Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
258 okuma
Tiryad Tabir kategorisinde Rüyakar (2.3k puan)  
düzenledi
Sanırım polisim ve arkadaşım ile bir binaya baskın düzenliyoruz
Binaya giriş yaparken  beyaz gelinlik giymiş biri bana yaklaşıyor hemen birkaç atış yapıyorum. Hızla yanına gidiyorum ve kukla olduğunu görüyorum.
Arkadaşımla binaya giriyoruz bir tiyatro sahnesi var seyirci koltuklarında arkaları dönük kuklalar var hepsi beyaz gelinlikli ve o an şunu diyorum ben buraya daha önce geldim ( nedense o an içimden ben bu rüyayı daha önce gördüm,) dedikten sonra otomatik olarak doğru kişiye sıkıyorum kurşunu.

Bahsettiğim adam kel ve gözlüklü koyu bir tişört giymiş. Bunu gizli bir odaya girdiğini görüyorum ve hemen arkasından girip silahı doğrultuyorum.
Adam benle bir şeyler konuşuyor pek hatırlamıyorum ama bana silah veriyor
"Buradan çık ben balkona çıkacağım orada buluşuruz," diyor ve silahı alıp adamın dediğini yapıyorum.

Gösterdiği yerden çıktığım zaman kalabalık bir alışveriş merkezi görüyorum (Espark tarzı bir yer ama alakası da yok gibi)
Bahsettiği balkon bölgesinin oraya varıyorum. Araya mesafe koyuyorum.
Bu sahneyi daha önce yaşadım hissi geliyor ve gizlice karşı tarafa geçiyorum.
Kel adam beni bekliyor.
Sonra Amirimi görüyorum olayı anlatıyorum, aramızda bir konuşma geçiyor.
Adama nişan alıyorum tetiğe basıyorum tutukluk yapıyor bu bir kaç kere daha tekrarlanıyor. Son deneyişimde silahtan garip bir ses geliyor ve bir sigara ortadan ikiye bölünmüş bir şekilde mermi yatağından çıkıyor.

Amirime dönüyorum amirim silaha bakıyor silahın ucunu gösterip bu silah gitmiş diyor.
Sonra bir dikkat kesiliyorum amirim olan kişi Cem davran.
Sonra kendi silahını veriyor silahı alıyorum kel adama nişan alıyorum önce kafasına alıyorum sonra ayaklarına alıp ardı ardına ateş ediyorum.
Yere düşüyor kel adam ve sürünüyor vurmuştum ama nedense kan akmıyor ve insanlar hiç kaçışmıyor.
Sonra silahı amirime veriyorum ve hızla kel adama doğru koşuyorum. Birden başka biri önüme çıkıyor ve ben daha ne olduğunu anlayamadan bir çatışmanın ortasında kalıyorum.
Buraları fazla hatırlamıyorum birden yine üst kattan iniş yaparken Çağrı Erceber'i görüyorum. Yazdığım romanda Azad (filinta diye bir dizi vardı dış görünüşünü kitapta birebir yaptım) kendisi.
Onun görünce Azad ne oldu diyorum.
Elinde çanta gibi poşet gibi bir şeyi yere atıyor silahlar falan var.
Hiçbir şey almadan aşağıya inince tekrar orada Azad'ı görüyorum ama birden bana doğrulttuğu silahtan namluyu tutup çevirerek kurtuluyorum bana sıkmaya devam ediyor ve geri dönüyorum
Gerçek Azad'ı görüyorum vur onu hemen diyordum.
Gerçek Azad kendini karşısında görünce şaşırıyor. Hemen sahte Azad'ı ittiriyorum ittirirken "o bir şekil değiştiren" diye bağırıyorum.
O an farklı şekile bürünüyor.

Sonra birden alışveriş merkezinin farklı bir yerinde yürümeye başlıyorum etrafa bakıyorum falan derken orta yaşta gömlekli bir amca bana doğru yürüyor yanında da genç biri var. Ona fazla dikkat etmiyorum ve amca olan bana bir gazoz kapağı gibi bir şey veriyor alıyorum sorgusuz sualsiz ve avucumun içinde bakıyorum.
Bir at çizimi var önden çizilmiş ama şahan kalkmış değil yelesi ve omzuna kadar.
Kırmızı renkte kapak hemde göz alıcı parlak bir kızıl.
Kapağı çeviriyorum ve içine bakıyorum 7000 yazıyor puanın altında istediğiniz ödülü alabilirsiniz yazıyor.

Yürüyen merdivenlere giriyorum ve yukarı çıkıyorum.
Temizlik görevlisi gibi giyinmiş bir adam birkaç adım atıp yürüyen merdivenin sol tarafı ayna olan bir yerde durup emredersiniz komutanım diyor.
O an bir bakıyorum tek bu yürüyen merdiven var ve sol yan full ayna.
Temizlik görevlisi her emredersiniz komutanım dediğinde bir yukarı çıkıyor aşağıya iniyor ve o aynanın sanki içine giriyor ve emredersiniz komutanım diyor, biraz ona garipsiyerek bakıyorum ve sağından geçip üst kata varıyorum.

