Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
209 okuma
kuzgun Rüya kategorisinde Astral Gezgini (153k puan)  
düzenledi
Merhaba arkadaşlar bu ara rüyalarım hareketli birini sizlerin yorumuna bırakıyorum şimdiden teşekkürler yorumcu arkadaşlara ...
 Aslında bir çok şey gördüm bağlantısız mesela iş yerim bir binanın 3.katı ve alt katın yanında ki dükkan boşalmış ve tadilatta sanki orası bir ev olacakmış ama ilgimi çekiyor kafamda bir proje var inşallah hayata geçirmek nasip olur orayı düşünüyorum uygun diye ama yanından binaya giriş var ve bizim iş yeri apartmanı değildi .
Sonra annem ve ben uyuyormuşuz ve normal hayatta çokta tanımadığım bir arkadaşın ablası geliyor habersiz sevdiğim bir arkadaşla ve beni uyandırıyorlar minik bir oğlu vardı bende kızımı çağırdım kızımın küçüklük halleri , oğlan çocuğuyla şakalaştım sonra kalktım ama yoklar ve diğer evim ile bu evim arası bir ev yaşadığım .
 Sonra yine salonda oturuyoruz iki yakın arkadaşımla ve deprem oluyor normalde donar kalırım o iki arkadaşımda çok korkar kaçardı ama tersi oldu ben panikledim ve salonda duran ütü masasının altına geçtim dehşetle bekliyorum sonumuz geldi diye düşündüm çok şiddetliydi dualar okuyorum içimden, bitince yerimden kalktım  arkadaşım annemin buraya geldiğini divandan düşmek üzere olduğunu söyledi ben o anı görmedim ama annemi düzelttim beyaz kefen gibi bir şeye sarılı ve çok zayıflamıştı , onla konuştum mırıldandı ama ne dediğini hatırlamıyorum . Sonra koridora çıktım ki ne göreyim tüm duvarlarda çatlaklar yıkıntı yok ama yine de çok tedirgin etti . Koridorun sonunda odada kedileri gördüm sakindiler geriniyordu biri ama bir de güzel bir tavşan bana doğru bakarak geldi uyanmışım ...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar , sevgili okurum  karışık gibi duruyor olması rüyanızın sizleri endişelendirmesin , bazen zihnimiz sıfırlanmak ister , bilincimiz kendini temizlerken karmaşık rüyaları üst üste bizler gönderir , bu karmaşık rüyaların döngüsü bittiği an duru ve arınmış bir zihin tekrar bizimle buluşur , zihin bu dönemlerde kabusları sizinle ilgisi olmayan simgeleri dahi göstertir , bazen kabus harici peri masallarında yaşanan güzellikleri bile gösterte bilir bu sıfırlanma bazen zihninizi yora bilir , ve bazen de alarmını kurduğumuz saati bile duymakta zorlana biliriz çünkü zihin bu sıfırlanma dönemlerinde çok yoğun olur , ama rüyalarımız da bu değişikliği fark ettiğimiz an zihninizi yatıştıracak müzikler , biraz temiz hava almak ve dünyevi hayatın sorumluluklarını bir kenara bırakıp zihnimizdeki düşünceleri azaltmak bize daha iyi gelir , sıfırlanma dönemlerinde bilincimizin hilekar rüyalar görmemiz çok yüksek , bunun yanında duygusal karmaşalar yaşamamız çok doğal ve normal. Ama size temenni ederim ki zihniniz dinlendiği zaman , bilinciniz durgunlaştığı zaman , size mesaj veren daha parlak ve gerçekçi rüyalar görmeniz çok yüksek .

