzerinde görmek, bekar iseniz evleneceginize, evli iseniz ev halkindan birisinin evlenecegine veya eve esya getirecegine isarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada atlı süvari görmek bekar bayan için evliliğe, erkek için zaferlerle dolu bir hayata ve gücünün kuvvetini farkında olmaya, sorunları aşmaya ve dua etmeye, şükretmeye delalet eder. Rüyada atlı süvariden korkmak ise sorunlu sıkıntılı stresli zor bir döneme, acı çekmeye yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dört nala gelen bir atlı, büyük bir müjde, uzaklaşıp giden atlı ise yaşamla ilgili bir önemli bir değişikliktir.

Bunun yanı sıra, at üzerinde giden iyi giyimli bir süvari görmek hayırlı bir habere delalet eder. Atlı süvari, önemli ve iyi haberdir.

Rüyanızda atlı bir kimseyi görmeniz, dostlarınızla aranızda küçük bir kırgınlık yüzünden bir müddet ayrılık olacağına işarettir.

Rüyada kendinizi at üzerinde görmek, bekar iseniz evleneceğinize; evli iseniz ev halkından birisinin evleneceğine veya eve eşya getireceğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında atlı bir süvari görmesi; o kişinin dostları ili arasında küçük bir dargınlık yüzünden bir müddet ayrılık olacağına, kişinin rüyasında kendisini bir at üzerinde görmesi; o kim senin eğer bekâr ise evleneceğine, eğer kendisi evli ise evinin halkından birisinin evleneceğine veya evine yeni bir eşya gireceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süvari Görmek

Rüyanızda bir süvari eri (askeri) görmek, dostlarınızla aranızın biraz açılacağına (bozulacağına) işaretle yorumlanır.Rüyanızda kendinizi süvari (ata binmiş) olarak görmeniz bekar iseniz evleneceğine, evli iseniz, evinize yeni eşya alacağınıza işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süvari görmek yakınlarınızla aranız açılabilir işaretidir.

At üzerinde iyi giyimli süvari görmek hayırlı bir habere delalet eder.

Atlı süvari, önemli ve iyi haberdir.

Rüyanızda atlı bir kimseyi görmeniz, dostlarınızla aranızda küçük bir kırgınlık yüzünden bir müddet ayrılık olacağına…

Kendinizi at üzerinde görmek, bekar iseniz evleneceğinize, evli iseniz ev halkından birisinin evleneceğine veya eve eşya getireceğine işarettir.

Rüyada at üzerinde iyi giyimli bir süvari görmek, hayırlı bir habere işarettir.

Süvari olarak bir yere gittiğini gören kimse, yolculuğa niyet eder.

Yolculuğa önceden karar vermiş birinin, rüyada atlı olarak bir yere süratle gittiğini görmesi, yolundan kalacağına işaret eder.

Rüyada süvari olduğunu görmek bir tartışma yaşayabilirsiniz fakat sonunda işler istediğiniz gibi gidecek anlamındadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda atli bir kimseyi görmeniz, dostlarınızla aranızda küçük bir kirginlik yüzünden bir müddet ayrılık olacağına; kendinizi at üzerinde görmek, bekar iseniz evleneceğinize, evli iseniz ev halkından birisinin evleneceğine veya eve eşya getireceğine işarettir.

At üzerinde iyi giyimli süvari görmek hayırlı bir habere delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; At.)

Atlı süvari, önemli ve iyi haberdir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süvari Görmek

Rüyada süvari görmek; şan ve şöhret sahibi olmaya işarettir. Rüyada at üzerinde bir süvari görmek; hayırlı ve sevinçli haberler almaya işarettir. Rüyada süvari görmek; mal ve servet elde etmeye işarettir.

Rüyada kendisinin süvari olduğunu görmek; evlenmeye veya hanesine yeni eşyalar almaya işarettir. .

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

462 Aktif
0 Üye ve 462 misafir
Bugün : 18077
Dün : 23857
Toplam : 48076397
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...