Birkaç adım atarken kırmızı kapaktaki yerin tam karşımda olduğunu görüyorum.
Oraya gidiyorum ama dükkan bomboş.
Televizyonlarda oyun konsolları biri baya eski ve nostalji olan iki atari kolu vardı beyaz masanın üstünde.
LCD TV PlayStation falan var. Dükkan boş diye biraz dolanıp dükkandan çıkıyorum.


Evimde buluyorum kendimi birden ve iki kadın ile beraberim konuşuyorsunuz. Kumral bir kadın üstüme çıkıyor öpüşüyoruz falan.
Sonra ne oluyor bilmiyorum 2 erkek daha geliyor.
Ben kadına yoğunlaşmaya çalışıyorum biri bana iş atmaya çalışıyor bu biraz daha ilerlerken diyorum ki ben gay değilim uzak dur.

Sonra uyanıyorum. Yatak odamdayım görmediğim biri beni ensemden kolumdan tutup içerideki odaya doğru sürüklüyor. Hiç korku yok, aksine alışılmışım gibi hissediyorum.
İçeriye götürüyor ve yine o 2 kadın yan yana yatarlarken beni yatağın köşesine omuzundan basıyor görmediğim kişi şiddetle hala korkmuyorum ve kendi omzuma vuruyorum. Sarışın kadın bir şeyler söylüyor ben bir Saniye hatlar karıştı gibi bir şey söylüyorum ve o baskıdan kurtuluyorum.

Hoş sohbet döndürüyoruz o iki kadınla işte elleşiyoruz falan. İkisininde göğüslerini okşuyorum.
Buradan utanarak devam ediyorum kusura bakmayın detaylıca yazmak zorundayım tabir için.
İşler birden biraz daha alevleniyor sarışın olanın üstüne çıkıyorum kadın o an çırılçıplakve parmaklarım ile cinsel organını okşuyorum kadın zevkten inliyor ve orgazm oluyor üstüme suyu fışkırıyor az. İçimden tam zamanı diyorum ve birliktelik gerçekleşiyor.
Bir de TV de bir belgesel açık olduğunu anlıyorum bir tane yakın profilden aslan görüyorum ve bu sefer gerçekten uyanıyorum
Bu kadar. Rüyamda 2 ünlü gördüm kısaca.
Azad diye belirttiğim adam uzun saçlı uzun sakallı. Cem davran ise yarım kalan aşklar dizisindeki hali
Uyanır uyanmaz yazmaya başladım bu kadar hatırladım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Diziyi izlemedim ama konusunu okudum şimdi. Bir kaza sonucu hayatını kaybedip, farklı bir bedende dünyaya geri dönen bir adamın hikayesini konu ediyor. Siz de aynen bir önceki yorumda bahsettiğim gibi "reel" dünyaya geri dönüyorsunuz. Bakın dikkat edin bir tane bile paranormal sembol vs yok. Her şey aşırı şekilde realistik, size çok uygun olarak rasyonel ve mesleğe uygun olarak kurgusal. Yani korku dönemi bitti sahalara geri döndünüz, zihniniz çalışmaya başladı. Bu reaslistik kısmı paranormal simgelerin olmamasına istinaden, rasyonel olması ise bir roman'ın satabilmesi için muhtemelen daha önce kendi içinizde formülüze ettiğiniz "bir romanın içinde bulunması gereken konular" başlıklı içerikten dolayı. Aynen dizide ki gibi bir roman yazmak sanırım dileğiniz. Aksiyon, birazcık polisiye ve zeka yani hafif Sherlock Holmes(1)tarzı (2),birazcık merak(3) ve cinsellik. Hatta toplumun şu an belki de kabul etmeyeceği cinsel yönelimleri dahi hesaba katmışsınız. Bütün bunları içinde barındıran bir projenin satma ihtimalini artıracağını, başarısızlık ihtimalini çok düşüreceğini düşünüyorsunuz galiba. Hatta ayna-yürüyen merdiven sahnelerinde hafifi bir Bilim-Kurgu da içine atsam mı diye düşünmüş ama vazgeçmişsiniz gibi. Aslına bakarsanız bunlar muhtemelen sizin sektörde olan her yazarın bildiği ve düşünebileceği şeyler ama bu çok katmanlı ve alakalı-alakasız olayları tek tek ve birbirine bağlı ardışık bir kurguda birleştirmek gerçekten uzmanlık gerektirir. Bahsettiğiniz dizi de sanırım bunların hepsi var ve sizin düşündüğünüz şey bir manada gerçekleştirilmiş. Özellikle Azad karakterini aynen aldım demenizden algıladım bu dediğimi. Ayrıca bu kurgusallık düzeyine çıkmak veya orada olmak eğer bir yetenek ise ki ben öyle olduğunu düşünüyorum ,sizi siz yapan yeteneğiniz bu olsa gerek.