Değerli okurum , rüya giriş kısmının da , hayata geçirmek istediğiniz proje yansıyor ,  bu günlük yaşamınızı da ilgilendiren psikolojik simgeler yıkılma ve tadilat sizin içinde yer alan korkuların ve endişelerin , iç dünyanız da ki özlem ve şefkat duygularının bu rüyada içi içe girmesini görüyorum , yukarda açıkladığım gibi yenilenme süreciniz başlamış hayalleriniz ve biraz da olsa içsel endişeleriniz gün yüzün çıkmış , önemli olan değerli okurum bu süreçleri sizin nasıl karşıladığınız karışık rüyalarınızı kabuslarınızı nasıl karşıladığınız önem arz ediyor her karışık rüyada uyanınca gün boyu kendinizi motive etmeniz , kendinizle yapılan olumlamalar sizi bir sonraki rüyaya hazırlar  , bilincinizi dinç tutar .
Değerli okurum , kızınız küçüklük halleri , oğlan çocuğu ile şakalaşmanız aslında her şey normal   ilerliyor öz benlikte kız çocuğunu küçük görmek değişmez bir kuraldır annelerin gözünde çocukları büyümez bu simgeler duygularınız gerçek hayatta gayet sağlıklı olduğunu göstertir , sağlık açısından düşünce ve duygularınız sağlıklı ama bu ilerleyişi bozan durumlarla karşılaşmışsınız , deprem ve sizin şiddetle dua okumanız yukarda ki açıklamada yazdığım gibi , tam her şey güzelken birden dehşetli ve korkunç duygular yaşamışsınız , rüyanız bilincinizi eğitiyor ve her duyguyu size yaşatıyor aslında sizi hazırlıyor sıfırlanma tam olarak bu , zihniniz verdiği tepkilerle gündelik yaşama sizleri hazırlıyor biz insanoğlu bazen çok endişeliyiz , yaşadığımız şeylere olumsuz gözden baka biliriz bazen ama aslında göründüğü gibi değil , dünyevi hayatta dehşet verici şeyleri az yaşarız ve bu duygulara , korkuya ve paniğe zihnimiz ulaşmak ister bizler gün içinde bu denli korku ve panik yaşayamayız ve bilincimiz ve beynimiz bu duygulara aç kalır , bu duygulara tatmin olması için rüyalarımızda bu denli şekillenir , aslında sağlıklı bir beynin rüyaları bazen karmakarışık olur .
Değerli okurum , beyaz kefen gibi bir örtü , kediler , ve bir de tavşan ...
Beyaz kefen dinen de , olumlu ve olumsuz anlamları vardır , kedi simgesi dönüşümün , duygular konusunda ki kararsızlık ve dengeye erişmemin , verdiği huzursuzluğu temsil ediyor rüyanız .
Tavşan ise niyetlerin ve şifanın simgesi olarak belirmiş , sizin için tavsiyelerimden biri iç dengeyi sağlamanız iç dengeniz yapılandıkça çatlaklar ve korkularınız gerilediği göreceksiniz .
Değerli  okurum , rüyanızı psikolojik olarak tabir ediyor ve yorumluyorum , dini açıdan yorum vermek istemedim ben rüyanızın olumsuzluklara karşı verdiğiniz tepkilerde güçlenme olduğunu yoruyorum rüyanız hayr olsun sağlıkla kalın .

SEVGİLERLE YAŞLI BİR ÇOÇUK ....
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Teşekkürler yorumun için :) sevgili  yaşlı çocuk
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Unuttuğum kırgınlıklar olur güzel şeyleri unutmam küçüğüm ;)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seni çok özledim :)
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
hissettim :) teşekkür ederim hisler karşılıklı
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bir yıl sonra senin rüyanı yorumlayacağım aklıma gelmezdi , önceleri sen yorumlardın rüyalarımı değerli arkadaşım bir yıl önce  yaşadığımız tatsızlık için kusura bakma , senin kalbini kırmak bu dünyada yapacağım son şey biliyorsun , küçüğüm diye seslenirdin bana :)

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 111 okuma
Esma_ 24 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Esma_ Karabasan (382 puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 440 okuma
+24 oy
3 yorum 165 okuma
ruyacıı 25 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 208 okuma
+3 oy
1 yorum 105 okuma
+3 oy
2 yorum 195 okuma
ESMERİM 6 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde ESMERİM Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 173 okuma
+5 oy
1 yorum 111 okuma
+6 oy
1 yorum 178 okuma
+5 oy
2 yorum 145 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

429 Aktif
0 Üye ve 429 misafir
Bugün : 21390
Dün : 23857
Toplam : 48079696
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...