Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
306 okuma
tubiko81 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (5.8k puan)  
düzenledi
Rüyamda bir transeksüel bir geyşaydım. Japonyada yaşıyordum ama Pearl Harbour olayının olduğu zamanlardaydım. Aklımdan tuhaf tuhaf şeyler geçiyordu. Tam bayan olmadığım için nasıl hizmet verebileceğimi felan düşünüyordum. Bir pilot ile bir gemiye kamikaze yapıyorduk. Uçak düştükten sonra camdan çıkıyorduk. Onun bilinci kapalı olduğu için onu taşıyordum denizde. Sonra sahne değişiyordu. Yüzümde beyaz pudra, tırnaklarımı siyah oje ile boyamaya çalışıyordum ama bir türlü olmuyordu. Tırnaklarım çok kısaydı, takma tırnak takmam lazımdı. Rujum dahi siyahtı. Yeni gelen bir japon müşteriye sunulmak üzere götürülüyordum. Orada uyandım...
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
haydaa ..
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu okuduğum en ilginç rüyalardan biri.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
değerli üyem , bu rüyayı tam anlamlandıramazsam da yine de düşüncelerimi belirtmek isterim , olmadığınız bir kimliğe bürünmek , yada o kimliklerce kişileştirilmek , yeni bir vizyon kazanmak , yeni bir his ve yeni bir deneyim , bu çevrenizde dünyevi hayatta yaşadığınız yoğun duyguların geri dönüşü olabilir , yani sabah kalkıp güneş gibi de hissede bilirsiniz , kendinizi sevgi dolu bir çiçek gibi , bu her duyguyu yoğun ve uç kısımda yaşadığınız için psikolojik olarak bu rüyayı görmeniz normal .  Geyşa  konuk ağırlama, konuklara hoşça vakit geçirtme konusunda özel olarak eğitilmiş, yetiştirilmiş, bu işi meslek edinmiş Japon kadını.  Dansçı ve şarkıcı Japon kadını. Olarak bilindiği için haraketli çevreye verdiğiniz pozitif enerjinin size rüya içerisinde geri döndüğüne de işaret edebilir . Rüya da bu kimliği yadırgıyorsanız günlük yaşantınızda sorunların olduğuna işaret eder , çevresel baskı yada değişen düzene ayak uyduramama kendini yabancılaşma , kurallara aykırılık kurallara uyamama günlük yaşantınızda bu durumlarla sık sık karşılaşılırsanız bu rüyayı görmeniz normal , takdir görülme ve takdir edilme gibi duygularınız çevresel olarak bastırtılıyorsa bu rüyayı görmeniz normal . Yaşınız büyüyorsa hızlı bir gelişim göstertiyorsanız , yaşınıza ayak uyduramıyorsanız bu rüyayı görmeniz normal , bu tarz rüyalar insanlar arasında sıklıkla görülür endişe edilecek bir şey yok ama zihni arındırmalı ve diri tutmanızı tavsiye ederim .
dini açıdan değerli okurum hilekar ve şeytani bir rüya gibi geldi bana , gündelik yaşantıda hileye yordum düşünce akışınıza dikkat edip konsantre ve adaptasyon halinizi dengelerseniz bu tarz rüyalarınız varsa azalır . Diğer yandan bana çok ilginç bir rüya geldi bilinç altında sanki farklı duyguları toplayan ve besleyen bir kapınız açık kalmış gibi . Rüyanız hayırlı olsun sevgiyle ve sağlıkla kalın .
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
geyşa ve transeksüel olmak acaba hareketli bir dönemden içine kapanık yani depresif bir döneme geçişmi var malum sonbaharda olabilen bir şeydir içe kapanık olmak. hem rüyan hemde siyah renklerin hakim olması önemli.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
transeksüel görmen kişilik ve duygusal yani ruhsal değişmi siyah renklerde içe kapanıklığı işaret ediyor gibi.duygusal insanlarda bahar ve sonbahar dönemlerinde duygu değişimi olabiliyor
0 oy
tubiko81 Rüya Tabircisi (5.8k puan)  
Yorum için çok teşekkür ediyorum...Şuan babam yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor... belki bunların da etkisi ile bir kimlik bunalımı yaşıyor olabilirim... Zihnim sık sık kötüye çekiyor ve mücadele etmekte biraz zorlanıyorum...
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin , evet üzüntü ve strest halinde kalan bir zihin bu tarz rüyalar göre bilir,  kimlik karmaşanın değilde şevkat duygusunun yani dişi enerjinin birden bire altüst olması sonucu da bu rüyanın görülme olasılığı var.
0 oy
tubiko81 Rüya Tabircisi (5.8k puan)  
Evet şuan pek çok yere koşturmaktan dişiliğim düşünebildiğim son şey... çok doğru bir tespit oldu... teşekkür ederim dilekleriniz için...

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 148 okuma
Fearless 23 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 452 okuma
Semraa 17 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Semraa Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 288 okuma
SSDGN 10 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 134 okuma
9 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Salih   1 1 yazdı
+5 oy
7 yorum 373 okuma
Eyja 17 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 212 okuma
Avukathanim 4 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Avukathanim Karabasan (496 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 115 okuma
Eyja 11 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 263 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 210 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 130 okuma
oAyselo 6 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde oAyselo Karabasan (95 puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 139 okuma
Şahıs 3 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Şahıs Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 109 okuma
Eslemm 24 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 137 okuma
karlihavadabirkiz 12 Ocak 2023 Rüya kategorisinde karlihavadabirkiz Rüyazede (1.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

607 Aktif
1 Üye ve 606 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7833
Dün : 21898
Toplam : 48088008
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...