AVM, kırmızı gazoz kapağı, at resmi, şaha kalkmamış at(4),7.000 puan bütün bunların yazdığınız roman ile ilgili satış hedefleri olduğunu düşünüyorum. Yani 7.000 adetlik bir satış ile kitabın üzerinde kırmızı şu kadar sattı veya ..nci baskı gibi kitap kapağına basılan bir etiket gibi anladım. Bu işi başarabilirsem istediğim bir ödül var onu alabilirim diye düşünüyorsunuz galiba. Diğer sahnelerin hepsi yukarıda bahsettiğim çok farklı alanlarda tek bir kurgusal roman yazabilmek ile ilgili hedefler için görülüyor. Düşünün ki diğer yazarlar sizin arka arkaya yaşadığınız sahnelere dair alt kategorileri bir roman konusu yaparken siz en az içinden 4-5 roman çıkabilecek bir hikayeyi tek bir roman yapıp bu konuda "ödül" almak istiyorsunuz.

Şimdi gelelim son cümlelere. Nedir rüyanın mesajı?

Dizide ölen gazeteci ama polis rolünde geri geldi. Siz de gerçekte yazarsınız ama rüyaya polis rolünde geldiniz. Sizi rahatsız eden eski yazarlık felsefesini öldürdünüz(5-6)yerine post modern her şeyden biraz ama hiç bir şeyin net olmadığı ,felsefesi tamamen size ait yeni nesi  bir roman felsefesi gerçekleştirdiniz (6).Sizi kaygılandıran şey bu kadar emek ,zahmet ,fikri alt yapı vs ile oluşturduğunuz bu sistematiğin(7-9)hayata geçmesi yönünde bir atılım içindesiniz fakat bu yeni nesil post modern roman felsefesinin halk tarafından algılanmayacağını da düşünmeden edemiyorsunuz.(8)Öyle ya da böyle daha önce ki rüyanızda da dediğim gibi düşüncelerinizin öznel dünyasına, kendi realistik-rasyonel ve post modern kurgu dünyanıza tam kapasite ile geri döndünüz.

Yazmaya devam.

DAB,
Selamlar.



Dipnotlar
----------------
(1)Tam kişilik tipinize uygun.
(2)Uzman değilim ama,kuklalar sahnesi çok özgündü.
(3)Kel adama ateş etmek sonra yardımcı olmak
(4)Şaha kalkmamış at sembolü isteğinizin ilk adımının mütevazi olmasından dolayı.Şaha kalkınca belki sayı 700K olur.
(5)Paranormal olayların hepsi bitti, korku sona erdi ve zihin aktive oldu.
(6)Atari salonu eski konsollar-LCD yeni nesil oyunlar.
(7)Belgesel izlemek,zihni süreçleri beslemek.Aslan ise saldırıya atağa geçek,cesaret göstermek.
(8)Kel adamın vurulması ama kan akmaması,insanların kaçışmaması
(9)Odadan odaya geçmek ve korkmamak.Zihni derinliklere inmek ve bu duruma dair berraklık ve netlik durumu.
0 oy
Tiryad Rüyakar (2.3k puan)  
Dedem benim ya, evet araştırma okuma kurguya yedirme bir de bunu abez kaçırmadan yapmak zorlanıyor. Genetiği değiştirilmiş askerler, zombiler, shamanlar falan derken hepsinden birer kitap çıkardı neden hepsini bir kitapta kullandın, sorusunu o kadar çok duydum ki artık bıkmıştım. Azad konusu da dış görünüşü çok hoşuma gitmişti ve onu dağ komandosu yapmıştım. Zihni harbiden kurtardığımıza göre yola devam çok teşekkürler dedem benim (●♡∀♡)

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 161 okuma
+8 oy
1 yorum 165 okuma
+6 oy
1 yorum 281 okuma
Damla45123654 21 Eylül 2019 Tabir kategorisinde Damla45123654 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 495 okuma
SSDGN 15 Nisan 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 179 okuma
Emell 2 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Emell Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 316 okuma
26 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Oguzhan   yazdı
+5 oy
1 yorum 224 okuma
+8 oy
2 yorum 282 okuma
+8 oy
3 yorum 234 okuma
Adams 1 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+11 oy
5 yorum 715 okuma
Adams 28 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+18 oy
2 yorum 293 okuma
Tiryad 31 Mart 2021 Tabir kategorisinde Tiryad Rüyakar (2.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

439 Aktif
0 Üye ve 439 misafir
Bugün : 21495
Dün : 23857
Toplam : 48079800
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...