Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
197 okuma
POYRAZ50 Rüya kategorisinde Astral Gezgini (175k puan)  
düzenledi
yahu iki gündür böcek görüyorum bazı yerlerini tam hatırlamıyorum dün geceki rüyamda kahverengi böceklerden kaçtığımı gördüm sonra bitanesi benim üstümdemiydi neydi şeklide çatal ağızlıydı sanırım topak bişeydi neyse bu geceki rüyamdada gene böcekten çok korktuğumu nasıl olduysa beni bulmaya çalıştığını hissettim anladım ilk gördüğüm kahverengi böcek gelip burnumun üstünde oturuyordu sanki çatallarını geçirmiş gibi orada yuva ister gibi duruyordu hemen sonrasında o böcek başka siyahj bir böcek oldu korkmuşum böyleydi yani rüyamın sonundada bir evin penceresinden denize bakıyormuşum fakat pencerenin yanında hemen kapı var tam denizin önündeymiş bu ev yani benim denize olan yakınlığımdan bahsediyorum, sonrasında dalgaları gördüm önce durgundu daha sonra yükselip bana doğru gelmeye başlıyor ama parça parça önce biraz yükseliyor dalga kıyıya vuryor ikinci dalgada biraz daha büyüyor 3.üncüde çok kötüydü sınırdan dışarı çıkmıştı sonra kapıya vuruyordu dalgalar kapı açıkmış evin içine giriyor su renginde gördüm evin içine giren dalgayı hani normal suyun fışkırması gibiydi çok korkmuştum ya ölürsem bana bişey olursa diye yaklaşamadım kapıyı örtemedim son rüyamda siyah saçlı yüzü kadına benzer yüzüde siyah olan ya bir kadındı yada bir erkek ama yüzünün bir kısmında beyazda vardı o beyazlar ışık gibi hareket ediyordu şeytan desem deyil başka bişeydi bu sonra aşadan bakınca bir karanlık gördüm o kişi oradaymış daha sora yanımda kim bilmiyorum insanda deyil ama yanımdaymış gibi sadece sesini duyuyorum elindeki fenere benzer bişeyi o siyah kişinin gittiği yere aşşağıya tutuyormuş diyorki bak biz bunları görüyoruz dedi ışığı tutunca o karanlıkta o siyah kişiyi gördüm sonrasında uyandım nedir bu allah aşkına TÜM HERKESTEN YORUM BEKLİYORUM ARKADAŞLAR SAYGILAR .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba Poyraz,

İki gündür artan Covid vaka sayılarını vs izledin ve zaten olan virüs anksiyeten daha da arttı sanırım. Öncelikle böceklerin mikrop taşıdığı ile ilgili bir ön bilgi oluşmuş sende. Kahverengi yani toprak rengi çatal ağızlı böcekleri hem virüsü taşıyan insanlar(toprak) hem de bizatihi virüsün kendisi olarak algıladığını düşünüyorum. Hatta eğer toprak rengi ahlakı temsil eder dersek, hasta olduğunu bilerek veya bilmeyerek ortalık da gezenlere istinaden bu böcek simgesini gördüğünü düşünüyorum.Bu kısım rüyanın ikinci kısmında penceren dışarı bakarken denizin dalgasız sakin olduğu andan bir an sonrası ile aynı anlayış.

