Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
326 okuma
Güll1 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
düzenledi
Rüyamda sevdiğim çocuğun wp profilinde kendi eli ve annesinin elini koymuş olduğumu gördüm. Sevdiğim çocuğun ve annesinin parmağında yüzük vardı.
Daha sonra kendimi annesinin yanında gördüm. Ben turuncu kazak giyinmiştim. Annesi de sarı saçlıydı ve benim belimden sarıldı
Rüyam ne anlama geliyor?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Erkek arkadaşının müstakbel kız arkadaşına dair "karakteristik ve kişiliksel " beklentisinin aynen annesi gibi olmasına dair kız arkadaşı olmayı düşünenlere  bir mesaj verdiğini düşünüyorsun galiba. Eğer annesi gibi birini bulursa ciddi düşüneceğini ya duydun, ya da hissettin. Bu sezgilerine veya duyumlarına göre mesajı alıyor ve hemen bir kıyaslama yapıyorsun ,"ben annesine benziyor muyum?" diye. Anne kıyaslamasında annenin sarı saçı özellikle baş bölgesini yani zekayı, iletişim gücünü, harekete geçmeyi temsil eder. Bu sarı renk "karakteristik ve kişiliksel " ikilide karakteristik tarafı açıklar. Yani bir kişiyi diğerinden ayırdeden ama değiştirilebilir bir özellik. Elbette sarı saç karakteristiksel ise ele yüzük takmak ise kişiliksel özellik olur.Bu da erkek arkadaşının ve annesinin duygusal zekalarının ve beklentilerinin çokluğunu ve bu duruma verdikleri önemi gösterir.

Turuncu renk malumunuz  sarı + kırmızı renklerin birleşimini temsil ediyor. Sen de bu sarı renk karşılığı zaten var ve de sen bunun üzerine kırmızıyı da yani duygu, aşk, hareket gücü gibi hissi tarafını da ekliyorsun ve kendi kıyaslamanda annenin beklentilerinin de dolayısı ile çocuğun beklentilerinin de üzerinde olduğunu görüyorsun. Sen turuncu kazak giyerek erkek arkadaşının ve annesinin beklentilerine dair uyum gösterebileceğini ancak gerekirse zamanın ruhuna göre de değişiklik gösterebileceğini yan onların taleplerine uygunda davranabileceğini göstermişsin .Yani kazak giymek karakteristik(değişim) turuncu renk ise hem sarı hem de kırmızın birleşimi yani kişiliksel. Bunu ileri uyumu ve zekayı gören anne de sizinle tam bir uyum sağlayacağını düşünüyor ve tam bir kabul ile size belinizden sarılıyor.


DAB,
Selamlar.
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Sevdiğim çocuğu platonik olarak seviyorum. Gerçek te annesini hiç görmedim.
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Yorumladığınız için teşekkür ederim
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Bu rüyayı görmemin özel bir açıdan önemi var mı?
+1 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Rüyada gördüklerinin hepsi senin olası bir birlikteliğe dair zihninden ilerlettiğin simülasyon.Platonik olarak sevdiğini anlamıştım zaten.Whatsapp profili,anne,yüzük,sarı saç vs bunların çoğu gözlemlerine dair öngörülerin ile süreci kurgusal olarak birletrmekten ibaret.Bir nevi hazırlık yapıyorsun,bu işe girsem sonuçları nasıl olur gibi bir düşüncen var galiba?
+1 oy
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Onunla birlikte olsam ailesi beni sever mi diye düşünmüştüm
Yorumladığınız için teşekkür ederim

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 225 okuma
+3 oy
1 yorum 197 okuma
Güll1 28 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 481 okuma
+7 oy
3 yorum 230 okuma
Güll1 1 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+8 oy
6 yorum 334 okuma
Güll1 9 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 698 okuma
4 Aralık 2018 Rüya kategorisinde Batıkan   yazdı
+6 oy
4 yorum 308 okuma
Güll1 21 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 220 okuma
+4 oy
1 yorum 178 okuma
+3 oy
1 yorum 150 okuma
Zeynel45 28 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 250 okuma
Güll1 13 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

557 Aktif
1 Üye ve 556 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4527
Dün : 21898
Toplam : 48084712
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...