Pandemi'nin ilk başlangıç zamanını evden izlemişsin belki o zaman çalışmıyordun(Mart'2020) ama denizin yükselmeye başladığı zaman virüsün etkin olup ülkenin her yerinde etkin olduğu zamanı görüyorsun ve sende herkes gibi kaçıyorsun. Hem insanlardan hem virüsden. O böceğin seni bulmaya çalıştığını hissetmen ise bir şekilde belki de o dönem çalışmaya başladığın dönemdi ve çalışma şartlarına baktığında içinden sanki "benim bu virüse yakalanmama imkan yok" gibi bir şey söylemişsin, sanki böceğin seni bulmaya çalışmasını bu şekilde anladım. O günlerde muhtemelen maske vs gibi tedbirler ya çok iyi değildi ya da sen maskeye vs pek güvenemiyordun ki bir şekilde virüs ile temasının solunum yolu olarak hemen burnunun önünde görüyordun. Özellikle virüse dair söylenen "tutunmak" ifadesini sen "çatal" olarak kurguluyorsun. Burun üzerine yerleşmesi oraya ev yapma isteği vs hepsi virüs ile temas edersem ne yaparım korkusu. Hatta ileri bir yorum olarak belki sürekli elinde eldiven vardı ve dokunamıyordun ne maskene ne burnuna. Sonrasında bu durum daha da kötüye gidiyor ve muhtemelen Eylül aylarına geliyorsun. Kahverengi böceğin siyaha dönüşmesini izliyorsun TV’lerden ve gözlemlerinden. Salgın ikinci dalgaya geçiyor gözlerinin önünde. Bu duygu aynen denize sıfır evde dalganın ikinci defa da yani ikinci dalga olarak büyümesini aynı temsil ile görüyorsun. Denize yakınlık kısmı mesleki olarak virüse ve salgına çok yakın ve açık olarak çalışmandan dolayı sanırım. Şu an ise yani dün ve bugün gördüm dediğin rüyalarının esas etkisi ise sana göre üçüncü dalganın oluşmasına istinaden ve bu durumu "sınırı geçti" ifadesi ile tanımlıyorsun yani sana göre salgın "kontrolden çıktı". Sen bu durumdan o kadar korkuyorsun ki virüsü çalıştığın yerden alıp eve getirebileceğin ile ilgili aşırı kaygılanıyorsun. Burada ev hem gerçekten evi, hem de korkun olan virüsün senin burnundan aşağıya doğru ilerlemesini simgeliyor sanırım. Kapıyı kapatamamak da doğal olarak “çalışmak” ile ilgili. Yani bir bakıma süregiden ve sürdürmemiz gereken hayatımıza dair yapmamız gereken neler ise onların hepsi. Ancak eve giren ve kapıyı kapatamamak ile ilgili korkunun özellikle “ölürüm” diye kapatamadım demen ilginç. Bu kısmı kendinden daha çok yani kendinin ölümünden daha çok senin ölümünden dolayı evde sensiz kalacak özelliklede çocuğun için olduğunu düşünüyorum. İleri bir yorum olarak eve giren suyun normal su gibi ve” fışkırmasını” ise senin çevrende maskesiz olarak dolaşan ve “hapşıran” kişilere dair korkunun bir belirtisi olarak algıladım.

Son kısım ise yüzü siyahlı kadın mı erkek mi belli olmayan kişi ise artık bu korkunun ete kemiğe bürünmesinden dolayı. Virüsü imgeliyorsun zihninde. Ne erkek ne dişi olması virüse dair bir cinsiyet belirtemediğinden dolayı. Virüsü fiziken gözlerin ile göremediğin için onu paranormal öngörüyorsun. İnsan değildi veya şuydu buydu demen bu yüzden. Yüzünün siyahlığı  ise kötülük, ölüm vs gibi siyah renge dair toplum olarak yaptığımız atıflara istinaden. Son kısım ise biraz tıp teknolojisi literatürüne dair. Bu senin paranormal olarak algıladığın ve gözle görülemeyen virüsün önce burundan, sonra evden içeri boğaza sonra ise ciğere inme(aşağıya ışık ile bakmak) kaygını gidip bir kontrol yaptırsam mı soruna dair bir cevap niteliğinde. Son kertede virüsün “röntgen-x ışınları” ve ilerisi olarak “tamografi” ile görülebilmesinden dolayı bu elinde ışık ile insan olmayan(makine)şeyin ancak virüsü görebileceğini biliyorsun galiba yani çatal böcek tutundu mu tutunmadı mı kaygısı. Kendinle ilgili kaygılarını böylece baştan en sona doğru rüyalar silsilesinde birleştirmişsin.

Allah hepimizi muhafaza etsin.

DAB,
Selamlar.
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
hocam allah razı olsun :D çok tşkr ederim <3 ama anksiyetemi var bende anlamadım :D
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Hepimizde var az veya çok var  virüse yakalanma korkusu. Sana özel değil yani :-)
0 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
he tamam o zaman :D tşkkr ederim aklım hayla o çatal böcekte :D bakalım bu gece ne görücem :D seni etiketlicem rüyadede tamam mı seviyorum seni yaşlı adam <3

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 130 okuma
tarcinduman 4 Aralık 2021 Rüya kategorisinde tarcinduman Karabasan (90 puan)   yazdı
+4 oy
6 yorum 214 okuma
Duru 8 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Duru Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 103 okuma
bbusraa 7 Şubat 2021 Rüya kategorisinde bbusraa (-7,242 puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 222 okuma
Zeynel45 17 Mart 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+15 oy
7 yorum 335 okuma
+4 oy
1 yorum 130 okuma
Karabey6162 5 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Karabey6162 Karabasan (106 puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 152 okuma
Selin melisa 17 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Selin melisa Karabasan (394 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 274 okuma
8 Şubat 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
3 yorum 282 okuma
Damlaa 26 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Damlaa Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 145 okuma
desmodus 28 Nisan 2019 Rüya kategorisinde desmodus Uzman Yorumcu (32.0k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 143 okuma
magdalena 23 Nisan 2019 Rüya kategorisinde magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 160 okuma
5 Mart 2019 Rüya kategorisinde melo   yazdı
+5 oy
1 yorum 210 okuma
19 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

594 Aktif
0 Üye ve 594 misafir
Bugün : 12287
Dün : 21898
Toplam : 48092444
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...